Σύνδεση

View Full Version : Versys

...city
15/02/2007, 12:00
Γνωμες θελω
Ειμαι λιγο πριν την αγορα
Ξερετε τιποτα ?
Το μηχανακι με ικανοποιει, κυλαει μια χαρα και ειναι ευκολοδηγητο.
Ξεφευγω απο τα μηχανικα.
Με απασχολει το μικρο φερινγκ, το οποιο μαλλον λυνεται με την τοποθετηση του μεγαλυτερου, η ανεση του συνεπιβατη και τα μικρα πλαστικα στην ουρα που μαλλον θα φευγει πολυ νερο στους βρεγμενους.........
Βοηθεστε εναν απεγνωσμενο

Nik0s
15/02/2007, 12:06
Για αρχή, ξεκίνα από εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=34803&highlight=versys) κι εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=33893&highlight=versys)

johnpan
15/02/2007, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από ...city

Με απασχολει το μικρο φερινγκ, η ανεση του συνεπιβατη , τα μικρα πλαστικα

Τότε πάρε το vstrom :wave2: :rotflmao:

...city
15/02/2007, 12:41
Ευχαριστω φιλε μου, αλλα ζητω κατι πιο συγκεκριμενο με αυτα που ρωτω, και μαλλον απο καποιον που το ξερει το μηχανακι.
Αντιπαραθεσεις πολλες χωρις νοημα, οπως και κακιες προς την εταιρεια Kawa, μεσα απο τις δυο συζητησεις.
Επισης ΑΠΟΚΛΕΙΩ αγορα v-strom.

AFTER
15/02/2007, 14:55
Ευχαριστω φιλε μου, αλλα ζητω κατι πιο συγκεκριμενο με αυτα που ρωτω, και μαλλον απο καποιον που το ξερει το μηχανακι.
Αντιπαραθεσεις πολλες χωρις νοημα, οπως και κακιες προς την εταιρεια Kawa, μεσα απο τις δυο συζητησεις.
Επισης ΑΠΟΚΛΕΙΩ αγορα v-strom.

ελα, αφου ψημενος εισαι

το μηχανακι ειναι αψογο, το μονο ομοιο του ειναι το multistrada 620(σε αυτα τα cc)

...city
15/02/2007, 18:53
ε οχι και ψημενος.............
:nono:
υπαρχει και το 1% για καποια αλλη περιπτωση που δεν συγκρινεται

smlakis
15/02/2007, 19:18
Εγώ το έχω το versys εδώ και ένα μήνα.
Λοιπόν αρχίζω: το φερινκ είναι μικρό για τον αέρα γιατί σε βρίσκει στην ζελατίνα αλλά για το νερό είναι μάνα. Την τρίτη πήγα Θεσσαλονίκη με βροχή και δεν με βρήκε λάσπη από τα λάστιχα των αυτοκινήτων στο μπουφάν μόνο στο κράνος.
Δικιά μου γνώμη είναι να την αλλάξεις με μια μεγαλύτερη(αυτό θα κάνω και εγώ αύριο)
Συνεπιβάτης: ΑΝΕΤΑ ως υπερανετα και για τον συνεπιβάτη και για τον οδηγό γιατί δεν νιώθεις ότι έχεις δεύτερο άτομο πίσω όσο για το άνετα του συνεπιβάτη το ξερώ από την γυναίκα μου
Και τέλος για τα πλαστικά πίσω και για της πιτσιλιές εγώ προχθές πήγα ηρθα Θεσσαλονίκη Σέρρες με βροχή (100+100 χλμ)και δεν λερώθηκα από πίσω αλλά έχω και μπαγαζιερα που μάλλον με κρατάει καθαρό

:) :) :D

AFTER
15/02/2007, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από smlakis
Λοιπόν αρχίζω: το φερινκ είναι μικρό για τον αέρα γιατί σε βρίσκει στην ζελατίνα

Πιστεψε με, αν σε βρισκει μονο εκει, ειναι παρα πολυ καλα

...city
16/02/2007, 08:45
Εγώ το έχω το versys εδώ και ένα μήνα.....

Αξιος φιλε μου. Σ'ευχαριστω

nikonian
16/02/2007, 10:23
Λοιπόν αρχίζω: το φερινκ είναι μικρό για τον αέρα γιατί σε βρίσκει στην ζελατίνα αλλά για το νερό είναι μάνα. Την τρίτη πήγα Θεσσαλονίκη με βροχή και δεν με βρήκε λάσπη από τα λάστιχα των αυτοκινήτων στο μπουφάν μόνο στο κράνος.
Δικιά μου γνώμη είναι να την αλλάξεις με μια μεγαλύτερη(αυτό θα κάνω και εγώ αύριο)
Συνεπιβάτης: ΑΝΕΤΑ ως υπερανετα και για τον συνεπιβάτη και για τον οδηγό γιατί δεν νιώθεις ότι έχεις δεύτερο άτομο πίσω όσο για το άνετα του συνεπιβάτη το ξερώ από την γυναίκα μου
Και τέλος για τα πλαστικά πίσω και για της πιτσιλιές εγώ προχθές πήγα ηρθα Θεσσαλονίκη Σέρρες με βροχή (100+100 χλμ)και δεν λερώθηκα από πίσω αλλά έχω και μπαγαζιερα που μάλλον με κρατάει καθαρό

Αγαπητέ φίλε, επειδή εδώ μέσα είμαστε όλοι μηχανόβιοι και έχουμε άλλα κριτήρια για την επιλογή μηχανής - πίστεψέ με το τελευταίο που μας καίει είναι η βροχή και ο αέρας- αν θέλεις γράψε κάτι για κινητήρα, φρένα κρατήματα, κατανάλωση, ποιότητα, ή ό,τι άλλο , γιατί δεν έχουμε άλλον να μας πεί εμπειρίες.
Να'σαι καλά:beer:

...city
16/02/2007, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Αγαπητέ φίλε, επειδή εδώ μέσα είμαστε όλοι μηχανόβιοι και έχουμε άλλα κριτήρια για την επιλογή μηχανής ..........
Φιλε μου ο smlakis αναφερθηκε στα συγκεκριμμενα που ζητησα να μαθω, και τιποτα παραπανω
θεωρω οτι ολοι εμεις-εσεις εδω μεσα οι "μηχανοβιοι" πρεπει να κανουμε και αυτες τις αφελεις και ισως γελοιες ερωτησεις για καποιους στα πλαισια μιας αγορας.........

nikonian
16/02/2007, 11:32
Φιλε μου ο smlakis αναφερθηκε στα συγκεκριμμενα που ζητησα να μαθω, και τιποτα παραπανω
θεωρω οτι ολοι εμεις-εσεις εδω μεσα οι "μηχανοβιοι" πρεπει να κανουμε και αυτες τις αφελεις και ισως γελοιες ερωτησεις για καποιους στα πλαισια μιας αγορας.........

ΌΧΙ ΟΧΙ. Δεν εννοώ ότι είναι γελοίο το θέμα της προστασίας και της άνεσης. Κανένα στοιχείο δεν είναι γελοίο. Απλά επειδή βρήκαμε παππά.....
Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα πολλά Versys και , μια και βρήκαμε τον smlakis που το έχει, είναι ευκαιρία να του ζητήσουμε κι άλλες πληροφορίες... γενικότερου ενδιαφέροντος, μια και το εν λόγω μοτοσακό, ενδιαφέρει πολλούς.
Σίγουρα η συμβίωση - έστω και για έναν μήνα- είναι πιο αξιόπιστη από το test ride.

Ρωτάτε, ρωτάτε!!! Αν δε ρωτήσετε, θα αναγκαστείτε να εμπιστευτείτε τα περιοδικά , που μόνο την αλήθεια δε λένε.
:wave2:

...city
16/02/2007, 11:51
Επισης κατι που ειχα ακουσει και μολις τωρα επιβεβαιωσα ειναι οτι δεν δεχεται πλαϊνές βαλίτσες μαζι με την μπαγκαζιέρα......!!!
Καπου πιο πανω εγραψα οτι ειχα 99% για την αγορα. Μολις τώρα το ποσοστό μου έπεσε μαλλον σε μονοψήφιο νούμερο.
Μέγαλη σφαλιάρα ηταν
Αντε παλι στην σκεψη της τρελής..........fazer S2 (ασχετο ε?)

AFTER
16/02/2007, 13:50
Επισης κατι που ειχα ακουσει και μολις τωρα επιβεβαιωσα ειναι οτι δεν δεχεται πλαϊνές βαλίτσες μαζι με την μπαγκαζιέρα......!!!
Καπου πιο πανω εγραψα οτι ειχα 99% για την αγορα. Μολις τώρα το ποσοστό μου έπεσε μαλλον σε μονοψήφιο νούμερο.
Μέγαλη σφαλιάρα ηταν
Αντε παλι στην σκεψη της τρελής..........fazer S2 (ασχετο ε?)

ειμαι 100000% σιγουρος, οτι η GIVI, θα βγαλει συστημα που να σε καλυπτει

Konti
16/02/2007, 15:22
δεν με βρήκε λάσπη από τα λάστιχα των αυτοκινήτων στο μπουφάν μόνο στο κράνος.

Εγώ τι να πώ που γίνομαι χάλια απο πλάτη μέχρι πόδια! Μεσ' τη λάσπη! :D :D :D

jbear
16/02/2007, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
ειμαι 100000% σιγουρος, οτι η GIVI, θα βγαλει συστημα που να σε καλυπτει

+1 , απλα η καβασακι επελεξε να το κανει αλλιως... γι αυτο υπαρχουν ομως τα aftermarket! ;)

AFTER
16/02/2007, 16:15
http://www.givi.it/per_la_tua_moto.asp?co_id=15488&lang=en

οπως βλεπεις ηδη εχει βγει συστημα
:winka:

johnpan
16/02/2007, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
http://www.givi.it/per_la_tua_moto.asp?co_id=15488&lang=en

οπως βλεπεις ηδη εχει βγει συστημα

Οχι ρε παιδιά, να τον αφήσετε να πάρει το fz ή όοοοοτι άλλο θέλει που να το βγάζει η εταιρία με τριβάλιτσο... Καλύτερη σε αυτά είναι η BMW φίλε μου, εκεί να πας να βρεις το φως σου :smokin: :wave2: :wave2: :wave2:

AFTER
16/02/2007, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Οχι ρε παιδιά, να τον αφήσετε να πάρει το fz ή όοοοοτι άλλο θέλει που να το βγάζει η εταιρία με τριβάλιτσο... Καλύτερη σε αυτά είναι η BMW φίλε μου, εκεί να πας να βρεις το φως σου :smokin: :wave2: :wave2: :wave2:

εγω λεω βα παρει translap

...city
17/02/2007, 09:31
....................εγω λεω να μη παρει τιποτα μπας και βρουμε την ησυχια μας !!!:a26:

AFTER
23/02/2007, 14:00
καποιος ειχε πει οτι το versys δεν παιρνει τριπλετα.....:rolleyes:

78976

AFTER
23/02/2007, 14:04
givi ζελατινα. η πιο ωραια κατα την γνωμη μου

78978

AFTER
23/02/2007, 14:04
φτιαγμενο versys

78979

idi
23/02/2007, 14:20
αντε αφτερ παρτο και αρχισε το τουμπανιασμα... τετοιο καιρο του χρονου θα εχω και εγω ενα μαυρο και θα κανουμε κοντρες!!! :beer: :beer: :beer: :beer:

AFTER
23/02/2007, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αντε αφτερ παρτο και αρχισε το τουμπανιασμα... τετοιο καιρο του χρονου θα εχω και εγω ενα μαυρο και θα κανουμε κοντρες!!! :beer: :beer: :beer: :beer:

θα τα μπερδευουμε

παλι καλα που θα εχω βαλιτσα :lol:

78982

costas81
23/02/2007, 15:25
α επισης καποιος ειχε πει οτι ειναι ομορφο...................

:rolleyes:

AFTER
23/02/2007, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
α επισης καποιος ειχε πει οτι ειναι ομορφο...................

:rolleyes:

i have you :a43:

smlakis
27/02/2007, 18:19
Για πείτε μου είναι δυνατόν να είναι το ένα το πιρούνι με λάδι και το άλλο με ελατήριο? Για το versys μιλάω
Πάνω στις μπουκαλες στην μια μόνο έχει βίδα για ρύθμιση της πιέσεις του λαδιού και στην άλλη όχι είναι φυσιολογικό?
:( :( :sick:

idi
28/02/2007, 11:06
Για πείτε μου είναι δυνατόν να είναι το ένα το πιρούνι με λάδι και το άλλο με ελατήριο? Για το versys μιλάω
Πάνω στις μπουκαλες στην μια μόνο έχει βίδα για ρύθμιση της πιέσεις του λαδιού και στην άλλη όχι είναι φυσιολογικό?
:( :( :sick:

δε παιζει αυτο και τα δυο εχουν λαδι απλα απο τη μια ειναι η ρυθμηση οπως στο Ζ1000