Σύνδεση

View Full Version : Επετειακο 36ωρο 2007

Σελίδες : 1 2 [3] 4

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:38
Και ξαφνικά σκάει μύτη ένας κατάμαυρος R1ένας διπλός.......Rapidshade.......άλλος ΉΡΩΑΣ......

Χάρηκα αγαπητέ.

87227

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:47
Σε κάποια φάση....είχε τόσο κόσμο μαζεμένο που εισέπραξα και παράπονα......από το stuff για το μουχαμπέτι.....και τις φωτό....και λίγο το έκοψα μετά οπότε και κάποιοι να μην φαινονται στις φωτό.....

87229

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:48
Πολύς κόσμος.....

87230

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:51
Λίγοι ακόμη.....

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΕ ΤΑ DUCATI ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΠΑΤΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

Το εν λόγω DS έβγαζε μάτι με τα χρυσά Ohlins...αν και δεν τα έβγαλα...είχα δουλειά........ήταν πανέμορφα.

87231

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:54
Τα BMW GS, ήταν πολύ αρχοντικά.

87232

OzZzZzY
05/05/2007, 17:57
γιατι δινεις "τροφη" στον dimchios να μας πρηζει? :rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol:

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 17:57
Και μια BIG BAD HARLEY....αν και όχι η μοναδική λέμε....μπράβο και σ'αυτούς τους Ήρωες.

Θέληση και τσαγανό να έχεις και όλες οι μοτοσικλέτες σε ταξιδεύουν όπου τραβάει η ψυχή σου.....θα μας χρειαστεί παρακάτω αυτό......

87233

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:06
Ο άτυχος V-Stromάς....με σπαζμένο ρουλεμάν στο εμπρός γρανάζι....αλλά και συνάμα τυχερός καθότι Ξανθιώτης του έσπασε στην Ξάνθη και το πήγε στον μηχανικό του......χαχαχα.....

87234

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:07
Μερακλίδικο MotoGuzzi.

87235

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:10
More Heroes.

87236

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:10
Κι άλλοι....τρελαμένοι 36ωρείτες.....

87237

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:13
Ο χαμός.....

87238

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:15
Τα BMW παλαιάς κοπής αποδείχθηκαν πολύ πιο σκληρά από τις Ιταλίδες ομοίες τους.

87239

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:20
Εδώ κάτι παίχτηκε.

Το είδα από μακρυά και έτρεξα να ειδοποιήσω τον καβαλάρη.....αλλά κάποιοι συνοδοιπόροι του γελούσαν γύρο του.

Μου ζήτησε να το αφήσω.

Με μια σούζα αργότερα τα γέλια σίγασαν και το πλαστικό μαρκούτσι, έγινε ένα με το τσιμέντο.....

Θηρία και τα ΚΤΜ στη σούζα......ωραίο θέαμα....

87240

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:23
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι οικοδέσποινες νέας κοπής και πραγματικά αξιοσέβαστης αισθητικής.

87241

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:26
Να και κάποιοι ολίγων αργοπορημένοι, κρίμα έχασαν το μεγάλο πάρτι, αλλά με κέφι για τη συνέχεια.

Αυτά τα Ducati βρε παιδί μου, τα άκουγες από μακρυά καθώς πλησίαζαν. Εγώ προσωπικά γουστάρω πάρα πολύ αυτά τα ξυροκάμπανα.....

87242

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:29
Νάτη και μια κυρία με πολλά ταξίδια.

Είχε κι ένα προβληματάκι με τις ταχύτητες. Αλλά δεν μασάει, είναι παλιά καραβάνα.

87243

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:31
Όπως παλιά καραβάνα κι αυτή, με λίγη βοήθεια από την μπαταρία του τζίπ πήρε εμπρός για ακόμη περισσότερα χιλιόμετρα.

87244

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:35
Adio. Ci vediamo alla prossima.

Μέχρι το επόμενο check point αύριο.

87245

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:37
Και εκεί που περιμέναμε τα τελευταία....τσούπ και το 125.

ΑΞΙΟΣ. Καλή δύναμη.

87246

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:39
Νάσου μετά και το κατοστάρι......ρε τους τρελούς.

Αυτό που σας είπα πιο πάνω.....;)

Θέλει κότσια για κάτι τέτοιο και οι περιορισμοί αποτελούν παρελθόν.

Καλή συνέχεια.

87247

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:41
Και τέλος λίγο πριν τα μαζέψουμε....

Καλή δύναμη και σε σας παιδιά.

87249

H.A.Balafoutre
05/05/2007, 18:48
Η συνέχεια αύριο με φωτογραφίες από τα Βορειοανατολικά του νομού Ξάνθης.

Πήγα σήμερα πιο νωρίς να δω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαδρομή και πραγματικά έπαθα πλάκα από τα τοπία που θα περάσουν. Είχα χρόνια να πάω και είχα ξεχάσει πόσο όμορφα είναι.

Στροτή διαδρομή αν και απαιτητική, με τον καλό καιρό μάλλον σύμμαχο (σήμερα είχε 25+ βαθμούς, λιακάδα), το κομμάτι αυτό πρίν τη Δράμα θα βγεί εύκολα πιστεύω.

Για να δούμε. Συνολικά 140+ μηχανές πέρασαν σήμερα.

Καλή ξεκούραση τους εύχομαι και καλή συνέχεια για αύριο.

Tropeas
05/05/2007, 19:16
Αντε μπράβο!!! όλα καλά!
είδαμε αρκετούς στο δρόμο...;)

SPORAKIAS
06/05/2007, 14:36
ζηλεψα.....:( :p

καλη υπολοιπη διαδρομη σε ολους....:beer: :wave2: :beer:

FZMAN
06/05/2007, 16:16
Τι ώρα περίπου θα αρχίσουν να φτάνουν Πλαταμώνα;

H.A.Balafoutre
06/05/2007, 18:42
Ξεκινάμε λοιπόν για την καινούρια μέρα. Την Κυριακή και τελευταία του 36ωρου.

Η ίδια αναδουλειά στην αρχή (κλασσικά).....και ετοιμασίες....0800 η ώρα είμασταν έτοιμοι.

87311

H.A.Balafoutre
06/05/2007, 19:26
Εδώ δοκιμάζουμε...ακράνοτοι....την τοποθεσία....μην έχουμε τίποτα ατυχήματα (δοδομένης της διαδρομής ήταν πολύ σημαντικό).

87319

zephyr1
06/05/2007, 20:09
Μολις μπηκα.

H.A.Balafoutre σ' αυτο το checkpoint ησουνα, γαμωτω τα χλμ. πολλα και δεν τα ειπαμε.

2200 χλμ πολυ πλακα ,φετος σχετικα ευκολα του χρονου περισσοτεροι γαμω τα event.

:wave2:

RapidShade
06/05/2007, 20:28
Κι εγώ πάτησα σπίτι 20:45 και μπήκα να δω
ποιοι "τρελοί" δεν έκαναν άλλη δουλειά
μόλις επέστρεψαν :P

Αντε και του χρόνου ρε σεις!!!! ΓΑΜΩ ΗΤΑΝ!

Πάντα τέτοια!!!

H.A.Balafoutre, Zephyr, ALX GS 11½, siraxanz
Χάρηκα παίδες! - Θα τα πούμε!

H.A.Balafoutre
06/05/2007, 20:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μολις μπηκα.

H.A.Balafoutre σ' αυτο το checkpoint ησουνα, γαμωτω τα χλμ. πολλα και δεν τα ειπαμε.

2200 χλμ πολυ πλακα ,φετος σχετικα ευκολα του χρονου περισσοτεροι γαμω τα event.

Έλα ρε συ. Και στα 2 check points ήμουνα.....έπρεπε να ακολουθήσεις το παράδειγμά του Rapidshade..."εεεε εδώ είναι κάποιος Balafoutre?" Αφού σας το είχα πει ότι θα είμαι παρόν στο event.

Αρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade

Πάντα τέτοια!!!

Καλώς γυρίσατε ωρέ ΉΡΩΕΣ......όλα καλά στη διαδρομή?

Αυτός.....ο αψηλός....πού είναι.....ξεχάστηκε πάνω στο GS και είπε να συνεχίσει κατά κάτω για να κάνει προπορεία στο Long way down....?:lol: :lol: :lol:

87323

H.A.Balafoutre
06/05/2007, 20:48
Για του λόγου του αληθές....

87324

H.A.Balafoutre
06/05/2007, 20:53
Πάλι χαμός έγινε στο ΚΡΥΦΟ....το τονίζω...κρυφό check point......

87325

H.A.Balafoutre
06/05/2007, 20:55
Διάφορα 2τροχα.

87326

H.A.Balafoutre
06/05/2007, 21:01
Ακολουθεί συγκριτικό MEGA ON-OFF.

87327

zephyr1
06/05/2007, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Έλα ρε συ. Και στα 2 check points ήμουνα.....έπρεπε να ακολουθήσεις το παράδειγμά του Rapidshade..."εεεε εδώ είναι κάποιος Balafoutre?" Αφού σας το είχα πει ότι θα είμαι παρόν στο event.

Ησουνα το ψιλο παιδι και στα 2 checkpoint?

H.A.Balafoutre
06/05/2007, 21:40
Ησουνα το ψιλο παιδι και στα 2 checkpoint?

Χωρίς την κοιλιά όμως έτσιιιιιιιιιιι:lol: :lol: :lol:

Κι όχι τελείως λεπτός......με το καπέλο...

Εσύ ποιός ήσουνα.....?

zephyr1
06/05/2007, 21:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Διάφορα 2τροχα.

Στο πρωτο checkpoint αυτος που σου ειπε νομιζα οτι το πανο εγραφε ΧΑΛΒΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ.:lol:

Και στην παραπανω φωτογραφια που εχεις βαλει, το κοκκινο Ρ1 με το μπλε κρανος,πισω απο το honda.

Μπραβο ρε για την οργανωση και το φραπεδακι και ας μην το ηπια.

H.A.Balafoutre
06/05/2007, 21:57
Στο πρωτο checkpoint αυτος που σου ειπε νομιζα οτι το πανο εγραφε ΧΑΛΒΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ.:lol:

Και στην παραπανω φωτογραφια που εχεις βαλει, το κοκκινο Ρ1 με το μπλε κρανος,πισω απο το honda.

Όχι ρε μαν.....με το ARAI του Ντάνου......ρε παιδιά να υπήρχε χρόνος να τα λέγαμε με όλους.

Καλά στο 2ο check δεν είχε χώρο. Αλλά στο 1ο? Κρίμα. Αλλά αφού γούσταρες το 36ωρο και γύρισες μια χαρά....θα τα πούμε σε άλλη φάση.

zolotas
06/05/2007, 21:58

:lol: καλη φαση ,η εθνικη ηταν γεματη απο μοτορια σαββατο πρωι προς βορρα ,μια χαρα θα περασατε:beer:

H.A.Balafoutre
06/05/2007, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
:lol: καλη φαση ,η εθνικη ηταν γεματη απο μοτορια σαββατο πρωι προς βορρα ,μια χαρα θα περασατε:beer:

Ζόλ....έχεις φάει τρελό καπέλο στο χρόνο και δε σε βλέπω να τερματίζεις στην ώρα σου....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πού χάθηκες?

DimChios
07/05/2007, 02:17
Μπράβο παλληκάρια!!!

Περάσατε καλά και αυτό μετράει!!

Και του χρόνου όλοι καλά!!!

:beer: :beer: :wave2:

δεν είχα γράψει καθόλου στο παρών γιατί ήξερα εξ αρχής πως δε θα μπορώ λόγω δουλειάς να έρθω! Παρακολουθουσα όμως συνεχώς!

είναι ή δεν είναι το πιό όμορφο χρώμα το κίτρινο σε R1200 GS? :D :lol:

siraxanz
07/05/2007, 07:22

Πάντα τέτοια!!!

Και εγώ χάρηκα RapidShade!!

Πέρασα τέλεια και γνώρισα πολλά ενδιαφέροντα άτομα!

Σας χαιρετίζω και εύχομαι του χρόνου ακόμα πιό όμορφα να είναι!!!!

fox tango india
07/05/2007, 08:28
Κάθε χρόνο και καλύτερα παράδεισος ομορφιάς ο Έβρος
Κρίμα που δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου να βγάλω πολλές φωτογραφίες. Όσοι δεν έτυχε ποτέ να περάσετε από αυτά τα μέρη χάνετε ένα μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας

87444

fox tango india
07/05/2007, 08:32
μηχανομάζωμα:smilea:

87445

fox tango india
07/05/2007, 08:36
Ποιο πάνω δεν έχει φτάσαμε στην πινέζα

87446

fox tango india
07/05/2007, 08:41
Για να φτάσω στο Λειβαδίτη σε υψόμετρο 1200 μέτρα ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ δευτέρα με 30
Στην κατηφόρα όμως……πετώντας:lol:

87448

fox tango india
07/05/2007, 08:43
Ορμένιο

87449

ALX GS 11½
07/05/2007, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από fox tango india
Ποιο πάνω δεν έχει φτάσαμε στην πινέζα

Οταν ειδα αυτη τηνη πινακιδα απο μακρυα,ελπιζω να κα μαντεψατε τι νομιζα οτι γραφει? (ειδικα στα greekglish):p

Eδω ειμαι κι εγω.Επεστρεψα κατα τις 9.

Χαρηκα για την γνωριμια με τα παιδια που μιλουσαμε απο δω μεσα.Ειναι ωραιο να γνωριζεις ανθρωπους που εχεις ανταλλαξει εστω και μερικες κουβεντες πισω απο μια οθονη.Πολυ ωραια η Βορεια Ελλαδα και ειδικα η Θρακη που δεν ειχα ξαναπαει.
Ο καιρος παντως μας εκανε την χαρη φετος.Αυτο ηταν το πρωτο μετα απο 6 36ωρα που εχω κανει εντελως στεγνο!!!

RapidShade
07/05/2007, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Οταν ειδα αυτη τηνη πινακιδα απο μακρυα,ελπιζω να κα μαντεψατε τι νομιζα οτι γραφει? (ειδικα στα greekglish):p

Eδω ειμαι κι εγω.Επεστρεψα κατα τις 9.

Χαρηκα για την γνωριμια με τα παιδια που μιλουσαμε απο δω μεσα.Ειναι ωραιο να γνωριζεις ανθρωπους που εχεις ανταλλαξει εστω και μερικες κουβεντες πισω απο μια οθονη.Πολυ ωραια η Βορεια Ελλαδα και ειδικα η Θρακη που δεν ειχα ξαναπαει.
Ο καιρος παντως μας εκανε την χαρη φετος.Αυτο ηταν το πρωτο μετα απο 6 36ωρα που εχω κανει εντελως στεγνο!!!

Βασικά δεν πιστεύω ότι ο καιρός θα μπορούσε να είναι καλύτερος!

Ηταν πραγματικά ιδανικός για μοτοσυκλέτα, ούτε ήλιο να
μας λιώνει - ούτε βρόχα - ούτε κρύο... τίποτα! Ολα ΑΨΟΓΑ!

Ολα καλά!
:D :cool:

ALX GS 11½
07/05/2007, 10:07
Μια απο τις πιο αστειες φωτο που τραβηξα.Κατα λαθος βεβαια εγινε.
Κοιταξτε τον τυπο στο βαθος τι μεγεθος κρανος φοραει:D :eek:

87455

RapidShade
07/05/2007, 10:10
Μια απο τις πιο αστειες φωτο που τραβηξα.Κατα λαθος βεβαια εγινε.
Κοιταξτε τον τυπο στο βαθος τι μεγεθος κρανος φοραει:D :eek:

aXAXAXAXAXA!!!

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ!...

μου θύμισες ένα παίχνίδι στε ουφάδικο (ηλεκτρονικά)
Μπασκετ... που κάτι κόλπο έκανες με τους μοχλούς
καιτα κεφάλια των παικτών γίνονταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ...

Οπως Αμερική..εεε.. όπως στη φωτό!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

miraze
07/05/2007, 10:16
Όλα πήγαν τέλεια, και οι Γιαννιώτες επιστρέψαμε κατά τις 9.

Από φωτό έχουμε άπειρες όπως και βίντεο και ο bil αφού μάζεψε από όλους μας το υλικό ετοιμάζεται να ανεβάσει πλήρη ταξιδιωτικό

RapidShade
07/05/2007, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Όλα πήγαν τέλεια, και οι Γιαννιώτες επιστρέψαμε κατά τις 9.

Από φωτό έχουμε άπειρες όπως και βίντεο και ο bil αφού μάζεψε από όλους μας το υλικό ετοιμάζεται να ανεβάσει πλήρη ταξιδιωτικό

Παρακαλούμε να ανέβει... ΠΑΡΑΥΤΑ! :)

:beer:

zephyr1
07/05/2007, 10:24
Ρε Fox tango εσυ ησουνα με το παπι?:eyepop: :eyepop: :eyepop: :sick: :sick: :sick: :wacko: :wacko: .

Απλα ηρωας :a19: :a20: :a012: :a46:

H.A.Balafoutre
07/05/2007, 10:31
Ρε Fox tango εσυ ησουνα με το παπι?:eyepop: :eyepop: :eyepop: :sick: :sick: :sick: :wacko: :wacko: .

Απλα ηρωας :a19: :a20: :a012: :a46:

Δεν τελείωσε το συγκριτικό των MEGA ON-OFF.....καθήστε να βρώ χρόνο να το γράψω...και θα σας πω και για το παπί. Όσοι δεν ξέρουν τέλος πάντων.

miraze
07/05/2007, 10:36
Παρακαλούμε να ανέβει... ΠΑΡΑΥΤΑ! :)

:beer:

Γιώργο μιλήσαμε μαζί στο βενζινάδικο στην Ξάνθη αλλά δεν μας έκατσε καμία κοινή στάση για να γνωριστούμε.

Απλά, όταν φτάναμε εμείς εσύ έφευγες. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η το αντίθετο;;;; :lol: :lol: :lol:

RapidShade
07/05/2007, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Γιώργο μιλήσαμε μαζί στο βενζινάδικο στην Ξάνθη αλλά δεν μας έκατσε καμία κοινή στάση για να γνωριστούμε.

Απλά, όταν φτάναμε εμείς εσύ έφευγες. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η το αντίθετο;;;; :lol: :lol: :lol:

Γαμώτο - Ημασταν όλοι λίγο πιεσμένοι χρονικά και είμασταν και ΠΟΛΛΟΙ!

Τι να κάνεις? Να γυρίζεις όλες τις παρέες και τα γκρουπάκια
και να ρωτάς nicknames? :P

Πάντως σας θυμάμαι στην Ξάνθη! :)

Ελπίζω να δωθεί ευκαιρία να τα πούμε σύντομα!

Να 'μαστε καλά και πάντα όρθιοι παίδες!

fox tango india
07/05/2007, 12:30
Ρε Fox tango εσυ ησουνα με το παπι?

εγω εγω:beer:

ALX GS 11½
07/05/2007, 12:56
Με μεγαλη προσμονη οπως παντα,περιμενα και φετος το 10ο και επετειακο 36ωρο.
Το συναισθημα φετος ηταν λιγο διαφορετικο,λογω του οτι δεν θα ξεκινουσαμε απο το σπιτι μας το πρωι του Σαββατου για την εκκινηση,αλλα επειδη επρεπε να φυγουμε απο την Παρασκευη για το σημειο εκκινησης,αρκετα χιλιομετρα μακρυα (400)
Μετα το τελος της δουλειας,γυρισα σπιτι,και φορεσα τα δερματινα μου,φορτωσα τα πραγματα μου στο BMW και ξεκινησα για το ραντεβου μου με τον Ηλια (με το BMW K1) καπου στο ποταμι,στην εξοδο της Α.Ο
Μαζι ξεκινησαμε για τον Πλαταμωνα με μια σταση στην ιδιαιτερη πατριδα μου για να πω ενα γεια στον πατερα μου και τα αδερφια μου,αφου ηταν στον δρομο μας.
Τελικα,λιγο μετα τις 9μμ φτασαμε στο Sun Beach hotel στον Πλαταμωνα,το οποιο ηταν ηδη γεματο απο μοτοσυκλετες.
Παντου εβλεπες χαρουμενα προσωπα.Χαιρετουρες με ανθρωπους που ειχες να δεις ακριβως εναν χρονο και συγκεκριμενα απο το προηγουμενο 36ωρο.
Ολοι λιγακι μεγαλυτεροι απο περυσι.Αναβατες καθε ηλικιας που καβαλουσαν απο 100αρι παπακι και CBR 125,μεχρι Harley των 1600κε!
Ενα μπανακι στα γρηγορα και μετα για φαγητο στο εστιατοριο του ξενοδοχειου.
Βεβαια,καναμε και την βολτιτσα μας μεχρι την παραλια του Πλαταμωνα,πηγαινοντας σε ενα μπαρακι επ ονοματι Jam,να πιουμε το κατιτι μας.

Επιστροφη στο ξενοδοχειο,κι αφου κουβεντιασαμε λιγο με τους αλλους ξενυχτες,ανεβηκαμε για υπνο.

Το πρωινο του Σαββατου,ηταν συνεφιασμενο,αλλα οχι με συννεφα που προμηνυαν βροχη.Βγηκα στο μπαλκονι και κοιταξα κατω.Αν και νωρις (6:45) υπηρχε κατω αρκετος κοσμος.
Η εκκινηση ηταν να δοθει στις 8πμ.

Ντυθηκαμε και κατεβηκαμε για το πρωινο μας και μετα απο αυτο,φορτωσαμε τα πραγματα μας στις μοτοσυκλετες και ενας ενας παιρναμε χρονο εκκινησης ξεκινωντας το μεγαλο μας ταξιδι στην Βορειο Ελλαδα.

O ατυχος Διονυσης με το πηγασο των 142000χιλ.Ξεκινησε με προβλημα στο γονατο του απο ριξη μηνισκου,στην μοτο με προβλημα στους δισκους (πατιναριζε) και με διαροες λαδιου.Στην πορεια διαπιστωθηκε οτι ειχε καμμενη φλταζα κεφαλης.Η τρελα του ομως παρα τα προβληματα που υπηρχαν τον εκαναν να ξεκινησει για ενα ακομα 36ωρο,αλλα το πηγασακι δεν τα καταφερε.Καταφερε ομως να γυρισει καβαλα στην Αθηνα αν και πηγαινε με 40χαω μεχρι εκει!!!!Ηρωας ο Διονυσης,ηρωας και το μηχανακι του!!!
Συνημμένη Εικόνα

Η απαραιτητη φωτο απο τον gfiotaki κατω απο την αψιδα που ειχε στηθει και ξεκινημα να βγουμε στην Ε.Ο.
Μπηκαμε στην ΕΟ μεχρι Θεσ/νικη και μετα στην Εγνατια με προορισμο την Καβαλα,με το νου μας για το πρωτο κρυφο κοντρολ χρονου.Φετος αποφασισα να παιξω οσο μπορω το παιχνιδι των ποντων,μετα απο τοσα χρονια συμμετοχης στον θεσμο.Παρεα με τον πρωταρη στα 36ωρα Ηλια κινουμασταν στις ταχυτητες που μας ειχαν δωσει οι Guzzαιοι.
Στα 320 χιλιομετρα απο τον Πλαταμωνα και σε ενα κομματι προς το Πορτο Λαγος,συναντησαμε το πρωτο (και μοναδικο οπως αποδειχτηκε στην συνεχεια) κοντρολ.
Με μια μικρη καθυστερηση 18 λεπτων αφου δεν υπολογισαμε σωστα τον χρονο,φτασαμε εκει.

Στην συνεχεια και με το αγχος του χρονου συνεχισαμε προς Αλεξανδρουπολη που περιμεναμε να συναντησουμε και το δευτερο κοντρολ.
Καποιοι πονοι που ειχα στην μεση πριν απο το 36ωρο επιδεινωθηκαν απο την πολυωρη οδηγηση στις φλαταδουρες,κανοντας το ταξιδι πιο κουραστικο απ οτι ηταν στην πραγματικοτητα.
Οι στροφες της εγνατιας πανω απο την καβαλα ομως,ηταν μεγα δελεαρ για να μεινουμε στις μεσες ωριαιες της λεσχης,κι ετσι το ευχαριστηθηκαμε δεοντως.
Τελικα μεχρι την Αλεξανδρουπολη,δεν συναντησαμε το κοντρολ που περιμεναμε κι ετσι εκει στην γεματη απο κοσμο παραλια της Αλεξανδρουπολης,απολαυσαμε τον πρωτο καφε της ημερας για καμμια ωρα.

Εκει συναντησαμε κι ενα φιλο του Ηλια απο το Σουφλι που ηρθε με το Repsol Honda του που ειχε παραλαβει την ιδια μερα,για να δει τον Ηλια.
Μετα τον καφε αποφασισε να μας συνοδευσει λιγακι μεχρι να στριψει προς το Σουφλι.
Μπαινοντας στον Λουτρο,σταματησε να παρει ενα τηλεφωνο τον αδερφο του για να μας πει προς τα που να παμε.Κακως κατα την γνωμη μου γιατι δεν ηταν δυσκολο να βρουμε τον δρομο.Εμεις του ειπαμε πως πρεπει να συνεχισουμε και ξεκινησαμε αφου μας ειπε να το κανουμε και θα τον περιμεναμε παραπανω.
Ομως αυτος μεχρι να ξαναφορεσει τα γαντια του και το κρανος του,ειχε χασει χρονο και προσπαθησε να μας φτασει τρεχοντας.
Εκει εγινε και το λαθος.Σε καποια στροφη εχασε τον ελεγχο της μοτοσυκλετας με αποτελεσμα να πεσει με το ολοκαινουριο μηχανακι του.
Ευτυχως δεν χτυπησε,αφου φορουσε δερματινα με ολες τις ενισχυσεις,και μαλιστα ηταν τυχερος οπως μαθαμε αργοτερα,καθως ενας θαμνος συγκρατησε την μοτοσυκλετα που αν δεν ηταν αυτος,θα ειχε πεσει στον γκρεμο με καταστροφικα αποτελεσματα για την μοτο.Με λιγα λογια οι ζημιες που επαθε,φανταζουν τιποτα μπροστα στην ολοκληρωτικη καταστροφη που θα παθαινε.
Εμεις συνεχισαμε τον δρομο μας αναβαινοντας τον Νομο Εβρου.Περασαμε ωραια μερη,αλλα οχι τετοια που περιμενα.Κοντα στην Δαδια το τοπιο ομορφηνε αρκετα.Μετα τον Λουτρο αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω οπως παλια τον κλασσικο χαρτη αφου το GPS που ειχα μαζι,δεν ειχε χαρτογραφιση του δρομου που ακολουθουσαμε.
Βγαλαμε την απαραιτητη φωτογραφια φτανοντας κοντα στην Δαδια και συνεχισαμε για Πρωτοκκλησι για την επομενη.

87472

ALX GS 11½
07/05/2007, 13:00
Αφου βγαλαμε κι αυτη,επρεπε να ξαναπιασουμε τον κεντρικο δρομο προς Διδυμοτειχο-Ορεστιαδα.
Μεσω του κεντρικου δρομου φτασαμε στο βορειοτερο χωριο της Ελλαδας,το Ορμενιο και βγαλαμε και την τριτη μας φωτογραφια.

Σε κεινο το σημειο το στομαχι μας αρχισε να μας ειδοποιει πως πρεπει να ασχοληθουμε λιγακι μαζι του.
Εμεις θελαμε,αλλα πως?Δεν υπηρχε κατι ανοιχτο.
Ετσι πηραμε την αποφαση να συνεχισουμε μηπως βρουμε κατι παρακατω.
Πηραμε τον δρομο προς Πετρωτα-Κυπρινο-Λαδη-Μεταξαδες-μικρο και μεγαλο Δερειο,οπου επρεπε να βγαλουμε την 4η φωτογραφια.

Κι αφου δεν βρηκαμε κατι αξιολογο να γεμισουμε τα στομαχια μας μεχρι εκεινη την ωρα,αποφασισαμε να φτασουμε στο ξενοδοχειο για φαγητο.Ετσι πηραμε τον δρομο για Σαπες με προορισμο τον Ροδιτη εξω απο την Κομοτηνη για να βρουμε το ξενοδοχειο Chris & Eve.
Το κατεβασμα απο το Μεγα Δερειο ηταν καταπληκτικο με καλες στροφες και πολυ καλη ασφαλτο.

Ομως ειχε 4 φοβερες παγιδες για τους ανυποψιαστους μοτοσυκλετιστες.Δυο καθιζησεις της ασφαλτου,μια κυματομορφη της ασφαλτου κι ενα ξαφνικο κομματι μετα απο μια γρηγορη ευθεια με χωμα.
Ευτυχως που ειχαν βαλει δυο μικρες πινακιδες πριν απο αυτες τις παγιδες και με εκαναν να κοψω ταχυτητα.
Φτανοντας στον Ροδιτη και στο ξενοδοχειο τo πρωτο πραγμα που εκανα μολις φτασαμε,ηταν να χωθω στο μπανιο και να κανω ενα καυτο ντους.Το ιδιο εκανε και ο Ηλιας και στην συνεχεια κατεβηκαμε στο εστιατοριο.Ηταν σχετικα νωρις οταν φτασαμε και το εστιατοριο δεν ειχε ανοιξει ακομα.
Βασικα δεν περιμενα οτι ειμασταν τοσο μπροστα,αφου ειχα τηνη εντυπωση πως μπροστα μας υπηρχαν πολλες μοτοσυκλετες.Κι ομως,στο παρκινγκ του ξενοδοχειου ηταν γυρω στις 15.
Οταν ανοιξε το εστιατοριο,ο Ηλιας δεν ενθουσιαστηκε απο το φαγητο,καθοτι vegeterian,και αρκεστηκε να τσιμπαει λιγο απο την σαλατα.
Εγω εφαγα στα γρηγορα τα δικα μου (και του Ηλια που μου τα εδωσε tongue.gif ) και φυγαμε για μια νυχτερινη εξοδο στην πολη της Κομοτηνης.
Η Κομοτηνη περιττο να σας πω πως μπηκε στα my favorites καθως μου αρεσε πολυ.

Πεσαμε και πανω σε μια εκδηλωση με ποντιακους χορους.Τελεια ηταν!!!

Βρηκαμε μια ωραια πιτσαρια με χωριατικο φουρνο κι απολαυσαμε απο μια πιτσα ο καθενας μας.Μετα το προγραμμα ειχε καφε.Εναν καφε να τον ευχαριστηθουμε.
Καθισαμε σε μια καφετερια παρεα με αλλους δυο 36ωρους που βρηκαμε εκει κι απολαυσαμε τον φρεντο μας.
Μετα τον καφε καναμε και μια επισκεψη σε ενα μπαρακι πινοντας μια μπυριτσα στο ποδι,γιατι επρεπε να επιστρεψουμε για υπνο.
Το τι γυναικα κυκλοφορει σ αυτην την Κομοτηνη,αν μου το ελεγαν δεν θα το πιστευα.Η αναλογια με τους αντρες ειχε τεραστια διαφορα!!!
Επιστροφη στο ξενοδοχειο.

Λιγη κουβεντουλα με τους συμφορουμητες gfiotaki-ducpilot-capo απο το mybike και μετα νανι.
Η δευτερη μερα προμηνυοταν καλυτερη και δεν επεσα εξω.Η μεση μου με ειχε αφησει κι ετσι ευχαριστηθηκα αρκετα την διαδρομη.

Μπηκαμε στην Εγνατια και βγηκαμε στην Ξανθη με προορισμο την Σταυρουπολη με πρωτο προορισμο τον Λειβαδιτη.Το χωριο που επρεπε να βγαλουμε την 5η φωτο.
Ωραια η διαδρομη μεχρι πανω,με πολλες στροφες και απιστευτη ασφαλτο,που κανει περιττη την οποια κουβεντα μου για το πως ανεβηκαμε εκει πανω οι περισσοτεροι!

Αφου φωτογραφισαμε το κτηριο "Λειβαδιτης" επιστρεψαμε στον κεντρο δρομο Ξανθης-Δραμας κι εκει συναντησαμε το κρυφο κοντρολ.Εκει γνωριστηκα και με ενα απο τα παιδια που μιλαμε που και που στο μοτο.γρ (τον balafoutre οπως υπογραφει) ο οποιος ηταν ενας απο τους κρυφοκοντρολιστες tongue.gif

Συνεχεια προς την επομενη φωτο στο Κατω Νευροκοπι,αφου περασαμε την Δραμα,το ορος φαλακρο που μας χαρισε ακομα μια τελεια διαδρομη,οπως αυτες που ονειρευεται καθε μοτοσυκλετιστης.Την ευκαιρια να μαυρισεις τα λαστιχα σου απ ακρη σ ακρη μπαινοντας στις υπεροχες στροφες.Ειδικα το κομματι πριν το Νευροκοπι ηταν ολα τα λεφτα!!!
Φτανοντας εκει,ειδα την πλατεια με το κτηριο του Δημαρχειου που επρεπε να φωτογραφισουμε κι αφου βαριομουνα να κανω τον γυρο της πλατειας για να φτασω μπροστα του,εκανα χρηση των μεγαλων διαδρομων των αναρτησεων και του υψους απο το εδαφος του GS meeting.gif κι εκοψα μεσα απο την πλατεια ανεβαινοντας πρωτα τα 5-6 σκαλια που ειχε εκει μεχρι να ανεβω πανω της.

87473

ALX GS 11½
07/05/2007, 13:01
Εκει ηπιαμε κι ενα ακομα καφεδακι στα γρηγορα (4 ρουφηξιες τον καναμε για την ακριβεια ) και ξεκινησαμε για Σερρες.
Πολυ ωραιο κι αυτο το κομματι μεχρι να φτασουμε στις Σερρες με πολυ καλη ασφαλτο και ωραια χαραγμενες στροφες.
Δυσκολευτηκαμε να βρουμε το Αυτοκινητοδρομιο Σερρων,και γιναμε μουσκεμα στον ιδρωτα απο την ζεστη που επικρατουσε μεσα στις Σερρες.
Τελικα το βρηκαμε,και καναμε το παιχνιδακι με τον ιδανικο χρονο και τις κορινες-εμποδια.

Η συνεχεια ειχε φαγητο.
Αλλα τι φαγητο?Μπουγατσα στο "Χρυσο" στην πλατεια των Σερρων.
Ξεκινησαμε με μπουγατσα τυρι,συνεχισαμε με μπουγατσα κιμα,και τελειωσαμε με μπουγατσα κρεμα.
Πηρα και τρεις πακετο για το σπιτι tongue.gif
Απο κει και κατω αρχισε το ανιαρο της διαδρομης.Ανιαρο γιατι απ την μια ξεραμε οτι το 10ο 36ωρο εφτανε στο τελος του,κι απ την αλλη γιατι η διαδρομη δεν ειχε να μας προσφερει τιποτα το ενδιαφερον.Μονο κουραση του δεξιου καρπου να κρατας το γκαζι σταθερο καπου στα 160χαω.

Αφιξη μετα 1μιση ωρα στο ξενοδοχειο του Πλαταμωνα και παλι,για να κανουμε τον τερματισμο.
Παραδοση του χαρτιου με τους χρονους,φωτογραφια τερματισμου και μετα καθισαμε να πιουμε ενα καφεδακι και να ξεκουραστουμε λιγακι,πριν ξεκινησουμε το εντελως ανιαρο ταξιδι του γυρισμου για Αθηνα.

Τα 400 χιλιομετρα περασαν δυσκολα και το μονο που δεν θα θελαμε να συνατησουμε εξω απο την Αθηνα,ειναι αυτη η υπερβολικη κινηση που ειχε,κανοντας τα τελευταια χιλιομετρα για τα σπιτια μας,ακομα πιο δυσκολα και κουραστικα.
Ακομα κι ετσι ομως,καταφεραμε να ειμαστε στα σπιτια μας γυρω στις 9μμ για να αγκαλιασουμε τους δικους μας.Ηταν μια ευχαριστη στιγμη για μενα να αγκαλιαζω την γυναικα μου και την 5χρονη κορη μου που με περιμενε πως και πως.
Και η μεγαλυτερη ευχαριστηση και ανακουφιση ειναι που γυρισα για ακομα μια φορα χωρις κανενα παρατραγουδο.Γιατι κακα τα ψεματα...οταν εχεις να διανυσεις πανω απο 2000χιλ μεσα σε δυσκολες διαδρομες με πολλες παγιδες,ειναι πολυ πιθανο απο μια απροσεξια δικια σου ή καποιου αλλου,να μην επιστρεψεις σωος και αβλαβης,οπως συνεβει σε δυο αλλους.Ο ενας ηταν το παλικαρι που ανεφερα κι ο αλλος ενας 36ωρος που εσπασε το ποδι του απο μια πτωση που ειχε. _hrm.gif

Τελος καλο ομως,ολα καλα.Τωρα παμε για το 11ο.Να μαστε καλα να το ξανακανουμε και του χρονου με την ευχη να μην εχει τοση ΕΟ την επομενη φορα.

Στατιστικα στοιχεια:

Το κοντερ του BMW εγραψε 2130χιλ απο το σπιτι μεχρι...το σπιτι.
805 χιλιομετρα η πρωτη 36ωρη μερα.
530 χιλιομετρα η δευτερη μερα.
400+400 τα χιλιομετρα μεχρι και απο τον Πλαταμωνα για Αθηνα.
10ωρες οδηγηση την πρωτη μερα (με τις οποιες στασεις)
8ωρες οδηγηση την δευτερη μερα (με τις οποιες στασεις) μεχρι τον τερματισμο κι αλλες 3½ μεχρι την Αθηνα.
Καταναλωθηκαν περιπου 135 λιτρα βενζινης συνολικα και 140?
Περιπου 15 χιλ στο λιτρο καταναλωσε το BMW συνολικα.Οι ταχυτητες στις ευθειες ηταν σταθερα 150-160χαω με καποια ξεσπασματα που εφταναν ως την τελικη.
Στα στροφιλικια η ταχυτητα διαμορφωνοταν αναλογως του δρομου.
Η καταναλωση με αφησε απολυτα ευχαριστημενο αφου το ρεζερβουαρ των 22λιτρων μου εβγαζε πανω απο 300χιλ.Στα 300 μου αναβε λαμπακι που σημαινε οτι εχω ακομα 30χιλ τουλαχιστον με τις ταχυτητες εθνικης που προανεφερα.

Πληρες φωτορομαντζο εδω> http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=8971

87474

siraxanz
07/05/2007, 15:55
Μονο κουραση του δεξιου καρπου να κρατας το γκαζι σταθερο καπου στα 160χαω.

+1

και τα γόνατα με λιώσανε, αλλά γλυκιά η κούραση ε?:D :D :D

Και του χρόνου ALX GS 11½

RapidShade
07/05/2007, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
+1

Αν πονέσαν τα δικά σας γόνατα....

του αδερφού μου πρέπει να του στήσω αδριάντα? :P

Δυστυχώς όπως όλα τα καλα - τέλειωσε γρήγορα γμτ...

Αντε πάμε γι'άλλα! :eyepop: :evil:

zephyr1
07/05/2007, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
+1

Γεια σου ρε Χαρη απαιχτε.

Πως την ειδες την παρεα μου?:D

zephyr1
07/05/2007, 17:21
Αν πονέσαν τα δικά σας γόνατα....

του αδερφού μου πρέπει να του στήσω αδριάντα? :P

Δυστυχώς όπως όλα τα καλα - τέλειωσε γρήγορα γμτ...

Αντε πάμε γι'άλλα! :eyepop: :evil:

Να του στησεις να του στησεις.:wave2:

RapidShade
07/05/2007, 17:50

Χεχε! Μάλλον πρέπει!

Και μόνο να αναλογιστείς ότι ήταν η πρώτη του φορά
και το πρώτο ταξίδι με μηχανή γενικότερα... Αστα!!!

ΥΓ. Η παρέα σου εντελώς άπαιχτη. Είστε για "δέσιμο!"

ΥΓ2. Sorry που δεν ακολούθησα - αλλά οι στροφές με 2ο άτομο -
είναι λίγο διαφορετικές. Και δεν μπορούσα να τον πιέσω
και πολύ περισσότερο... ήδη το tankbag είχε φτάσει
στο stabilizater

:winka::rotflmao: ;)

Χάρηκα φίλε! - Εις το επανειδίν & σύντομα!

zephyr1
07/05/2007, 18:41

ΥΓ2. Sorry που δεν ακολούθησα - αλλά οι στροφές με 2ο άτομο -
είναι λίγο διαφορετικές. Και δεν μπορούσα να τον πιέσω
και πολύ περισσότερο... ήδη το tankbag είχε φτάσει
στο stabilizater

Χάρηκα φίλε! - Εις το επανειδίν & σύντομα!

Το καταλαβα και καλα εκανες.:a013:
Πρωτη φορα ηταν, μην το τρομαξουμε το αγορι.:lol:

Bil
07/05/2007, 19:20
Ήταν υπέροχα.
Πολύ σύντομα τώρα γιατί μόλις γύρισα από δουλειά που είχα καπάκι μετά την επιστροφή από το 36ωρο.
Rapidshade το ψιλιαστήκαμε οτι ήσασταν εσείς με το μαύρο R1 που αντι για πινακίδα είχε αυτοκόλλητο 36ωρο, αλλά ντραπήκαμε ...:D να στο πούμε..... Τα είπαμε σε καποιο βενζινάδικο παρά τα'υτα.
Το fox tango τον πετύχαμε πολλές φορές και εγώ προσωπικά σεχδόν πάντα του κορνάριζα (χωρίς να ξέρω οτι είναι αυτός απλά γιατί είχε το θάρρος να έρθει με παπί....:wave2: )
Για το παιδί με το CBR 1000 RR Repsol έπεσε 2 στροφές μπροστά μας και σταματήσαμε να τον βοηθήσουμε ,να βγάλουμε την μηχανή από το θάμνο και την στήσαμε στην άκρη τοπυ δρόμου. Απλά τυχερότατος μέσα στην ατυχία του.
Είναι ΠΟΛΛΑ ακόμα και πολύ ωραίες φωτό.....

EarthDog
07/05/2007, 20:12
Δείτε και εδώ τα δικά μου...:)

http://www.bikenet.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=89&topic=9448.msg119916#msg119916

RapidShade
08/05/2007, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από EarthDog
Δείτε και εδώ τα δικά μου...:)

http://www.bikenet.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=89&topic=9448.msg119916#msg119916

EarthDog οι φωτό φοβερές!

Καλά - εμείς πήγαμε αρκετό δρόμο μαζί -
και σε πολλές στάσεις είμασταν σχεδόν
ταυτόχρονα... :cool:

Εκανες και το Mini-TD σου... ζηλεύω!

Αντε πάντα τέτοια μαν!

siraxanz
08/05/2007, 22:14

:D :D :D :D

Εξαιρετική

:D :D :D :D

(Έχεις ΠΜ)

melsaltas
17/05/2007, 08:02
Εχθες πηγα στην εκδηλωση του MOTO GUZZI CLUB και θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που το οργανωσαν και που συμμετειχαν.
Επισης συγχαρητηρια σε ολους τους νικητες και ιδιαιτερα συγχαρητηρια στους δυο πολυ καλους μου φιλους Γιωργο (Rapidshade) και Νικο (αδερφος του) που κερδισαν το μοναδικο βραβειο στο δικαβαλο.

Και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σε ΟΛΟΥΣ
:a18: :a18: :a18:
:a19: :a19: :a19:

zephyr1
17/05/2007, 10:37
Γαμωτο το ξεχασα.:uplate:

Μηπως πηρα κυπελο?:look:

ALX GS 11½
17/05/2007, 11:29
Γαμωτο το ξεχασα.:uplate:

Μηπως πηρα κυπελο?:look:

Οχι :lol:

ALX GS 11½
17/05/2007, 11:41
...

88888

ALX GS 11½
17/05/2007, 11:50
Επειδη δεν μπορω να ανεβασω τα υπολοιπα αποτελεσματα,δειτε τα εδω Αποτελεσματα 10ου 36ωρου 2007 (http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=9097&st=15)

Δυο κυπελλα στο τσακ εχασα φετος.Ενα το πενταετιας κι ενα της κατηγοριας που ξεχασα να κανω τους 5 κωνους στο τελος κι εφαγα 25 βαθμους επιπλεων ποινης :cry:

fox tango india
17/05/2007, 12:59
Μου γλίστρησε μέσα απ τα χέρια :bawl:

Από Πλαταμώνα μέχρι το τσέκ ήταν στο περίπου 330 χιλ Σταμάτησα 4 φορές για να γεμίσω το τεράστιο ρεζερβουάρ των 4 λίτρων τις 2 φορές το γέμισα απ το εφεδρικό πετόνι που κουβαλούσα και τις άλλες 2 από βενζινάδικο. Επί της ευκαιρίας έκαψα και 2,3 τσιγάρα και με την υπερβολική ταχύτητα που πήγαινα έπεσα σε σφάλματα και μάζεψα ποινές:mad:

Ιδανική ταχύτητα αν θυμάμαι καλά 93χλω αλλά δεν με ρώτησαν που θα τα βρω τα 93 εδώ 85 με το ζόρι είχα
Ιδανικός χρόνος 3 ώρες και 33 λεπτά εγώ έκανα ακριβός 5 ώρες…..κάτι πρέπει να κάνω με την τελική της πάπιας...και να κόψω το τσιγάρο:smokin:

Δεν πήγα και άσχημα…:nono: μια θέση πριν το τέλος. :D Το χειρότερο ήταν να έβγαινα 13ος και το ακόμα τρεις χειρότερο να απεβίωνε η παπιά καθ’οδών

:rotflmao: :rotflmao: :

DimChios
18/05/2007, 03:23

Από Πλαταμώνα μέχρι το τσέκ ήταν στο περίπου 330 χιλ Σταμάτησα 4 φορές για να γεμίσω το τεράστιο ρεζερβουάρ των 4 λίτρων τις 2 φορές το γέμισα απ το εφεδρικό πετόνι που κουβαλούσα και τις άλλες 2 από βενζινάδικο. Επί της ευκαιρίας έκαψα και 2,3 τσιγάρα και με την υπερβολική ταχύτητα που πήγαινα έπεσα σε σφάλματα και μάζεψα ποινές:mad:

Ιδανική ταχύτητα αν θυμάμαι καλά 93χλω αλλά δεν με ρώτησαν που θα τα βρω τα 93 εδώ 85 με το ζόρι είχα
Ιδανικός χρόνος 3 ώρες και 33 λεπτά εγώ έκανα ακριβός 5 ώρες…..κάτι πρέπει να κάνω με την τελική της πάπιας...και να κόψω το τσιγάρο:smokin:

Δεν πήγα και άσχημα…:nono: μια θέση πριν το τέλος. :D Το χειρότερο ήταν να έβγαινα 13ος και το ακόμα τρεις χειρότερο να απεβίωνε η παπιά καθ’οδών

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είσαι ΑΞΙΟΣ ρε φίλε έτσι κι αλλιώς!

:beer: :beer: :beer:

RapidShade
19/05/2007, 18:00

Καλά!!! Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ... αχαχαχαχα

ΣΩΣΤΟΣ !!!!!

Απαιχτος!!!

:beer: :beer:

:a20: :a18: :a46:

zolotas
09/06/2007, 20:29

ας ειναι ελαφρυ το χωμα φιλε :(

Bil
10/06/2007, 10:03
Τί έγινε ;;:confused:

crs-k
10/06/2007, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil

:confused: :confused: :confused:

Uriah Heep
10/06/2007, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil

:sad:

zolotas
10/06/2007, 18:25
ο fox tango india ,Νικος .....δεν ειναι αναμεσα μας .Αδικο να πεθαινεις ετσι περιπτωση και νεος.......τι να πεις ,κριμα ρε γαμω

zephyr1
10/06/2007, 20:31
ο fox tango india ,Νικος .....δεν ειναι αναμεσα μας .Αδικο να πεθαινεις ετσι περιπτωση και νεος.......τι να πεις ,κριμα ρε γαμω

Ρε Γιωργο πες τι εγινε και μου εχει κοπη το αιμα.:(

zolotas
10/06/2007, 21:17
διαβασα αυτα που εγραψαν τα παιδια στο mybike ......το παλληκαρι επαθε ανακοπη ενω οδηγουσε την μηχανη του ........την μια στιγμη εισαι και την αλλη οχι ........

Giorgos19
10/06/2007, 21:19
διαβασα αυτα που εγραψαν τα παιδια στο mybike ......το παλληκαρι επαθε ανακοπη ενω οδηγουσε την μηχανη του ........την μια στιγμη εισαι και την αλλη οχι ........

Τι ειπες τωρα!!!!!

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

tifoefs
10/06/2007, 21:41
Τι λετε ρε παιδια ;;

Εγραφε το παλληκαρι τη διαδρομη του με τη παπια και ξαφνικα επαθε ανακοπη ;;

:eyepop: :eyepop: :sad: :sad:

Tropeas
10/06/2007, 22:10
:sad:

MikeG
10/06/2007, 22:27
:( :( :( :( :( :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

miraze
10/06/2007, 22:58
Τι είπες τώρα.........

:( :( :(

Κρίμα .........

Δύναμη στους δικούς του.............

:( :( :( :( :( :( :( :( :(

Kostas NL
10/06/2007, 22:59
Elafru to xoma kai kaln dunamn stous dikous tou.

Krima.

H.A.Balafoutre
11/06/2007, 02:07
Εϊναι ορισμένες στιγμές όπως αυτή που σκέφτεσαι και αναρωτιέσαι....τι θα ξημερώσει αύριο.

Εκτός αν είχε βεβαρημένο ιστορικό, έχω μείνει άφωνος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και κουράγιο στην οικογένειά του για τον χαμό του.

Θα τον θυμάμαι πάντα.

92516

H.A.Balafoutre
11/06/2007, 02:09
Κρίμα το παλικάρι.

92517

OzZzZzY
11/06/2007, 02:22
συλλυπητηρια..δν φτανει το ξερω αλλα :( :(

Bil
11/06/2007, 06:47
Ήταν από τις πιο δυσάρεστες ειδήσεις που έχω ακούσει. Δεν τον γνώριζα αλλά τον θυμάμαι ως εικόνα σε μια στροφή πριν τις Σέρρες που είχαμε σταματήσει για τσιγάρο και πήγαινε τάπα και χαιρετηθήκαμε...
Αντίο στον άνθρωπο...

nikoskkk
12/06/2007, 08:56
Τη λέτε τώρα,
στον τερματισμό του 36ωρου πίναμε καφέ μαζί.............................

καλό ταξίδι

DimChios
24/06/2007, 18:06
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!

ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ!!!

Δακρυζω για εναν ανθρωπο που δεν γνωριζα αλλά....

ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!!!!!!

ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ!

mesh
24/06/2007, 21:07
νομιζω στο νευροκοπι τον ρωτησαμε με τον zanny....καλα ρε φιλε με παπι ?(ειχαμε ακουσει οτι εχει και varadero) και απαντησε "ε ναι μωρε αλλιως δεν το καταλαβαινεις"

Σοκαριστηκα.....
Ας ειναι καλα εκει που ειναι....:( :( :(