View Full Version : Moto Gp Qatar ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 9-03-2007
xastoukopsaro
11/03/2007, 22:22
pou nai o hayden oeoe pou nai o hayden.....
??????
:D :D :D :D :D :D :D :D :beer: :beer: :beer:
xastoukopsaro
11/03/2007, 22:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
http://www.youtube.com/watch?v=VM8izWJU4Yc
στο 1:39 του χρονου του βιντεο βγαινει ενα διαγραμμα με το ποσοστο φρενου / γκαζιου που χρησιμοποιουν ο Stoner και ο Rossi...
Ο Rossi σε συγκριση με τον Stoner δεν φρεναρει σχεδον καθολου!!(το διαολο ρε π**στη μου??) και ανοιγει σταδιακα το γκαζι απο πολυ νωρις...
Ο Stoner απο την αλλη τα τσαρουχωνει στην εισοδο και τα σκαει ολα μετα το apex...
Γενικα στις εξοδους (οχι μονο στις ευθειες) το ducati κανει διαφορα οτι ειχε προλαβει να μαζεψει ο doctor απο φρενα στην εισοδο....
Ξερει κανεις τι λαστιχα φορουσαν οι δυο τους?
ta idia lastixa forousan oloi.. metria gomosh. mono o pedrosa eixe malaka kai an eides kapoia stigmh tou bgalan kai thn tampella mode pou shmainei.... kopse megale giati me ayton ton rytmo den thn vgazei to oxhma
edw pantws sto italy eipan oti erixne 20+ xiliomerta sthn eythia h ducati.
opws eipe o filos o xrider o Sgana-Misano einai o mhxanikos kai aytos pou peiraze ta scooterakia tou rossi kai twn filwn tou otan htan pitsirikades..... (poso pitsirikades ennoei afou trexei apo ta 16 tou?????)
ayto to paidi genithike me thn sela katw apo ton kwlo tou...
!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
http://www.youtube.com/watch?v=VM8izWJU4Yc
στο 1:39 του χρονου του βιντεο βγαινει ενα διαγραμμα με το ποσοστο φρενου / γκαζιου που χρησιμοποιουν ο Stoner και ο Rossi...
Ο Rossi σε συγκριση με τον Stoner δεν φρεναρει σχεδον καθολου!!(το διαολο ρε π**στη μου??) και ανοιγει σταδιακα το γκαζι απο πολυ νωρις...
Ο Stoner απο την αλλη τα τσαρουχωνει στην εισοδο και τα σκαει ολα μετα το apex...
Γενικα στις εξοδους (οχι μονο στις ευθειες) το ducati κανει διαφορα οτι ειχε προλαβει να μαζεψει ο doctor απο φρενα στην εισοδο....
Ξερει κανεις τι λαστιχα φορουσαν οι δυο τους?
απο οσο θυμαμαι ο Stoner φοραγε μετρια κ ο Vale σκληρα... ο Pedrosa σκληρο μπροστα μετριο πισω [τον βοηθαει κ το βαρος του νομιζω]
στο eurosport που εβλεπα τον αγωνα, υποστηριζαν 15-20 μεγαλυτερη τελικη στο Ducati...
οπως κ να εχει ηταν ωραιος αγωνας.
ο αλλος ο παληκαρης με σπασμενο καρπο... πως τα καταφερε;
:wacko: :wacko:
el_hymador
11/03/2007, 23:43
Παντως -λεω εγω τωρα...- περα απο τις σημαντικες διαφορες στον τροπο οδηγησης και τα ελαστικα , το οτι ο Rossi ανοιγε πολυ πριν απο τον Stoner ( η οτι ο Stoner αργουσε να ανοιξει ...οτι βολευει τον καθενα...) ισως σημαινει ομαλοτερη - γραμμικη αποδοση της δυναμης στο yamaha σε σχεση με το ducati (οσο και αν ''ομαλο'' και ''γραμμικο'' ειναι αδοκιμοι οροι για τετοιες μηχανες..)
ακομα νωρις ειναι ...και περσυ η ducati ειχε παρει τον πρωτο αγωνα , αλλα μετα δεν...αλλωστε και τις προηγουμενες χρονιες οι Iταλοι ειχαν μακραν τα δυνατοτερα μηχανακια.
Ισως ο Aυστραλος να μπορει να δαμασει το θηριο....θα δειξει.
Γαματο θα ειναι και το φετεινο πρωταθλημα!!!:a30: :a30: :a25: :a30: :a30:
....τον πουλο ο Γιανκης .... :D
gian_nykt
12/03/2007, 07:19
Παιδιά...οι Ducati έχουν γκάζια....δεν πιάνονται με τίποτα....αν ειχε ο Vale καμια 20αριά άλοάγατ παραπάνω...κάτι θα γινότανε! Ιδίως στην ευθεία είδαμε την ΞΕΚΑΘΑΡΗ ανεση που η Ducati πέρναγε...ούτε αέρα να κλέβει ουτε τπτ!
Και δυστυχός όπως και πέρσι...καμια σχέση δεν εχουν με τις παραγωγής....ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ!!
Πρόκοψαν στα GP να ειναι άψογες.....
Πάντως για φέτος...μάλλον εχουν ΚΑΙ τον καλύτερο ήχο...
ΑΑΑΑΧΧ που ειναι ο ηχος της περσινής V5 RCV!!!
Καλά ήταν πάντως για 1ος αγώνα......καλορίζικα!
Dodok edessa
12/03/2007, 07:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
Παιδιά...οι Ducati έχουν γκάζια....Και δυστυχός όπως και πέρσι...καμια σχέση δεν εχουν με τις παραγωγής....ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ!!
!
:eyepop: :a31: :a24:
ειχες ποτε και σου χαλασε ?:lol:
gian_nykt
12/03/2007, 08:26
εγω προσωπικά κι ευτυχώς δλδ ΟΧΙ!
Αλλά εχω φίλων και γνωστών που ΕΧΟΥΝ!!!
Τωρα θα μας πεις οτι ειναι και τα ΥΠΕΡαξιόπιστα μηχανάκια!!!!
Όντως τότε :eyepop: :a24: το άλλο που εβαλες δεν το αναφέρω (το μεσαίο)
Καμια σχέση....πάρσι τα ίδια....μονο εξω ξέρουν να κάνουν ιστορίες....μέσα στα GP...τπτ!!
Τεσπά....φέτος νέα σεζόν, νέες μοτο.....όλα νέα!
Απο γκάζια πάντως καλά πάνε...ΚΑΙ φέτος....:eyepop:
Dodok edessa
12/03/2007, 09:40
εγω προσωπικά κι ευτυχώς δλδ ΟΧΙ!
Αλλά εχω φίλων και γνωστών που ΕΧΟΥΝ!!!
Τωρα θα μας πεις οτι ειναι και τα ΥΠΕΡαξιόπιστα μηχανάκια!!!!
Όντως τότε :eyepop: :a24: το άλλο που εβαλες δεν το αναφέρω (το μεσαίο)
Καμια σχέση....πάρσι τα ίδια....μονο εξω ξέρουν να κάνουν ιστορίες....μέσα στα GP...τπτ!!
Τεσπά....φέτος νέα σεζόν, νέες μοτο.....όλα νέα!
Απο γκάζια πάντως καλά πάνε...ΚΑΙ φέτος....:eyepop:
ααααα !!! ετσι πες μου ντε !
ο ξαδερφος του κουμπαρου του φιλου ,της ξαδερφης της γιαγιας του θειου σου ειχε ....μαλλον ειχε δικιο !:smilea:
:wave2:
και το καλο ειναι οτι σχεδον παντα θα ειναι ιταλικο μπροστα ....
Ή ducati ή Fiat :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :wave2:
ktm640lc4
12/03/2007, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Ή ducati ή Fiat :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :wave2:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Οντως...
el_hymador
12/03/2007, 10:23
...ωχ , ωχ , ωχ ...το βλεπω το θεμα να δημιουργειτε !!
Ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο μηχανακι στα gp....
:lol: :rotflmao: :lol:
ελεος ρεεεεε....:lol:
gian_nykt
12/03/2007, 10:36
-οχι φίλε μου στα GP αλλά έξω απο τα GP!!
-Και δεν αναφέρομαι στον μπατζανάκη της ξαδέρφης του θείου του κουμπάρου του φίλου μου ΔΥΣΤΥΧΟΣ για σένα!!!
-η αλήθεια ειναι οτι οταν ειδα το Yamaha FIAT......ξενέεεερααααα!!!!
Γιατι δεν εγινε Ducati FIAT να ξεμπερδεύουμε....να ηταν Yamaha FORD έστω...μιας κι εχουν εξελίξει μοτέρ για την Ford....να το καταλάβω!!
Dodok edessa
12/03/2007, 10:42
-
Γιατι δεν εγινε Ducati FIAT να ξεμπερδεύουμε....να ηταν Yamaha FORD έστω...μιας κι εχουν εξελίξει μοτέρ για την Ford....να το καταλάβω!!
H DUCATI κρατησε το καλο για την παρτυ της απο το γκρουπ!
κρατησε την Alfa Romeo :a30: :a30: :a30:
80687
Αρχικά δημιουργήθηκε από xastoukopsaro
ta idia lastixa forousan oloi.. metria gomosh. mono o pedrosa eixe malaka kai an eides kapoia stigmh tou bgalan kai thn tampella mode pou shmainei.... kopse megale giati me ayton ton rytmo den thn vgazei to oxhma
ναι αλλα ο ενας ειχει bridgestone και π αλλος michelin.... ΔΕΝ ειναι τα ιδια!
gian_nykt
12/03/2007, 10:52
Καλό τώρα....τέλος παντων....όμορφο ναι....καλό......!!!! :dizzy:
Αν βέβαια αναφέρεσαι σε Q4 και GTA......σωμφωνΆΩ!!
-οχι φίλε μου στα GP αλλά έξω απο τα GP!!
-Και δεν αναφέρομαι στον μπατζανάκη της ξαδέρφης του θείου του κουμπάρου του φίλου μου ΔΥΣΤΥΧΟΣ για σένα!!!
-η αλήθεια ειναι οτι οταν ειδα το Yamaha FIAT......ξενέεεερααααα!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλυτερα που δεν εγινε Ducati FIAT .
Ο τυπος της (μεγαλομετοχος) FIAT ειναι κοκακιας και περισυ τον επιασαν με ενα τραβελι που ειχε πεσει σε κωμα στο σπιτι του...θα ηταν δυσφημιση για την Ducati.
Ducati Ferrari θα γινει....
Ειναι το χρωμα τετοιο...
Τωρα αν βαψουν ορισμενοι τα ΧΟΝΔΑ κοκκινα δεν νομιζω να γινουν πιο γρηγορα..:lol:
Λεγωντας ΧΟΝΔΑ περαν της πλακας θυμηθηκα οτι (ο Διατσιδης εκεινη την ωρα μαλλον μετραγε τα ποδια των θεατων) 10 γυρους πριν το τελος εβγαλαν στον Πεδροζα ενα πλακ-ατ που εγραφε MODE και ενα γυρω μετα ενα αλλο που εγραφε G4.
Αυτες ηταν οδηγιες για να αλλαξει την ηλεκτρονικη πατωντας ενα κουμπακι στην μηχανη...
Μιλαμε για φοβερες εξελιξεις :eyepop:
Δειτε τα ΧΟΝΔΑ πως ανεβηκαν μετα...εχει να κανει και με την καταναλωση βενζινης.
Ο Διατσιδης φανταζομαι θα τα αναλυσε πολυ περισσοτερο.....:rotflmao: :rotflmao:
gian_nykt
12/03/2007, 11:42
τα μπροστινά ή τα πισινά??
ναι, το ειδα κι εγω....αααα ρε πΟτάνα τεχνολογία!!!
