View Full Version : simera tsiknopemti....
afrotwin
08/02/2007, 13:06
simera prepi na kserete pos an kataliksete se kapio magazi ke to tsiknisete paradosiaka
8a prepi na kserete oti iste panivlakes
iste ta 8imata pou perimenoun oloi i magazatores gia na poulisoun oloi tin savoura
8a ksestokaroun oti savoura apo kreas iparxi
8a epitelesete kinoniko ergo
8a voi8isete ton klado na anakampsi ikonomika ke 8a proo8isete to emporio kreatos
episis avrio logika ta nosokomia 8a exoun ta perisotera peristatika me dilitiriasis ke ala sinafi provlimata
empros lipon lalakes trekste oli ke fate oli tin mpixla
mpas ke agorasoume tipota fresko gia to pasxa
giati an den pate esis simera 8a ta paroume emis to pasxa ke afto den ine kalo..
posa kala 8a kanete simera...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
simera prepi na kserete pos an kataliksete se kapio magazi ke to tsiknisete paradosiaka
8a prepi na kserete oti iste panivlakes
iste ta 8imata pou perimenoun oloi i magazatores gia na poulisoun oloi tin savoura
8a ksestokaroun oti savoura apo kreas iparxi
8a epitelesete kinoniko ergo
8a voi8isete ton klado na anakampsi ikonomika ke 8a proo8isete to emporio kreatos
episis avrio logika ta nosokomia 8a exoun ta perisotera peristatika me dilitiriasis ke ala sinafi provlimata
empros lipon lalakes trekste oli ke fate oli tin mpixla
mpas ke agorasoume tipota fresko gia to pasxa
giati an den pate esis simera 8a ta paroume emis to pasxa ke afto den ine kalo..
posa kala 8a kanete simera...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΠΟΣΑ ΛΙΓΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ...
afrotwin
08/02/2007, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΠΟΣΑ ΛΙΓΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ...
ti? san pas sto pigemo gia to psito kita na ine makris o dromos?
Gandalf dr685sm
08/02/2007, 13:37
οχι... απλά σε κάθε ταβέρνα που θα πας , θα φάς εκείνο το σφραγισμένο κρέας απο το 1960 που τους έχει μείνει στην κατάψυξη του προμηθευτή τους σαν διακοσμητικό στοιχείο.
Επίσης θα πλήρώσεις ενα 10% παραπάνω , έτσι για το καλό.
Θα παραγγείλεις όλα μαζί και αν έχεις την ατυχή έμπνευση να παραγγείλεις και κάτι μετά, θα το πάρεις πακέτο για τον κόπρο στο σπίτι.
Επίσης θα μπλοκάρεις στην κίνηση, θα γίνεις "τσίρος" απο την καπνα των άλλων εκεί και στο τέλος, μόλις τελειώσεις το φαγητό , τα γκαρσόνια θα είναι απο πάνω σου, για να τα μαζέψουν με το πηρούνι σου ακόμα στο πιάτο, για να κάτσουν και αυτοί που ήρθαν μόλις εκείνη την στιγμή...
Άστο προτιμώ σπίτι μου ή το πολύ με αγορασμένο κρέας πριν απο 2-3 μέρες απο κάπου που ξέρω σε φιλικό σπίτι που θα τα ψήσουμε εμείς και θα πούμε και καμιά μαλακία με την ησυχία μας.
Α... και θα φάμε και κανά εκμέκ παγωτό κανταίφι , για να μπώ και στο μάτι του Λεωνίδα και να αρχίζει να με κράζει πάλι...:D
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
οχι... απλά σε κάθε ταβέρνα που θα πας , θα φάς εκείνο το σφραγισμένο κρέας απο το 1960 που τους έχει μείνει στην κατάψυξη του προμηθευτή τους σαν διακοσμητικό στοιχείο.
