PDA

View Full Version : Εφαγα δικαστηριο..

FestoNero
04/03/2007, 15:52
:(
Τη πατησα και γω χθες, ημουν στη παραλιακη μετα τη "τρυπα του Καραμανλη"
Και σε μια ευθεια που κατηφοριζε με 2+2 λωριδες μου εκανε το μισητο σημα ο τροχονομος..
117χλμ/ωρα με οριο τα 60.
Κονομησα δικαστηριο, μου ειπαν οτι θα ερθει χαρτι σπιτι.
Δεν μου δωσαν τιποτα, ουτε υπεγραψα πουθενα..
Ξερει κανεις να μου πει τις επιπτωσεις;
Ποσα λεφτα και αν θα μου παρουν το διπλωμα;
Τι θα γινει στο δικαστηριο;
Τι να πω μπας και γλιτωσω κανενα φραγκο;
Πειτε μου οτι δεν θα μου παρουν τις πινακιδες...
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Δεν εχω καμια αλλη κληση, ουτε για παρκαρισμα..

DrIoannis
04/03/2007, 16:04
Θα έρθει δικαστήριο και το πρόστιμο πρέπει να είναι 350+ και μπόλικοι πόντοι στο δίπλωμα.

stefanos
04/03/2007, 16:08
Εκεί και απέναντι είναι κλασικά σημεία μπλόκου ρε παιδειά.
Αν και νομίζω οτι το όριο είναι 70.

FestoNero
04/03/2007, 16:19
Τα νεα δεν ειναι καλα..

Υπέρβαση ορίου ταχύτητας
περισσότερο από 40 χλμ/ώρα
ή αν η ταχύτητά σας ξεπεράσει τα 140 km/h σε αυτ/δρομο,
ή τα 130 km/h σε ταχείας,
ή τα 120 km/h στο λοιπό οδικό δίκτυο

Πρόστιμο:
Πλημέλημμα

Βαθμοί Point System:
-

Επιπλέον Κυρώσεις:
Επιτόπου αφαίρεση Πινακίδων, Αδειας κυκλοφορίας οχήματος + Αδειας Οδήγησης (30 ημέρες)
Λος πουλος.. :uplate:

H.A.Balafoutre
04/03/2007, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Θα έρθει δικαστήριο και το πρόστιμο πρέπει να είναι 350+ και μπόλικοι πόντοι στο δίπλωμα.

Εμένα τα 355 ευρά μου τα πήρανε για υπέρβαση ορίου ταχύτητας (όχι σε κατοικιμέμη περιοχή) αλλά για πόντους δεν ξέρω. Βέβαια εγώ δικάστηκα με το παλιό σύστημα. Η δικαστίνα και η αντιεισαγγελέας δεν φάνηκε να πείστηκαν ενώ είχα πάει με μπλέ σουέντ κουστουμάκι......

Ο τύπος στο ταμείο μου είπε πως δεν έχω πόντους κι από 1η Μαρτίου που αλλάζει κι ο Κ.Ο.Κ. θα σφυράνε στ'αυτιά οι κυρώσεις.

Πάντως κι εμένα δεν μου είχαν δόσει τίποτα και δεν είχα υπογράψει πουθενά.

Περαστικά.:sad:

Anritsu
04/03/2007, 17:49
Sorry re paloukaria gia mhxanes milame twra h gia aftokinhta ? Den kserw gia pio logo alla nomiza pws to radar den petyxanei mixanaki kai poly efkola .

Pantws asxeta me to grapsimo tou parapanou filou genikotera parathrw mia iperikinhthkothta sta organa ths taksews sxetika me grapsimata . PX mesimeri sthn omonoia exei 3-4 zitades pou stamatane sinexeia moto ....

Filos ama matheis gia thn lipiterh pes kai apo dw na exoume ipopshn mas ....
:confused:

dirtbird
04/03/2007, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Εκεί και απέναντι είναι κλασικά σημεία μπλόκου ρε παιδειά.
Αν και νομίζω οτι το όριο είναι 70.

Που εννοεί, στην κατηφόρα του Αγ. Δημήτρη?:confused:

kakofonixx
04/03/2007, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Pantws asxeta me to grapsimo tou parapanou filou genikotera parathrw mia iperikinhthkothta sta organa ths taksews sxetika me grapsimata . PX mesimeri sthn omonoia exei 3-4 zitades pou stamatane sinexeia moto ....
Οντως ρε παιδια. Μολις εσκασε μυτη λιγακι ο ηλιος, να σου και τα μπλοκα...:uplate:
Εχτες ειδα στον πλαινο δρομο στο Βιλατζ του Ρεντη να εχουν σταματησει 6 (!) μηχανακια, ολα για κρανος...
Ενταξει δε λεω, αλλα εμενα και εναν αλλον πισω μου που φορουσαμε κρανος ουτε που μας κοιταξαν...
Ελεος πια με αυτα τα φοροεισπρακτικα μετρα... :bigcry:

FestoNero
04/03/2007, 19:34
Ακριβως διπλα στο μπλοκο ειχε μια πινακιδα που ελεγε gold(en?) Beach Lagonissi και ειχε κατι σαραβαλα πουλμαν που λεγανε Λαγονησι Γκραν Ρισορτ..

Με το αυτοκινητο ημουν..
:sad: :sad:

H.A.Balafoutre
04/03/2007, 19:54
Ε εγώ με μηχανή μιλάω.:sad:

Respect
04/03/2007, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Τη πατησα και γω χθες, ημουν στη παραλιακη μετα τη "τρυπα του Καραμανλη"
Και σε μια ευθεια που κατηφοριζε με 2+2 λωριδες μου εκανε το μισητο σημα ο τροχονομος..
117χλμ/ωρα με οριο τα 60.
Κονομησα δικαστηριο, μου ειπαν οτι θα ερθει χαρτι σπιτι.
Δεν μου δωσαν τιποτα, ουτε υπεγραψα πουθενα..
Ξερει κανεις να μου πει τις επιπτωσεις;
Ποσα λεφτα και αν θα μου παρουν το διπλωμα;
Τι θα γινει στο δικαστηριο;
Τι να πω μπας και γλιτωσω κανενα φραγκο;
Πειτε μου οτι δεν θα μου παρουν τις πινακιδες...
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Δεν εχω καμια αλλη κληση, ουτε για παρκαρισμα..
:( Δε καταλαβαίνω, γιατί δε σου έδωσαν τίποτα; Δε σταμάτησες;

dirtbird
04/03/2007, 20:13
Ακριβως διπλα στο μπλοκο ειχε μια πινακιδα που ελεγε gold(en?) Beach Lagonissi και ειχε κατι σαραβαλα πουλμαν που λεγανε Λαγονησι Γκραν Ρισορτ..

Με το αυτοκινητο ημουν..
:sad: :sad:

Ε ναι, μετά το φανάρι των Καλυβίων.....

κλασσικό μέρος....:( :( :wave2:

zephyr1
05/03/2007, 09:50
Οτι να ναι ο καθενας!

Εμενα με σταματησαν με τουτου με οριο 70 ,πηγαινα 103 και μου δωσαν κληση κανονικα με 33 ευρω προστιμο και 3 βαθμους ποινης.Στην Μαραθωνος, το πιο ωραιο ηταν οτι ο κυριος αστυνομικος ηταν πισω και οταν ρωτησα με ποσα χλμ. πηγαινα μου λενε περιμενε να ρθει το οργανο να σου πει με ποσα πηγαινες.
Μετα απο 10 λεπτα σκαει ο οργανοπαιχτης και μου λεει 103 χλμ.
Καλα ρε οργανε ερχεσαι μετα απο 10 λεπτα να μου πεις οτι πηγαινα με τοσα?
Τεσπα εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν πηρες κληση, τουλαχιστον επρεπε να την απαιτησεις και αν δεν την υπογραψεις γινεται μετα απο 2 μερες δικαστηριο.

Gandalf dr685sm
05/03/2007, 10:20
Αφαίρεση πινακίδας και δίπλωμα , συν δικαστήριο.

Συνήθως οι τροχονόμοι , δεν σε γράφουν αν πας με 10-15% παραπάνω απο το όριο. (Εξαρτάται τον τροχαίο).

Απο κει και πέρα, σου κόβουν "κοστουμάκι". Νομίζω η αφαίρεση διπλώματος ξεκινάει απο διάρκεια 20 ημερών.

Για κράνος , ζώνη και κινητό είχαν ξαμολυθεί χθες... για αυτό και εγώ έκανα δουλίτσες κατά τις 08:00 με 10:30 και μετά έκατσα σπίτι με φιλαράκια και ψήσαμε χταποδάκι χθες στα κάρβουνα.
Βόλτα μόνο το Σάββατο που τα μπλόκα είναι πιο λιγα.
:cool:

Gandalf

gloum
05/03/2007, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και μετά έκατσα σπίτι με φιλαράκια και ψήσαμε χταποδάκι χθες στα κάρβουνα.

Ρε μπας και μένεις Αγία Παρασκευή στην Μακεδονίας και μου είχες σπάσει την μύτη χθες?
Σε ότι αφορά την κλήση του φίλου δεν το καταλαβαίνω πως γίνεται να μην του έδωσαν κάτι να υπογράψει κλπ.Αίντε έτσι πάμε και μάς έρχονται δικαστήρια?Τελικά όντως ο καθένας κάνει ότι γουστάρει

FestoNero
05/03/2007, 11:53
Μιλησα και με εναν φιλο που πηγαινε με 156χλμ στην Αττικη Οδο με οριο 100 και του καναν και εκεινου το ιδιο.
Συμπληρωσαν ενα χαρτι και δε του εδωσαν τιποτα.
Του ειπαν οτι θα του ερθει δικαστηριο.
Αυτα τον Ιανουαριο του 2005.
Ακομα περιμενει.
:eek:

Εγω πηγαινα με 100% πανω απο το οριο..
:bigcry:

@Respect

Σταματησα εννοειται.
Εντωμεταξυ οταν μου πεταχτηκε ο αστυνομικος με τον φακο τομαξα γιατι νομισα προς στιγμη οτι ειναι καποιος καγκουρας με παπι που εκανε σουζες μες το δρομο..
Αλλα δυστυχως ηταν αστυνομικος..
:sick:

Απ'οτι εψαξα, το προστιμο θα ειναι 360Ε περιπου, εκτος και αν ισχυει ο νεος ΚΟΚ.
Τοτε, θα με βρισκετε καθε βραδυ στη Συγγρου διπλα στη Παντειο.
:bigcry: :lol:

FestoNero
09/03/2007, 01:34
Μολις γυρισα απο τη Σαρωνιδα που πηγα μια βολτα..
Το οριο ειναι 60, αλλα η τελευταια πινακιδα που λεει "η τροχαια Γλυφαδας σας προειδοποιει οτι θα σας γαμπιπ αν σας πιασει να τρεχετε" ειναι πααααρα πολυ μακρια απο κει..
:sick:

blackbusa
11/03/2007, 01:06
Γεια σας.Δεν θελω να πω μ@λ@κι@ αλλα απο οσο ξερω φιλαρακο πρεπει να κοιταξεις στο σημειο που σε γραψανε αν εχει πινακιδα που να εχει προειδοπειηση για ρανταρ.Αν δεν εχει ειναι αντισυνταγματικο και απαγορευεται απο την ΕΕ το μπλοκο.Αν εχει μετρα την αποσταση και ρωτα εναν καλο δικηγορο που ξερει απο τετοια.Υπαρχει περιπτωσει να την γλυτωσεις και να τουσ κραξεις στο δικαστηριο απο πανω.ΠΡΟΣΟΧΗ.ΕΝΝΟΩ ΠΙΝΑΚΙΔΑ "Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ".Ψαξτο γιατι εδω μας περναμε για κοροιδα

vangelis 64
11/03/2007, 05:01

Απ'οτι εψαξα, το προστιμο θα ειναι 360Ε περιπου, εκτος και αν ισχυει ο νεος ΚΟΚ.
:bigcry: :lol: [/B]

Εμμμμμμ......ποιές ώρες περίπου;:lol: :lol:

VanDiemen
11/03/2007, 10:35
....................

:bigcry: :lol:

Γιατί ρε; Τι παίζει εκεί; :confused: Μοιράζουν λεφτά; Που; Πως; Πότε; Γιατί; Εγώ ήρθα πρώτος! :wave2:
Θέλω εφτά!

kostom
11/03/2007, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Γιατί ρε; Τι παίζει εκεί; :confused: Μοιράζουν λεφτά; Που; Πως; Πότε; Γιατί; Εγώ ήρθα πρώτος! :wave2:
Θέλω εφτά!

Κατέβα εσύ, και θα σε βρούν σε βρούν οι εφτά....
Έχει και πολλούς εκεί γύρω....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SF
11/03/2007, 11:00
Ο νέος ΚΟΚ δεν ισχύει. Θα μπει σε εφαρμογή ΤΡΕΙΣ μήνες μετά την δημοσίευσή του στο ΦΕΚ (δλδ αφού ψηφιστεί). Τα περίφημα 700€ είναι ουσιαστικά 350 αν τα πληρώσεις άμεσα.

Όσο για αυτό που λέει ο blackbusa, ορθότατο μεν, αλλά στη μπανανία όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα... και ο δικαστής είναι αυτός που θα κρίνει (αναλόγως ορέξεων δλδ) αν το ότι δεν υπάρχει πινακίδα-προειδοποίηση είναι αρκετό για να απαλλαγείς. Νομίζω θα είναι δυνατότερο χαρτί το ότι δεν έχεις άλλες παραβάσεις και ότι "είσαι καλό παιδί" κλπ κλπ. Καλό δικηγόρο να βρεις!
:)

brokenboy999
12/03/2007, 01:23
παιδιά έκανα μια μαλακιούλα...ήμουν σταματημένος σ φανάρι κόκκινο και ξεκίνησα λίγο πρίν γίνει πράσινο :( .Και εκεί π πάω ν την σκαπουλάρω ακούω κόρνα μπατσικού!!!!! Γυρίζω ν κοιτάξω και ήταν μπατσικό σταματημένο στην παραδήπλα λωρίδα στο ίδιο φανάρι.Δν νομίζω ν πρόλαβαν ν πήραν πινακίδες αλλά ούτε και μ κυνήγησαν.Λέτε όμως ν μ έρθει κανά αυτόγραφο στο σπίτι;
Γίνεται;επειδή σκέφτηκα ότι αν οδηγούσε κάποιος άλλος τ μηχανάκι μ κ έκανε την μαλακία,αλλά δεν τ σταματούσανε,την παπάρα θ την έτρωγα πάλι εγώ;