PDA

View Full Version : Το έσπασα το πόδι! Οχι έτσι ρε γαμτ...

road spirit
10/02/2007, 23:07
1η Φεβρουαρίου. Δεν έτρεχα, δεν έκανα καγκουριές, δεν έκανα μαλακιες. Σχεδόν ακινητοποιημενος ανάμεσα σε αυτοκίνητα στην αρχή της Μεσογείων, κάνω αριστερά το τιμόνι για να περάσω αυτοκίνητο. Και εκείνη τη στιγμή, ο μονοκύλινδρος του Pegaso κάνει το τσαφ και σβήνει, με σχεδόν μηδεν χλμ στο κοντερ. Αιφνιδιάζομαι, δεν προλαβαίνω να τραβήξω συμπλέκτη, δεν προλαβαίνω να κρατήσω την μοτο με τα πόδια, ούτε να σκεφτώ να την "πετάξω" απο κάτω μου. Με το τιμόνι διπλομένο αριστερά, η μοτο γέρνει και εγω βρίσκομαι ξαπλωμένος κάτω, με το αριστερό πόδι να πιέζεται από το βάρος της μηχανής πάνω στη γωνία του πεζοδρομίου. Κνήμη σπασμένη, πόνος αφόρητος. 3 μήνες off.

Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τον τρόπο με τον οποίο έπεσα. Σχεδόν σταματημένος! Μια κοροιδία της τύχης! Με έφτυσε στα μούτρα.

Θεωρώ πως όταν η μοτο είναι το αποκλειστκό μέσο μετακίνησης και για μεγάλο χρονικό διάστημα, και λαμβάνοντας υπόψη το κίνδυνο που συνδέεται με τους 2 τροχούς, τότε η "στραβή" ειναι αναπόφευκτη από στατιστικής απόψεως. Κάποια στιγμή θα την πάθεις. Το αν θα είναι μικρή στραβή, μια εντελώς ανώδυνη σαβούρδα ή κάτι σοβαρό, αυτό είναι άλλο θέμα. Έτσι, στα 14 χρόνια που καβαλάω καθημερινά αποκλειστικά μοτο, και περνώντας και απο στάδια μοτοσυκλετιστικής ανωριμότητας (βλ. καγκουριές) ειχα τις πτωσεις μου, πάντα όμως σχεδόν ανώδυνα. Και πάντα ήμουν τυχερός, στην "ατυχία" που εγώ προκάλεσα (γιατί όλες οι τούμπες μου στο παρελθόν οφείλονταν σε δικό μου λάθος). Το χειρότερο ήταν ενα οικόπεδο στη κρήτη με πολλά χλμ και ενα cbr εντελώς κατεστραμένο, με εμένα να αποκομειζω εναν ελαφρά τραυματισμένο καρπό (ας όψεται το κράνος και ο πλήρης εξοπλισμός για τα υπόλοιπα).

Αλλά οχι έτσι ρε γαμώτο! Μου φαίνεται απίστευτο. Η πιο αθωα πτώση μου, να έχει το πιο σοβαρό τραυματισμό μου.

zolotas
10/02/2007, 23:15
περαστικα φιλε :wave2: εχεις ενδοξο παρελθον παντως :beer: :beer:

:a08:

SUPERMARIO
10/02/2007, 23:18
περαστικα φιλε μου και γρηγορα ορθιος.

πηγα να την παθω και εγω με τον ιδιο τροπο, (χτ 660χ) πριν την αλλαγη του tps με το γνωστο προβλημα του κινητηρα που εσβηνε.
απο την υπερπροσπαθεια να κρατησω την μηχανη 5 cm απο το εδαφος (175+ κιλα) να μην πλακωσει τα ποδια μου.
τα καταφερα αλλα ο ωμος μου την ακουσε καλα με ενα πρωτης ταξεως τραβηγμα:sad:

να'σαι παντα καλα και να ειναι το τελευταιο.:wave2:

TROOPER
10/02/2007, 23:40
περαστικα ρε.

:beer: :beer: :beer:

johnpan
11/02/2007, 00:49
περαστικά φίλε μου... επαθα το ίδιο τον Αύγουστο, να πέσω δηλαδή χωρίς λόγο, και ξέρω πόσο άδικο το νιώθεις... εγώ έσπασα καρπό και ακόμα αναρώνω... Η κνήμη θα δέσει γρήγορα όμως, όλα θα πάνε καλα! :beer:

KaTaNaS
11/02/2007, 01:29
Perastika sou Γιάννη :wave2:

ποτε δεν ξέρεις... το γιατί!

γρήγορα όρθιος ξανα στην μοτοσυκλέτα σου... :sun:

Anritsu
11/02/2007, 01:42
Περαστικα φίλος ....

Μια από τα ίδια και εγώ έξω απο το ΔΕΛΕΑΡ μάλιστα πέρυσι . ΣΕ μια γωνιά που εκανα επειδη βαριόμουνα να κανω ενα μπρος πίσω παραπάνω , κλωτσάει το μπροσακί λόγω χαμηλών στροφών και απο εδώ παν και αλλοί . Το κράτησα να μην πεσει αλλα την ακουσε γερα η κλειδα μου που τότε μόλις ειχε κολλήσει απο στούκα σε προφυλακτήρα στην εθνική . Εγω έχω καταφέρει το φοβερο να πέσω άσχημα με 0 χλμ .

Περαστικα και μην το κουραζεις το πόδι .

Tropeas
11/02/2007, 06:04
Γρήγορα και πλήρη περστικά να έχεις!!!:wave2: :beer:

DrIoannis
11/02/2007, 06:46
Περαστικά και από εμένα.

Dodok edessa
11/02/2007, 08:19
περαστικα !:beer:
τι να πεις ...παιχνιδια της ζωης!:( :sun:

gcrook
11/02/2007, 09:37
Ωχ περαστικα ρε μαχιμε Γιαννη:wave2:
(Ναι αυτα τα κερατιατικα με 0 χλμ στην πολη μπορει να σου κανουν μεγαλη ζημια):sad:

nktR
11/02/2007, 12:00
όχι ρε γμτ. :mad:
περαστικά ταχεία ανάρρωση και να είσαι πάντα γερός :sun:

*Γιάννη προετοιμάσου για το επόμενο TD Σέρρες :beer:

φιλιά και καλή δύναμη :wave2:

odt
11/02/2007, 12:35
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση

vassilis88
11/02/2007, 14:42
περαστικα!:wave2:

κ γω ειχα πεσει πηγαινοντας να στριψω δεξια μπροστα απο λεωφορειο κ δν μπηκε καλα η πρωτη κ επεσα σταματημενος!:cry:

kostom
11/02/2007, 14:48
Κουράγιο ρε σύ..... και περαστικά...
Και εγώ είχα μια τέτοια ΗΛΙΘΙΑ τούμπα με
ένα παπί πρίν 6 χρόνια και βάρεσα στο ρείθρο
του πεζοδρομίου με απολογισμό εξάρθρωση
ομωπλάτης και κάταγμα κλείδας ......
Πώς??? Ούτε και εγώ ξέρω πως έπεσα....
Πάντα με 0 χλμ... :( :(

77456

johnnyestia
11/02/2007, 18:06
Πόπο ρε παιδί μου :eyepop: , πολλοί την έχετε πατήσει με 0 χιλιόμετρα!Κάπως έτσι είχε μεινει 3 μήνες στον γύψο και ο αδερφός μου :(

Επιβάλλεται τελικά σε τέτοιους ελιγμούς τα πόδια να είναι κατεβασμένα από τα μαρσιπιέ ώστε να είναι έτοιμα να αντιδράσουν σε περίπτωση απώλειας της ισορροπίας.

Περαστικά 7-cubed :beer:

HaritonSpace
11/02/2007, 19:00
Περαστικά 7-cubed.

Θα ταλαιπωρηθείς λίγο τώρα, αλλά με λίγη υπομονή όλα θα πάνε καλά.

Όταν αναρρώσεις, η όρεξη σου για βόλτες θα 'ναι ακόμη μεγαλύτερη...!:wave2:

H.A.Balafoutre
11/02/2007, 19:32
Περαστικά σου και γρήγορα ξανά καβάλα στο μωρό σου.

Κι εγώ έχω 2 πτώσεις με 0χ.α.ω. η μια κόστισε 40ευρά το μασπιέ το δεξί και ολίγον στραβομένη μανέτα εμπρός φρένου. Η άλλη πάλι με 0χ.α.ω. προσπάθησα να το κρατήσω, αλλά δεν κρατιούνται τα άτιμα γμτ γμτ....μια μανέτα συμπλέκτη 35ευρά. Πάλι καλά που δεν τραυματίστηκα.

Συμβαίνει. :rolleyes:

makis206
12/02/2007, 00:05
Γρήγορα περαστικά κι αγύριστα ! :beer: :beer:

zephyr1
12/02/2007, 09:29
Περαστικα και ποτε ξανα,οπως ακριβως τα λεει ο τιτλος οχι ετσι ρε γαμωτ.:sad:

:wave2:

road spirit
12/02/2007, 21:49
Ευχαριστώ παίδες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
περαστικά ταχεία ανάρρωση και να είσαι πάντα γερός :sun:

*Γιάννη προετοιμάσου για το επόμενο TD Σέρρες :beer:

φιλιά και καλή δύναμη :wave2:

Νίκο, ευχαριστώ. Δεεεεεν το βλέπω να ειμαι έτοιμος μεχρι τον Ιούνη... ο γιατρός είπε 3 μήνες για να βγεί ο γύψος, πρόσθεσε και κανα μηνα ακομα να δυναμώσει το πόδι κλπ κλπ. Οπότε Σέρρες από Σεπτέμβρη. Αν πάτε όμως μέσ΄στην άνοιξη, θα είμαι μαζί σας νοερά... :) :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Περαστικα και ποτε ξανα,οπως ακριβως τα λεει ο τιτλος οχι ετσι ρε γαμωτ
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αμα είναι την παθεις, καλύτερα έτσι τελικα, παρά με πολλά χλμ. Εκεί οι απωλειες μπορεί να είναι περισσότερες. Απλά είναι η ιδεά οτι ...πως στο διαλα το κατάφερα αυτό..

εν πειράζει....

nktR
12/02/2007, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
Ευχαριστώ παίδες...

Νίκο, ευχαριστώ. Δεεεεεν το βλέπω να ειμαι έτοιμος μεχρι τον Ιούνη... ο γιατρός είπε 3 μήνες για να βγεί ο γύψος, πρόσθεσε και κανα μηνα ακομα να δυναμώσει το πόδι κλπ κλπ. Οπότε Σέρρες από Σεπτέμβρη. Αν πάτε όμως μέσ΄στην άνοιξη, θα είμαι μαζί σας νοερά... :) :wave2:

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αμα είναι την παθεις, καλύτερα έτσι τελικα, παρά με πολλά χλμ. Εκεί οι απωλειες μπορεί να είναι περισσότερες. Απλά είναι η ιδεά οτι ...πως στο διαλα το κατάφερα αυτό..

εν πειράζει....

για το Σεπτέμβρη λέω με το καλό.;)

να περάσει ο χρόνος γρήγορα
για να σε έχουμε πάλι μαζί μας !!!!:sun:

nktR
12/02/2007, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
για το Σεπτέμβρη λέω με το καλό.;)

να περάσει ο χρόνος γρήγορα
για να σε έχουμε πάλι μαζί μας !!!!:sun:

7 CUBED ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ !!!!!
άντε σιδερένιος και γρήγορα μάχιμος :beer: :sun:

77535

zephyr1
13/02/2007, 11:23

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αμα είναι την παθεις, καλύτερα έτσι τελικα, παρά με πολλά χλμ. Εκεί οι απωλειες μπορεί να είναι περισσότερες.

Και εγω τι στιγμη που το εγραφα αυτο ακριβως σκεφτηκα.Να σε καλα και γρηγορα επιστροφη.:beer:

Cpt. Haddock
13/02/2007, 11:40
περαστικά ρε συ... :sad: :sick:

Frezas
13/02/2007, 12:30
Oχι ρε Γιαννη.....Μαλιακια.....:(

Μωλις ειδα το ποστ και στεναχωρηθηκα...

Και ημουν ετοιμος να σε παρω τηλ να δω τι κανεις και
να ζαχαρωσουμε τιποτα ετοιμασιες για Σερρες.....

Τελος παντον, οι Σερρες εκει θα ειναι και θα σε περιμενουνε,
οπως και η παρεα το ιδιο....

Περαστικα οσο το δυνατον γρηγοροτερα και ανωδυνα....
και αμα χρειαστεις καποια μετακινηση με αμαξι μη διστασεις
να με τηλ. οκ?

σιδερενιος....... :beer:

airamhag
13/02/2007, 12:32
περαστικα!

σε παρομοια φαση ειχε χτυοησει κ ο αδερφος μου με παπι...

ενα απο τα πολλα...

περαστικα κπαλι

sotpag
13/02/2007, 15:40
έτσι γίνετε όσο και αν δεν θέλουμε να το πιστέψουμε... κάποια στιγμή συμβαίνει σε μας!!!

περαστικά μόνο και όσο πιο ανώδυνο γίνετε

choperxristos
14/02/2007, 00:43
perasthka file moy kai siderenios grigora orthios:beer: :beer:

lampros_fazer
14/02/2007, 00:53
Κοίτα να δεις μαλακία..:(

Περαστικά και ποτέ ξανά..!

Καλή δύναμη & υπομονή..

:beer: :beer: :beer:

VANDA
17/02/2007, 11:23
... ο μονοκύλινδρος του Pegaso κάνει το τσαφ και σβήνει....

Κι άλλο?! :bawl:

Περαστικά σου και γρήγορα!