View Full Version : Champions League
vangelis 64
22/02/2007, 00:31
Οχι πως είδαμε και το υπερθέαμα αυτές τις δύο μέρες,αλλά ρε παιδί μου...βλέπεις ότι η μπάλα κάπως έτσι πρέπει να παίζεται.
Ομορφες ενέργειες,σωστές πάσες,σούτ,ένταση,νεύρο και πολύ...πολύ τρέξιμο!
Και να έχεις τους ηλίθιους,τους πανίβλακες και άμπαλους σχολιαστές να μην παίρνουν χαμπάρι,γαμώ το μαρκούτσι που τούς δώσανε γαμώ!!
Και δεν παίρνουν χαμπάρι γιατί,εκτός από άσχετοι,είναι οπαδοί.Της πιο εμπορικής ομάδας πάντα.
Παίζει προχθές Ρεάλ-Μπάγερν.Και να μούχει ζαλίσει τα @@ :lol: :lol: ο Βερνίκος,αυτό η Ρεάλ,εκείνο η Ρεάλ...λες και παίζανε μόνοι τους.Είναι και η Μπάγερν και στα κάτω της,είναι και ίσως η πιο μισητή ομάδα τής Ευρώπης,είμαι κι εγώ φανατίλας από μικρός,που να τον είχα μπροστά μου τον Βερνίκο να τού 'δινα να φάει τα γυαλιά του:a26:
Αμ αυτός ο Θεοφιλόπουλος;Ειτε μεταδίδει μπάντμινγκτον είτε ποδόσφαιρο,το ίδιο και το αυτό.Ασε πια το accent του: "chabions league", "Ider" κλπ΄.Ευτυχώς ξέρει ποιός παίχτης φοράει το 11,τι μέρα είναι σήμερα,πότε έχει γενέθλια ο Φίγκο,πράγματα πολύ χρήσιμα σ' εμάς τους χαζούς που καθόμαστε να δούμε λίγο μπαλίτσα.
Και καθόμαστε και βλέπουμε αυτά τα παιγνίδια και το Σαββατοκύριακο θα πρέπει πάλι να φάμε στη μάπα τα εγχώρια τσουβάλια.
Και θ' ακούσουμε τις φοβερές αναλύσεις τού Μίχου,καθώς ο Γκώνιας είναι καπαρωμένος στο C.L.:lol: :lol: :lol:
Ρε γαμώ τα βάσανα!!
blueblack
22/02/2007, 05:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Οχι πως είδαμε και το υπερθέαμα αυτές τις δύο μέρες,αλλά ρε παιδί μου...βλέπεις ότι η μπάλα κάπως έτσι πρέπει να παίζεται.
Ομορφες ενέργειες,σωστές πάσες,σούτ,ένταση,νεύρο και πολύ...πολύ τρέξιμο!
Και να έχεις τους ηλίθιους,τους πανίβλακες και άμπαλους σχολιαστές να μην παίρνουν χαμπάρι,γαμώ το μαρκούτσι που τούς δώσανε γαμώ!!
Και δεν παίρνουν χαμπάρι γιατί,εκτός από άσχετοι,είναι οπαδοί.Της πιο εμπορικής ομάδας πάντα.
Παίζει προχθές Ρεάλ-Μπάγερν.Και να μούχει ζαλίσει τα @@ :lol: :lol: ο Βερνίκος,αυτό η Ρεάλ,εκείνο η Ρεάλ...λες και παίζανε μόνοι τους.Είναι και η Μπάγερν και στα κάτω της,είναι και ίσως η πιο μισητή ομάδα τής Ευρώπης,είμαι κι εγώ φανατίλας από μικρός,που να τον είχα μπροστά μου τον Βερνίκο να τού 'δινα να φάει τα γυαλιά του:a26:
Αμ αυτός ο Θεοφιλόπουλος;Ειτε μεταδίδει μπάντμινγκτον είτε ποδόσφαιρο,το ίδιο και το αυτό.Ασε πια το accent του: "chabions league", "Ider" κλπ΄.Ευτυχώς ξέρει ποιός παίχτης φοράει το 11,τι μέρα είναι σήμερα,πότε έχει γενέθλια ο Φίγκο,πράγματα πολύ χρήσιμα σ' εμάς τους χαζούς που καθόμαστε να δούμε λίγο μπαλίτσα.
Και καθόμαστε και βλέπουμε αυτά τα παιγνίδια και το Σαββατοκύριακο θα πρέπει πάλι να φάμε στη μάπα τα εγχώρια τσουβάλια.
Και θ' ακούσουμε τις φοβερές αναλύσεις τού Μίχου,καθώς ο Γκώνιας είναι καπαρωμένος στο C.L.:lol: :lol: :lol:
Ρε γαμώ τα βάσανα!!
ΡΕ ΣΥ.............ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΑΝ ΕΡΘΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΡΩ......?????
Τόν Πάκο ή........τόν Βαγγέλη.....????????
Άρχισα να μπερδεύομαι......!!!!!!!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
διχασμενη προσωπικοτητα!!!!:lol:
υ.γ. για να πας πορο περνας απο τα λημερια μου (πειραια, αθηνα) μη τυχον και δεν ειδοποιησεις!!!!!!!!!
vangelis 64
22/02/2007, 10:50
Είχα αλλάξει το e mail μου στην προσωπική μου σελίδα και έπρεπε να μπω στο καινούργιο να ξαναενεργοποιήσω το λογαριασμό.,πράγμα που δεν το ήξερα.
Η πλάκα είναι ότι το hotmail είδε το μήνυμα τού Sniper(νά'ναι καλά το παιδί) σαν junk και δεν τού έδωσα σημασία,ο μπαγλαμάς.
Ε,περάσανε δυο-τρείς μέρες μέχρι να πάρω χαμπάρι,άσε που δεν έβλεπε και τα Ελληνικά και μού'κοψε να το αποκωδικοποιήσω!Μπήκα λοιπόν για λίγο με καινούργια εγγραφή.
Τέλος πάντων,κατέβα εσύ στον Πόρο,πάρε και τον κύριο γαύρο περνώντας(ψοφάω να σάς δω μαζί:lol: :lol: )Και θα σάς καλωσορίσουμε κι οι δυο!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
22/02/2007, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Είχα αλλάξει το e mail μου στην προσωπική μου σελίδα και έπρεπε να μπω στο καινούργιο να ξαναενεργοποιήσω το λογαριασμό.,πράγμα που δεν το ήξερα.
Η πλάκα είναι ότι το hotmail είδε το μήνυμα τού Sniper(νά'ναι καλά το παιδί) σαν junk και δεν τού έδωσα σημασία,ο μπαγλαμάς.
Ε,περάσανε δυο-τρείς μέρες μέχρι να πάρω χαμπάρι,άσε που δεν έβλεπε και τα Ελληνικά και μού'κοψε να το αποκωδικοποιήσω!Μπήκα λοιπόν για λίγο με καινούργια εγγραφή.
Τέλος πάντων,κατέβα εσύ στον Πόρο,πάρε και τον κύριο γαύρο περνώντας(ψοφάω να σάς δω μαζί:lol: :lol: )Και θα σάς καλωσορίσουμε κι οι δυο!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ..............
Μή μέ βλέπεις έτσι.........!!!!!!!!!!
:wave2: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
blueblack
22/02/2007, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
διχασμενη προσωπικοτητα!!!!:lol:
υ.γ. για να πας πορο περνας απο τα λημερια μου (πειραια, αθηνα) μη τυχον και δεν ειδοποιησεις!!!!!!!!!
ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...........ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ...????
Ή κάπου άλλού.........!!!!!!!
:wave2: :lol: :lol:
ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...........ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ...????
Ή κάπου άλλού.........!!!!!!!
:wave2: :lol: :lol:
μπορουμε να δωκουμε ραντεβου και στο γηπεδο σας....που ειναι ειπες???????
:lol: :lol: :lol: :lol:
alximistis
22/02/2007, 15:24
μπορουμε να δωκουμε ραντεβου και στο γηπεδο σας....που ειναι ειπες???????
:lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν φαίνεται ρε!!! Είναι το μοναδικό αόρατο γήπεδο στον κόσμο! Παγκόσμια πατέντα.
ΥΓ. Όχι δηλαδή ότι ερχόσαστε όταν υπήρχε. Μια ζωή... τρέχοντας φεύγατε. χεχεχεχε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΥΓ. Όχι δηλαδή ότι ερχόσαστε όταν υπήρχε. Μια ζωή... τρέχοντας φεύγατε. χεχεχεχε...
αφου δεν ερχομασταν πως φευγαμε τρεχοντας?????:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
αποφασισε !!!!!!!!!!!
:smokin:
alximistis
22/02/2007, 15:28
αφου δεν ερχομασταν πως φευγαμε τρεχοντας?????:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
αποφασισε !!!!!!!!!!!
:smokin:
Ε... είχατε έρθει κανά δυο-τρεις φορές.
Ειδικά εκείνο το δασάκι... το λατρεύατε ρε παιδί μου.
Όλους τους θάμνους απέξω τους είχατε μάθει. Άσε τη λεωφόρο Δεκελείας! Κάθε στενό της ξέρατε... χιχιχιχι...
α και κατι αλλο...εσυ ρε μλκ πως εβρισκες τον δρομο για το γηπεδο???
η μηπως ξεκιναγες για νεα φιλαδελφεια και βρισκοσουνα να παρακολουθεις ματσακι στην δρεσδη???
και αφου ησουνα σε αλλο γηπεδο πως τα ξερεις ολα αυτα???
alximistis
22/02/2007, 15:32
α και κατι αλλο...εσυ ρε μλκ πως εβρισκες τον δρομο για το γηπεδο???
η μηπως ξεκιναγες για νεα φιλαδελφεια και βρισκοσουνα να παρακολουθεις ματσακι στην δρεσδη???
και αφου ησουνα σε αλλο γηπεδο πως τα ξερεις ολα αυτα???
Τα πάντα ξέρει ο κατάσκοπος!!!!!
Άσε που μία φορά... έτρεχα κι εγώ. Πήγα να σώσω φιλαράκι βάζελο... η συνέχεια εννοείται.
Τα πάντα ξέρει ο κατάσκοπος!!!!!
Άσε που μία φορά... έτρεχα κι εγώ. Πήγα να σώσω φιλαράκι βάζελο... η συνέχεια εννοείται.
και τωρα η συνεχεια....
σας πιασανε οι δικοι μας και ακομα τρεχετε!!!:lol: :lol: :lol:
υ.γ. ρε συ στελιο στα σοβαρα τωρα...ας κοψουμε τη χουλιγκανικη κουβεντα...τη θεωρω μαλακια.και πολυ περισσοτερο οταν μου μιλαει για χουλιγκανιες ατομο που δεν πιστευει στη βια οπως εσυ.φιλικα ε.
alximistis
22/02/2007, 15:38
και τωρα η συνεχεια....
σας πιασανε οι δικοι μας και ακομα τρεχετε!!!:lol: :lol: :lol:
υ.γ. ρε συ στελιο στα σοβαρα τωρα...ας κοψουμε τη χουλιγκανικη κουβεντα...τη θεωρω μαλακια.και πολυ περισσοτερο οταν μου μιλαει για χουλιγκανιες ατομο που δεν πιστευει στη βια οπως εσυ.φιλικα ε.
ρε χαζοβιόλι!!! Εννοείται ότι κάνω πλάκα. Είναι σαφές αυτό.
Μην τρελλαθούμε κιόλας. Αυτό έλλειπε στα γεράματα.
έλα τα λέμε το βράδυ αρρωστάκι.
ρε χαζοβιόλι!!! Εννοείται ότι κάνω πλάκα. Είναι σαφές αυτό.
Μην τρελλαθούμε κιόλας. Αυτό έλλειπε στα γεράματα.
έλα τα λέμε το βράδυ αρρωστάκι.