Σύνδεση

View Full Version : Ξερω.Τυπικο...ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΑΑΝ

loumex
07/02/2007, 23:25
παιδια το ακουγα. αλλα δεν το πιστευα. θρασος. Μου βουτηξαν την Χουσβαρνα μου ΣΜ610, κατω απο την Πυλωτη μου.. βραδυ μαλλον...αφου γυρισα απο εξοδο. στεγνα. κλειδωμενο τιμονι και πεταλακι. που να φανταζομουν... Εναμιση χρονο παιδια..παει. ποναω

DimChios
07/02/2007, 23:32
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ!!! :mad: :bawl:

Δώσε κανένα στοιχείο παραπάνω ρε φίλε! Ποτέ δεν ξέρεις! :rolleyes:

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ!!!

:alien: :sick:

loumex
07/02/2007, 23:34
Paidia einai klasiko montelo 2004, prin to kainourgio. auto pou tin kanei na diaferei (einai mauri klasiki) einai oti exei XEIROPOIHTH basi pinakidas kai trigwnika carbon flashakia mpros pisw, kai to aristero autokolito exei skistei sto tank. Acerbis mpros ftero. Genika poli mat mauri. arithmo pinakidas kai na lew den exei noima..apla oti mathete grapste mou edw, pm kati...

PriestBecause
07/02/2007, 23:35
ελεος γαμωτο.Εμενα μου εχουν κλεψει βαλιτσες και ενα βαρελακι μερα μεσημερι με αδειες κτλ μεσα.Ρε τι κολοπαιδα ειναι...Που να τουσ μαραθουν τα @_____@ στα μαλακισμενα...:mad:

fantacid
07/02/2007, 23:54
καλα ρε πουστη μου μεσα απο τη πυλωτη ρε γμτ!!!

φιλε περαστικα!

ξερω ακριβως πως νιωθεις αφου τα εχω περασει κ εγω (μια με το παπι κ μια με το XR!)

ελπιζω να εισαι ο τελευταιος :mad:

Atsatsos
08/02/2007, 01:40
Κι εμένα από την πυλωτή μου το φάγανε μεγάλε! Και δεν ήμουν έξω. Ανέβηκα 30' πάνω να κάνω κάτι και να ξαναφύγω, και όταν κατέβηκα βρήκα αέρα. Γάμησε τα, σε νιώθω.
Ρε να σας πω.
Αν ο Λουκάς γυρνούσε από την έξοδό του λίγο νωρίτερα ή εγώ κατέβαινα τελικά 10' νωρίτερα, τι θα γινόταν;
No mercy :a26: :a016: :a015:

loumex
08/02/2007, 12:04
paidia einai trelo
xtes kata tis 4 i wra mou xtipise to koudouni enas geitonas apo ton apo panw orofo, odigos taxi sto epagelma. mou eipe oti eide tin mixani mou, kapou enw ekane voltes. me pire pigame, eixe kalesei kai tin astinomia. pragmati.tin vrikame paratimeni se enan kentrikotato dromo, oxi kai toso makria apo to spiti mou. itan bgalmeni i mprostini maska kai eixan afairesei tin ipodoxi tou kleidiou, ta kalwdia ta eixan kopsei me maxairi kai kata ta alla, oute gratzounia. i astinomia eipe oti logika apla tha ekanan kapoies listies tsantes kai tha tin paratisan, kai apla mou eipan ola ok tin vrikes partin pisw spiti sou(sprwximooo). paidia mesa se mia mera vrika tin mixani, i xara einai apisteuti kai euxomai na stamatisoun auta ta fainomena.
to thema einai oti paidia, opoios to ekane einai sigoura apo tin geitonia, kai panta einai apo tin geitonia gia olous mas...zoune oloi anamesa mas.tzogklania.

zzr2005
08/02/2007, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από loumex
paidia einai trelo
xtes kata tis 4 i wra mou xtipise to koudouni enas geitonas apo ton apo panw orofo, odigos taxi sto epagelma. mou eipe oti eide tin mixani mou, kapou enw ekane voltes. me pire pigame, eixe kalesei kai tin astinomia. pragmati.tin vrikame paratimeni se enan kentrikotato dromo, oxi kai toso makria apo to spiti mou. itan bgalmeni i mprostini maska kai eixan afairesei tin ipodoxi tou kleidiou, ta kalwdia ta eixan kopsei me maxairi kai kata ta alla, oute gratzounia. i astinomia eipe oti logika apla tha ekanan kapoies listies tsantes kai tha tin paratisan, kai apla mou eipan ola ok tin vrikes partin pisw spiti sou(sprwximooo). paidia mesa se mia mera vrika tin mixani, i xara einai apisteuti kai euxomai na stamatisoun auta ta fainomena.
to thema einai oti paidia, opoios to ekane einai sigoura apo tin geitonia, kai panta einai apo tin geitonia gia olous mas...zoune oloi anamesa mas.tzogklania.

πάντα τέτοια.....;)

τελικά το καλύτερο κονέ είναι οι ταρίφες με τα χιλιόμετρα που κάνουν....

gixxerpap
08/02/2007, 12:27
να και καποιος που τη βρηκε!!!!!

ξερεις τωρα, 50 λουκετα απο σημερα!!!!

DUKASII
08/02/2007, 12:29
το πρωτο ποστ ηθελα να σου γραψω οτι πρεπει να αρχισεις τις βολτες μεχρι να το βρεις γιατι αποκλειεται να στο φαγαν για ανταλακτικα κτλ η για πωληση σε αλλη χωρα.

θα σου λεγα να πας βουτες κτλ μπας το βρεις να κανει κοντρες η βολτες πανω κατω.

τετοια μηχανακια μη εμπορικα δε τα κλεβουν και το πιθανοτερο ειναι να το χε παρει κανα τσογλάνι οπως και εγινε.

VANDA
08/02/2007, 12:31
:beer: :D :wave2:

Gandalf dr685sm
08/02/2007, 12:37
Μόνο την χαρά σου μπορώ να φανταστώ... πάλι καλά.

Τώρα ξέρεις... λουκέτα, ενα Rotweiler δεμένο επάνω του και καμπανάκια με σχοινάκια να το τυλίγουν , για να μην στο ξαναπάρουν.

Φτηνά την γλύτωσες.

Gandalf

afrotwin
08/02/2007, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
το πρωτο ποστ ηθελα να σου γραψω οτι πρεπει να αρχισεις τις βολτες μεχρι να το βρεις γιατι αποκλειεται να στο φαγαν για ανταλακτικα κτλ η για πωληση σε αλλη χωρα.

θα σου λεγα να πας βουτες κτλ μπας το βρεις να κανει κοντρες η βολτες πανω κατω.

τετοια μηχανακια μη εμπορικα δε τα κλεβουν και το πιθανοτερο ειναι να το χε παρει κανα τσογλάνι οπως και εγινε.

ke ego mpimpiko mou otan to diavasa ta idia i8ela na tou po
telika i gamimeni i pira den krivete
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

loumex
08/02/2007, 12:53
na deite pou tha einai kai kana pitsiriki. re to kwlopaidi twra prepei na trexw na bazw kleidaria epanw ,na alazw kleidia kai den xerw ti..re paidia twra to vazw apo pisw teleiws, me mia kouloura demeni me kagkelo kai ena petalaki sto mrposta troxo...timoni kleidwma giok. ti allo na kanw na eimai sigouros pia...?

johnpan
08/02/2007, 12:55
Πάνω που θα σου έγραφα πόσο σίγουρος είμαι ότι θα την βρεις! :beer: :beer: :beer: :beer:

Gandalf dr685sm
08/02/2007, 13:04
να είσαι σίγουρος;....χαχαχαχα...sorry φίλε μου, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν υπήρχε όλοι θα το είχαμε κάνει.

Απλά ανεβάζεις τον βαθμό δυσκολίας κλοπής και ελπίζεις να μην σου "κάτσει" εσένα ο "τυχερός λαχνός" πάλι.

Gandalf

Julius
08/02/2007, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

pano poy etoimazomouna na sou po na mhn stenaxoriese file, to exo paratrisei ligo poio kato, psirisa kapoies tsantes apo kati giagiades kai dyo tsantes portikalia apo mia thitsa pou gyrnage apo thn laiki kai to paratisa ligo poio kato :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

File eisai poly tyxeros poy thn vrikes se kali katastash kai olokliri, makari olonon mas na ginotane toylaxiston to idio

kalo klidoma kai koukoula panta ean einai se emafes sinio to mixanaki, KALOKLIDOMO kai ean ginete se stathero simeio

Trans
08/02/2007, 13:19
........

Και ποια γειτονιά είπαμε ότι είναι;

DimChios
08/02/2007, 15:48
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ!!!

:beer: :beer: :beer:

dionaposto
08/02/2007, 16:10
εισαι ενας απο τους τυχερους αφου την βρηκες, φροντισε μονο να φυλαξεις σαν τα ματια σου το χαρτη τηε αστυνομια που να δειχνει οτι για αυτο το διαστημα δεν ηταν στην κατοχη σου, ποτε δεν ξερεις...............................

loumex
08/02/2007, 16:18
Byrwnas by the way sinora me pagkrati menw

Alchimistis
08/02/2007, 16:25
ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ!

TROOPER
08/02/2007, 17:31
εχει ξαναγινει αυτο ρε?????

τη μερα που ποσταρει κλοπη, ποσταρει και ευρεση!!!!!!!!!!

dankannn
08/02/2007, 17:40
Φιλε μου καλα τα πέταλα και οι κουλούρες να πιασεις όμως και να βάλεις μια βαση κάτω στο έδαφος + μια κουκούλα.
Και αν θες πες μου μέσω PM που περίπου μένεις γιατί και εγώ σύνορα Παγκράτι με Βύρωνα ειμαι οπότε θα πρέπει να ανησυχώ και εγώ.

:a016:

kakofonixx
08/02/2007, 18:09
na deite pou tha einai kai kana pitsiriki. re to kwlopaidi twra prepei na trexw na bazw kleidaria epanw ,na alazw kleidia kai den xerw ti..re paidia twra to vazw apo pisw teleiws, me mia kouloura demeni me kagkelo kai ena petalaki sto mrposta troxo...timoni kleidwma giok. ti allo na kanw na eimai sigouros pia...?

Ευτυχως να λες που τη βρηκες και μαλιστα σχεδον αθικτη!
Τωρα τα κλειδια που θα αλλαξεις, ειναι το λιγοτερο.

Εγω παντως θα σου προτεινα να μην την βαζεις σε ενα εντελως απομονωμενο σημειο (βλεπε πισω μερος πυλωτης), μιας και αν καποιος παει εκει μπορει να "δουλεψει" αφοβα αφου δεν προκειται να τον δει κανεις.
Σου προτεινω να βρεις ενα κλειστο γκαραζ για να τη φυλας, συνηθως σε ενα υπογειο γκαραζ οικοδομης ολο και καποιος χωρος θα υπαρχει.
Αλλιως σε φωτισμενο σημειο με πολλες και καλες κλειδαριες + κουκουλα! ;)

fantacid
08/02/2007, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εχει ξαναγινει αυτο ρε?????

τη μερα που ποσταρει κλοπη, ποσταρει και ευρεση!!!!!!!!!!

Nαι,
το επθα με το xr

αλλα σε μενα περασαν 15 ωρες μοναξιας!!!

:wave2:

tati
09/02/2007, 07:06
πωπωπωπω τι χαρά!!!:) :) :) :)

ειλικρινά φαντάζομαι πώς νιώθεις.......εδώ χάρηκα εγώ τόσοοοοοοοοοο πολύ!!!

ωχχχχχχχχχχχ σύνορα Βύρωνα Παγκράτι.???? τώρα αρχίζω να ανησυχώ και εγώ...ακόμα περισσότερο

:sad:

ποτε ξανά σου εύχομαι

για κανέναν δηλαδή:sad:

DrIoannis
09/02/2007, 07:59
Επιτέλους και κάτι θετικό:beer: :beer: :beer:

ΙΠΠΕΑΣ
09/02/2007, 19:08
Επιτέλους ένας που την βρήκε !!! Επιτέλους κάποιος που νίκησε τη στατιστική . :D :beer: :beer:

Πήγαινε Μιχαλακοπούλου και πάρε ένα ABUS κρίκο και βίδωσε τον στο πάτωμα της πυλωτής. Πέρνα μία κουλούρα και άσε την εκεί μόνιμα για να το κλειδώνεις το βράδυ.

Αν δεν βαριέσαι να τη κουβαλάς :D , πάρε μία πιο λεπτή και ελαφριά να την έχεις μαζί σου να την δένεις σαν το γαιδούρι σε δέντρα ή κάγκελα.

PS: Αν υπάρχει κάποιο πρακτορείο στη γειτονιά σου, παίξε και ένα λόττο. Θα με θυμηθείς !!! :lol: :wave2:

loumex
09/02/2007, 22:35
mpa...vrika tin mixani alla mallon xwrizw apo tin arravwniastikia mou paidia..

ernti
09/02/2007, 22:45
mpa...vrika tin mixani alla mallon xwrizw apo tin arravwniastikia mou paidia..

ολα μεσα στη ζωη ειναι..
Ποιος σακασε τον αλλον?

SeNNinhA
09/02/2007, 23:17
Αφού είναι πυλωτή τότε μήπως έχεις και αυτοκίνητο εκεί? Αν ναι, βάλτη ανάμεσα σε αυτό και στον τοίχο και την κλειδώνεις στο δάπεδο με ενα abus. Δύσκολα να στην σηκώσουν έτσι. Αλλιώς γκαράζ στην περιοχή δεν παίζει?

BAD BOY
10/02/2007, 11:44
mpa...vrika tin mixani alla mallon xwrizw apo tin arravwniastikia mou paidia.. 2 τα θετικα λοιπον.
Τυχερουλη:beer:

loumex
11/02/2007, 11:59
mpa telika eipame na dwsoume alles 10 meres.isws swthei.den xerw.
i mixani pantws akoma sinergeio den exei paei..

^Deadly_Sin^
11/02/2007, 20:24
kai giati xwrizete? mipws omologise oti auth eklepse tin mixani?

(nai kserw,black humor)

loumex
11/02/2007, 20:33
xaxa oxi an kai tha ithele para poli na itan akoma klemeni:P
mpa apla eimaste neoi kai aravwniastikame viastika.mlkies.isws to swsoume.den xerw.

Fireball400
11/02/2007, 22:32
Γεία σου γειτονόπουλο:wave2:
Πάνω απ' όλα υγεία και τα υπόλοιπα ακολουθούν:sun:

loumex
12/02/2007, 11:26
asteio pou to les auto, giati imoun me amigdalitida 2 bdomades sto krevati kai auto mas odigise se tsakwmoun gia xwrismo :P

Fireball400
12/02/2007, 22:39
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αυτή ήταν η υποστήριξη που είχες επειδή ήσουν off για λίγο καιρό???

zireous
12/02/2007, 23:00
Εγώ θα σου έλεγα να κρατήσεις τα χαρτιά που έκανες όταν κλάπηκε αλλά καί να έχεις ένα χαρτί για το πότε βρέθηκε, για καλό και για κακό σε περίπτωση που η γραφειοκρατία τα κάνει θάλασσα και σε μπλέξουνε αργότερα -έχει ξαναγίνει.

Ξανά-μεγειά τη μηχανή, πάντα τέτοια.

:beer:

loumex
12/02/2007, 23:37
enoeitai oti den petaw tipota
oso gia tin ginaika, tin spitwsa pali kai to paleuoume, axizei :P
oso gia tin mixani, pistoni sfirilato, FCR 41 kai GPR exatmisi foul gia dwrakia pou tin vrika?