Σύνδεση

View Full Version : Κωστετσοι.............

STOYBI
19/02/2007, 17:26
Μαθετε σημαδι επιτελους......

:evil:

:smokin:

78691

TROOPER
19/02/2007, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μαθετε σημαδι επιτελους......

:evil:

:smokin:

Ε ΜΑΘΑΝΕ ΡΕ!!!!!!!!!

ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΝΕ!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

STOYBI
19/02/2007, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Ε ΜΑΘΑΝΕ ΡΕ!!!!!!!!!

ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΝΕ!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

oiko1979
19/02/2007, 18:28
ΠΑΡΑΓΚΑΑΑΑΑΑ!!!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΓΚΑ...

ΗΤΑΝ...

ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ....

ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΣΟΦΟ ΓΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lampros_fazer
19/02/2007, 19:37
Και έλεγα εγώ..που είναι δεν θα ανοίξουν θέμα..;Γιατί να νικήσεις τον αυτοκράτορα στο σπίτι του είναι μέγα θέμα..

STOYBI
19/02/2007, 19:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Και έλεγα εγώ..που είναι δεν θα ανοίξουν θέμα..;Γιατί να νικήσεις τον αυτοκράτορα στο σπίτι του είναι μέγα θέμα..

Εγω για το σημαδι ειπα !!!!! :a22: :a22:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:wave2:

lampros_fazer
19/02/2007, 19:47
O Κωστέτσος δεν χρειαζεται σημάδι..Απλά οδηγίες δίνει..λίγο πιο αριστερά,λίγο πιο δεξιά..ναι εκεί,πάμε δυνατά τώρα,συνέχισε μη σταματάς..

:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
20/02/2007, 08:42
Μιλάτε για τον ΠΑΟ και τους οπαδούς του...

Σχόλια για τον παπάρα τον Εβραίο που είχε αποδυναμώσει την ομάδα του, τέθοντας εκτός τον Σχορτσιανίτη , τόσο καιρό έξω, δεν άκουσα.

Όποιος το είδε το παιχνίδι, θα είδε οτι ο ΠΑΟ, δεν είχε αντίδοτο απέναντι του. Σε κάποια φάση έχει τον Μπατίστ αγκαλιασμένο απο πίσω του και τον άλλο center του ΠΑΟ απέναντι (δεν θυμάμαι το όνομα του!) αλλά αυτός να μην καταλαβαίνει τίποτα... Καλάθι και φάουλ.

Και που να γυρίσει και ο Ματσιγιάουσκας δηλαδή.

Gandalf

MIKE_16V
20/02/2007, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μιλάτε για τον ΠΑΟ και τους οπαδούς του...

Σχόλια για τον παπάρα τον Εβραίο που είχε αποδυναμώσει την ομάδα του, τέθοντας εκτός τον Σχορτσιανίτη , τόσο καιρό έξω, δεν άκουσα.

Όποιος το είδε το παιχνίδι, θα είδε οτι ο ΠΑΟ, δεν είχε αντίδοτο απέναντι του. Σε κάποια φάση έχει τον Μπατίστ αγκαλιασμένο απο πίσω του και τον άλλο center του ΠΑΟ απέναντι (δεν θυμάμαι το όνομα του!) αλλά αυτός να μην καταλαβαίνει τίποτα... Καλάθι και φάουλ.

Και που να γυρίσει και ο Ματσιγιάουσκας δηλαδή.

Gandalf

Aυτο το τελευταιο περιμενουμε:D

Τι χαρα ηταν αυτη που μας εδωσε ο Θρυλος:beer: :beer:

cityfly
20/02/2007, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μιλάτε για τον ΠΑΟ και τους οπαδούς του..

Gandalf

ρε τι λέτε

καλά του έκανε η ομάδα θέλει και πειθαρχία
να δεις που θα είναι καλύτερος από δω και πέρα

Gandalf dr685sm
20/02/2007, 12:02
απο την στιγμή που βγήκε εκτός ο center της ομάδος (Σχορτσιανίτης) ο ΟΣΦΠ μέτρησε 4 ήττες με πολυ άσχημα αποτελέσματα.

Καλή λοιπόν η πειθαρχία , αλλά όταν το κάνεις απο πείσμα και δεν δίνεις δικαίωμα στον πιο δυνατό center στο Ελληνικό πρωτάθλημα να μπεί , έστω και για 5 λεπτά, .... δεν μπορεί... κάποιος μαλακισμένος εγωισμός δεν σε αφήνει.

Γιατί απο την στιγμή που συμμετέχει ο "Σοφο" τα αντίπαλα καλάθια φορτώνονται με καρφώματα και οι άλλοι center έχουν τα χέρια τους απασχολημένα... έτσι οι Point guard, αλωνίζουν απο κάτω ...

Gandalf

lampros_fazer
20/02/2007, 18:11
Το ματς το πήραν οι ψηλοί του ολυμπιακού,ο Ζιζιτς,ο Σοφοκλής και ο Μπουρούσης..Όχι μόνος του ο Σοφοκλής μην τρελαθούμε..Βένβαια αν ο Παναθηναικός δεν είχε την αστοχία που είχε θα έπαιρναν (πάλι) τα παπάρια μας..Ο γαύρος δεν μπορούσε να κάνει καλύτερο παιχνίδι από αυτό που έκανε και ο Παναθηναικός χειρότερο από αυτό που έκανε..

TROOPER
20/02/2007, 18:12
ΕΙΣΤΕ :a6:

:lol: :lol: :lol:

MIKE_16V
20/02/2007, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Το ματς το πήραν οι ψηλοί του ολυμπιακού,ο Ζιζιτς,ο Σοφοκλής και ο Μπουρούσης..Όχι μόνος του ο Σοφοκλής μην τρελαθούμε..Βένβαια αν ο Παναθηναικός δεν είχε την αστοχία που είχε θα έπαιρναν (πάλι) τα παπάρια μας..Ο γαύρος δεν μπορούσε να κάνει καλύτερο παιχνίδι από αυτό που έκανε και ο Παναθηναικός χειρότερο από αυτό που έκανε..

Πρεπει να πονεσε Λαμπρουκο μου:lol: :lol: :lol:

Δεν πειραζει εχουμε και τα play off......τωρα που θα γυρισει και ο "ψηλος":winka:

lampros_fazer
20/02/2007, 19:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V

Δεν πειραζει εχουμε και τα play off......τωρα που θα γυρισει και ο "ψηλος":winka:

Nαι πόνεσε Μάκο μου :blush: ..Και όχι τόσο επειδή χάσαμε αλλά επειδή πέξαμε άθλια..! (και ενώ μεσοβδόμαδα είχαμε διαλύσει τους Τούρκους)

Έχουμε και τα πλέι-οφ..και εμείς έχουμε και τελικούς στα πλέι-οφ..Εσείς..;;

:lol: :rotflmao: :lol:

arxaios
20/02/2007, 21:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V

Μία νίκη σε εφτά χρόνια και βγάλαμε γλώσσα ;;;;;;;;;;;;;;;
τς, τς, τς κακό και αυθάδικο παιδάκι ............. :evil: :evil: :evil:

TROOPER
20/02/2007, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μία νίκη σε εφτά χρόνια και βγάλαμε γλώσσα ;;;;;;;;;;;;;;;
τς, τς, τς κακό και αυθάδικο παιδάκι ............. :evil: :evil: :evil:

καλα ρε...θα βαλουμε τα κλαματα που σας κερδισαμε!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλα εισαι :a6: