View Full Version : Περι Του Χθεσινου Αγωνοσ
kalgeorge
29/07/2004, 07:49
Το παιχνιδι ηταν ντερμπυ μεχρι το τελος οπου η ομαδα των :
gst-paladin-todi-alkis-antares-loudovikos κουραστηκε και νικητρια αναδειχθηκε η ομαδα των julius-makis-kalgeorge-city fly- crs-k.:beer: :beer:
Να σημειωθει οτι η ηττημενοι επαιζαν στο δευτερο ημιχρονο με παικτη παραπανω!!!!
Στα του αγωνος:
Ατυχος ο Αλκης που ενω προσπαθησε Δυο φορες απο ευνοικη θεση δεν καταφερε να.........πετυχει τον Julius με το παπουτσι του!!!!!!!!!:hypnotize :sick: :uplate:
Ο gst οπως παντα αψογος,απο τον Paladin δεν παιρναγε τιποτα ειτε οταν ηταν στο τερμα ειτε σαν αμυντικος, βραχος στην αμυνα και παλι ο Τodi, πολυ καλος και ο Loudovikos που ετρεξε πολύ, καλυψε και οργανωνε!Πολυ καλη και η πρωτη εμφανιση του antares που καταφερε και βρηκε το σωστο γηπεδο και εδειξε την αξια του.
Ον δε οδερ σαιντ :
Για μια ακομα φορα ο Μακης κραταγε ολη την αμυνα μονος του και εβγαζε την ομαδα μπροστα.Πολυ καλη εμφανιση και απο τον city fly που ετρεξε πολυ για να καλυπτει ολους τους χωρους καθως παιζαμε λιγοτεροι, αλλα και δεν αφησε και τον ρολο του σκορερ!
Αψογος και ο Χρηστος crs-k ο οποιος ηταν και ο καλυτερος πρωτοεμφανιζομενος. Ετρεξε πολυ, μαγεψε με τις ντριπλες και τις πασες του, σκοραρε και δεν δικαιουτε τον ρολο του παπου!!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ και ο Julius και στο τερμα και στην αμυνα.
Στα θετικα του αγωνα, τα παρα πολλα τηλεφωνηματα που δεχθηκαμε απο ....την Τροχαια, οπου μετα την εμφανιση του Julius στο τερμα πληρωνουν οσο - οσο για να τον ενταξουν στο δυναμικο τους και συγκεκριμενα στο ποστο διασταυρωση Αλεξανδρας και Κηφισιας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Τζωρτζ μη μασας ησουν αψογος!! Ειδικα οι αποκρουσεις που εκανες με ...... το κεφαλι απο σποντα στα δοκαρια ηταν ΑΨΟΓΕΣ!!!
Σε γενικες γραμμες παλι διασκεδασαμε, περασαμε πολυ καλα και απο τη νεα σεζον θα εχουμε πιο συγκλονιστικους αγωνες
:wave2: :wave2:
Μικρή Λουλού
29/07/2004, 08:03
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ....
ΤΑ ΦΩΤΟΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ??? :lol: :lol:
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ....."ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ..":lol: :lol:
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΗΔΙΕΣ.....ΝΑΙ ΡΕ !!! Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΟΣ..!!!!
kalgeorge
29/07/2004, 08:05
Θανασακο ελειπε η φωτορεπορτερ μας (Γαλατεια). Βεβαια καποιοι με καμερες βροσκοντουσαν εντος του αγωνιστικου χωρου ( νομιζω ηταν απο το eurosport) αλλα δεν ξερω αν θα ανεβει κατι και ποτε.
Eida ton xaro me ta matia mou sto dolofiniko sout toy alki opoy perase merika ekatosta aristera mou to papoutsi toy kai epano deksia (konta ston augerino) h mpala!!!
Episeis na shmeioso oti evala dyo goal, ena stous allous kai ena se emas gia na mhn lene oti den einai dikaios.
Episeis na sympliroso oti o Loudovikos thelei kalympra sto deksi toy podi AMESA, mia kai eno fenomerika klotsage pros ta mprosta thn mpala, auth efevge pros ta epano deksia , alla otan leme epano deksia enooume pros thn selini.
καλημερα και απο μενα
οσον αφορα τον χτεσινο αγωνα:
1. αλλαζω ροφημα και το ριχνω στη μπυρα μια που οι βιταμινεσ του παππου αποδειχθησαν super:rotflmao:
2. αλλαζω παπουτσια και παιζω με μποτεσ στον επομενο αγωνα μηπωσ και πετηχω καποιον τροχονομο :rotflmao:
3. αλλαζω κεφαλι γιατι αποδειχθηκε οτι καποιοσ εχει πιο γερο απο το δικο μου:rotflmao:
αυτο που δεν αλλαζω ειναι ομαδα γιατι με το καιρο θα κερδισουμε την κλκα του καισαρα
ΧΑΣΑΜΕ ΠΑΛΙ:bawl: :bawl: :bawl:
παρολο που δεν μου αρεσει να χανω παντωσ ειναι super η παρεα και ο καθε αγωνασ εχει και τα απροοπτα του που δινουν την δικια τουσ αιγλη στην ολυμπιακη μασ ομαδα:lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
φιλια σε ολουσ:wave2:
kalgeorge
29/07/2004, 08:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Eida ton xaro me ta matia mou sto dolofiniko sout toy alki opoy perase merika ekatosta aristera mou to papoutsi toy kai epano deksia (konta ston augerino) h mpala!!!
Episeis na shmeioso oti evala dyo goal, ena stous allous kai ena se emas gia na mhn lene oti den einai dikaios.
Episeis na sympliroso oti o Loudovikos thelei kalympra sto deksi toy podi AMESA, mia kai eno fenomerika klotsage pros ta mprosta thn mpala, auth efevge pros ta epano deksia , alla otan leme epano deksia enooume pros thn selini.
χαααααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ!!!!!!!!:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
.................
1. αλλαζω ροφημα και το ριχνω στη μπυρα μια που οι βιταμινεσ του παππου αποδειχθησαν super:rotflmao:
.................
Αααααχχ!
Να ακουτε ρε τους (Ωωωωχχχ!) παλιους ...
Αν (Αααααα!) δεν καθομουνα να παρω (Ωωωωωχ!) τις βιταμινες μου μετα, εσυ νομιζεις (Αααααα!) οτι θα εφτανα σπιτι ???
:lol: :rotflmao: :lol:
ποναει ο κωλος μου.....:rotflmao:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ομορφα περασαμε εχτες
αλλα παλικαρια μου πρεπει να εφαρμοσουμε αλλη τακτικη....
παρατηρησεις που εκανα..
ο kalgeorge δεν κανει ζεσταμα και το πιανουν οι προσαγωγοι του.. οποτε την επομενη φορα ας φροντησει καποιος να του ανοιξει τα ποδια...
τον μακη τον εχω αχτι...:evil: :evil:
εδω μονο ψυχολογικος πολεμος περναει...
θα κανουμε και ενα σεμιναριο να εφαρμοσουμε τακτικη αλλου παρεμφερους αθληματος....χεχεχεχε
θα το ρηξουμε το τειχος μια και καλη...:rotflmao:
ο cityfly εφαγε μια στο κεφαλι και ηρεμισε...
οποτε ξερουμε τι θελει..
και κολπακι για την ευνοια του διαιτιτη .. πεταμε την μπαλα εξω (fair play) και τουδινουμε λιγο νερακι (λιγο ομως οχι να συνελθει κι ολας)
του crsk καθοτι γνωρισα εχτες δεν εχω προλαβει να τον μελετισω..
αλλα καποια στοιχεια μου λενε πως αν του δεσουμε ενα μπουκαλι καλη μπυρα σε σημειο που να την ακουμπαει αλλα να μη μπορει να την κατεβασει ισως τον απασχολησει για μια ωριτσα...
αν δεν πιασει αυτο δωροδοκουμε τον σπηκερ να φωναξει απο τα μεγαφωνα "οι πρωτοι πεντε που θα εμφανισουν στην ρεσεψιον θα λαβουν μια παγωμενη Franziskaner'
οσο για τον ....Τσουλιο ////
σε αναλαμβανω προσωπικα..
θα γινουμε ενα... κυριολεκτικα...αχαχαχαχαχαχαχααχ:evil: :evil:
λοιπον αποτι καταλαβατε .. μεχρι τωρα απλος σας μελετουσαμε ..
την επομενη θα σαας παρουμε τα σωβρακα...
ΟΥΣΤ....
πριν τελειωσω να δωσω και τα συγχαρητηρια στην ομαδαρα μας που επεσε (ξανα:lol: ) ηρωικα
kalgeorge
29/07/2004, 10:44
Ρε συ Θοδωρα;;;; Που ειναι ρε αυτο το .........κουρειο που ελεγες που σου κανουν μασαζ πρωτα;;;;;;
Γιατι με πονανε ακομα οι προσαγωγοι ρε και μηπως μπορει να γινει κατι;) ;) ;)
Loudovikos
29/07/2004, 10:52
Για άλλη μια φορα το ταλέντο μας έλαμψε στο γήπεδο του
Allu. Αν και μετά το Μαρακανά που έχω συνηθήσει να παίζω,
δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ σε τοσο μικρό γήπεδο.:hypnotize :uplate:
Λοιπόν η ομάδα μας ήταν super με απόλυτο control και πολύ
ταλέντο. Ο GST μας τα χάλασε λιγάκι γιατί όλο τρίπλες έκανε
και έβαζε γκολ αλλά εντάξει δεν μπορούσαμε να μην τον παίξουμε
κιόλας. :D :D
Χωρις πλάκα τώρα περάσαμε πολύ καλά και η μπάλα που παίξαμε
ήταν σαφώς ανώτερη απο την άλλη φορά με Deminio-Zan.
Το οτι χάσαμε δεν θα το συζητήσω γιατί απλά κερδίσε ο
αθλητισμός και η ευγενής άμιλλα. :hypnotize :uplate: :eyepop: (Τι είπες τώρα....)
Και για να αποκαταστήσω το όνομα μου.. δεν κλότσαγα ευθεία εξυπνάκια Julie απλά έριχνα πάσες με φάλτσο!!!! :look: :look:
:alien:
nai nai veveos...
oi antipaloi peksane me ithos (me tsimpage kai mou evaze xeri o moulos o julious),,,kai eugeniki amoila (me travage o kalgeorge)...epesan kati psiles sta kalamia!..alla i alitheia einai oti evgala kai ego to drepani kai kladepsa ton giorgaki (kalgeorge) kai poli lipamai gia auto.......
itan orea..o agonas vgikes xoris traumatismous...to sout tou todi sto dokari kai sti mouri tou julious itan epitides kai oxi katalathos.etsi eprepe na ginei....tha sas doume apo septemvri sto gipedo pali!
liga sxolia gia antipalous prota:
kalgeorge: se ena protathlima mono tou auto to paidi..control triples...poli entiposiakos..katharos..omadikos....paixtaras( na ton paroume metagrafi next season)
citylfly: axti se exo esena...evales kai goalakia e????
julious: nai?..apoedo peraste....parakalo..edo o kalos troxomonos!.....olo mou kolages..trexei kati agoraki?
gia tous dikous mas:
mia xara paiksame! poil mou arese....genikotera epikratei ena klima omadikotitas..oti mporei o kathenas kanei..enoiote iparxopun eksaireseis...paizoume gia na goustaroume na treksoume na kanoume to xavale mas kai oxi gia to kipelo kai ti psixi tis giagias......ektos an eisai o julious..pu skorarei kai sta 2 termata!
λοιπον ψηφηζουμε το καλυτερο γκολ της βραδυας/
εγω ψηφηζω το γκολ του Τσουλιους στον Σιτιφλαι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TODi999R
λοιπον ψηφηζουμε το καλυτερο γκολ της βραδυας/
εγω ψηφηζω το γκολ του Τσουλιους στον Σιτιφλαι...
Εγώ το 1ο γκολ που έβαλαν αυτοί που μπήκαν μετά από εσάς..... :lol:
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσυ απο τη ζηλεια σου τα λες αυτα!
Που εβλεπες 10 (ε καλα 11) Λιονταρια, να τρεχουν σα δαιμονισμενα ...
Να μπαινουν τα γκολ πανω κατω (14 - 9 BTW), κι εσυ να καθεσαι στην καρεκλα και να κουραζεσαι και που τους βλεπεις! :lol:
BTW Καλα που μου φωναξες ....
Θα ετρωγα γκολ με γυρισμενη την Πλατη!
Για εντελως ρομπα μιλαμε ... :lol: :rotflmao: :lol:
Loudovikos
29/07/2004, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μα σοβαρολογείς??:confused: :confused:
Αυτοί δεν ήξεραν που παν τα τέσσερα απο μπάλα!!! :dizzy: :dizzy:
Να φανταστείς απο εμάς έμαθαν όση ώρα περίμεναν για να μπούν!!
:look: :look:
Πειτε μου ρε παιδια οτι κουτσαινα απο χτες, πριν παιξουμε.
Κουτσαινα εεε?
Ωραια!
Γιατι φοβηθηκα οτι μου 'μεινε κανα κουσουρι ...
:lol: :rotflmao: :lol:
Από μεριάς μου...
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στην προσπάθεια μου αυτή...
τους συμπαίκτες μου...
και κυρίως τους αγαπητούς αντιπάλους, οι οποίοι με αυταπάρνηση μου προσφέρανε τα πόδια τους για προπόνηση!!
Λυπάμαι μόνο, που δεν κατάφερα να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες όλων μας καθώς μετά το τέλος του αγώνα κάνα-δυό περπατούσαν ακόμα!!
Νομίζω πάντως ότι με σκληρή δουλειά μέχρι τον επόμενο αγώνα θα τα καταφέρω!
B]ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!!!!!!!![/B]
:mad: :mad:
α! δέστε και αυτό
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=3555
Loudovikos
29/07/2004, 13:14
Εγω πάντως κουτσαίνω ακόμα απο την τράκα!!:bigcry: :bigcry: