View Full Version : γραναζια αλυσιδα.
καμια γνωμη για αλυσιδα και γραναζια για on-off,πιο πολυ για χωμα.;DID η RK.:sun:
Χωμάτινος
06/03/2007, 08:14
Πριν λίγο καιρό έβαλα την χρυσή DID. Έχω κάνει γύρω στα 1400 χλμ άσφαλτο, καμιά 300 χώμα και χρειάστηκε τέντωμα μόλις 1 κλίκ (με τακτικό λάδωμα βεβαίως βεβαίως).
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Έχω κάνει γύρω στα 1400 χλμ άσφαλτο, καμιά 300 χώμα και χρειάστηκε τέντωμα μόλις 1 κλίκ
Γιατί το πριπρι σου ούτε να κλάσει δεν μπορεί...
(πόσο μάλλον να "σωβρακώσει" αλυσίδα ...!!!) :D
Χωμάτινος
06/03/2007, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί το πριπρι σου ούτε να κλάσει δεν μπορεί...
(πόσο μάλλον να "σωβρακώσει" αλυσίδα ...!!!) :D
:nono: έχω γλυκό καρπό :D
Σε στρητ μηχανακι παντως ο συνδυασμος DID αλυσιδα- JΤ γραναζια ηταν μακραν ο καλυτερος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σε στρητ μηχανακι παντως ο συνδυασμος DID αλυσιδα- JR γραναζια ηταν μακραν ο καλυτερος.
JR ή JT ?
costas81
06/03/2007, 13:38
αν εχει ξεχειλωσει μονο η αλυσιδα και τα γραναζια ειναι οκ κατα ποσο ειναι καλο να αλλαξει μονο η αλυσιδα??
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
αν εχει ξεχειλωσει μονο η αλυσιδα και τα γραναζια ειναι οκ κατα ποσο ειναι καλο να αλλαξει μονο η αλυσιδα??
Ερώτηση - παγίδα αγαπητέ...:D
ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί το παραπάνω, αν έχουν ξεκινήσει μαζί την ζωή τους !!!
costas81
06/03/2007, 13:45
Ερώτηση - παγίδα αγαπητέ...:D
ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί το παραπάνω, αν έχουν ξεκινήσει μαζί την ζωή τους !!!
ναι το καταλαβαινω απλα η αλυσιδα εχει παρει πολυ και τα γραναζια πολυ λιγο!
Με παιρνει να αλλαξω μονο αλυσιδα ή η μικρη έστω φθορά των γραναζιών θα μου φάνε την αλυσίδα την καινούργια στα καπάκια?
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
η μικρη έστω φθορά των γραναζιών θα μου φάνε την αλυσίδα την καινούργια στα καπάκια?
Και πιο γρήγορα...!!!:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
JR ή JT ?
JT... damn my horn!:sad:
costas81
06/03/2007, 18:00
Και πιο γρήγορα...!!!:wave2:
thanks!!
DRUMMES!
07/03/2007, 20:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σε στρητ μηχανακι παντως ο συνδυασμος DID αλυσιδα- JΤ γραναζια ηταν μακραν ο καλυτερος.
re file epidi skaftomai na valw k gw auto ton syndiasmo stin kali mou.......pes mou tis entipwseis sou......:beer: :beer: :beer: