Σύνδεση

View Full Version : Ποσοι ειμαστε; (Enduro, Super Motard)

Σελίδες : 1 [2] 3

STOYBI
02/05/2007, 22:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Δεν παω σε πιστες, βολτες κανω με την μηχανη μου,αμα ηθελα πιστα εχω τα λεφτα να παρω μηχανη για πιστα οκ; αλλα αμα καυλωσω θα μπω σε πιστα εσυ σε ποια πιστα θα μπεις με το σκουτερακι σου;;;;;;;;;;;;;;;
εμενα το δικο μου παει και σε πιστες εσενα που παει; στα CARREFOUR για ψωνια;
ολο με τα 610 ασχολεισαι πρεπει να σου εχουν κανει πολλες κηδειες και αμα θες αλλη μια ελα στο δικο μου.

hotcarver σε λενε ??? :confused: :confused:

OzZzZzY
02/05/2007, 22:24
ρε Ορεστη εσυ καθεσαι κ λες ερειπια τα μηχανακια των αλλων επειδη ναι ειναι καλυτερο το δικο σου..κ λες οτι κατι husky τους εχουνε κανει κηδειες κ οτι ειναι χρεπια κ σκουτερ κλπ..
αν μπει ενας με κανα husaberg 650 ή κανα ktm 660-625 θα πρεπει να σε αρχισει στις παναγιες και συ να μην μιλας καθολου παρα μονο να ακους.. αυτο εφαρμοζεις κ εσυ..

OzZzZzY
02/05/2007, 22:26
ρε Ορεστη εσυ καθεσαι κ λες ερειπια τα μηχανακια των αλλων επειδη ναι ειναι καλυτερο το δικο σου..κ λες οτι κατι husky τους εχουνε κανει κηδειες κ οτι ειναι χρεπια κ σκουτερ κλπ..
αν μπει ενας με κανα husaberg 650 ή κανα ktm 660-625 θα πρεπει να σε αρχισει στις παναγιες και συ να μην μιλας καθολου παρα μονο να ακους.. αυτο εφαρμοζεις κ εσυ..
δεν σηκωνεις μυγα στο σπαθι σου για το μηχανακι σου λες κ σου βρυζουν τη μανα

κ δεν ειναι σοβαρο ενα θρεντ οταν οργανωνεται μια απλη βολτα και παιρνει διαστασεις "θα μας κυνηγαν οι μπατσοι" και "η συννενοηση θα γινει με πμ μηπως παει καμια καρφωτη" και καταδιωξεις στα λιμανακια..
βολτα ειναι δεν ειναι πολεμος

φιλικα στα λεω ολα αυτα

(το παραπανω κατα λαθος το ποσταρα)

jasondakar
02/05/2007, 22:27
συνεχιστε ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

και εγω το εχω πηραγμενο με 61,2 αλογα στον τροχο και σας μαμαω ολους ειμαι ο καλυτερος στον κοσμο και οταν με βλεπει ο superman κανει στην ακρη

dirtbird
02/05/2007, 22:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY

κ δεν ειναι σοβαρο ενα θρεντ οταν οργανωνεται μια απλη βολτα και παιρνει διαστασεις "θα μας κυνηγαν οι μπατσοι" και "η συννενοηση θα γινει με πμ μηπως παει καμια καρφωτη" και καταδιωξεις στα λιμανακια..
βολτα ειναι δεν ειναι πολεμος

φιλικα στα λεω ολα αυτα

Λοιπόν....
παρεμβαίνω μόνο και μόνο επειδή λείπει ο oldman....

Την χέσαμε εντελώς την Γεωπονική? :smokin: :smokin:

OzZzZzY
02/05/2007, 22:31
αν παρατηρησεις κανω το διαλειμμα μου μετα απο 3ωρο :smokin:
σας αφηνω να στηστε τις κοντρες σας..
νυχταααα :wave2:

Brolas
02/05/2007, 22:34
Γεωπονική θες να περάσεις?Σήμερα ήμουν εκεί με έναν φίλο μου γεωπόνο.Ψιλοάκυρο αλλά...έτσι για την ιστορία.:lol:

hotcarver
02/05/2007, 22:36
telika tha pame??

dirtbird
02/05/2007, 22:37
αν παρατηρησεις κανω το διαλειμμα μου μετα απο 3ωρο :smokin:
σας αφηνω να στηστε τις κοντρες σας..
νυχταααα :wave2:

γιααα να κάνουμε και log-of (να κρατάμε τα προσχήματα....) :smokin: :smokin:

hotcarver
02/05/2007, 23:07
kalinihta re ...tsakonomaste ki avrio..

OrEsTiS82
02/05/2007, 23:21

Ποτε ειπα ρε ερειπιο καποια μηχανη; που μου την λες συνεχως εσυ και ο αλλος με το σκουτερ; εγω στα 17 με το σκουτερ ντρεπομουν να σταθω διπλα σε Husqvarna,και εσεις εχετε το θρασος να κρινετε την Husqvarna και την καθε Husqvarna;
Κοιταξε δεν ειμαι καμια αδερφη, και Husaberg να μου την πει θα χωθω και ας χασω, παιζει ρολο μην ξεχνας και ο οδηγος, και θα χασω απο μηχανη 30 κιλα ελαφρυτερη,ουτε το πηρα για κοντρες,αμα θελω κοντρες θα παρω αλλη μηχανη,γρηγορες βολτες κανω με την συγκεκριμενη.
Και κατι ακομα, ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ TΩΝ HUSABERG ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΤΜ,HUSQVARNA ΠΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΤΜ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.
Αμα θελω να πεσω σε κοντρα στα κιλα που εγραψες για τις συγκεκριμενες μηχανες παιρνω και ενα 570 (που ειναι ελαφρυ) για να δουμε κοντρα,δεν την ειδα γρηγορος, εχω μια μηχανη που για τα κιλα της (150) παει πολυ καλα.

OrEsTiS82
02/05/2007, 23:28
Εγω ηδη στελνω pm σε μερικα ατομα που θεωρω οτι θα ερθουν στην βολτα και θα ειναι ΟΚ και θα την παμε επιτελους αυτη την γ@μημενη βολτα, δεν παμε για πολεμο οπως μερικοι νομιζουν, θα κανουμε και τις μ@λ@κιες μας αλλα οσο μπορουμε με προσοχη.
Οσο και να θελουν καποιοι να μας βαλουν να τσακωθουμε μεταξυ μας δεν προκειται να γινει, οποιος πραγματικα γουσταρει να ερθει βολτα θα ερθει, και ας ερθει και με ποδηλατο στα @@ μας ολα.

DUKASII
03/05/2007, 08:28
πω ρε μαλακες για δεν ενημερωσατε για το ποστ αυτο???\

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ......

ΚΤΜ 640 ΣΜ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟ..ΣΑ ΤΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ...

ΜΑΖΕΨΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ

ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΩ.

ΠΑΩ ΑΝΑΒΑΣΗ, ΚΑΤΑΒΑΣΗ ,ΣΕ ΠΙΣΤΑ...ΣΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ.

για οσους ξέρουν..

παω κοντρα ΚΑΙ στον αέρα.!!!!!!!!!!!

ελα να βλεπω λεφτα..η πουπουλα!!!

DUKASII
03/05/2007, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
πω ρε μαλακες για δεν ενημερωσατε για το ποστ αυτο???\

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ......

ΚΤΜ 640 ΣΜ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟ..ΣΑ ΤΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ...

ΜΑΖΕΨΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ

ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΩ.

ΠΑΩ ΑΝΑΒΑΣΗ, ΚΑΤΑΒΑΣΗ ,ΣΕ ΠΙΣΤΑ...ΣΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ.

για οσους ξέρουν..

παω κοντρα ΚΑΙ στον αέρα.!!!!!!!!!!!

ελα να βλεπω λεφτα..η πουπουλα!!! Α ΚΑΙ ΣΤΟΥΜΠΙΕ..

ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΣΠΑΚΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ..
ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΙΤΑ ΓΥΡΟ ΝΤΟΜΑΤΑ ΠΑΤΑΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ..

:lol:

Julius
03/05/2007, 08:54

Re pos tin exeis dei? pas na gvaleis lefta apo ta paidia ta dika mas re????

re mhn pate, einai pagida, tha sas parei ta lefta lemeeeeeee

etsi kanei, vriskei rimadia kai afinei ton kosmaki afrago lemeeee

Cpt. Haddock
03/05/2007, 09:08
με το μπαρδόν κιόλας...

:look:

ο Stoubi με το Beverly έπεσε πάνω στο βουνο :confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dirtbird
03/05/2007, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
με το μπαρδόν κιόλας...

:look:

ο Stoubi με το Beverly έπεσε πάνω στο βουνο :confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nαι ........

Έχει το καινούργιο μοντέλο

Beverly Hills :bigcry: :bigcry:

DUKASII
03/05/2007, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Nαι ........

Έχει το καινούργιο μοντέλο

Beverly Hills :bigcry: :bigcry: ΧΑ
ΑΧ
ΑΧ
ΧΑΑΑ ΑΧ
ΑΧ
ΑΧΑΧ
ΧΑ
ΑΧΑΧ
ΑΧΑΧ
ΑΧΧΑΑΧ
ΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧ:rotflmao: :lol: :rotflmao:

ΣΤΙΚΥ ΛΈΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤ..:lol: :rotflmao:

Cpt. Haddock
03/05/2007, 09:25
Beverly Hills :bigcry: :bigcry:

:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

OzZzZzY
03/05/2007, 13:05
:D

86872

dirtbird
03/05/2007, 13:08

Τώρα σε δίνω στον oldman (έχει περάσει πάνω από τέταρτο οπότε οι γνωστές δικαιολογίες δεν ισχύουν) :D :D

OldMan
03/05/2007, 13:16
Για έλα εδώ ρε τσογλ@νι που δεν έχεις ανοίξει βιβλίο απο χθες ....!!!:D :smokin: :D

Κανόνισε την πορεία σου, γιατί θα φας ξεγυρισμένο ban μέχρι τις Πανελλήνιες ...!!!:smokin:

Julius
03/05/2007, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για έλα εδώ ρε τσογλ@νι που δεν έχεις ανοίξει βιβλίο απο χθες ....!!!:D :smokin: :D

Κανόνισε την πορεία σου, γιατί θα φας ξεγυρισμένο ban μέχρι τις Πανελλήνιες ...!!!:smokin:

ena pm sou perimeno kai tha apokleiso olo to diktyo leme

meta gia na ksanagrapsei tha prepeina petaksei mesa sto drive toy pc ton elegxo me thn vathmologia kai na vgenei apo apo 17 meso oro

:lol:

DUKASII
03/05/2007, 13:31
ρε σεις..ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ????

ΚΛΩΣΑΝΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ???

:smokin: :smokin: :smokin:

o αλλονας με το μπιστ λεμε??

που ειναι??

Julius
03/05/2007, 13:35
ρε σεις..ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ????

ΚΛΩΣΑΝΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ???

:smokin: :smokin: :smokin:

o αλλονας με το μπιστ λεμε??

που ειναι??

SSSSSSST THE BEAST HAS DIED 50 YEΑRS AGO LEME

ΧΑ ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΧ ΧΑ ΧΑΧ Α ΑΧ Α ΧΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dirtbird
03/05/2007, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
SSSSSSST THE BEAST HAS DIED 50 YEΑRS AGO LEME

ΧΑ ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΧ ΧΑ ΧΑΧ Α ΑΧ Α ΧΑ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

pige na parei Piaggio X9 molis eide ti kanei o stou me to beverly hills :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

hotcarver
03/05/2007, 13:56
siga re duka hestikame pano mas...tha ftasis re mehri ta limanakia i tha mazevume strofalompieles sto dromo??? ante floria...

OldMan
03/05/2007, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
ante floria...
Πάλι με τον Στούμπι τα βάλατε ??? :D

DUKASII
03/05/2007, 14:12
siga re duka hestikame pano mas...tha ftasis re mehri ta limanakia i tha mazevume strofalompieles sto dromo??? ante floria... ESENA TRIFLORE SE PAO KAI DIKABALO..

AKOY XT 660..

KALA DE NTREPESE NA GRAFEIS???

Julius
03/05/2007, 14:12
siga re duka hestikame pano mas...tha ftasis re mehri ta limanakia i tha mazevume strofalompieles sto dromo??? ante floria...

re file, kai h mpiela moni tis einai poio grigori apo to xt sou, imarton leme na milisei kana eyropaiko sm na po ok, alla kai h replica tis apomimisis!!!!! na milisei gia ta limanakia!!!

tha to mathoune ta limanakia kai tha isiosoune lemeeeeeee

IMARTON LEMEEEEE

:rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
03/05/2007, 14:19
siga re duka hestikame pano mas...tha ftasis re mehri ta limanakia i tha mazevume strofalompieles sto dromo??? ante floria... KAI KALA MAS TA PES..

ALLA LEFTA DE BLEPO NA STAZEIS..

MONO TA POYPOYLA BLEPO..

OldMan
03/05/2007, 14:23
MONO TA POYPOYLA BLEPO..
EEE VGES APO TO KOTETSI NTEEEEE ....:D

DUKASII
03/05/2007, 14:29
EEE VGES APO TO KOTETSI NTEEEEE ....:D DE BOITHAS LEME..
LAKHSAN..:rotflmao: :lol:

STOYBI
03/05/2007, 14:32
Ρεεε..... Ποιος μου διωχνει τους πελατες ???? :confused:

Απο χτες περιμενω απαντηση !!!:mad:

DUKASII
03/05/2007, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρεεε..... Ποιος μου διωχνει τους πελατες ???? :confused:

Απο χτες περιμενω απαντηση !!!:mad: δε γράφεις οτι εχεις κανα χρ 125??

αλλιως δε βλεπω να απαντάει και κανεις..

STOYBI
03/05/2007, 14:54
δε γράφεις οτι εχεις κανα χρ 125??

αλλιως δε βλεπω να απαντάει και κανεις..

Οχι ρε φουστη.... :(

Χτες τρεις σε εναν..........

Βγαινανε και μου την λεγανε.....:sad:

Η ζηλεια για το μηχανακι μου θα σας φαει , Και σενα και τον ακατανομαστο ...

:sad:

hotcarver
03/05/2007, 18:54
ne re prasinisame pou den ehume vespa...duka epifilasome me to proigumeno 600e pistevo na se iha,ase na ftiaxo kai to x...tha perimenis? i mallon tha perimeni to "kathe triti mastora" i ehume pali katevasma moter????

DUKASII
04/05/2007, 08:04
ne re prasinisame pou den ehume vespa...duka epifilasome me to proigumeno 600e pistevo na se iha,ase na ftiaxo kai to x...tha perimenis? i mallon tha perimeni to "kathe triti mastora" i ehume pali katevasma moter????

epifilasese??:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Kαλα...επιφυλασου εκει...και αμα πεσουνε τα πουπουλα...μου ξαναλες..

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ...που θες με το xtx ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕς...

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

να σου πω..

εχω και ενα 200 αρι κτμ διχρονο...μπας να παμε με αυτο κοντρα?

dirtbird
04/05/2007, 08:26

εχω και ενα 200 αρι κτμ διχρονο...μπας να παμε με αυτο κοντρα?

Tora einai poy kleveis eklisies man.....:confused: :confused: :lol: :wave2:

nikos force
04/05/2007, 11:13
egw den katalabainw giati h yperopsia merikwn einai anekth kai kapoiwn allwn oxi...blepw OLOI bghkate na thn mphte se dyo (isws) pitsirikades alla kanenas den bghke na ta xwsei sto kefte to grook kai ton allon ton ''grhgoro'' ton doyka. o hotcarver px mporei na einai enas pitsirikos kavlwmenos me to mhxanaki toy alla den diabasa pote na bgei na kanei ithikes odhgikes ypodeikseis, oi ypoloipoi oloi poy ypotithete eiste pio wrimoi kai me perissotero myalo anti na hremhsete th katastash sigontarate ton kefte me to sv kai ths odigikes toy ikanothtes sth boyta... WELL DONE... eksakoloythw na sebomai ton stoybi ton dirtbird kai on julius apla kalo tha htan na skeftoyn oti otan milas apo thesi isxyos(poy soy parexetai apo paragwntes opws empeiria wrimothta klp) then einai fronimo na kontraresai me pitsirikades alla na toys afhneis poy kai poy na lene kai ti malakia toys...giati poy tha paei tha megalwsoyne kai aytoi kai isws mathoyne...

DUKASII
04/05/2007, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
egw den katalabainw giati h yperopsia merikwn einai anekth kai kapoiwn allwn oxi...blepw OLOI bghkate na thn mphte se dyo (isws) pitsirikades alla kanenas den bghke na ta xwsei sto kefte to grook kai ton allon ton ''grhgoro'' ton doyka. o hotcarver px mporei na einai enas pitsirikos kavlwmenos me to mhxanaki toy alla den diabasa pote na bgei na kanei ithikes odhgikes ypodeikseis, oi ypoloipoi oloi poy ypotithete eiste pio wrimoi kai me perissotero myalo anti na hremhsete th katastash sigontarate ton kefte me to sv kai ths odigikes toy ikanothtes sth boyta... WELL DONE... eksakoloythw na sebomai ton stoybi ton dirtbird kai on julius apla kalo tha htan na skeftoyn oti otan milas apo thesi isxyos(poy soy parexetai apo paragwntes opws empeiria wrimothta klp) then einai fronimo na kontraresai me pitsirikades alla na toys afhneis poy kai poy na lene kai ti malakia toys...giati poy tha paei tha megalwsoyne kai aytoi kai isws mathoyne...

συγκινήθηκα νομιζω..:blush:

και μη λες κεφτε τον γροοκ...γιατι βλεπω να σε τρωνε ζωντανο κατι θαυμαστες του.(ολδ μαν και λοιπεσ γεροντοκορες..):blush:

gcrook
04/05/2007, 11:43
sto kefte to grook

ton kefte me to sv

Εχουμε γνωριστει βλεπω:rotflmao:

dirtbird
04/05/2007, 11:57

nikos, you've got a point....
αλλά εδώ είναι διαμάχες (οπότε ακροβατούμε μεταξύ αστείου-σοβαρού, πραγματικού-φανταστικού)
και εγώ προσωπικά ΔΕΝ είμαι σίγουρος ότι όλα όσα γράφονται, εννοούνται (από αυτούς που τα γράφουν).

Αν όντως γράφονται στα σοβαρά, τότε το μόνο που έχω να πω είναι ότι όταν ήμουν πιτσιρικάς το καλάμι δεν το είχα καβαλήσει τόοοοοσο ώστε να με γαργαλάει:winka:

Και για τον κρούκη παρόλο που δεν έχω συναναστραφεί μαζί του περισσότερο από 2 ώρες, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις (γιατί οι άλλοι τον λένε 'γλυκό αγόρι' :lol: :lol: :lol:)

Και μην πας μακριά..... κοίτα τον τίτλο της συζήτησης.
Μην περιμένεις να μην πέσει γιουχάισμα, γιατί από αυτά που γράφονται γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι κάποιοι μπαίνουν εδώ μέσα για να διαβάζουν μόνο αυτά που γράφουν.

Όσοι έχουν εντούρα (sic) δεν συζητάνε αν θα πάνε βόλτα στα λιμανάκια (γαμώτο κερατό μου πριν ακόμα πάρουμε παπί με τα ποδήλατα πηγαίναμε) αλλά κοιτάνε να πλευρίσουν κανά παλιό (όχι απαραίτητα μεγάλο) να τους πάει καμμιά βόλτα, να τους μάθει τα κατατόπια, να τους δείξει τι κάνουμε εδώ και εκεί κ.ο.κ.

Άντε γιατί γίναμε όλοι χρυσά τιμόνια έτσι κατά δήλωση....:smokin: :smokin: :smokin:

dirtbird
04/05/2007, 12:00
Και σου είμαι υπόχρεος που με σέβεσαι αλλά δεν θα έπρεπε.
Ευχαριστημένος θα ήμουν αν έμαθες κάτι από μένα που ίσως να σε βοήθησε....:wave2: :wave2:

gcrook
04/05/2007, 12:10

Και για τον κρούκη παρόλο που δεν έχω συναναστραφεί μαζί του περισσότερο από 2 ώρες, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις (γιατί οι άλλοι τον λένε 'γλυκό αγόρι' :lol: :lol: :lol:)

Με το ζορι μια ωρα θα ν'ατανε αλλα και μενα μου φανηκε πολυ περισσοτερο αχαχαχαχα ( καλο ε ):rotflmao: :beer: :wave2:

dirtbird
04/05/2007, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Με το ζορι μια ωρα θα ν'ατανε αλλα και μενα μου φανηκε πολυ περισσοτερο αχαχαχαχα ( καλο ε ):rotflmao: :beer: :wave2: :blush: :blush:

OldMan
04/05/2007, 14:19
Με το ζορι μια ωρα θα ν'ατανε αλλα και μενα μου φανηκε πολυ περισσοτερο
Γι αυτό μου γύρισες αναψοκοκκινισμένος ...??? :D :mad:

κεφτεδάκι μου .... :blush:

OldMan
04/05/2007, 14:21
then einai fronimo na kontraresai me pitsirikades alla na toys afhneis poy kai poy na lene kai ti malakia toys...giati poy tha paei tha megalwsoyne kai aytoi kai isws mathoyne...
Μαλακίες να λένε όσες θέλουν... (και το εννοώ !!) :beer:

Να μην τις κάνουν πράξη όμως, γιατί μάλλον ΔΕΝ θα προλάβουν να μεγαλώσουνε ...:sad:

OzZzZzY
06/05/2007, 12:12
γιατι τετοια ειρηνικη διαθεση? :( :(

:lol: :lol:

OrEsTiS82
06/05/2007, 21:05

Πες τα ρε Νικο!
Επειδη εχεις καποια εμπειρια και απο αλλα forums θα εχεις δει σιγουρα οτι οταν πχ στα 50 μελη που γραφουν θεματα εμφανιστει ενας προβληματικος χρηστης τον βαζουν στην θεση του οι υπολοιποι.
Οταν ομως υπαρχουν πολλοι πυροβολημενοι δεν ειναι ευκολα τα πραγματα,ειδικα εαν υπαρξει και ανοχη απο τους moderators.
Ξερεις πολυ καλα σε καποιο αλλο forum που ΟΛΟΙ εχουν ΕΡΓΑΛΕΙΑ και συγκεκριμενου τυπου οτι δεν γινεται το παραμικρο,ολοι χαιρονται με την μηχανη του αλλου και λενε πραγματικα καλα λογια και ας ειναι διαφορετικη μαρκα,εδω δυστυχως εχει ξεφυγει η κατασταση και εχουν ευθυνη οι moderators,θα πρεπει να προστατευουν τον χρηστη οταν γραφει ενα θεμα και οχι να ανεχονται να ειρωνευονται και να βριζουν μερικες φορες καποιοι συγκεκριμενοι ωστε να βγαλουν τα κομπλεξ.
Δεν ειναι ευκολο να εισαι moderator σε forum αλλα πρεπει μερικες φορες να εισαι αυστηρος,αλλιως το forum γινεται μπαχαλο.
Και το παραμυθι μολις γινουν οι τσακωμοι οτι εκαναν πλακα μερικοι ας το αφησουν,ο κοσμος που διαβαζει δεν ειναι χαζος μπορει να διακρινει απωθημενα η κομπλεξισμους.
Οσο για τον hotcarver που ειρωνευτηκαν μερικοι να μην ξεχνανε καποιοι οτι κυκλοφορουν κατι XT πειραγμενα που ξεκωλιαζουν,οποτε μην υποτιματε μερικοι τα ΧΤ.

fantacid
06/05/2007, 21:23
καποιοι συγκεκριμενοι ωστε να βγαλουν τα κομπλεξ.

παλιοτερα ειχα ανοιξει σετικο θρεντ να μαζευτουμε ολοι οι κομπλεξικοι να παμε να κανουμε γκρουπ θεραπυ (να μας βγει κ φθηνοτερα!) αλλα ξες τι μου ειπανε????

αντε ρε κομπλεξικε πανε απο δω!!!

ασε φιλε δραμα η κατασταση!!

:bigcry: :bigcry:

hotcarver
06/05/2007, 21:48
min asholise re file orestis ..komplexiki iparhun pantu..kai magges den ime katholu pitsirikas kolimenos..magga dukas min anigese poli giati kati tetia florakia me dukakia ta iha gia tin p@@tsa mou LEME...m lemee xt 97 leme...xtaki leme...me 54 troho leme...ante allu me ti m@l@kia sou LEME..

γεροπιτσιρικος
06/05/2007, 23:38
Προς τους παλιοτερους...εχω λιωσει στα γελια...αλλα καπου υπαρχει ενα δικιο στο θεμα της καθοδηγησης...

Προς τους νεοτερους....Διαβαστε λιγο τα ποστ απο τους συγκεκριμενους και θα δειτε οτι ειναι ολοι τους γλυκα παιδια...

Προς Καρνταση (μου)...αυτος ο ερωτας με το γλυκο αγορι (κεφτε και αλλα μεζεδακια) ειναι αιτια διαζυγιου...

Να ειστε καλα γελασα με τη ψυχη μου!:wave2:

rsp
06/05/2007, 23:51
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
Προς τους παλιοτερους...εχω λιωσει στα γελια...αλλα καπου υπαρχει ενα δικιο στο θεμα της καθοδηγησης...

Προς τους νεοτερους....Διαβαστε λιγο τα ποστ απο τους συγκεκριμενους και θα δειτε οτι ειναι ολοι τους γλυκα παιδια...

Προς Καρνταση (μου)...αυτος ο ερωτας με το γλυκο αγορι (κεφτε και αλλα μεζεδακια) ειναι αιτια διαζυγιου...

Να ειστε καλα γελασα με τη ψυχη μου!:wave2: [/QUOTE

Το ποστ ηταν απο εμενα παιδια...:wave2:

gcrook
07/05/2007, 01:11
Πες τα ρε Νικο!
Επειδη εχεις καποια εμπειρια και απο αλλα forums θα εχεις δει σιγουρα οτι οταν πχ στα 50 μελη που γραφουν θεματα εμφανιστει ενας προβληματικος χρηστης τον βαζουν στην θεση του οι υπολοιποι.
Οταν ομως υπαρχουν πολλοι πυροβολημενοι δεν ειναι ευκολα τα πραγματα,ειδικα εαν υπαρξει και ανοχη απο τους moderators.
Ξερεις πολυ καλα σε καποιο αλλο forum που ΟΛΟΙ εχουν ΕΡΓΑΛΕΙΑ και συγκεκριμενου τυπου οτι δεν γινεται το παραμικρο,ολοι χαιρονται με την μηχανη του αλλου και λενε πραγματικα καλα λογια και ας ειναι διαφορετικη μαρκα,εδω δυστυχως εχει ξεφυγει η κατασταση και εχουν ευθυνη οι moderators,θα πρεπει να προστατευουν τον χρηστη οταν γραφει ενα θεμα και οχι να ανεχονται να ειρωνευονται και να βριζουν μερικες φορες καποιοι συγκεκριμενοι ωστε να βγαλουν τα κομπλεξ.
Δεν ειναι ευκολο να εισαι moderator σε forum αλλα πρεπει μερικες φορες να εισαι αυστηρος,αλλιως το forum γινεται μπαχαλο.
Και το παραμυθι μολις γινουν οι τσακωμοι οτι εκαναν πλακα μερικοι ας το αφησουν,ο κοσμος που διαβαζει δεν ειναι χαζος μπορει να διακρινει απωθημενα η κομπλεξισμους.
Οσο για τον hotcarver που ειρωνευτηκαν μερικοι να μην ξεχνανε καποιοι οτι κυκλοφορουν κατι XT πειραγμενα που ξεκωλιαζουν,οποτε μην υποτιματε μερικοι τα ΧΤ.

Επειδη νομιζεις οτι επιασες τον παπα απο τα @@ ακου κατι.
Το "αλλο" φορουμ που αναφερεις λες και ειμαστε τιποτα χθεσινοι και μεις, να το διευκρινισεις ποιο ειναι για να ξερουμε που γραφεις ετσι απο περιεργεια.
Να δουμε γιατι εκει οι μοντς και οι χρηστες ειναι τοσο ανεκτικοι με σενα.

Και ο dirtbird μαλακια εκανε που σου εγραψε οτι σου εγραψ και ασχοληθηκε μαζι σου.
Πεταμενες λεξεις.

OrEsTiS82
07/05/2007, 01:25
Το "αλλο" φορουμ που αναφερεις λες και ειμαστε τιποτα χθεσινοι και μεις, να το διευκρινισεις ποιο ειναι για να ξερουμε που γραφεις ετσι απο περιεργεια.

Και ο dirtbird μαλακια εκανε που σου εγραψε οτι σου εγραψ και ασχοληθηκε μαζι σου.
Πεταμενες λεξεις.

Για να προστατευσω το αλλο forum (απο κεφτέδες οπως ειπε και ο Νικος) δεν θελω να γραψω ποιο ειναι γιατι αμα γραφτουν τυποι σαν εσενα γαμησετα...
Εκει περα δεν ειναι τα παιδια τοσο γρηγορα οσο εσυ (ο βασιλιας της βουτας).
Ο Νικος καταλαβε ποιο forum λεω.

ΥΓ: και αμα εχεις κανενα προβλημα γιατι διακρινω μάγκικο υφάκι (κατι επιασα απο τα @@ ειπες και κατι τετοια) μπορουμε να κανονισουμε απο κοντα να λυσουμε τις διαφορες μας γιατι σε κοβω μεγαλο μαγκα,θα ηθελα πολυ να γνωριστουμε να μου πεις απο κοντα αυτα που θελεις και να βρεθει και μια λυση...

OrEsTiS82
07/05/2007, 01:58
min asholise re file orestis ..komplexiki iparhun pantu..kai magges den ime katholu pitsirikas kolimenos..magga dukas min anigese poli giati kati tetia florakia me dukakia ta iha gia tin p@@tsa mou LEME...m lemee xt 97 leme...xtaki leme...me 54 troho leme...ante allu me ti m@l@kia sou LEME..

Φιλε hotcarv μην πεφτεις στην παγιδα να κρινεις την μηχανη,δεν φταιει η μηχανη, ο καθε κομπλεξικος φταιει που δεν αγαπαει πραγματικα τις μηχανες αλλα αγοραζει μια μηχανη σαν βλακας που ειναι για να φανεί σε καμια γκομενουλα η για να παει στο κολωνακι και στη Γλυφαδα στα cafe μηπως κανει μουρη και γ@μησει.
Υπαρχουν και καποιοι στην κατηγορια των 40αρηδων που πανε σε ταβερνακια και εχουν κοιλια 3 μετρα και κατα τα αλλα καβαλανε μηχανες (καθε καλοκαιρι με την παντοφλα μεχρι παραλια και παλι πισω)

DUKASII
07/05/2007, 08:45

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΛΑΚΗ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΤΟ ΧΤ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΕΝΤΙΣΙΟΝ ΡΕΙΣΙΝΓΚ ΜΕ ΤΑ 55 ΤΡΟΧΟ..:eek: :eek:

ΣΕ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΑΜΑ ΘΕς.

με 55 αλογα τιποτενιε αναβατη φλωροσμα...ΔΕ ΓΑΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.

ασε τωρα με το αλλο το 184 κιλα μηχανακι..και τα 45 αλογα..
χτ660 χ λέμε...
σε παω και με το 200αρι μου το διχρονο σου λεω..και μη σου πω και με το ποδηλατο μου.

εδω ειμαστε κοριτσια ανοιξαμε και σας περιμενουμε...αλλα εκτος απο λογια...μονο πουπουλα βλεπω τιποτα αλλο.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
07/05/2007, 08:47
Φιλε hotcarv μην πεφτεις στην παγιδα να κρινεις την μηχανη,δεν φταιει η μηχανη, ο καθε κομπλεξικος φταιει που δεν αγαπαει πραγματικα τις μηχανες αλλα αγοραζει μια μηχανη σαν βλακας που ειναι για να φανεί σε καμια γκομενουλα η για να παει στο κολωνακι και στη Γλυφαδα στα cafe μηπως κανει μουρη και γ@μησει.
Υπαρχουν και καποιοι στην κατηγορια των 40αρηδων που πανε σε ταβερνακια και εχουν κοιλια 3 μετρα και κατα τα αλλα καβαλανε μηχανες (καθε καλοκαιρι με την παντοφλα μεχρι παραλια και παλι πισω) και φυσικα υπαρχουν ορεστη και οι τυποι σαν εσενα που υπαρχουν για να γελαμε εμεις οι κομπλεξικοι και κοιλαραδες οταν τους κραζουμε στις ταβερνες που αυτοι δεν ερχοντε γιατι ασχολουντε με τον ερωτα τους με τις μοτοσυκλετες..

μονοι..

μπροστα στην οθονη του πισι τους.:wave2:

OzZzZzY
07/05/2007, 10:05
ορεστη απ οτι εχω καταλαβει απ οοοοολο αυτο απλα δεν γουσταρεις να ακουσεις κατι αρνητικο για την μηχανη σου..θες οοολοι να την προσκυνανε..κ οποιος εχει αντιθετη αποψη αμεσως για κοντρα, για συναντηση απο κοντα κ λυσιμο των διαφορων..moto forum λεγεται το forum που μπαινεις οχι husqvarnalovers forum..στο κατω κατω κατανοησε οτι οι μηχανες οσο κ να τις λατρευεις, να σαι ερωτευμενος και να τις βαζεις και στο κρεβατι σου ,οπως τις αγαπανε οι περισσοτεροι, ειναι μηχανηματα..δεν εχουν αισθηματα, δεν νιωθουν..αν στη βρισει καποιος, το πρωι που θα τη βαλεις μπρος δεν θα σου κανει ναζακια και πεισματα, ουτε θα σου πει "μωρο μου γιατι δεν με υπερασπιζεσαι"..χαλαρωσε λοιπον λιγο, ριξε τους τονους και μην εισαι κατ ευθειαν "παμε βουτα τωρα να βαλουμε κοντρα"..κ ποσο μαλλον οταν κυκλοφορουν δυνατοτερες μηχανες στο φορουμ..αυτο παει κ στον φιλο με το xt..

OrEsTiS82
07/05/2007, 21:10
και φυσικα υπαρχουν ορεστη και οι τυποι σαν εσενα που υπαρχουν για να γελαμε εμεις οι κομπλεξικοι και κοιλαραδες οταν τους κραζουμε στις ταβερνες που αυτοι δεν ερχοντε γιατι ασχολουντε με τον ερωτα τους με τις μοτοσυκλετες..

μονοι..

μπροστα στην οθονη του πισι τους.:wave2:

Σε ταβερνακια δεν συχναζω,ουτε ειμαι κυριλες, αμα θελεις να με βρεις να γελασεις μαζι μου και απο κοντα συχναζω στον Ερυθρό,Ζωγράφου και στους Αμπελοκηπους.

OrEsTiS82
07/05/2007, 21:20
ορεστη απ οτι εχω καταλαβει απ οοοοολο αυτο απλα δεν γουσταρεις να ακουσεις κατι αρνητικο για την μηχανη σου..θες οοολοι να την προσκυνανε..κ οποιος εχει αντιθετη αποψη αμεσως για κοντρα, για συναντηση απο κοντα κ λυσιμο των διαφορων..moto forum λεγεται το forum που μπαινεις οχι husqvarnalovers forum..στο κατω κατω κατανοησε οτι οι μηχανες οσο κ να τις λατρευεις, να σαι ερωτευμενος και να τις βαζεις και στο κρεβατι σου ,οπως τις αγαπανε οι περισσοτεροι, ειναι μηχανηματα..δεν εχουν αισθηματα, δεν νιωθουν..αν στη βρισει καποιος, το πρωι που θα τη βαλεις μπρος δεν θα σου κανει ναζακια και πεισματα, ουτε θα σου πει "μωρο μου γιατι δεν με υπερασπιζεσαι"..χαλαρωσε λοιπον λιγο, ριξε τους τονους και μην εισαι κατ ευθειαν "παμε βουτα τωρα να βαλουμε κοντρα"..κ ποσο μαλλον οταν κυκλοφορουν δυνατοτερες μηχανες στο φορουμ..αυτο παει κ στον φιλο με το xt..

Εισαι εντελως εκτος θεματος...
τις περισσοτερες μηχανες που κυκλοφορουν τις γουσταρω και οταν τις βλεπω τις χαιρομαι (εχω δηλωσει οπαδος 3 εταιριών,Husaberg,Husq,KTM), δεν ειμαι κομπλεξικος, ουτε ποτε το επαιξα γρηγορος στο δρομο (ουτε σνομπαρα) γιατι σεβομαι την μηχανη του αλλου και αυτο μπορει και αυτο αγορασε.
Μαλλον γουσταρεις και εσυ κλικες και καποιους συγκεκριμενους που μας προκαλουν,μονο εναν τυπο απο εδω σνομπαρα (και την μηχανη του) γιατι την ειδε καπως.
Το εαν αγαπαω την μηχανη μου ειναι προσωπικο μου,μαγκια μου,εσυ τι θελεις δηλαδη να την μισω; εσυ αμα παρεις μηχανη με γκαζι θα την εχεις για πεταμα; δε θα την γουσταρεις; μηπως ζηλευετε μερικοι που δεν μπορειτε να εχετε κατι γρηγορο και δεν μας αφηνετε στην χαρα μας;
Εγω για την μηχανη μου ειμαι υπερηφανος, ουτε λεφτα μου εδωσε ο μπαμπακας και η μαμακα για να το παιζω τσαμπα μαγκας οπως καποιοι, δουλεψα βραδακια και την πηρα και στα @@ μου ολα.

ΥΓ: αμα ημουν κομπλεξικος θα ημουν ολη μερα στην πλατεια σου και θα εκανα τον μαλακα στα παπακια σας και στους αλλους που ειχαν "εργαλεια" και δεν πληρωναν τις δοσεις και τους τα πηρανε...

OzZzZzY
07/05/2007, 21:25
τι να γουσταρω κλικες μωρε? αλλη ορεξη δεν ειχα να ασχολουμαι με κλικες..ναι εχουμε κανει μοτοσυκλετιστικη μαφια..σαν του glxαδες απο κορυδαλλο και νικαια
:rolleyes:

OrEsTiS82
07/05/2007, 21:36
Δε το κλειδωνουμε το θεμα να τελειωνουμε; δεν βγαινει ακρη ουτε εχω καμια ορεξη να μπαινω συνεχεια να απανταω.

fantacid
07/05/2007, 22:12

Πεταμενες λεξεις.

κ δε ρωτας το μεγκα ρουφιο (http://www.google.gr/search?q=OrEsTiS82&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a)???

:smokin:

OrEsTiS82
08/05/2007, 00:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
κ δε ρωτας το μεγκα ρουφιο (http://www.google.gr/search?q=OrEsTiS82&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a)???

Ατυχησες δεν εχει το συγκεκριμενο forum που ελεγα παραπανω (η τουλαχιστον δεν το βρηκα στις πρωτες σελιδες),ειναι forum συγκεκριμενου τυπου μηχανης.
Και στο url που εγραψες ειδα κατι forums για κινητα και κατι τετοια,δεν ειμαι εγω στο forum με τα κινητα γιατι ειδα εναν Orestis82 εκει.

fantacid
08/05/2007, 00:52
Ατυχησες δεν εχει το συγκεκριμενο forum που ελεγα παραπανω (η τουλαχιστον δεν το βρηκα στις πρωτες σελιδες),ειναι forum συγκεκριμενου τυπου μηχανης.
Και στο url που εγραψες ειδα κατι forums για κινητα και κατι τετοια,δεν ειμαι εγω στο forum με τα κινητα γιατι ειδα εναν Orestis82 εκει.

τα παραπονα σας στον κ.Γουγλη!!!

OrEsTiS82
08/05/2007, 05:39
LoooooL!
;)

DUKASII
08/05/2007, 08:21
LoooooL!
;) orestis παρατραβηξε το αστειο και δε γελαμε πλεον.
απο την αρχη του ποστ οι περισσότεροι οτι λενε το λενε στο χαβαλε και για να περασει η ωρα και εσεις που δεν τους ξερετε ολους αυτους τα παρεξηγησατε ολοι.
το τι εισαι και τι κανεις δε μας αφορα καθολου..αν εισαι καφετερικακιας αν το ενα αν το αλλο..
αν εισαι δουλευταρας και το πηρες μονος και ολαααααααα αυτα τα ωραια που εγραψες μου θυμισαν τον Ξανθοπουλο.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣΤΟΡΑ και ζΗτω που αγαπας τη μοτοσυκλετα οπως εσυ ξερεις..αλλα απλα να σου πω πως μερικοι απο αυτους που ηρθες σε αντιπαραθεση...οσα χρονια εισαι στη ζωη..αυτοι οδηγάνε μοτοσυκλετες και εχουνε οδηγησει και δοκιμάσει πιο πολλα μηχανακια απο οσα εχεις δει εσυ με τα ματια.

περα απο αυτο βαθμολογησε με 8 για τη προσπαθεια που εκανες για αντιπαραθεση...και μιας και το ποστ σου εφτασε τοσο μεγαλο αριθμο απαντησεων σου λεω πως περνας στην επομενη φάση

του SO YOU THINK YOU CAN RUN....:lol: :rotflmao: :lol: :beer:

καλή συνεχεια και συνεχισε τη σκληρή δουλειά.:lol: :rotflmao: :lol:

OzZzZzY
08/05/2007, 09:53
ευχαριστουμε τον κυριο duka..ας περασουμε στον κυριο vale να μας σχολιασει την σκηνικη παρουσια :D :D

OrEsTiS82
08/05/2007, 14:50
orestis παρατραβηξε το αστειο και δε γελαμε πλεον.
απο την αρχη του ποστ οι περισσότεροι οτι λενε το λενε στο χαβαλε και για να περασει η ωρα και εσεις που δεν τους ξερετε ολους αυτους τα παρεξηγησατε ολοι.
το τι εισαι και τι κανεις δε μας αφορα καθολου..αν εισαι καφετερικακιας αν το ενα αν το αλλο..
αν εισαι δουλευταρας και το πηρες μονος και ολαααααααα αυτα τα ωραια που εγραψες μου θυμισαν τον Ξανθοπουλο.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣΤΟΡΑ και ζΗτω που αγαπας τη μοτοσυκλετα οπως εσυ ξερεις..αλλα απλα να σου πω πως μερικοι απο αυτους που ηρθες σε αντιπαραθεση...οσα χρονια εισαι στη ζωη..αυτοι οδηγάνε μοτοσυκλετες και εχουνε οδηγησει και δοκιμάσει πιο πολλα μηχανακια απο οσα εχεις δει εσυ με τα ματια.

περα απο αυτο βαθμολογησε με 8 για τη προσπαθεια που εκανες για αντιπαραθεση...και μιας και το ποστ σου εφτασε τοσο μεγαλο αριθμο απαντησεων σου λεω πως περνας στην επομενη φάση

του SO YOU THINK YOU CAN RUN....:lol: :rotflmao: :lol: :beer:

καλή συνεχεια και συνεχισε τη σκληρή δουλειά.:lol: :rotflmao: :lol:

Κοιταξε Ξανθοπουλος δεν ειμαι,μαγκια μου που το αγορασα μονος μου γιατι εφτασα 25 και δεν γουσταρω να μου δινει κανεις λεφτα.
Οσο για αυτο που ειπες οτι οσα χρονων ειμαι αλλα τοσα οδηγουν καποιοι μοτοσυκλετα εχω να σου πω οτι και εγω γνωριζω ανθρωπους 50 χρονων που εχουν μηχανες στο γκαραζ (απο νεαροι) για να το παιζουν μηχανοβιοι εδω και 30 χρονια και δεν κανουν ουτε 50 χιλιομετρα τον χρονο.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν ατομα μεγαλυτερης ηλικιας εδω που αγαπουν και γνωριζουν απο μοτοσυκλετες.
Σεβομαι τους παλαιοτερους οδηγους αλλα δεν θα τους προσκυνησω κιολας, δεν γεννηθηκα το 1965 ετυχε και γεννηθηκα το 1982.

DUKASII
08/05/2007, 14:56
Κοιταξε Ξανθοπουλος δεν ειμαι,μαγκια μου που το αγορασα μονος μου γιατι εφτασα 25 και δεν γουσταρω να μου δινει κανεις λεφτα.
Οσο για αυτο που ειπες οτι οσα χρονων ειμαι αλλα τοσα οδηγουν καποιοι μοτοσυκλετα εχω να σου πω οτι και εγω γνωριζω ανθρωπους 50 χρονων που εχουν μηχανες στο γκαραζ (απο νεαροι) για να το παιζουν μηχανοβιοι εδω και 30 χρονια και δεν κανουν ουτε 50 χιλιομετρα τον χρονο.
Σεβομαι τους παλαιοτερους οδηγους αλλα δεν θα τους προσκυνησω κιολας, δεν γεννηθηκα το 1965 ετυχε και γεννηθηκα το 1982. καλα απλα στο ειπα γιατι ο συγκεκριμενος μεσηλικας..

τρεχει ακομα σε αγωνες εντουρο ...

και εχει και μια βεσπα μπεβερλι για καθε μερα.

οποτε το να ακουσεις κατι απο αυτον ας πουμε..καλο θα ναι..και οχι λογος διαμαχης.

OldMan
08/05/2007, 15:03
καλα απλα στο ειπα γιατι ο συγκεκριμενος μεσηλικας..
Άει παράτα μας ρε με τον Κακομίρογλου ...:D :mad: :D

dirtbird
08/05/2007, 15:05

οποτε το να ακουσεις κατι απο αυτον ας πουμε..καλο θα ναι..και οχι λογος διαμαχης.

Τον κακό σου τον καιρό ρε που θα πεις τον Κωστάκη μεσήλικα.....

(και άρχισε να ετοιμάζεσαι για καλοκαιρινό λιώσιμο σε πίστα γιατί οι άλλοι 2 έχουν 'υποχρεώσεις' και μόνος μου βαριέμαι) :bigcry: :lol:

DUKASII
08/05/2007, 15:12
Βλεπω να με πεταει σε κανα γκρεμο λεμε αμα το δει το ποστ..:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

marios8
08/05/2007, 15:39

καποιους συγκεκριμενους που μας προκαλουν,μονο εναν τυπο απο εδω σνομπαρα (και την μηχανη του) γιατι την ειδε καπως.

Mην βιάζεσαι να κρίνεις τους ανθρώπους.:beer: :wave2:

πέρνα και καμια βόλτα απο τα αγωνιστικα

STOYBI
08/05/2007, 16:50

Μην ξεχασω να ριξω την καλη αγκωνια μου στο γατουλη με το 200σαρι και το λελουδο την ωρα που θα περναμε την χαραδρα...:rolleyes:

Μην ξεχασω να ριξω την καλη αγκωνια μου στο γατουλη με το 200σαρι καιτο λελουδο την ωρα που θα περναμε την χαραδρα...::rolleyes

Μην ξεχασω να ριξω την καλη αγκωνια μου στο γατουλη με το 200σαρι και το λελουδο την ωρα που θα περναμε την χαραδρα...:::rolleyes:

STOYBI
08/05/2007, 17:33
Άει παράτα μας ρε με τον Κακομίρογλου ...:D :mad: :D

Eνταξει ρε φουστη μου αυτο.....

Αλλα και μεσηλικα ??? :eyepop: :bigcry: :bigcry:

Γονατισα....... :sad:

Netis
20/05/2007, 11:33
kala milame exete poly gelio!!!tsakwneste gia to tipota xaxaxa!mprabo kathe mera tetoia na gelame ligaky :D

zireous
20/05/2007, 17:33
Ρε συ κρούκη, και συ ρε stoubi, κάνετε πρώτα τη λαλακία σας και γράφετε στα προφίλ τις σακαράκες μόνο που οδηγάτε και όχι τα άλλα (που τα γουστάρετε κιόλας περισσότερο), και περιμένετε να μην αρπαχτούνε οι νεώτεροι -αλλά καί να έχουνε διαβάσει 3.654 σχετικά ποστ ανάμεσα σε 5.890.900 άλλα ώστε να καταλάβουν ότι οδηγάτε καί άλλα πραπρά...

Και γω την έχω πει στο stoubi για το beverley (είναι μηχανή αυτό ρε, όχι πες μου είναι; :lol: ), σε άσχετη φάση που παρεξηγηθήκαμε σα λαλάκες χωρίς λόγο -και γι' αυτό το βάζει ρε, βαλτός είναι. :lol:

Όσο για τα λιμανάκια, τί να κλάσετε ρε εκεί, άντε πάτε παραέξω ή παραπάνω ή κάπου στα διάλα αλλού τέλος πάντων και να γουστάρετε, άντε γιατί με τόσο χαβαλέ εδώ μέσα έτοιμος είμαι να αλλάξω λάδια στο ονόφιο και να κατέβω Αθήνα μόνο και μόνο για να σκάω στα γέλια με κάτι τέτοιες φάσεις που θα πλακώνεστε για το τίποτα -χώρια το Δούκα τί γέλιο θα βγάλει μόνος του. :lol:

Κουλάρετε, πάτε στο σωστό φόρουμ και ποστάρετε για να κάνετε κάμμια βόλτα -και οι παλιότεροι βρείτε καλύτερους τρόπους να κάνετε χιούμορ, αλλιώς χαρακτηρίζεστε βλακόμουτρα με κάτι τέτοια -όχι ότι δεν είστε. :lol:

Ούγκ.

:rotflmao:

gcrook
20/05/2007, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Ρε συ κρούκη, και συ ρε stoubi, κάνετε πρώτα τη λαλακία σας και γράφετε στα προφίλ τις σακαράκες μόνο που οδηγάτε και όχι τα άλλα (που τα γουστάρετε κιόλας περισσότερο), και περιμένετε να μην αρπαχτούνε οι νεώτεροι -αλλά καί να έχουνε διαβάσει 3.654 σχετικά ποστ ανάμεσα σε 5.890.900 άλλα ώστε να καταλάβουν ότι οδηγάτε καί άλλα πραπρά...

Υπονοεις οτι το SV ειναι πιο παρταλι απο το Kaze-R που δεν εχω συμπεριλαβει στον προφιλ; :eek: ...εισαι και Σουζουκακιας παναθεμα σε. Δεν κατακρινω κανεναν που δεν εχει διαβασει τα 7.000 ποστ μου.Κατακρινω το γεγονος οτι μπαινουν σε ενα φορουμ για να πουν τις μαλακιες που θα μπορουσαν να πουνε στην καφετερια και που θα περασουν στο ντουκου.Εδω τα γραπτα μενουν το εχουμε ξαναπει.

Και γω την έχω πει στο stoubi για το beverley (είναι μηχανή αυτό ρε, όχι πες μου είναι; :lol: ), σε άσχετη φάση που παρεξηγηθήκαμε σα λαλάκες χωρίς λόγο -και γι' αυτό το βάζει ρε, βαλτός είναι. :lol:

.

Με τετοιο παρταλι ειναι να μην του την πεις.Εχει βαλει και ενα αβαταρ εκει περα οταν μεγαλωσει θελει να γινει εντουρας νομιζω. :rofl:

Όσο για τα λιμανάκια, τί να κλάσετε ρε εκεί, άντε πάτε παραέξω ή παραπάνω ή κάπου στα διάλα αλλού τέλος πάντων και να γουστάρετε, άντε γιατί με τόσο χαβαλέ εδώ μέσα έτοιμος είμαι να αλλάξω λάδια στο ονόφιο και να κατέβω Αθήνα μόνο και μόνο για να σκάω στα γέλια με κάτι τέτοιες φάσεις που θα πλακώνεστε για το τίποτα -χώρια το Δούκα τί γέλιο θα βγάλει μόνος του. :lol:

.

Αυτο ελειπε να πηγαιναμε και Λιμανακια να τα στηναμε.Τοσο ξεφτιλες και να το θελαμε...

Κουλάρετε, πάτε στο σωστό φόρουμ και ποστάρετε για να κάνετε κάμμια βόλτα -και οι παλιότεροι βρείτε καλύτερους τρόπους να κάνετε χιούμορ, αλλιώς χαρακτηρίζεστε βλακόμουτρα με κάτι τέτοια -όχι ότι δεν είστε. :lol:

Ούγκ.

.

Χαιρομαι που μας καταλαβαινεις. :lol:

Υ.Γ Ποιο ειναι αυτο το σωστο φορουμ που πρεπει να παμε για να κανουμε καμια βολτα;:confused: :rolleyes:

STOYBI
20/05/2007, 18:23
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
[B]Ρε συ κρούκη, και συ ρε stoubi, κάνετε πρώτα τη λαλακία σας και γράφετε στα προφίλ τις σακαράκες μόνο που οδηγάτε και όχι τα άλλα (που τα γουστάρετε κιόλας περισσότερο), και περιμένετε να μην αρπαχτούνε οι νεώτεροι -αλλά καί να έχουνε διαβάσει 3.654 σχετικά ποστ ανάμεσα σε 5.890.900 άλλα ώστε να καταλάβουν ότι οδηγάτε καί άλλα πραπρά...[QUOTE]

Kαι απο που ως που ρε φιλαρακο θα μου πεις σακαρακα ενα μηχανακι 400cc 07 μοντ που κουνιετε σχετικα αξιοπρεπος μεσα στην πολη και εξω απο αυτην και που πληρωσα πιθανον παραπανω απο οτι εχεις παρει το δικο σου το χρεπι μεταχειρω και κανω την δουλεια μου????? Και γιατι θα πρεπει να μου λεει ο οποιος ποιο μηχανακι θα βαλω στο προφιλ μου ???? Και μετα για πες μου τι μαλακιες εγραψα σε ενα ατομο που καλουσε για βολτα αλλους λες και θα πανε σε ληστεια οπως πολυ σωστα παρατηρησε αλλος φιλος εδω μεσα ???? Το οτι απαντησα σε αλλα ποστ πανω στην πλακα το εκανα και τελειωσε....

Προτου απαντησω ομως πανω στην πλακα ,υπαρχει μηνυμα που γραφω πολυ καθαρα τι με πειραξε και καλα θα ειναι να διαβαζεις προσεκτικοτερα........

zireous
20/05/2007, 18:40
Καλά ρε stoubi, άμα δε σηκώνεις πλάκα για το μοτόρι σου πάσο (φυσικά και είναι ότι πρέπει για Αθήνα, και για παντού το μηχανάκι σου, εγώ το παπί θα οδήγαγα άμα έμενα -και δούλευα- ακόμα εκεί), πες για τα δικά μου ότι θές να πατσίσουμε... :(

Το φόρουμ με τις συναντήσεις δεν είναι ρε συ gcrook;

(αυτό που δέ πατάω γω συνήθως καθότι είμαι xxx χιλιόμετρα μακριά, δικαιολογίες) :lol:

zireous
20/05/2007, 18:48
Όσο για το sv gcrook, δεν ήξερα κάν ότι έχεις το sv στο προφίλ, νόμιζα ότι είχες το άλλο. :rolleyes: :lol:

gcrook
20/05/2007, 18:50

Το φόρουμ με τις συναντήσεις δεν είναι ρε συ gcrook;

(αυτό που δέ πατάω γω συνήθως καθότι είμαι xxx χιλιόμετρα μακριά, δικαιολογίες) :lol:

Εγω ομως το παταγα πολυ συχνα μεχρι τον Γεναρη.
Συχνα επισης παταγα και αυτο με τα τρακντει.

Και τα δυο πολυ πιο συχνα απ'οτι επρεπε.

gcrook
20/05/2007, 18:51
Όσο για το sv gcrook, δεν ήξερα κάν ότι έχεις το sv στο προφίλ, νόμιζα ότι είχες το άλλο. :rolleyes: :lol:

Πιο μωρε το Kaze-r;

Μα...αυτο εχω......:sad:

STOYBI
20/05/2007, 19:01
Καλά ρε stoubi, άμα δε σηκώνεις πλάκα για το μοτόρι σου πάσο (φυσικά και είναι ότι πρέπει για Αθήνα, και για παντού το μηχανάκι σου, εγώ το παπί θα οδήγαγα άμα έμενα -και δούλευα- ακόμα εκεί), πες για τα δικά μου ότι θές να πατσίσουμε... :(

Α Πλακα εκανες.........:lol: :lol: :lol:

Ο 1ος εισαι εδω και 6 μηνες που το εχω παρει...... :sad:

zireous
20/05/2007, 19:06
Καλά επειδή δέ βγάζουμε άκρη, και τα παιδιά στο παρών θρεντάκιο μπορεί να εννοούσαν μια απλή βολτούλα (και όχι οργανωμένη τρομοκρατική επίθεση με σκοπό οι πεζοί να καβαλάνε κολώνες, και τα κουτιά να πέφτουν σωρηδόν στη θάλασσα από το τρόμο), άμα ενδιαφέρονται ακόμα για χαλαρή βολτούλα (εγώ αυτό κατάλαβα όσο μούρη και να πουλάγανε διάφοροι πάντως) προτείνω να τσεκάρουν καλύτερα τα σχετικά με την ομαδική οδήγηση στο "Οδήγηση -Tips & Tricks", και να βγούνε παραέξω να γουστάρουνε κιόλας αντί για τα λιμανάκια.

Παραείστε παρεξηγησιάρηδες, πάω να σπαμάρω αλλού -άσε που επιτελώ κοινωνικό έργο σε κουτοφόρα... :mad: :rolleyes: :lol:

gcrook
20/05/2007, 19:11
άμα ενδιαφέρονται ακόμα για χαλαρή βολτούλα (εγώ αυτό κατάλαβα όσο μούρη και να πουλάγανε διάφοροι πάντως) προτείνω να τσεκάρουν καλύτερα τα σχετικά με την ομαδική οδήγηση στο "Οδήγηση -Tips & Tricks", και να βγούνε παραέξω να γουστάρουνε κιόλας αντί για τα λιμανάκια.

Χαχαχαχαχαχα.

Αυτο δεν θα το κανουνε ποτε μερικοι εδω μεσα ουτε καν που τους ενδιαφερει ουτε που γνωριζουν οτι στα φορουμς υπαρχουν τετοια κειμενα.

Εκει κολλησαμε εξ'αρχης καποιοι (εγω σιγουρα) εξ'ου και το υφακι μας σε αυτο το θρεντ.

Παρεξηγισιαρηδες δεν ειμαστε γιατι μας λενε γλυκα αγορια μερικους εδω μεσα νομιζεις;:blush:

OrEsTiS82
21/05/2007, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
[B]Ρε συ κρούκη, και συ ρε stoubi, κάνετε πρώτα τη λαλακία σας και γράφετε στα προφίλ τις σακαράκες μόνο που οδηγάτε και όχι τα άλλα (που τα γουστάρετε κιόλας περισσότερο), και περιμένετε να μην αρπαχτούνε οι νεώτεροι -αλλά καί να έχουνε διαβάσει 3.654 σχετικά ποστ ανάμεσα σε 5.890.900 άλλα ώστε να καταλάβουν ότι οδηγάτε καί άλλα πραπρά...[QUOTE]

Και μετα για πες μου τι μαλακιες εγραψα σε ενα ατομο που καλουσε για βολτα αλλους λες και θα πανε σε ληστεια οπως πολυ σωστα παρατηρησε αλλος φιλος εδω μεσα ????

Ρε παλι για μενα λες; και στον υπνο σου εμενα σκεφτεσαι; σε ενοχλησε που καλουσα κοσμο για βολτα επειδη δε μπορουσες να ερθεις και εσυ; επρεπε να ερθεις με το beverly δε θα σε πειραζαμε, τι κομπλεξικος ειναι αυτος ρε...

OzZzZzY
21/05/2007, 00:32
θα μιλαγα για το χασμα των γεννεων αλλα δεν στεκει.. θα ψαξω πουθενα στη βιολογια για τα υποχρεωτικα ενδοκυτταρικα παρασιτα μηπως βρω λυση.... :(

:lol: :lol: :lol:

Netis
21/05/2007, 09:41
eleos!:sun:

zireous
28/05/2007, 00:06
Πάντως οφείλεις να παραδεχτείς φίλε OrEsTiS82, ότι σε τρώει και σένα το πωλαράκι σου... :lol:

hotcarver
29/05/2007, 22:44
Ρε μαγκες εμεις γραφουμε για τη βολτα που θελουμε να παμε..εσεις γιατι μπαινετε σαν τις π@@@@τσες και γ@@@@ατε το thread???αιντε με τα μπρικια ολοι,τσαμπα μαγκες...

KaTaNaS
29/05/2007, 22:49
Ρε μαγκες εμεις γραφουμε για τη βολτα που θελουμε να παμε..

θελω να ερθω κι εγω, που; ποτε;

zireous
29/05/2007, 23:01
Ρε μαγκες εμεις γραφουμε για τη βολτα που θελουμε να παμε..εσεις γιατι μπαινετε σαν τις π@@@@τσες και γ@@@@ατε το thread???αιντε με τα μπρικια ολοι,τσαμπα μαγκες...

Ξέρεις πόσοι έχουνε πάει βόλτα -στις Βόλτες- από τότε που άνοιξε το ποστ τούτο; :lol:

Άσε που είμαστε στις διαμάχες, και μπορεί ο καθένας να κάνει το τόπικ γιαούρτι -έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα.

hotcarver
29/05/2007, 23:02
Ρε φιλε βιαζεσαι..Κατσε πρωτα να οργανωσουνε τα σεμιναρια οδηγησης οι δασκαλοι εδω του φορουμ μπας και ξεστραβωθουμε και μαθουμε κι εμεις να καβαλαμε,να αποφοιτησουμε ,να μας δωσουν το οκ,και μετα με τη συνοδεια τους παντα να μας βγαλουν βολτα...ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΑ...οποτε γουσταρεις κανονιζουμε ρε και χωρις πμ εδω μπας και ερθει και κανεις απο τους στριφτερους να τον "θαυμασουμε" live...

zireous
29/05/2007, 23:04
Ρε συ hotcarver, μη χαλάς τη ζαχαρένια σου, πάγαινε κάνε ένα ποστάκι στις Βόλτες, και θα δεις πόσοι γουστάρουνε, εδώ (στις Διαμάχες) ή κάνουμε πλάκα ή ζοριζόμαστε, τα άλλα περισσεύουν -σπάνια λέμε και τα πράγματα όπως θα έπρεπε.

hotcarver
29/05/2007, 23:06
Βασικα....εχεις δικιο ρε φιλε...δεν καταλαβα απλα γιατι μπηκε εδω το thread..

KaTaNaS
29/05/2007, 23:11
Ρε φιλε βιαζεσαι..Κατσε πρωτα να οργανωσουνε τα σεμιναρια οδηγησης οι δασκαλοι εδω του φορουμ μπας και ξεστραβωθουμε και μαθουμε κι εμεις να καβαλαμε,να αποφοιτησουμε ,να μας δωσουν το οκ,και μετα με τη συνοδεια τους παντα να μας βγαλουν βολτα...ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΑ...οποτε γουσταρεις κανονιζουμε ρε και χωρις πμ εδω μπας και ερθει και κανεις απο τους στριφτερους να τον "θαυμασουμε" live...

ελα ρε, οσοι λενε το κανουν καλοπροαίρετα! :beer:

για καλό... για να ανεβει το επίπεδο! και παιδεία!

παντως για σμ και ον-οφφ εχω μια διαδρομη ταμαμ..