PDA

View Full Version : 1o service 1000km σε R1200GS

Tigas
17/02/2007, 09:44
Τηλέφωνο στον παναγιωτόπουλο την Πέμπτη μια και δουλεύω πολύ κοντά του, μου λεεί για την Τρίτη.
Εγώ βιαζόμουνα να τελειώνω παίρνω τηλέφωνο στην motion n style στο χαλάνδρι πάω αφήνω του μηχανάκι, ο άνθρωπος εκεί μου λεεί θα το πάρεις το μεσημέρι, αλλαγή λαδιών σύσφιξη κεφαλής ρύθμιση βαλβίδων και είσαι έτοιμος.
Τηλέφωνο το μεσημέρι εγώ πρίν φύγω απο την δουλειά μου στον μηχανικό , να δώ τί χρήματα να έχω μαζί μου γιατί η αλήθεια είναι ότι με έχετε φοβήσει εδω μέσα με αυτά που διαβάζω, τεσπα μου λεεί γύρω στα 140 ευρω , δεν απαντάω, έχω μείνει κόκαλο λέμε.

Πάω να το πάρω μου λεει σου φάνηκαν πολλά, του απαντάω πάρε τα χρήματα σου και δεν ξαναπερνάω ούτε απ έξω λέμε, λέγοντας του ότι πολλοί γνωστοί μου έχουν δώσει τα μισά χρήματα στον παναγιωτόπουλο.
Αυτός απάντησε ότι στον παναγιωτόπουλο μπορεί να μην κάνουν ρύθμιση βαλβίδων μπορεί εκείνο μπορεί να μην κάνουν σύσφιξη κεφαλής κτλ κτλ.

Εκνευρισμένος του λέω ότι δουλεύω σε συνεργείο 9 χρόνια και τεσπα μου λεεί πίπες και την άλλη εβδομάδα θα τους σεντράρω στην BMW Hellas κανονικά λέμε άκου αλλαγή λαδιών απλών + φίλτρο και ρύθμισμα βαλβίδων σε boxer 130 ευρώ, δηλαδή σε τετρακύλινδρο πόσα θα έπαιρναν κανα εκατομμύριο, έλεος λέμε κοροιδία.

Για να φανταστήτε στο CBR1000RR βαλβίδες που θές 2 ώρες για να βγάλεις μόνο την εισαγωγή με τις διπλές μπεκιέρες και το φιλτροκούτι και όλα τα φίλτρα μου έχουν πάρει 160ευρώ, όχι για την BMW που εγώ μόνος μου τα κάνω αυτά σε 40 το πολύ λεπτά.

Και στο φινάλε κιόλας μου λεεί BMW έχεις πάρει :mad:
Εάν είναι αντιμετώπιση αυτή οκ τότε θα με ξαναδείτε :smokin:

Spike
20/02/2007, 10:05
Entaxei , exeis dikio na paraponiesai , alla tosoi pou fonazoun Panagiotopoulo esy giati den akous ????????????
Yparxei logos pou o anthropos exei tetoio onoma stin agora.... kai ex allou einai kai o idios mixanobios , oxi san tous allous pou einai apla "epixeirimaties" (pou leei o logos...)

:look: :look:

caesarsk
22/02/2007, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
Entaxei , exeis dikio na paraponiesai , alla tosoi pou fonazoun Panagiotopoulo esy giati den akous ????????????
Yparxei logos pou o anthropos exei tetoio onoma stin agora.... kai ex allou einai kai o idios mixanobios , oxi san tous allous pou einai apla "epixeirimaties" (pou leei o logos...)

:look: :look:

Λέμε τώρα....

Γιατί από την άλλη έχω επίσης πάρα πολλά παραδείγματα αντίστοιχα για τον Παναγιωτόπουλο...

Τελικά ξέρεις τι πιστεύω?

Είναι θέμα μέρας. Κοιμήθηκε καλά την προηγουμένη? Εκανε σεξ με την σύζηγο?? Τα παιδιά έφεραν καλούς βαθμούς? Πληρωθήκαν οι επιταγές? (μιλάω για τον καθένα, όχι για τον Παναγιωτόπουλο)...

ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ

ΑΝ ΟΧΙ...ΟΠΟΥ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ!!!!!

Γνώμη μου...Σε κάθε τέτοια περίπτωση από τον οποιοδήποτε κατευθείαν ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW HELLAS!

costas_k
23/02/2007, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Λέμε τώρα....

Γιατί από την άλλη έχω επίσης πάρα πολλά παραδείγματα αντίστοιχα για τον Παναγιωτόπουλο...

Τελικά ξέρεις τι πιστεύω?

Είναι θέμα μέρας. Κοιμήθηκε καλά την προηγουμένη? Εκανε σεξ με την σύζηγο?? Τα παιδιά έφεραν καλούς βαθμούς? Πληρωθήκαν οι επιταγές? (μιλάω για τον καθένα, όχι για τον Παναγιωτόπουλο)...

ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ

ΑΝ ΟΧΙ...ΟΠΟΥ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ!!!!!

Γνώμη μου...Σε κάθε τέτοια περίπτωση από τον οποιοδήποτε κατευθείαν ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW HELLAS!

+100000 caesar

Spike
26/02/2007, 09:15
Prosopika logo empeirias apo ton Panagiotopoulo kai "alla" synergeia pisteuo oti den exei na kanei mono me symbanta.... o anthropos einai mixanobios o idios kai xerei poly kala ti ginetai .... oi ypoloipoi einai <edited by moderator>.... Otan o Vagiannelis xreonei 25 euro gia na sou balei tin mixani sto GT1 kai na sou sbisei ta error pou bgazei i mixani eno o Andonis to theorei dedomeno oti den tha sou parei lefta tote mporeis kai apo monos sou na krineis. Ola ta synergeia exoun ta kala kai ta kaka tous alla apo olous o Panagiotopoulos einai o kalyteros makran. Den koitazei na se gdysei kai na min xanapas, se prosexei kai opou mporei boithaei. Se polles periptoseis xero mixanes pou epathan zimia megalou kostous ektos egyisis kai o anthropos den eipe na se xreosei kainouria antalaktika alla sou edine tin epilogi na balei kapoia metaxeirismena apo mixanes pou den ftiaxnontousan.... apo auto kai mono mporeis na katalabeis .....

madtank
26/02/2007, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
Prosopika logo empeirias apo ton Panagiotopoulo kai "alla" synergeia pisteuo oti den exei na kanei mono me symbanta.... o anthropos einai mixanobios o idios kai xerei poly kala ti ginetai .... oi ypoloipoi einai <edited by moderator> .... Otan o Vagiannelis xreonei 25 euro gia na sou balei tin mixani sto GT1 kai na sou sbisei ta error pou bgazei i mixani eno o Andonis to theorei dedomeno oti den tha sou parei lefta tote mporeis kai apo monos sou na krineis. Ola ta synergeia exoun ta kala kai ta kaka tous alla apo olous o Panagiotopoulos einai o kalyteros makran. Den koitazei na se gdysei kai na min xanapas, se prosexei kai opou mporei boithaei. Se polles periptoseis xero mixanes pou epathan zimia megalou kostous ektos egyisis kai o anthropos den eipe na se xreosei kainouria antalaktika alla sou edine tin epilogi na balei kapoia metaxeirismena apo mixanes pou den ftiaxnontousan.... apo auto kai mono mporeis na katalabeis .....

Θα συμφωνησω απολυτα με τον Spike...Ο Παναγιωτοπουλος ειναι επαγγελματιας και παντοτε θα σου προτεινει εναλλακτικες λυσεις για το οποιο προβλημα αντιμετωπιζεις με την μοτοσυκλετα σου. Αυτο δεν χαρακτηριζει πολλους μηχανικους του χωρου, και οντως πολλές εργασιες / δουλειες που αλλοι τις χρεωνουν, ο Παναγιωτοπουλος τις θεωρει δεδομενες και μεσα στα πλαισια των υποχρεωσεων του απεναντι στον αναβατη - καθως και ο ιδιος οδηγει μοτο -και οχι στον "πελάτη"...

felter
22/03/2007, 13:05
ΕΧΩ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΙΑ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ BMW)
ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΟΛΗ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΣΑΝ
ΕΥΡΩ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ε ΤΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΤΗΝ MΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
:confused:

kostas 1982
13/01/2016, 01:06
Γειά σας παιδιά!έχω πάρει ένα gs1200 τέλους του 06 με 37.000χ.χ και μου έχουν πει πως στης 40000χχ θέλει ένα καλώ σέρβις που να το πάω και να έχει λογικές τιμές!

taisteal
13/01/2016, 01:36
Γειά σας παιδιά!έχω πάρει ένα gs1200 τέλους του 06 με 37.000χ.χ και μου έχουν πει πως στης 40000χχ θέλει ένα καλώ σέρβις που να το πάω και να έχει λογικές τιμές!

Θα κρατηθω :lol:

Αν εισαι Αθηνα καλες κριτικες εχει ο Παναγιωτοπουλος στον Γερακα

υ.γ BMW και λογικη δεν πανε μαζι..

(δεν κρατηθηκα)...

GFawkes
13/01/2016, 08:19
Νταξει, προχτες επανηλθε θεμα 11ετιας...δεν ειναι τιποτε...

κωστα1982, πηγαινε στο μοτο Ζ ή στο αλλο πιο κατω που ειναι ανεξαρτητα BMW με καλες τιμες.

Panos76
13/01/2016, 12:44
Μτχ δεν είναι το μηχανάκι; Συνεπώς τί πρώτο σέρβις;

Για Αθήνα έχω ακούσει/διαβάσει καλά λόγια για τον Καφετζάκη (στην Καισαριανή). Τσέκαρέ τον και αυτόν.

GFawkes
13/01/2016, 13:24
Μτχ δεν είναι το μηχανάκι; Συνεπώς τί πρώτο σέρβις;

Για Αθήνα έχω ακούσει/διαβάσει καλά λόγια για τον Καφετζάκη (στην Καισαριανή). Τσέκαρέ τον και αυτόν.

Αυτος δεν εχει μπει ακομη στην εποχη της ηλεκτρονικης νομιζω...

πλατινα και παλι πλατινα

Panos76
13/01/2016, 14:04
Αυτος δεν εχει μπει ακομη στην εποχη της ηλεκτρονικης νομιζω...

πλατινα και παλι πλατινα

Δε νομίζω ρε συ, εξουσιοδοτημένος δεν είναι;

Πάντως επειδή περνώ συχνά από εκεί, βλέπω μέσα πολλά παλιά αναπαλαιωμένα (ο παράδεισος του Βαγγέλη) και γενικά αρκετή κίνηση στο μαγαζί.

ggs
13/01/2016, 22:10
Εντάξει... Μπαίνει ένας να ρωτήσει που να πάει ΈΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ BMW του 2006 για σωστό και οικονομικό service και αντί να του πούμε 1-2 μαγαζιά, πάλι θα βγάλει ο καθένας τον καημό του..

Άλλος του λέει ότι έδωσε 21000 και δεν τον λυπάμαι, το Πρώτο σέρβις κάνει τόσο.... Ρε, ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΛΕΜΕ!!

Καλά, αυτό με τα γιαπωνέζικα που είναι ΟΛΑ ΤΣΆΜΠΑ πάει στα ανέκδοτα... Μόνο η εργασία στο πρώτο σέρβις... Δλδ τα 5 λεπτά για τα λάδια...

Υπάρχουν μαγαζιά μη εξουσιοδοτημενα που ξέρουν τα BMW και έχουν λογικές τιμές... Νομίζω, είναι κι ένας καλός στην Βουλιαγμένης αλλά δεν θυμάμαι που.. Θα μάθω και θα σου πω..

amyroukai
13/01/2016, 22:16
Ένα πμ στον κορντιξ, σε κάποιον στην βουλιαγμένης έλεγε επίσης.

filipp0s
13/01/2016, 22:26
motozita δοκιμασμενο, google it

kordix
13/01/2016, 22:32
Υπάρχουν αρκετά μαγαζιά πλέον. Πάντως στο 1150 το σέρβις μου ερχεται πιο φτηνά από του άφρικα. Ασε που γίνεται και πιο εύκολα, το ντεπόζιτο ας πούμε δεν χρειάζεται να βγει.

Εκει που τσούζει είναι στα ανταλλακτικά αλλά και τον σαρακάκη π.χ. φτηνό δεν τον λες. Τα αναλώσιμα υπάρχουν και after market με λογικές τιμές. Αν θέλει όντως κάποιος λεπτομέρειες, ας μου στείλει πμ.

Αλλά είναι τόσο ευχάριστο το gs στην οδηγηση που χαλάλι του, ότι και να πάθει. Γιατί όλα χαλάνε, εκτός των v strom φυσικά. :p

Panos76
14/01/2016, 07:37

:hmm:

GFawkes
14/01/2016, 07:39
Ρε αγορια

τι ακριβως δεν σας αρεσε στην απαντηση μου

ΜΟΤΟ Ζ βουλιαγμενης λεμε...
Η πιο κατω Γεωργοπουλος και και Σια

Νταξει, προχτες επανηλθε θεμα 11ετιας...δεν ειναι τιποτε...

κωστα1982, πηγαινε στο μοτο Ζ ή στο αλλο πιο κατω που ειναι ανεξαρτητα BMW με καλες τιμες.

Υπάρχουν μαγαζιά μη εξουσιοδοτημενα που ξέρουν τα BMW και έχουν λογικές τιμές... Νομίζω, είναι κι ένας καλός στην Βουλιαγμένης αλλά δεν θυμάμαι που.. Θα μάθω και θα σου πω..

Ένα πμ στον κορντιξ, σε κάποιον στην βουλιαγμένης έλεγε επίσης.

motozita δοκιμασμενο, google it

Cpt. Haddock
14/01/2016, 10:56
Κατι έχουμε πει για το σπαμ κοριτσια. :wave2: