View Full Version : Πίστα F1 στον Ορχομενό
Da.Vintage
21/02/2007, 15:57
Παίδες απο έγκυρη πηγή βλέπε ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ το έχω διαβάσει και σε άλλα περιοδικά αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας....
----------------------------------------------------------------
Σε καλό δρόμο βρίσκεται η δημιουργία πίστας στον Ορχομενό. Σύμφωνα με το δ.σ. του Κέντρου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και Έρευνας (ΚΕΜΑΕ), η μελέτη των έργων σύνδεσης του αυτοκινητοδρομίου με το εθνικό δίκτυο έχει ήδη ξεκινήσει με την ανάθεση της μελέτης να έχει ήδη πραγματοποιηθεί
Το ΚΕΜΑΕ, σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι επιβεβαιώθηκε «από Υπουργούς και άλλα αρμόδια Κρατικά όργανα, για άλλη μια φορά, η απόφαση της Κυβέρνησης να γίνει το αυτοκινητοδρόμιο στον Ορχομενό Βοιωτίας».
Το ΚΕΜΑΕ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο να αναλάβει το έργο, δηλαδή, την μελέτη και κατασκευή του, έναντι μακροχρόνιας παραχώρησης της εκμετάλλευσης. Αυτή όμως, όπως σας έχουμε πει, δεν είναι η μόνη περιοχή που διεκδικεί αγώνα F1.
Τη Δευτέρα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι μπαίνει και η Θεσσαλονίκη στο παιχνίδι της Φόρμουλα 1. Και εκτός από την Πάτρα και τον Ορχομενό στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το Ηράκλειο Κρήτης
----------------------------------------------------------
Για μένα καλύτερα στον Ορχομενό γιατί είναι πιο κοντά απο Αθήνα γύρω στα 120 χλμ και έχει και καλύτερο οδόστρωμα προς τα εκεί και στην Εθνική Οδό αλλά και απο κάστρο μέχρι ορχωμενό έχει καινούρια άσφαλτο...
Δε ξέρω βέβαια αν ισχύει η κατασκευή της πίστας στη Πάτρα αλλά εδώ παρακαλάμε για μία και βρισκόμαστε με 2????
Άσε που ο Ψωμιάδης ετοιμάζει και τρίτη!!!!:a018: :a028: :rotflmao:
τωρα σε ποσο καλο δρομο μπορει να ειναι ενα εργο που το εχει θεμελιωσει
(εδω και 10+ ? χρονια) ο....ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ....!!!!! :rolleyes: :D
και αντε εγινε....ποιος θα ειναι τοσο γεναιος (βλακας) ωστε να κανει γυρο σε πιστα που την εχει θεμελιωσει ο εξωαποδω ε?.....
ασε ορχομενο με τπτ λεμε...μπρρρρ :hypnotize :uplate: :eyepop:
Da.Vintage
21/02/2007, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
τωρα σε ποσο καλο δρομο μπορει να ειναι ενα εργο που το εχει θεμελιωσει
(εδω και 10+ ? χρονια) ο....ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ....!!!!! :rolleyes: :D
και αντε εγινε....ποιος θα ειναι τοσο γεναιος (βλακας) ωστε να κανει γυρο σε πιστα που την εχει θεμελιωσει ο εξωαποδω ε?.....
Πλάκα είχε γέλασα πολύ! Λές να τον φέρουν να το εγγαινιάσει?
Πάντως αν γίνει εκεί θα με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί περνάω συνέχεια απο εκεί για Αμφίκλεια...
Οπότε θα σταματάω ενδιάμεσα που θα είναι και ζεστά τα λάστιχα, θα κάνω 5 γυράκια και μετά θα συνεχίζω για το χωριό!:D :D Και στο γυρισμό πάλι τα ίδια... Μή σου πώ θα αγκυροβολίσω κανα τροχόσπιτο απ'έξω και ένα γκαράζ απο Τσίγκο:eek: και θα μπαίνω μια με το Μοτο μία με το ΑUTO και μία με τα σπορτέξ
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
Γιατί ρε ζαγάρι ?????:rotflmao: :rotflmao:
Σε χαλάει ο Ορχομενός?????
:beer: :beer:
78840
Da.Vintage
21/02/2007, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Καλά λέει γιατί σε χαλάει?
Θα έχουμε και τις κατσικούλες να μας κρατάνε τις ομπρέλες στα track days όπως κάνουν και σ'αυτόν τον τύπο με το 46 που λείπει συνέχεια απο τους αγώνες και έβαλαν τον γιατρό του να κερδίζει τους αγώνες...:eyepop: :uplate: :hypnotize
Θα είναι καλά και θα αναβαθμιστεί και η περιοχή! άσε που θα σωθούν ζωές που έχουν χαθεί απο τους Κ@ΥΛΟτίμΟΝΟΥΣ της περιοχής που τρέχουν στους κΩ#όδρομους εκεί και σκωτώνονται στα ρέματα... Είναι δίπλα και η Λειβαδιά (5 λεπτά) και θα υπάρχει και διασκέδαση και ακομοντέισιονς!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Καλά λέει γιατί σε χαλάει?
Είναι δίπλα και η Λειβαδιά (5 λεπτά) και θα υπάρχει και διασκέδαση και ακομοντέισιονς!
ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!
78842
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
δε μι λιες παλιικαριι μ'
σι πιστ' που εχ' ανοιξ ο γαντεμς εσυ θα 'τρεχες? ε?
ρε ας την ανοίξουνε και θα'μαι από τους
πρώτους......:cool:
78850
DrIoannis
21/02/2007, 18:59
Πίστα F1 δεν βλέπω σύντομα sto Ellada.Απλά θέλω μία πίστα ισάξια με των Σερρών πιο κοντά μου(βλέπε Κρήτη).
SPORAKIAS
21/02/2007, 20:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Πλάκα είχε γέλασα πολύ! Λές να τον φέρουν να το εγγαινιάσει?
Πάντως αν γίνει εκεί θα με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί περνάω συνέχεια απο εκεί για Αμφίκλεια...
εγω να δεις χαρα.....
το χωριο μου ειναι 3χλμ απο εκει που θα γινει η πιστα.... :cool:
με βλεπω να μετακομιζω....:smokin: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
εγω να δεις χαρα.....
Από ποιό ρε φιλαράκο???Γιατί από καπού εκεί γύρω είμαι και εγώ
SPORAKIAS
22/02/2007, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotokan
απο την ΚΑΡΥΑ...
ακριβως εξω απο τον ορχομενο...πριν τον αγ.δημητριο....
εσυ..??
:beer: :beer: :beer: Ωραίος ο sporakias,ξέρω που είναι το χωριό έχω και συγγενείς και φίλους στον Άη Δημήτρη,εγώ ποιό πάνω λίγο Σωληνάρι......Ε ρε κέφια που θα κάνουμε αν τελικά γίνει καμιά πίστα προς τα κει (χμ καλά αλλάζω πλευρό τώρα)......
το μονο που δεν μας ειπανε ακομα ειναι σε αυτην την πιστα ....ποια ονοματα θα φερουνε να τραγουδανε......
αντε και καλα κρασια
:beer:
SPORAKIAS
23/02/2007, 05:21
[BΕ ρε κέφια που θα κάνουμε αν τελικά γίνει καμιά πίστα προς τα κει (χμ καλά αλλάζω πλευρό τώρα)...... [/B]
:a01: :beer: :a01:
SPORAKIAS
23/02/2007, 05:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgef
το μονο που δεν μας ειπανε ακομα ειναι σε αυτην την πιστα ....ποια ονοματα θα φερουνε να τραγουδανε......
αντε και καλα κρασια
:beer:
ΕΦΗ ΘΩΔΗ.....στανταρ.....:bigcry: :beer:
Da.Vintage
23/02/2007, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
εγω να δεις χαρα.....
Όλοι οι κοντοχωριανοί εδώ μαζευτήκαμε? Θα σας φιλουξενίσου στου Καλίβι μ'!
Αυτό με τις πίστες έχει γίνει σοβαρό ανέκδοτο πλέον!
78944