PDA

View Full Version : Βοήθεια, με κλέβουν!

Σελίδες : 1 [2]

Elektra
11/02/2007, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
(ωχ....)

Τες πα , ότι έδωσες - έδωσες το θέμα είναι να δουλεύει το μηχανάκι ...Πάς λοιπόν στο μάστορα και απαιτείς να στο φτιάξει (χωρίς να πληρώσεις ΤΙΠΟΤΕ παραπάνω ούτε σε ανταλλακτικά ούτε σε εργασία) και σε σύντομο χρονικό διάστημα..και ζήτα και απόδειξη άλλη φορά γιατί τουλάχιστον με αυτήν θα έκανες μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ και θα είχες ένα πάτημα..

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά μάλλον την πρώτη φορά ούτε το κοίταξε το μηχανάκι ..απλά άλλαξε μπουζί και άφησε να τρέξει βενζίνη από το σωληνάκι υπερχείλισης μήπως και είχε μπουκώσει..(γι΄αυτό δεν πήρε με τη μία όταν πήγες να το παραλάβεις)

Και η πλάκα είναι ότι ήθελα να ρωτήσω χθές αν τελικά το μηχανάκι δουλεύει σωστά...

Τελικά αν δεν παίζει μάστορας στην Κρήτη της προκοπής, κανονίζεις ραντεβού με μάστορα από εδώ βάζεις το μηχανάκι στο βαπόρι για Αθήνα , του κάνεις ένα γενικό σέρβις της προκοπής και καθάρισες...

:wave2:

Thanx, θα το δοκιμάσω αλλά δεν το κόβω να συμφωνεί...
Πάντως θα κάνω μια προσπάθεια...

KaTaNaS
11/02/2007, 20:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elektra
Thanx, θα το δοκιμάσω αλλά δεν το κόβω να συμφωνεί...
Πάντως θα κάνω μια προσπάθεια...

hlektra ειδικά όταν δεν ξερεις εναν μάστορα, στις πρώτες επισκέψεις προσπαθέις να έχεις ελέυθερο χρόνου και να παρεβρίσκεσαι κατα την εργασία...

να είσαι σίγουρος οτι δουλεύει πάνω στο μηχανακι σου...

συγκεκριμένα με την φάση σου πιστεύω πώς είναι θέμα ρύθμισης παρά καθαρισμού...

αλλά αφου δεν στο'φτιαξε απο την αρχη, δε βλέπω σοβαρές πιθανότητες να τα καταφερει την δευτερη φορα...

εννοειτε βέβαια πως θα το πάς αυριο (χωρις λεφτα πανω σου - γιατι σε κόβω να μοιράζεις 20αρικα μεγαλόψυχα)

και θα του πεις επι τόπου να στο ρυθμιση γιατι δεν ειδες καμμια βελτιωση...

αν σου πει, δε πορλαβαινω τωρα μα μου, αφησε το και περνα αργοτερα, πές του,

ΕΓΩ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΟΤΟ, ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΖΙ...

ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ...

ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ...

εννοείτε πως δεν θα ξαναπατησεις μετα...

μίλα σταράτα (αφού τό'χεις)

Elektra
11/02/2007, 21:33
Ουάαου!!!
Πολύ μ'άρεσε η προσέγγισή σου! Για να δούμε πως θα το πάρει γιατί είναι και λίγο κάφροι και βλάκες παράλληλα. Δεν καταλαβαίνουν ότι χάνουν πελάτες με την κακή συμπεριφορά τους.

arxaios
11/02/2007, 22:50
Κατ' αρχήν ........
λάθος σου να πας μηχανάκι ΥΑΜΑΗΑ σε εξουσιοδοτημένο APRILIA !!!!!!!!!!
Πέρα απ' αυτό όμως πήγαινε στον ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ στην Λ. ΙΚΑΡΟΥ (Αντ. ΥΑΜΑΗΑ) αφού πρώτα πάρεις τηλέφωνο 2810-330595.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΣ αλλά είναι καλό συνεργείο.
Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβου, αφήνεις μηχανάκι, το κοιτάζει σου δίνει κόστος και συνήθως το πέρνεις απόγευμα ..........
Δεν κάθεσαι εκεί αποπάνω ακόμα και αν το θες ......
:wave2: :wave2: :wave2:

Elektra
11/02/2007, 23:59
Ναι μωρε εχεις δικιο αλλα ειδα οτι ηταν της Aplrilia οταν πηγα να το παρω. Δεν το ηξερα...
Απλα μου ειπαν οτι εχει καροτσα κι ερχεται και στο παιρνει το μηχανακι αμα σου μεινει χωρις χρεωση και δεν ειχα αλλο τροπο να το παω πουθενα αφου δεν επαιρνε μπροστα...

Γαμωτο, και πηγε να παρει καποια στιγμη χθες αλλα μετα εμεινε απο μπαταρια παλι.

:bawl:

Akatanomastos
12/02/2007, 17:58
Μπάμπης?????! Μη μου πεις!! Μου πήρε 180 ευρω για να μου φτιάξει τα πηνία!!!

O MPAmpis NA KLEPSEI? MPAAAAA
XAAXAXAXAAX, exei katantisei epidimia aftos o antropos.
min pigaineis ston mpampi gia sovara pragmata.
mono gia kanena kammeno lampaki.
pantos kai se enan allo ilektrologo pou xe paei enas filos to ttr tou gia phnia (edo sto hraklio) tou meine sto xeri meta apo 2-3 meres..Opote den iparxei mellon..

pantos an thes sinergeio steile minima, eimai sto hrakleio kai ksero enan pou den (poli) kleftis.

EDIT: ama goustareis trava ston Kanta-lee(oxi den einai kinezos), piso ap to nekrotafeio stin knosou.akiro gia to: "steile minima".tora eida oti eisai rsenikos.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elektra
13/02/2007, 10:43
Ρε παιδιά συνέβη το απίστευτο! Ερχονται και το παιρνουν τομηχανακι παλι χθες (εγω ετοιμη για να του την πω και για τα λεφτα και για την μαπα δουλεια που εκανε) του λεω οτι απο την προσπαθεια πεθανε η μπαταρια, τη συνδεει για να τη φορτισει, παταει τη μιζα, και πηρε μπροστα!!!! Θα με τρελάνει αυτο το μηχανακι! Ευτυχως που δεν του'πα και τιποτα γιατι θα γινομουν ρομπα! Σου λεω πηρε με την πρωτη!!

Του ειπα οτι μπορει να καθαρισε το καρμπ αλλα θα επρεπε να καθαρισουμε και το ντεποζιτο για να ειμαστε σιγουροι, και μου ειπε οτι αυτο γινεται με μια διαδικασια που λεγεται πλαστικοποιηση.
Ποσο κοστιζει?

Υπαρχει κανεις να με διαφωτισει?

KaTaNaS
13/02/2007, 12:10
Ρε παιδιά συνέβη το απίστευτο! Ερχονται και το παιρνουν τομηχανακι παλι χθες (εγω ετοιμη για να του την πω και για τα λεφτα και για την μαπα δουλεια που εκανε) του λεω οτι απο την προσπαθεια πεθανε η μπαταρια, τη συνδεει για να τη φορτισει, παταει τη μιζα, και πηρε μπροστα!!!! Θα με τρελάνει αυτο το μηχανακι! Ευτυχως που δεν του'πα και τιποτα γιατι θα γινομουν ρομπα! Σου λεω πηρε με την πρωτη!!

Του ειπα οτι μπορει να καθαρισε το καρμπ αλλα θα επρεπε να καθαρισουμε και το ντεποζιτο για να ειμαστε σιγουροι, και μου ειπε οτι αυτο γινεται με μια διαδικασια που λεγεται πλαστικοποιηση.
Ποσο κοστιζει?

Υπαρχει κανεις να με διαφωτισει?

μάλλον ηταν ήδη ψώφια η μπατταρία σου, καλο θα ήταν να μετρήσει το δυναμό, αν φόρτίζει...

πλαστικοποίηση δε νομιζω να σε συμφέρει...

μου φαίνεται κυμαίνεται στην 200αρα.. μου φαινεται...

byron
13/02/2007, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
πλαστικοποίηση δε νομιζω να σε συμφέρει...

Το ΤΤR πλαστικό ντεπόζιτο δεν έχει ;

KaTaNaS
13/02/2007, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Το ΤΤR πλαστικό ντεπόζιτο δεν έχει ;

δε ξερω καθόλου!

Ηλέκτρα... πάρε ένα κέρμα και χτύπα το ντεποζιτο... κάνε κλινγκ κλίνγκ; :rolleyes:

gian_nykt
13/02/2007, 12:51
Στο θέμα service το μηχανάκη σου ειναι κλασσικό μοτέρ. Ηράκλειο παίζουν κατ' εμένα : Service Yamaha σε Σπυριδάκη (εξουσιοδοτιμένος), φίλος με Fazer1000 πήγεναι στον Ρουσάκη (Ικάρου ψηλά στην Mazda απέναναντι) και ηταν ευχαριστημένος, κι εγώ πήγαινα στον Χρονάκη με παλιότερες μοτο που είχα ( Ικάρου δεξιά απο Καρέντα Audi στο στενό διξιά τέρμα φάτσα!!) Επίσης παίζει Αλεβιζάκης στην Μαχης Κρήτης (δρομος ΚΤΕΛ Μεσσαράς) στην μέση του!!

Elektra
13/02/2007, 14:06
Μεταλικο ειναι το ντεποζιτο. 200 ευρω η πλαστικοποιηση?! Χριστε μου! :eyepop:

Εχω χιλια δυο αλλα πραγματα να φτιαξω πρωτα.
Πρεπει να αλλαξω γραναζια κι αλυσιδα, δισκοπλακα, γενικα τα φρενα, τα ηλεκτρικα της, και ασε που αργα η γρηγορα θα χρειαστει καινουρια πηνια...

:(

Elektra
13/02/2007, 14:08
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
[B]μάλλον ηταν ήδη ψώφια η μπατταρία σου, καλο θα ήταν να μετρήσει το δυναμό, αν φόρτίζει...

Ρε η μπαταρία είναι ολοκαίνουρια! 48 ευρω την αγόρασα πριν κανά μήνα!

KaTaNaS
13/02/2007, 14:11
Ρε η μπαταρία είναι ολοκαίνουρια! 48 ευρω την αγόρασα πριν κανά μήνα!

Ρε σου είπα, κοίτα τότε τον δυναμό σου...

και αν θες να αποφυγεις τις σκουριές... κυκλοφόρα με την ρεζέρβα συνέχεια.. αλλά να έχεις το νού σου μην μείνεις...

byron
13/02/2007, 14:14

Εχω χιλια δυο αλλα πραγματα να φτιαξω πρωτα.
Πρεπει να αλλαξω γραναζια κι αλυσιδα, δισκοπλακα, γενικα τα φρενα, τα ηλεκτρικα της, και ασε που αργα η γρηγορα θα χρειαστει καινουρια πηνια...

:(

Δεν χρειάζεται να κάνεις πλαστικοποίηση. Εκτός και βρίσκεις σκουριά στα καρμπ.
Τα πηνία που κολλάνε και ξέρεις ότι αργά η γρήγορα θα καούν;

Για την μπαταρία κοίτα την απάντηση του Katana

OldMan
13/02/2007, 14:18
θα χρειαστει καινουρια πηνια...
Η λύση είναι μονόδρομος και λέγεται Babis ilektrologos !!!

(κανόνισε να πας, να σου βάλει φωτιά στο μηχανάκι, να πληρώσεις καμιά 500άρα, να σου πει ότι φταίει το πίσω ταμπούρο καί να έρθεις μετά να ρωτάς αν σε έκλεψε...):smokin:

OldMan
13/02/2007, 14:30
Αντί να φωνάζεις τον Χριστό (ο οποίος ΔΕΝ μπορεί να βοηθήσει γιατί δεν είναι "εξουσιοδοτημένος"...), άλλαζε συχνά το φίλτρο της βενζίνης (τιιιιιιι, δεν έχεις ..???:look: ) ή βάλε ένα "ψιλό" (γύρω στα 20-30 μικρά), οπότε θα το αλλάζεις αναγκαστικά γιατί θα μπουκώνει και θα έχεις "ατροφίες" και άσε το τεπόζιτο και την πλαστικοποίηση ήσυχα !!

(αλλά επειδή σε κόβω για μαστοράντζα, πήγαινε σε μαγαζί με κυνηγετικά είδη, πάρε σκάγια για αγριογούρουνο και σκάγια για τσίχλες, βγάλε και άδεισε το τεπόζιτο, γέμισέ το νερό μέχρι την μέση, ρίξε μέσα τα χοντρά σκάγια και άρχισε το ταρακούνημα - με κλειστή την τάπα - μέχρι να σταματήσει να βγάζει σκουριές. Επαναλαμβάνεις την διαδικασία με τα ψιλά σκάγια -αν είσαι μερακλού, ρίχνεις και ένα φινίρισμα με άμμο - και είσαι έτοιμη..)

ΥΓ Μάλλον δύσκολο να βρεις σκάγια για γουρούνια στην Κρήτη...:sad:

arxaios
13/02/2007, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

ΥΓ Μάλλον δύσκολο να βρεις σκάγια για γουρούνια στην Κρήτη...:sad:
Εννοείται .....................

Από 7.62 και άνω παίζουν τα διαμετρήματα εδώ !!!!!!!!!!!!
Βλήματα από 45αρι δεν κάνουν λες ;;;;;;;;
:lol: :rotflmao: :lol:

KaTaNaS
13/02/2007, 14:47

(αλλά επειδή σε κόβω για μαστοράντζα, πήγαινε σε μαγαζί με κυνηγετικά είδη, πάρε σκάγια για αγριογούρουνο και σκάγια για τσίχλες, βγάλε και άδεισε το τεπόζιτο, γέμισέ το νερό μέχρι την μέση, ρίξε μέσα τα χοντρά σκάγια και άρχισε το ταρακούνημα - με κλειστή την τάπα - μέχρι να σταματήσει να βγάζει σκουριές. Επαναλαμβάνεις την διαδικασία με τα ψιλά σκάγια -αν είσαι μερακλού, ρίχνεις και ένα φινίρισμα με άμμο - και είσαι έτοιμη..)

θα το κάνω στη σουζούκι! :D

byron
13/02/2007, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
θα το κάνω στη σουζούκι! :D

Ναι οκ.
Μην ξεχάσεις όμως ότι η απάντηση του oldman δεν είναι στα Τεχνικά.....:D

Elektra
13/02/2007, 18:49
Τι μου λετε ρε παιδια! Δεν τα'χω ξανακουσει αυτα τα πράγματα! Και καλα τα σκαγια θα εξαφανισουν τη σκουρια? :eek:

Γενικα το μηχανακι υποφερει απο πολυ σκουρια. Υπαρχει κατι να το τριψω να φτιαξει λιγο?

Elektra
13/02/2007, 18:56
Ποσα σκαγια να ριξω και πως κανεις το φινιρισμα με αμμο?

Δεν το πιστευω τι λεω...

:uplate:

sonic22
13/02/2007, 20:01
Γενικα το μηχανακι υποφερει απο πολυ σκουρια. Υπαρχει κατι να το τριψω να φτιαξει λιγο? lipon gia to depozito tha pas se kinigitika idi kai tha tous peis oti thes skagia gia na jeskourgiaseis to depozito... jeroun autoi min se niazei...

mono frodise na exeis valei to kinito na grafei video apo tis adidraseis...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gia tin ipolipi motosikleta xrisimopoiise kinigetiki karabina...
kodokani omws gia exei kali diaspora....

p.s. tin vlepw tin kopelia telika na tin kanei gia psiloriti kratodas mia zada kai ena timoni kai na monologei san trelei akatapausta gia rithmisi karbirater kai skagia stin venzini...
:rotflmao: :rotflmao:

sonic22
13/02/2007, 20:03
Δεν το πιστευω τι λεω... enw emeis ta pame mia xara me oti akoume...

Elektra
13/02/2007, 20:10
gia tin ipolipi motosikleta xrisimopoiise kinigetiki karabina...
kodokani omws gia exei kali diaspora....

Τι να την κάνω την καραμπίνα? Να την πυροβολησω να τελειώνω? Μόνο έτσι θα ησυχάσω στο τέλος...

:lol:

OldMan
13/02/2007, 21:58
Ποσα σκαγια να ριξω και πως κανεις το φινιρισμα με αμμο?
Γύρω στα 6-7 φυσίγγια από τα χοντρά και καμιά 10αριά από τα ψιλά !!

Με την άμμο θα κάνεις την ίδια διαδικασία με τα σκάγια !!
(εννοείται ότι θα καθαρίσεις το τεπόζιτο ΠΟΛΥ καλά με ΠΟΛΥ νερό στο τέλος - ειδικά το ρακόρ της βενζίνης !!) :wave2:

Υ.Γ.
Sonic, θα σε γ@μήσω (με σκάγια για αρκούδες για λιπαντικό) που κάθεσαι κια κοροϊδεύεις το κορίτσι !!!:D :smokin: :D

Elektra
13/02/2007, 23:08
Πω πω παιδιά δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάτε! Ούτε που έχω δει σκάγια και φυσίγγια από κοντά! Μπαρούτι στις αναρτήσεις και τα λάστιχα?
Ένα ένα σας παρακαλώ και με επεξήγηση μαζί!

:eek: :eek: :eek: :eek:

byron
13/02/2007, 23:11
Μπαρούτι στις αναρτήσεις και τα λάστιχα?
Ένα ένα σας παρακαλώ και με επεξήγηση μαζί!

Ετσι όπως τα έκανες Αντώνιε... βγάλε άκρη τώρα με τα πυρομαχικά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sonic22
14/02/2007, 21:43
aa kai pou ise Elektra...

an telika to nero apo to poli kounima ginei krasi min fovitheis...

kai o... Etsi ton old simvoulevotan gia ta texnika themata twn thaumatwn...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

warlord
14/02/2007, 22:07
πανε σε μαγαζι με χημικα και παρε 2-3 λιτρα μιρμιγκικο οξυ,(δεν θυμαμε την τυπικη του ονομασια)και ρωτα τους τι αραιωση θα το κανεις,παρε και μια ιδια ποσοτητα απο αλκαλια και ξανα ρωτα τους για την αραιωση.
πλυνε πολυ καλα το τεποζιτο σου και βαλτο μεσα στο μυρμιγκικο οξυ για 2 ωρες,μετα πλυντο πολυ καλα,μεχρι να σταματισει να αφριζει(θα το καταλαβεις οταν το δεις).μετα δες αν εφυγε ολη η σκουρια (με ενα φακο ψαξε μεσα στο τεποζιτο),αν οχι επανελαβε την διαδικασια οσες φορες χρειαστει....
Οταν καθαρισει βουτα το για 10-15 λεπτα μεσα στα αλκαλια,μετα ξεπλυνετο πολυ καλα(αυτο δεν εχει αφρους και τετοια) και μετα ειναι πανετοιμο.Τα υγρα δεν χαλανε βαλτα στην ακρη για να τα χρησιμοποιησεις ξανα,δεν χαλανε,κανονικα αυτη η διαδικασια με τις βενζινες που εχουμε πρεπει να γινετε καθε 6 μηνες προληπτικα.
Πριν αρχισεις τη διαδικασια λυσε τελειως το τεποζιτο
Οταν τελιωσεις παρε ΟΛΟ το νερο απο μεσα με ενα βιτεξ και μονο οταν παρεις και την τελευταια σταγονα απο μεσα βαλε στην τρυπα της ταπας ενα σεσουαρ και αστο για κανα 10 λεπτο
Μονταρε το τεποζιτο.
Κανονικα ετσι γινετε και οχι με σκαγια:D :D
Αυτο ειναι η αρχη της πλαστικοποιησης,η πλαστικοποιηση γινετε σε πολυ χαλια τεποζιτα συνηθως σε μηχανες μεχρι τις αρχες του 90 και σπανια σε νεοτερα,συνηθως τρακαρισμενα
Σημερα εκανα αυτη την διαδικασια σε 3 τεποζιτα και κανενα δεν χρειαστηκε πλαστικοποιηση,αν τελικα κανεις πλαστικοποιηση ρωτα τον τι εγγυηση σου δινει γιατι η ολη διαδικασια ειναι ψιλο ακριβη
Δεν ξερω το κοστος απο τα υγρα και ισως δεν πολυσυμφερει αλλα ετσι εχουν τα πραματα
:wave2: :wave2: :wave2:

OldMan
14/02/2007, 23:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
.........................
Και σαν φανήκαν περίεργα τα σκάγια, εεε ??? :D

παρε ΟΛΟ το νερο απο μεσα με ενα βιτεξ
Αυτό, αν είναι δυνατόν, θέλω να το δω ...
(όποιος το καταφέρει θα γίνει παμπλουτος ξεβουλιάζοντας τεπόζιτα - αφού χωράει το χέρι του από την τρύπα της τάπας...) :lol:

Elektra
14/02/2007, 23:41
Νομίζω εμένα χωράει το χέρι μου.

Το οξύ πού να το βάλω για να βάλω το ντεπόζιτο μέσα? Σε κανά κουβά? Να γεμίσει το ντεπόζιτο μέσα-έξω? Το ίδιο και με τα αλκάλια? Μπορώ να ρίξω και την τάπα του ντεπόζιτου μέσα γιατί έχει σκουριάσει κι αυτή και δεν γυρίζει, ούτε να το ανοίξω δεν μπορώ καλά καλά...?

Και να το πλύνω με σκέτο νερό μετά το ντεπόζιτο? Να το τρίψω και με κανα σφουγγάρι?
Κι αν δεν χωράει το χέρι μου μέσα για να το σκουπίσω, να το αφήσω κανά δύωρο να στεγνώσει από μόνο του?

Σ'ευχαριστώ πολύ!!

warlord
15/02/2007, 21:18

Αυτό, αν είναι δυνατόν, θέλω να το δω ...
(όποιος το καταφέρει θα γίνει παμπλουτος ξεβουλιάζοντας τεπόζιτα - αφού χωράει το χέρι του από την τρύπα της τάπας...) :lol:

οκ μην βαρατε για να διευκρινισω το βιτεξ θα το βαλεις απο την τρυπα που αφηνει το ρουμπινετο (αφου το εχεις βγαλει ενοητε) εχοντας γυρει το τεποζιτο ετσι ωστε η τρυπα να ειναι το χαμηλοτερο σημειο και ενοειτε οτι δεν χωραει ολο το βιτεξ και ενοητε οτι ειναι μια διαδικασια των 10 λεπτων τουλαχιιστο που απαιτει πολυ υπομονη:bigcry: τουλαχιστον

Το οξυ να το βαλεις σε καμια μπανιερα η κανα μεγαλο κουβα που να χωραει ολο το τεποζιτο μεσα και να ειναι καλυμενο μεσα εξω και φροντιζοντας να εχει βγει ολος ο αερας απο μεσα.

Την ταπα καλυτερα να μην την βαλεις και να χρησιμοποιησεις αντισκωριακο γιαυτη

πλυντο με σκετο νερο και κουνα το για να φυγει ολο το νερο και μετα πανε στο σταδιο με το βιτεξ,μην το αφησεις να στεγνωσει μονο του γιατι θα ξανασκουριασει:D

Elektra
16/02/2007, 00:23
μ ην το αφησεις να στεγνωσει μονο του γιατι θα ξανασκουριασει

Ναι σωστά... Ας μην το σχολιάσουμε αυτό... :smilea:
Σ'ευχαριστώ πολύ για την λεπτομερή περιγραφή αλλά μάλλον θα χρειαστώ βοήθεια από κάποιον γνώστη και μάλλον θα είναι δύσκολο να βρω κάποιον που να κάτσει!! :sad:
Αλλά θα τη βρώ την άκρη πού θα πάει?! Πώς αλλιώς θα μάθω!!

Νά'σαι καλά ρε, ευχαριστώ

fantacid
16/02/2007, 02:10
ρε συ μην ακους τις πιπες των πανω....σε δουλευουν νομιζω!

θα κανεις την πιο απλη κ αποτελεσματικη δουλεια, ειναι μυστικο των μαστορων γιαυτο δε στη λεει κανεις!

παρε τη πιο φθηνη οδοντοκρεμα κα γεμισετο ΟΛΟ το τεποζιτο, κλειστο κ αστο σε σκιερο κ δροσερο μερος για 48ωρες τουλαχιστον. ξεπλυνε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ με νερο με μπεταντιν (μη γελας!) 5-15ml ανα λιτρο νερου. οταν σταματισει να αφριζει ξεπλυνε με ΣΚΕΤΟ νερο.

υ.γ.ηλεκτρα μου καλη θα μου κανεις μια χαρη???

μπορεις να ποσταρεις μια φωτο απο το τουτουρου?

καλη επιτυχεια!

Elektra
19/02/2007, 00:23
Α ωραία! Με δουλεύετε όλοι τώρα??! Thanx ρε!

:a4:

KaTaNaS
19/02/2007, 00:32
Thanx ρε!

δεν κάνει τίποτα! :D

fantacid
19/02/2007, 01:12
Α ωραία! Με δουλεύετε όλοι τώρα??! Thanx ρε!

:a4:

εισαι σοβαρη???

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΡΕ!

:smokin:

KaTaNaS
19/02/2007, 01:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
εισαι σοβαρη???

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΡΕ!

:smokin:

καλα καλά ξαναβάλε το χπαυ κριστ μας αβαταρ! σου πάεο περισσότερο! :D

Elektra
20/02/2007, 11:35
Καλα, δεν ξερω τι να πω πλεον, παρα μονο οτι το μηχανακι παλι δεν παιρνει μπροστα. Κατι μου ειπε ο προηγουμενος ιδιοκτητης να παρω ενα σπρευ για το φιλτρο του αερα. Τι κανει αυτο?

Αν δεν παρει παλι μπροστα, θα :a023:

:a018:

OldMan
20/02/2007, 11:53
ενα σπρευ για το φιλτρο του αερα. Τι κανει αυτο?
Λαδώνει το φίλτρο (αν έχεις σφουγγάρι..) για να κρατάει την σκόνη έξω από το καρμπυρατέρ σου (και το κυλινδροπίστονο...).

Μήπως (λέω μήπως...), το φίλτρο σου είναι κατάξερο και έχει γεμίσει "μούσγα" από την υγρασία ?? :D