PDA

View Full Version : Αντε ρε βαζελοι............

Σελίδες : 1 [2] 3

el_hymador
05/03/2007, 07:35
Kαλημερουδια...

Επειδη κραταω τις υποσχεσεις μου αφιερωνω τις παρακατω φωτογραφιες στο φιλο γαυρο που θεωρουσε μαγκια να ποσταρει τα εξωφυλλα πριν και μετα απο τους ευρωπαϊκους αγωνες του Παναθηνμαϊκου.... ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ???!!

Επειδη παλι , αντιστοιχες πρωτοσελιδα για τις ευρωπαϊκες πορειες του γαυρου δεν υπηρχαν τοτε...(γιατι αραγε?) και οσα παλαιοτερα υπαρχουν ειναι αρκετα hard - core για να τα ποσταρω , αφιερωμενα φιλε μου εξαιρετικα να τα εμπεδωσεις:D

Εσυ συνηθιζες να ποσταρεις και τα προ των αγωνων πρωτοσελιδα , επειδη το ξεχασα εχθες , αν θες φιλαρακι ψαξε και βρεστα ρε συ...θα μου κανεις μεγαλη χαρη...ευχαριστω.....:lol: :rotflmao: :lol:

80034

el_hymador
05/03/2007, 07:36
...........

80035

vangelis 64
05/03/2007, 07:45
Ε ρε πώρωση πρωί-πρωί!

Πάντως,φίλτατοι γαύροι,έτσι και πάτε μ' αυτή την ομάδα κι αυτόν τον προπονητή στο C.L,σάς βλέπω για μεγάλα ρεκόρ!!

crs-k
05/03/2007, 08:21
:smokin:

Ενα τσιγαρο "μετά" ... :D

Gandalf dr685sm
05/03/2007, 08:54
Μου επιτρέπετε φαντάζομαι ε;

Εγώ εκείνο που είδα παιδιά ήταν την ασθένεια του Γαύρου που έχει στο CH.L. να μετακομίζει και στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε όλο το παιχνίδι , ήταν θα σας κάνουμε... θα σας γαμ... το ένα , το άλλο... ευκαιρίες επι ευκαιριών....

Στο τέλος μια επίθεση μόνο (αίντε να έκανε και άλλες 2-3 ο ΠΑΟ σε όλο το παιχνίδι) και μέσα το goal.

Μην μου πείτε οτι δεν σας θυμίζει πολύ έντονα το τι συμβαίνει και στα παιχνίδια του CH.L. με τον γαύρο.

Παίξαμε καλά , ήμαστα καλύτεροι κτλ... αλλά στο τέλος ... ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΑΝ!

Τώρα τα περί κούπας και άλλα ωραία... εντάξει το πήρατε... ευχαριστημένοι;

Καλημέρα σε όλους τους φίλους εδώ!!

Gandalf

SPORAKIAS
05/03/2007, 08:55
η παραγκα ξαναχτυπισε.....:rolleyes:

παλι τσαμπα μαγκες....:rolleyes:

LsKostas
05/03/2007, 09:33
TOTE
...στα τσιγάρα ο KERANIS,στα τσιμπού... ο ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ !!!
...ΤΟΤΕ...

Η ιστορία επαναλαμβανεται, τα πρόσωπα αλλάζουν!:D :D :D

υγ.τσιμπούσια εννοω ε?άντε κακα παιδιά.:nono:

idi
05/03/2007, 10:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Κατάντια για τον ολυμπιακό αυτόν τον σημερινό παναθηναικό να μην μπορεί να του ρίξει 5 γκολ άνετα.για πλάκα και χωρίς να ιδρώσει.
ο ολυμπιακός προ τριετίας άνετα θα είχε ρίξει 5.

ακόμα πιο μεγάλη κατάντια για τον παναθηναικό η σημερινή του εμφάνιση.
ούτε ο ιωνικός δεν έχει "παίξει" έτσι.μα να μην περνάει το κέντρο?μια μπαλιά στους επιθετικούς?ποδόσφαιρο μηδέν ειδικά αν θέλεις να θεωρήσε μεγάλη ομάδα.
καλήνυχτα και αναμένουμε την επόμενη χρονιά

με τις υγειες μας (σας)

τελικά το αεκακι θα μείνει με το πουλί στο χέρι φέτος

δε θα ελεγα τιποτα αλλα παλι για την ΑΕΚ μιλατε...

ε λοιπον Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΟΠΩς Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΓΙΑ ΤΟ Χ)

αλλα αυτος πηρε το παιχνιδι χωρις καποιος Μπριακος να τον σωσει ....

αυτα...

idi
05/03/2007, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Γιατο το κανουμε τοσο μεγαλο θεμα?

Πρωτη φορα ειναι που ερχεται μια μικρη ομαδα στο καραισκακη, παιζει φουλ αμυνα, ολοι πισω απο την μπαλα, και απο μια στραβοκλωτσια τρωμε το παστελι και χανουμε το ματσακι?

Μια χαρα επαιξε ο λεβαδειακος σημερα, οσο μπορουσε και τελικα του εκατσε το ματσακι...

Παμε για αλλα!!!

α ξεχασα και το παιχνιδι γαυρος-ΑΕΚ στο καραισκακι.... δες εκει ποιος επαιζε 90 λεπτα αμυνα... καθυστεριση στη καθυστεριση και μπαλα στη κερκιδα! .. (εχω το βιντεο του αγωνα σπιτι ελα να το δουμε παρεα να θαυμασεις....)

idi
05/03/2007, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
καλά ρε βαζέλια πάτε καλά???

πανηγυρίζετε τι???την ανυπαρξία σας στα γήπεδα

παρόλη τη νίκη σας επιβεβαιώσατε παλι για ποιον λόγο δεν παίρνετε κούπα

σημερα ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο γήπεδο

αν φίλε μου το δικό μας ήταν ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι το δικό σας.πραγματικά και να σκεφτείς ότι δεν άρχισε.
δηλ δεν έχεις ουτε καν ελπίδα εσύ

πέναλτι?????θα μας κουφάνετε!!!!

λυπηθείτε τους εαυτούς σας ρεεεε

με τέτοια ούτε σε 50 χρόνια δεν πάτε για πρωτάθλημα

ρε τα χανουμάκια τι τραβήξαν σήμερα

υ.γ πέρσυ που οι π@#$τσες ήταν 3άρες και παλιότερα κάτι 4αρες με μεγάλες εμφανίσεις μάλιστα.Τώρα πανηγυρίζετε τι?τι μια φάση απο μαλακία του ανατολάκη?

τελικα κανεις στο πειραια δε βλεπει μπαλα ???? ... απλα κοιταει το σκορ ??? (να ναι καλα ο Βασσαρας και ο Μπιριακος)

idi
05/03/2007, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
Από ένα πρόχειρο γκάλοπ στην καφετέρια, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν τράβηξαν κανένα - μα κανένα - ζόρι.

Απλά ήταν (ή το έπαιζαν, δεν ξέρω)... αδιάφοροι.

Σίγουρα πάντως δεν φαίνονταν στεναχωρημένοι στο τέλος...

:wave2:

+1

γιατι στα επομενα 2 παιχνιδια ετσι και αλλιως θα κανουμε τουλαχιστον μια γκελα!

(εγω ειμαι αντικειμενικός...)

ισως ειναι καλυτερα κατευθείαν στο UEFA παρα στα προκριματικά του CL

δεν υπαρχει πια 2η θεση για την ΑΕΚ ... μονο τη πρωτη πρεπει να κυνηγαει!

kalgeorge
05/03/2007, 10:16
re geloioi gauroi, exete to thrasos kai milate?
meta apo tetoia p@@@?
kai sto 90???
kai xwris na dwseis pentakatharo penalty???

re eiste astoioi......den sas peiraxe diladi e? den sas xalase katholou?
mipws xarikate kiolas?
xaaaaxaxaxaxaxxa
re eiste teleiws gauroi leme
parte kai mia foto, kai min ksexasete na tou ananewsete
:rotflmao:

80058

idi
05/03/2007, 10:20
και να πω την πικρα μου τωρα....

Λαγος+Καπετανος = κοστος μεταγραφης 1,200,000 ευρω...
Σαλπιγκιδης(παιχταρας)= κοστος μεταγραφης 1,000,000 ευρω.... :( :( :( :( :( :( :(

No comments.... :( :( :( :(

project.breeze
05/03/2007, 10:42
Πολύ το ευχαριστήθηκα,έτσι για να τιμωρηθεί αυτό το κωλόπαιδο,ο ατάλαντος ο Ανατολάκης...

el_hymador
05/03/2007, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Πολύ το ευχαριστήθηκα,έτσι για να τιμωρηθεί αυτό το κωλόπαιδο,ο ατάλαντος ο Ανατολάκης...

Για τον οποιο ολοι οι γαυροι λενε οτι χθες εκανε λαθος.....τι λαθος ρε γκαβακες , απλα του πηρε την ταυτοτητα ο Σαλπι...:D

Gandalf dr685sm
05/03/2007, 10:58
To λάθος είναι ακριβώς αυτό... οτι πάει να σκάσει σαν αμυντικός, ντρίμπλα στον Σαλπιγγίδη , ενω΄πίσω δεν υπάρχει κανείς . Εκεί την κλωτσάς να πάει στους προβολείς.

Gandalf

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
05/03/2007, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Για τον οποιο ολοι οι γαυροι λενε οτι χθες εκανε λαθος.....τι λαθος ρε γκαβακες , απλα του πηρε την ταυτοτητα ο Σαλπι...:D

ΟΝΤΩΣ!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ :smokin:

arxaios
05/03/2007, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
κοριτσια εδω ειμαι............

με φωναξε καμια σας????????

και αν ναι πειτε μου τι θελετε να δουμε τι μπορει να γινει!:wave2:

Μωρή τρελλοκοτσιδού άργησες και είχα πάει για ύπνο .......:a025: :a025: :a025:

TROOPER
05/03/2007, 13:03
τα διαβασα ολα....την πλακα φυσικα και τη δεχομαι και δεν μπορω και να πω κουβεντα ετσι οπως ηρθε το πραμα.απλα για μενα δεν ητανε καλυτερη ομαδα ο παο χτες.
εμενα μου θυμισε το παιχνιδι αγιαξ-παο 0-1
αυτο που εβλεπα εγω ειναι οτι ο βαζελος θυμηθηκε τα παλια (ταμπουρι και γκολ).και φυσικα δεν μπορει να κανει και τπτ αλλο απεναντι σε πιο ισχυρες ομαδες.απλα του βγηκε απο το δωρακι του μαλακα μας.

παμε τωρα στα του ολυμπιακου...
ομαδα που σε αυτον τον παο δεν εριξε τουλαχιστον 3...πρεπει να διαλυθει!!!
προεδρος που κανει τετοιες δηλωσεις πριν τα ντερμπι πρεπει να διωχθει!!!
προπονητης που κραταει παγκο τον παπα για να παιξει ο οκκας πρεπει να παει σπιτι....(αν θελουμε δλδ να δουμε και λιγο ευρωπη)
οπαδοι που δεν μπορουν να δεχτουνε την ηττα της ομαδας τους και πετανε μετα το γκολ τα πυρομαχικα στο γηπεδο πρεπει να τους απαγορευτει η εισοδος στα γηπεδα οπως και αυτοι που απο οτι διαβασα εδω μεσα χτυπησανε εναν πιτσιρικα απο την ομαδα των νεων του παο.αν ισχυει ντροπη!!!

παρολα αυτα και παλι δεν πιστευω οτι ο βαζελος ηταν καλυτερος η οτι αξιζε τη νικη η οποια σαφως ηρθε δικαια.

και οσο για τους βαζελους του φορουμ....γιατι δεν μιλατε τωρα για διαιτησιες???ξεχασε ο κοκκαλης το πορτοφολι σπιτι χτες???

crs-k
05/03/2007, 13:07
..........................
και οσο για τους βαζελους του φορουμ....γιατι δεν μιλατε τωρα για διαιτησιες???ξεχασε ο κοκκαλης το πορτοφολι σπιτι χτες???

Ευχαριστως να μιλησουμε ... :smilea:

Μα λειπει μια ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ !!! :D

TROOPER
05/03/2007, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ευχαριστως να μιλησουμε ... :smilea:

Μα λειπει μια ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ !!! :D

εγω παλι επειδη μου αρεσει το σκληρο (οχι αντιαθλητικο) παιχνιδι αυτο δεν θα το εδινα.
επισης αν θελεις να μιλησουμε για τετοια πραγματα να θυμισω τη σκηνη που τον οκκα τον παει κωλοφεραντζα ο λεοντιου αν θυμαμαι καλα,ο οκκας δεν πεφτει και η μπαλα βγαινει για κορνερ και ο εποπτης δινει αουτ.ποσες φορες ρωτησε εκει ο οκκας <<να πεσω????>>.αν επεφτε και δινοτανε πεναλτυ παλι για παραγκες δεν θα μιλαγαμε τωρα???

και τελος να σου θυμισω οτι αυτο που εσυ βλεπεις 20 φορες σε ριπλει, αργη κινηση και απο διαφορες καμερες ο διαιτητης δεν το βλεπει.

hornetakias
05/03/2007, 13:16
Εγω λυπαμαι τον Λεμονή....:(

Παλι θα τον απολυσουνε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

crs-k
05/03/2007, 13:16
εγω παλι επειδη μου αρεσει
.....................

ΔΕΝ αρχισα εγω τις μ@λ@κιες ... :nono:

..........................

:lol: :rotflmao: :lol:

arxaios
05/03/2007, 13:21
To ότι κερδίσαμε ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι η διαιτησία δεν σας στήριξε .........
Απλά είσασταν τόσο κουτσοί που ούτε έτσι ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ !!!!!!!
:evil: :evil: :evil:
Το πεναλτάκι ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ και δεν δώθηκε ..........

STOYBI
05/03/2007, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

Ρε δεν πατε να αρχισετε καριερα στο μπαλετο λεω εγω !! :sick:

:D

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
05/03/2007, 13:26
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ:rotflmao: :bawl: :rotflmao: ΑΞΙΟΣ!! ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!!!:lol: :bawl: :bawl: :lol:

Α΄ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ

TROOPER
05/03/2007, 13:28

ρε κωστα στη φαση αυτη ο παπ κανει πριμαντονισμους.

ερχεται η μπαλα και εχει πλατη στο τερμα.πει να γυρισει νιωθει καποιον απο πισω του και πανω στο γυρισμα...ας πεσω μπας και το παρω.δεν θεωρω οτι ειναι πεναλτυ.οπως και να χει κερδισατε φετος εντος (με αυτογκολ) εκτος (με πασα δωρο).οπως ειπε και ο σπορακιας...τσαμπα μαγκες.
παντως ειλικρινα δεν χαλαστηκα κιολας.ναι θα ηθελα να κερδισω (και επρεπε να κερδισω με την εικονα του ματς) αλλα εχασα δικαιοτατα και ο μονος που φταιει για αυτο ειναι η ομαδα μου και κανενας αλλος.

el_hymador
05/03/2007, 13:29
ρε τι εχετε παθει ?

ρε TRUMPET , στην φαση που περιγραφεις ηταν ο Μορις με τον Οκκα...και ηταν ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ επιθετικο φαουλ...δυο φορες περασαν τα δρεπανια-ποδια του χασογκολη εκατοστα απο τα ποδια του Μορις...και φωναζε μετα ο αληταρας ''να πεσω?'' ..πεσε και ψοφα ρε μαλακα , τι μας το λες?

Ο Κασναφερης δεν νομιζω οτι εδωσε δικαιωμα ουτε σε εμας ουτε σε εσας , εκτος απο την φαση του πεναλτυ που επρεπε να σφυριχτει 100% .....αντε να δεχτω οτι δεν το ειδε ως οφειλε λογω οπτικης γωνιας που ειχε στην φαση...

Και εν πασει περιπτωση δεν καταλαβαινω που ειδατε την αγωνιστικη υπεροχη σας...εισασταν γηπεδουχοι αλλα αναποτελεσματικοι , ειμασταν φιλοξενουμενοι και αποτελεσματικοι...οι διαφορες στον τροπο του παιχνιδιου ειναι πιστευω αντιληπτες απο ολους ...φυσικα και παιξαμε αμυνα με αντεπιθεσεις , οπως και εσεις φυσικα παιξατε πιο ανοικτα...δεν σας βγηκε , μας βγηκε ...τι το κουραζετε τωρα??...παρουσιαζετε μια εικονα παιχνιδιου εντελως διαστρεβλωμενη...

TROOPER
05/03/2007, 13:38
ρε τι εχετε παθει ?

ρε TRUMPET , στην φαση που περιγραφεις ηταν ο Μορις με τον Οκκα...και ηταν ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ επιθετικο φαουλ...δυο φορες περασαν τα δρεπανια-ποδια του χασογκολη εκατοστα απο τα ποδια του Μορις...και φωναζε μετα ο αληταρας ''να πεσω?'' ..πεσε και ψοφα ρε μαλακα , τι μας το λες?

Ο Κασναφερης δεν νομιζω οτι εδωσε δικαιωμα ουτε σε εμας ουτε σε εσας , εκτος απο την φαση του πεναλτυ που επρεπε να σφυριχτει 100% .....αντε να δεχτω οτι δεν το ειδε ως οφειλε λογω οπτικης γωνιας που ειχε στην φαση...

Και εν πασει περιπτωση δεν καταλαβαινω που ειδατε την αγωνιστικη υπεροχη σας...εισασταν γηπεδουχοι αλλα αναποτελεσματικοι , ειμασταν φιλοξενουμενοι και αποτελεσματικοι...οι διαφορες στον τροπο του παιχνιδιου ειναι πιστευω αντιληπτες απο ολους ...φυσικα και παιξαμε αμυνα με αντεπιθεσεις , οπως και εσεις φυσικα παιξατε πιο ανοικτα...δεν σας βγηκε , μας βγηκε ...τι το κουραζετε τωρα??...παρουσιαζετε μια εικονα παιχνιδιου εντελως διαστρεβλωμενη...

:eyepop:

διαστρεβλωσα την εικονα του ματς?????

δες τις ευκαιριες μου και δες τις ευκαιριες σου!!!
δες τελικη κατοχη μπαλας!!!
πες μας ποσες φορες εβρισες την ομαδα σου με την παρουσια που ειχε.

για το πεναλτυ η αποψη μου γραφτηκε πιο πανω.

σωστο με τον μορις ητανε ο οκκας και ελεοοοοοοοος οτι θες...οχι και επιθετικο...κατανταει γελοιοτητα ρε.

στο μονο που συμφωνω ειναι στο πεσε και ψοφα που λες για τον οκκα...:lol: :lol: :lol:

arxaios
05/03/2007, 13:54
Ο Παναθηναϊκός ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα μπορούσε να νικήσει και ΤΟ ΕΚΑΝΕ !!!!!!!!!!!
Βασίστικε στην ταχύτητα των επιθετικών του και έπαιζε με μακρυνές σέντρες και αντεπιθέσεις.
Δεν παρατηρήσατε τι έκανε ο Νίνης με το που έπαιρνε την μπάλλα ;;;; ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕΝΤΡΑ !!!! Λες ξαφνικά να απέκτησε αλλεργία στη μπάλλα και την κλώτσαγε για να τη διώξει γρήγορα ;;;;;;;
Λογικό λοιπόν να κάνει λιγότερες φάσεις, αλλά ΤΕΛΙΚΑ δεν μετράει πόσες φάσεις κάνεις ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΑΝ τις αξιοποιείς !!!!!!!
Η γενική εικόνα λοιπόν του παιχνιδιού δείχνει υπεροχή του γαύρου, ΑΛΛΑ πλασματική υπεροχή και όχι ουσίας !!!!! :nono: :nono: :nono:
Τα ΝΤΕΡΜΠΥ πας για να ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ και όχι για το ΘΕΑΜΑ !!!!!
Απλά λοιπόν ο Παναθηναϊκός ήταν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ !!!!!!
Το πέναλτι ίσως δεν το είδες από σωστή κάμερα ΑΛΛΑ ο Ανατολάκης παίρνει καθαρά το πόδι του Παπαδόπουλου και αυτό είναι 100% πέναλτι και δεν επιδέχεται ερμηνείες ..........

TROOPER
05/03/2007, 14:05
Ο Παναθηναϊκός ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα μπορούσε να νικήσει και ΤΟ ΕΚΑΝΕ !!!!!!!!!!!
Βασίστικε στην ταχύτητα των επιθετικών του και έπαιζε με μακρυνές σέντρες και αντεπιθέσεις.
Δεν παρατηρήσατε τι έκανε ο Νίνης με το που έπαιρνε την μπάλλα ;;;; ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕΝΤΡΑ !!!! Λες ξαφνικά να απέκτησε αλλεργία στη μπάλλα και την κλώτσαγε για να τη διώξει γρήγορα ;;;;;;;
Λογικό λοιπόν να κάνει λιγότερες φάσεις, αλλά ΤΕΛΙΚΑ δεν μετράει πόσες φάσεις κάνεις ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΑΝ τις αξιοποιείς !!!!!!!
Η γενική εικόνα λοιπόν του παιχνιδιού δείχνει υπεροχή του γαύρου, ΑΛΛΑ πλασματική υπεροχή και όχι ουσίας !!!!! :nono: :nono: :nono:
Τα ΝΤΕΡΜΠΥ πας για να ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ και όχι για το ΘΕΑΜΑ !!!!!
Απλά λοιπόν ο Παναθηναϊκός ήταν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ !!!!!!
Το πέναλτι ίσως δεν το είδες από σωστή κάμερα ΑΛΛΑ ο Ανατολάκης παίρνει καθαρά το πόδι του Παπαδόπουλου και αυτό είναι 100% πέναλτι και δεν επιδέχεται ερμηνείες ..........

ναι ρε παιδακι μου αυτο λεω και εγω...

οταν παιζεις ετσι ειναι εμφανες οτι η ομαδα σου δεν ειναι ισαξια με τον αντιπαλο!αρα ταμπουρωθηκες πισω και προσπαθησες με αντεπιθεσεις.αυτο ομως δεν ειναι ποδοσφαιρο αλλα τα μηλα.αρα εχτες εγινε ενα παιχνιδι που η μια ομαδα επαιζε ποδοσφαιρο και η αλλη τα μηλα και κερδισε η ομαδα που επαιζε τα μηλα.μπραβο στην ομαδα που επαιζε τα μηλα.ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ!!! αλλα εδω για ποδοσφαιρο δεν μιλαμε???λεω εγω τωρα.
απλα ρε παιδια ο ολυμπιακος εχει την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα αυτη τη στιγμη τουλαχιστον και ετυχε να χασει απο μια πιο αδυναμη ομαδα.slow the much oil (σιγα τον πολυελαιο).

crs-k
05/03/2007, 14:13
......................
αυτο ομως δεν ειναι ποδοσφαιρο αλλα τα μηλα.αρα εχτες εγινε ενα παιχνιδι που η μια ομαδα επαιζε ποδοσφαιρο και η αλλη τα μηλα και κερδισε η ομαδα που επαιζε τα μηλα.μπραβο στην ομαδα που επαιζε τα μηλα.
......................

Επειδη μας τα 'κανες "μηλα", δεν μας λες ...

Ο Γαυρος με την ΑΕΚ, ΜΕΣΑ στο Καραϊσκακης, τι επαιζε ??? :confused:

Τα "μουσμουλα"? :p

lampros_fazer
05/03/2007, 14:13
Eσύ πες το όπως θες,εγώ το λέω τακτική..Ο Παο περίμενε το γαύρο,δεν τον περιοριόρισε ο γάυρος στο μισό γήπεδο..Κι όσο για την υπεροχή,ανούσια (όπως είπεκι ο αρχαίος).
Και μην ξεχνάς οτι εκτός του οτι παίζεις εκτός έδρας,ο Παο παίζει όλο το φλεβάρη Τετάρτη Κυριακή..
Ο Πάο έκλεψε μάγκικα το ματς..Σε φυστίκωσε..τέλος..

arxaios
05/03/2007, 14:14

οταν παιζεις ετσι ειναι εμφανες οτι η ομαδα σου δεν ειναι ισαξια με τον αντιπαλο!αρα ταμπουρωθηκες πισω και προσπαθησες με αντεπιθεσεις.αυτο ομως δεν ειναι ποδοσφαιρο αλλα τα μηλα.αρα εχτες εγινε ενα παιχνιδι που η μια ομαδα επαιζε ποδοσφαιρο και η αλλη τα μηλα και κερδισε η ομαδα που επαιζε τα μηλα.μπραβο στην ομαδα που επαιζε τα μηλα.ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ!!! αλλα εδω για ποδοσφαιρο δεν μιλαμε???λεω εγω τωρα.
απλα ρε παιδια ο ολυμπιακος εχει την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα αυτη τη στιγμη τουλαχιστον και ετυχε να χασει απο μια πιο αδυναμη ομαδα.slow the much oil (σιγα τον πολυελαιο).

Οταν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κερδίσεις μια ομάδα που έπαιζε μήλα ............
Πήγαινε να παίξεις πεντόβολα !!!!!!!!
Μπορεί να μην σ' αρεσει το σύστημα του ΠΑΟ αλλά στην περίπτωσή σας ΑΠΕΔΩΣΕ !!!!!!!
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σαν γεγονός σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ. Είσαστε οι θεαματικότεροι .................
Σαν το CIRCO MEDRANO !!!!!!!!!!!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Τα Π.Μ. σου ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

el_hymador
05/03/2007, 14:27
TROOPIE , οταν εννοω οτι λετε οτι γουσταρετε εννοω αυτο:

Οκτω ευκαιριες εσεις σε ολο το ματς , οι δυο απο τραγικα λαθη δικα μας...σε αυτο σημειο τους εβρισα ασχημα , αφου ρωτας να μαθεις ποτε και γιατι εβρισα την ομαδα μου.

Πεντε ευκαιριες εμεις , μια απο λαθος δικο σας (χωραει συζητηση για το ποσο λαθος η ανικανοτητα του Ανατολακη ειναι...) οπου και προηλθε το γκολ...το πεναλτυ το μετραω κακως σαν ευκαιρια...επερεπε να το μετραω σαν γκολ...

τωρα που βλεπεις εσυ την ποδοσφαιρικη ανωτεροτητα σας , απορω...εκτος και αν χρησιμοποιεις σαν κριτηριο την κατοχη της μπαλας...το οποιο δεν λεει τιποτα απο μονο του ...εχεις την μπαλα και τι την κανεις??!!

Και το ειπαμε αλλα δεν λετε να το καταλαβετε .... παιξαμε οπως επρεπε να παιξουμε...ντερμπυ ειναι και μαλιστα περα απο το γοητρο , εμεις παιζαμε και την εξοδο στην Ευρωπη...αν χρειαζοταν να βαλουμε γκολ απο μιση ευκαιρια σε ολο το παιχνιδι παλι θα παραδεχομουν τον ΠΑΟ....σκοπος ειναι η νικη στα ντερμπυ και το ξερετε καλα ολοι σας πως οι ισορροπιες ειναι πολυ λεπτες...αν εσενα σου θυμισε το παιχνιδι AJAX - ΠΑΟ , εμενα ο χθεσινος ΠΑΟ μου θυμισε την Εθνικη στο Εuro...και το ποσο ειχαν μανουριασει τοτε ολοι με την παρτη μας ...καταστροφικο ποδοσφαιρο , κοτες , τυχεροι κ.τ.λ.- κ.τ.λ....μπορει το γκολ να μην ειχε μπει ποτε , αλλα πιστευεις απο αυτα που ειδες χθες οτι το ειχατε ανα πασα στιγμη το γκολ??...δεν νομιζω...

Lazio
05/03/2007, 14:36

PSOLIA STO 89!! :wave2: K oraia omiokataliksia! :lol:

ο ολυμπιακος εχει την καλυτερη ομαδα στην ελλαδα ..... xaxa k na simpliroso me to xamilotero meso oro ilikias :a22: :a22:

STOYBI
05/03/2007, 14:50
TROOPIE , οταν εννοω οτι λετε οτι γουσταρετε εννοω αυτο:

Οκτω ευκαιριες εσεις σε ολο το ματς , οι δυο απο τραγικα λαθη δικα μας...σε αυτο σημειο τους εβρισα ασχημα , αφου ρωτας να μαθεις ποτε και γιατι εβρισα την ομαδα μου.

Πεντε ευκαιριες εμεις , μια απο λαθος δικο σας (χωραει συζητηση για το ποσο λαθος η ανικανοτητα του Ανατολακη ειναι...) οπου και προηλθε το γκολ...το πεναλτυ το μετραω κακως σαν ευκαιρια...επερεπε να το μετραω σαν γκολ...

τωρα που βλεπεις εσυ την ποδοσφαιρικη ανωτεροτητα σας , απορω...εκτος και αν χρησιμοποιεις σαν κριτηριο την κατοχη της μπαλας...το οποιο δεν λεει τιποτα απο μονο του ...εχεις την μπαλα και τι την κανεις??!!

Και το ειπαμε αλλα δεν λετε να το καταλαβετε .... παιξαμε οπως επρεπε να παιξουμε...ντερμπυ ειναι και μαλιστα περα απο το γοητρο , εμεις παιζαμε και την εξοδο στην Ευρωπη...αν χρειαζοταν να βαλουμε γκολ απο μιση ευκαιρια σε ολο το παιχνιδι παλι θα παραδεχομουν τον ΠΑΟ....σκοπος ειναι η νικη στα ντερμπυ και το ξερετε καλα ολοι σας πως οι ισορροπιες ειναι πολυ λεπτες...αν εσενα σου θυμισε το παιχνιδι AJAX - ΠΑΟ , εμενα ο χθεσινος ΠΑΟ μου θυμισε την Εθνικη στο Εuro...και το ποσο ειχαν μανουριασει τοτε ολοι με την παρτη μας ...καταστροφικο ποδοσφαιρο , κοτες , τυχεροι κ.τ.λ.- κ.τ.λ....μπορει το γκολ να μην ειχε μπει ποτε , αλλα πιστευεις απο αυτα που ειδες χθες οτι το ειχατε ανα πασα στιγμη το γκολ??...δεν νομιζω...

Κοιτα να δεις που αυτος αυτα που λεει τα πιστευει κιολας !!!! :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε εχουν πολυ πλακα αυτοι οι βαζελοι λεμε...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
05/03/2007, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Κοιτα να δεις που αυτος αυτα που λεει τα πιστευει κιολας !!!!

Ρε εχουν πολυ πλακα αυτοι οι βαζελοι λεμε...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

To ιδιο γελαγε και ο DROOPY , οταν του ελεγα πριν μια εβδομαδα οτι θα σας γ@μησουμε μεσα στο τηγανι...

Τελικα ποιος εχει περισσοτερη πλακα?? :lol:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
05/03/2007, 15:00
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

To ιδιο γελαγε και ο DROOPY , οταν του ελεγα πριν μια εβδομαδα οτι θα σας γ@μησουμε μεσα στο τηγανι...

Τελικα ποιος εχει περισσοτερη πλακα?? :lol:

ΕΣΕΙΣ:rotflmao: :bawl: :rotflmao:

crs-k
05/03/2007, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΕΣΕΙΣ:rotflmao: :bawl: :rotflmao:

:a029: :a029: :a029:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
05/03/2007, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
:a029: :a029: :a029:

:confused: :confused:

el_hymador
05/03/2007, 15:16
Λοιπον για να ληξει το θεμα ...

Τα ψαρια λενε οτι εχουν την μικροτερη μνημη απο ολα τα ζωντανα πλασματα .... δεν ειναι τυχαιο οτι σας λενε γαυρους....πως αλλιως να εξηγησω το γεγονος οτι στο παιχνιδι του πρωτου γυρου κανατε μια και μοναδικη ευκαιρια στο 90' ενω εισασταν πραγματικα απωντες σε ολη την διαρκεια του αγωνα....και τωρα λετε αυτα που λετε...ντροπη ψαρακια!!!

...οπως ειχα πει και τοτε ...παρτε το χαμπαρι....

Τ Ο Ν Η Π Ι Α Τ Ε !!!!!

καταλαβαινω οτι σας ειναι δυσκολο .... δεν με απασχολει πως θα το διαχειριστειτε , καντε group therapy , κλαψτε ο ενας στους ωμους του αλλου , πλακωθειτε στο ξυλο...:a12: στην τελικη....

αλλα το γεγονος παραμενει...

Τ Ο Ν Η Π Ι Α Τ Ε !!!!:D

...επειδη η μνημη σας ειναι ασθενης , θα το postαρω ανα 5' για να το θυμαστε...οκ?

...τελικα εκεινος ο ψαρουλης που εβαζε τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων που ειναι ρε παιδια??.....

stradas
05/03/2007, 16:49
Το πεναλτυ ηταν καθαρο, μην λεμε οτι θελουμε.

Αλλα οπως ειπε και καποιος, οπως εμεις δεν παιξαμε καλα στο ΟΑΚΑ και συχτηριζα (οχι γιατι χασαμε) ετσι θα επρεπε και οι βαζελοι να συχτηριζουν για το ποσο μικρη ομαδα εδειξαν μεσα στο γηπεδο.

Καταλαβαινω το χαβαλε και την καζουρα για το αποτελεσμα αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι επαιξαν φοβισμενα.
Αν πιστευεις οτι εχεις την καλυτερη ομαδα και οτι μονο λογω παραγκας χανεις τις κουπες, δειξτο μεσα στο γηπεδο, παρτους τα σωβρακα, οχι με νικη με μισο μηδεν απο γκελα του τσολια μας...

el_hymador
05/03/2007, 17:26

Αλλα οπως ειπε και καποιος, οπως εμεις δεν παιξαμε καλα στο ΟΑΚΑ και συχτηριζα (οχι γιατι χασαμε) ετσι θα επρεπε και οι βαζελοι να συχτηριζουν για το ποσο μικρη ομαδα εδειξαν μεσα στο γηπεδο.

Καταλαβαινω το χαβαλε και την καζουρα για το αποτελεσμα αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι επαιξαν φοβισμενα.
Αν πιστευεις οτι εχεις την καλυτερη ομαδα και οτι μονο λογω παραγκας χανεις τις κουπες, δειξτο μεσα στο γηπεδο, παρτους τα σωβρακα, οχι με νικη με μισο μηδεν απο γκελα του τσολια μας...

και τωρα το να σου πω? ...δες το signature σου.... :smokin:

stradas
05/03/2007, 17:41
και τωρα το να σου πω? ...δες το signature σου.... :smokin:

πες πες, μαλακιες γραφω απο κατω...:D

zzr2005
05/03/2007, 17:54

Να θυμίσω τον περσινό αγώνα στο ΟΑΚΑ???
ο Ολυμπιακός έπαιζε ολος πίσω απο τη σέντρα και έβγαινε σε αντεπιθέσεις...
τελικά νίκησε 0-2....τότε δεν πανηγυρίζατε???

όσο για το ματς....
ο Μουνιόθ είναι προφέσορας στο στήσιμο της ομάδας...μου θυμίζει την αλεπού τον Μακαριάν...
είνια φανερό ότι την ομάδα την έστησε για το Χ που θα ευννοούσε τον ΠΑΟ στην κατάκτηση της 2ηςθέσης...αυτός ειναι κ ο στόχος της ομάδας αυτή τη στιγμή...
ο στόχος ήταν λοιπόν το Χ...

στον αγώνα με την ΑΕΚ ο στόχος ήταν το 2 και είδαμε πως έπαιξε κ τι έγινε...οπότε καταλαβαίνουμε ότι αμα θέλει ο Παναθηναικός μπορεί να παίξει αλλιώς...

τα ατού του Παναθηναικού σε αυτό το παιχνίδι ήταν 3 παίχτες.....
οι φορμαρισμένοι Σαλπιγγίδης, Ιβανσιτς και ο Νίνης...
και οι τρεις προέρχονται απο απανωτά παιχνίδια....και ο Νίνης ειδικότερα έδειξε ότι με τα ματς που έκανε άρχισε να καίγεται.....μιας και προέρχεται απο ερασιτεχνικό επίπεδο.....(ελπίζω να τον ξεκουράσουν στα επόμενα παιχνίδια μην τον δουμε με κανα κάταγμα....)
:(
ο Μουνιοθ σωστά σκέφτηκε οτι αν επέλεγε να φτιάξει παιχνίδι απο τις πτέρυγες θα κουραζόντουσαν οι δύο πλάγιοι απο το ημίχρονο....
ήξερε ότι η άμυνα του Ολυμπιακού είναι αργή κ επιρρεπής σε γκέλες...
οπότε τι είναι εύκολο να κάνουμε???
σιγουριά στην άμυνα και μακρινές μπαλιές....

arxaios
05/03/2007, 17:59
Τους τα λέω και εγώ αλλά δεν το πιάνουν το υπονοούμενο ............
:nono: :nono: :nono:

zzr2005
05/03/2007, 18:02
ΡΕ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ???:lol:
εφτασε εως τη μέση κ μετά έσκασε κάτω...
που πας ρε μεγάλε με την μπυροκοιλιά να κάνεις τον Ταρζάν....???:rotflmao:
άλλη μια απόδειξη για το μυαλό τον οπαδών του Ολυμπιακού...:lol: :lol:

el_hymador
05/03/2007, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΡΕ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ???:lol:

α ρε κουφαλα Δαρβινε ποσο δικιο ειχες...:lol: :lol: :lol:

SPORAKIAS
05/03/2007, 18:14
αυτός ειναι κ ο στόχος της ομάδας αυτή τη στιγμή...
ο στόχος ήταν λοιπόν το Χ...

στον αγώνα με την ΑΕΚ ο στόχος ήταν το 2 και είδαμε πως έπαιξε κ τι έγινε...οπότε καταλαβαίνουμε ότι αμα θέλει ο Παναθηναικός μπορεί να παίξει αλλιώς...

δηλαδη με το Χ θα ξεφευγε απο την αεκ για την 2 θεση θες να μας πεις τωρα....

και γιατι να μην παει κατευθειαν στο τριποντο...αφου μπορει να παιξει και ετσι :rolleyes: ......και να εχει πιο σιγουρη την δευτερη..??

οσο για περσυ στο οακα ο παο δεν ειχε χασει 3-4 κλασικες ευκαιριες για γκολ και ουτε εμεις τα γκολ τα βαλαμε απο τετοια μαλακια αμυντικου και ουτε στο 90'...

δεν ειναι ετσι απλα τα πραματα....ειχαν αρκετες διαφορες τα παιχνιδια...

zzr2005
05/03/2007, 18:14
α ρε κουφαλα Δαρβινε ποσο δικιο ειχες...:lol: :lol: :lol:

κάνεις λαθος φίλε...
ο Δαρβίνος είπε ότι ο άνθρωπος προέρχεται απο τον πίθηκο...

εδώ καλούμαστε να αποδείξουμε ότι ο οπαδός του Ολυπιακού έχει κάποια σχέση με τον άνθρωπο...:lol: :lol:
είναι αντίστροφη λογική....
εκτός αν η θεωρία του Δαρβίνου λειτουργεί κ με συνεπαγωγή..:lol: :lol:

zzr2005
05/03/2007, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
δηλαδη με το Χ θα ξεφευγε απο την αεκ για την 2 θεση θες να μας πεις τωρα....

και γιατι να μην παει κατευθειαν στο τριποντο...αφου μπορει να παιξει και ετσι :rolleyes: ......και να εχει πιο σιγουρη την δευτερη..??

οσο για περσυ στο οακα ο παο δεν ειχε χασει 3-4 κλασικες ευκαιριες για γκολ και ουτε εμεις τα γκολ τα βαλαμε απο τετοια μαλακια αμυντικου και ουτε στο 90'...

δεν ειναι ετσι απλα τα πραματα....ειχαν αρκετες διαφορες τα παιχνιδια...

το δεύτερο το βάλατε στο 85 κ ενώ παίζαμε με 10 εσείς κάνατε καθυστερήσεις....
η λογική του παιχνιδιού ήταν η ίδια...
δεν έχει σχέση πότε μπήκε το πρώτο γκολ...
και εμείς θα μπορουσαμε να το είχαμε βάλει νωρίτερα...είτε με τον Παπαδόπουλο στο πέναλντι είτε με τον Ιβανσιτς

το Χ μας έβγαζε αλώβητους στη 2η θέση κ με ευκολότερο πρόγραμμα απο την ΑΕΚ...με περισσότερους αγώνες εντός έδρας....
τι άλλο να θέλει ένας προπονητής....???

το 3ποντο όσο κ να το κυνηγήσεις σε ένα ντέρμπι δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθει...
δεν ειναι δυνατον να ισοπεδώσεις τον αντίπαλο....οι ομάδες πάνω κάτω είναι ισάξιες...
όταν σε βολεύει το Χ κ πέζεις εκτός έδρας συνήθως όλοι οι προπονητές αυτό κυνηγουν....

el_hymador
05/03/2007, 18:52
κάνεις λαθος φίλε...
ο Δαρβίνος είπε ότι ο άνθρωπος προέρχεται απο τον πίθηκο...

εδώ καλούμαστε να αποδείξουμε ότι ο οπαδός του Ολυπιακού έχει κάποια σχέση με τον άνθρωπο...:lol: :lol:
είναι αντίστροφη λογική....
εκτός αν η θεωρία του Δαρβίνου λειτουργεί κ με συνεπαγωγή..:lol: :lol:

Μωρε σωστα τα λεω εγω...και αν ζουσε ο συγχωρεμενος ο Δαρβινος θα εβρισκε πολυ πιο προσφορο εδαφος για τις μελετες του το Καραϊσκακη , παρα τα Γκαλαπαγκος...:lol: :rotflmao: :lol:

STOYBI
05/03/2007, 20:08

Δεν θυμαμαι ποτε πρασινη εξεδρα να χειροκροτησε παιχτη του Ολυμπιακου !!! :rolleyes:

lampros_fazer
05/03/2007, 21:34
Δεν θυμαμαι ποτε πρασινη εξεδρα να χειροκροτησε παιχτη του Ολυμπιακου !!! :rolleyes:

Η πλειοψηφία αποδοκίμασε όπως θα ξέρεις το Νίνη..Και πριν την έναρξη ακούστηκαν συνθήματα εναντίον του..Αυτοί που τον χειροκρότησαν ήταν μειοψηφία (και θα είδες οτι οι περισότεροι είπαμε μπράβο γι'αυτό)..Και το χειρότερο,κάποιοι τραμπούκοι έκαναν επεισόδια στο ματς των νέων και χτύπησαν και πιτσιρικά οι κάφροι..

Βάλτε και σεις 16-17 χρονο βασικό και εγώ θα τον χειροκροτάω σε όλο τον αγώνα..:rotflmao:

vangelis 64
05/03/2007, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Βάλτε και σεις 16-17 χρονο βασικό και εγώ θα τον χειροκροτάω σε όλο τον αγώνα..:rotflmao:

Εχουνε δύο ρε συ.....

Τον Ριβάλντο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lampros_fazer
05/03/2007, 21:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εχουνε δύο ρε συ.....

Τον Ριβάλντο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και μεις έχουμε δύο απ'αυτόν..

:rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
05/03/2007, 22:15
re gaurakia, min mas diexnete oti boreite na piasete kai allo pato:rotflmao:
edw prepei na peite.....fagame p@@@tsa, ponese poly, itan sto 89, klapsame klp klp
Ola ta alla einai malakies kai apla deixnete oti eiste gauroi
to penalty tou papadopoulou itan pentakatharo, mono gauroi tha poun to antitheto
oso gia tin taktiki tou panathinaikou.....akrivws to idio kanate sot oaka
oloi pisw, kai MIA fasi sto 90 me ton okka
Tote diladi eixate gamw ta muala kai paixate mialwmena???
kai emeis apla dne paixame bala??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pw pw pouuu@@@@@@@@@@@
Kai den sas xalase katholou lemeeeeee :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
05/03/2007, 22:42
:D :D :D

80127

vangelis 64
05/03/2007, 22:53
Φιρί-φιρί το πας,ν' αρχίσουνε να πέφτουνε τίποτα ευρωπαϊκές φωτό.

el_hymador
05/03/2007, 22:54

Αν παιζει του χρονου θα χειροκροτησουμε......

....τον Ανατολακη:D :a9: :a08:

STOYBI
05/03/2007, 22:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Φιρί-φιρί το πας,ν' αρχίσουνε να πέφτουνε τίποτα ευρωπαϊκές φωτό.

Παρομοιες ???? :eyepop: :eyepop:

Πουντες ???? :confused: :confused: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
05/03/2007, 22:55
Αν παιζει του χρονου θα χειροκροτησουμε......

....τον Ανατολακη:D :a9: :a08:

Σε 10 χρονια παλι !!! :rolleyes:

Τον γιο του !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
05/03/2007, 23:00
μπραβο , μπραβο :beer:

80130

el_hymador
05/03/2007, 23:02
Σε 10 χρονια παλι !!! :rolleyes:

Τον γιο του !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ο γιος του Ανατολακη για να πληρει τις προϋποθεσεις ενταξης στο δυναμικο του γαυρου πρεπει να πατησει τα 40αντα...οποτε σε καμια 30αρια χρονια μαλλον...:smilea:

STOYBI
05/03/2007, 23:02
Μωρε σωστα τα λεω εγω...και αν ζουσε ο συγχωρεμενος ο Δαρβινος θα εβρισκε πολυ πιο προσφορο εδαφος για τις μελετες του το Καραϊσκακη , παρα τα Γκαλαπαγκος...:lol: :rotflmao: :lol:

Να ποια ειναι η διαφορα στον κοσμο μας !!!!!!!! :p

Αξεστοι... Ε Αξεστοι !!!!

80131

lampros_fazer
05/03/2007, 23:12

Εγώ γουστάρω αγριάδα..:D:D Το άλλο κάθεται και τον τρώει αμίλητο..Όπως εσείς προχτές..:D

STOYBI
05/03/2007, 23:19
Εγώ γουστάρω αγριάδα..:D:D Το άλλο κάθεται και τον τρώει αμίλητο..Όπως εσείς προχτές..:D

Γαμω τα γουστα σας μεσα... :yuck: Μαζωχες !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
05/03/2007, 23:36
Παρομοιες ???? :eyepop: :eyepop:

Πουντες ???? :confused: :confused: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν έχω καμμιά πρόχειρη ρε γαμώτο!

Αλλά ξέρεις...από την ένδοξη ευρωπαϊκή σας πορεία λέω,που σπάσατε τα ρολόγια.

Τα κοντέρ ακόμα γράφουνε:lol: :lol:

el_hymador
05/03/2007, 23:37

η αληθεια ειναι οτι οι διαφορες μας ειναι ενα χασμα αγεφυρωτο....

ας παρουμε το πιο απλο.......
εμεις παμε στο γηπεδο περπατωντας π.χ. και μπαινουμε σε αυτο απο τις εισοδους - θυρες....

...ενω εσεις....

80136

giobazolias
05/03/2007, 23:54
η αληθεια ειναι οτι οι διαφορες μας ειναι ενα χασμα αγεφυρωτο....

ας παρουμε το πιο απλο.......
εμεις παμε στο γηπεδο περπατωντας π.χ. και μπαινουμε σε αυτο απο τις εισοδους - θυρες....

...ενω εσεις....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

giobazolias
06/03/2007, 00:21
το κοινο των γαυρων με τους πιθηκους ειναι η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!!!!!!

Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΩΣ ΓΑΥΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΛΕΓΕ:
ο οσφπ που ειναι μεγαλη ομαδα, παιρνει τα αποτελεσματα ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑ!
πχ. με αεκ, ηρακλη, αιγαλεο, οφη κτλ
εχτες ομως αλλαξαν τα δεδομενα, και ο ΠΑΟ που πηρε αποτελεσμα χωρις να παιξει, ειναι μικρη και τυχερη ομαδα!!!

τον κωνσταντινου που τον λεγαν παλτο, περσι τον καναν θωρηκτο!!!
εδω και 3 μηνες που ειναι τραυματιας εγινε παλι παλτο!!!

ο νικοπολιδης οσο ηταν στον ΠΑΟ δεν επιανε ουτε το μισο αρχ@δι του ελευθεροπουλου.....και τωρα στον οσφπ εγινε φυλακας αγγελος!!!!!!!!

Η προεδραρα, ο κοκκαλης καποτε ειπε κοτες την ομαδα των γκουμπμπασιναδων,
και μετα εβαλε στοχο να αγορασει την μιση ομαδα του ΠΑΟ!!!!!!!!!!!
πχ.νικοπολιδης, κωνσταντινου, και προσπαθησε να παρει τους σειταριδη, κυριακο, μπασινα, καραγκουνη.

κτλ κτλ κτλ κτλ

Α ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΑΥΡΟΙ!!!!!!!!

giobazolias
06/03/2007, 01:00
ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

-αφου ο παο δεν εκανε ευκαιριες πως ολοι συμφωνουν οτι ο νικοπολιδης ηταν απ τους διακριθεντες?????????

-στο ΟΑΚΑ ποσες ευκαιριες κανατε??????????

-ο ριβαλντο που καθαριζει τα μεγαλα παιχνιδια εξαφανιστηκε απο τον πραγματικα λιγο μποβιο???????????

-το γκολ που φαγατε ηταν δωρο του ανατολακη!!!!......οι μισες ευκαιριες που κανατε δεν ηταν δωρα των εμπεντε, μορις, τζιολη??????

-ο παο χωρις να παιξει μπαλλα πηρε 0-1, αν επαιζε και μπαλλα ποσα τεμαχια θα μαζευατε?????????
(η απορια ειναι βασισμενη στη θεωρια των γαυρων οταν περναν αποτελεσματα χωρις να παιζουν μπαλλα)

-Η Liverpool που εκανε κηδεια στη Barca με τον ιδιο τροπο(αμυνα με αντεπιθεσεις) ειναι και αυτη μικρη ομαδα??????????

-εσεις που παιξατε αντιποδοσφαιρο με την αεκ, ΔΕΝ ειστε μικρη ομαδα???????

-ο κασναφερης γιατι δεν εδωσε το πεναλτυ????????????????????????
(παλι το ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ σε κρισιμο αγωνα, ΕΤΥΧΕ να ειναι υπερ σας)???????

-φετος η καρδια του πρωταθλητη, παθαινει εμφραγμα του μυοκαρδιου οταν παιζει με τους πουθεναδες?????

-Στη φιεστα κατακτησης πρωταθληματος θα τιμησετε τον Βασιλη Γκαγκατση????????????

μας εχετε πολυ μπερδεψει..................γι αυτο

ΚΑΝΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ!!!

:a25:

Gandalf dr685sm
06/03/2007, 08:19
προσυπογράφω στις ερωτήσεις αυτές και συμπληρώνω...

1)Η ανανέωση που θέλατε εδώ και τώρα ίσχυε για τις κάρτες μελών και το νέο πρωτάθλημα μόνο;

2)Το όνειρο του Uefa απο τους ομίλους του CH.L. συνεχίζεται;

3) Η ανανέωση θα έρθει με τον Ζέ Ρομπέρτο που μάλλον θα πάρετε και είναι ετών πλέον 33 στα 34;

4)Ο sir Takis θα επιβάλει τελικά την Ευρωπαϊκή νοοτροπία;

5)Στις θύρες σας πλέον θα έχετε σκοινιά rappel και αναρίχησης αντί για κυλιόμενες και μπάρες;

Gandalf

Gandalf dr685sm
06/03/2007, 08:57
Επίσης μια παρατήρηση...

Μην πυροβολείτε όλοι μαζί τον Ανατολάκη.

Ο άνθρωπος έχει κάνει πολλά για τον ΟΣΦΠ ... σύμφωνα με τις δυνάμεις του. Είναι δύσκολο να μπείς στα παπούτσια ενός παίκτη και να αντιμετωπίσεις δύσκολα παιχνίδια. Πόσο μάλλον όταν αρκετά βέλη εδώ και καιρό τα ρίχνουν όλα τα κακά της άμυνας του ΟΣΦΠ επάνω του.

΄΄Οταν έχουν γίνει τα παρακάτω...

1) Αμυντικοί σαν τον Μπερμούδες διώχθηκαν κακήν κακώς.
2) Η άμυνα δεν είναι ενας παίκτης... είναι το σύνολο... ποιοί αλήθεια ήταν οι αμυντικοί του ΟΣΦΠ στο ντέρμπυ;... και ποιός είναι υπεύθυνος για το οτι δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο εκεί;
3) Η άμυνα είναι η τελευταία γραμμή... στο κέντρο και στην επίθεση κοιμόντουσαν;... γιατί δεν ήταν κάποιος κοντά σαν στήριγμα στον Ανατολάκη;...

4) Ο προπονητής της κάθε ομάδας δεν πρέπει να λέει στους παίκτες του, να μην κάνουν λάθη παιδικά στο τέλος;...δεν είναι το ηθικό και τα βασικά του παιχνιδιού ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ;

Οχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή διαβάζω και ακούω συνέχεια ... πως ο Ανατολάκης αυτό , ο Ανατολάκης εκείνο... δεν βλέπουν τα στραβά τους , πως σε 6 ευκαιρίες τετ-α-τετ , ο Καστίγιο παθαίνει αφλογιστία, ο Οκκάς κάνει κωλοτούμπες και οι υπόλοιποι απλά τραβάνε φωτό.

Δεν κοιτάνε ας πούμε πως τα half , ήταν στον κόσμο τους, πλήν ίσως του Ζεβλάκωφ και του Τοροσίδη.

Κατά τα άλλα ο Ανατολάκης έφταιγε μόνο....

Gandalf

TROOPER
06/03/2007, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

μας εχετε πολυ μπερδεψει..................γι αυτο

ΚΑΝΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ!!!

:a25:

ρεεεεεεεεεε

δε σας παρεξηγουμε....αυτα κανει η στερηση!!!!

12 χρονια ειχατε να κανετε διπλο με εμας!!!!

πιο πολλα απο τις αποτυχιες μας στην ευρωπη....!

εμεις λοιπον που και που τρωμε και απο καμια μπανανα.

εσεις εχετε φαει ολη τη καλαβρια (αγγουρια καλαβρεζικα) πολλαααααααα χρονια τωρα!!!

ετσι για να μη ξεχνιεστε...

-8

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
06/03/2007, 14:16
ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΟ Χ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ, ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ. ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!! ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ Η ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ? ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΟ :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ :bawl: :bawl:

giobazolias
06/03/2007, 16:17
ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΟ Χ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ, ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ. ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!! ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ Η ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ? ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΟ :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ :bawl: :bawl:

ρωτας αν καναν προταση στον ΠΑΟ απο ισπανια η αγγλια??????
ΓΙΑ ΔΕΣ ΛΙΓΟ, ΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!!!!!!!!!

http://www.sport24.gr/html/ent/384/ent.167384.asp

μηπως η Βαλενθια θελει να δωσει λιγη απο την αιγλη του 0-7-31 στην Ιντερ??????????

:lol: :lol: :lol:

καμια μεταγραφη??????????
ποιος σε επηρεαζει και λες τετοια?????????????
ο σαλπιγγιδης δεν σου κανει?????
Ιβανσιτς για 2 χρονια σε χαλαει????

συγνωμη!!!!
ο κοκκαλης εκανε μεταγραφες???...ποιους????????????????
το διαδοχο του ετο ...............ΦΕΛΙΞ ΜΠΟΡΧΑ??????????????
μηπως τη σταση ΟΥΑΝΤΟΥ????????????????????????

Α ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a9:

lampros_fazer
06/03/2007, 16:34

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Φαντάζομαι πως θα΄νιωσαν οι κακόμοιροι της Ίντερ..:rotflmao:

el_hymador
06/03/2007, 17:06

μηπως η Βαλενθια θελει να δωσει λιγη απο την αιγλη του 0-7-31 στην Ιντερ??????????

...οχι ρε!!!:lol: :bawl: :lol:

εντελως ρομπα!! :lol: :rotflmao: :lol:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
06/03/2007, 18:05

καμια μεταγραφη??????????
ποιος σε επηρεαζει και λες τετοια?????????????
ο σαλπιγγιδης δεν σου κανει?????
Ιβανσιτς για 2 χρονια σε χαλαει????

συγνωμη!!!!
ο κοκκαλης εκανε μεταγραφες???...ποιους????????????????
το διαδοχο του ετο ...............ΦΕΛΙΞ ΜΠΟΡΧΑ??????????????
μηπως τη σταση ΟΥΑΝΤΟΥ????????????????????????

Α ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a9:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΩ. ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ

:bawl: :bawl: :bawl:

ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΟΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΤΕ? ΑΥΤΟ ΛΕΩ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΛΕΩ.
Ο ΜΠΟΡΧΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΤΟ ΞΕΡΩ, Ο ΝΤΟΜΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΥΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΕ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΙΖΩ, ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ! ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ? ΑΥΤΟ ΛΕΩ!!!!

zzr2005
06/03/2007, 18:28
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΩ. ΕΧΕΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ

:bawl: :bawl: :bawl:

ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΟΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΤΕ? ΑΥΤΟ ΛΕΩ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΛΕΩ.
Ο ΜΠΟΡΧΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΤΟ ΞΕΡΩ, Ο ΝΤΟΜΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΥΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΕ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΙΖΩ, ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ! ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ? ΑΥΤΟ ΛΕΩ!!!!

οταν σε καίνε οι βαθμοί δεν σε ενδαιφέρει το θέαμα....ο μόνος λόγος που έπαιξε πιο ανοικτά ο Ολυμπιακός ήταν ότι ήταν αδιάφορος...
και σου παραθέτω μερικά παραδείγματα πρόσφατα που ο Ολυμπιακός χρειαζόταν τους βαθμούς...
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΩΣ ΠΕΞΑΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ???
ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΕΠΑΙΞΕΣ....άσχετο αν ο ΠΑΟ δεν έκανε ευκαιρίες....

ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ???
ακόμα και με 10 που πέζαμε πίσω είσασταν όλοι...

ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ???
ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕ......
άρα έχει να κάνει με το πόσο έχουν ανάγκη κ οι δύο τους βαθμούς....
αμα καιγόσασταν κ εσείς για βαθμούς θα σου έλεγα εγώ πως θα έπαιζες....

crs-k
06/03/2007, 18:35
..........................................
ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ! ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ? ΑΥΤΟ ΛΕΩ!!!!

Πονεσε ε? :( :sick:

Σορρυ ... :sad:

:lol: :rotflmao: :lol:

arxaios
06/03/2007, 18:52
...ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΤΕ? ...

Ναι ρε μεγάλε, τώρα που το επισημαίνεις πάω να βάλω τα κλάμματα ............ :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Αντε απο 'δω ρε, που θα κάνεις και υποδείξεις ....... :nono: :nono: :nono:

Σε έτσουξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και πρόσεχε γιατί ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!

zzr2005
06/03/2007, 19:02
Ναι ρε μεγάλε, τώρα που το επισημαίνεις πάω να βάλω τα κλάμματα ............ :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Αντε απο 'δω ρε, που θα κάνεις και υποδείξεις ....... :nono: :nono: :nono:

Σε έτσουξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και πρόσεχε γιατί ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!

παιδιά ηρεμείστε υπάρχουν και χειρότερα...
ο αντιπρόεδρος της Βουλής και Ολυμπιακός, υποστήριξε οτι το παιχνίδι ήταν στημένο.... :lol:
αυτοί μας κυβερνούν ρε...
:eek:

τώρα την ίδια άποψη υποστηρίζει κ ο "διακεκριμένος" δημοσιογράφος Χαρδαβέλας....
ελπίζω να κάνει κ μια εκπομπή στον Αθέατο Κόσμο...:lol:

...αυριο να δειτε ποσοι γαύροι θα το υποστηριζουν....:wave2:

el_hymador
06/03/2007, 20:51
μερικοι απλα δεν ξερουν να χανουν...

80212

TROOPER
06/03/2007, 21:03
παιδιά ηρεμείστε υπάρχουν και χειρότερα...
ο αντιπρόεδρος της Βουλής και Ολυμπιακός, υποστήριξε οτι το παιχνίδι ήταν στημένο.... :lol:

μηπως θελατε να ερθει στα πραματα η ν.δ. για να παρετε πρωταθλημα η τα ξεχνατε αυτα????

μηπως επιθυμουσατε βουλγαρακη και σουφλια στα πραγματα και ψηφιζατε ν.δ.????

οχι επειδη λετε οτι ξεχναμε εμεις....

και επειδη οτι και να σας πουμε μας ζαλιζετε τα @@ λεγοντας οτι <<σας φυστικωσαμε!τελος!τουμπεκι!>> και αλλα ωραια...θα μου επιτρεψετε (και αν δε μου επιτρεψετε να μου και μενα) να δανιστω λιγο τη λογικη σας.

λοιπον βαζελια...10 χρονια πιπα-κωλο!!!!αλλο ενα πρωταθλημα δικο μας!!!μια 10ετια σας εχουμε στα 4!!!ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!

STOYBI
06/03/2007, 21:21
μερικοι απλα δεν ξερουν να χανουν...

Γιατι ρε φιλε μου λες αυτα....... ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=0Vcykh3LItk

Εχετε πολυ γελιο βαζελια.... Συνεχιστε λεμε !!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lampros_fazer
06/03/2007, 21:37
Γιατι ρε φιλε μου λες αυτα....... ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :
Εμείς δεν ξέρουμε να ΄χανουμε ρε stoyb,που οι μόνοι βαθμοί που έχει ο ιωνικός είναι από μας στο οάκα και χανουμε κάθε χρόνο στην Κέρκυρα..;; :look:

:rotflmao: :look: :rotflmao:

el_hymador
06/03/2007, 22:20
89' ..... 0 - 1 .....ΤΕΛΟΣ:wave2:

TROOPER
06/03/2007, 22:39
89' ..... 0 - 1 .....ΤΕΛΟΣ:wave2:

10 χρονια πιπα-κωλο εμπλοκη ΤΕΛΟΣ!:wave2:

Xarilaos
06/03/2007, 22:44
πηραμε ενα πρωταθλημα οταν βγηκε η ν.δ και το καναμε θεμα.ακομα η ν.δ δεν ειναι δηλαδη?γιατι δεν τα παιρνουμε ακομα?και η 2η θεση στην κατηγορια 'Α κοκκαλη καλα ειναι μωρε.ολη η ελλαδα τα λεει οτι ο γαυρος πλερωνει τους διατητες,μονο τα γαυρακια δεν το παραδεχονται ομως.ουτε τον οφη τον δικο μας δεν κερδιζουμε και μιλατε.σιγα το 1-0 μωρε.εγω παντως τη juve δε θα την ξεχασω ποτε για εκεινες τις 7(ΕΦΤΑ ΛΕΩ) απιστευτες πραγματικα στιγμες ευτυχιας που μου χαρισε εκεινη τη νυχτα.σε τετοια ματς φαινεται οπως παντα η αξια των "πρωταθλητων".

TROOPER
06/03/2007, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xarilaos
πηραμε ενα πρωταθλημα οταν βγηκε η ν.δ και το καναμε θεμα.ακομα η ν.δ δεν ειναι δηλαδη?γιατι δεν τα παιρνουμε ακομα?και η 2η θεση στην κατηγορια 'Α κοκκαλη καλα ειναι μωρε.ολη η ελλαδα τα λεει οτι ο γαυρος πλερωνει τους διατητες,μονο τα γαυρακια δεν το παραδεχονται ομως.ουτε τον οφη τον δικο μας δεν κερδιζουμε και μιλατε.σιγα το 1-0 μωρε.εγω παντως τη juve δε θα την ξεχασω ποτε για εκεινες τις 7(ΕΦΤΑ ΛΕΩ) απιστευτες πραγματικα στιγμες ευτυχιας που μου χαρισε εκεινη τη νυχτα.σε τετοια ματς φαινεται οπως παντα η αξια των "πρωταθλητων".

ετσι ετσι...να τα παραδεχεστε θελω!
καλο μωρε το προχθεσινο αλλα η γιουβε ηταν αλλο πραμα!!!
συμπερασμα πιο πολυ μου σηκωνετε οταν βλεπω τσοντα παρα οταν πρωταγωνιστω (εκει ειναι λιγο πεσμενη).ολα τα περιμενα αλλα να παραδεχεστε και οτι χαιρεστε πιο πολυ οταν αλλη ομαδα με κερδιζει επειδη η δικια σας ειχε να κερδισει εκτος σε αγωνα με τον ολυμπιακο μια 12ετια...ε αυτο δεν το περιμενα...!

γεια σας κωστετσοι!

vangelis 64
07/03/2007, 00:34

Xarilaos
07/03/2007, 00:41
ποιος ειπε οτι ειμαι παναθηναικος?αντι-ολυμπιακος ειμαι και ειμαι περηφανος γι'αυτο.εχουμε πολλους οπαδους ειδικα τα τελευταια χρονια.α ρε πουστη τι junkia που ειστε εσεις οι γαυροι.μια ζωη απαλευτοι,βαριεμαι να ξαναλεω τα ιδια,τελος.

vangelis 64
07/03/2007, 01:28
ετσι ετσι...να τα παραδεχεστε θελω!
καλο μωρε το προχθεσινο αλλα η γιουβε ηταν αλλο πραμα!!!
συμπερασμα πιο πολυ μου σηκωνετε οταν βλεπω τσοντα παρα οταν πρωταγωνιστω (εκει ειναι λιγο πεσμενη).ολα τα περιμενα αλλα να παραδεχεστε και οτι χαιρεστε πιο πολυ οταν αλλη ομαδα με κερδιζει επειδη η δικια σας ειχε να κερδισει εκτος σε αγωνα με τον ολυμπιακο μια 12ετια...ε αυτο δεν το περιμενα...!

γεια σας κωστετσοι!

Ωωωωπ!Αυτά δε μάς τά 'χες πει!

Σε ποιό καμπόϊκο παίζεις ρε συ,να πα να το πάρω;:lol: :lol: :lol:

giobazolias
07/03/2007, 03:25
μηπως θελατε να ερθει στα πραματα η ν.δ. για να παρετε πρωταθλημα η τα ξεχνατε αυτα????

μηπως επιθυμουσατε βουλγαρακη και σουφλια στα πραγματα και ψηφιζατε ν.δ.????

οχι επειδη λετε οτι ξεχναμε εμεις....

και επειδη οτι και να σας πουμε μας ζαλιζετε τα @@ λεγοντας οτι <<σας φυστικωσαμε!τελος!τουμπεκι!>> και αλλα ωραια...θα μου επιτρεψετε (και αν δε μου επιτρεψετε να μου και μενα) να δανιστω λιγο τη λογικη σας.

λοιπον βαζελια...10 χρονια πιπα-κωλο!!!!αλλο ενα πρωταθλημα δικο μας!!!μια 10ετια σας εχουμε στα 4!!!ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!

η ν.δ. ξερει οτι αν παει στα ισια να χτυπησει το κατεστημενο γκαγκατση/κοκκαλη για να διαλυσει τη διαφθορα στο ελληνικο ποδοσφαιρο θα χασει ψηφους!!!!
το εργο το εχει αναλαβει μονος του ο ορφανος (χωρις να μπορει να κανει και πολλα πραγματα)

-το ΠΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ προεκλογικα προσπαθει να ασκησει επιρροη στον κοσμο για το τι να ψηφισει, φαινεται οταν πριν τις εκλογες βγαινει ο τσουκαλας στο ματζικ και ΛΕΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- το ΑΝ καταφερνει να επηρεασει τον κοσμο της φαινεται απο το ποιος ειναι δημαρχος πειραια!!!!!!!!

με τοσο κουτοχορτο που τρωτε ποιον αλλον θα εκλεγατε απο το φασουλα???????
για τις πολιτηκες του ικανοτητες φυσικα!!!!!!!!!!!!

σας παραμυθιαζουν με τα καλπικα πρωταθληματα για να σας εχουν του χεριου τους !!!!!!!!
(δεν ειναι ολοι οι γαυροι τοσο αφελης, αλλα 1 ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!!!)

giobazolias
07/03/2007, 03:48
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Φαντάζομαι πως θα΄νιωσαν οι κακόμοιροι της Ίντερ..:rotflmao:

και εγω αναρωτιομουν πως ενιωσαν οι παικτες της ιντερ!!!!!!!!!!!

τελικα καταλαβα στο τελος του αγωνα με το ξυλο που επεσε!!!!!

μαλλον δεν υπαρχει ποιο απαξιωτικο πραγμα για μια αναγνωρισμενη ευρωπαικη ομαδα να την παρομοιαζουν με τον οσφπ, γι αυτο οι παικτες της ιντερ αντεδρασαν ετσι στο τελος του αγωνα!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

:a022:

kalgeorge
07/03/2007, 08:20
http://www.youtube.com/watch?v=uWsGM-PlhD0 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2: :wave2:

TROOPER
07/03/2007, 08:29
η ν.δ. ξερει οτι αν παει στα ισια να χτυπησει το κατεστημενο γκαγκατση/κοκκαλη για να διαλυσει τη διαφθορα στο ελληνικο ποδοσφαιρο θα χασει ψηφους!!!!
το εργο το εχει αναλαβει μονος του ο ορφανος (χωρις να μπορει να κανει και πολλα πραγματα)

-το ΠΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ προεκλογικα προσπαθει να ασκησει επιρροη στον κοσμο για το τι να ψηφισει, φαινεται οταν πριν τις εκλογες βγαινει ο τσουκαλας στο ματζικ και ΛΕΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- το ΑΝ καταφερνει να επηρεασει τον κοσμο της φαινεται απο το ποιος ειναι δημαρχος πειραια!!!!!!!!

με τοσο κουτοχορτο που τρωτε ποιον αλλον θα εκλεγατε απο το φασουλα???????
για τις πολιτηκες του ικανοτητες φυσικα!!!!!!!!!!!!

σας παραμυθιαζουν με τα καλπικα πρωταθληματα για να σας εχουν του χεριου τους !!!!!!!!
(δεν ειναι ολοι οι γαυροι τοσο αφελης, αλλα 1 ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!!!)

λιγα λογια και καλα....επεσε το πασοκ,ανεβηκε η νδ και πηρε πρωταθλημα ο παο με δουρο.συμπτωση.θελατε γηπεδο αρα σουφλια για να φτιαχτει.και αλλη συμπτωση.
τελος μια ζωη γλυφετε και γλυφετε παντου!
τα υπολοιπα που ειπες τα ακουω βερεσε.