View Full Version : Ποσοι ειμαστε; (Enduro, Super Motard)
Ανοίχτε ένα άλλο εκεί, μή μασάτε.
Βόλτα θέλετε να πάτε, για ληστείες σόρι αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν έχει παραγραφεί η τελευταία ακόμα (χούμορ έ; ). :lol:
hotcarver
29/05/2007, 23:13
Για πες..
Θα αφήσω αυτό το τόπικ να καταλήξει στην Άβυσσο που επικρατεί στο πάτο του φόρουμ...
:wave2:
nikos force
30/05/2007, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ελα ρε, οσοι λενε το κανουν καλοπροαίρετα! :beer:
για καλό... για να ανεβει το επίπεδο! και παιδεία!
παντως για σμ και ον-οφφ εχω μια διαδρομη ταμαμ.. na kanw mian erwtisi???? den eixes xtypisei???kaloproereta rwtaw...makari na eisai ok kai na pame boltitsa kapoia stigmi ,apla exw mperdetei???? elpizw na min pareksigithw...aplos den exw katalabei ti ginetai...
dirtbird
30/05/2007, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
...aplos den exw katalabei ti ginetai...
akoma tipota :( :(
nikos force
30/05/2007, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
akoma tipota :( :( ws pros ti????the thelw na kanw perissoteres erwthseis giati to paidi blepw oti apantaei kai de kserw ti na ypwthesw....exw meinei akoma sto post tou kammenoy asterioy...tespa...makari to paidi na einai kala kai apla egw na eimai ligo blakas parapanw kai na diabazw alla ntalwn
ws pros ti????the thelw na kanw perissoteres erwthseis giati to paidi blepw oti apantaei kai de kserw ti na ypwthesw....exw meinei akoma sto post tou kammenoy asterioy...tespa...makari to paidi na einai kala kai apla egw na eimai ligo blakas parapanw kai na diabazw alla ntalwn
α) Μια χαρα ειναι το παλικαρι και εχει γραψει πολλα ποστ μετα απο το ποστ που αναφερεις ( αδιαβαστο σε πιανω η μου φαινετε ) .......:rolleyes:
Συμπερασμα.........
Αν και το ειπες μονος σου................ :winka:
Κατα τα αλλα αμα θελεις βολτιτσα υπαρχουμε και οι υπολοιποι εδω μεσα μολις το ξεκολησεις στην διαθεση σου......:smokin:
Γιατι ξηγιεσαι ετσι ??????????????? :smokin:
...aplos den exw katalabei ti ginetai...
ρε φιλαράκι λογαριασμό θα σε δώσω; :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι χτυπημενος ειμαι ακομα... η βολτα που προανεφερα ηταν ψαρωτικο ποστακι... :D
μην τρωγεσται διχως λογο και αιτια!:wave2:
nikos force
31/05/2007, 08:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
α) Μια χαρα ειναι το παλικαρι και εχει γραψει πολλα ποστ μετα απο το ποστ που αναφερεις ( αδιαβαστο σε πιανω η μου φαινετε ) .......:rolleyes:
Συμπερασμα.........
Αν και το ειπες μονος σου................ :winka:
Κατα τα αλλα αμα θελεις βολτιτσα υπαρχουμε και οι υπολοιποι εδω μεσα μολις το ξεκολησεις στην διαθεση σου......:smokin:
Γιατι ξηγιεσαι ετσι ??????????????? :smokin: o kyrios pou apanthse akribws apo katw sou mou fainetai pio ''eykolos'' kai kalos anthrwpos...alla epeidh kai egw eimai kalos...tha sas dwsw mia eykairia:) :) :p
dirtbird
31/05/2007, 08:39
...tha sas dwsw mia eykairia:) :) :p
Nikos ....
ayto moy thimizei to gnosto anekdoto me tin xanthia:confused: :confused: :rotflmao: :rotflmao:
nikos force
31/05/2007, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Nikos ....
ayto moy thimizei to gnosto anekdoto me tin xanthia:confused: :confused: :rotflmao: :rotflmao: den to katexw to en logw anekdoto...may you speak it out loud...please...h ksanthia prosomoiazetai me emena????
OrEsTiS82
31/05/2007, 21:21
Zireous καλα τα λες, αλλα το ιδιο καλα τα λεει ο και ο Nikos Force και ο Hotcarver,εγω δεν πολυ γραφω πλεον γιατι δεν θελω να γινω "μαϊντανός" του Forum που ολο τσακωνεται, λεω την γνωμη μου παντα χωρις να το παιζω ιστορια γιατι δεν το εχω αναγκη.
Οσο για κατι που ειπατε, επειδη εγω εγραψα το συγκεκριμενο θεμα που ειμαστε, δεν το ειχα βαλει στις διαμαχες, το ειχα βαλει στις συναντησεις,αλλα επειδη τσακωνομασταν μας στειλανε εδω στις διαμαχες (που δε γουσταρω και δεν διαβαζω ποτε γιατι βαριεμαι να διαβαζω "μαγκιες-διαμαχες" απο πληκτρολογια,αμα εχουμε προβλημα μεταξυ μας να συναντηθουμε ολοι καπου να σκοτωθουμε,απο το internet ειναι γελοιο να τσακωνομαστε).