View Full Version : Με έρίξε .......
Ένας μαλάκας που από τέρμα αριστερά αποφάσισε να στρίψει χωρίς καμμία προειδοποίηση δεξιά. (δρόμος με 2 λωρίδες, στην αριστερή αυτός στην δεξιά εγώ)
Το φρενάρισμα δεν αρκούσε και τον χτύπησα με αποτέλεσμα να πέσω και η μηχανή να μου πλακώσει άσχημα το πόδι και να το γυρίσει προς τα πίσω.
Απολόγισμός μανέτα συμπλέκτη, αριστερό καπάκι κινητήρα και έχω την εντύπωση ότι κοσκινίζει, αν και δεν είμαι σίγουρος γιατί πονούσα φρικτά όταν οδήγησα σπίτι. Έβαλα 2α μόνο και την έφερα σπίτι πολύ αργά καθώς δεν μπορώ να αλλάξω ταχύτητες από τους πόνους. Δεν έχω κάνει ακτινογραφία αλλά ένας φίλος φυσιοθεραπευτής που το είδε μου λέει ότι μάλλον δεν είναι σπάσιμο .
Τώρα είμαι με πατερίτσες και πονάω αρκετά ........
Το θέμα είναι ότι έπεσα σε αλήτες και ισχυρίζονται ότι εγώ πήγα να προσπεράσω από δεξιά.......
Πάντως αν δεν με αποζημιώσει μάλλον θα έχει πολύ άσχημα ξεμπερδέματα .........
:( :( :( :mad: :mad: :mad:
Περαστικά και καλά ξεμπερδέματα.
Καλό είναι να πας σε γιατρό για το πόδι σου, δεν κάνεις υποθέσεις με αυτά τα πράγματα.
Και επιπλέον συμβουλέψου την ασφαλίστική σου...
αν δεν κάλεσες Τροχαία, δυστυχώς έχεις κάνει ήδη ένα λάθος...
SPORAKIAS
23/02/2007, 05:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Και επιπλέον συμβουλέψου την ασφαλίστική σου...
αν δεν κάλεσες Τροχαία, δυστυχώς έχεις κάνει ήδη ένα λάθος...
+1....:(
απο μαρτυρες...??
τι λεω τωρα να μου πεις..εεεε...:(
αμα ειναι να το κυνηγησεις πρεπει να πας και απο το νοσοκομειο και ας μην ειναι σπασιμο ωστε να εχεις και χαρτια απο τον τραυματισμο σου....
φιλε περαστικα....
powerphot
23/02/2007, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ένας μαλάκας που από τέρμα αριστερά αποφάσισε να στρίψει χωρίς καμμία προειδοποίηση δεξιά. (δρόμος με 2 λωρίδες, στην αριστερή αυτός στην δεξιά εγώ)
Το φρενάρισμα δεν αρκούσε και τον χτύπησα με αποτέλεσμα να πέσω και η μηχανή να μου πλακώσει άσχημα το πόδι και να το γυρίσει προς τα πίσω.
Απολόγισμός μανέτα συμπλέκτη, αριστερό καπάκι κινητήρα και έχω την εντύπωση ότι κοσκινίζει, αν και δεν είμαι σίγουρος γιατί πονούσα φρικτά όταν οδήγησα σπίτι. Έβαλα 2α μόνο και την έφερα σπίτι πολύ αργά καθώς δεν μπορώ να αλλάξω ταχύτητες από τους πόνους. Δεν έχω κάνει ακτινογραφία αλλά ένας φίλος φυσιοθεραπευτής που το είδε μου λέει ότι μάλλον δεν είναι σπάσιμο .
Τώρα είμαι με πατερίτσες και πονάω αρκετά ........
Το θέμα είναι ότι έπεσα σε αλήτες και ισχυρίζονται ότι εγώ πήγα να προσπεράσω από δεξιά.......
Πάντως αν δεν με αποζημιώσει μάλλον θα έχει πολύ άσχημα ξεμπερδέματα .........
:( :( :( :mad: :mad: :mad:
:( Κώστα περαστικά σου.
Ότι κι αν γίνει με την ασφάλεια καλό θα είναι πρώτα να ασχοληθείς
με το πόδι (ακτινογραφίες κλπ) για να είσαι πιο άνετος.
Καλά ξεμπερδέματα:wave2:
Λεωνίδας
23/02/2007, 08:37
περαστικά :(
Ουτως η αλλως σε ειχε δεξια που σημαινει οτι ειχες προτεραιοτητα οτι και αν εκανες σε αυτη τη λωριδα και φυσικα η ασφαλιστικη σου θα το επιβεβαιωσει αυτο, ελπιζω να καλεσες και την τροχαια για να παρεις αντιγραφο απ το βιβλιο συμβαντων το οποιο θα προσκομισεις στην ασφαλιστικη σου , τα χουμε πει 1.000.000 φορες αυτα εδω μεσα ειναι πλεον στανταρτ και ξεκαθαρες οι κινησεις μας σε ατυχημα :sick:
Περαστικά φίλε μου...& εύχομαι να καταφέρεις να βγάλεις άκρη με το μ****α.
:evil:
LsKostas
23/02/2007, 09:38
Περαστικά Κώστα...
είχες προτεραιότητα και να πας σε γιατρο να πάρεις "χαρτι" αλλά πρωτιστος για να ξέρεις
τι σου γίνεται...
"χωρις καμια προειδοποιηση" αυτο σημαίνει ξέχασε και τα φλας ε?
Το φελέκι μου...
Γρήγορα καλά!
περαστικά
και καλά ξεμπερδέματα
:wave2:
Pitsakos
23/02/2007, 09:42
Καραγκιοζιοζες:mad: :mad: !!! σε χτυπανε και μετα σου ζητανε και τα ρεστα!! εγω πηγαινα να ξεκινησω απο ενα φαναρι και θα πηγαινα ευθεια, ημουν δεξια απο ενα αυτοκινητο ξεκιναω και ο μαστορας πηγαινει δεξια και αναγκαστικά πηγαινω γιατι με επαιρνε μαζι του. Δεν φτανει που κοντεψε να με πλακωσει βγηκε και εξω και μου ελεγε τα δικα του: οτι απαγορευοταν και καλα να παω ευθεια (ενω δεν ισχυε κατι τετοιο) και εψαχνε και το αυτοκινητο αν εχει παθει τπτ! Ευτυχως δεν επαθα τπτ!!! ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!! τεσπα, περαστικα ρε φιλε και αν μπορεις να του παρεις και τα σοβρακα να του τα παρεις :mad: :mad: :mad:
makis206
23/02/2007, 09:45
Όχι ρε πούστη μου..:sad:
Γρήγορα περαστικά, καλά κι ανώδυνα ξεμπερδέματα με το μαλάκα σύντεκνε.:wave2:
περαστικα
επρεπε να φωναξεις τροχαια ομως
gian_nykt
23/02/2007, 11:16
Περαστικά.....κι αγύριστα!!
ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!
alximistis
23/02/2007, 13:07
Δεν κατάλαβα πως θα τον κυνηγήσεις φίλε.
Κάλεσες τροχαία; Πήρες στοιχεία; Σου υπέγραψε κάποια δήλωση; Αν δεν ε΄χουν γίνει αυτά δεν βλέπω να κερδίζεις τίποτα.
ωπα ρε κωστα...τωρα το ειδα!
περαστικα ρε φιλε!!!!!φτανει που εισαι καλα.
και να σου πω και εγω 2 μαλακιες....
επειδη ειμαι και εγω φυσικοθεραπευτης, μην ακους τον φιλο σου!ανθρωποι ειμαστε και οχι ακτινολογικα μηχανηματα!!!πηγαινε να κανεις μια ακτινογραφια να εισαι σιγουρος!!!μπορει να υπαρχει ζημια που δεν φαινεται και δεν φανταζεται κανεις!!!
τωρα κατα τα αλλα απο τη στιγμη που δεν φωναξες τροχαια,δεν εχεις κοπανησει ποτε με τον αλλο.δεν εχει καταγραφει καπου αρα δεν υπαρχει συμβαν.πολυ περισσοτερο δεν υπαρχει τραυματισμος.με βαση αυτα λοιπον...μαλλον θα στεναξει λιγο η τσεπη σου εκτος αν εκει κατω επικρατησει ο νομος των καλαζνικωφ!
και παλι περαστικα ρε κωστη και αγυριστα !!!
Πήγα τελικά σήμερα στο νοσοκομείο. Παιδιά τελικά 1 σπάσιμο και 2 ραγίσματα στα κόκκαλα του μεταταρσίου. 20 μέρες γύψος μέχρι το γόνατο ...........:( :( :(
Αν δεν φορούσα μπότες (Oxtar) το πόδι μου θα είχε γίνει θρύψαλα από ότι είπε ο γιατρός.
Για την μηχανή δεν ξέρω ακόμα αλλά τα εμφανή είναι πολύ λίγα .....
Όσο για την τροχαία έχετε δίκιο αλλά απλά πόναγα πάρα πολύ και είχα την έγνοια μην παγώσει το πόδι και δεν μπορέσω να γυρίσω την μηχανή στο σπίτι σπίτι. (5 χλμ μακριά και ερhμιά)
Πάντως εαν δεν ξηγηθεί καλά ο τύπος απλά θα βρω που μενει και η εκδίκηση είναι όπως ξέρετε γλυκιά ........:evil: :evil: :evil: (αν και δεν είναι του χαρακτήρα μου)
vangelis 64
23/02/2007, 15:38
Περαστικά σου ρε φίλε.
Θυμώνω πάρα πολύ,ακούγοντας περιστατικά σαν το δικό σου!Τόσο που ο πειρασμός τής εκδίκησης με κυριεύει και μένα να κάνω πράγματα που δεν θέλω.
Εύχομαι να κάνεις το σωστό και,κυρίως,να ανέβεις πάλι στο μηχανάκι υγιής.
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Πήγα τελικά σήμερα στο νοσοκομείο. Παιδιά τελικά 1 σπάσιμο και 2 ραγίσματα στα κόκκαλα του μεταταρσίου. 20 μέρες γύψος μέχρι το γόνατο ...........:( :( :(
Αν δεν φορούσα μπότες (Oxtar) το πόδι μου θα είχε γίνει θρύψαλα από ότι είπε ο γιατρός.
Για την μηχανή δεν ξέρω ακόμα αλλά τα εμφανή είναι πολύ λίγα .....
Όσο για την τροχαία έχετε δίκιο αλλά απλά πόναγα πάρα πολύ και είχα την έγνοια μην παγώσει το πόδι και δεν μπορέσω να γυρίσω την μηχανή στο σπίτι σπίτι. (5 χλμ μακριά και ερειμιά)
Πάντως εαν δεν ξηγηθεί καλά ο τύπος απλά θα βρω που μενει και η εκδίκηση είναι όπως ξέρετε γλυκιά ........:evil: :evil: :evil: (αν και δεν είναι του χαρακτήρα μου)
δεν καταπινα καλυτερα τη γλωσσα μου...:sick:
περαστικα ρε κωστη και γρηγορα ορθιος !!!!!!!!
τι αλλο να πω...
REVENGE :mad: kill the bastards :mad:
περαστικα και γινε χουλιγκανος :a11:
ΖΗΤΩ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ :a08:
oiko1979
23/02/2007, 22:22
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ....
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer:
lampros_fazer
23/02/2007, 23:24
Κυνήγα αν και όσο μπορείς τον καργιόλη..:mad:
Περαστικά και υπομονή..
(και κανά μανιταράκι όταν καβαλήσεις ξανά..)
DRUMMES!
07/03/2007, 06:35
To arxidi!!!!!!!!!!!!!Ego to kalokairi odigousa stin periferiaki naupaktou k se mia teza anifora
kathws epairna thesi gia na stripsw stin aristeri petalo aniforikh strofi me 40-60 klm to poly xwris kanenan mprws mou.......blepw ena amaksi akinitopoihmeno panw sthn strofh(pateras pou eixe dwsei to amaksi sto malaka to gio tou gia na mathei na odhgei mias k eixe 2 vdomades to diplwma....k mou zhthsan k ta resta...) .....Frenara gia na mhn pesw panw tou,mlokarei o mprostinos.....mou kleidwnei to timoni deksia k fevgw eksw se kati vraxia eytyxws swos!ti eixe symvei ???????O PITSIRIKAS prospathwdas na anevei....tou sveise k ton peire pisw.......!
Apotelesma na trexw akoma na vrw to dikio mou me dikastiria k arxidia.................
NA PANE NA GAMITHOUNE OLA TA ARXIDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Auta ta wraia.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gandalf dr685sm
07/03/2007, 11:22
Περαστικά φίλε μου....
Αλλά ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ;
1) Καταρχάς αν είχες χτυπήσει θα σε έπαιρνε ασθενοφόρο σίγουρα
2) Αν έφευγε ο τύπος θα καταγραφόταν και εγκατάλειψη και θα τον γαμούσαν πατώκορφα τώρα.
3) Θα είχες αποδεικτικό οτι σε έκλεισε απο την αριστερή χωρίς ένδειξη και θα σου πλήρωνε , ιατρικά, ασφάλεια, έξοδα νοσοκομείου μέχρι και μεροκάματο... αν τον πήγαινες με νομική προστασία θα τον έσκιζαν ακόμη.
Το σπάσιμο ζεστό ή κρύο, δεν διορθώνεται.. και το νιώθεις έντονα, όπως το ένιωσε και εσύ.
Προσοχή ρε παιδιά... φτηνά την γλύτωσες πάντως... αφού δεν σε είδε και το έκοψε έτσι...
Να δείς τι μπινέλικια άκουσε ενας στην Εκάλη που θεώρησε οτι πάνω στην Ελ.Βενιζέλου (συνέχεια Κηφησίας) έκανε αναστροφή:eek: :eyepop: σε τυφλό σημείο. Ευτυχώς που πήγαινα σαν το σαλιγκάρι (βαριόμουν απελπιστικά χθες!) και δεν τον έκοψα στην μέση , όπως ήρθα...
Το ωραίο της υπόθεσης, είναι οτι πήγε να βγεί έξω να ζητήσει τον λόγο , και μόλις έκανα να κατέβω και έβγαλα το stick ελατηρίου.... έχετε δεί πως τρέχουν τα cartoon και μένει η σκιά πίσω;... έτσι ακριβώς έγινε και αυτός.... τα μισά του λάστιχα έμειναν στην άσφαλτο φεύγοντας .Ετυχε βλέπεις να το έχω στο τσαντάκι μαζί μου το stick...κακώς... ΚΑΚΙΣΤΑ... αλλά το είχα απο μια είσπραξη επιταγής πολύ μεγάλου ποσού που είχα κάνει σε τράπεζα! (Οχι ληστεία ρε τομάρια... επιταγή είπαμε!)
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Περαστικά φίλε μου....
Αλλά ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ;
1) Καταρχάς αν είχες χτυπήσει θα σε έπαιρνε ασθενοφόρο σίγουρα
2) Αν έφευγε ο τύπος θα καταγραφόταν και εγκατάλειψη και θα τον γαμούσαν πατώκορφα τώρα.
3) Θα είχες αποδεικτικό οτι σε έκλεισε απο την αριστερή χωρίς ένδειξη και θα σου πλήρωνε , ιατρικά, ασφάλεια, έξοδα νοσοκομείου μέχρι και μεροκάματο... αν τον πήγαινες με νομική προστασία θα τον έσκιζαν ακόμη.
Το σπάσιμο ζεστό ή κρύο, δεν διορθώνεται.. και το νιώθεις έντονα, όπως το ένιωσε και εσύ.
Προσοχή ρε παιδιά... φτηνά την γλύτωσες πάντως... αφού δεν σε είδε και το έκοψε έτσι...
Να δείς τι μπινέλικια άκουσε ενας στην Εκάλη που θεώρησε οτι πάνω στην Ελ.Βενιζέλου (συνέχεια Κηφησίας) έκανε αναστροφή:eek: :eyepop: σε τυφλό σημείο. Ευτυχώς που πήγαινα σαν το σαλιγκάρι (βαριόμουν απελπιστικά χθες!) και δεν τον έκοψα στην μέση , όπως ήρθα...
Το ωραίο της υπόθεσης, είναι οτι πήγε να βγεί έξω να ζητήσει τον λόγο , και μόλις έκανα να κατέβω και έβγαλα το stick ελατηρίου.... έχετε δεί πως τρέχουν τα cartoon και μένει η σκιά πίσω;... έτσι ακριβώς έγινε και αυτός.... τα μισά του λάστιχα έμειναν στην άσφαλτο φεύγοντας .Ετυχε βλέπεις να το έχω στο τσαντάκι μαζί μου το stick...κακώς... ΚΑΚΙΣΤΑ... αλλά το είχα απο μια είσπραξη επιταγής πολύ μεγάλου ποσού που είχα κάνει σε τράπεζα! (Οχι ληστεία ρε τομάρια... επιταγή είπαμε!)
Gandalf
Μάγε έχεις δίκιο μεν αλλά ................
Αν για οποιονδήποτε λόγο έμενε η μηχανή εκεί που έγινε το ατύχημα θα την έκαναν φύλλο και φτερό !!!!!
Η μεγαλύτερη έγνοια μου ήταν να την γυρίσω σπίτι ........
Περαστικά φίλε.Αλλά...ΠΑΝΤΑ φωνάζουμε αστυνομία.Ότι και αν έχει γίνει
Gandalf dr685sm
07/03/2007, 13:02
γιατί να μείνει εκεί ρε Κώστα;... παίρνεις τηλέφωνο γνωστό και οδική βοήθεια... έρχεται ο γνωστός και αναλαμβάνει τα υπόλοιπα με την οδική βοήθεια και την μεταφορά της μηχανής σου , στο σπίτι ή στο συνεργείο.
Θα μου πείς οτι εκείνη την στιγμή που να το σκεφτείς. Για αυτό λοιπόν φωνάζεις την τροχαία ... έρχεται .. και μαζί έρχεται και ο φίλος/γνωστός/συγγενής που είναι και πιο νηφάλιος και σε βοηθάει στην όλη διαδικασία. Σε ορισμένες ασφάλειες μάλιστα (π.χ. Interamerikan που είμαι) έχει και ειδική βοήθεια για τέτοιες περιπτώσεις ατυχήματος...
Tespa... τώρα κοίτα να γίνεις καλά και να κερδίσεις οτι μπορείς απο το ατύχημα.
Gandalf