red_monster
12/03/2007, 13:45
Οντως τα Ducati ειναι φοβερα αναξιόπιστα....,τοσο που στα superbikes(που ειναι οτι πιο κοντινο στα μηχανακια παραγωγής) εχουν να εγκαταλήψουν (απο μηχανική βλαβη) απο την εποχη που χασαν το προτευλευο πρωταθλημα αν θυμαμαι καλα το 97... :eyepop: Και στα ΜotoGp μονο ο sete εχει εγκαταλήψει:look: Κοιτα gian_nykt αν γνώστοι σου εχουν σοβαρα μηχανικα προβλήματα με ducati θα ειναι γιατι δεν ξερουν να τα συντηρουν σωστα.Καλοσυντηριμένο ducati δεν σου δημιουργει κανενα προβλήμα ,και δεν μου το ειπε ο ξαδερφος του κολλητου της κορης του...αλλα ο πατερας μου που εχει 2 απο δαυτα και ξερει να τα συντηρει σωστα
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Οντως τα Ducati ειναι φοβερα αναξιόπιστα....,τοσο που στα superbikes(που ειναι οτι πιο κοντινο στα μηχανακια παραγωγής) εχουν να εγκαταλήψουν (απο μηχανική βλαβη) απο την εποχη που χασαν το προτευλευο πρωταθλημα αν θυμαμαι καλα το 97... :eyepop: Και στα ΜotoGp μονο ο sete εχει εγκαταλήψει:look: Κοιτα gian_nykt αν γνώστοι σου εχουν σοβαρα μηχανικα προβλήματα με ducati θα ειναι γιατι δεν ξερουν να τα συντηρουν σωστα.Καλοσυντηριμένο ducati δεν σου δημιουργει κανενα προβλήμα ,και δεν μου το ειπε ο ξαδερφος του κολλητου της κορης του...αλλα ο πατερας μου που εχει 2 απο δαυτα και ξερει να τα συντηρει σωστα
ο πατερας σου ηλεκτρολογος πρεπει να ειναι ....ε?
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ασε τα ανταλακτικα,σερβις,δυκτιο....
gian_nykt
12/03/2007, 13:55
καλα, τον χαβά σας εσείς......ο ξαδερφος του μπατζανάκη της θειας του φιλου μου...
ΔΗΛΑΔΗ τι θέλετε, να παρω μια για να δω αν διαλύσει ή οχι για να αποκτίσω άποψη στο θέμα?? Μαζόχα είμαι?
Θα έπερνα κάποια στιγμή βέβαια μιας και εμφανησιακά μου αρέσουν όπως μου αρέσει και η διαφορετικότητα τους ΑΛΛΑ άσχετα απο αυτο αμα ακούω και κοροϊδεύουν λες και τα είδα ολα αυτα στον ύπνο μου και κάνω τον ξερόλα ή νομίζουν οτι ειμαι προκατηλημένος......:uplate:
Και το οτι πρέπει ολα να κάνουν την συντήρηση στην ωρα τους γιατι αλλως......άλλο θέμα κι αυτο...και καλά, εγω ειμαι σωστος γενικα στην συντήρησή των οχημάτων μου...ο Χ ή ο Ψ που δεν ειναι? Τι θα γίνει? Πρέπει να σκορπίζουν???
Και δεν τα βγάζω άχρηστα κυριοι Ducatisti.....απλά βγάζουν τα προβληματάκια τους.....αλλά σε μεγαλύτερη συχνότητα απο άλλες!
red_monster
12/03/2007, 14:02
οχι δεν ειναι ηλεκτολόγος , αλλα εχώντας τρέλα με τα μηχανακία εχει ασχοληθεί μαζι τους .Τα μηχανακια οπως και τα αυτοκινητα πηγαίνουν μονο για πολυ εξειδικευμένη εργασια στο συνεργειο.Οταν βάζει ελληνας μηχανικός χερι σε μηχανή...αστο καλυτερα...αν και υπαρχουν μερικοι πολλόι καλοι επεγγελματιες εντουτοις η πλειοψηφία ειναι χασαπιδες.δεν ξερω κανεναν μηχανικο στη δυτικη αττικη που να ξερει να ρυθμιζει σωστα τις βαλβιδες απο scrambler
el_hymador
12/03/2007, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλυτερα που δεν εγινε Ducati FIAT .
Ο τυπος της (μεγαλομετοχος) FIAT ειναι κοκακιας και περισυ τον επιασαν με ενα τραβελι που ειχε πεσει σε κωμα στο σπιτι του...θα ηταν δυσφημιση για την Ducati.
Ducati Ferrari θα γινει....
Ειναι το χρωμα τετοιο...
Τωρα αν βαψουν ορισμενοι τα ΧΟΝΔΑ κοκκινα δεν νομιζω να γινουν πιο γρηγορα..:lol:
κοκακιας ε?
μια χαρα ...θα τους μαθαινε γραμμες...
...αγωνιστικες ρε !!!
soundstorm
12/03/2007, 18:49
Τοσο καιρο που ο ροσι ηταν πρωτος ειχα βαρεθει.Καν δεν εβλεπα μοτο γπ.
Αλλα τωρα που τον ειδα στη δευτερη θεση ξενερωσα.
Συνηθεια μαλλον.
Dodok edessa
12/03/2007, 19:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
οχι δεν ειναι ηλεκτολόγος , αλλα εχώντας τρέλα με τα μηχανακία εχει ασχοληθεί μαζι τους .Τα μηχανακια οπως και τα αυτοκινητα πηγαίνουν μονο για πολυ εξειδικευμένη εργασια στο συνεργειο.Οταν βάζει ελληνας μηχανικός χερι σε μηχανή...αστο καλυτερα...αν και υπαρχουν μερικοι πολλόι καλοι επεγγελματιες εντουτοις η πλειοψηφία ειναι χασαπιδες.δεν ξερω κανεναν μηχανικο στη δυτικη αττικη που να ξερει να ρυθμιζει σωστα τις βαλβιδες απο scrambler
ασε ...εχεις να διαβασεις και ναμαθεις αρκετα για τα ducati απο αυτους που δεν ειχαν ποτε ducati...
και εγω τωρα θα γραψω την αποψη μου για το κ5-κ6-κ7-κ119 που δεν εχω καβαλησει ποτε ...βρηκα τον λογο που κοβει πλαισια:lol: :rotflmao: :lol:
80724
Οντως τα Ducati δεν πιανονται με τιποτα στην ευθεια!!!
Παντως η Μ1 θα βελτιωθει...οπως εγινε και το 2004... ;)
Ακουσα επισης οτι διαμαρτυρεται ο Χειντεν...οτι δε του ταιριαζει η μοτοσυκλετα! :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ειναι δυνατον? Τεστ δεν εκανε?
Απιστευτο μου ακουγεται! Και θα του στειλουν λεει αλλο φαιρινγκ!!! :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ποτε περιμενουν? Εγινε ηδη ο πρωτος αγωνας με το χειντεν να μη μπορει να βολευτει στο μηχανακι του!!!...χοντα...:yuck: :yuck: :yuck:
gian_nykt
13/03/2007, 06:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ασε ...εχεις να διαβασεις και ναμαθεις αρκετα για τα ducati απο αυτους που δεν ειχαν ποτε ducati...
Your hava again!!!
Άλλα λέμε άλλα ακούτε...ή διαβάζετε.....και δεν κατάλαβα...δεν εχουμε δικαίωμα να γράψουμε αυτα που ΞΕΡΟΥΜΕ? Όχι που ΑΚΟΥΣΑΜΕ αλλά που ΞΕΡΟΥΜΕ??
Τα ίδια...ΠΙΠΙΛΑ!!!.......κλασσικός Ducatisti!!!
Εντάξει λοιπόν...έχετε τα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΤΕΡΑ μηχανάκια στην ΓΗ!!!
Ησύχασες?
Και τώρα που με έπεισες λέω να πάρω ενα 999 biposto μπάς και την βγάλω καθαρή!
Dodok edessa
13/03/2007, 06:52
Your hava again!!!
Άλλα λέμε άλλα ακούτε...ή διαβάζετε.....και δεν κατάλαβα...δεν εχουμε δικαίωμα να γράψουμε αυτα που ΞΕΡΟΥΜΕ? Όχι που ΑΚΟΥΣΑΜΕ αλλά που ΞΕΡΟΥΜΕ??
Τα ίδια...ΠΙΠΙΛΑ!!!.......κλασσικός Ducatisti!!!
Εντάξει λοιπόν...έχετε τα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΤΕΡΑ μηχανάκια στην ΓΗ!!!
Ησύχασες?
Και τώρα που με έπεισες λέω να πάρω ενα 999 biposto μπάς και την βγάλω καθαρή!
τωρα μαλιστα !:D
Καλως ηρθες στο μαγικο κοσμο της ducati :beer:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
80748
Ιταλόφιλος & Δουκατίστι
Είναι ο Μποέμ μοτοσυκλετιστής πού τόν έχει τραβήξει αυτός ο περίφημος "χαρακτήρας" τών μοτοσυκλετών. Δέν καταλαβαίνει τί χρειάζονται η μηχανές πάνω από δύο κυλίνδρους καί περηφανεύεται γιά τό γνωστό "τράβηγμα" τών δικύλινδρων Ιταλικών. Εχει πάρει αναγκαστικά Ντοκτορά μηχανολόγος ηλεκτρολόγος, γιατί είναι μέσα στίς βασικές γνώσεις τό πώς νά κατεβάσεις κινητήρα ή νά αλλάξεις πλεξούδα στήν άκρη τού δρόμου. Παραδοσιακά αντίπαλος τού Γιαπωνέζου, καί οι κόντρες καλά κρατούν.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Αδέκαρος, λόγω τών εξόδων γιά νά κρατήσει τήν μηχανή του σέ λειτουργία.
ΜΗΧΑΝΗ: Από Le Mans τριάρι μέχρι Elefant καί 900SS.
ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ: Νά πετύχει τόν παραδοσιακό Γιαπωνέζο σέ στροφιλίκια γιά νά τόν πατήσει.
ΕΦΙΑΛΤΗΣ: Όταν μένει από ρεύμα νύχτα στήν εξοχή (Δηλαδή σέ κάθε βόλτα όταν βραδυάζει)
ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Όπου σερβίρουν καλό εσπρέσσο, όπως τόν έπινε φοιτητής στήν Ιταλία.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ: Δέν μπορεί νά καταλάβει τήν λογική τών ταινιών τού Hollywood. Δηλαδή γιατί έπρεπε νά καταστρέψουν ένα ολοκαίνουργιο 916 στό "Speed II" γιά μιά σκηνή 5 λεπτών καί πώς είναι δυνατόν δύο 916 πού πηγαίναν τσίτα, δε μπορούσαν νά ξεφύγουν από μία βάρκα Caddilac στό "Fled".
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ: Πέτυχε επιτέλους παραδοσιακό Γιαπωνέζο σέ στροφιλίκια.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ: Εκείνη τήν ώρα βρήκαν νά τού χαλάσουν τά @#$% ηλεκτρικά.
:beer:
gian_nykt
13/03/2007, 08:08
ασε τωρα.....αμα δεν εχεις παίξει εσυ ο ίδιος σε ταινία καβαλόντας Ducati......μη μιλάς....Ορίστε μας....:sick: :eyepop: :lol:
Dodok edessa
13/03/2007, 08:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Ιταλόφιλος & Δουκατίστι
Είναι ο Μποέμ μοτοσυκλετιστής πού τόν έχει τραβήξει αυτός ο περίφημος "χαρακτήρας" τών μοτοσυκλετών. Δέν καταλαβαίνει τί χρειάζονται η μηχανές πάνω από δύο κυλίνδρους καί περηφανεύεται γιά τό γνωστό "τράβηγμα" τών δικύλινδρων Ιταλικών. Εχει πάρει αναγκαστικά Ντοκτορά μηχανολόγος ηλεκτρολόγος, γιατί είναι μέσα στίς βασικές γνώσεις τό πώς νά κατεβάσεις κινητήρα ή νά αλλάξεις πλεξούδα στήν άκρη τού δρόμου. Παραδοσιακά αντίπαλος τού Γιαπωνέζου, καί οι κόντρες καλά κρατούν.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Αδέκαρος, λόγω τών εξόδων γιά νά κρατήσει τήν μηχανή του σέ λειτουργία.
ΜΗΧΑΝΗ: Από Le Mans τριάρι μέχρι Elefant καί 900SS.
ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ: Νά πετύχει τόν παραδοσιακό Γιαπωνέζο σέ στροφιλίκια γιά νά τόν πατήσει.
ΕΦΙΑΛΤΗΣ: Όταν μένει από ρεύμα νύχτα στήν εξοχή (Δηλαδή σέ κάθε βόλτα όταν βραδυάζει)
ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Όπου σερβίρουν καλό εσπρέσσο, όπως τόν έπινε φοιτητής στήν Ιταλία.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ: Δέν μπορεί νά καταλάβει τήν λογική τών ταινιών τού Hollywood. Δηλαδή γιατί έπρεπε νά καταστρέψουν ένα ολοκαίνουργιο 916 στό "Speed II" γιά μιά σκηνή 5 λεπτών καί πώς είναι δυνατόν δύο 916 πού πηγαίναν τσίτα, δε μπορούσαν νά ξεφύγουν από μία βάρκα Caddilac στό "Fled".
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ: Πέτυχε επιτέλους παραδοσιακό Γιαπωνέζο σέ στροφιλίκια.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ: Εκείνη τήν ώρα βρήκαν νά τού χαλάσουν τά @#$% ηλεκτρικά.
:beer:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: Αν και τιποτα απο αυτα δεν ισχυουν για μενα ...ηταν καλο :lol: :D
vassilis88
13/03/2007, 12:55
χαχαχαχ :rotflmao: :rotflmao:
nktR :beer:
..
Doohan: Stoner is like Schwantz.
Former five-times 500cc world champion Mick Doohan has compared Australia's latest star, Casey Stoner, to his own 'wild' rival Kevin Schwantz - and believes that, like Schwantz, Casey can also lift the world crown.
Stoner has taken an early MotoGP championship lead after a superb victory over series superstar and pre-season favourite, Valentino Rossi, during Saturday's Qatar Grand Prix - a race that also marked Stoner's debut with the Marlboro Ducati Team and the start of only his second season in the premier-class.
"Casey showed a lot of maturity. He didn't put a foot wrong. Rossi put all sorts of pressure on him and he stayed strong," Doohan told Australia's Herald Sun newspaper. "I think he did a great job. He's been threatening to do it for a while now. It was only ever a matter of time.
"It's a fantastic start to his season, so I just hope he can maintain some sort of consistency," Doohan added. "It's no good to win this week and finish eighth next week, because Rossi will be first or second at every race, week-in and week-out.
"Nicky Hayden did a great job last year to win the championship for Honda, but he only won it through being consistent when Valentino and Yamaha were not consistent."
Unfortunately for Stoner, while his raw speed has never been in question, consistency has been something of a weak point - costly crashes having ended his hopes of a world championship in either the 125 or 250cc classes and left him with seven DNFs during his rookie MotoGP season with Honda LCR.
However, Doohan believes Stoner now has everything else in place for a title charge - not least the ability to ride bar-to-bar with former five-times champion Rossi - and Mick now hopes the 21-year-old can follow in 1993 world champion Schwantz's footsteps by toning down his wild style enough to lift the crown.
"I think [Stoner's] quite capable of running with Rossi. He's definitely fast enough. He just has to ease off on his wild streak," declared the former Honda rider. "He's no dill. He's been around for a while now, even though it's only his second season in MotoGP. He has been racing in GPs since he was 15 so he knows his way around and he knows all the tracks.
"He is a bit like Kevin Schwantz, who won the title with Suzuki. He's fast, but sometimes he throws caution to the wind a little bit and that doesn't always pay off. Still, it's easier to teach a fast bloke how not to crash than to teach a slow bloke how to go fast," declared Doohan.
One of Stoner's greatest assets during Saturday's race was the awesome top speed of his Desmosedici, which allowed the Australian to ease effortlessly around his rivals along the main straight. However, Doohan warned that the situation is unlikely to last:
"I'm sure [Yamaha and Honda] will be scratching their heads and wondering how to get more speed. Asking whether it is the tyres or the handling or the engine. If anything, the Yamaha looked to be a bit more agile in Qatar, but having that sort of speed advantage can't be bad for Stoner and Ducati," he said.
gian_nykt
13/03/2007, 13:21
μάλλον η Yamaha θα πρέπει να ξαναβάλει τις αλλες 4 βαλβίδες που λοίπουν....!!!
nakedorange
13/03/2007, 15:59
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
[B]
Doohan: Stoner is like Schwantz.
:a19: πρωτα στον DOOHAN!!
:a19:μετα στον STONER!
..για τον SCHWANTZ δεν το συζηταμε..!!!
για να το λεει ο Mickes... ετσι θα ναι!!!!
:wave2:
Ο Παναγιωτης με της ωραιες του φωτογραφιες που χαθηκε? :confused: :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear
Ο Παναγιωτης με της ωραιες του φωτογραφιες που χαθηκε? :confused: :sad:
αυτό αναρωτιέμαι και εγώ. Είναι καλά ?
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=36801)