Σύνδεση

View Full Version : ΨΑΧΝΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ

X_NR750
06/03/2007, 22:01
Το λοιπον μαγκες ψαχνω μεταχειρισμενο μηχανακι για καγκουριες και λοιπες μλκιουλες, για πραγματα δηλαδη που δεν θα χαραμιζα την μονακριβη την Βεφα μου.

Κοιταω για 600αρι naked αξιοπιστο που να σηκωνει τουμπανιασμα

βλεπω αναμεσα σε Hornet 600, FZ6N, Z750

ακουω τις προτασεις σας

Υγ Το εβαλα κατ'ευθειαν στις διαμαχες για να μην κουραζω τους φιλτατους admins,moderators

Κυριοι πλακωθειτε

TROOPER
06/03/2007, 22:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
καγκουριες

Ζ 750 !

H.A.Balafoutre
06/03/2007, 22:20
Το λοιπον μαγκες ψαχνω μεταχειρισμενο μηχανακι για καγκουριες και λοιπες μλκιουλες, για πραγματα δηλαδη που δεν θα χαραμιζα την μονακριβη την Βεφα μου.

ακουω τις προτασεις σας

Υγ Το εβαλα κατ'ευθειαν στις διαμαχες για να μην κουραζω τους φιλτατους admins,moderators

Κυριοι πλακωθειτε

Ε τώρα με προκαλείς.......το FZ6 θα πάρεις φυσικά.....χαχαχαχα:lol: :wave2:

X_NR750
06/03/2007, 22:27
Ποιο σηκωνει το ποιο πολυ πειραγμα χωρις να το παρω στο χερι στις πρωτες χιλιαδες χιλιομετρα

(αν υποθεσουμε οτι μιλαμε για μηχανακια ιδιας ηλικιας και ιδιας καταστασης περιπου)

X_NR750
06/03/2007, 22:29
Ο φιλος και μαστορας που θα το αναλαβει μου το ξεκοψε παντως "Kawasaki εγω δεν ακουμπαω"

gcrook
06/03/2007, 22:54
Εισαι και εσυ και ο μαστορας σου.....:rotflmao:
Καλα εσυ θες 600αρι για καγκουρεμα οπως λες.
Δηλαδη τι ειδους και το θες και αξιοπιστο απο μαμα;
Προκειται να του κανεις ρεκτιφιε, να του αλλαξεις εκκεντροφορους να κανεις κοπλα ζορικα και ακριβα με ψεκασμους εισαγωγες εξαγωγες;
Η μηπως θες να το στησεις με αναρτησεις, ζαντες τιμονια, κλιπον και λοιπα καντηλια,να το τιγκαρεις στα καρμπον κτλ.
Η μηπως εισαι απο αυτους που θα του κανουν καμια βαφη υποπτη θα βαλουν φερινγκ κτλ;

Και γιατι δεν τουμπανιαζεις το VFR;
Φοβασαι μην του ξεσκισεις την αξιοπιστια και θες ταχα μου κατι φθηνο να παιζεις;
Η μηπως αυτα τα μηχανακια δεν ειναι για καγκουριες;
Γιατι ξερεις ε...στις καγκουριες μετραει πρωτα ο καγκουρας...και μετα το καγκουρομηχανακι του.....

Βαλε μια ταξη πρωτα στο χαος που εχεις στο κεφαλι σου και μετα ρωτα κατι επι της ουσιας.

KaTaNaS
06/03/2007, 22:56
πουλαω μια τσαγιερα...

500 ειναι καλα;

X_NR750
07/03/2007, 18:21
που χαθηκατε ρε παλιοκαγκουρες βοηθεια ρεεεεεεεεεε

vassilis88
07/03/2007, 19:14
ΚΤΜ..

X_NR750
07/03/2007, 19:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εισαι και εσυ και ο μαστορας σου.....:rotflmao:
Καλα εσυ θες 600αρι για καγκουρεμα οπως λες.
Δηλαδη τι ειδους και το θες και αξιοπιστο απο μαμα;
Προκειται να του κανεις ρεκτιφιε, να του αλλαξεις εκκεντροφορους να κανεις κοπλα ζορικα και ακριβα με ψεκασμους εισαγωγες εξαγωγες;
Η μηπως θες να το στησεις με αναρτησεις, ζαντες τιμονια, κλιπον και λοιπα καντηλια,να το τιγκαρεις στα καρμπον κτλ.
Η μηπως εισαι απο αυτους που θα του κανουν καμια βαφη υποπτη θα βαλουν φερινγκ κτλ;

Και γιατι δεν τουμπανιαζεις το VFR;
Φοβασαι μην του ξεσκισεις την αξιοπιστια και θες ταχα μου κατι φθηνο να παιζεις;
Η μηπως αυτα τα μηχανακια δεν ειναι για καγκουριες;
Γιατι ξερεις ε...στις καγκουριες μετραει πρωτα ο καγκουρας...και μετα το καγκουρομηχανακι του.....

Βαλε μια ταξη πρωτα στο χαος που εχεις στο κεφαλι σου και μετα ρωτα κατι επι της ουσιας.

Λοιπον εσενα σε κοβω
αν οδηγησεις ποτε VFR για αρκετη ωρα
απο πολεμιος και χλευαστης
θα γινεις φανατικος υπερμαχος

τεσπα θα μας χαρισεις λιγη απο την σοφια σου?

stavrogin
07/03/2007, 19:39
Απο αυτα που λες σχεδον κανενα δε κανει.Τα εξακοσαρια ειναι λιγο ψοφια ,αρα οτι και να πειραξεις σε μοτερ δε θα πας πολυ καλητερα.Το Ζ ειναι καλο επειδη το μοτερ του προερχεται απο το ZX9 ,σηκωνει πειραγμα αλλα μπελας να ρεκτιφιαρεις 4κυλινδρο,ειναι και βαρυ και πρεπει να δωσεις για αναρτησεις και φρενα,ψαλιδι (αμα μιλας για τουμπανο-τουμπανο).

Αμα θες τουμπανο κοιτα σε κατηγορια 600ss πχ του 2000 ή κανενα gsxr μεγαλητερο παλιοτερο kai kanto street fighter.Να χεις το μοτερ με τα αλογα που θες και απο κει και περα να το στησεις.

Δε μου λες,παπι για την πολη εχεις;:p

griso850
07/03/2007, 19:40
ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΒΑΣΑΚΑ ΖΕΤΑ 750ΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΔΛΔ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΦΡΕΝΑ ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΤΕΡ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΣΙΟ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΧΟΡΝΕΤ ΚΑΙ ΚΑΤΙ FAZER ΤΩΡΑ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:

xtrm600
07/03/2007, 20:03
^ ^
Ό,τι νάναι. :dizzy:

X_NR750
07/03/2007, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Απο αυτα που λες σχεδον κανενα δε κανει.Τα εξακοσαρια ειναι λιγο ψοφια ,αρα οτι και να πειραξεις σε μοτερ δε θα πας πολυ καλητερα.Το Ζ ειναι καλο επειδη το μοτερ του προερχεται απο το ZX9 ,σηκωνει πειραγμα αλλα μπελας να ρεκτιφιαρεις 4κυλινδρο,ειναι και βαρυ και πρεπει να δωσεις για αναρτησεις και φρενα,ψαλιδι (αμα μιλας για τουμπανο-τουμπανο).

Αμα θες τουμπανο κοιτα σε κατηγορια 600ss πχ του 2000 ή κανενα gsxr μεγαλητερο παλιοτερο kai kanto street fighter.Να χεις το μοτερ με τα αλογα που θες και απο κει και περα να το στησεις.

Δε μου λες,παπι για την πολη εχεις;:p

Εχω

smog zx
07/03/2007, 21:27
Ο φιλος και μαστορας που θα το αναλαβει μου το ξεκοψε παντως "Kawasaki εγω δεν ακουμπαω"
ΕΕΕΕ..........!!!!!!!!!!!! που να ακουμπησει KAWASAKI πρεπει να ξερει για να το φτιαξει και απο οτι καταλαβα ειναι ασχετος.!!!
Ξεκινα πρωτα να βρεις ενε μαστορα που να φτιαχνει ολα τα μηχανακια γιατι πολυ απλα αυτη ειναι η δουλεια του να φτιαχνει ολες τις μαρκες και μετα βρισκεις μηχανακι....!!!!!!!!!!:winka: :winka: :winka:

biglebowski
07/03/2007, 23:36
Λιγο ασχετο με αυτα που σκεφτεσαι μα θα το πω-ΧR 650R,supermotard για την περιπτωση σου.
Φοβερος κινητηρας-τρελες ροπες + αθραυστος,πλαισιο-αναρτησεις οκ,μετρια φρενα που βελτιωνονται ευκολα.
Ο απολυτος ινδιανος,μπριζα μηχανακι-σουζομηχανη απιστευτη!!
Εγω γι'αυτους ακριβως τους λογους το πουλησα,μπας και ηρεμησω λιγακι...Η καρδουλα μου ξερει ομως ποσο το'χω 'πεθυμησει...
Για μενα μηχανακι δικια του κατηγορια,ποιοτικο και σκυλι,εξω απο μοδες και αηδιες που αν το βρεις σε καλη κατασταση η ιδανικα καινουργιο (ακριβο-βλεπε σαρακακης :yuck: ) το κρατας για παντα.Με το πνευμα ευνουχισμου που επικρατει τετοιοι μονοκυλιδροι δυσκολα θα ξαναβγουν σε πολιτικα μοντελα..
Το βασικο του πλεονεκτημα σε σχεση με τα 4κυλινδρα που σκεφτεσαι ειναι το βαρος και η απλοτητα του και το οτι κανεις και ευχαριστιεσαι τις καγκουριες σου σε πολυ μικροτερες ταχυτητες ;)
Have fun με οτι κι'αν διαλεξεις (μη παρεις ομως kafasaki :nono: ) το νου σου ομως-μη ξεφευγεις πολυ πανω απ'τα ορια σου-το γαμημενο τιμημα της καγκουριας ειναι ενιοτε βαρυ :uplate:

H.A.Balafoutre
08/03/2007, 02:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
Λιγο ασχετο με αυτα που σκεφτεσαι μα θα το πω-ΧR 650R,supermotard για την περιπτωση σου.
Φοβερος κινητηρας-τρελες ροπες + αθραυστος,πλαισιο-αναρτησεις οκ,μετρια φρενα που βελτιωνονται ευκολα.
Ο απολυτος ινδιανος,μπριζα μηχανακι-σουζομηχανη απιστευτη!!
Εγω γι'αυτους ακριβως τους λογους το πουλησα,μπας και ηρεμησω λιγακι...Η καρδουλα μου ξερει ομως ποσο το'χω 'πεθυμησει...
Για μενα μηχανακι δικια του κατηγορια,ποιοτικο και σκυλι,εξω απο μοδες και αηδιες που αν το βρεις σε καλη κατασταση η ιδανικα καινουργιο (ακριβο-βλεπε σαρακακης :yuck: ) το κρατας για παντα.Με το πνευμα ευνουχισμου που επικρατει τετοιοι μονοκυλιδροι δυσκολα θα ξαναβγουν σε πολιτικα μοντελα..
Το βασικο του πλεονεκτημα σε σχεση με τα 4κυλινδρα που σκεφτεσαι ειναι το βαρος και η απλοτητα του και το οτι κανεις και ευχαριστιεσαι τις καγκουριες σου σε πολυ μικροτερες ταχυτητες ;)
Have fun με οτι κι'αν διαλεξεις (μη παρεις ομως kafasaki :nono: ) το νου σου ομως-μη ξεφευγεις πολυ πανω απ'τα ορια σου-το γαμημενο τιμημα της καγκουριας ειναι ενιοτε βαρυ :uplate:

Άσε ρε φίλε....δηλαδή αν είναι ποτέ δυνατόν....9500 χιλιάρικα (καινούριο το καλοκαίρι του 2005) έχει το XR650sm στην Μυτιληνη από την επίσημη αντιπροσωπία χονδα δίπλα από τα Sprider.

Μεταχειρό να έχει 7500. Και πάλι με τίποτα. Άχρηστο είναι. Ρε μαν......εσείς εκεί έχετε από 525 και πάνω supermoto. Ένα τέτοιο θες. Ή τέλος πάντων σε μονοκύλινδρο κάτι, σε πολύ καλά λεφτά.

Brolas
08/03/2007, 03:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Άσε ρε φίλε....δηλαδή αν είναι ποτέ δυνατόν....9500 χιλιάρικα (καινούριο το καλοκαίρι του 2005) έχει το XR650sm στην Μυτιληνη από την επίσημη αντιπροσωπία χονδα δίπλα από τα Sprider.

Μεταχειρό να έχει 7500. Και πάλι με τίποτα. Άχρηστο είναι. Ρε μαν......εσείς εκεί έχετε από 525 και πάνω supermoto. Ένα τέτοιο θες. Ή τέλος πάντων σε μονοκύλινδρο κάτι, σε πολύ καλά λεφτά. Όταν η honda καταλάβει πως στο fmx 650 είναι άχρηστα τα ανεστραμμένα μπροστινά και τα βάλει στο xr 650 να πας να το πάρεις....προς το παρόν πάρε το z 750 που είναι και όπλο...:wave2: :beer:

biglebowski
08/03/2007, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

Μεταχειρό να έχει 7500. Και πάλι με τίποτα. Άχρηστο είναι. Ρε μαν......εσείς εκεί έχετε από 525 και πάνω supermoto. Ένα τέτοιο θες. Ή τέλος πάντων σε μονοκύλινδρο κάτι, σε πολύ καλά λεφτά.

Το XR αχρηστο??
Οk mr bike guru-μη σταματας να ποσταρεις-βγαλε την πειρα σου στο γυαλι-μαθε μας κι'αλλα!!!:hypnotize

grigorisr1
09/03/2007, 11:42
CRF 450 terma kagouria :)

idi
09/03/2007, 11:46
εγω για stunt bike θα διαλεγα ενα ελαφρυ γυμνο (με τιμονι) μηχανακι με V2 μοτερ...

κοιτα κανα γυμνο sv650 το παλιο που τα δινουν και τσαμπα....

θα του εβαζα μια καρατιμονα fatbar και ενα τεραστιο πισω γραναζι και σωληνακια υψηλης και βουρ για σουζες

X_NR750
09/03/2007, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω για stunt bike θα διαλεγα ενα ελαφρυ γυμνο (με τιμονι) μηχανακι με V2 μοτερ...

κοιτα κανα γυμνο sv650 το παλιο που τα δινουν και τσαμπα....

θα του εβαζα μια καρατιμονα fatbar και ενα τεραστιο πισω γραναζι και σωληνακια υψηλης και βουρ για σουζες

Σωστος

τι χρονια?

ποσο πανε περιπου?

:wave2:

gloum
09/03/2007, 11:59
Τα εξακοσαρια ειναι λιγο ψοφια

Μου φαίνεται πως όλοι εδώ μέσα είμαστε τουλάχστον Valentino Rossi ώστε να θεωρούμε τα γυμνά 600άρια ψόφια....:wave2:

idi
09/03/2007, 12:02
Σωστος

τι χρονια?

ποσο πανε περιπου?

:wave2:

για αυτα ρωτα τον gcrook :wave2:

X_NR750
09/03/2007, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Μου φαίνεται πως όλοι εδώ μέσα είμαστε τουλάχστον Valentino Rossi ώστε να θεωρούμε να γυμνά 600άρια ψόφια....:wave2:

Ετσι φιλε μου ετσι :wave2:

X_NR750
09/03/2007, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
για αυτα ρωτα τον gcrook :wave2:

Δεν θα μου πει

ευχαριστω idi

nikonian
09/03/2007, 12:21
Μπα , καλλίτερα Hornet , απόλυτη αξιοπιστία. Τα SV σπάνε.
Άλωστε το Hornet δεν είναι πιο αργό από το VFR παρά μόνο στην Ε.Ο.

Έχεις Π.Μ.

DUKASII
09/03/2007, 12:26
καγκουριες παρε ενα μηχανακι που ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΕΣ.

α και κοιτα οταν θα εχει ζημιές αυτες να μη κοστιζουν.

DRUMMES!
09/03/2007, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καγκουριες παρε ενα μηχανακι που ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΕΣ.

α και κοιτα οταν θα εχει ζημιές αυτες να μη κοστιζουν.

Swstos o doukas!!!!!!!!!!!!pARE KANA BLADE 96-98 I KANA GIXXER idias synomotaksias i k ligo poio kainourio kantw streetfighter k tha lytrwtheis......

katevase kana kagourovideo me ta parapanw k tha xytheis panw sou.......

stavrogin
09/03/2007, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Μου φαίνεται πως όλοι εδώ μέσα είμαστε τουλάχστον Valentino Rossi ώστε να θεωρούμε τα γυμνά 600άρια ψόφια....:wave2:

Oυτε valentino ουτε τιποτα αλλα ρε φιλε αμα εχεις οδηγησει μικρο μεγαλο μονοκυλινδρο, μεσαιο δικυλινδρο και ολα τα κυβικα τετρακυλινδρα εχεις δει τι παιζει.Αμα θες μηχανακι για καγκουριες και ΔΕΝ εισαι valentino δε θες μηχανακι που ζωντανεβει στις 9000στροφες γιατι ειναι και ψυλοεπικυνδινο θες μηχανακι που τραβαει απο χαμηλα ,αρα ειτε πας σε 2V opos proteine poly sosta o IDI ειτε πας σε μεγαλο τετρακυλινδρο αμα το λεει το φιλοκαρδι σου και το γραναζωνεις.Τι δε καταλαβαινεις;

80473

EVI
09/03/2007, 16:35
και μετα μου αρεσει που μας βαζουν χερι να μην λεμε μαλακιες για να μην τις διαβαζουν ανθρωποι που μπαινουν τωρα στο χωρο

και μετα μπαινει το 17χρονο και το κοροιδευετε οταν σας λεει θελω να κανω σουζες

κατα αλλα εσεις οι ωριμοι το συζητατε δημοσια και αβιαστα πως να ειστε καγκουρες

μπραβο!

H.A.Balafoutre
09/03/2007, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
Το XR αχρηστο??
Οk mr bike guru-μη σταματας να ποσταρεις-βγαλε την πειρα σου στο γυαλι-μαθε μας κι'αλλα!!!:hypnotize

Μ'αρέσεις....

Άκου λοιπόν και την άλλη όψη του νομίσματος γιατί οι χονδοπαροπίδες είναι.....χονδα και ξέρουν καλύτερα...

Κοιτώντας έτσι πρόχειρα έναν κατάλογο τιμών καινούριων μοτοσικλετών σε οποιοδήποτε περιοδικό Μαρτίου θα δείς τα εξής....

Honda CBF1000 9500euros
Honda CBF1000abs 10200euros
Honda XR650SM 9400euros
Honda XR650SM 06 9900euros.

ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ......και χωρίς ABS....:confused:

Συμπέρασμα. Καλύτερα να πάρεις CBF 1000 διότι πληρώνεις σήμερα τεχνολογία 1997 ενώ άμα πάρεις XR650 SM πληρώνεις σήμερα τεχνολογία 1987 (ήταν χρονιά σταθμός για το Ελληνικό Μπάσκετ αλλά αυτό είναι άσχετο.....). Άσε που με το ΧΙΛΙΑ λες έχω ΧΙΛΙΑ και τα 600αράκια μας....μπορεί και να τα περνάς από πάνω.....με το XR650 SM ούτε το SS CBR 125 δεν θα θες να πετύχεις στο δρόμο σου.....

Και πρόσεξε τώρα το καλύτερο....ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ?

nakedorange
09/03/2007, 16:44
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
[B]Το λοιπον μαγκες ψαχνω μεταχειρισμενο μηχανακι για καγκουριες και λοιπες μλκιουλες, για πραγματα δηλαδη που δεν θα χαραμιζα την μονακριβη την Βεφα μου.

ακουω τις προτασεις σας

Θα σου λθει λιγακι ακριβο να το καμεις ετσι...:rotflmao:

αλλα....τουμπανο δεν θες?

:winka:

nakedorange
09/03/2007, 16:49
ξεχασα την φωτο.. sorry:lol:

80475

H.A.Balafoutre
09/03/2007, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
ξεχασα την φωτο.. sorry:lol:

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Πώ πώ πώ τι το έκανε ο τύπος....το τουμπάνιασε λέμε (εκτός του προβολέα, δε μ'αρεσε)....αλλά τα 2007 FZ6 είναι πάλι σχετικά ακριβά για 600άρια.

DRUMMES!
09/03/2007, 18:22
Oυτε valentino ουτε τιποτα αλλα ρε φιλε αμα εχεις οδηγησει μικρο μεγαλο μονοκυλινδρο, μεσαιο δικυλινδρο και ολα τα κυβικα τετρακυλινδρα εχεις δει τι παιζει.Αμα θες μηχανακι για καγκουριες και ΔΕΝ εισαι valentino δε θες μηχανακι που ζωντανεβει στις 9000στροφες γιατι ειναι και ψυλοεπικυνδινο θες μηχανακι που τραβαει απο χαμηλα ,αρα ειτε πας σε 2V opos proteine poly sosta o IDI ειτε πας σε μεγαλο τετρακυλινδρο αμα το λεει το φιλοκαρδι σου και το γραναζωνεις.Τι δε καταλαβαινεις;

den paizei!!!!!! auto einai brosaki????

giati ti poulisa k den to kratousa na to kanw etsi???????/

karatoumpana to kane o typos........k pgm an vlepw kala......

ouoouououououf.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

X_NR750
09/03/2007, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και μετα μου αρεσει που μας βαζουν χερι να μην λεμε μαλακιες για να μην τις διαβαζουν ανθρωποι που μπαινουν τωρα στο χωρο

και μετα μπαινει το 17χρονο και το κοροιδευετε οταν σας λεει θελω να κανω σουζες

κατα αλλα εσεις οι ωριμοι το συζητατε δημοσια και αβιαστα πως να ειστε καγκουρες

μπραβο!

Ε να μωρε ειπαμε να κανουμε μια καγκουρομαζωξη

X_NR750
09/03/2007, 20:32

Αυτο το brossaki ειναι ταμαμ αλλα θα το ηθελε ακομα λιγο σουλουπωμα

πχ κοψιμο σελας ωστε να φαινεται καλυτερα το κανονι

αλλαγη επειγοντως το πισωφαναρο

καταταλα :a012:

Ωχ κλιπ ον καθολου καλο :bawl:

gcrook
09/03/2007, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Μπα , καλλίτερα Hornet , απόλυτη αξιοπιστία. Τα SV σπάνε.

Ακριβως NR750 οπως τα λεει ο φιλος με την πολυετη εμπειρια πανω σε δοκιμασμενες ξενερωτες λυσεις οπως το μηχανακι που προανεφερε.
Μην παρεις SV σπανε, (κυριως γιατι οι οδηγοι τους δεν ξερουν πως να δουλευουν ενα V2 μηχανακι) , παρε ενα νεροβραστο μηχανακι της Χοντα ιδιο και απαραλλαχτο τα τελευταια 10+ χρονια με τεχνολογια του 80, ( ειδες πουτανα αξιοπιστια ομως εεεε; )
Ασε ολους τους υπολοιπους να τα αγοραζουν για αγωνιστικα τα SV και να συγκροτουν την μεγαλυτερη μοτοσυκλετιστικη online κοινοτητα, και παρε hornet για να κανεις καγκουριες.
Αλλωστε τα σιδερα ισιωνουν πιο ευκολα οταν πεφτουν.

X_NR750
10/03/2007, 08:20
Ρε συ gcrook

τα SV κλιπ ον δεν εχουν?

τα παλια που λεει ο idi ειχαν σωληνωτο τιμονι?

ποιας χρονιας SV 650 με σωληνωτο να ψαξω και σε τι τιμη? (εννοειται σε καλη κατασταση)

ποιο μοντελο (ετος) ηταν το τελευταιο με σωληνωτο? To 02?

Davelis
10/03/2007, 08:30
fzr600r

nikos force
10/03/2007, 08:31
monster 600. ena granazaki kai tipota allo. plaisio ,anarthsoyles kai frena se poly kalo epipido. ua shkvneis soyzes apo tis 1500strofes. einai ducati men alla sxetika fthno de...

X_NR750
10/03/2007, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
monster 600. ena granazaki kai tipota allo. plaisio ,anarthsoyles kai frena se poly kalo epipido. ua shkvneis soyzes apo tis 1500strofes. einai ducati men alla sxetika fthno de...

Κοιταω σε V2 απο Japan μερια

για SV 650 το γυμνο με κοβω :wave2:

X_NR750
10/03/2007, 08:55
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΑΙ (http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_sv_650_2002.php)

ιδιο κινητηρα με τα Vstrom δεν φορανε αυτα?

gcrook
11/03/2007, 09:00
Ρε συ gcrook

τα SV κλιπ ον δεν εχουν?

τα παλια που λεει ο idi ειχαν σωληνωτο τιμονι?

ποιας χρονιας SV 650 με σωληνωτο να ψαξω και σε τι τιμη? (εννοειται σε καλη κατασταση)

ποιο μοντελο (ετος) ηταν το τελευταιο με σωληνωτο? To 02?

Τιμονι εχουν μονο τα γυμνα.
Παντως καλυτερα να κοιταξεις για ψεκαστο μοντελο 2003-2004.
Τα δινουν μεταχειρισμενα στην ξεφτιλα πια στην Ελλαδα.
Τα αλλα ειναι πολυ παλια με αμφιβολη πλεον συντηρηση αλλα σε τιμες ξεφτιλας οπως και να εχει.

Παντως για καγκουριες δεν θα σου προτεινα τετοια μηχανακι.
Αν ηθελες να παρεις ενα φθηνο για track bike αποκλειστικα, τοτε ναι, αλλα για αυτο που το θες δεν κανει.
Σορι που δεν μπορω να επεκταθω αλλο.

Η γνωμη μου ειναι να πας καλυτερα σε τετρακυλινδρο SS (οτι να'ναι) μοντελο μεχρι 2002 και να αρχισεις να παιζεις με καρατιμονες και γδυσιματα-ντυσιματα.
Ουτε πολλες απαιτησεις θα εχουν για αναρτησεις, επισκευες κτλ, και μαλλον δεν θα σου παρουσιασουν κανενα προβλημα αν τα κοιταξεις σε καλο μηχανικο.

Ασε που εχουν ηδη γκαζι οποτε θα αρχισεις να "παιζεις" με το καλημερα.

X_NR750
11/03/2007, 10:28
Οπως θα εχεις καταλαβει δεν χρειαζομαι πολλα αλογα

το SV μου αρεσει και ειναι και V2 που ειναι ταμαμ για το νησι

οποτε τι τιμη θα προτεινες για ενα 03 650 γυμνο (εαν εχουν σωληνωτο)?

Υγ ο κινητηρας τους ειναι ιδιος με του Vstrom?

gcrook
11/03/2007, 10:39
Οπως θα εχεις καταλαβει δεν χρειαζομαι πολλα αλογα

το Sv μου αρεσει και ειναι και V2 που ειναι ταμαμ για το νησι

οποτε τι τιμη θα προτεινες για ενα 03 (εαν εχουν σωληνωτο)?

Κοιτα αν γουσταρεις, μεσα και γω, δε λεω.
Το πολυ 4.500 για Κ3 αντε και Κ4 αν ειναι σε καλη κατασταση, (συνηθως ειναι) .
To πλαισιο ειναι αλουμινενιο σωληνωτο σε ολα τα μοντελα (οπως και το ψαλιδι) .
Στα Κ3 και μετα ειναι ελαφρως πιο στιβαρο,αλλα γενικα το πλαισιο ειναι απο τα κορυφαια που εχουν μπει σε τετοιο μηχανακι.

Αν θες να κανεις καλη ερευνα αγορας ξεψαχνισε το V2 subforum εδω μεσα, και να μπεις κυριως στα εξης φορουμ να διαβασεις.

www.sv650.org (διαβασε οπωσδηποτε τα faq's και τα αρθρα)
www.svrider.com (διαβασε οτι προλαβεις)
www.svdownunder.com
www.socalsvriders.com

Διαβασε αρθρα και συγκριτικα απο το παλιο site της jhsracing http://www.jhsracing.co.uk/archive/start.htm

Εχει αρθρα ανα γενια μοντελου.

Εισαι ετοιμος υστερα απο ολα αυτα να κατασταλαξεις σε καποιο τετρακυλινδρο:lol: :sad: :sad: :lol: :wave2:

X_NR750
11/03/2007, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κοιτα αν γουσταρεις, μεσα και γω, δε λεω.
Το πολυ 4.500 για Κ3 αντε και Κ4 αν ειναι σε καλη κατασταση, (συνηθως ειναι) .
To πλαισιο ειναι αλουμινενιο σωληνωτο σε ολα τα μοντελα (οπως και το ψαλιδι) .
Στα Κ3 και μετα ειναι ελαφρως πιο στιβαρο,αλλα γενικα το πλαισιο ειναι απο τα κορυφαια που εχουν μπει σε τετοιο μηχανακι.

Αν θες να κανεις καλη ερευνα αγορας ξεψαχνισε το V2 subforum εδω μεσα, και να μπεις κυριως στα εξης φορουμ να διαβασεις.

www.sv650.org (διαβασε οπωσδηποτε τα faq's και τα αρθρα)
www.svrider.com (διαβασε οτι προλαβεις)
www.svdownunder.com
www.socalsvriders.com

Διαβασε αρθρα και συγκριτικα απο το παλιο site της jhsracing http://www.jhsracing.co.uk/archive/start.htm

Εχει αρθρα ανα γενια μοντελου.

Εισαι ετοιμος υστερα απο ολα αυτα να κατασταλαξεις σε καποιο τετρακυλινδρο:lol: :sad: :sad: :lol: :wave2:

Ευχαριστώ :wave2:

Υγ σωληνωτο τιμονι εννοουσα

gcrook
11/03/2007, 11:03
Ευχαριστώ :wave2:

Υγ σωληνωτο τιμονι εννοουσα

A!:blush:

GN_AZ
11/03/2007, 17:05
Και fazer είχα και Z750. Καλύτερο το 750 στις καγκουριές και πολύ πιο εύκολο

Επειδή το έψαξα κι εγώ πάντως η αντίληψη που υπάρχει έξω είναι οτι το καλύτερο σχολείο για τέτοια δουλειά είναι τα CBR 600 πριν του 2000 που είχαν καρμπυρατέρ (νομίζω). Το βρίσκεις με 3-4000, πουλάς τα περιττά για σένα, του αλλάζεις γρανάζια, τιμόνια κλπ και του βγάζεις τα μάτια :eyepop:

FZR600R
11/03/2007, 22:03
Mη Ξεχασεις και καμερα

στο συνολακι.

Αll Kangurs have cams strapped on 24/7

Θα χεστουν πανω τους αν δουν οτι εχεις onboard.

Θα σκεφτονται διαφορα.

Επισης ενα FZ 750 η FZR 1000 ειναι μανουλες για καγκουριες.

Και πολυ πιο αξιοπιστα.

Αλλα πρεπει να εισαι τυχερος να βρεις σε καλη κατασταση.

odt
15/03/2007, 20:33
Πάρε εκεί ένα χορνετάκι να κάνεις τη δουλειά σου...

80988

odt
15/03/2007, 20:34
:beer: :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=aXmxutpW6Sk&NR

80989

OzZzZzY
24/03/2007, 23:32
οταν λεω για σουζες με λετε καγκουρα..καλοι ειστε και του λογου σας..

odt
25/03/2007, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
οταν λεω για σουζες με λετε καγκουρα..καλοι ειστε και του λογου σας..

Άντε ρε κάγκουρα :rotflmao:

OzZzZzY
25/03/2007, 11:25
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ειδατε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: