Σύνδεση

View Full Version : ΣΚ 3-4 Μαρτιου: Wtf!!??!!!!

Ταξιδευτής
05/03/2007, 14:15
Ρε παιδια, τι ΣΚ@Τ@ εγινε το ΣΚ που περασε;;;

Αρχης γενομενης απο το Σαββατο στην μικρη -υπεροχη κατα τα αλλα- βολτα μεχρι Σουνιο: ξεκινοντας στην Βουλιαγμενη, στο μεσαιο παρτερι ενα κομματιασμενο μπλε ΖΧ9R με το μπροστινο να λειπει, ενω αναβατης πουθενα... :(

Αλλα το χειροτερο ηταν την Κυριακη.
Δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ αστειο το ΤΙ γινοταν στους δρομους: παιδια μιλαμε για Π Ο Λ Ε Μ Ο!!!!!

Χρειαστηκε να παω στο χωριο του πατερα μου εξω απο Καλαβρυτα με το κουτι για ενα μνημοσυνο και στο γυρισμο εγινε της ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ!

Απο το Αρτεμισιο κιολας εβλεπα πολλους αναβατες να ανεβαινουν προς Τριπολη πηγαινοντας ΤΑΠΑ και η ατμοσφαιρα βρωμαγε μπαρουτι...
Φθανοντας ομως στα διοδια του Λουτρακιου εγινε Ο χαμος: η κινηση πραγματικα ηταν τεραστια, και μηχανες ολων των ειδων περνουσαν μπροστα για να πληρωσουν.
Παρατηρησα ομως οτι η συντριπτικη πλεοψηφια τους ηταν SS και λοιπα τερατα, ενω οι αναβατες φορουσαν ολοσωμες κλπ κλπ.

Αυτο απο μονο του ειναι μια χαρα, αλλα δεν ξερω.... Κατι ΔΕΝ μου πηγαινε καλα στην ολη φαση.
Τα κουτακια χιλιαδες και μποτιλιαρισμενα, οι οδηγοι αποβλακωμενοι και τα τουμπανα με οδηγους ντυμενους MotoGP αναμεσα.... :sick:

Τελικα λιγο μετα το κακο ηρθε... Στο υψος της Κακιας Σκαλας και ενω η ΠΟΛΥ πυκνη κινηση πηγαινε σταθερα με μια ταχυτητα γυρω στα 80 χλμ, παρατηρησα οτι ΟΛΟΙ ακολουθουσαμε ο ενας τον αλλον ΠΟΛΥ κοντα.

Ετσι εκοψα ενστικτωδως λιγο για να αυξησω αποσταση απο το μπροστινο κουτι, και ΕΚΕΙ παρατηρω -οπως και ΟΛΟΙ οι αλλοι- οτι η κινηση μερικες σειρες οχηματα πιο μπροστα εχει σταματησει!

Το αποτελεσμα; Οι μπροστα οδηγοι μου λογω αποβλακωσης να οδηγανε κοιτοντας τον μπροστινο τους και λογω μικρης αποστασης, αρχισαν να σκανε ο ενας πανω στον αλλον!!!!! :look: :look: :eyepop:

Επαθα πλακα... Εγω τη γλυτωσα στην τριχα φρεναροντας στο οριο το κουτακι κ κοβοντας αριστερα προς τις μπαριερες οπου ειχε λιγο "αερα", ενω γυρω μου ακουγα στουκες και βλεποντας καπνους απο λαστιχα καμμενα!

Στην λωριδα μου και μονο μετρησα 4 διαφορετικες καραμπολες μεταξυ διαφορετικων οχηματων!

Και λιγο αργοτερα ειδα και αυτο που ευχομουν να μην ειχε συμβει. Ενα CBR στην δεξια λωριδα με το μπροστινο σε τευχη, ενω καποια παιδια στεκοντας ορθια διπλα του.
Καποια παλικαρια με SS σταματησαν να τσεκαρουν κ απο οτι καταλαβα ο αναβατης ηταν οκ.

Τι να πω;; Στην εξοδο με την μεγαλυτερη κινηση που εχω δει εδω και χρονια στην Εθνικη, μετρησα τα πιο πολλα SS τουμπανα που εχω δει ΠΟΤΕ μου! Ειλικρινα τα ποσα GSXR, R1, 10, CBR, και Ducati ειδα δεν περιγραφεται.... Και ολοι να κανουν ελιγμους αναμεσα σε πηγμενα κουτια φορωντας τις ολοσωμες...

Μηπως εγινε ΧΑΜΟΣ το ΣΚ που περασε η μου φαινεται;;;
:mad: Τι εγινε ρε αδερφια; Ειδαμε ολοι λιακαδα και ειπαμε να επιτεθουμε κατα ριπας σε Επιδαυρους και Μεγαρα;;; :hypnotize

Και το κερασακι στην τουρτα... Μπαινω στα μοτοφορουμ σημερα και βλεπω να επικρατει μια υπογεια ατμοσφαιρα "πολεμου", If you know what I mean... Ειναι η ιδεα μου η οχι;; :sick:

Gandalf dr685sm
05/03/2007, 14:27
ήταν το καθιερωμένο πρώτο Σ/Κ μοτο-εξόρμησης που γίνεται κάθε Μάρτη.

Αν οδηγούσες μηχανή δεν θα σου φαινόταν περίεργο. Αντίθετα ακριβώς επειδή ήσουν με αυτοκίνητο , είχε τον χρόνο να δείς οτι όντως πολλές μηχανές βγήκαν για βόλτα.

Το οτι φορούσαν στολές , είναι καλό... τουλάχιστον απο θέμα ασφαλείας.

Γενικά πάντως δεν υπήρχε θέμα έντασης.... απλά έκανε την πρώτη ζεστη μέρα της Άνοιξης και όλοι έτρεξαν να την εκμεταλλευτούν.

Gandalf

Prince-Garbage
05/03/2007, 14:38
Πάντως εντός των τειχών, σε μία βόλτα που έκανα το πρωί, οι 8 στους 10 ξεκράνωτοι σε όλες τις κατηγορίες μοτοσυκλετών (ανεξαρτήτως κυβισμού και είδους εννοώ)...

Ταξιδευτής
05/03/2007, 14:39
Σιγουρα ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ οτι ΟΛΑ τα παλικαρια που ειδα ειχαν πληρη εξοπλισμο μαχης -και στο τι εγινε εχθες ΣΙΓΟΥΡΑ ηταν κατι παραπανω απο αναγκαιος... :(

Οπως επισης ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εχω ΤΙΠΟΤΑ κακο να πω για την βολτα που εκαναν ολα τα αδερφια μας... Και εγω αν δεν ειχα αυτη την υποχρεωση μαζι τους θα ημουνα... :wave2:

Εγω ηθελα να σταθω στο "κακο" κλιμα εντασης που επικρατουσε στην Εθνικη Οδο και περισσοτερο αναμεσα στα τοσα χιλιαδες αυτοκινητα που προκαλουσαν το ενα ατυχημα μετα το αλλο, και με -καποιες- μηχανες που αναβαν τα αιματα με χαροντικα χωσιματα κλπ....

Οπως και να εχει, ηταν μια ημερα που θα αργησω να ξεχασω....

gcrook
05/03/2007, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Και το κερασακι στην τουρτα... Μπαινω στα μοτοφορουμ σημερα και βλεπω να επικρατει μια υπογεια ατμοσφαιρα "πολεμου", If you know what I mean... Ειναι η ιδεα μου η οχι;; :sick:

ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΕΡΝΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΑΥΡΗ" ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΩΡΗ ΦΩΦΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΖΗΤΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΑ Η ΤΟΝ ΛΑΡΗ ΤΟΝ ΜΑΚΕΛΛΑΡΗ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΩ.:smokin:

Τωρα εγω δεν ξερω με τι σκατα θα ερθω

vassilis88
05/03/2007, 14:45
της πουτανας εγινε..αλλοι πεσανε ενας σκοτωθηκε απ οτι ειδα..

edit.δειτε εδω.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=36271
http://www.bikenet.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=89&topic=8247.0
http://www.kawasaki-bikers.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=98306#98306
http://www.bikenet.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=89&topic=8267.0
http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=8042

:sick:

alximistis
05/03/2007, 14:49
Τι έγινε ρε φίλε; Τίποτα. Απλώς όπως έγραψε κι ο Γκάνταλφ ήταν το πρώτο ΣΚ του Μάρτη και δη με καλό καιρό. Τι περίμενες;

perastikos
05/03/2007, 14:50
Όντως αυτό το ΣΚ έγινε πανικός! Στο λιμάνι της Ναυπάκτου την Κυριακή είχα πολύ καιρό να δω τόσες πολλές μηχανές! Το 90% των οδηγών ευτυχώς με full εξοπλισμό ;)

<ziliaris>
Επίσης όπως τα λέει ο Ταξιδευτής. "Η συντριπτικη πλεοψηφια τους ηταν SS και λοιπα τέρατα"....
Ή μερικοί έχουν τόσα χρήματα ή οι τράπεζες κάνουν πάρτυ. Μάλλον το δεύτερο...
</ziliaris> :lol:

gcrook
05/03/2007, 14:55
Πλακα-πλακα τελευταια φορα που ειδα γκρουπ με χαρλει στην εθνικη ηταν ανοιξη του 05.
Τρομερο θεαμα παιδες.:rotflmao:
Ο ενας πισω απο τον αλλο κολλητα με 80 χλμ να χαροπαλευουν με τον αερα.:rotflmao:
Εντωμεταξυ φωτα και λοιπα καντηλια φουλ αναμμενα.:rotflmao:
Κοιταξα στον καθρεπτη μου να δω αν προσγειωθηκε κανα UFO στην Εθνικη.:rotflmao:

Αν ο καιρος συνεχισει ετσι, μαλλον καθε Δευτερα θα μιλαμε για την ταδε πυροβολαρχια που επεσε ηρωικα στον βωμο της γρηγορης κορωνας.....
Πως τα λεω σημερα.....

CyBeRseXX
05/03/2007, 15:06
Κυριακη γυριζα κ εγω απο Καλαβρυτα με κουτι κ πολυ το χαρηκα που εβλεπα δικυκλους με φουλ εξοπλισμο να τα χωνουν κατα βουληση.

Στην επιστροφη μετα τα διοδια στο Λουτρακι μετρησα ισα με τεσσερις καραμπολες, η μια μαλιστα με 7 κουτια κ καπου μετα τα Μεγαρα ηταν κ ενα μοτο ορθιο με τα φερινγ σπασμενα αλλα η παρεα εκει ηταν ολοι ευτυχως ορθιοι.

Καπου κοντα στην Χαλυβουργικη και ενω ειμασταν κολλημενοι, λεω να αλλαξω απο αριστερη στη μεσαια λωριδα, τσεκαρω καθρεφτες-clear, κ χωνομαι σε ενα κενο με τον κολο ελαφρως να παταει διαχωριστικη. Μεχρι να ξεκινησει ο μπροστα κ να ισιωσω το κουτι, περασε μια παρεα με 3-4 μηχανες κ ενω σερνομασταν με 15-20κμ ο ενας (μαυρη ολοσωμη φορμα) κατι σπικαρε (προφανως μου τα εχωσε γιατι εκλεινα το περασμα) κ συνεχισε.. Εγω απλα κορναρα, μουτζα παντως δεν του εχωσα.. κ συνεχισα το :smokin:

Τετοιες μερες με τοση κινηση, λογικο ειναι ολοι να ειναι τσιτα απο γκαζι μεχρι νευρα..

Αντε περαστικα κ :beer:

alximistis
05/03/2007, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πλακα-πλακα τελευταια φορα που ειδα γκρουπ με χαρλει στην εθνικη ηταν ανοιξη του 05.
Τρομερο θεαμα παιδες.:rotflmao:
Ο ενας πισω απο τον αλλο κολλητα με 80 χλμ να χαροπαλευουν με τον αερα.:rotflmao:
Εντωμεταξυ φωτα και λοιπα καντηλια φουλ αναμμενα.:rotflmao:
Κοιταξα στον καθρεπτη μου να δω αν προσγειωθηκε κανα UFO στην Εθνικη.:rotflmao:

Αν ο καιρος συνεχισει ετσι, μαλλον καθε Δευτερα θα μιλαμε για την ταδε πυροβολαρχια που επεσε ηρωικα στον βωμο της γρηγορης κορωνας.....
Πως τα λεω σημερα.....

Και για να αλλάξω λίγο το θρεντάκι για πείτε μου ρε παίδες τώρα.
Δεν είναι παρανοϊκό αυτό που λέμε; Αυτό που γράφουμε τώρα; να καθόμαστε να λέμε για το τι γίνεται και να κάνουμε τα ίδια; Δεν θα ήταν πολύ καλύτερα να μην πέσει η τάδε πυροβολαρχία σε κανενός πούστη το βωμό;;;;;

Gandalf dr685sm
05/03/2007, 15:12
Το κακό είναι οτι δεν ανήκει ο χαμός μόνο στην χθεσινή κίνηση της Εθνικής οδού...

Συνεχίζεται και σήμερα παρατηρώντας απο εδώ που είμαι την Κηφησίας , αλλά και τώρα που θυμάμαι το πρωινό ,όπως κατέβαινα με το DR.

Προσοχή παίδες... είναι η εποχή που αρχίζει και τους ζαβλακώνει η ζέστη πάνω στο τιμόνι και τους πιάνει ο εκνευρισμός λόγω κίνησης.

Στην τελική ας πάμε και πιο σιγά... ούτως ή άλλως με την μηχανή θα κάνουμε το 1/3 του χρόνου , που θα κάναμε με κουτί.

Προσοχή , γιατί αρχίζουν οι παπαριές στους δρόμους πάλι.... Φθινόπωρο και Άνοιξη είναι οι χειρότερες εποχές... και ειδικά στην αρχή τους , όπως τώρα.

Gandalf

Ταξιδευτής
05/03/2007, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΕΡΝΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΑΥΡΗ" ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΩΡΗ ΦΩΦΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΖΗΤΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΑ Η ΤΟΝ ΛΑΡΗ ΤΟΝ ΜΑΚΕΛΛΑΡΗ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΩ.:smokin:

Τωρα εγω δεν ξερω με τι σκατα θα ερθω

:lol: :lol: :a5: :a36: I H A V E Y O U !!!!! :a36: :a27:

Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
Κυριακη γυριζα κ εγω απο Καλαβρυτα με κουτι κ πολυ το χαρηκα που εβλεπα δικυκλους με φουλ εξοπλισμο να τα χωνουν κατα βουληση.

Στην επιστροφη μετα τα διοδια στο Λουτρακι μετρησα ισα με τεσσερις καραμπολες, η μια μαλιστα με 7 κουτια κ καπου μετα τα Μεγαρα ηταν κ ενα μοτο ορθιο με τα φερινγ σπασμενα αλλα η παρεα εκει ηταν ολοι ευτυχως ορθιοι.

Aκριβως τα ιδια ειδαμε φιλε Βασιλη.... :(

ΥΓ. Προσοχη παιδια εκει εξω.... Παντα ορθιοι!