PDA

View Full Version : ΣτΕ και Νέα Φιλαδελφεια

spyrakos35
02/03/2007, 03:40
να δω τώρα τι πανό θα σηκώσει η original και τι σταση θα κρατήσει.......

ε ρε γλεντια......

oiko1979
02/03/2007, 07:49
ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ...

ΞΑΦΝΙΑΖΕΣΤΕ???

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ???

ΑΣ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΘΑΝΕ...

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ...

ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...

ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ....ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ....ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ...ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
02/03/2007, 08:53
Παρακαλώ οι γαύροι για γήπεδο και τζάμπα να μην μιλάνε... να μην αρχίζουμε πάλι.

Για το γήπεδο της ΑΕΚ.. πρώτα κανονίζουμε και ύστερα γκρεμίζουμε.. Νόμος αυτό.

Που θα γίνει;... μάλλον Λιόσσια το βλέπω να σιγουρεύει.

Gandalf

Cpt. Haddock
02/03/2007, 09:02
1. O Ολυμπιακός όντως είναι η τελευταία ομάδα που δικαιούται να μιλάει για γήπεδο/τζάμπα κλπ...

Χώρος παλιού ποδηλατοδρομίου, γηπεδο του Εθνικού χτίστηκε ελεώ Κόκκαλη και Ολ. Αγώνων με λεφτά του κράτους και "έγινε δωρεά".

2. Καιρός είναι σε αυτή τη χώρα να ξεφύγουμε λίγο απο τους συναισθηματισμούς και να γίνουμε πιο ορθολογιστές... Αυτό που χρειάζονται οι ομάδες είναι γήπεδα σύγχρονα, ευρύχωρα με βοηθητικούς χώρους και όχι σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Γι' αυτό και τα ΑΕΚ=προσφυγιά=Ν. Φιλαδέλφεια ειναι μεν συγκινητικά, είναι όμως και άτοπα.

Ευτυχώς που δεν επικράτησε τελικα και στον Παο παρόμοια "πατριωτική" λογική και ξέφυγε απο τις παπαριές "αναβάθμιση της Λεωφόρου" και οδεύει προς Βοτανικό (με πολλά προβλήματα ακόμα βέβαια)

:wave2:

idi
02/03/2007, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ...

ΞΑΦΝΙΑΖΕΣΤΕ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ :rotflmao: :rotflmao:

ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ??????? ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΙΣΚΑΚΙ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ??????

idi
02/03/2007, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
να δω τώρα τι πανό θα σηκώσει η original και τι σταση θα κρατήσει.......

ε ρε γλεντια......

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΝΤΕΜΗ!!! :beer: :beer: :beer:

Lazio
02/03/2007, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ...

ΞΑΦΝΙΑΖΕΣΤΕ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re arouraioi posa apo ta xrei sas xaristikan otan anelabe o akatanomastos?
Kai posa fragka dosate eseis gia to karaiskaki? E?

As einai kala o Simitis .....

alximistis
02/03/2007, 11:58
Όταν τα έλεγε ο Ντέμης τον αποκαλούσαν προδότη και λαμόγιο. Και έβγαινε η ερασιτεχνική κι έλεγε όχι θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και έχει αποφασιστεί και έχουν συμφωνήσει όλοι κλπ.
Δύο ερωτήσεις:
1). Τώρα τι θα πούνε; Ξέρετε όλοι συμφωνούν πλην όμως του ΣτΕ; μικρή διαφορά ε;
2). Αυτή η ρημάδα η ερασιτεχνική και όλοι ολόγυρά της όταν ο πολύς κ. Γρανίτσας γκρέμιζε το "Ναό" που σκατά ήταν;;;;;;

Και μία παρατήρηση: Θα ήθελα να ξέρω τι στάση θα κρατήσουν τώρα κάποιοι δημοσιογράφοι οι οποίοι έσερνα τα μύρια όσα για το γήπεδο...

TROOPER
02/03/2007, 12:14
ΠΟΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........:lol:

arxaios
02/03/2007, 12:15
Νομίζω ότι εδώ κοιτάμε το δένδρο και όχι το δάσος...........
Το ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει γήπεδο κοντά του είναι το θέμα . Δεν θέλει γιατί γνωρίζει ότι κάθε εβδομάδα θα πρέπει να χώνει το χέρι στην τσέπη για να επιδιορθώνει τα σπασμένα του ΚΑΘΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥ στο σπίτι του, στο μαγαζί του και στο αυτοκίνητο - μηχανή του. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!!!!! Αν εσείς είσασταν στη θέση αυτών που έκαναν την προσφυγή, το ίδιο δεν θα κάνατε ;;;;;
Δεν αναφέρομαι μόνο στην Α.Ε.Κ. αλλά σε όλες τις ομάδες ......
Κάποτε καμαρώναμε να είναι το γήπεδο κοντά, τώρα το αντιμετοπίζουμε σαν κακό σπυρί και απόστημα ........
:mad: :mad: :mad:

idi
02/03/2007, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

αντιθετα θα ελεγα!!! :beer: :beer: :beer:

spyrakos35
02/03/2007, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Όταν τα έλεγε ο Ντέμης τον αποκαλούσαν προδότη και λαμόγιο. Και έβγαινε η ερασιτεχνική κι έλεγε όχι θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και έχει αποφασιστεί και έχουν συμφωνήσει όλοι κλπ.
Δύο ερωτήσεις:
1). Τώρα τι θα πούνε; Ξέρετε όλοι συμφωνούν πλην όμως του ΣτΕ; μικρή διαφορά ε;
2). Αυτή η ρημάδα η ερασιτεχνική και όλοι ολόγυρά της όταν ο πολύς κ. Γρανίτσας γκρέμιζε το "Ναό" που σκατά ήταν;;;;;;

Και μία παρατήρηση: Θα ήθελα να ξέρω τι στάση θα κρατήσουν τώρα κάποιοι δημοσιογράφοι οι οποίοι έσερνα τα μύρια όσα για το γήπεδο...

γαμησέ τους αυτούς..... ρουφιάνοι και υπάλληλοι έιναι οι πιο πολλοί.....

Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ......

Α. ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ??? ΤΟ ΣτΕ???
Β. ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ???
Γ. ΑΝ Β, ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ???
Δ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ???

TROOPER
02/03/2007, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αντιθετα θα ελεγα!!! :beer: :beer: :beer:

ΜΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
02/03/2007, 12:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
γαμησέ τους αυτούς..... ρουφιάνοι και υπάλληλοι έιναι οι πιο πολλοί.....

Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ......

Α. ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ??? ΤΟ ΣτΕ???
Β. ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ???
Γ. ΑΝ Β, ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ???
Δ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ???

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Sferopetadhn
02/03/2007, 12:50
Παιδιά μιας και η δουλειά μου έχει να κάνει με ακίνητα και ξέρω πέντε πράματα από μέσα θέλω να πω ότι η στάση της original σχετικά με το γήπεδο είναι τουλάχιστον ηλίθια και μόνο κακό κάνει στην ΑΕΚ, εκτός αν η στάση αυτή προκύπτει από υπόγεια συμφέροντα άλλων που μέσω της original ασκούν πιέσεις στον Ντέμη...

Για το γήπεδο λοιπόν...

α) Ο Γρανίτσας που γκρέμισε το γήπεδο θεωρώντας ότι θα πάρει αυτόματα άδεια για νέο είναι μέγας μαλάκας και πρέπει να μπει στα ρεκόρ γκίνες...

β) Οι κάτοικοι έχουν δίκιο να μη θέλουν γήπεδο δίπλα τους και για τα επεισόδια αλλά και γιατί ένα γήπεδο είναι τεράστιος όγκος και κυριολεκτικά τους κρύβει τον ουρανό. Εδώ μία πενταώροφη οικοδομή έχεις απένταντι και ξενερώνεις, φαντάσου να είναι αυτό το κτήνος...

γ) Και τώρα τα σοβαρά... Δεν υπάρχει ούτε μία ομάδα παγκοσμίως που να βγάζει τα λεφτά της από διαρκείας. Οι μεγαλύτερες πηγές εσόδων (εκτός από έσοδα συμμετοχής στε τσου λου κλπ) είναι φανέλα, διαφημίσεις, πώληση του σήματος της ομάδας και ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Υπάρχει κανένας τόσο ηλίθιος που θα φτιάξει γήπεδο χωρίς να πάρει τα λεφτά του και το κέρδος που αναλογεί στο ρίσκο που αναλαμβάνει με την κατασκευή; Αν ξέρετε κανέναν τόσο μαλάκα πείτε μου κι εμένα γιατί θέλω να φτιάξω ένα σπιτάκι...

Ο Ντέμης λοιπόν θέλει να φτιάξει ένα γήπεδο που να έχει μία εμπορική στοά όπου πριν από κάθε αγώνα της ΑΕΚ να γίνεται το έλα να δεις. Ακόμη και όταν η ομάδα παίζει εκτός το γήπεδο μπορεί να είναι ένα καλό στέκι για χανούμια (άντε πολύ ευγενικός ήμουν μέχρι τώρα :D ). Αυτά τα πράματα λοιπόν θέλουν χώρο. Θέλει το πάρκινγκ, θέλει το παρκάκι, θέλει τους άνετους χώρους. Αυτά όλα προϋποθέτουν μεγάλο οικόπεδο που αυτή τη στιγμή στη Φιλαδέλφεια δεν υπάρχει.

Είχα την τύχη να πάω στο Μπερναμπέου δυστυχώς μία Κυριακή που η Ρεάλ έπαιζε εκτός. Ε λοιπόν πλήρωσα 9 ευρώ (πριν 3 χρόνια) για να μπω στο γήπεδο, να μπω στα αποδυτήρια, να βγω από την καταπακτή στο γήπεδο, να κάτσω στον πάγκο της ρεάλ... και δε μετάνιωσα ούτε στιγμή για τα λεφτά που έδωσα! Όποτε βλέπω ματς της ρεάλ σκέφτομαι την επίσκεψη και καραγουστάρω... Αυτό είναι να ξέρεις να πουλάς την ομάδα σου. Και το Μπερναμπέου είναι καταμεσής της πόλης αλλά βρίσκεται δίπλα σε σταθμό του μετρό και έχει μία τεράστια έκταση γύρω γύρω για πάρκινγκ...

Πού να χωρέσει ρε παιδιά το γαμήδι στη Φιλαδέλφεια; Αφήστε ρε τον άνθρωπα να σας φτιάξει γήπεδο ρε. Στολίδι θα είναι και θα είναι πιο έδρα απ'το ΟΑΚΑ.

Σκέφτομαι και το δικό μας (Τούμπα) και κλαίει η ψυχή μου... Ήρθε ο άλλος απ'τη Ρωσσία (και λαμόγιο να ήταν δε με νοιάζει) και ο άνθρωπος είπε "για να πάρω την ομάδα με τα χρέη που έχει, θέλω την εκμετάλλευση (ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ) για 50 χρόνια"... και λένε τα πραγματικά λαμόγια "ΟΧΙ!!!!! το γήπεδο ανήκει στο λαό, την ιστορία και λοιπές μαλακίες"!!!!!! Που είναι ένα οικόπεδο φιλέτο με αρκετό χώρο για πάρκινγκ, μαγαζιά, καφέ και ότι άλλα σκατά θέλουν... και είναι έτοιμο να πέσει απ'την έλλειψη συντήρησης...

ΡΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ! Τουλάχιστον να πηγαίνει ο κόσμος και να έχει ένα σοβαρό καφέ, μία τουαλέτα της προκοπής... By the way δε νομίζω να υπάρχουν χειρότερες τουαλέτες από αυ΄τες της Τούμπας...

Τες πα... Είπα τη γνώμη μου για το γήπεδο της ΑΕΚ (τα άκουγα τόσα χρόνια στην TV και έβριζα) είπα και τα δικά μας σκατά και ξεθύμανα (για λίγο)...

alximistis
02/03/2007, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Παιδιά μιας και η δουλειά μου έχει να κάνει με ακίνητα και ξέρω πέντε πράματα από μέσα θέλω να πω ότι η στάση της original σχετικά με το γήπεδο είναι τουλάχιστον ηλίθια και μόνο κακό κάνει στην ΑΕΚ, εκτός αν η στάση αυτή προκύπτει από υπόγεια συμφέροντα άλλων που μέσω της original ασκούν πιέσεις στον Ντέμη...

Για το γήπεδο λοιπόν...

α) Ο Γρανίτσας που γκρέμισε το γήπεδο θεωρώντας ότι θα πάρει αυτόματα άδεια για νέο είναι μέγας μαλάκας και πρέπει να μπει στα ρεκόρ γκίνες...

β) Οι κάτοικοι έχουν δίκιο να μη θέλουν γήπεδο δίπλα τους και για τα επεισόδια αλλά και γιατί ένα γήπεδο είναι τεράστιος όγκος και κυριολεκτικά τους κρύβει τον ουρανό. Εδώ μία πενταώροφη οικοδομή έχεις απένταντι και ξενερώνεις, φαντάσου να είναι αυτό το κτήνος...

γ) Και τώρα τα σοβαρά... Δεν υπάρχει ούτε μία ομάδα παγκοσμίως που να βγάζει τα λεφτά της από διαρκείας. Οι μεγαλύτερες πηγές εσόδων (εκτός από έσοδα συμμετοχής στε τσου λου κλπ) είναι φανέλα, διαφημίσεις, πώληση του σήματος της ομάδας και ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Υπάρχει κανένας τόσο ηλίθιος που θα φτιάξει γήπεδο χωρίς να πάρει τα λεφτά του και το κέρδος που αναλογεί στο ρίσκο που αναλαμβάνει με την κατασκευή; Αν ξέρετε κανέναν τόσο μαλάκα πείτε μου κι εμένα γιατί θέλω να φτιάξω ένα σπιτάκι...

Ο Ντέμης λοιπόν θέλει να φτιάξει ένα γήπεδο που να έχει μία εμπορική στοά όπου πριν από κάθε αγώνα της ΑΕΚ να γίνεται το έλα να δεις. Ακόμη και όταν η ομάδα παίζει εκτός το γήπεδο μπορεί να είναι ένα καλό στέκι για χανούμια (άντε πολύ ευγενικός ήμουν μέχρι τώρα :D ). Αυτά τα πράματα λοιπόν θέλουν χώρο. Θέλει το πάρκινγκ, θέλει το παρκάκι, θέλει τους άνετους χώρους. Αυτά όλα προϋποθέτουν μεγάλο οικόπεδο που αυτή τη στιγμή στη Φιλαδέλφεια δεν υπάρχει.

Είχα την τύχη να πάω στο Μπερναμπέου δυστυχώς μία Κυριακή που η Ρεάλ έπαιζε εκτός. Ε λοιπόν πλήρωσα 9 ευρώ (πριν 3 χρόνια) για να μπω στο γήπεδο, να μπω στα αποδυτήρια, να βγω από την καταπακτή στο γήπεδο, να κάτσω στον πάγκο της ρεάλ... και δε μετάνιωσα ούτε στιγμή για τα λεφτά που έδωσα! Όποτε βλέπω ματς της ρεάλ σκέφτομαι την επίσκεψη και καραγουστάρω... Αυτό είναι να ξέρεις να πουλάς την ομάδα σου. Και το Μπερναμπέου είναι καταμεσής της πόλης αλλά βρίσκεται δίπλα σε σταθμό του μετρό και έχει μία τεράστια έκταση γύρω γύρω για πάρκινγκ...

Πού να χωρέσει ρε παιδιά το γαμήδι στη Φιλαδέλφεια; Αφήστε ρε τον άνθρωπα να σας φτιάξει γήπεδο ρε. Στολίδι θα είναι και θα είναι πιο έδρα απ'το ΟΑΚΑ.

Σκέφτομαι και το δικό μας (Τούμπα) και κλαίει η ψυχή μου... Ήρθε ο άλλος απ'τη Ρωσσία (και λαμόγιο να ήταν δε με νοιάζει) και ο άνθρωπος είπε "για να πάρω την ομάδα με τα χρέη που έχει, θέλω την εκμετάλλευση (ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ) για 50 χρόνια"... και λένε τα πραγματικά λαμόγια "ΟΧΙ!!!!! το γήπεδο ανήκει στο λαό, την ιστορία και λοιπές μαλακίες"!!!!!! Που είναι ένα οικόπεδο φιλέτο με αρκετό χώρο για πάρκινγκ, μαγαζιά, καφέ και ότι άλλα σκατά θέλουν... και είναι έτοιμο να πέσει απ'την έλλειψη συντήρησης...

ΡΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ! Τουλάχιστον να πηγαίνει ο κόσμος και να έχει ένα σοβαρό καφέ, μία τουαλέτα της προκοπής... By the way δε νομίζω να υπάρχουν χειρότερες τουαλέτες από αυ΄τες της Τούμπας...

Τες πα... Είπα τη γνώμη μου για το γήπεδο της ΑΕΚ (τα άκουγα τόσα χρόνια στην TV και έβριζα) είπα και τα δικά μας σκατά και ξεθύμανα (για λίγο)...

Μωρέ μια χαρά τα είπες! Αυτά λέμε πάνω-κάτω εδώ και καιρό. Και στην πολύ τελική ΝΑ κι αν βγάλει χρήματα ο Ντέμης ΝΑ κι αν δεν βγάλει. Εμένα ως φίλο της ΑΕΚ με ενδιαφέρει να έχει γήπεδο η ομάδα. Να μην είμαστε τα άστεγα τα καϋμένα που έλεγε στην ταινία ο Αυλωνίτης.
Τώρα για τα Λιόσια ίσως να μην είναι η καλύτερη λύση αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κι άλλη.

STOYBI
02/03/2007, 14:10
Μιλανε για τζαμπα ποιοι ??? :confused: :confused:

Οι αρχιτσαμπατζηδες του αρθρου 44 ??? :confused: Ελεος !! :lol: :lol: :lol:

Οσο για το Καραισκακη τα εχουμε πει !!! :rolleyes:

Ποιος μπορει να μου απαντησει στην ερωτηση γιατι το γηπεδο του Ολυμπιακου ητανε μεχρι και πριν ενα χρονο απο τους ολυμπιακους να γινει στον Ρεντη και οχι στο Φαληρο... Και τι φταει και δεν επεμενε η κυβερνηση στην απαιτηση της ( προκειμενου να δοθει αδεια εκμεταλευσης στον Ολυμπιακο ) στο να γινει το Καραισκακη οχι γηπεδο ποδοσφαιρου αλλα κανονικο σταδιο??? Αφου ειχε αρνηθει η κυβερνηση να γινει το καραισκακη απλο γηπεδο ποδοσφαιρου γιατι το εδωσε τσαμπα στον Ολυμπιακο ???

Να βοηθησω λιγο... Καποιοι ισως θυμουνται τις μαχες που εδωσαν Παπανδρεου και Βενιζελος με την Παε για να γινει το Καραισκακη Σταδιο και οχι απλο γηπεδο ποδοσφαιρου !!!

:smokin:

idi
02/03/2007, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μιλανε για τζαμπα ποιοι ??? :confused: :confused:

Οι αρχιτσαμπατζηδες του αρθρου 44 ??? :confused: Ελεος !! :lol: :lol: :lol:

Οσο για το Καραισκακη τα εχουμε πει !!! :rolleyes:

Ποιος μπορει να μου απαντησει στην ερωτηση γιατι το γηπεδο του Ολυμπιακου ητανε μεχρι και πριν ενα χρονο απο τους ολυμπιακους να γινει στον Ρεντη και οχι στο Φαληρο... Και τι φταει και δεν επεμενε η κυβερνηση στην απαιτηση της ( προκειμενου να δοθει αδεια εκμεταλευσης στον Ολυμπιακο ) στο να γινει το Καραισκακη οχι γηπεδο ποδοσφαιρου αλλα κανονικο σταδιο??? Αφου ειχε αρνηθει η κυβερνηση να γινει το καραισκακη απλο γηπεδο ποδοσφαιρου γιατι το εδωσε τσαμπα στον Ολυμπιακο ???

Να βοηθησω λιγο... Καποιοι ισως θυμουνται τις μαχες που εδωσαν Παπανδρεου και Βενιζελος με την Παε για να γινει το Καραισκακη Σταδιο και οχι απλο γηπεδο ποδοσφαιρου !!!

:smokin:
ANTE ΠΑΛΙ!!!

ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ "ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ" ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ "ΚΩΣΚΟΤΑ" ΚΑΙ …. ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (ΑΡΘΡΟ 44) ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ??

ΕΛΕΟΣ!!!!!

και καλοπαιδα γαυροι που για ολα εχετε αποψη... το γηπεδο ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ(ερασιτεχνική) και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΤΣΑΜΠΑ. το προγραμα ελεγε "αυτοχρηματοδότηση"

ΑΡΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ - ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ

ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ)--- > ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΗ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!

ΓΚΕΓΚΕ????????????????????????

( η απαντηση ειναι οχι γιατι είσαστε γαυροι... αλλα τεσπα...)

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
02/03/2007, 14:20

ΕΛΕΟΣ!!!!!

και καλοπαιδα γαυροι που για ολα εχετε αποψη... το γηπεδο ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ(ερασιτεχνική) και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΤΣΑΜΠΑ. το προγραμα ελεγε "αυτοχρηματοδότηση"

ΑΡΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ - ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ

ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ)--- > ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΗ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!

ΓΚΕΓΚΕ????????????????????????

( η απαντηση ειναι οχι γιατι είσαστε γαυροι... αλλα τεσπα...)

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ

Που ειναι το δικο σας οικοπεδο βρε idi ???

Για 49 χρονια στον Κοκκαλη ... Το οικοπεδο.. :rolleyes:

ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ !!

:lol: :lol: :lol:

idi
02/03/2007, 14:26
Που ειναι το δικο σας οικοπεδο βρε idi ???

Για 49 χρονια στον Κοκκαλη ... Το οικοπεδο.. :rolleyes:

ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ !!

:lol: :lol: :lol:

καλα πλακα μας κανεις? δεν ειχε η ΑΕΚ γηπεδο στη Ν.Φιλαδελφια?/ :confused: :confused: :confused: :confused:

Gandalf dr685sm
02/03/2007, 14:30
stoybi...τα έχουμε ξαναπεί

Το γήπεδο πλέον Καραϊσκάκη (και οχι στάδιο) δημιουργήθηκε απο τεχνικές εταιρίες μετοχικού κεφαλαίου...γκουχ..γκουχ... κάποιας εταιρίας που φέρει αιγίδα του Κόκκαλη (ψάξτο να το δείς).

Επίσης επενδύσεις που έγιναν , θα αποσβεσθούν (και καλά θα κάνουν σε αυτό το σημείο) για 49 χρόνια (οχι 50 που λένε) για την χρήση και κατασκευή του γηπέδου απο ποιόν;...
Μονο απο τον ΟΣΦΠ , χωρίς να έχει δικαίωμα χρήσης η πολιτεία , παρά μόνο σε κάποια παιχνίδια της Εθνικής (ναι καλά ...αίντε 6-7 τον χρόνο ... και αν).

Το ενοίκιο προς το κράτος ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, καθώς η εκμεττάλευση έχει περάσει στην τεχνική εταιρία και στην ΠΑΕ του ΟΣΦΠ. (1+1= Το ίδιο δηλαδή) , ενώ για το θέμα σταδίου, που όντως έπρεπε να χρηματοδοτήσει το κράτος , δεν έγινε κίνηση με αποτέλεσμα να παραμείνει μόνο το ΟΑΚΑ για αυτό το άθλημα του στοίβου.

Να επισημάνουμε εδώ οτι ο χώρος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά ανήκει στην Ελληνική Κυβέρνηση που ελέω βιασύνης για το 2004 , παραχώρησε τα δικαιώματα, τα σώβρακα και έσκυψε πλυμμένη (μάλλον εμείς το κάναμε αυτό σαν πολίτες) για να έχει ο ΟΣΦΠ γήπεδο κατασκευασμένο απο τον ίδιο, να οικειοποιείται το 90% των κερδών , πάνω σε "ξένα" χωράφια...

Μάλιστα... κατά τα άλλα, μόνος του το έκανε το γήπεδο....

Gandalf

DUKASII
02/03/2007, 14:44
thelo san aekaras..

na kanei gipedo o ntemhs se xoro poy tha toy paraxorisei to kratos..
na to xtisei me xrimatodothseis toy kratoys se anadoxes eteries poy anhkoyn sto ntemh..

to ghpedo na mhn anikei sth PAE AEK H STHN ERASITEXNIKH AEK

ALLA SE MIA ALLH ETERIA POY THA LEGETE PX. ENOSIS A.E.

KAI THA ANHKEI AYTH STON NTEMH KAI OXI SE KAPOIO KOMATI THS AEK..(ERASITEXNIKH H PAE) KAI AMA LAXEI O NTEMHS KAI POYLHSEI THN PAE ..TO GHPEDO NA TOY MEINEI NA TO KANEI ME PATATES H NA TO XROISIMOPOIEI OSTE NA MH MPOREI KANEIS NA SIKOSEI KEFALI ENANTION TOY.

EPISHS THELO H PROEDRA RA MOY NA GINEI POLY PLOYSIOS APO THN AEK KAI NA KATAFEREI NA BGALEI APO TO CHAMPIONS LEAGUE 50 EK.EY.(OSA KAI OI ALLOI 2 EKPROSOPOI THS ELLADAS STON EN LOGO THESMO..)

GIA TO KARAISKAKIS STA PAPARIA MOY EGO EIMAI AEK.

STOYBI
02/03/2007, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
stoybi...τα έχουμε ξαναπεί

Το γήπεδο πλέον Καραϊσκάκη (και οχι στάδιο) δημιουργήθηκε απο τεχνικές εταιρίες μετοχικού κεφαλαίου...γκουχ..γκουχ... κάποιας εταιρίας που φέρει αιγίδα του Κόκκαλη (ψάξτο να το δείς).

Επίσης επενδύσεις που έγιναν , θα αποσβεσθούν (και καλά θα κάνουν σε αυτό το σημείο) για 49 χρόνια (οχι 50 που λένε) για την χρήση και κατασκευή του γηπέδου απο ποιόν;...
Μονο απο τον ΟΣΦΠ , χωρίς να έχει δικαίωμα χρήσης η πολιτεία , παρά μόνο σε κάποια παιχνίδια της Εθνικής (ναι καλά ...αίντε 6-7 τον χρόνο ... και αν).

Το ενοίκιο προς το κράτος ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, καθώς η εκμεττάλευση έχει περάσει στην τεχνική εταιρία και στην ΠΑΕ του ΟΣΦΠ. (1+1= Το ίδιο δηλαδή) , ενώ για το θέμα σταδίου, που όντως έπρεπε να χρηματοδοτήσει το κράτος , δεν έγινε κίνηση με αποτέλεσμα να παραμείνει μόνο το ΟΑΚΑ για αυτό το άθλημα του στοίβου.

Να επισημάνουμε εδώ οτι ο χώρος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά ανήκει στην Ελληνική Κυβέρνηση που ελέω βιασύνης για το 2004 , παραχώρησε τα δικαιώματα, τα σώβρακα και έσκυψε πλυμμένη (μάλλον εμείς το κάναμε αυτό σαν πολίτες) για να έχει ο ΟΣΦΠ γήπεδο κατασκευασμένο απο τον ίδιο, να οικειοποιείται το 90% των κερδών , πάνω σε "ξένα" χωράφια...

Μάλιστα... κατά τα άλλα, μόνος του το έκανε το γήπεδο....

Gandalf

Τα εχουμε ξαναπει και στο παρελθον....:rolleyes:

Αφου ηταν ανικανη η κυβερνηση να φιαξει το Καραισκακη οπως ηθελε και στον χρονο που ηθελε ....

Ορθως ο αλλος τους πηρε και τα σωβρακα ως προς τα τις εκμεταλευσης αλλιως ας του ελεγαν ΟΧΙ να το εφιαχνε στον Ρεντη.... :rolleyes:

Κατα τα αλλα .... Αφου τους πηρε τα σωβρακα στα δικαιωματα και εφιαξε δικο του γηπεδο σε ποιες τεχνικες εταιρειες ηθελες να αναθεσει το εργο εκτος απο τις <<δικες του>> ??? :sick:

:rolleyes:

STOYBI
02/03/2007, 15:20
καλα πλακα μας κανεις? δεν ειχε η ΑΕΚ γηπεδο στη Ν.Φιλαδελφια?/ :confused: :confused: :confused: :confused:

Ωπ ναι αυτο που γκρεμισατε .... sorry ρε φιλε το ξεχασα.... :blush:

ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
02/03/2007, 15:27
stoybi.....

Ρε φίλε... αυτό λέω...

Οτι βρήκε και τα έκανε. Αλλά οχι οτι δεν το έκανε και με "χατιρικό κέρδος" όπως λέω... άλλωστε τι σόι "λαμόγιο-επειχηρηματίας" θα ήταν όπως και τόσοι άλλοι;

Gandalf

Nostra
02/03/2007, 15:29
ρε απιδιά όλοι ξέρουν ότι ποδόσφαιρο μαθαίνεις μόνο στις αλάνες....

Ε! στη Φιλαδέλφεια φτιάξανε τις ακαδημίες της ΑΕΚ με προδιαγραφές 1947

προς τί το ζόρι ? :confused: :confused:

idi
02/03/2007, 15:33
Ωπ ναι αυτο που γκρεμισατε .... sorry ρε φιλε το ξεχασα.... :blush:

ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ !!!

φυσικα οτι πει ο Ντεμης αλλα αυτος δε γκρεμισε τιποτα! βρηκε ερηπεια οταν ανελαβε

athandim
02/03/2007, 15:51
Αφού ανήκει το οικόπεδο της ν.Φιλαδέλφειας στην ΑΕΚ, μπορεί να κάνει εκεί το προπονητικό της κέντρο...

Sferopetadhn
02/03/2007, 16:25
Αν πάρει χρήσεις, όρους δόμησης και χίλιες δυο μαλακίες...

Μην την ψάχνετε παίδες! Άπαξ και το έχει βάλει στο μάτι ο Δήμος ούτε τούβλο δεν πρόκειται να τους αφήσει να βάλουν, τουλάχιστον όσο είμαστε εμείς στον μάταιο τούτο κόσμο...

oiko1979
03/03/2007, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗ.....

idi
04/03/2007, 03:08
ρε Τσουκαλα καταλαβαίνεις γιατι μιλαμε ή απλα ειδες φως και μπηκες ???

iosif
13/03/2007, 11:58
λοιπό επειδή και γω έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με ακίνητα και μάλιστα και με την λαμπερ σμιθ συμφωνώ σε όσα έγραψε ο αλχημιστής εκτός από:

μόνος σου είπες ότι το γήπεδο της ρεάλ είναι στο κέντρο(είχα πάει στην πεντάρα το 85)
δεν έχω κόλλημα προσωπικά με την φιλαδ. μπορεί η ερασιτ, εκεί να φτιάξει κλειστό, μουσείο, γραφεία του συλλόγου και λοιπά.

όμως το γήπεδο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
δεν είναι χαζοί στον παο που πάνε στο φιλέτο βοτανικό και ο οσφπ που είναι στο κέβτρο του πειραιά.
πρέπει να είναι προσβάσιμο από μμμ, αυτοκίνητο αλλά ταυτόχρονα να είναι εντός ή πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή ώστε να ταυτιστεί και να υπάρχει και έτοιμο κοινό τριγύρω. Κοινώς περιοχή γηπέδου αεκ.
όσο για τα ανω λιόσια όταν ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό, λύσουν την κόντρα τους οι δυο υπαουτγοί, φύγει η χωματερή (2 χωματερές) καθαρίσει ο τόπος και βρεθεί επενδυτής (που πολύ αμφιβάλλω) θα έχει γίνει ο γιος του κονέ μέλος των παλαιμάχων αεκ.
το γήπεδο μπορεί να γίνει σε έκταση σε ν ιωνία, γαλάτσι, μαρούσι και λοιπές περιοχές (ακόμα και σε άλλη περιοχή στη νφ) αρκεί κάποιος να πιέσει για εξεύρεση χώρου σε αυτές τις περιοχές
κοινώς όπως ο παο κρατά στη λεωφόρο χώρο για μουσείο κλπ. η διαφορά είναι ότι ο χώρος στη νφ ΑΝΗΚΕΙ στην αεκ ενώ η λεωφόρος είναι ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΗ (ανήκει στον δήμο)
δεν είμαι κατά του ντέμη ντε και καλά αλλά μην θεωρούμε και ότι είναι και αλάνθαστος. μαθαίνει ακόμα