View Full Version : Επετειακο 36ωρο 2007
ALX GS 11½
15/02/2007, 06:36
Κουλαδια :p ,ετοιμαστε τα μηχανακια σας και τον ποπο σας.Μαζευτε χρημα κι ετοιμαστειτε!!!:a8: :a08: :a46: :a54:
78121
wild_cat/anima
15/02/2007, 06:47
ψήνομαι ψήνομαι !!
Stergios69
15/02/2007, 08:36
Βρε λες;
Είναι και η εκκίνηση κοντά φέτος... :confused:
H.A.Balafoutre
15/02/2007, 09:17
Αν είναι προς τα εδώ επάνω το 36ωρο τότε μάλλον προσωπικά εγώ αλλά πιστεύω κι η τοπική μοτοσικλετιστική λέσχη θα αναλάβουμε καθήκοντα προς εξυπηρέτηση των αγωνιζομένων.
Αυτά χωρίς να ξέρω τίποτα ακόμη, αλλά πιστεύω πως με τις επίσημες ανακοινώσεις θα κινητοποιηθούμε αναλόγως.
Αυτονόητο είναι άλλωστε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
ψήνομαι ψήνομαι !!
βγες γρηγορα απο το φουρνο βρε χαζο! :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Κουλαδια :p ,ετοιμαστε τα μηχανακια σας και τον ποπο σας.Μαζευτε χρημα κι ετοιμαστειτε!!!:a8: :a08: :a46: :a54:
Alx και φετος μεσα θα μαι αν και εχω δικαστηριο στις 4/5.Δεν πιστευω να με κλεισουν μεσα.:confused:
Φετος να τα πουμε γιατι το περσυνο τσαγακι που κερασες το ηπια στο δρομο και δεν το φχαριστηθηκα.:lol:
Πως και πως το περιμενα αυτο.:beer:
ALX GS 11½
15/02/2007, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Alx και φετος μεσα θα μαι αν και εχω δικαστηριο στις 4/5.Δεν πιστευω να με κλεισουν μεσα.:confused:
Φετος να τα πουμε γιατι το περσυνο τσαγακι που κερασες το ηπια στο δρομο και δεν το φχαριστηθηκα.:lol:
Πως και πως το περιμενα αυτο.:beer:
Για ποιο τσαγακι μιλας? :confused: (κατσε γιατι μπερδευτηκα τωρα) :confused:
Για ποιο τσαγακι μιλας? :confused: (κατσε γιατι μπερδευτηκα τωρα) :confused:
Για ξεμπερδεψου λιγο! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=22507&perpage=15&highlight=36%F9%F1%EF&pagenumber=2) :rolleyes:
:wave2:
ALX GS 11½
15/02/2007, 14:09
Ουπς..το παλικαρι με το R1 ε?
Ειδα το Zephyr και μπερδευτηκα.Αυτο ειχες και τοτε avatar?
Ουπς..το παλικαρι με το R1 ε?
Ειδα το Zephyr και μπερδευτηκα.Αυτο ειχες και τοτε avatar?
Απο τοτε που γραφτηκα.:winka:
Μεταφερθηκε στις "Συναντησεις-Βολτες" ... :smilea:
Οταν θα γινει και δεν βαριεστε γραφετε και "ταξιδιωτικο" ... :cool:
Με βλέπω να τερματίζω και με ένα αμφιλεγόμενο SV... έτσι για την τιμή και την δόξα!
για να μην λένε μετά οι Hondαίοι...
μιας και Ευρώπη τελικά όσο μέτρησα χλωμό για φέτος αν δεν έρθουμε 4άδα με αμάξι...
μόνος με μηχανή αδύνατο οικονομικά... είπαμε έχουμε βάλει πρόγραμμα ξελασπώμματος και τα πάμε πολύ καλά... μην τα γκρεμίσουμε ΟΛΑ...:sad:
H.A.Balafoutre
16/02/2007, 00:57
Εγώ ένα θα σας πω κι όποιος θέλει ακούει.
Αν περάσετε από Ξάνθη για στάση-διανυκτέρευση-και τα ρέστα στείλτε μου πμ.
Ταξιδευτής
16/02/2007, 11:13
Αλεξ, λεπτομερειες μπορεις να δωσεις σχετικα με τον αγωνα; Εχει χρονομετρημενα σκελη, διανυκτερευεις, κοστος συμμετοχης κλπ;
Επισης μονο στο moto guzzi μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη; :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Αλεξ, λεπτομερειες μπορεις να δωσεις σχετικα με τον αγωνα; Εχει χρονομετρημενα σκελη, διανυκτερευεις, κοστος συμμετοχης κλπ;
Επισης μονο στο moto guzzi μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη; :wave2:
ΚΑλημερα μιας και ο Αλεξ δεν ειναι μεσα, ας πω εγω 2 πραγματακια.
Το κοστος ηταν 100ευρω.Εχει χρονομετρημενα σκελη και checkpoint που πρεπει να περασεις , απο την διοργανωση περνεις μια μεση ωριαια την οποια πρεπει να τηρησεις αν θες να κερδισεις.
Παραπανω ταχυτητα απ την μεση ωριαια επιβαρυνεται με 2 βαθμους fault ,λιγοτερη με 1 βαθμο.
Μια διανυκτερευση και ενα χαβαλεδιαρικο παιχνιδι στα μεσα της πρωτης μερας ,το οποιο εχει σημασια για την τελικη βαθμολογια.
Τα χλμ πανω-κατω 2000χλμ σε 36 ωρες.
Το πιο ωραιο απ'ολα ειναι οτι στο τελος εχεις χορτασει χλμ.
Να ρθεις ειναι τελεια.
Ααα εχεις και φωτογραφικη μηχανη (οχι ψηφιακη)που πρεπει να βγαζεις την μηχανη και το σημα του 36ωρου στα μερη που εχει ορισει η οργανωση.
Τελος οι χρονοι σου και ολα τα παραπανω παραδιδονται στην οργανωση και βγαινει το αποτελεσμα.
Ριξε μια ματια στο λινκ που εδωσα παραπανω να παρεις μια ιδεα.
ALX GS 11½
16/02/2007, 13:46
XA! Φετος οι Αθηναιοι ετοιμαστειτε για 2500χιλ+ :D Ετσι σφιγγουν οι κwλοι....τι Bodyline και λαμακιες ? :p
@Ταξιδευτης
Eνα check point την ημερα εχει (χρονομετρημενο) και η βαθμολογιση αυτου γινεται με διαφορα λεπτου. 5 λεπτα πιο γρηγορα αν πας στο τσεκ ποιντ 10 βαθμα ποινης.Αν πας 5 λεπτα αργοτερα 5 βαθμα ποινης. (η προπορεια χρεωνεται X2)
Aπο κει και μετα,απλα πρεπει να περασεις απο 5-10 σημεια που πρεπει με αυτα φοντο να βγαλεις σε πρωτο πλανο φωτογραφια την μοτο σου με αναλογικη φωτογραφικη μηχανη.
Σημειο/φωτογραφια και μπονους.Δεν πας σε ολα?Ντεν εχει μπονους :D
Υπαρχει κι ενα παιχνιδακι οπως ειπε κι ο Ζεφυρης:p που κι απ αυτο παιρνεις καποιους ποντους.
Μετα τους κανουν ολους τους ποντους μια σουμα η Guzzαιοι και βγαζουν τους νικητες καθε κατηγοριας*
Η κατηγοριες χωρτιζονται ανα κυβικα.Μικρα μεσαια μεγαλα.Υπαρχει και εξτρα κατηγοριες/βραβευσεις,οπως για δικαβαλους,για τους πιο ομορφους κτλ (το τελευταιο μην το παρεις τοις μετρητοις):D
Η συμμετοχη φετος θα παιξει πανω απο 100?,και κατω απο 150? λογω και δευτερης διανυκτερευσης και δειπνου που ειναι μεσα στην τιμη συμμετοχης.
Περσι εμενα για 2000χιλ μου εφυγαν περι τα 150-160 ευρα γκαζολινα.Τοτε βεβαια ηταν και πανακριβη.Αν μεινει μεχρι τον Μαϊο στην τιμη που ειναι τωρα,σιγουρα θα ειναι πιο λιγα.Τωρα βεβαια φετος θα παιξουν συν 500 χιλ απο περσι (για τους "Αθηναιους") κι αυτο ειναι ενα 30αρακι ? παραπανω :rolleyes:
Δηλωσεις μονο στην λεσχη της Γκουτση (οχι τον οικο μοδας...την αλλη:D ) και ηλεκτρονικα οταν ανακοινωθει στο σαιτ της λεσχης.Πληρωμη συμμετοχης επι την εμφανισει ή καταθεση σε λογαριασμο τραπεζης για τους μακρυα διαμενοντας απ τας Αθηνας.
Θα σας τον δωκω εγω τον αριθμο του λογαριασμου
μου!:rotflmao:
Μονο το πηγαιν-ελα για τους Αθηναιους θα ειναι 1500χλμ?:confused:
Μαλλον θα ναι πολυ πιο πανω απο 2500 χλμ.:eyepop:.
Γκλουπ!:eek:
Ταξιδευτής
16/02/2007, 17:42
Oλα καλα παιδια, και ψηνομαι, ΑΛΛΑ το προβλημα ειναι οτι το αμεσως επομενο ΣΚ εχω κλεισμενη τη μηχανη για πιστα (0-300) και το σκεφτομαι...
Θελω να ειμαι σε οσο το δυνατον καλυτερη κατασταση για την πιστα, και οσο να ναι 3000+ χιλιομετρα θα εχουν κοστος τοσο στη μηχανη οσο και σε μενα... Θα συνελθω σε 5 μερες; :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Oλα καλα παιδια, και ψηνομαι, ΑΛΛΑ το προβλημα ειναι οτι το αμεσως επομενο ΣΚ εχω κλεισμενη τη μηχανη για πιστα (0-300) και το σκεφτομαι...
Θελω να ειμαι σε οσο το δυνατον καλυτερη κατασταση για την πιστα, και οσο να ναι 3000+ χιλιομετρα θα εχουν κοστος τοσο στη μηχανη οσο και σε μενα... Θα συνελθω σε 5 μερες; :sick:
Και το προηγουμενο εχει bikenet.
Γαμωτο πως κατσανε ετσι φετος.
Παντως τα χιλ. πρεπει να ειναι οπως λεει ο Αλξ ,ο τερματισμος θα ειναι καπου πιο νοτια.
Θα δουμε.
alximistis
16/02/2007, 22:51
Αν κάνω 2.500 χλμ το Μάιο δεν παίζει με τίποτα να πάω και Ευρώπη μετά.
Και μεταξύ των δύο... Ε... θα προτιμήσω...
εσάς!!!!!
Ε Ε Ε Ε πλάκα κάνω!!!!!!!!
Sorry παίδες αν και ψήνομαι δεν θα μπορέσω. Χώρια που παίζει και κάτι άλλο εκείνη την περίοδο.
Οπότε εκτός απροόπτου... καλά να περάσετε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Αν κάνω 2.500 χλμ το Μάιο δεν παίζει με τίποτα να πάω και Ευρώπη μετά.
Και μεταξύ των δύο... Ε... θα προτιμήσω...
εσάς!!!!!
Ε Ε Ε Ε πλάκα κάνω!!!!!!!!
Sorry παίδες αν και ψήνομαι δεν θα μπορέσω. Χώρια που παίζει και κάτι άλλο εκείνη την περίοδο.
Οπότε εκτός απροόπτου... καλά να περάσετε.
:a27: :a29:
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Αν είναι προς τα εδώ επάνω το 36ωρο τότε μάλλον προσωπικά εγώ αλλά πιστεύω κι η τοπική μοτοσικλετιστική λέσχη θα αναλάβουμε καθήκοντα προς εξυπηρέτηση των αγωνιζομένων.
Αυτά χωρίς να ξέρω τίποτα ακόμη, αλλά πιστεύω πως με τις επίσημες ανακοινώσεις θα κινητοποιηθούμε αναλόγως.
Αυτονόητο είναι άλλωστε.
καλέ πάρτε με και εμένα....:D :p :a2: :D
Υ.Γ. και εγώ μέσα...θα κυνηγήσω ρεπώ και ελπίζω να τα πούμε...(έχω μιλήσει με μερικά παιδιά απο motoguzzi.:D )
Εγώ ένα θα σας πω κι όποιος θέλει ακούει.
Αν περάσετε από Ξάνθη για στάση-διανυκτέρευση-και τα ρέστα στείλτε μου πμ.
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ Π.Μ.:p :p :D
RapidShade
25/02/2007, 12:44
Παίδες καλησπέρα,
από πέρυσι μου είχε μπει στο μάτι το 36ωρο...
φέτος όμως δεν θα μου γλυτώσει...
θα το κανονίσω και θα πάω οπωσδήποτε...
Ποιοι άλλοι από δω θα πάνε? (ή τουλαχιστον ψήνονται);
Εστειλα και mail στην λέσχη για περισσότερες πληροφορίες
αλλα δεν μου απάντησαν ποτέ... ψιλο-χαλάστηκα, αλλά anyway...
βρήκα κάποιες από τις πληροφορίες που έψαχνα.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται και έχει σκοπό να πάει από
τη λέσχη τους για περισσότερες πληροφορίες ή εγγραφή
ας ρίξει ένα ΠΜ να πάμε μαζί (εφόσον μπορώ :P )
Είναι πολλά τα χλμ ΑΡΗ! :)
SUPERMARIO
26/02/2007, 18:45
μακαρι να τα καταφερω.:a55:
αντε να δουμε με την δουλεια τι θα γινει φετος:sick:
gian_nykt
27/02/2007, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Με βλέπω να τερματίζω και με ένα αμφιλεγόμενο SV... έτσι για την τιμή και την δόξα!
για να μην λένε μετά οι Hondαίοι...
μιας και Ευρώπη τελικά όσο μέτρησα χλωμό για φέτος αν δεν έρθουμε 4άδα με αμάξι...
μόνος με μηχανή αδύνατο οικονομικά... είπαμε έχουμε βάλει πρόγραμμα ξελασπώμματος και τα πάμε πολύ καλά... μην τα γκρεμίσουμε ΟΛΑ...:sad:
Πρέπει, πρέπει για να μη μιλάνε......νομίζουν οτι είναι κατασκευασμένο στην Ιταλία ολότελα!!!
1 φορά έγινε κάτι και μας τα ζαλίζουνε τώρα.....
Και μονο οι Hondαίοι, εδώ μιλάνε και οι Ιταλιάνοι που εχουν το τηλέφωνο του μάστορά τους στις άμεσες κλήσεις του κινητού τους...!!!! :p
Ασε, κι εγω εχω στριμωχτεί αρκετα λόγο επερχόμενης αγοράς μοτό, εκκρεμότητας δανείου και SV και καποιων άλλων πραγμάτων που εχω στο μυαλό μου για φέτος!!
Σιγά σιγά λέω πως θα βρεθεί η άκρη! Καλά να'μαστε.....
nikoskkk
27/02/2007, 13:14
:D :D MESA!!!!!!!!!:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
:D :D MESA!!!!!!!!!:smokin:
Εσυ μονο καθε 36ωρο εμφανιζεσαι!:wave2:
nikoskkk
02/03/2007, 10:10
Φέτος το βλέπω για 48ωρο………………….
Αν είναι να πάμε από Παρασκευή , καλύτερα να πάρουμε άδεια από το πρωί και να κάνουμε το γύρο του Κίσαβου!!!(για ζέσταμα)
Εγώ με τον αδερφό μου Θα το κάνουμε!!!!!
Όσοι πιστοί προσέλθετε………….
RapidShade
02/03/2007, 10:42
Ααα εχεις και φωτογραφικη μηχανη (οχι ψηφιακη)που πρεπει να βγαζεις την μηχανη και το σημα του 36ωρου στα μερη που εχει ορισει η οργανωση.
Τελος οι χρονοι σου και ολα τα παραπανω παραδιδονται στην οργανωση και βγαινει το αποτελεσμα.
Ριξε μια ματια στο λινκ που εδωσα παραπανω να παρεις μια ιδεα.
Φίλε zephyr1,
αν ξέρεις, για ποιο λόγο πρέπει να έχουμε
συγκεκριμένα -ΟΧΙ Ψηφιακή- φωτογραφική μηχανή???
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος?
Γιατί μου φαίνεται λίγο "κουτό" να πρέπει να
πάω να αγοράσω ή να δανειστώ αναλογική μηχανή...
nikoskkk
02/03/2007, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade
Φίλε zephyr1,
Photoshop!!!
Πάρε μιας χρήσης.
;)
RapidShade
02/03/2007, 11:15
Photoshop!!!
Πάρε μιας χρήσης.
;)
και πως αποδεικνύεται ότι η εκτύπωσή μας ειναι από ψηφιακή
ή αναλογική?...χμμμ....
και το μονο θέμα μου είναι ότι τις θέλω και για μένα
για το αρχείο μου... οπότε μιας χρήσης..δεν παίζει...
με βλέπω με 2 μηχανες στο χερι...
μια για το τυπικό...
μία για το ουσιαστικό (Ποστ/αρχειοθέτηση) :)
Φίλε zephyr1,
Οι λογοι μαλλον ειναι γιατι στην αναλογικη δεν μπορεις να κανεις καποια 'παρεμβαση'.
Οσο για την αναλογικη αυτο ειναι το πιο ευκολο ,παιρνεις μια της μιας χρησης και αν θελεις και μια ψηφιακη.
Προσωπικα παω για τον λογο των χιλιομετρων και στο οτι εισαι ολοι την ωρα πανω στην μηχανη σου.(μαζοχα):hypnotize
Περσυ δεν παρεδωσα τιποτα απο ολα , απλα τα εκανα.:D
Το παν ειναι η συμμετοχη.
Εχουμε τιποτα νεοτερο για την διαδρομη που θα διανυθει?:look:
Εχουμε τιποτα νεοτερο για την διαδρομη που θα διανυθει?:look:
μέχρι πότε είναι η τελευταία ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής ?.... (βαριέμαι να ψάξω...μη βρίσετε... :D :D )
RapidShade
21/03/2007, 11:42
Οι συνάδελφοι της MotoGuzziClub.gr έβγαλαν στις 14/3 την τελευταία
ανακοίνωσή τους όπου δίνουν μάλιστα και 2 κινητά για επικοινωνία
των ενδιαφερομένων.
Πήρα - ρώτησα κάποια πράγματα αλλά αυτό δεν το ρώτησα.
Εχτές έστειλα και την δήλωση συμμετοχής με email (μπορείς να
την κατεβάσεις από το site τους: www.motoguzziclub.gr)
αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να περάσω και απο την λέσχη
τους για να υπογράψω και λοιπά...
Τελικά, από δω - θα πάει κανείς να βρεθούμε?
θα σας πετύχουμε κάπου στο δρόμο στάνταρ...
εχω κανονίσει πανελλήνιο οδοιπορικό σε προσωπικό επίπεδο για εκείνες τις μέρες ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μέχρι πότε είναι η τελευταία ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής ?.... (βαριέμαι να ψάξω...μη βρίσετε... :D :D )
Μεχρι και την τελευταια μερα μπορεις να δηλωσεις συμμετοχη.
Εγω θα ειμαι μεσα.:winka:
H.A.Balafoutre
21/03/2007, 14:30
θα σας πετύχουμε κάπου στο δρόμο στάνταρ...
εχω κανονίσει πανελλήνιο οδοιπορικό σε προσωπικό επίπεδο για εκείνες τις μέρες ;)
Οπότε, αν περάσεις από Ξάνθη ξέρεις τι να κάνεις....;)
Περί φωτογραφιών: η λέσχη στο τέλος ζητάει φωτογραφίες ή τα ίδια τα αρνητικά;
Διότι αν παίζει το 1ο, τότε είτε ψηφιακή είτε συμβατική... το photoshop δεν έχει κανένα πρόβλημα, και όλα τα φωτογραφεία εκτυπώνουν σε κανονικό χαρτί από οποιοδήποτε αρχείο.
RapidShade
21/03/2007, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Διότι αν παίζει το 1ο, τότε είτε ψηφιακή είτε συμβατική... το photoshop δεν έχει κανένα πρόβλημα, και όλα τα φωτογραφεία εκτυπώνουν σε κανονικό χαρτί από οποιοδήποτε αρχείο.
That was my point also!...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Και τα δυο.
Ρε ξεκολατε με της φωτογραφιες.:confused:
2 μερες (μαλλον τρεις φετος) γεματες οδηγηση στα πιο ομορφα μερη της Ελλαδας.Σλουρπ :a8:
Πρωσοπικη ψυχοθεραπεια.:p
RapidShade
21/03/2007, 16:17
Ρε ξεκολατε με της φωτογραφιες.:confused:
2 μερες (μαλλον τρεις φετος) γεματες οδηγηση στα πιο ομορφα μερη της Ελλαδας.Σλουρπ :a8:
Πρωσοπικη ψυχοθεραπεια.:p
KANONIKAAAAAA!!!!!!!
Slourp & πάλι slourp!!!!
Οπότε, αν περάσεις από Ξάνθη ξέρεις τι να κάνεις....;)
Εμεις προσκληση φιλοξενειας ντεν?:evil:
Και το δικο μου μηχανακι εχει αρκετα προβληματα.:lol: :rotflmao:
Οπότε, αν περάσεις από Ξάνθη ξέρεις τι να κάνεις....;) Ξάνθη πιθανόν να είναι η τελευταία ανοδικά πόλη και σίγουρα θα αράξουμε ενα βράδυ εκεί...;)
θα ενημερωθείς...:wave2:
Εμεις προσκληση φιλοξενειας ντεν?:evil:
Και το δικο μου μηχανακι εχει αρκετα προβληματα.:lol: :rotflmao:
όσο για τους άλλους...
προσπαθήστε αλλά δεν θα γίνετε ποτέ SV... :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :beer: :wave2:
H.A.Balafoutre
21/03/2007, 18:17
Κοιτάξτε παίδες.
Η μοτολέσχη μας είναι ανοιχτή για όλους τους μοτοσικλετιστές.
Αν έρθετε μαζί ή βρεθείτε κάπου και έρθετε Ξάνθη, όλοι είστε καλεσμένοι.
Εκτός θα μείνουν τα καρακόλια με τα τρανσέξουαλ......:lol:
Στα + της φασης <τα καρακολια>.
Σε πολλα σημεια καιρια για την πορεια της διαδρομης ,ηταν εκει για να μας δειξουν τον δρομο χωρις να ελεγχουν για πινακιδες ,ταχυτητες κτλ.
Πραγματικα πολυ συνεργασημοι και χαρουμενοι για την προσπαθεια μας.:smilea:
H.A.Balafoutre δεν θα υπαρξει χρονος για σταση,ευχαριστω παντως.
H.A.Balafoutre
21/03/2007, 19:33
Στα + της φασης <τα καρακολια>.
Σε πολλα σημεια καιρια για την πορεια της διαδρομης ,ηταν εκει για να μας δειξουν τον δρομο χωρις να ελεγχουν για πινακιδες ,ταχυτητες κτλ.
Πραγματικα πολυ συνεργασημοι και χαρουμενοι για την προσπαθεια μας.:smilea:
H.A.Balafoutre δεν θα υπαρξει χρονος για σταση,ευχαριστω παντως.
Τα καρακόλια τα φροντίζει η μαμά πατρίδα.....εμείς περισσεύουμε....χαχαχα. Άσε που αν κάνουν παραπάνω από τα προβλεπόμενα χιλιόμετρα πέφτουν κρατήσεις......μην τα βάλουμε και σε μπελάδες....:rotflmao:
Ωραίος είσαι ρε συ. Πρώτα μας την λες γιατί δεν σε καλέσαμε και μόλις σκάει το ποίημα........."έ....όχι, δεν θα έχω χρόνο....." μας αδιάζεις κανονικά με το γάντι. Ααααα δεν είναι σωστά πράγματα αυτά......χαχαχαχα. Θα σταματήσεις θα σε ταϊσουμε τα πάντα από γλυκά (μετά τα άπειρα κοψίδια, πάντα το γλυκό στο τέλος) και αν μετά σε αντέξει το μοτέρ......θα γυρίσεις και πίσω.....:lol: :lol: :lol:
Anyway, η λέσχη θα είναι ανοιχτή κατά τη διάρκεια του 36ωρου και αν προκύψει κάποιο ζόρι εμείς εδώ θα είμαστε....πάντα για όποιον είχε ή θα έχει ανάγκη.
Ξάνθη πιθανόν να είναι η τελευταία ανοδικά πόλη και σίγουρα θα αράξουμε ενα βράδυ εκεί...;)
θα ενημερωθείς...:wave2:
όσο για τους άλλους...
προσπαθήστε αλλά δεν θα γίνετε ποτέ SV... :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :beer: :wave2:
Αμα είναι και ο Tropeas να έρθω και εγώ..??? Θα σκάσω μέσα από κάνα βουνό....:D :wave2:
nikoskkk
29/03/2007, 08:48
Τελικά ξέρει κάποιος τη διαδρομή που θα ακολουθήσει το 36ωρο?
Ακούγονται διάφορα…
Εκκινήσει-Τερματισμός Πλαταμώνας
1η Ημέρα, Εθνική έως Αλεξανδρούπολη ανέβασμα του Εβρου και επιστροφή και διανυχτερεύσει Κομοτηνή.(τα χλμ. μου βγαίνουν ~720)
2η Ημέρα δεν μου βγαίνει διαδρομή με ~750 χλμ.
:confused: :confused:
RapidShade
29/03/2007, 09:36
Εχουν πει για γύρο της Ροδόπης...
τώρα συγκεκριμένα θα σας γελάσω.
(Πρέπει να πάω και απο κει...)
Εχει περάσει κανείς? Εχει μάθει κάτι παραπάνω?
nikoskkk
29/03/2007, 09:44
Δεν μου βγαίνουν τα χλμ. από Ροδόπη. Θα πρέπει να μας πάνε και καμιά βόλτα ακόμα για να συμπληρώσουμε τα 750χλμ.
Η Ροδόπη έχει πολύ χώμα και μάλλον θα ανέβω-κατεβαίνουμε
RapidShade
29/03/2007, 09:54
Δεν μου βγαίνουν τα χλμ. από Ροδόπη. Θα πρέπει να μας πάνε και καμιά βόλτα ακόμα για να συμπληρώσουμε τα 750χλμ.
Η Ροδόπη έχει πολύ χώμα και μάλλον θα ανέβω-κατεβαίνουμε
GULP... Τι εννοείς ΠΟΛΥ χώμα?... για Trail θα πάμε?... :confused: :eyepop: :look:
nikoskkk
29/03/2007, 09:55
Δες το χάρτη!
Τελικά υπάρχει τίποτα νεότερο σε σχέση με την αφετηρία και τη διαδρομή?
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
Τελικά υπάρχει τίποτα νεότερο σε σχέση με την αφετηρία και τη διαδρομή?
..και ερωτώ και πάλι.. :D
Αφού δεν λέτε εσείς, έμαθα εγώ:
Παρασκευή: Αναχώρηση από Αθήνα και διανυκτέρευση στον Πλαταμώνα (400 Km).
Σάββατο: Αναχώρηση από Πλαταμώνα και πέρασμα από Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα και Ορμένιο. Διανυκτέρευση στην Κομοτινή (800 Km).
Κυριακή: Επιστροφή και τερματισμός Πλαταμώνα και επιστροφή Αθήνα (900 Km).
Κόστος συμμετοχής 140?, περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις + φαγητο, αναμνηστικά κλπ.
Από Τρίτη, δηλώνω και εγώ συμμετοχή. Θα τα πούμε Πλαταμώνα. Εγώ ξεκινάω από Ιωάννινα...:) :wave2:
Μήπως είναι κάποιος άλλος από την γύρω περιοχή για να κάνουμε μαζί το ταξίδι προς Πλαταμώνα ...;;:confused: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Μήπως είναι κάποιος άλλος από την γύρω περιοχή για να κάνουμε μαζί το ταξίδι προς Πλαταμώνα ...;;:confused: :wave2:
:a13: :a13: :a13:
ALX GS 11½
14/04/2007, 18:25
Ελαααα 19 και σημερα λεμε :a25:
18 και σήμερα, λέμε....:beer:
Επαναφέρω για να βλέπομε σμμεοχές !
ALX GS 11½
16/04/2007, 07:10
17:)
RapidShade
16/04/2007, 09:40
Καλημέρα,
Σήμερα έχω σκοπό να πάω στη λέσχη για να δηλώσω συμμετοχή κλπ.
Τελικά δεν θα είμαι μόνος αλλά διπλός - με τον αδερφό μου.
Θα πάει κανείς άλλος σήμερα κατα κει - μπας και συναντηθούμε?
Ας συμπληρώσουμε και συμμετοχές (συγκεντρωμένα)για να δουμε
ποιοι θα μαστε απο δω... Ωστε να αποφύγουμε ο ένας τον άλλο ;) :wave2:
Καλημέρες σε όλους!
-----------------
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1. RapidShade
2. RapidShade Jr.
3.
4.
5.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1. RapidShade
2. RapidShade Jr.
3. Bil
4. Thymios (filos Bil)
5.
Θα δηλωσω και εγω συμμετοχη σημερα κατα της 22.30.
RapidShade
16/04/2007, 16:30
Θα δηλωσω και εγω συμμετοχη σημερα κατα της 22.30.
Οπότε μπορεί και να με προλάβεις εκεί και να τα πούμε και από κοντα.
ALX GS 11½
16/04/2007, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1. RapidShade
2. RapidShade Jr.
3. Bil
4. Thymios (filos Bil)
5. ALX GS 11½
Οπότε μπορεί και να με προλάβεις εκεί και να τα πούμε και από κοντα.
οκ
Αφου πληρωσω θα βαλω την συμμετοχη μου.:sick:
RapidShade
16/04/2007, 16:45
οκ
Αφου πληρωσω θα βαλω την συμμετοχη μου.:sick:
Αυτό τώρα γιατί το είπες.. :confused:
Μην μου πεις ότι παίζει καμια φόλα με τον
αριθμό των θέσεων.... και μείνουμε... εχμ.
:hypnotize :sick:
Αυτό τώρα γιατί το είπες.. :confused:
Μην μου πεις ότι παίζει καμια φόλα με τον
αριθμό των θέσεων.... και μείνουμε... εχμ.
:hypnotize :sick:
Οχι, οι συμμετοχες ειναι γυρω στης 130, καθε χρονο αυτο ειναι σχεδον το μαξιμουμ των ατομων που μπορουν.
Οικονομικοι λογοι και την μερα της αναχωρησης εχω ενα κωλοδικαστηριο για τον πιο παρανοια λογο που μπορει να συμβει. :cry:
Γαμω το συστημα γαμω.:mad:
RapidShade
17/04/2007, 09:27
Λοιπόν...
οι συμμετοχές είναι αρκετές, και οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί
γιατί δεν υπάρχουν αρκετά δωμάτια διαθέσιμα στην Κομοτηνή!
Σήμερα ο πρόεδρος της λέσχης θα μιλήσει με Κομοτηνή για να
δει αν μπορέσει να εξασφαλίσει επιπλέον κλίνες. Αν όντως βρει
θα μπορέσουν να δεχθούν και άλλες συμμετοχές.
Εν τέλει... Σήμερα (μέσω τηλεφώνου) ή αύριο από την λέσχη
η οποία θα ανοίξει την Τετάρτη γι αυτό το λόγο... Μπορείτε να
ενημερωθείτε ή ακόμα καλύτερα να γραφτείτε όσοι θέλατε
αλλά δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή...
το ίδιο ίσχυε κι εχθές... Αλλα ήμουν μάλλον τυχερός μιας και
είχα στείλει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή νωρίτερα - και είχαν
κρατηθεί κανονικά θέσεις - προτού εξαντληθούν!
Ενημερωθήκαμε για την διαδρομή η οποία έχει μεν λίγη εγνατία
αλλά προμηνύεται ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ μετά την Θεσσαλονίκη... Αλεξανδρούπολη
και δεν συμμαζεύεται...
Τετάρτη 2 Μαϊου 20:30, συγκέντρωση για ενημέρωση και
συντονισμό στα γραφεία της λέσχης!
Καλημέρα!
ALX GS 11½
17/04/2007, 23:44
Ψαχνουν και για δευτερο ξενοδοχειο.Ειναι γυρω στα 25 ατομα σε αναμονη και θα ειναι κριμα να μην βρεθουν δωματια.
Αρε κατι ξερω εγω και καβατζονομαι νωρις.Την δευτερη αποδειξη εκοψα :p
nikoskkk
18/04/2007, 09:33
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1. RapidShade
2. RapidShade Jr.
3. Bil
4. Thymios (filos Bil)
5. ALX GS 11½
6.nikoskkk
7.PANAISKKK
Αντε να μαζευόμαστε..
RapidShade
18/04/2007, 12:37
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1. RapidShade
2. RapidShade Jr.
3. Bil
4. Thymios (filos Bil)
5. ALX GS 11½
6.nikoskkk
7.PANAISKKK
Αντε να μαζευόμαστε..
:) Θα είμαστε καμποσούτσικοι!
Αν είναι και ξεκινήσετε Παρασκευή από Αθήνα -
Μπορούμε να συναντηθούμε και να φύγουμε μαζί.
Ελα ποιοι άλλοι είναι από δω?...
Μολις με πηρε ο Καρολος και βρεθηκαν 10 θεσουλες ακομα.Να πω οτι οποιος μπορει να κανονισει την διαμονη σε δικο του χωρο ,μπορει να συμμετασχει. Οποτε μετα την βραδινη πληρωμη μου:
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1. RapidShade
2. RapidShade Jr.
3. Bil
4. Thymios (filos Bil)
5. ALX GS 11½
6.nikoskkk
7.PANAISKKK
8.Zephyr1
Ακου φετος 160 ατομα:confused:
Μου φαινεται τα μοτοσυκλετιστικα event οσο περναει ο καιρος γινονται αναρπαστα.
Αντε ρε να μαζεψουμε τιποτα φραγκα να κανουμε καμια πιστα. :D
Μολις με πηρε ο Καρολος και βρεθηκαν 10 θεσουλες ακομα.
:a25: :a25: Εγώ και ο mesh κλείσαμε τις 2 από τις 10 οπότε έχουμε:
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1. RapidShade
2. RapidShade Jr.
3. Bil
4. Thymios (filos Bil)
5. ALX GS 11½
6.nikoskkk
7.PANAISKKK
8.Zephyr1
9.Zanny
10.Mesh
Καλημερα!:sun:
Εγω θα φυγω πεμπτη μετα της 17.00 απο αθηνα,οποιος θελει ας πιμιαστουμε.
RapidShade
19/04/2007, 10:53
Εγώ Παρασκευή δυστυχώς...
Πρωι ειναι, μαλ@κιες γραφω.:hypnotize τι λεω ρε?:a24:
Και εγω παρασκευη.:sun:
RapidShade
19/04/2007, 11:08
Πρωι ειναι, μαλ@κιες γραφω.:hypnotize τι λεω ρε?:a24:
Και εγω παρασκευη.:sun:
Α!... οκ.
Κι εγώ σκοπεύω να ξεκινήσω από Αθήνα - χωρίς
να έχω συγκεκριμενοποιήσει την ώρα ακόμα.
Οπότε αν βολεύει μπορούμε να φύγουμε μαζί.
Τα λέμε στην πορεία φαντάζομαι :)
Θα τα πουμε στης 2 του μηνος που ειναι η καλη συγκεντρωση.:winka:
fox tango india
20/04/2007, 18:51
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα
Προσθέστε και μένα στο 36ωρο άντε να γινόμαστε πολλοι:wave2:
ALX GS 11½
24/04/2007, 06:30
Ακου φετος 160 ατομα:confused:
Μου φαινεται τα μοτοσυκλετιστικα event οσο περναει ο καιρος γινονται αναρπαστα.
[/B]
Oι συμμετοχες ξεπερασαν τις 180!!! Χτες ημουν στην λεσχη και τα λεγαμε:)
Τελικα την Παρασκευη μετα τις 5 προβλεπω να πηξει η Αθηνων-Θεσ/νικης!!!Ολοι τοτε θα ξεκινησουμε περιπου.Κι εγω 5 η ωρα λεω με μερικους φιλους και θα εχουμε ραντεβου μαλλον στα πρωην φαναρια της Κηφισιας (στην Ε.Ο) απεναντι απο την Mercedes Λαϊνοπουλος.
Προτεινω σταση για καφε-τσιγαρο στην Στυλιδα που ειναι και στη μεση της συνολικης διαδρομης μεχρι τον Πλαταμωνα.
:smokin:
Θα ειμαι εκει, αμα δεν ειμαι μην περιμενετε θα σας προλαβω.:smokin:
fox tango india
24/04/2007, 09:32
Για τη δοκιμασία της Κυριακής ακούστηκε τίποτα; ας ελπίσουμε να μην έχει τίποτα σαν το περσινό
Αρχικά δημιουργήθηκε από fox tango india
Για τη δοκιμασία της Κυριακής ακούστηκε τίποτα; ας ελπίσουμε να μην έχει τίποτα σαν το περσινό
Αγωνας καρτ στην πιστα των Σερρων οχι την κανονικη την διπλα.:D
RapidShade
24/04/2007, 09:40
Αγώνας κάρτ στην μικρή πίστα - την μεγάλη δεν την δίνουν γιατί κάποια
εκδήλωση έχει - αυτοκίνητα... κάτι τέτοιο... δεν θυμάμαι ακριβώς...
Οτι και να έχει - χαβαλέ θα κάνουμε :P
ALX GS 11½
24/04/2007, 09:57
Για τους παλιους 36ωρητες που ειχαν κανει καρτ και στο καρτοδρομιο της Θηβας,δεν θα ειναι οπως εκει.
Εκει μπαιναμε ανα 3 ατομα και παιρναμε βαθμολογια αναλογως της θεσης που τερματιζαμε.Ο πρωτος τοσους ο δευτερος τοσους κτλ.
Αυτο ισχυε για ολους τους πρωτους,για ολους τους δευτερους και τριτους.
Ετσι τοτε μαζι με τις φωτο που ειχαν την ιδια βαθμολογηση,ειχαν παρατηρηθει πολλες ισοβαθμιες στο τελος και οι νικητες των κατηγοριων βγηκαν απο τις λεπτομερειες.(παλαιοτητα μοτο,μικρος κυβισμος κτλ)
Φετος θα ειναι καθαρα με χρονο.Θα μπιανουμε και παλι ανα 2-3 ατομα μεσα και θα μετραει καθαρα ο χρονος μας.
Με λιγα λογια ακομα και 3ος να βγεις με αυτους που θα τρεξεις,δεν θα παρεις απαραιτητα μικρη βαθμολογια,γιατι ο χρονος που θα κανεις ισως ειναι καλυτερος απο των αλλων 50-100-150 παιδιων που θα τρεξουν κι αυτοι με την σειρα τους.;)
Ετσι η βαθμολογια θα εχει μεγαλες αποκλισεις χωρις να παρατηρουνται αλλεπαλληλες ισοβαθμιες.
fox tango india
24/04/2007, 10:13
Δηλαδή αρχίζουμε εντατικά μαθήματα καρτ;
Απ το να κάνουμε τις μαϊμούδες στα δέντρα καλύτερα το καρτ
:lol:
Για την διαδρομή έχουμε κανένα νέο ;
:confused:
fox tango india
24/04/2007, 16:54
δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο μέχρι τα δίκαια και μετά κατάβαση για ύπνο στην κομοτηνή
Κυριακή πάμε δράμα παρανέστη σέρρες και επιστροφή πλαταμώνα λιγότερα τα χιλιόμετρα φέτος 750 το σαββάτο και 500 την κυριακή
ALX GS 11½
24/04/2007, 21:16
Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο,η διαδρομη αν δεν ηταν σε μερος που δεν εχω ξαναπαει,θα ηταν αδιαφορη οδηγικα.Λιγα τα χιλιομετρα της καλης διαδρομης και πολλα της ανιαρης εθνικης.
Οι Guzzαιοι μας χρωστανε ενα υπερστριφτερο 36ωρο του χρονου.Εδω και 2 χρονια (τριτο τωρα) εχουμε αρχισει να κανουμε πολυ φλαταδουρα.
Αν ειναι και το επομενο παρομοιο,δυστυχως δεν θα ακολουθησω:sick:
fox tango india
26/04/2007, 09:19
ALX έχεις δίκαιο το Σάββατο έχει πολύ Εγνατία οδό αλλά δεν γίνετε και διαφορετικά μέχρι και Ορεστιάδα πλέον είναι ελάχιστα τα κομμάτια του παλιού δρόμου. Πιστεύω ότι θα ανταμειφθούμε από εκεί και πάνω μέχρι και τον τερματισμό
Ενα κομματι παντως καπου στην καβαλα ειναι απιστευτο.:winka:
H.A.Balafoutre
26/04/2007, 12:27
Ενα κομματι παντως καπου στην καβαλα ειναι απιστευτο.:winka:
Βασικά από ότι διαβάζω και ακούω, 2 κομμάτια αξίζουν τον κόπο σε όλη τη διαδρομή.
1ο Το κομμάτι της Εγνατίας πάνω από την Καβάλα. Πως είναι το Αρτεμίσιο, 10 φορές καλύτερο. Προσοχή μόνον στις κάθετες στο δρόμο μεταλλικές επιφάνειες στις χαραδρογέφυρες, που είναι για συστολή-διαστολή. Αρκεί να είσαι υποψιασμένος και να μην φοβηθείς. Ενδεικτικά, Hayabusa με 200+χ.α.ω. πάνω στη στροφή ΣΕ ΣΤΕΓΝΟ δρόμο, τον κούνησε λίγο αλλά η πρόσφυση επανήλθε ακαριαία. Αν θα έχει υγρασία, απλά περνάτε με 200-χ.α.ω. και λίγο πιο κάθετοι στο δρόμο. Με τάπα οδήγηση είναι λιγότερο από 10 λεπτά όλο το Rolercoster. Τρομερή διαδρομή, σχεδόν τέλειες συνθήκες.
2ο Το κομμάτι από Ξάνθη για Παρανέστι και μέχρι τη Δράμα. Ορεινός δρόμος, παλαιάς κοπής, δηλαδή καλοφτιαγμένος που αντέχει στα χρόνια, αλλά τηρουμένων των αναλογιών πάντα σε ποιότητα οδοστρώματος. Γύρω στα 90χλμ. Ειδικά το κομμάτι, από Ξάνθη για Σταυρούπολή είναι ένα ορεινό Nurburgring. 27χλμ με μεγάλη ποικιλία σε στροφές, ποιότητα ασφάλτου, ανάποδες κλείσεις και υψομετρικές διαφορές.
Αυτά. Δεν έχει και βιντεάκια στο Youtube να δείτε.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1. RapidShade
2. RapidShade Jr.
3. Bil
4. Thymios (filos Bil)
5. ALX GS 11½
6.nikoskkk
7.PANAISKKK
8.Zephyr1
9.Zanny
10.Mesh
11.Miraze