Θα παραγγείλεις όλα μαζί και αν έχεις την ατυχή έμπνευση να παραγγείλεις και κάτι μετά, θα το πάρεις πακέτο για τον κόπρο στο σπίτι.
Επίσης θα μπλοκάρεις στην κίνηση, θα γίνεις "τσίρος" απο την καπνα των άλλων εκεί και στο τέλος, μόλις τελειώσεις το φαγητό , τα γκαρσόνια θα είναι απο πάνω σου, για να τα μαζέψουν με το πηρούνι σου ακόμα στο πιάτο, για να κάτσουν και αυτοί που ήρθαν μόλις εκείνη την στιγμή...
Άστο προτιμώ σπίτι μου ή το πολύ με αγορασμένο κρέας πριν απο 2-3 μέρες απο κάπου που ξέρω σε φιλικό σπίτι που θα τα ψήσουμε εμείς και θα πούμε και καμιά μαλακία με την ησυχία μας.
Α... και θα φάμε και κανά εκμέκ παγωτό κανταίφι , για να μπώ και στο μάτι του Λεωνίδα και να αρχίζει να με κράζει πάλι...:D
Gandalf εγω θα λεγα να μη λέτε ιστορίες για αγριους χωρις να γνωρίζετε απλα επειδη ετσι το σκεφτήκατε.
προμηθευτες κρέατος..ταβερνας...!!!!!!!
απο το κρεοπωλη που αγοράζεις εσυ κρέας αγοραζουν και αυτοι...και μάλιστα αγοράζουν χθες και σήμερα..
και φυσικά εφόσον εχουν κανονίσει τι κόσμο περιμενουν στα μαγαζά τους.
η ολη ταλαιπωρία φυσικά και υπάρχει τετοια μέρα και δεν αντιλέγω αλλα γιατι νομίζετε οτι ο ταβερνιάρης θέλει να σας πουλήσει μαπα κρέας??
ισα ισα το αντιθετο εχω να σας πω..
afrotwin
08/02/2007, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
min les kantaifi ke ekmek me pligonis....
:rotflmao: :rotflmao:
latris mixanis
08/02/2007, 13:49
εγω θα λεγα να μη λέτε ιστορίες για αγριους χωρις να γνωρίζετε απλα επειδη ετσι το σκεφτήκατε.
προμηθευτες κρέατος..ταβερνας...!!!!!!!
απο το κρεοπωλη που αγοράζεις εσυ κρέας αγοραζουν και αυτοι...και μάλιστα αγοράζουν χθες και σήμερα..
και φυσικά εφόσον εχουν κανονίσει τι κόσμο περιμενουν στα μαγαζά τους.
η ολη ταλαιπωρία φυσικά και υπάρχει τετοια μέρα και δεν αντιλέγω αλλα γιατι νομίζετε οτι ο ταβερνιάρης θέλει να σας πουλήσει μαπα κρέας??
ισα ισα το αντιθετο εχω να σας πω..
Πολλά γνωρίζεις για ταβέρνες :rolleyes:
min les kantaifi ke ekmek me pligonis....
Λεωνιδα, αν σε παρηγορει αυτο , κι εγω πληγωθηκα πολυ με το εκμεκ :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Πολλά γνωρίζεις για ταβέρνες :rolleyes: οτι ξέρω το ξέρω απο προσωπική εμπειρία.
και για αυτο τα λέω.
αν ειναι αυτος που ξέρω η εξαίρεση ...τι να πω.
εγώ έφαγα εχθές αγριογούρουνο...
απίστευτο κρέας...
σήμερα γυμναστική και γιαουρτάκι! :lol:
τη διευθυνση του!
latris mixanis
08/02/2007, 14:00
οτι ξέρω το ξέρω απο προσωπική εμπειρία.
και για αυτο τα λέω.
Δεν κατάλαβες το πνεύμα μου....
Απορούσα πως ξέρεις τόσα πολλά για τις ταβέρνες:D Πρέπει να είσαι συχνός πελάτης σε ταβερνία χαχαχα
Υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί παντού, παραδείγματα πολλά.
afrotwin
08/02/2007, 14:03
οτι ξέρω το ξέρω απο προσωπική εμπειρία.
και για αυτο τα λέω.
re malaka min pistevis ta ntokimanter pou se vazoune ke vlepis
pigene piso pou ksefortonoun ton gkotzila...
re malaka min pistevis ta ntokimanter pou se vazoune ke vlepis
pigene piso pou ksefortonoun ton gkotzila...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: καλα μαλακα εσύ νομίζεις οτι τα λεφτα που χω στην ελβετία τα κανα με τη πρωινη μου δουλειά και μόνο..
afrotwin
08/02/2007, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Λεωνιδα, αν σε παρηγορει αυτο , κι εγω πληγωθηκα πολυ με το εκμεκ :bawl:
ma exoume dikio
den antexonte teties leksis...
:rotflmao:
afrotwin
08/02/2007, 14:05
καλα μαλακα εσύ νομίζεις οτι τα λεφτα που χω στην ελβετία τα κανα με τη πρωινη μου δουλειά και μόνο..
oxi ta lefta pou exis stin elvetia ektos tou oti ine apo monopoly
ta ekanes me emporio lefkis sarkos poulontas mavrous...
καλα μαλακα εσύ νομίζεις οτι τα λεφτα που χω στην ελβετία τα κανα με τη πρωινη μου δουλειά και μόνο..
και τό'λεγα ρε πούστη μου... τα φρύδια της ΣΑΜΑΝΘΑ , στα καρφούρ της καβαλας, μοιάζουν με του μπιμπίκου! :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
και τό'λεγα ρε πούστη μου... τα φρύδια της ΣΑΜΑΝΘΑ , στα καρφούρ της καβαλας, μοιάζουν με του μπιμπίκου! :rolleyes: ε σε βλεπα μωρη να τριγυρνας τις νταλικες που σταματουν..και λεγα..
ο πουστης δε με χει δει ακομα???:D
ε σε βλεπα μωρη να τριγυρνας τις νταλικες που σταματουν..και λεγα..
ο πουστης δε με χει δει ακομα???:D
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ρε μαλάκα, έχεις και γαμώτα πόδια πάντως, μεταξύ μας! :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
08/02/2007, 14:15
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ρε μαλάκα, έχεις και γαμώτα πόδια πάντως, μεταξύ μας!
ne re metaksi sas emis i ipolipi 15.000 den 8a kitame....
:lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol:
VegasKitty
08/02/2007, 14:15
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ρε μαλάκα, έχεις και γαμώτα πόδια πάντως, μεταξύ μας! :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να ταν μεταξυ σας καλα θα ηταν....
Παει και αυτος.... :rolleyes:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ρε μαλάκα, έχεις και γαμώτα πόδια πάντως, μεταξύ μας! :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ειδες μωρη τι κανει το μίνι που με δανεισες???
και μου το λεγες να παρω και εγω τοτε...:sad: :sad:
ειδες μωρη τι κανει το μίνι που με δανεισες???
μπαααα
το σίλ κε πίλ είναι...
θα βγάλει ένα και η ΚΤΜ λένε... :D
afrotwin
08/02/2007, 15:09
tora mperdeftika:look:
re giati spamarete to spam mas?
δε ξερω τι παιζει στις μεγαλες πολεις...
εδω τα πραγματα ειναι διαφορετικα...παιζει πολυ καλο κοψιδι...:smokin:
ετσι για να ζηλευετε...:evil:
αλλα δυστυχως δε μας βλεπω να το τσικνιζουμε...ακομα μια φορα...
δε βαριεσαι...αμα γουσταρεις καθε μερα τσικνοπεμτη το κανεις...μια αλλη φορα..:beer: