View Full Version : Αυριο τελικές εξετασεις!
mixalisX
05/03/2007, 22:56
Παλικάρια ευχηθητε μου καλή τυχη, αυριο αν τα παω καλά θα ειμαι διπλωματούχος μηχανόβιος πια. Τερμα το γυαλισμα του μωρού μου στο ιπόγειο. Καιρός να το πάω καμια βολτα να ξεσκάσει....
babishondakias
05/03/2007, 22:58
Καλη τυχη. ολα θα πανε καλα.
αντε να περνουμε και μεις σειρα. :p
:wave2:
OrEsTiS82
06/03/2007, 01:12
Καλη επιτυχια και ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!! (με κρανος)
jasondakar
06/03/2007, 01:33
να θυμασαι κανονικα δεν σταματανε με εντο. ελπιζω να σε προλαβα:lol: :lol:
makis206
06/03/2007, 07:00
Καλή επιτυχία κι ακόμα καλύτερα μοτοσυκλετιστικά χιλιόμετρα να έχεις !
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Αντε με το καλο ρε φιλε.
Κριμα που τελικα δεν θα κανουμε πρωτη βολτα παρεα:(
Αντε με το καλο ρε φιλε.
Κριμα που τελικα δεν θα κανουμε πρωτη βολτα παρεα:(
SPORAKIAS
06/03/2007, 14:59
με το καλο....:beer: :wave2:
mixalisX
06/03/2007, 15:10
Να στε καλα ρε παιδια,
Τελικα απιστευτο και όμως αληθινο, δεν εγιναν οι εξετάσεις. Ο ένας απο τους 2 εξεταστές εκανε απεργία!!!
Αποτέλεσμα, να πάνε οι εξετάσεις για την επόμενη βδομαδα.... ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...
Όπως δήλωσα και νωρίτερα την μηχανή θα την εβγαζα σήμερα έτσι και αλλιώς, και ετσι έκανα. Είχα όλη την καλή διάθεση να είμαι νομοταγής. Τεσπα, την επομενη βδομάδα λοιπων. Ως τότε ελπίζω να μην μου την πέσει κανενας μπατσος ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalisX
Όπως δήλωσα και νωρίτερα την μηχανή θα την εβγαζα σήμερα έτσι και αλλιώς, και ετσι έκανα. Είχα όλη την καλή διάθεση να είμαι νομοταγής. Τεσπα, την επομενη βδομάδα λοιπων. Ως τότε ελπίζω να μην μου την πέσει κανενας μπατσος ;)
Κατι μου θυμιζουν ολα αυτα!
Αντε, με προσοχη, και μην αποσπας την προσοχη σου με το να ψαχνεις για μπλοκα, κτλ... Ασ'το! Τα ματια στο δρομο! Και αν κατσει στραβη και σε σταματησουν απλα λες "Το ξεχασα στο αμαξι" και δεχεσαι την κλιση... Αδεια και ασφαλεια να εχεις οπωσδήποτε, μα πανω απ'ολα ΚΡΑΝΟΣ!!! Και κρανος οχι απλα για να μη φας κλιση... ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ!
Αντε καλες βολτες!!!
(2 βδομαδες το κυκλοφορουσα χωρις διπλωμα -μεχρι να εκδοθει- καθε μερα, κεντρο, πρωι βραδυ... )
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalisX
Να στε καλα ρε παιδια,
Τελικα απιστευτο και όμως αληθινο, δεν εγιναν οι εξετάσεις. Ο ένας απο τους 2 εξεταστές εκανε απεργία!!!
Αποτέλεσμα, να πάνε οι εξετάσεις για την επόμενη βδομαδα.... ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...
ασφάλεια έχεις χωρίς δίπλωμα???
αν δεν έχει η μηχανή ασφάλεια καλύτερα κάνε υπομονή μέχρι αν πάρεις το δίπλωμα στα χέρια σου....
το πρόστιμο για μη ασφαλισμένη μηχανή είναι τεράστιο...(σου πέρνουν πινακίδες, πρόστιμο γύρω στα 600 ευρώ με το νεο ΚΟΚ κτλ)
και φυσικά δεν μιλάμε για την την άσχημη και απευκτέα περίπτωση εμπλοκής σε τροχαίο....
σου πρότείνω να κάνεις κουράγιο φιλάρα μια βδομάδα αν και φαντάζομαι η καλοκαιρία έχει θολώσει το μάτι σου....:beer:
george88
06/03/2007, 17:34
Καλή επιτυχία και από 'μένα και καλές βολτές :D
Υ.Γ: :nono: ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ :nono:
καλη επιτυχια :wave2: :wave2:
την καλυτερη εποχη το παιρνεις,τυχερε:beer: :beer: