View Full Version : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...
Gandalf dr685sm
09/02/2007, 12:33
Να πω οτι παίζουμε και μπάλα....
Εξηγούμαι...
Μπήκα στο www.aektickets.gr για να δώ για εισητήριο την Τετάρτη με την Παρί. Υπόψη οτι το παίζει και το Mega και η μισή ομάδα είναι τραυματισμένη και σε οχι καλή φόρμα.
Και βλέπω τις τιμές και τρελαίνομαι. Είναι δυνατόν στα άκρα (οχι πέταλο) πάνω... να είναι 30?;;;;;;
Τουτέστιν 11.500 δρχ, περίπου;... Και για να παρακολουθησεις τι;..
Τι είναι αυτό πάλι... στον δρόμο τα βρίσκουμε ρε;...
Αν δε πάς στο πέταλο (που δεν βλέπεις παιχνίδι) , εκτός απο την 16 (20?) στις υπόλοιπες είναι 15-25?!!!! Τι λέτε ρε;...και δεν κάθομαι σπίτι μου, με παρέα και μπύρες με σουβλάκια να το διασκεδάσω και να περάσω μια χαρά με 10-15?;;;;
Είπαμε να βοηθήσουμε αλλά οχι και να σκύψουμε να μας γαμ....!!! ΕΛΕΟΣ δηλαδή!
Με την Μίλαν έδωσα 50αρικο , αλλά εκεί και μπάλα παίζαμε και ήταν και CH.L ... τώρα δηλαδή τι περιμένουμε; Ειδικά με την μισή ομάδα εκτός.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
τώρα δηλαδή τι περιμένουμε; βάλε ένα διπλό χωρίς πάγο.... :beer:
και ενα διπλο με απ ολα!!!!!
:lol: :lol: :lol:
Gandalf dr685sm
09/02/2007, 12:40
το διπλό απο όλα φίλε θα το φάω σπιτι με μπύρα... αν θες να έρθεις να το δούμε παρέα... εννοείται καλοδεχούμενος... να έχω και κάποιον να πικάρω και να με πικάρει...
Gandalf
το διπλό απο όλα φίλε θα το φάω σπιτι με μπύρα... αν θες να έρθεις να το δούμε παρέα... εννοείται καλοδεχούμενος... να έχω και κάποιον να πικάρω και να με πικάρει...
Gandalf
οταν ερθει εκεινη η ωρα θα συνενοηθουμε μαγε....:wave2:
εγω πλακα εκανα αφου το γυρνας στο σοβαρο....στο σοβαρο θα φαω τα πιτογυρα!!!!:lol:
αλλωστε ολοι κατι θα φαμε εκεινο το βραδυ!!!!!!εγω σουβλακους,εσυ γκολ και για ποικιλια δουλεμα
:lol: :lol: :lol: :lol:
Gandalf dr685sm
09/02/2007, 12:48
Κοίτα... το δούλεμα θα είναι ποικιλία μεγάλη όπως λες...
Πάντως ο καναπές είναι ειδικά σχεδιασμένος για γαύρους που έχω σπίτι, λόγω Ευρώπης...:D
Βλέπεις έχω και αδερφό που ήταν μέλος της 7, οπότε τον έχω πρόχειρο μπας και σκάσει για επίσκεψη...
Και μεγάλη μαξιλάρα με ραμμένα τα σκόρ που σας έδωσαν μεγαλοπρέπεια στην Ευρώπη... ξέρεις εσύ.. κάτι Μακάμπι, Βαλένθια, Γιουβέντους κτλ.
Την "ποικιλία" όπως καταλαβαίνεις την ετοιμάζω απο τώρα...:lol: :rotflmao:
Gandalf
το εχω ξαναπει οτι τα εισιτήρια της ΑΕΚ ειναι ΑΚΡΙΒΑ και στο πρωτάθλημα και για την ευρωπη, ειδικα σε απευθείας σύγκριση με αυτα του ΠΑΟ που παιζουμε και στην ιδια εδρα..
ακομα και τα διαρκείας ηταν ~30% ακριβότερα απο αυτα του ΠΑΟ...
απαράδεκτο και μου κανει εντύπωση πως εγινε η πολιτική των τιμων φετος απο την ΠΑΕ
το μονο που με κανει να πηγαίνω στο γηπεδο (πανω απο 10 φορες φετος) ειναι οτι εχω σίγουρη τη συνείδηση μου οτι τα λεφτα δε θα παντελωνιαστουν αλλα θα ξοδευτούν για την ομαδα.
δεν εχω καμια αμφισβήτηση στη δέσμευση τησ διοίκησης Νικολαιδη εστω και αν περιμενα 1-2 μεταγραφες το Γεναρη...
μαλλον ειναι πολλα τα εξοδα για το υπο σχεδιασμο προπονητικό κεντρο που εθεσε σαν προϋπόθεση ο Φερερ για να μεινει....
Κοίτα... το δούλεμα θα είναι ποικιλία μεγάλη όπως λες...
Πάντως ο καναπές είναι ειδικά σχεδιασμένος για γαύρους που έχω σπίτι, λόγω Ευρώπης...:D
Βλέπεις έχω και αδερφό που ήταν μέλος της 7, οπότε τον έχω πρόχειρο μπας και σκάσει για επίσκεψη...
Και μεγάλη μαξιλάρα με ραμμένα τα σκόρ που σας έδωσαν μεγαλοπρέπεια στην Ευρώπη... ξέρεις εσύ.. κάτι Μακάμπι, Βαλένθια, Γιουβέντους κτλ.
Την "ποικιλία" όπως καταλαβαίνεις την ετοιμάζω απο τώρα...:lol: :rotflmao:
Gandalf
1.εσυ πως ξφυγες με τετοιο λαμπρο αδερφο που εχεις???????
2.εμενα μου φτανει να γραψεις σε 1 χαρτι και τις νικες-ηττες-ισοπαλιες που εχει κανει η αεκ με μενα!!!
την ποιιλια προβλεπω να τη φαμε μαζι......ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ Ε!!!!!!!ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
alximistis
09/02/2007, 13:00
Ρε σεις... ψήνεστε να πάμε να το δούμε κάπου όλοι;
Αν μπορείτε βέβαια. Να κάνουμε την πλάκα μας;
Gandalf dr685sm
09/02/2007, 13:04
χαχαχαχα... όντως ρε Trooper... για χωνευτικό...
Σε πληροφορία δική σου απλά... ο αδερφός μου είναι το "μαύρο πρόβατο" καθώς όλη η οικογένεια είναι απο Μ.Ασία και είναι φίλαθλοι της ΑΕΚ.
Το τι δούλεμα έχει φάει αυτό το αδέρφι μου , όταν μέναμε κάτω απο την ίδια στέγη δεν περιγράφεται. Συνέπεσε με την πενταετία 90-95 , η εφηβεία και τα 18-22 σαν ηλικία βλέπεις και εκεί είναι τα ωραία.
Βέβαια τώρα έχουμε άλλου είδους πικάρισμα (όπως το να του πάω στον γιό του , εμφάνιση του Κατσουράνη κτλ...:D )αλλά ας είναι.
Idi...
Αν περιμένει απο τα εισητήρια να χτίσει προπονητικό , έπρεπε να είχε ήδη ξεκινήσει με τα διαρκείας που πήρε φέτος. Πίστεψε με οτι τα λεφτά ναι μεν δεν τα τρώνε, αλλά δεν πάνε για εκεί.
Δεδομένου όμως οτι η ομάδα ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΏΡΑ.. και την κατάσταση που επικρατεί , δεν θα χάλαγε και ο κόσμος με μια έκπτωση 10-20% στα εισητήρια...Για να μαζέψει και κόσμο...
Έτσι όπως είναι τώρα ... μετα βίας πάνω απο 30.000 θα έχει... θα το δείς.
alximistis.... ΜΕΣΑ ΦΙΛΕ... ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ... ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ;. Για να μην υπάρχει περίπτωση να τσακωθούμε με άλλους.
Gandalf
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το εχω ξαναπει οτι τα εισιτήρια της ΑΕΚ ειναι ΑΚΡΙΒΑ και στο πρωτάθλημα και για την ευρωπη, ειδικα σε απευθείας σύγκριση με αυτα του ΠΑΟ που παιζουμε και στην ιδια εδρα..
ακομα και τα διαρκείας ηταν ~30% ακριβότερα απο αυτα του ΠΑΟ...
απαράδεκτο και μου κανει εντύπωση πως εγινε η πολιτική των τιμων φετος απο την ΠΑΕ
.
οι τιμές είναι απαράδεκτες αλλά και στον Παναθηναικό οι ίδιες ειναι
15 ευρώ στο πέταλο κάτωο για το Πρωταθλημα το πιο φθηνό...
στα ευρωπαικά 20-25 ευρώ το πιο φθηνό....
και ειναι ο βασικός λόγος που δεν πάω γήπεδο συχνά...το πολύ 2-3 φορές το χρόνο....
όχι να μας θεωρούν κ μαλάκες...