PDA

View Full Version : 14-15/2/2007 ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!

Σελίδες : 1 [2]

Gandalf dr685sm
15/02/2007, 14:37
alximistis... το έχω πεί χιλιάδες φορές...

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΔΩ... θέλω όμως έξω να παίζω μπάλα... να είμαι ομάδα.. .

ΝΑ ΕΧΩ ΨΥΧΑΡΑ ΡΕ... και ας χάνω.

Όπως πέρασα με Λίλ και Μίλαν... όπως παραλίγο να κάνω τους Ιταλούς και τους Βέλγους να προσκυνούν με το 2-2.

Αυτό θέλω. Να βλέπω την ΑΕΚ και να χαίρομαι.

Ποτέ οι κούπες δεν ήταν για μένα αποδείξεις. Δηλαδή η Chelsea (ξέρω ατυχής η σύγκριση, αλλά τι να κάνουμε.) που εχει παιχταράδες , που μέχρι πέρισυ ούτε τοπικό δεν είχε σηκώσει... ήταν για τα μπάζα;

Η ΑΕΚ που αγάπησα περισσότερο ήταν εκείνη που κατάφερε με την Σπαρτάκ να το γυρίσει σε 4-2... η ΑΕΚ που έκανε την Rangers κουρέλι με το goal του "πιτσιρίκου"....η ΑΕΚ που κατάφερε με την Ρεάλ οτι δεν είχαν κάνει άλλες ομάδες (3-1 στην αρχή στην Φιλαδέλφεια και 2-2 γύρισμα στο Μπερναμπέου).

Αυτό θέλω εγώ απο την ΑΕΚ...

όπως το θέλει και ο γαύρος που αγαπάει την ομάδα του απο την δική του, όταν έπαιζε με Βαλένθια , Μάντσεστερ κτλ.

Όπως και ο ΠΑΟ θέλει το ίδιο απο την δικιά του με τον Βαζέχα τότε και την Γιουβέντους , την Μπαρτσελόνα κτλ.

Αυτό γουστάρουμε στην μπάλα και οχι τα κατσαρολικά... αυτά είναι για τους γύφτους που δεν έχουν δεί ξανά ασημικο στην ζωή τους και χοροπηδάνε γύρω τους , μπας και φύγει το δικό τους κόμπλεξ...

Κανένας νοήμων φίλαθλος δεν αρκείται στην απόκτηση κατσαρολικού με όποιο τρόπο. Θέλει να βλέπει ποιότητα μπάλας... και μας αρέσει η οχι... η Ευρώπη είναι το υπέρτατο μέτρο σύγκρισης.

Gandalf

TROOPER
15/02/2007, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!
Αναφέρομαι σε αυτά που γράφεις εδώ στις διαμάχες!
Όχι τι λέμε μεταξύ μας. Στις... κατ ιδίαν συζητήσεις είναι άλλο πράγμα.
Κι εδώ... Ο Χαμός!!!!!!

για αυτον τον χαμο ειμαστε ολοι εδω!!!!

:wave2:

Nostra
15/02/2007, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
για αυτον τον χαμο ειμαστε ολοι εδω!!!!

είναι που δε θα ξανασχολιόσουν..... χαμένε... έ...χαμένε (Λαζόπουλος ειπείν...)

:lol: :lol: :lol: :lol:

alximistis
15/02/2007, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
alximistis... το έχω πεί χιλιάδες φορές...

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΔΩ... θέλω όμως έξω να παίζω μπάλα... να είμαι ομάδα.. .

ΝΑ ΕΧΩ ΨΥΧΑΡΑ ΡΕ... και ας χάνω.

Όπως πέρασα με Λίλ και Μίλαν... όπως παραλίγο να κάνω τους Ιταλούς και τους Βέλγους να προσκυνούν με το 2-2.

Αυτό θέλω. Να βλέπω την ΑΕΚ και να χαίρομαι.

Ποτέ οι κούπες δεν ήταν για μένα αποδείξεις. Δηλαδή η Chelsea (ξέρω ατυχής η σύγκριση, αλλά τι να κάνουμε.) που εχει παιχταράδες , που μέχρι πέρισυ ούτε τοπικό δεν είχε σηκώσει... ήταν για τα μπάζα;

Η ΑΕΚ που αγάπησα περισσότερο ήταν εκείνη που κατάφερε με την Σπαρτάκ να το γυρίσει σε 4-2... η ΑΕΚ που έκανε την Rangers κουρέλι με το goal του "πιτσιρίκου"....η ΑΕΚ που κατάφερε με την Ρεάλ οτι δεν είχαν κάνει άλλες ομάδες (3-1 στην αρχή στην Φιλαδέλφεια και 2-2 γύρισμα στο Μπερναμπέου).

Αυτό θέλω εγώ απο την ΑΕΚ...

όπως το θέλει και ο γαύρος που αγαπάει την ομάδα του απο την δική του, όταν έπαιζε με Βαλένθια , Μάντσεστερ κτλ.

Όπως και ο ΠΑΟ θέλει το ίδιο απο την δικιά του με τον Βαζέχα τότε και την Γιουβέντους , την Μπαρτσελόνα κτλ.

Αυτό γουστάρουμε στην μπάλα και οχι τα κατσαρολικά... αυτά είναι για τους γύφτους που δεν έχουν δεί ξανά ασημικο στην ζωή τους και χοροπηδάνε γύρω τους , μπας και φύγει το δικό τους κόμπλεξ...

Κανένας νοήμων φίλαθλος δεν αρκείται στην απόκτηση κατσαρολικού με όποιο τρόπο. Θέλει να βλέπει ποιότητα μπάλας... και μας αρέσει η οχι... η Ευρώπη είναι το υπέρτατο μέτρο σύγκρισης.

Gandalf

δεν διαφωνώ ρε φίλε. καθόλου. απλώς επισημαίνω κάποια πράγματα.

TROOPER
15/02/2007, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
είναι που δε θα ξανασχολιόσουν..... χαμένε... έ...χαμένε (Λαζόπουλος ειπείν...)

:lol: :lol: :lol: :lol:

εχασες επεισοδιο τασο

arxaios
15/02/2007, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μήλα ωραία... μήλα καθαρά...

Μήλα φιρίκια, μήλα Βόλου, να Λόλα πάρε μήλο !!!!!
:lol: :lol: :lol: