PDA

View Full Version : Πάλι καλά που τους πήρα χαμπάρι τους πούστηδες

bonepeeler
21/02/2007, 02:57
Στις 1 τη νύχτα κι ενώ είχα ξαπλώσει ακούω ένα δυνατό θόρυβο κοπανήματος πλαστικού μηχανής.

Κοιτάω απ'έξω και βλέπω τη μηχανή μου γύρω στο μισό μέτρο πιό πίσω απ'ότι την αφήνω.
Με ζώνουν τα φίδια,αρχίζω να τρέμω από τα νεύρα,νιώθω μιά σκατούλα να μετακινείται προς την κάλτσα,ντύνομαι και γράφω ένα μήνυμα σε άλλο φόρουμ για την εμπειρία μου.(Την τελευταία ενέργεια δεν κατάλαβα ακριβώς γιατί την έκανα.:lol: )

Μέχρι να ντυθώ ακούω άλλον ένα θόρυβο και κοιτάω από το παράθυρο.
Εκείνη τη στιγμή βλέπω έναν τύπο να ψαχουλεύει τη μηχανή.
Αρχίζω και ουρλιάζω σαν παλαβός,αμολάει τη μηχανή η οποία έπεσε πάνω σε έναν τοίχο και κατεβαίνω κάτω.
Κατεβαίνει και η μάνα μου,έρχεται και ένας γείτονας που του είπε η κόρη του για τη μηχανή και τριγυρνάμε.
Η μάνα μου πάει μέχρι τη γωνία και μου λέει πως είδε σε ένα περίπτερο φορτηγάκι με πορτοκαλί φάρο να φεύγει.
Εγώ εντωμεταξύ αναγράφω μήνυμα στο νετ σχετικό με την περιπέτεια μου.(Δεν πάω καλά.:lol: )

Τέλος πάντων σηκώνουμε τη μηχανή,βλέπω αρκετές γρατσουνιές,έσπασε την κλειδαριά του τιμονιού αλλά το Abus δε μπόρεσε ή δεν πρόλαβε να το ακουμπήσει.

Τελικά έρχεται ένα παλικάρι που γύρναγε από διασκέδαση και πάμε τη μηχανή μου και το παπί του στο πάρκινγκ του.
Μου είπε πως τις προηγούμενες μέρες είδε έναν τυπά να τριγυρνά σε όλες τις μοτοσυκλέτες της περιοχής.Κάλεσε την αστυνομία αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε.:mad: (Μαλάκες)

Αύριο μπαίνει σε κλειστό πάρκινγκ η μηχανούλα μου.

Έχω όμως ένα πρόβλημα.Η μηχανή σεν πέρνει μπροστά γιατί δε γυρνάει το κλειδί.
Το τιμόνι είναι ελεύθερο επειδή έσπασε την κλειδαριά του τιμονιού και το κλειδί ενώ μπαίνεικανονικά,δε γυρνάει.

Καμιά βοήθεια για το τι να κάνω;
Ή μήπως οδική και συνεργείο να ξεμπερδεύω;

Μουνόπανα κλεφτρόνια.Φτηνά τη γλυτώσαμε.Ακόμη τρέμω.

Lupo
21/02/2007, 05:46
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Πάλι καλά!!!!!!!

Τον είδες καλά τον αλήτη?

78805

bonepeeler
21/02/2007, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo

Πάλι καλά!!!!!!!

Τον είδες καλά τον αλήτη?

Μιά καλή ματιά του την έριξα.
Μόνο ματιά όμως.:(

melsaltas
21/02/2007, 09:24
Καυτό λάδι στους πούστηδες!!!!!!!!!

sapila racing
21/02/2007, 09:32
Παλι καλά να λές που την ειχες δίπλα σου και τον άκουσες!! :eyepop: :eyepop:
Καταραμενοι κλέφτες :evil:

byron
21/02/2007, 09:35
Όλα καλά ρε bonepeeler.....

Αντί να του πετάξεις καμμιά γλάστρα, κατσαρόλα, καναπέ, το μπαλκόνι ολόκληρο.......

καθόσουν και έγραφες σε forum την ώρα που ο κλέφτης ήταν κάτω ?????

:confused: :confused: :confused: :confused:

stako
21/02/2007, 09:35
Τι είπες τώρα!!! Ευτυχώς το πρόλαβες ρε φίλε!!!!!!!

Βάλτην στο πάρκινγκ και μετά ψάξε τρόπο να την έχεις δεμένη με σοβαρή αλυσίδα Abus σε επίσης σοβαρό μόνιμο σημείο. Δλδ από πλαίσιο ή υποπλαίσιο ή ψαλίδι σε κάτι που δεν κόβεται. Πολλές φορές βλέπω κάτι πανάκριβα Abus αλυσίδα-λουκέτα πιασμένα σε κάτι καγκελάκια που κόβονται σε 1 λεπτό με σιδεροπρίονο, αστείο εντελώς...

Νομίζω τις περισσότερες μηχανές πλέον τις φορτώνουν, δυστυχώς...

Pitsakos
21/02/2007, 10:20
Φιλε μου οσο για το κλειδι που δεν γυρναει η μια λυση ειναι κατσαβιδι αλλα...αντι για κλειδι μετα θα εχεις αυτο για να την ανοιγεις! Η αλλη λυση ειναι σε μαστορα και βάζεις καινουρια (προτεινεται)

$py
21/02/2007, 11:40
Συγνώμη ρε φίλε, σου έκλεβαν τη μηχανή και εσύ το έγραφες σε κάποιο φόρουμ στο νετ?
Εκτός εάν κατάλαβα λάθος :confused: :confused:

Ποια περιοχή ήταν?

bonepeeler
21/02/2007, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Συγνώμη ρε φίλε, σου έκλεβαν τη μηχανή και εσύ το έγραφες σε κάποιο φόρουμ στο νετ?
Εκτός εάν κατάλαβα λάθος :confused: :confused:

Ποια περιοχή ήταν?

Ναι.:lol:

Εκτός από σπασμένα πλαστικά έχω και σπασμένη τιμονόπλακα στο σημείο που ενώνεται με την κλειδαριά.:bigcry:

Γι'αυτό δε γυρνούσε το κλειδί.:bawl:

Julius
21/02/2007, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler

SIGNOMI FILE ALLA EISAI KALA??? SOU KLEVANE THN MOTOSYKLETA KAI EGRAFES STO WEB???

EGO THA ANEVENA STO PEMPTO LEME NA TOYS PETAKSO THN THIA MOY (1.80-160 KILA) KAI OPOION EPERNE O XAROS LEMEEEE

marios_1977
21/02/2007, 12:00
Φιλε μου οφειλω να ομολογησω πως αντεδρασες πολυ περιεργα

Αλλα το αποτελεσμα μετραει και πραγματικα εισαι πολυ τυχερος που εχεις ακομα μηχανη

:beer:

sniper
21/02/2007, 12:03
Εγώ βλέπετε δεν έχω μιλήσει ακόμα..... :D

Αν έλεγα κάτι..... θα ήταν ότι αν τον έβλεπα απο το παράθυρο, όταν κατέβαινα κάτω, δεν θα ήταν σε θέση να περπατήσει....

Αλλά τώρα που έμαθα για την θεία του Λουλιου.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε bonepeeler.... Στο web να υπάρχει κάποιο τρελλό κόλπο που να γράφεις ποστ και να ακινητοποιούνται οι κλέφτες; Δεν πας καλά μου φαίνεται..... :lol:

marios_1977
21/02/2007, 12:13
Ρε παιδες καποια στιγμη ειχα δει στις ειδησεις καποιον που επιασε εναν τυπα στην προσπαθεια να του κλεψει το αμαξι(ή μηχανη δεν θυμαμαι καλα) και τον ελιωσε στο ξυλο.Αλλα οταν λεω ξυλο εννοω τρελο βρομοξυλο.Εκτος απο τα μπουνιδια και τις μαπες τον εριξε κατω και τον κλωτσαγε στα πλευρα και στο κεφαλι για αρκετη ωρα.Ολοι λοιπον τα καναλια κατηγορουσαν τον αμοιρο ιδιοκτητη !!
Το θυμαται κανεις?
Α και κατι αλλο.Ξερω οτι δεν ειναι τσοντο φορουμ αλλα εχω μια φαντασιωση και θελω να την μοιραστω μαζι σας.
Ειμαι λοιπον ιδιοκητης ενος R1 2007 και καθομαι στο μπαλκονι και χαζευω την μουν..... μου.Ξαφνικα ερχονται 2 κλεφτρονια και αρχιζουν διαδικασια κλοπης.Ομως επειδη μου αρεσει το κυνηγι εχω μια ωραια Remington στο σπιτι μου γεμισμενη με δραμιαρες.
Ε λοιπον μολις τους βλεπω αδειαζω την καραμπνινα μου πανω τους και τους κανω αλοιφη !!
Εχει κανεις αλλος τετοιες φαντασιωσεις?
Μηπως πρεπει να ανυσηχω ή ειναι φυσιλογικο?

Trickster
21/02/2007, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios_1977
[
Μηπως πρεπει να ανυσηχω ή ειναι φυσιλογικο? [/B]

και αν αστοχήσεις και χτυπήσεις με σκάγια την μηχανή δεν θα έχεις τύψεις μετά για την βλακεία που έκανες;; :D :D :lol: :lol:

MIKE_16V
21/02/2007, 12:17
Ρε παιδες καποια στιγμη ειχα δει στις ειδησεις καποιον που επιασε εναν τυπα στην προσπαθεια να του κλεψει το αμαξι(ή μηχανη δεν θυμαμαι καλα) και τον ελιωσε στο ξυλο.Αλλα οταν λεω ξυλο εννοω τρελο βρομοξυλο.Εκτος απο τα μπουνιδια και τις μαπες τον εριξε κατω και τον κλωτσαγε στα πλευρα και στο κεφαλι για αρκετη ωρα.Ολοι λοιπον τα καναλια κατηγορουσαν τον αμοιρο ιδιοκτητη !!
Το θυμαται κανεις?
Α και κατι αλλο.Ξερω οτι δεν ειναι τσοντο φορουμ αλλα εχω μια φαντασιωση και θελω να την μοιραστω μαζι σας.
Ειμαι λοιπον ιδιοκητης ενος R1 2007 και καθομαι στο μπαλκονι και χαζευω την μουν..... μου.Ξαφνικα ερχονται 2 κλεφτρονια και αρχιζουν διαδικασια κλοπης.Ομως επειδη μου αρεσει το κυνηγι εχω μια ωραια Remington στο σπιτι μου γεμισμενη με δραμιαρες.
Ε λοιπον μολις τους βλεπω αδειαζω την καραμπνινα μου πανω τους και τους κανω αλοιφη !!

Δεν εισαι ο μονος να εισαι σιγουρος...απλα η φαντασιωση θα ηταν καλυτερη αν ειχες κατι με διοπτρα...ωστε να εισαι σιγουρος οτι δεν θα τραυματισεις το "μωρο" σου:D

Ρε Βοne...στα ειπα και διπλα...ενα ροπαλο του μπειζμπολ και βουρ :evil:

sniper
21/02/2007, 12:17
........

Φυσιολογικό δεν είναι.... αλλά σε νοιώθω.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
21/02/2007, 12:27
εεεε το παπαρα εχασε την ευκαιρια να αλλαξει μηχανακι!!!!

ρε συ ρομπι....δεν εχω λεξεις....σου κλεβανε το μηχανακι και εσυ την ειδες πηοιτης???μα πας καλα ρε παλικαρι μου???

τελος παντων...αντε τελος καλο....σε γκαραζ απο δω και περα!!!

@sniper συμφωνω...δεν ειναι φυσιολογικο να θελει ο φιλος να τους καθαρισει τοσο γρηγορα και αβασανιστα...το φυσιολογικο ειναι να πεσει πολυ-πολυ-ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΠΟΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

:wave2:

zzr2005
21/02/2007, 17:31
Πες και σε ποια περιοχή είσαι να εχουν το νου τους οι υπόλοιποι...
;)

bonepeeler
21/02/2007, 18:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
Πες και σε ποια περιοχή είσαι να εχουν το νου τους οι υπόλοιποι...
;)

K.Πατήσια.

Aggelos_SV
21/02/2007, 18:16
.............,έρχεται και ένας γείτονας που του είπε η κόρη του για τη μηχανή και τριγυρνάμε.

Η κορη του γειτονα......πως εμπλεκεται στην υποθεση?!?!!?!?:confused: :lol: :winka: Καλη καλη...?????

Καλα εισαι απαραδεκτος ,ακου να σου κλεβουν τη μηχανη και εσυ να ποσταρεις.....:confused: :confused: :bigcry: :eek:
Επρεπε να βαλεις εν ριπει οφθαλμου κρανος μπουφαν γαντια και να παρεις και ενα χασαπομαχαιρο απ'την κουζινα (για εκφοβισμο) και το κανεις ντου ως μαινομενος ταυρος.

Παλι καλα.Τελος καλο (περιπου) ολα καλα:wave2:

zzr2005
21/02/2007, 18:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Η κορη του γειτονα......πως εμπλεκεται στην υποθεση?!?!!?!?:confused: :lol: :winka: Καλη καλη...?????

Καλα εισαι απαραδεκτος ,ακου να σου κλεβουν τη μηχανη και εσυ να ποσταρεις.....:confused: :confused: :bigcry: :eek:
Επρεπε να βαλεις εν ριπει οφθαλμου κρανος μπουφαν γαντια και να παρεις και ενα χασαπομαχαιρο απ'την κουζινα (για εκφοβισμο) και το κανεις ντου ως μαινομενος ταυρος.

Παλι καλα.Τελος καλο (περιπου) ολα καλα:wave2:
τα κλεφτρόνια πάντα κουβαλάνε και αυτά κάτι πάνω τους για εκφοβισμό και όχι μόνο
οπότε αν ειναι αν την πέσεις καλύτερα με κανα κοντάρι , κανα ματσούκι, καμια μπετόβεργα....κατι τέτοιο...:smilea:
καλό ειναι να αποφεύγονται οι σωματικές επαφές...

και συνήθως τα σοβαρά και οργανωμένα κλεφτρόνια δεν φοβούνται....το πολύ πολύ να φύγουν ατάραχοι...
;)

Aggelos_SV
21/02/2007, 18:27
Εγω το ντου το εννοω ετσι.Παιρνω φορα ( αλλα πολλη φορα λεμε )με πληρη εξαρτηση (και ανθρακονηματα στα γαντια εννοειται) και του σκαω κουτουλια με το κρανος στο κεφαλι.Επειτα ακολουθουν τα κλωτσομπουνιδια.

Respect
21/02/2007, 20:21
Δε ξέρω τi λέτε εσείς όμως εγώ αν βρεθώ παρών σε τέτοια πλάκα (φτου-φτου-φτου) όπως ο bonepeeler, θα φτάσω στα άκρα και στ'αρχίδια μου! (sorry)
:a45: :a45: :a45:

hidefnick
21/02/2007, 20:28
Γιατί νομίζω ότι κάτι έκανε με την κόρη του γείτονα στο άλλο "forum"? Η τέλος πάντων με καποιανού άλλου την κόρη?:eyepop: :eyepop:

Α και μην ξεχάσω, υπάρχει και "νερομπίστολο" με βιτριόλι για να τα πόδια του δράστη.

AFTER
21/02/2007, 20:52
γλαστραααααααααααα........

Gandalf dr685sm
22/02/2007, 13:13
Δεν φωνάζεις... κατεβαίνεις σιγά... και όπως έχει πλάτη του σκάς μια με ενα σφυρί στα πόδια....

Ούτε κιχ δεν θα προλάβει να κάνει... αν δεν έχεις σφυρί και μια κλωτσιά αρκεί πίσω απο το γόνατο αλλά με δύναμη... .σαν τον Καραπιάλη-Καλιντζάκη ενα πράγμα και μετά φωνάζεις την αστυνομία.

Τον Γαμιόλη...

Και για τον φίλο με την Remington... με την διμούτσουνη φίλε... και με χοντρό αλάτι...

Gandalf

airamhag
22/02/2007, 14:01
K.Πατήσια.

ενος φιλος μου ειπε πως σαυτην την περιοχη ακουγονται πολλα τετοια τωρα τελευταια...

τυχερος ησουν...( αφου προλαβες κ εγραψες κ σε φορουμ -τιμωρια που δεν εγραψες στο μοτο
:lol: :lol: :lol: !)

alximistis
22/02/2007, 14:43
Αδυνατώ να κατανοήσω το... αυτονόητο. Αυτό δηλαδή που είπαν κι άλλοι πιοπάνω.
Ότι σου έκλεβαν τη μοτοσικλέτα κι εσύ.. έγραφες. δηλαδή ρε φιλαράκι αν την έβλεπς να στην καβαλάνε τι θα έκανες;
Θα έπαιρνες τηλέφωνα ή θα έστελνες φαξ;;;;;

Κατά τα άλλα ένα ακόμη πραγματάκι.
Επειδή βλέπω κάποιους εδώ και λένε έπρεπε να κατέβεις ή αν κατέβαινα θα του έκανα θα του έδειχνα κλπ.
Δεν το παίζω πολύξερος αλλά για πολλοστή φορά θα πω ότι καλό είναι να ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ τέτοιου είδους μπλεξίματα!!!!!
Θες να τον σταματήσεις; ΟΚ, αλλά όχι από κοντά.
Σκάστου κάτι στο κεφάλι και μετά κατέβα κατά προτίμηση όχι μόνος.
Αλλιώς αν τελικά τρέξτε φροντίστε να έχετε τουλάχιστον... κάτι μαζί σας. Κάποιο ξύλο κάποιο βαρύ αντικείμενο κάτι.
Εγώ πάντως που μένω σε ισόγειο επομένως είμαι πιο ευάλλωτος έχω κάτι για άμυνα.
Αυτά, πολύ προσοχή και ψυχραιμία.

Gandalf dr685sm
22/02/2007, 15:15
Είπαμε ...

Με βαριά , με κράνος.. με σκουπόξυλο , με το σίδερο της ηλεκτρικής σκούπας κτλ...

Αρκεί να έχεις και την ψυχραιμία να το χρησιμοποιήσεις.

Μην ξεχνάς φίλε alximistis οτι το στοιχείο του αιφνιδιασμού , είναι με το μέρος σου την συγκεκριμένη στιγμή και έχεις πλεονέκτημα.. πράγμα όμως που πρέπει να το εκμεταλευτείς στο έπακρο και να τον αφήσεις ανήμπορο ή αναίσθητο.. για να μην μπορεί να αντιδράσει.

Gandalf

sniper
22/02/2007, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
......

Αλλιώς αν τελικά τρέξτε φροντίστε να έχετε τουλάχιστον... κάτι μαζί σας. Κάποιο ξύλο κάποιο βαρύ αντικείμενο κάτι.
Εγώ πάντως που μένω σε ισόγειο επομένως είμαι πιο ευάλλωτος έχω κάτι για άμυνα.
Αυτά, πολύ προσοχή και ψυχραιμία.

Πςςςςςς

Μου θυμίζει το σενάριο απο ταινία με κοινωνικοπολιτικοοικονομικές διαστάσεις: "I'll reap your head off and fuck your throat" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
22/02/2007, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πςςςςςς

Μου θυμίζει το σενάριο απο ταινία με κοινωνικοπολιτικοοικονομικές διαστάσεις: "I'll reap your head off and fuck your throat" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... τι άνθρωπας είσαι συ ρε!!!
χαχαχαχαχαχα...

sniper
22/02/2007, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... τι άνθρωπας είσαι συ ρε!!!
χαχαχαχαχαχα...

Σινεφίλ :D

Ας τους έπιανα εν τη πράξη και έγραφα δικό μου σενάριο μετά :rolleyes:

alximistis
22/02/2007, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σινεφίλ :D

Ας τους έπιανα εν τη πράξη και έγραφα δικό μου σενάριο μετά :rolleyes:

Μαζί σου αλλά... πρόσεχε φίλε. Ποτέ δεν ξέρεις.

orizontas
23/02/2007, 01:16
εχω μια φαντασιωση και εγω ...

να ειμαι καπου .... ας πουμε αθηνα .... σε νεα γκομενα και ειμαι σπιτι της λοιπουν οι δικοι της και το μηχανακακι μου κατω απο την πολυκατοικια της πιτσιρικας ....

εχουμε αραξει στην διπλη κρεβαταρα του μπαμπακια της μαμας εφοσον πρωτα εχουμ κανει τα προκατακτικα στο δωματιο της 18 χρονης ( για να μην με πειτε και παιδερα )

ακουμε θορυβους και νομιζωντας οτι ειναι οι γονεις εφοσον ριχνω καντιλια βγαινω μπαλκονι να δω ....

τελικα δεν ειναι γονεις αλλα καποιος πασπατευει το μοτοσυκλετακι μου ..

χαλαρα λοιπον ....

περνω τα σκουπιδια του σπιτιου κατεβαινοντας περνω και ενα δυο τηλ σε κανεναν απο σας ... περναω διπλα απο τον τυπα λεω και ενα καλησπερα ... και συγνωμη να περασω ... πεταω σκουπιδια και γυρνω ... πιανω και σηζητηση αμα λαχει .....καληνυχτιζω και εφοσον πλεον η αδρεναλινη εχει φτασει στο μαχιμυμ εχουν φτασει πλεον κα;ι οι ενισχυσεις με ενημερωση σμσ ...του σκαμε τα σχετικα μπουκετα στην κεφαλα του μετα στα καγκελα της πολυκατοικιας δεσιμο με οτι abus kriptonite klp ergaleia εχουμε και ολα μελι γαλα εως οτυ ερθουν οι μπατσοι .....

εν συνεχεια ανεβαινουμε ολοι οσοι βοηθησαν και ηρθαν αμεσα στο σπιτι της μικρης .... μας κερνανε ποτακι και πολλα αλλα η πιτσιρικα και ι μια διδιμι αδελφη της και κατι ξαδελφες της που ηρθαν ετσι ξαφνικα στ σπιτι ...........

φιλικα και ονειρεμενα ....... παντα δυνατοι να ειμαστε ... :eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :wave2: :wave2: :dizzy:

mourgakos
23/02/2007, 07:49
φιλαρα,κατω πατησια και εγω,εχω γραψει πολλες φορες για τα κ λοπαιδια....επειδη μαρεσουν τα μεζεκλικια ,ουτε ροπαλα ουτε πιστολια.....παιρνεις το αεροβολο η απλο αν δεν εχεις ψαροντουφεκο και τον κανεις σουβλακι.

Lupo
23/02/2007, 08:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas

να ειμαι καπου .... ας πουμε αθηνα .... σε νεα γκομενα και ειμαι σπιτι της λοιπουν οι δικοι της και το μηχανακακι μου κατω απο την πολυκατοικια της πιτσιρικας ....

εχουμε αραξει στην διπλη κρεβαταρα του μπαμπακια της μαμας εφοσον πρωτα εχουμ κανει τα προκατακτικα στο δωματιο της 18 χρονης ( για να μην με πειτε και παιδερα )

ακουμε θορυβους και νομιζωντας οτι ειναι οι γονεις εφοσον ριχνω καντιλια βγαινω μπαλκονι να δω ....

χαλαρα λοιπον ....

περνω τα σκουπιδια του σπιτιου κατεβαινοντας περνω και ενα δυο τηλ σε κανεναν απο σας ... περναω διπλα απο τον τυπα λεω και ενα καλησπερα ... και συγνωμη να περασω ... πεταω σκουπιδια και γυρνω ... πιανω και σηζητηση αμα λαχει .....καληνυχτιζω και εφοσον πλεον η αδρεναλινη εχει φτασει στο μαχιμυμ εχουν φτασει πλεον κα;ι οι ενισχυσεις με ενημερωση σμσ ...του σκαμε τα σχετικα μπουκετα στην κεφαλα του μετα στα καγκελα της πολυκατοικιας δεσιμο με οτι abus kriptonite klp ergaleia εχουμε και ολα μελι γαλα εως οτυ ερθουν οι μπατσοι .....

εν συνεχεια ανεβαινουμε ολοι οσοι βοηθησαν και ηρθαν αμεσα στο σπιτι της μικρης .... μας κερνανε ποτακι και πολλα αλλα η πιτσιρικα και ι μια διδιμι αδελφη της και κατι ξαδελφες της που ηρθαν ετσι ξαφνικα στ σπιτι ...........

φιλικα και ονειρεμενα ....... παντα δυνατοι να ειμαστε ...

Θύμισε μου να σου δώσω το τηλέφωνο μου, στην περίπτωση που πάει για πραγματοποίηση η φαντασίωση σου. :lol: :lol: :lol:

Την εμφάνιση των ξαδερφούλων, να επιβεβαιώσουμε ότι θα εμφανιστούν ξαφνικά, και τα υπόλοιπα φτιάχνοντε! :lol: :lol: :lol:

kalesin
23/02/2007, 09:04

χαλαρα λοιπον ....

φιλικα και ονειρεμενα ....... παντα δυνατοι να ειμαστε ... :eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :wave2: :wave2: :dizzy:

αρχηγε, θα σου το εξηγησω εγω απο προσωπικη εμπειρια...

ακριβως ετσι ημουν με τη μικρη κ ακουσα θορυβο κ νομιζα οτι καποιος μου πειραζε το παπι... κ βγαινω αγριεμεναος στο μπαλκονι...

... κ βλεπω τον μπαμπα της, μαζι με τη μαμα της... κ 2-3 θειους...

ακομα ποναει ο αστραγαλος μου οταν εχει υγρασια. Βλεπεις δεν μπορουσα να πηδαω τις μαντρες κ τα μπαλκονια κ να κραταω κ το παντελονι μου ταυτοχρονα...

αστα δραμα

project.breeze
23/02/2007, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Είπαμε ...

Με βαριά , με κράνος.. με σκουπόξυλο , με το σίδερο της ηλεκτρικής σκούπας κτλ...

Αρκεί να έχεις και την ψυχραιμία να το χρησιμοποιήσεις.

Μην ξεχνάς φίλε alximistis οτι το στοιχείο του αιφνιδιασμού , είναι με το μέρος σου την συγκεκριμένη στιγμή και έχεις πλεονέκτημα.. πράγμα όμως που πρέπει να το εκμεταλευτείς στο έπακρο και να τον αφήσεις ανήμπορο ή αναίσθητο.. για να μην μπορεί να αντιδράσει.

Gandalf

Εγώ είμαι ninja δεν χρειάζομαι τίποτα

OSSSSSSSSSSSSSSS!

orizontas
23/02/2007, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
αρχηγε, θα σου το εξηγησω εγω απο προσωπικη εμπειρια...

ακριβως ετσι ημουν με τη μικρη κ ακουσα θορυβο κ νομιζα οτι καποιος μου πειραζε το παπι... κ βγαινω αγριεμεναος στο μπαλκονι...

... κ βλεπω τον μπαμπα της, μαζι με τη μαμα της... κ 2-3 θειους...

ακομα ποναει ο αστραγαλος μου οταν εχει υγρασια. Βλεπεις δεν μπορουσα να πηδαω τις μαντρες κ τα μπαλκονια κ να κραταω κ το παντελονι μου ταυτοχρονα...

αστα δραμα

εμ θελει οργανωση και ρισκο η περιπετεια αγορι μου .....

:beer: :hypnotize

Trans
01/03/2007, 12:41

χαλαρα λοιπον ....

Τελικά καλά λένε.....

"Αν το παραμύθι δεν έχει δράκο και γκόμενα...... "

:D:D:D:D

@ninja..... έλιωσα λέμε νίντζα.... :D:D:D:D