Σύνδεση

View Full Version : R1 2007 h k7??

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

DUKASII
16/02/2007, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μετά τα μαθήματα.... εδω σου δείχνει ο φίλος οτι οσα μαθηματα και να κάνεις..αμα είσαι κουλαδι..πιο γρήγορα δε θα πας.

Stergios69
16/02/2007, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Kai meta epeses apo to krebati kai ksipnises
Koitakse epeidi prokaleis, se exo opote 8es, sti Sindo sta TEI ka8e Sabbato brady...

Nostra
16/02/2007, 12:21
Kai meta epeses apo to krebati kai ksipnises

εγώ σου είπα ότι πρέπει να βρεθείτε για μοτο-βόλτα με τον FZR600R ....

@υπόλοιπους : ρε παιδιά, εκτός από σταφίδα, αμύγδαλο και φρυγανιά....το ρόδι δε δίνει γεύση ? :confused:

sniper
16/02/2007, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
υποστροφικό το CBR, έ? :winka:

Μάλλον ανοιχτή γραμμή είχε.... κι έκλεισε στο επόμενο καρέ.... :D

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εδω σου δείχνει ο φίλος οτι οσα μαθηματα και να κάνεις..αμα είσαι κουλαδι..πιο γρήγορα δε θα πας.

Ακριβώς :D

grigorisr1
16/02/2007, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Koitakse epeidi prokaleis, se exo opote 8es, sti Sindo sta TEI ka8e Sabbato brady...

Sti sindo stin euthia kiolas eki thes na treksume ?

bartlal
16/02/2007, 12:23
Pios apo esas tora pou milate exei paei sti pista me ti mixanaki kai ti xrono exei kani ?

σου ειπα οτι εχω SS μηχανη ή με απασχολουν οι χρονοι και τρεχω εχοντας καταπιει την ταυτοτητα και οτι στιβω την μηχανη μου? εγω ειμαι σαργος, αλλα αυτα που χρειαζεται να ξερω τα εχω μαθει και παρ ολα αυτα, αναζητω πότε θα παω σε σχολη, για να εχω το ΣΩΣΤΟ υποβαθρο, για να ανακαλυψω ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΗ τοσο καιρο! :winka:

Stergios69
16/02/2007, 12:26
Sti sindo stin euthia kiolas eki thes na treksume ?
nai...

Nostra
16/02/2007, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
σου ειπα οτι εχω SS μηχανη ή με απασχολουν οι χρονοι και τρεχω εχοντας καταπιει την ταυτοτητα και οτι στιβω την μηχανη μου? εγω ειμαι σαργος, αλλα αυτα που χρειαζεται να ξερω τα εχω μαθει και παρ ολα αυτα, αναζητω πότε θα παω σε σχολη, για να εχω το ΣΩΣΤΟ υποβαθρο, για να ανακαλυψω ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΗ τοσο καιρο! :winka:

γιώργο.... τσάμπα τα πληκτρα που βαράς....

το παλικάρι, αν φτάσει τα 30 μπορεί και να βάλει μυαλό.... για τώρα, τα μυαλά του είναι ΕΠΕ...

:sad: :sad: :sad: :sad:

Stergios69
16/02/2007, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

το παλικάρι, αν φτάσει τα 30 μπορεί και να βάλει μυαλό.... για τώρα, τα μυαλά του είναι ΕΠΕ...

Γι αυτό αφήστε τις νουθεσίες να παίξουμε τις άδειες στη Σίνδο να τελειώνουμε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

grigorisr1
16/02/2007, 12:30
Γι αυτό αφήστε τις νουθεσίες να παίξουμε τις άδειες στη Σίνδο να τελειώνουμε...

Thes dld na treksume stin euthia esi me to fzr600 kai ego me r1? poios eisai re ?

zephyr1
16/02/2007, 12:31
O FZR600R.

Stergios69
16/02/2007, 12:31
Thes dld na treksume stin euthia esi me to fzr600 kai ego me r1? poios eisai re ?
O cosmic master!

Nostra
16/02/2007, 12:33
poios eisai re ?

ο πανίσχυρος μεγιστάνας των νίντζα..... γκέ γκε ?

Stergios69
16/02/2007, 12:36
EIMAI KAI OI TRIS KAI AMA LAXEI 8A FERO KAI KAMERA NA DEI O KOSMOS OTI SE EXO!

bartlal
16/02/2007, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

i rest my case 'cause he is a basket case...

:a56: from me...

:wave2:

bonepeeler
16/02/2007, 12:39
M'αρέσει αυτό το thread.:p

gcrook
16/02/2007, 12:44
Κριμα....
Και σκεφτομαι οτι καποια παιδια ξεκινανε μοτοσυκλετιστικη καμπανια, οταν προφανως υπαρχουν ατομα εκει εξω που δεν ενδιαφερονται για τιποτα απολυτως.
Αληθεια μηπως ειναι ετσι η πλειοψηφια;:sad:

Φιλε γρηγορη το μηχανακι στο αβαταρ μου ειναι ενα ταπεινο μηχανακι με 70 αλογα στην πιστα των Μεγαρων.
Το οποιο δεν το αλλαξα μετα απο 3 χρονια, γιατι παραδοξως κατι εγινε και τα 70 αλογα αρχισαν να μου φαινονται πολλα!
Ξερεις τι εγινε;
Σωστες βασεις, εκπαιδευση και αλλα τετοια που εσυ μεσα στην ημιμαθεια σου τα κατατασσεις σε δευτερη μοιρα.

Μονο μην μου πεις το μηχανακι ψοφιμι....
Γιατι εκει μεσα εσυ συγκεκριμενα, και 200 αλογα να ειχες θα ησουν λιγος,πολυ λιγος.
Κανε οτι νομιζεις με την ζωη σου, ειλικρινα εχω πολλα προβληματα για να αγχωθω με εναν τυπο σαν εσενα.

Απλα στεναχωριεμαι, που δεν εχεις ιδεα τι χανεις απο την μηχανη.
Αυτο που λες εσυ "γουσταρω" , και εχεις την δυνατοτητα να αγορασεις απλως εινα δυνατο μηχανακι ειναι κατ'εμε το 5% του μοτοσυκλετισμου.

Αν συνεχισεις ετσι θα χασεις το υπολοιπο 95%.
Αν προλαβεις κιολας.....
Γενικα ταξιδια με την μοτο κανεις;
Δεν μας ειπες...
Ασε μην πεις....

Stergios69
16/02/2007, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Γενικα ταξιδια με την μοτο κανεις;
Δεν μας ειπες...
Ασε μην πεις....

Ε, μέχρι τη Σίνδο θα πηγαίνει... :D

zephyr1
16/02/2007, 12:48

:lol: :lol: :lol:

Alexander
16/02/2007, 12:56
grigorisr1 βάλε καμιά φωτό από το R1 ρε συ να γουστάρουμε... :cool:

Είμαι άκυρος; Δεν πειράζει! :lol:

grigorisr1
16/02/2007, 12:58

Esi epidh mu tin edoses tora otan to stroso pame na ta treksume fere kai kamera na doune oloi ti blakas eisai sou dino kai kabatza 100m.

Stergios69
16/02/2007, 13:01
Esi epidh mu tin edoses tora otan to stroso pame na ta treksume fere kai kamera na doune oloi ti blakas eisai sou dino kai kabatza 100m.
Apo magkes tou pliktrologiou eimaste xortatoi....
Aurio bradi, 11 i ora!
8a eimai ekei...
Kai me ladomeni alisida...

grigorisr1
16/02/2007, 13:05
Apo magkes tou pliktrologiou eimaste xortatoi....
Aurio bradi, 11 i ora!
8a eimai ekei...
Kai me ladomeni alisida...

Kala de diabazis ti leo pio pano den exo mixanaki tora tin triti to perno reeeeee

grigorisr1
16/02/2007, 13:07
Pos se lene sto onoma ?

grigorisr1
16/02/2007, 13:15
Tespa tzampa kathomai kai asxoloume

Afou to 99% apo edo mesa kanenas den exi ss kai prospathoun na mou tin poun
Kai oi pio poli apla zileuetai. Kai ego zileua otan eblepa kanan 21-22 xronon na odigaei ss kai elega to pusti to pitsiriko....

End of story

DUKASII
16/02/2007, 13:20

Kai oi pio poli apla zileuetai. Kai ego zileua otan eblepa kanan 21-22 xronon na odigaei ss kai elega to pusti to pitsiriko....

End of story το 99%(1% είναι ο σλιπερ) εδω μεσα ομως ειναι πιο γρηγοροι απο σένα...δεν ρωτανε αλλους για το τι θα παρουν ...εχουν αποδήξει οτι ειναι γρηγοροι και ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ

ΔΕ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

dirtbird
16/02/2007, 13:21

End of story

ego pados kati r1 ta exo gia ta tetoia mou (kai ta alla mou) :smokin:

Giorgos19
16/02/2007, 13:22

End of story

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το μονο που με νοιαζει εμενα ειναι να μην παρεις κανενα δικο μου στον λαιμο σου.
Απο εκει και περα ειτε οδηγας ss ειτε πυραυλο δεν με ενδιαφερει καθολου

byron
16/02/2007, 13:36
Kai ego zileua otan eblepa kanan 21-22 xronon na odigaei ss kai elega to pusti to pitsiriko....

Πότε τον έβλεπες δλδ τον πιτσιρίκο και τον ζήλευες; Παλιάαααα ;;;

(Sorry για την διακοπή. Πάω να ξαναπιάσω την τσουγκράνα να ξύσω τα @@@ μου με το thread σου) :D

mats8282
16/02/2007, 13:50
Θα του πει κανενας τελικα ποιος ειναι ο σωστος τροπος να πλαγιαζει???

:a024:

Αμα απαντησει αλλος κερδιζει τιποτα? :ninja:

Edit(για οσους ξεχασαν)
ΞΕΡΕΙΣ πως στριβεις με τη μηχανη;
Α. Στριβω το τιμονι δεξια η αριστερα αναλογως της στροφης και η μηχανη στριβει εκει που θελω.
Β. Στριβω το τιμονι αναποδα απο εκει που θελω να παω και η μηχανη στριβει εκει που θελω.

Sferopetadhn
16/02/2007, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Πότε τον έβλεπες δλδ τον πιτσιρίκο και τον ζήλευες; Παλιάαααα ;;;

(Sorry για την διακοπή. Πάω να ξαναπιάσω την τσουγκράνα να ξύσω τα @@@ μου με το thread σου) :D

Ξυσ' τα @@ σου με κασμά
γιατί η τσουγκράνα αφήνει κενά :rotflmao:

vassilis88
16/02/2007, 21:33
ρε παιδια κατι καλο βγηκε απ αυτη τη συζητηση.

στο κατω κατω λογικο ειναι να μην γνωριζε πιο πριν για τις σερρες κλπ.

δεν ειμαστε αγγλια ,οι περισσοτεροι εχουν αυτο τον τροπο σκεψης.

κ γω δλδ οταν ημουνα κοπελακι 15 χρονων ετσι σκεφτομουνα.

πριν ανακαλυψω τα gp τα φορουμ κλπ.

αν παει σερρες θα του αρεσει στανταρ κ θα ξαναπαει κ θα βελτιωθει οσο να ναι.

καλυτερα να αποκτησει παθος με το να κατεβαζει τους χρονους του ,παρα με το να χτυπαει κοφτες στις ευθειες..

απ οτι φαινεται μπορει να την κοντρολαρει τη δυναμη τους.

για να το πηγαινει κ συνεχεια ταπα ,θα εχει την ταχυτητα μεσα του.

δν αποκλειεται να κανει κ πολυ καλο χρονο.

(κ ο μπουστας στον πρωτο αγωνα του δν ηξερε πως να στριβει ,εβλεπε πως το εκαναν οι αλλοι κ τους μιμηθηκε.γονατο κατω κλπ.κ μετα εφτασε εκει που εφτασε.)

κ μετα να ψαχνει να το ντυσει με πολυεστερικα να τρεξει στους νεους.(καλα ας μην συνεχισω..):D

οριστε κ βιντεο..http://www.yamaha-motor-europe.com/products/motorcycles/supersport/yzf_r1.jsp?view=video
...με το ροσσι να κανει οτι θελει το μηχανακι...!

zireous
16/02/2007, 22:53
23 σελίδες για τον grigorisr1...

Η ουσία φίλε Γρηγόρη δεν είναι ότι αρκετοί από αυτούς που σου απάντησαν είχαν δίκιο (είχαν).

Άμα είχες πάει σε καμμιά σχολή οδηγών της προκοπής (πάτα στην υπογραφή μου για να δεις μερικές), ίσως θα ανησυχούσανε λιγότερο αυτοί που σου απαντήσανε για σένα και θα χαλάγανε λιγότερο χρόνο να σκεφτούνε τί να γράψουνε για να σου πούνε πέντε πράγματα.

Δηλαδή θα ήξερες να φρενάρεις, να στρίβεις, να σκέφτεσαι κινήσεις μπροστά, και να αποφεύγεις λάθη ή κινδύνους πχ στη κίνηση πριν τα κάνεις προβλέποντάς τα, κλπ ωραία. Η πείρα σου στην οδήγηση είναι τόσο λίγη που αντισταθμίζεται με τη κωλοφαρδία σου (ξέρω και εγώ έτσι είμουνα), μόνο σε ειδικές σχολές θα σου βρούνε αρκετά γρήγορα τα όποια ψεγάδια έχει η οδήγησή σου πριν είναι αργά. Πως νομίζεις ότι σκοτώνονται οι νέοι αναβάτες; Μόνο κουτιά τους κλείνουνε;

Γιατί με τις εξετάσεις για απλό δίπλωμα που έδωσες και που είναι για το πέος, δεν ξέρεις, απλά μαθαίνεις μέρα με τη μέρα (και τα ss είναι κακό σχολείο γι' αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν πρώτα τα βασικά λάθη, και μετά να τα κυκλοφορούν).

Καλή (και πολλή) τύχη και προσοχή στους δρόμους -και εσύ να είσαι ο νέος ρόσι οι άλλοι στο δρόμο σίγουρα δεκάρα δε δίνουν.

Alchimistis
16/02/2007, 23:24
Tελικα δεν μας ειπες φιλε γρηγόρη πώς στρίβεις?:confused:

Alchimistis
16/02/2007, 23:27
zireous πολυ χρήσιμα πράγματα αυτα στην υπογραφή σου!

vassilis88
17/02/2007, 00:17
http://www.youtube.com/watch?v=yUt8WjzHQxE

κ αλλο βιντεο κλοπυ πειστ απο μπαικνετ,πολυ γρηγορος γυρος με ρ6.

για να μη λετε πως τα 600 δν πανε.επειδη το χα διαβασει πιο πριν.

blueblack
17/02/2007, 07:11
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ..................

Πώς τό παλικαράκι............ΠΛΑΚΑ.............σάς έκανε όλους.........
κι έσείς τόν πήρατε .............
ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ............
καί βγάλατε όλοι τόν οίστρο σας καί τίς πατρικές σας συμβουλές.....!!!!!!!
Μήπως είσαι στήν πρώτη λυκείου βρέ Γρηγόρη.....????????

Πάντως αύτοί οί πιτσιρικάδες δέ σηκώνουν μύγα στό σπαθί τους.....
Άνοίγω μιά μέρα τό γκάζι,στή στροφή Παραλιακής Άνθέων ..........οί Θεσσαλονικείς
κατάλαβαν, καί όρμάει ό πιτσιρικάς άπό δίπλα μέ ένα Ζ1000.........παραλίγο νά μπεί μέσα
στό ΒP τό βενζινάδικο..........μισή ώρα φρενάριζε..........ά πα πα πα πα πα.....
Εύτυχώς πού είχαν στρώσει πολύ πρόσφατα νέα άσφαλτο πάνω στή στροφή.......άλλιώς
στόν Έλενίδη γιά τρίγωνα θά έμπαινε.....!!!!!!!

:wave2: :rotflmao:

grigorisr1
17/02/2007, 08:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Tελικα δεν μας ειπες φιλε γρηγόρη πώς στρίβεις?:confused:

Ti perimenis na sou apantiso me logia pos stribo? ela na me dis pos stribo

grigorisr1
17/02/2007, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ..................

Πώς τό παλικαράκι............ΠΛΑΚΑ.............σάς έκανε όλους.........
κι έσείς τόν πήρατε .............
ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ............
καί βγάλατε όλοι τόν οίστρο σας καί τίς πατρικές σας συμβουλές.....!!!!!!!
Μήπως είσαι στήν πρώτη λυκείου βρέ Γρηγόρη.....????????

Πάντως αύτοί οί πιτσιρικάδες δέ σηκώνουν μύγα στό σπαθί τους.....
Άνοίγω μιά μέρα τό γκάζι,στή στροφή Παραλιακής Άνθέων ..........οί Θεσσαλονικείς
κατάλαβαν, καί όρμάει ό πιτσιρικάς άπό δίπλα μέ ένα Ζ1000.........παραλίγο νά μπεί μέσα
στό ΒP τό βενζινάδικο..........μισή ώρα φρενάριζε..........ά πα πα πα πα πα.....
Εύτυχώς πού είχαν στρώσει πολύ πρόσφατα νέα άσφαλτο πάνω στή στροφή.......άλλιώς
στόν Έλενίδη γιά τρίγωνα θά έμπαινε.....!!!!!!!

:wave2: :rotflmao:

H alithia apokaliftike fetos teloiono tin 5 dimotikou kai o pateras mou iposxothike to playstation 3 kai to kainourio motogp eimai poli enthousiasmenos gia auto sas rotao gia na do me ti mixanaki na paizo.Exete kati na protinete?

kalesin
17/02/2007, 10:34
H alithia apokaliftike fetos teloiono tin 5 dimotikou kai o pateras mou iposxothike to playstation 3 kai to kainourio motogp eimai poli enthousiasmenos gia auto sas rotao gia na do me ti mixanaki na paizo.Exete kati na protinete?

εγω θα σου προτεινα να διαβασεις αυτο... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=672906#post672906)

ουτε το κακο σου θελει κανενας, ουτε ζηλευει ουτε τιποτα..

να σε χαρουμε να μεγαλωνεις κ να γουσταρεις θελουμε..

Κ μη νομιζεις οτι ξαφνικα ανακαλυψες την αμερικη... ολοι εχουμε περασει απο αυτη την περιοδο... στο ειπα κ την αλλη φορα, απλα ημασταν τυχεροι που ζησαμε να πουμε την ιστορια μας...

Αυτο θελουν κ για σενα

Alchimistis
17/02/2007, 11:27
Αναγκαστηκα θα πρεπει για να στρίψεις να χρησιμοποιήσεις αυτες τια δύο επίλογες που σου εγραψαν πιο πάνω εσυ ποια νομίζεις οτι χρησιμοποιεις την Α? ή τη Β?

grigorisr1
17/02/2007, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Αναγκαστηκα θα πρεπει για να στρίψεις να χρησιμοποιήσεις αυτες τια δύο επίλογες που σου εγραψαν πιο πάνω εσυ ποια νομίζεις οτι χρησιμοποιεις την Α? ή τη Β?

Dhladh opois kseri tin apantisi kseri kai na stribi ?Auto kai ena paidaki to kseri re file.. ama dei mia fora motogp...

grigorisr1
17/02/2007, 12:03
esi me pion apo 2 tropous stribis ?

Frezas
17/02/2007, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
http://www.youtube.com/watch?v=yUt8WjzHQxE

κ αλλο βιντεο κλοπυ πειστ απο μπαικνετ,πολυ γρηγορος γυρος με ρ6.

για να μη λετε πως τα 600 δν πανε.επειδη το χα διαβασει πιο πριν.

Ο τυπος που οδηγει το μηχανακι ειναι 21 ετων και τρεχει
στο εννιαιο πρωταθλημα R6 στη Γερμανια.(www.dominic-hyna.de)

Γρηγορη στην ηλικια σου ειναι το παλικαρακι.

Δες ρε φιλε τι προσπαθουν να σου πουν οι ολοι !

Δε γουσταρεις που βλεπεις ενα τετοιο βιντεο, για
δοκιμασε να μπεις σε καμια πιστα μπας και αλλαξεις
μυαλλα τωρα που εισαι πιτσιρικος και προλαβαινεις!!

:beer:

Υ.Γ. : Και νομιζα οτι γυρνουσα σβελτα στις Σερρες
http://www.youtube.com/watch?v=jDW4cKxT_xA
....... αλλα μετα απο αυτο :cry:

TROOPER
17/02/2007, 22:05
Ti perimenis na sou apantiso me logia pos stribo? ela na me dis pos stribo

κολλας πριν στριψεις η πανε μονοφυλακια ολα???

:lol: :lol: :lol: :lol:

Alchimistis
18/02/2007, 18:47
esi me pion apo 2 tropous stribis ?
Mε τον μακρύτερο:smokin: :eek:

Da.Vintage
23/02/2007, 12:23
Παίδες όλοι στην ηλικία του είχαμε τα μυαλά στα κάγκελα και τώρα και εσείς αν στα 21 είχατε γκαφρά για 180 άλογα θα τα πέρνατε...και τα περι προσοχής και σύνεσης θα πήγαιναν στο βρόντο...Και εγώ μεσα θα ήμουν...

Τον πιάσατε απο τη μυτη το Γρηγοράκη όπως έχετε πιάσει και άλλους εδω μέσα...

Το θέμα είναι να τον συμβουλέψουμε με σύνεση και όχι να τον πάρουμε στο δούλεμα...

Γρηγόρη άκουσε:
Το μηχανάκι που έχεις έχει πολύ δύναμη ήδη...
Τράβα σε καμία πιστούλα (Σέρρες πχ) βάλε ένα καλό ζευγος λάστιχα ένα σέρβις στις αναρτήσεις και άρχισε να κάνεις γύρους ανεβάζοντας τον πήχη σιγά σιγά.
Τότε θα δείς οτι το μηχανάκι σου έχει κι άλλα να σου δώσει...
Αν πάλι έχεις παραγγείλει καινούριο πάρ'το και κάνε το ίδιο...
Μπορεί να έχεις ταλέντο ή την προδιάθεση αλλα άν δεν τα ακονισεις σωστά δε θα "κόβουν ούτε νερο!
Και πάντα με εξοπλισμό ασφαλείας...
Τράβα κάνε και κανα CSS αξίζει τα λεφτά του!

Αν έχεις σκοπό να πάρεις το Θηρίο για ευθείες και για μουνοπαγίδα ΜΗ το πάρεις υπάρχουν και όμορφα 600άρια....

Τωρα αν είναι να πάρεις κάποιο απο τα 2 ΠΑΡΕ ΤΟ R1 γιατί θα τα πατάει ΟΛΑ τα ΑΛΛΑ και θα είναι και πιο όμορφο!
:D :D :D :eyepop: :lol:

grigorisr1
24/02/2007, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Παίδες όλοι στην ηλικία του είχαμε τα μυαλά στα κάγκελα και τώρα και εσείς αν στα 21 είχατε γκαφρά για 180 άλογα θα τα πέρνατε...και τα περι προσοχής και σύνεσης θα πήγαιναν στο βρόντο...Και εγώ μεσα θα ήμουν...

Τον πιάσατε απο τη μυτη το Γρηγοράκη όπως έχετε πιάσει και άλλους εδω μέσα...

Το θέμα είναι να τον συμβουλέψουμε με σύνεση και όχι να τον πάρουμε στο δούλεμα...

Γρηγόρη άκουσε:
Το μηχανάκι που έχεις έχει πολύ δύναμη ήδη...
Τράβα σε καμία πιστούλα (Σέρρες πχ) βάλε ένα καλό ζευγος λάστιχα ένα σέρβις στις αναρτήσεις και άρχισε να κάνεις γύρους ανεβάζοντας τον πήχη σιγά σιγά.
Τότε θα δείς οτι το μηχανάκι σου έχει κι άλλα να σου δώσει...
Αν πάλι έχεις παραγγείλει καινούριο πάρ'το και κάνε το ίδιο...
Μπορεί να έχεις ταλέντο ή την προδιάθεση αλλα άν δεν τα ακονισεις σωστά δε θα "κόβουν ούτε νερο!
Και πάντα με εξοπλισμό ασφαλείας...
Τράβα κάνε και κανα CSS αξίζει τα λεφτά του!

Αν έχεις σκοπό να πάρεις το Θηρίο για ευθείες και για μουνοπαγίδα ΜΗ το πάρεις υπάρχουν και όμορφα 600άρια....

Τωρα αν είναι να πάρεις κάποιο απο τα 2 ΠΑΡΕ ΤΟ R1 γιατί θα τα πατάει ΟΛΑ τα ΑΛΛΑ και θα είναι και πιο όμορφο!
:D :D :D :eyepop: :lol:

Euxaristo gia tis sumboules sou

Auto skopeuo na kano na pao sti pista na dokimaso.Molis to stroso dld akoma 200xiliometra exo kanei :) proxtes to pira.Kai gamo ta ergalia einai.. kamia sxesi me to palio R1 les kai apo papaki anebika se mixani tetia diafora..

H.A.Balafoutre
24/02/2007, 09:23
Euxaristo gia tis sumboules sou

Auto skopeuo na kano na pao sti pista na dokimaso.Molis to stroso dld akoma 200xiliometra exo kanei :) proxtes to pira.Kai gamo ta ergalia einai.. kamia sxesi me to palio R1 les kai apo papaki anebika se mixani tetia diafora..

Άρε αυτό το στρώσιμο.....όσο σου τη σπάει τόσο σε φτιάχνει για μετά......καλοτάξιδο και πάντα καλοσυντηρημένο.

spyrakos35
24/02/2007, 09:54
Eimai anamesa se auta ta 2 mporeitai na mou peite gnomes pio einai kalitero

osous rotisa mou lene k7 ala to r1 einai panemorfo einai ontos kalitero to k7 apo r1?

ξεκινησα να διαβάσω όλα τα ποστ αλλά κουράστηκα στην μέση..... (είναι πολλά - δεν κρίνω κανέναν για την όποια αποψη).....

επιστρέφοντας στο αρχικό θα ήθελα να πω τα παρακάτω.....

είτε στον δρόμο είτε στην πίστα και τα δύο μηχανάκια οδηγούμενα από τον ίδιο αναβάτη, η διαφορά είναι (ίσως) κάποια δεκατάκια.....

θεωρώ με δεδομένο οτι τα όρια των αναβατών δρόμου τελειώνουν πριν τα όρια της μηχανής (και αυτό όχι απαραίτητα λόγω ικανοτήτων του οδηγού αλλά λόγω της ποιότητας της ελληνικής ασφάλτου) οτι όσον αφορά το "πιο είναι πιο κάλο" έχει να κάνει καθαρά με την γενικότερη αίσθηση που σου δίνει κάθε μηχανάκι (γενικότερη αίσθηση σημαίνει απο το πιο απλό - θέση οδήγησης - μέχρι το πιο σύνθετο - εκεί που στριβα με 250++ εκλασα και έχασε το ρημάδι το μπροστινο και με ένα ρέψιμο το ξαναφερα στην τροχιά του - ξέρετε εσείς οι πολεμοχαρείς) ....
επομένως θα πρέπει να γίνει κάποιο τεστ και στα δύο για να βγει απόφαση.....

αν (παλι θεωρητικά) κατα το τεστ τα δύο μηχανάκια σου δώσουν την ίδια αίσθηση, τοτε μπαίνουν στο παιχνίδι παράγοντες όπως αντιπροσωπεία, αξιοπιστία, κατανάλωση κλπ......(ή μήπως τελικά μερικοί απο αυτούς τους παράγοντες είναι πριν απο όλα???)

δεν ξέρω την απόφασή σου αλλά επέτρεψέ μου να σου πω οτι προσωπικά θα έπαιρνα το cbr και ας με ξύριζαν όλα τα αλλα χιλιάρια.....

φιλικά, καλή τύχη στην επιλογή σου και πάντα όρθιος..... (παντού αυτό το τελευταίο)

grigorisr1
24/02/2007, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
ξεκινησα να διαβάσω όλα τα ποστ αλλά κουράστηκα στην μέση..... (είναι πολλά - δεν κρίνω κανέναν για την όποια αποψη).....

επιστρέφοντας στο αρχικό θα ήθελα να πω τα παρακάτω.....

είτε στον δρόμο είτε στην πίστα και τα δύο μηχανάκια οδηγούμενα από τον ίδιο αναβάτη, η διαφορά είναι (ίσως) κάποια δεκατάκια.....

θεωρώ με δεδομένο οτι τα όρια των αναβατών δρόμου τελειώνουν πριν τα όρια της μηχανής (και αυτό όχι απαραίτητα λόγω ικανοτήτων του οδηγού αλλά λόγω της ποιότητας της ελληνικής ασφάλτου) οτι όσον αφορά το "πιο είναι πιο κάλο" έχει να κάνει καθαρά με την γενικότερη αίσθηση που σου δίνει κάθε μηχανάκι (γενικότερη αίσθηση σημαίνει απο το πιο απλό - θέση οδήγησης - μέχρι το πιο σύνθετο - εκεί που στριβα με 250++ εκλασα και έχασε το ρημάδι το μπροστινο και με ένα ρέψιμο το ξαναφερα στην τροχιά του - ξέρετε εσείς οι πολεμοχαρείς) ....
επομένως θα πρέπει να γίνει κάποιο τεστ και στα δύο για να βγει απόφαση.....

αν (παλι θεωρητικά) κατα το τεστ τα δύο μηχανάκια σου δώσουν την ίδια αίσθηση, τοτε μπαίνουν στο παιχνίδι παράγοντες όπως αντιπροσωπεία, αξιοπιστία, κατανάλωση κλπ......(ή μήπως τελικά μερικοί απο αυτούς τους παράγοντες είναι πριν απο όλα???)

δεν ξέρω την απόφασή σου αλλά επέτρεψέ μου να σου πω οτι προσωπικά θα έπαιρνα το cbr και ας με ξύριζαν όλα τα αλλα χιλιάρια.....

φιλικά, καλή τύχη στην επιλογή σου και πάντα όρθιος..... (παντού αυτό το τελευταίο)

Ta Honda de me aresan pote de leo oti einai mapa de ksero den exo odigisi pote cbr... ala de mou aresoun mono pou to blepo :)

Ego pira to R1 etsi kai alios... tora.

nassosxlvbros
24/02/2007, 10:39
loipon epeidi apo oti katalaba kapoioi nomizoun oti ayto ginete gia thema tis pareas.
oti kai kala kapoios pire 1000 kai thelo kai ego
gia na mathete kapia pramata stin parea moy kaneis den exei oute kan 600
ta filarakia den goustaroun toso mixanes ante na exoun kana mikro gia metafora
ego pira 1000 giati goustaro trela mixanes.den tithetai thema oti thelo na paro gia na poulao mouri i na pigaino gia kafe kai dixno lezanta.kai gia na kserete exoume aniksei 4 selides kai akoma kanenas sas den mou exei dosei mia apopsi ...
isos na ksanakano tin erotisi ..
re paidia mono opoios gnorizei kati sxetiko
ti pisteyete oti einai kalitero R1 07 i K7 ?? kai giati ...

Γρηγορη αν πετυχεις και τα δυο σε αντιπροσωπεια ζητα test drive με τα ψαξε τα specs,βαρος μεταδοση αλογα στον τροχο,επιδοσεις γενικα σε πιστα και διαλεξε αυτο που πραγματικα θες!τωρα αν το ενα ειναι κορυφαιο αλλα απο ανεση ειναι μονο για πιστα τοτε μπαινουν σε πρωτη γραμμη οι προτιμησεις σου:ευθειες και τελικες εδω και τωρα κοντριτσες και κερασματα τσαγιου,η πιστα και ροκανισμα στα δεκατα...η κατεβανοντας απο το σπιτι σου να το βλεπεις και να το χαιρεσαι...παντως προσωπικα θα πηγαινα στο R1...
καλη αγορα και βαλε φωτο να γουσταρουμε!

nassosxlvbros
24/02/2007, 11:12
Re file emena de me endiaferoun oi pistes ego apla tha apodikso oti tha ta pao kalitera apo merikous ekei pera kai as min exo pira stis pistes.

προσεξε εναν γερομπισμπικη ναυτη (τον ρανερ,ντε!)εκει μεσα με ενα 800αρι ντουκατι...αν το ακουσεις να'ρχεται με +200 μην αγχωθεις να παραμερισεις...θα βρει τροπο...
κι ασε τις κουλομαριες απο δω μεσα να λενε...πηγαινε μονος κατα προτιμηση με λιγο κοσμο,μαθε τι θελει το μοτορι σου,και μετα σιγα-σιγα ανεβαζε ρυθμο...ετσι λεγανε και στον ρανερ αρκετοι "εμπειροι"μεχρι που ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΠΑΤΑΓΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 1000αρια με το 600αρι το μανστερ!!!...ηταν μολις οδηγος 6 μηνων,και 35αρης...και στις Σερρες με το 800αρι (παλι μανστερ)ενα χρονο μετα,εριχνε σε αρκετους γρηγορους...να δεις πως αλλαξαν μερικα στοματα απο τοτε....μεχρι που τον ρωταγαν τι στησημο ειχε το....600:rotflmao:
..ενω αυτος.....

δεν λαδωνε ουτε αλυσιδα!!!!!!!!

:beer:

VanDiemen
24/02/2007, 11:38
Γρηγόρη έχω κάποιες απορίες. Ζητάς τη συμβουλή των θαμώνων της ιστοσελίδας και η πλειοψηφεία σου λέει ότι τα όρια των μοτοσυκλετών, για τις οποίες ενδιαφέρεσαι, είναι πολύ υψηλότερα από τις οδηγικές σου δυνατότητες. Εσύ ισχυρίζεσαι το αντίθετο και παρά το νεαρό της ηλικίας σου, αγνοείς ανθρώπους κάθε λογής (από πολύ έμπειρους έως σχεδόν άπειρους). Αφού λοιπόν δεν είχες σκοπό να δώσεις σημασία σ' αυτά που θα σου έλεγαν, γιατί ρώτησες; Πόσοι από δω μέσα νόμισες ότι έχουν οδηγήσει αυτές τις δύο μοτοσυκλέτες ώστε να έχουν να σου πουν κάτι ουσιαστικό; Να βοηθήσω λίγο; Κανένας! Πόσοι οδήγησαν έστω το ένα; Από κανένας έως ελάχιστοι! Γιατί επέλεξες να βάλεις τη συζήτηση στις "διαμάχες"; Τέλος, ξέρεις ενδιαφέρομαι να αγοράσω μίξερ, αλλά είμαι μεταξύ του moulinex και του siemens. Με ενδιαφέρει φυσικά το πιο γρήγορο. Έχω ακούσει ότι το siemens γυρίζει με 190 στρ./λεπτό ενώ το moulinex με 188.. Αλλά το moulinex είναι πιο "μουράτο", οπότε μπορεί να χτυπήσω και κάνα γκομενάκι. Εσείς τι λέτε ρε παιδιά; Μήπως να προτιμήσω τελικά τα πολύτιμα χιλιοστά του δευτερολέπτου που θα γλυτώσω με το siemens;

grigorisr1
24/02/2007, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Γρηγόρη έχω κάποιες απορίες. Ζητάς τη συμβουλή των θαμώνων της ιστοσελίδας και η πλειοψηφεία σου λέει ότι τα όρια των μοτοσυκλετών, για τις οποίες ενδιαφέρεσαι, είναι πολύ υψηλότερα από τις οδηγικές σου δυνατότητες. Εσύ ισχυρίζεσαι το αντίθετο και παρά το νεαρό της ηλικίας σου, αγνοείς ανθρώπους κάθε λογής (από πολύ έμπειρους έως σχεδόν άπειρους). Αφού λοιπόν δεν είχες σκοπό να δώσεις σημασία σ' αυτά που θα σου έλεγαν, γιατί ρώτησες; Πόσοι από δω μέσα νόμισες ότι έχουν οδηγήσει αυτές τις δύο μοτοσυκλέτες ώστε να έχουν να σου πουν κάτι ουσιαστικό; Να βοηθήσω λίγο; Κανένας! Πόσοι οδήγησαν έστω το ένα; Από κανένας έως ελάχιστοι! Γιατί επέλεξες να βάλεις τη συζήτηση στις "διαμάχες"; Τέλος, ξέρεις ενδιαφέρομαι να αγοράσω μίξερ, αλλά είμαι μεταξύ του moulinex και του siemens. Με ενδιαφέρει φυσικά το πιο γρήγορο. Έχω ακούσει ότι το siemens γυρίζει με 190 στρ./λεπτό ενώ το moulinex με 188.. Αλλά το moulinex είναι πιο "μουράτο", οπότε μπορεί να χτυπήσω και κάνα γκομενάκι. Εσείς τι λέτε ρε παιδιά; Μήπως να προτιμήσω τελικά τα πολύτιμα χιλιοστά του δευτερολέπτου που θα γλυτώσω με το siemens;

De to ebala stis diamaxes ego mono tou pige.Kai de mporeis na les oti eimai apeiros xoris na me deis kai mi mou peis opos lene oloi eisai mikros kai kai kai..

A kai mi paris to siemens einai poli dinato kai eisai apeiros prepi na eisai 50 xronon gia to paris ekino einai poli dinato pare to 188

VanDiemen
24/02/2007, 19:00
Δεν απαντάς όμως.. Έστω ότι δεν το έβαλες εσύ στις διαμάχες. Σε πιστεύω! Παρ'όλα αυτά δε μου απάντησες για ποιο λόγο ρώτησες, αφού όλα αυτά που σου είπαν ήταν λόγια του αέρα για σένα. Επίσης δεν είπα πουθενά ότι είσαι άπειρος! Ίσως να ισχύει η παροιμία που λέει για μια μύγα, ή κάτι τέτοιο..
Κι εγώ άλλωστε στα 18 μου ήμουν πιο έμπειρος απ' όλους αας εδώ μέσα (κι απ'τον εαυτό μου!).

el_hymador
24/02/2007, 20:06
Πολυ καιρο κραταει αυτο το post ρε παιδια!!

Ρε Γρηγορη , δεν μας λες τι ομαδα εισαι να το ενσωματοσουμε με τις αλλες διαμαχες??:lol:

Alexander
24/02/2007, 20:20
Τελικά καμιά φωτό του R1 θα δούμε για να γουστάρουμε; Μας έφτιαξες που μας έφτιαξες, βάλε να δούμε και τίποτις... :sun:

blueblack
24/02/2007, 22:59
ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..................

ΠΛΛΛΛΛΛΑΚΑ...................σάς κάνει...........!!!!!!!

Ρέ παιδιά στά 18 πότε προλαβαίνεις νά γίνεις έμπειρος....??????
Έκτός άμα ξεκίνησες στά 4, καί είσαι γεννημένος δίπλα σέ καμμιά πίστα σά τό
Σουμάχερ καί τό Ρόσσι........
ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.......!!!!!!!!!!
Γειά σου ρέ βετεράνε, Γρηγόρη..........
Κάτι γιά τό κάτω κεφάλι προσπαθούν νά σού πού ...ΟΛΟΙ.......άλλά έσύ
μάς κάνεις .....ΠΛΛΛΛΛΛΛΛΑΚΑ.....!!!!!!!!!!

babishondakias
25/02/2007, 11:20
Kαλοταξιδο να ναι πατριωτη και παντα ορθιος. :wave2: :wave2:

βαλε και καμια φωτο να γουσταρουμε. :p

brokenboy999
25/02/2007, 19:52
ρ παιδιά φτάνει μ αυτό τ θέμα.τ παιδί νομίζει ότι είναι γρήγορος.
Εμείς ας τ ευχηθούμε καλά ταξίδια και ν είναι πάντα όρθιος.
και όλα τ άλλα θ έρθουν

grigorisr1
26/02/2007, 09:20
Einai poli megala kai de mporo na ta stilo pos ta mikreno ?

zephyr1
26/02/2007, 09:29
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=18255

grigorisr1
26/02/2007, 09:57
.

79203

Stergios69
26/02/2007, 10:08
ego leo afou to stroseis na pas kamia strifetri diadromi kamia 70 xlm toulaxiston kai meta na bgaleis foto to piso lastixo...

grigorisr1
26/02/2007, 10:08
.

79207

sniper
26/02/2007, 10:58
Μπορεί να κάνω και λάθος.... αλλά αυτό δεν είναι το 07.....

grigorisr1
26/02/2007, 11:01

To 07 htane na paro ala brika prosfora to 06 kai eixe megali diafora kai pira to 06 to eixa pei pio piso ama diabasis...

grigorisr1
26/02/2007, 11:02
Asxeti erotisi kseri kaneis poia einai ta kalitera kranoi?

byron
26/02/2007, 11:03

Ζηλιάρη.... :mad: Αυτό βρήκες να πεις; Δεν λες ότι έχεις σκάσει απ΄την ζήλεια σου (όπως όλοι μας) για το super-τούμπανο ....

byron
26/02/2007, 11:04
Asxeti erotisi kseri kaneis poia einai ta kalitera kranoi?

Arai-Shoei θεωρούνται από τα καλύτερα.

grigorisr1
26/02/2007, 11:07
Kai ego gia shoei skeftomouna ala exei poles diafores times.. ena pou kanei 400keuro exei diafora me ena pu kanei 700k i lalakies mono ta sxedia plironis?

byron
26/02/2007, 11:13
Kai ego gia shoei skeftomouna ala exei poles diafores times.. ena pou kanei 400keuro exei diafora me ena pu kanei 700k i lalakies mono ta sxedia plironis?

Ότι θέλεις για κρανη είναι εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=25635)

VanDiemen
27/02/2007, 18:44
Πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι εκτός από το πιο γρήγορο (όπως κι αν το χαρακτηρίσω, αρνητικό θα είναι αυτό που θα γράψω, οπότε συμπληρώστε κατά βούληση προς αποφυγή παρεξηγήσεων) ........................., ψάχνει για καλό κράνος. Όπως και να το κάνουμε, είναι ένδειξη ωριμότητας που λείπει από αρκετούς 30+ρηδες. :)

grigorisr1
27/02/2007, 19:01
Kateliksa se shoei to x-spirit me eipane einai to kalitero e? ti lete paidia ?

SPORAKIAS
27/02/2007, 19:03

+10000....

το εχω παρει 3 φορες....μη με ρωτησεις γιατι.... ....:cool:

εχει περασει και crash test με αψογα αποτελεσματα...

αν εχεις τα φραγκα μη το σκεφτεσαι καθολου....:wave2:

grigorisr1
27/02/2007, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
+10000....

το εχω παρει 3 φορες....μη με ρωτησεις γιατι.... ....:cool:

εχει περασει και crash test με αψογα αποτελεσματα...

αν εχεις τα φραγκα μη το σκεφτεσαι καθολου....:wave2:

o eksaerismos tou einai kalos ? dld to kalokairi ta psinete to kefali su i kanei doulia ?

SPORAKIAS
27/02/2007, 19:08
o eksaerismos tou einai kalos ? dld to kalokairi ta psinete to kefali su i kanei doulia ?

:nono: ....

εχει απο τα καλυτερα συστηματα αερισμου....:winka:

δεν εχει πολλους θορυβους.............:winka:

και ειναι και πανεμορφο...:winka:

Frezas
28/02/2007, 00:42
.

Χωρις να ειμαι σιγουρος μηπως ειμαι μοντελο 2005 το μηχανακι που πηρες?

Διοτι το 06 εχει αλλα αυτοκολητα, καρινα ασιμη και μικρες διαφορες απο το 05
στο φαναρι μπροστα πχ.

Aυτο ειναι R1 2006 .........

79505

DrIoannis
28/02/2007, 06:46
Μάλλον για 05 μου φαίνεται και εμένα.Καλορίζικο.

Da.Vintage
28/02/2007, 08:53
α) Το μηχανάκι είναι 05 100% πόσο το πήρες Γρηγόρη?

β) Πολύ καλά κάνεις και σκέφτεσαι για καλό κράνος και γενικότερα για κράνος...
Άσε το μαλλί για τα γκομενάκια να το βλέπουν όταν κατεβαίνεις απο το τούμπανο και βγάζεις το κράνος... Το έπεζα γόης και εγώ στην ηλικία σου χωρίς κράνος για το μαλλί με σούζες και άλλες καγκουριές και τη γλίτωσα πολύ φτηνά με μία ουλή στο μέτωπο...

byron
28/02/2007, 08:56

Είναι το καλύτερο της shoei.

grigorisr1
28/02/2007, 09:13
α) Το μηχανάκι είναι 05 100% πόσο το πήρες Γρηγόρη?

β) Πολύ καλά κάνεις και σκέφτεσαι για καλό κράνος και γενικότερα για κράνος...
Άσε το μαλλί για τα γκομενάκια να το βλέπουν όταν κατεβαίνεις απο το τούμπανο και βγάζεις το κράνος... Το έπεζα γόης και εγώ στην ηλικία σου χωρίς κράνος για το μαλλί με σούζες και άλλες καγκουριές και τη γλίτωσα πολύ φτηνά με μία ουλή στο μέτωπο...

Eisai 1000%sigouros oti einai 05' kana site dld episimo pou na to leei auto.. tha tous mamiso.... etsi kai me dosane 05' 12.500 to plirosa... pos ginete antiprosopeia yamaha na exei 05' modelo(kainourio) kai na mou lene oti einai kai 06'..

H.A.Balafoutre
28/02/2007, 09:37
Eisai 1000%sigouros oti einai 05' kana site dld episimo pou na to leei auto.. tha tous mamiso.... etsi kai me dosane 05' 12.500 to plirosa... pos ginete antiprosopeia yamaha na exei 05' modelo(kainourio) kai na mou lene oti einai kai 06'..

Κρίμα ρε παλίκαρε.

Είδες τελικά που δεν το έμαθες καλά το R1.......

Με ηρεμία όμως. Δεν έχουν τρελές διαφορές πάντως, μην τρελένεσαι.

grigorisr1
28/02/2007, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Κρίμα ρε παλίκαρε.

Είδες τελικά που δεν το έμαθες καλά το R1.......

Den einai thema diaforas.. na me legane einai 05' mporei na mou pei kana site pou na leei r1 2006 na to dixni ego de mporo na bro...Etsi kai alios tous xrostao ala 7000euro... ama de mou to alaksune ta @@ tha tous doso.

zephyr1
28/02/2007, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

Αν το πηρε για 06 και του ειπαν οτι ειναι 06 να παει να τους μαμησει,και ας μην εχουν διαφορες!

Εγω θα ημουν εκει τωρα.

zephyr1
28/02/2007, 09:52
Den einai thema diaforas.. na me legane einai 05' mporei na mou pei kana site pou na leei r1 2006 na to dixni ego de mporo na bro...Etsi kai alios tous xrostao ala 7000euro... ama de mou to alaksune ta @@ tha tous doso.

Παρε την αντιπρωσοπεια και δωσε το αριθμο πλαισιου.

grigorisr1
28/02/2007, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αν το πηρε για 06 και του ειπαν οτι ειναι 06 να παει να τους μαμησει,και ας μην εχουν διαφορες!

Εγω θα ημουν εκει τωρα.

Ego gia to 07' piga kai meta ksero go me epsise gia to 06' kai kala (2.500 einai megali diafora lefton..) Pou na fantasto ego.. oti einai 05' ala pos na to apodikso..?

byron
28/02/2007, 09:59
Ego gia to 07' piga kai meta ksero go me epsise gia to 06' kai kala (2.500 einai megali diafora lefton..) Pou na fantasto ego.. oti einai 05' ala pos na to apodikso..?

Σου απάντησε ο Zephyr. Πάρε τηλ. την αντιπροσωπεία. Αν σου το πούλησε για 06 .....πρέπει να είναι και 06

grigorisr1
28/02/2007, 10:26
Tous pira me lene to mixanaki einai 06' apla o xromatismos einai 05' kai gia auto to dinane ftina alios tha kostize 14.300.Mou leei ela na dis kai ta xartia...

Malakies mou lene e?

Da.Vintage
28/02/2007, 10:31

Κοίτα μήν στεναχωρηθείς μπορεί να είναι και '04 έχουν ελάχιστη διαφορά με το 05

http://homepage.ntlworld.com/ratkat/r1rampage/history.htm

http://www.motorbike-search-engine.co.uk/yamaha_r1.html

http://www.alibaba.com/catalog/10860916/5000_US_2004_Yamaha_YZF_R1_Custom.html

http://www.alibaba.com/catalog/10963423/Yamaha_2004_Yzf_r1.html

http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r1_2004.php

http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r1_2005.php

http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r1_2006.php

http://www.yamaha-motor.it/Images/2006_YZF-R1_Color_Lava_Red_tcm39-78024.jpg

Για να το επιβεβαιώσεις πάρε τα κεντρικά της YAMAHA στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕ στην Αθήνα και μάθε απο τον αριθμό πλαισίου τί μοντέλο είναι το μηχανάκι και αν είναι εισαγωγής ή ελληνικό!

byron
28/02/2007, 10:34
Malakies mou lene e?

:a013:

Da.Vintage
28/02/2007, 10:36
Tous pira me lene to mixanaki einai 06' apla o xromatismos einai 05' kai gia auto to dinane ftina alios tha kostize 14.300.Mou leei ela na dis kai ta xartia...

Malakies mou lene e?

Πάρε τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ οχι απο αυτούς που το πήρες!

Και πές τους πώς γίνεται ένα μηχανάκι να είναι 06 με χρωματισμό 05 ή ισως και 04(που δεν νομίζω για 05 το κόβω)!

Μπορεί να είναι 05 και να το φέραν απ'εξω το 2006

Το 06 έχει μακρύτερο ψαλίδι! και άλλες διαφορές που δεν τις θυμάμαι ας βοηθήσουν οι φίλοι του φόρουμ να σου τις πούν!

grigorisr1
28/02/2007, 10:36
Κοίτα μήν στεναχωρηθείς μπορεί να είναι και '04 έχουν ελάχιστη διαφορά με το 05

http://homepage.ntlworld.com/ratkat/r1rampage/history.htm

http://www.motorbike-search-engine.co.uk/yamaha_r1.html

http://www.alibaba.com/catalog/10860916/5000_US_2004_Yamaha_YZF_R1_Custom.html

http://www.alibaba.com/catalog/10963423/Yamaha_2004_Yzf_r1.html

http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r1_2004.php

http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r1_2005.php

http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r1_2006.php

http://www.yamaha-motor.it/Images/2006_YZF-R1_Color_Lava_Red_tcm39-78024.jpg

Για να το επιβεβαιώσεις πάρε τα κεντρικά της YAMAHA στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕ στην Αθήνα και μάθε απο τον αριθμό πλαισίου τί μοντέλο είναι το μηχανάκι και αν είναι εισαγωγής ή ελληνικό!

Kai ti tha tous po thelo na do ti xronologia einai to mixanaki mou ?Kai tha me poune dose mu to arithmo plaisiou?

Da.Vintage
28/02/2007, 10:47
Kai ti tha tous po thelo na do ti xronologia einai to mixanaki mou ?Kai tha me poune dose mu to arithmo plaisiou?

Ναι θα τους μιλήσεις ευγενικά και θα τους πείς!

Παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε πληροφορίες για έναν αριθμό πλαισίου... αν είναι ελλην.αντιπροσωπείας και τί χρονολογίας είναι?

Εμένα με ήχαν εξηπηρετήσει πρίν απο καιρό...

Αν δεν σου πούν πάρε τους ξανά με πιο ανετο ύφος και πές τους μαγκιόρικα οτι παίρνεις τηλέφωνο απο κάποιο συνεργείο αν και δεν νομίζω να χρειαστεί!

Πάντως μην ανησηχείς 04-06 είναι το ίδιο μηχανάκι με ελάχιστες διαφορές αλλα 1 είναι σίγουρο είναι ΘΕΪΚΟ

grigorisr1
28/02/2007, 11:06
Ναι θα τους μιλήσεις ευγενικά και θα τους πείς!

Παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε πληροφορίες για έναν αριθμό πλαισίου... αν είναι ελλην.αντιπροσωπείας και τί χρονολογίας είναι?

Εμένα με ήχαν εξηπηρετήσει πρίν απο καιρό...

Αν δεν σου πούν πάρε τους ξανά με πιο ανετο ύφος και πές τους μαγκιόρικα οτι παίρνεις τηλέφωνο απο κάποιο συνεργείο αν και δεν νομίζω να χρειαστεί!

Πάντως μην ανησηχείς 04-06 είναι το ίδιο μηχανάκι με ελάχιστες διαφορές αλλα 1 είναι σίγουρο είναι ΘΕΪΚΟ

06' einai to mixanaki lene apla o xromatismos einai 05' gia auto to pires pio ftina lene tespa afou einai kainourio.. kai grapti eggiush 2 xronia.Me alo xromatismo lene tha to epernes 14.300 makari na einai etsi.. tous eipa kai to arithmo plaisiou..ti alo na kano mporo na kano tpt alo ?

Da.Vintage
28/02/2007, 11:10
06' einai to mixanaki lene apla o xromatismos einai 05' gia auto to pires pio ftina lene tespa afou einai kainourio.. kai grapti eggiush 2 xronia.Me alo xromatismo lene tha to epernes 14.300 makari na einai etsi.. tous eipa kai to arithmo plaisiou..ti alo na kano mporo na kano tpt alo ?

Η προσφορά του αφορούσε τα 2006 μοντέλα και όχι με τους χρωματισμούς του 2005
ήταν γύρω στα 12,500? με 13,000?. 14,300 περίπου αν όχι ακριβώς έχει το 2007 μοντέλο!

Πάρε αυτόν που το πήρες και χέστον!

Μπάς και σου κόψει τίποτα ή σου κάνει κανα δώρο!
Ή τουλάχιστον να σου δώσει την ασημί καρίνα!

Τη κάνω τώρα θα τα πούμε αύριο! Καλή τύχη και χώσ'τα του!

zephyr1
28/02/2007, 11:16
Δεν το πιστευω ρε π@υστη τι ακουω!:eyepop:

Πας στο μαντρα με τα μεταχειρισμενα και σου δινει μοντελο 1-2 χρονια πιο καινουργιο απ'οτι ειναι πραγματικα.:sick: Ολοι λεμε δεν πειραζει.:yuck:

Πας να παρεις καινουργιο και στο δινουω 1-2 χρονια παλι πιο καινουργιο απ'οτι ειναι.Και δεν κανεις τιποτα?

Ρε γρηγορη παρε την επισημη αντιπρωσοπεια ,οχι αυτον τον ΜΑΛΑΚΑ που το πηρες,αν σου πουν τα ιδια κανε οτι καταλαβαινεις .
Βαλε τον πατερα σου να παρει,μην το αφησεις.

DrIoannis
28/02/2007, 11:35
Πρόσεξε φίλε μου.Δεν γίνετε να είναι μοντέλο 06 με χρωματισμούς 05.Ή είναι 06 ή είναι 05(άλλωστε κυρίως οι χρωματισμοί και κάτι ψιλοπράγματα διαφέρουν).Το εργοστάσιο όταν έβγαλε το 06 όλα του τα μοντέλα είχαν το νέο χρώμα.Κοίτα επίσης όπως σου είπαν να ρωτήσεις εάν είναι παραεισαγωγής ή όχι.Ξεκαθάρισέ το γιατί είναι κορο'ι'δία άλλα να λένε άλλα να είναι.

brokenboy999
28/02/2007, 12:33
τ θέμα δεν είναι οι μικροδιαφορές ρ παιδια.
τ θέμα είναι η κοροιδία