View Full Version : Στραβά, αλλά όχι και τόσο ανάποδα!
powerphot
13/02/2007, 08:53
Χθές, 8:45 το πρωί με 100χλμ στον Κηφισό ξαφνικά νεκρώνει η μηχανή:eyepop: σβήνουν τα πάντα!
Δεν το πιστεύω λέω όχι τώρα ρε π@στη μου στη μέση της Εθνικής! :look:
Πατάω τον συμπλέκτη κι αρχίζω να ρολάρω χωρίς γκάζι, χωρίς φλας χωρίς φώτα(ευτυχώς που δεν ήταν βράδυ):evil:
Κάνω σταδιακά δεξιά γ@μωσταυρίδια μέσα απ το κράνος και σταματάω δεξιά στην μπάρα.
Πιάνω το καλώδιο του κεντρικού διακόπτη, (ενός έτους διακόπτης αλλαγμένος μέσα στην εγγύηση), και το τραβάω έξω! Aprilia rules:a31:
Ενώνω τα καλώδια και φεύγω! Φτάνω στην δουλειά, τα ξε-ενώνω για να σβήσει η μηχανή, ακουμπά το + στο μέταλλο και μου καίει 2 ασφάλειες.
Αλλάζω τις ασφάλειες και ok, ανεβαίνω στο γραφείο.
Ώρα 17:15, κατεβαίνω να φύγω και διαπιστώνω ότι δε βρίσκω το κλειδί της μηχανής :hypnotize (κρυος ύδρωτας και θυμάμαι το ποστ με τα ξεχασμένα κλειδιά) :sick:
Ανεβαίνω γραφείο, ψάχνω, τίποτα!:eyepop:
Η τελική διαπίστωση? το ξέχασα επάνω και θα το πήρε κάποιο μ@λ.....μένο πιτσιρίκι!:evil:
Τη γ@....με!
:a018: και τώρα?
τηλ στον μηχανικό.
-Έτσι κι έτσι μπλα μπλα...βγαίνει ο διακόπτης για να ξεκλειδώσει το τιμόνι?
-Όχι έχει ασφάλεια η βίδα πρέπει να πας να πάρεις τα 2α κλειδιά!
Σκατά!:mad: Περιμένω ταξί 30 λεπτά και τελικά βρίσκω έναν που δεν είχε πρόβλημα να κάνει μεγάλη απόσταση. Οι υπόλοιποι 15 ταρίφο…@@@ δεν ανεβαίναν τόσο ψηλά.:a31:
Τεσπα φτάνω σπίτι μου κατεβάζουν τα 2α κλειδιά και πάλι πίσω, 18χλμ μέσα στην κίνηση. :mad:
Ε, όλη τη διαδρομή ο ταρίφας μου ζάλισε τα π@π...α με τον …@....του ΙΚΑ που τον σκότωσε ο άντρας της γκόμενας κλπ, σε τι κενονία ζούμε κλπ κλπ κλπ, φτάνω πάλι Καλλιθέα, ξεκλειδώνω τιμόνι βάζω μπροστά και φεύγω.
Έφτασα σπίτι ένα ράκος απ' τα νεύρα, αδειάζω στο πάτωμα το σακίδιο και πέφτει το κλειδί! :eyepop:
Και να σκεφτείς ότι χτες ήταν μόνο Δεύτερα και 12! Σήμερα????:eyepop:
Σήμερα Τρίτη και 13? ΤΙ?:hypnotize:
Cpt. Haddock
13/02/2007, 08:56
:sick: :eyepop: :hypnotize :uplate:
DimChios
13/02/2007, 09:04
"ΦΤΥΣΕ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ" που λένε!
:sick: :sick:
Τυχαίνουν βρε Νίκο, τί να πείς? :alien:
:wave2:
johnpagr
13/02/2007, 09:12
:( :uplate: :dizzy: ELEOS :hypnotize
Gademia !! :(
Και τι άλλο περιμένεις για να αυτοκτονήσεις ρε Νίκο ??? :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Και να σκεφτείς ότι χτες ήταν μόνο Δεύτερα και 12! Σήμερα????:eyepop:
Σήμερα Τρίτη και 13? ΤΙ?:hypnotize:
Δεν ξεκινάς απ΄το πρωί με ταξί ρε Νίκο ;:lol:
Ανευ πλάκας πάντως, στο μάτσο με τα κλειδιά του σπιτιού έχω και ένα κλειδί της μηχανής (χωρίς προστατευτικό πλαστικό για να μην πιάνει μπουγιο). Με έχει σώσει ουκ ολίγες φορές....
Σε μια περίπτωση, σταμάτησα με ένα ΧΤ που είχα στο σπίτι μου στην Αίγινα, πήρα κάτι πράγματα από την αυλή και βγαίνοντας.... οέοο που είναι το κλειδι;
Δεν ξέρω να σου πω. Δεν το βρήκα ποτέ. Σε μια διαδρομή 15 μέτρων χάθηκε..... :(
GIXXERAKIAS
13/02/2007, 11:59
:confused: Τελικα γιατι ειχε νεκρωσει η μηχανη σου βρε φιλε?Ειχαν χαλασει τα καλωδια του κεντρικου διακοπτη?
powerphot
13/02/2007, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
:confused: Τελικα γιατι ειχε νεκρωσει η μηχανη σου βρε φιλε?Ειχαν χαλασει τα καλωδια του κεντρικου διακοπτη?
Oh yes!
Αλλά βρέθηκε η λύση ευτυχώς :D
taxydromos
13/02/2007, 15:44
καλιο αργα παρα ποτε...:smilea:
τελικα εσεις οι apriliabikes με τους aricatwins εχετε πολλα κοινα!:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
τελικα εσεις οι apriliabikes με τους aricatwins εχετε πολλα κοινα!:winka:
κανενα απολυτως κοινο. στις αφρικα υπαρχουν 2 συγκεκριμενα προβληματα: εν γνωση σου ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να τα αντιμετωπισεις, αν παιζουν πριν το 1998.
:winka:
ΠΕΣΕ ΣΕ 1 ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ΑΝ ΔΕ ΠΑΕΙ 12!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
κανενα απολυτως κοινο. στις αφρικα υπαρχουν 2 συγκεκριμενα προβληματα: εν γνωση σου ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να τα αντιμετωπισεις, αν παιζουν πριν το 1998.
Αν παίζουν μετά το 1998 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να τα αντιμετωπίσεις δλδ? :smokin:
adam_tsouk
13/02/2007, 20:30
παρε ρε χαλια ενα τηλ.
βολτες εκοβα σημερα!
:lol:
βρε...σα να τό`χω ξανακούσει....που το έχω ξανακούσει....βρε σα να το χω πάθει.....:D :D :D
Τέλος καλό, όλα καλά. Μην το σκέφτεσαι, πάντως αν ήταν Τρίτη και 13 μπορεί να πάταγες και καμιά πένσα (http://img176.imageshack.us/img176/3536/0702092008381ni5.jpg) :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Αν παίζουν μετά το 1998 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να τα αντιμετωπίσεις δλδ? :smokin:
se οποιαδηποτε μηχανη μπορεις να μεινεις απο τρομπα βενζινης αν περιμενεις συνεχεια τη χειροκινητη ρεζερβα...
εσυ πιστευεις οτι το tuono δεν θα σου βγαλει ποτε προβλημα? :evil: :evil: :evil:
powerphot
14/02/2007, 15:56
se οποιαδηποτε μηχανη μπορεις να μεινεις απο τρομπα βενζινης αν περιμενεις συνεχεια τη χειροκινητη ρεζερβα...
εσυ πιστευεις οτι το tuono δεν θα σου βγαλει ποτε προβλημα? :evil: :evil: :evil:
Γιατί ρε? έχει το tuono χειροκίνητη ρεζέρβα?:lol: :lol:
Μέχρι το τέλος του 2010 που λήγει η εγγύηση μου....ας βγάλει :wave2:
(Κάπου είχε πάρει ο μάτις μου μια πατέντα με τρομπα από Daewoo ή Hyundai που μπαίνει κουτί στο africa) :lol:
Να το ψάξω ;:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Μέχρι το τέλος του 2010 που λήγει η εγγύηση μου....ας βγάλει :wave2:
(Κάπου είχε πάρει ο μάτις μου μια πατέντα με τρομπα από Daewoo ή Hyundai που μπαίνει κουτί στο africa) :lol:
Να το ψάξω ;:wave2:
μπα, δεν χρειαζεται, το δικο μου ειναι 2002... :winka:
:D
Γιατί ρε? έχει το tuono χειροκίνητη ρεζέρβα?:lol: :lol:
προφανως δεν εχει, αλλα σιγουρα δεν εχει ΚΑΙ ηλεκτρολογικα!
:lol: :lol: :lol:
powerphot
14/02/2007, 20:10
προφανως δεν εχει, αλλα σιγουρα δεν εχει ΚΑΙ ηλεκτρολογικα!
Καλά, τότε κάτσε εσύ εκεί με την "χειροκίνητη" Africa κι άσε μας εμάς με τις ..."High tech" ρεζέρβες και τα Ηλεκτρολογικά μας!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά, τότε κάτσε εσύ εκεί με την "χειροκίνητη" Africa κι άσε μας εμάς με τις ..."High tech" ρεζέρβες και τα Ηλεκτρολογικά μας!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εννοειται και θα κατσω με τη χειροκινητη. ο δικος μου οργανισμος δεν το αντεχει να εχει η μηχανη ηλεκτρολογικα προβληματα καθε λιγο και λιγακι! :winka:
afrotwin
16/02/2007, 16:04
Χθές, 8:45 το πρωί με 100χλμ στον Κηφισό ξαφνικά νεκρώνει η μηχανή:eyepop: σβήνουν τα πάντα!
Δεν το πιστεύω λέω όχι τώρα ρε π@στη μου στη μέση της Εθνικής! :look:
Πατάω τον συμπλέκτη κι αρχίζω να ρολάρω χωρίς γκάζι, χωρίς φλας χωρίς φώτα(ευτυχώς που δεν ήταν βράδυ):evil:
Κάνω σταδιακά δεξιά γ@μωσταυρίδια μέσα απ το κράνος και σταματάω δεξιά στην μπάρα.
Πιάνω το καλώδιο του κεντρικού διακόπτη, (ενός έτους διακόπτης αλλαγμένος μέσα στην εγγύηση), και το τραβάω έξω! Aprilia rules:a31:
Ενώνω τα καλώδια και φεύγω! Φτάνω στην δουλειά, τα ξε-ενώνω για να σβήσει η μηχανή, ακουμπά το + στο μέταλλο και μου καίει 2 ασφάλειες.
Αλλάζω τις ασφάλειες και ok, ανεβαίνω στο γραφείο.
Ώρα 17:15, κατεβαίνω να φύγω και διαπιστώνω ότι δε βρίσκω το κλειδί της μηχανής :hypnotize (κρυος ύδρωτας και θυμάμαι το ποστ με τα ξεχασμένα κλειδιά) :sick:
Ανεβαίνω γραφείο, ψάχνω, τίποτα!:eyepop:
Η τελική διαπίστωση? το ξέχασα επάνω και θα το πήρε κάποιο μ@λ.....μένο πιτσιρίκι!:evil:
Τη γ@....με!
:a018: και τώρα?
τηλ στον μηχανικό.
-Έτσι κι έτσι μπλα μπλα...βγαίνει ο διακόπτης για να ξεκλειδώσει το τιμόνι?
-Όχι έχει ασφάλεια η βίδα πρέπει να πας να πάρεις τα 2α κλειδιά!
Σκατά!:mad: Περιμένω ταξί 30 λεπτά και τελικά βρίσκω έναν που δεν είχε πρόβλημα να κάνει μεγάλη απόσταση. Οι υπόλοιποι 15 ταρίφο…@@@ δεν ανεβαίναν τόσο ψηλά.:a31:
Τεσπα φτάνω σπίτι μου κατεβάζουν τα 2α κλειδιά και πάλι πίσω, 18χλμ μέσα στην κίνηση. :mad:
Ε, όλη τη διαδρομή ο ταρίφας μου ζάλισε τα π@π...α με τον …@....του ΙΚΑ που τον σκότωσε ο άντρας της γκόμενας κλπ, σε τι κενονία ζούμε κλπ κλπ κλπ, φτάνω πάλι Καλλιθέα, ξεκλειδώνω τιμόνι βάζω μπροστά και φεύγω.
Έφτασα σπίτι ένα ράκος απ' τα νεύρα, αδειάζω στο πάτωμα το σακίδιο και πέφτει το κλειδί! :Και να σκεφτείς ότι χτες ήταν μόνο Δεύτερα και 12! Σήμερα????:Σήμερα Τρίτη και 13? ΤΙ?:
file tora to ida ke mazi me tin katanoisi ke tin simpa8ia mou exis ke ta apistefta gelia mou
oute to kogiot na isouna:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
file tora to ida ke mazi me tin katanoisi ke tin simpa8ia mou exis ke ta apistefta gelia mou
oute to kogiot na isouna:rotflmao:
Bip...Bip...:a5:
:look: τέτοια να βλέπω.....
:dizzy:
thanos_trikala
04/04/2007, 00:59
ftou sou agori mou
project.breeze
04/04/2007, 03:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από thanos_trikala
ftou sou agori mou
Μήπως να ξεθάψουμε κανένα παλιότερο thread;Υπάρχουν πολλά αν ψάξεις :evil: :evil: :evil: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Μήπως να ξεθάψουμε κανένα παλιότερο thread;Υπάρχουν πολλά αν ψάξεις :evil: :evil: :evil: :beer:
τα άλλα Posts...κι αυτά με υπογραφή Powerphot..???? xi..xi....:lol: :wave2: