View Full Version : ΤΕΛΙΚΟΣ Champions League
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
10/03/2007, 12:08
ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΛΙΓΟΣΤΕΨΑΝΕ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΒΓΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΑΓΕΡΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΛΑΚ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. :smokin:
babishondakias
10/03/2007, 12:20
ποια ειναι τα ζευγαρια που κληρωθηκανε :confused:
δεν ειδα την κληρωση :p
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
10/03/2007, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από babishondakias
ποια ειναι τα ζευγαρια που κληρωθηκανε :confused:
δεν ειδα την κληρωση :p
ΜΙΛΑΝ - ΜΠΑΓΕΡΝ 1 ΡΟΜΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ
ΤΣΕΛΣΙ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2 ΑΙΤΧΟΒΕΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
vangelis 64
10/03/2007, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΛΙΓΟΣΤΕΨΑΝΕ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΒΓΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΑΓΕΡΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΛΑΚ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. :smokin:
BAYERNάρα μια ζωή!!!
Οι προημιτελικοί
(3/4 Απριλίου - 10/11 Απριλίου)
1. Μίλαν-Μπάγερν
2. Αϊντχόφεν-Λίβερπουλ
3. Ρόμα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
4. Τσέλσι-Βαλένθια
Οι ημιτελικοί
(24/25 Απριλίου - 1/2 Μαΐου)
5. Νικητής 4-Νικητής 2
6. Νικητής 3-Νικητής 1
Ο τελικός
(23 Μαΐου) :wave2:
SPORAKIAS
10/03/2007, 13:35
το λιμανι πιστευω θα ειναι παλι στον τελικο.....:beer: :winka:...και γουσταρω με bayern....:cool:
Αφου δεν ειμαστε εμεις στον τελικο οπως ειχε ταξει ο προεδρας, μου ειναι αδιαφορο !!! :smokin:
Απλα ας πανε αυτοι που θα παιξουνε μπαλαρα ( αν και να παρει τον πουλο η μαντζεστερ δεν μπορω να πω οτι με χαλαει ) .... :D
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
10/03/2007, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
το λιμανι πιστευω θα ειναι παλι στον τελικο.....:beer: :winka:...και γουσταρω με bayern....:cool:
ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ.
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΟΤΕΝΑΜ!!!
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
10/03/2007, 13:44
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
[B]Αφου δεν ειμαστε εμεις στον τελικο οπως ειχε ταξει ο προεδρας, μου ειναι αδιαφορο !!! :smokin:
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ:winka:
fantacid
10/03/2007, 13:46
πιο λιμανι κ πιπες ρεεεεεεεεεε!
η μονη ελληνικη ομαδα που ειχε εναν τουλαχιστον εκπρωσοπο της στη κληρωση ηταν η ΠΑΟΚΑΡΑ ρε
(βλ.Ζαγορακι παρεα με τη κλειτωριδα!)
Liverpool k μυαλα στη fri-TEZA!
never walk alone!
SPORAKIAS
10/03/2007, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
πιο λιμανι κ πιπες ρεεεεεεεεεε!
η μονη ελληνικη ομαδα που ειχε εναν τουλαχιστον εκπρωσοπο της στη κληρωση ηταν η ΠΑΟΚΑΡΑ ρε
(βλ.Ζαγορακι παρεα με τη κλειτωριδα!)
Liverpool k μυαλα στη fri-TEZA!
never walk alone!
τη λιβερπουλ εννοω ..λιμανι....:rolleyes:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
10/03/2007, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
τη λιβερπουλ εννοω ..λιμανι....:rolleyes:
:rotflmao: :bawl: :rotflmao:
el_hymador
10/03/2007, 14:24
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
[B]Αφου δεν ειμαστε εμεις στον τελικο οπως ειχε ταξει ο προεδρας, μου ειναι αδιαφορο !!! :smokin:
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΡΕ ΦΙΛΕ!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ:winka:
κοιτα , ακομα και αν η ιδρυση του ολυμπιακου ηταν καπου στο πλειστοκαινο , δεν νομιζω να ειχε αξιωθει για κατι καλυτερο απο σαδιστικο εξευτελισμο στην Ευρωπη....οποτε αστο φιλε ...
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
10/03/2007, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
κοιτα , ακομα και αν η ιδρυση του ολυμπιακου ηταν καπου στο πλειστοκαινο , δεν νομιζω να ειχε αξιωθει για κατι καλυτερο απο σαδιστικο εξευτελισμο στην Ευρωπη....οποτε αστο φιλε ...
ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΕΣΥ? ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?:lol: :lol:
ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΕΣΥ? ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?:lol: :lol:
Δεν ξεπερνιουνται με δυο νικες τα παμπολα :a021: :a021: :a021: !!!
Ειναι μεγαλη η πικρααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!! :D
:wave2:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
10/03/2007, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν ξεπερνιουνται με δυο νικες τα παμπολα :a021: :a021: :a021: !!!
Ειναι μεγαλη η πικρααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!! :D
+10000000
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
BAYERNάρα μια ζωή!!!
υπάρχουν φίλαθλοι που υποστηρίζουν ΜΠΑΓΕΡΝ...??????:D :D :D
τη θεωρώ απο τις πιο βαρετές ομάδες απο το κλαμπ των μεγάλων ευρωπαικών ομάδων....
πάντως ρε παιδιά φέτος μου κάνει λίγο αδιάφορο το C.L.
οι μεγάλες ομάδες είναι σε μεγάλο ντεφορμάρισμα και ας ελπίζουμε ότι θα καναβρουν τον ευατό τους εως τα ημιτελικά....
απο αυτές που περάσανε μου αρέσει το ποδοσφαιρο που παίζει η Βαλένθια κ ελπίζω να τη δω τελικό...
επίσης και η Μαντζεστερ η οπία ειναι σε καλή κατάσταση.....
θα ήθελα ενα τελικό Βαλένθια - Μαντζεστερ....δεν ξέρω αν διασταυρώνονται πριν....
δευτερευόντως ΜΙΛΑΝ.....
τέλος αν και οπαδός της Λίβερπουλ την βαριέμαι σαν ομάδα....
Υ.Γ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ UEFA ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ..
:D :D
vangelis 64
11/03/2007, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
υπάρχουν φίλαθλοι που υποστηρίζουν ΜΠΑΓΕΡΝ...??????:D :D :D
Μυστήριο πράγμα ε;Να υποστηρίζεις μια ομάδα που έχει βγάλει Μπεκενμπάουερ,Μίλλερ,Μάγερ,Χένες,Ρουμενίγκε....
Μια ομάδα που έπαιξαν παίχτες σαν τον Μπράιτνερ,τον Εφενμπεργκ, τον Ματέους,τον Αουγκεντάλερ,τον Μπρέμε.....βαρεμάρα σκέτη.....τι λες τώρα!
Προσωπικά,έχω βαρεθεί ν' ακούω για τούς ψυχρούς και άτεχνους Γερμανούς,που το παιγνίδι τους στηρίζεται στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση.Τα πάντσερ!:lol: :lol: Ελεος πια με τα απωθημένα τού πολέμου!
Οι Αγγλοι,δηλαδή,πού βασίζονται ρε παιδιά;Οι Γάλλοι,οι Ισπανοί....ακόμα και οι "μάγοι τής μπάλας" Βραζιλιάνοι ξύπνησαν κάποια στιγμή και είδαν ότι οι σφαλιάρες που τρώγανε,οφείλονταν στο ότι δεν ξέρανε να παίξουν άμυνα και ότι μετά το 60'-65' δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους.
Και να σού πω και κάτι ρε Γιώργο;Μπορεί όλη σχεδόν η υφήλιος να κάθεται με το στόμα ανοιχτό(κι εγώ μαζί τους)μπροστά στα μαγικά τού Ροναλντίνιο,αλλά δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο,από το να παίζεις με δύο μπαλιές.Κοντρολάρω-Δίνω-Φεύγω.
Αυτό,όσο περίεργο κι αν σού φαίνεται,απαιτεί υψηλά επίπεδα τεχνικής!Αυτό προσπαθούν,χρόνια τώρα,να κάνουν οι Αγγλοι αλλά δεν έχουν τούς παίχτες,πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων,με την κατάλληλη τεχνική.Μιλάω σε εθνικό επίπεδο.Αλλά και σε συλλογικό,ποιος ήταν λόγος που η Λίβερπουλ πάτησε την Μπάρτσα;Μα φυσικά το ασταμάτητο τρέξιμο.Και αν είχε και 5-6 παίχτες που να κάναν τη διαφορά,θα βλέπαμε πεντάρες και εξάρες.Μπαρμπούτι!
Η Μπάγερν,για να επανέλθουμε,αυτή την περίοδο περνάει μια κρίση.Δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα,διοικητικά γίνεται τής ανωμαλίας εκεί μέσα κι όμως....
Η φανέλλα της προκαλεί δέος.Αυτή η κακομοίρα η Ρεάλ,ειδικά,κάνει κακάκια όταν την έχει απέναντί της.Σ' έναν αγώνα κυπέλλου πρωταθλητριών,θά'ναι καμμιά 15αριά χρόνια ίσως,έπαιζαν στη Ρεάλ οι Μπουνταργκένιο,Ούγκο Σάντσες,Μίτσελ,Σαντσίς και άλλοι,Η Μπάγερν έιχε τούς Ματέους,Αουγκεντάλερ,Μπρέμε κλπ.
Πρώτος αγώνας στο Μόναχο,το ματς γύρω στο 60'-70' είναι 4-0,η Ρεάλ έχει μια αποβολή και κάνουνε καθυστέρηση να μη φάνε κι άλλα!
Κι άλλα πολλά.....τέλος πάντων....
Μπάγερν έγινα από πολύ μικρός.Αρχές δεκαετίας 70.Μιλάμε για μεγάλη καψούρα!!
Την ΑΕΚ,να φανταστείς,την ομάδα που αγαπώ,την έμαθα αργότερα!!
Sferopetadhn
11/03/2007, 15:39
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟΟΟΟΟΟ...
ΠΗΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :a25: :a30: :a09: :a54:
Μυστήριο πράγμα ε;Να υποστηρίζεις μια ομάδα που έχει βγάλει Μπεκενμπάουερ,Μίλλερ,Μάγερ,Χένες,Ρουμενίγκε....
Μια ομάδα που έπαιξαν παίχτες σαν τον Μπράιτνερ,τον Εφενμπεργκ, τον Ματέους,τον Αουγκεντάλερ,τον Μπρέμε.....βαρεμάρα σκέτη.....τι λες τώρα!
Προσωπικά,έχω βαρεθεί ν' ακούω για τούς ψυχρούς και άτεχνους Γερμανούς,που το παιγνίδι τους στηρίζεται στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση.Τα πάντσερ!:lol: :lol: Ελεος πια με τα απωθημένα τού πολέμου!
Οι Αγγλοι,δηλαδή,πού βασίζονται ρε παιδιά;Οι Γάλλοι,οι Ισπανοί....ακόμα και οι "μάγοι τής μπάλας" Βραζιλιάνοι ξύπνησαν κάποια στιγμή και είδαν ότι οι σφαλιάρες που τρώγανε,οφείλονταν στο ότι δεν ξέρανε να παίξουν άμυνα και ότι μετά το 60'-65' δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους.
Και να σού πω και κάτι ρε Γιώργο;Μπορεί όλη σχεδόν η υφήλιος να κάθεται με το στόμα ανοιχτό(κι εγώ μαζί τους)μπροστά στα μαγικά τού Ροναλντίνιο,αλλά δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο,από το να παίζεις με δύο μπαλιές.Κοντρολάρω-Δίνω-Φεύγω.
Αυτό,όσο περίεργο κι αν σού φαίνεται,απαιτεί υψηλά επίπεδα τεχνικής!Αυτό προσπαθούν,χρόνια τώρα,να κάνουν οι Αγγλοι αλλά δεν έχουν τούς παίχτες,πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων,με την κατάλληλη τεχνική.Μιλάω σε εθνικό επίπεδο.Αλλά και σε συλλογικό,ποιος ήταν λόγος που η Λίβερπουλ πάτησε την Μπάρτσα;Μα φυσικά το ασταμάτητο τρέξιμο.Και αν είχε και 5-6 παίχτες που να κάναν τη διαφορά,θα βλέπαμε πεντάρες και εξάρες.Μπαρμπούτι!
Η Μπάγερν,για να επανέλθουμε,αυτή την περίοδο περνάει μια κρίση.Δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα,διοικητικά γίνεται τής ανωμαλίας εκεί μέσα κι όμως....
Η φανέλλα της προκαλεί δέος.Αυτή η κακομοίρα η Ρεάλ,ειδικά,κάνει κακάκια όταν την έχει απέναντί της.Σ' έναν αγώνα κυπέλλου πρωταθλητριών,θά'ναι καμμιά 15αριά χρόνια ίσως,έπαιζαν στη Ρεάλ οι Μπουνταργκένιο,Ούγκο Σάντσες,Μίτσελ,Σαντσίς και άλλοι,Η Μπάγερν έιχε τούς Ματέους,Αουγκεντάλερ,Μπρέμε κλπ.
Πρώτος αγώνας στο Μόναχο,το ματς γύρω στο 60'-70' είναι 4-0,η Ρεάλ έχει μια αποβολή και κάνουνε καθυστέρηση να μη φάνε κι άλλα!
Κι άλλα πολλά.....τέλος πάντων....
Μπάγερν έγινα από πολύ μικρός.Αρχές δεκαετίας 70.Μιλάμε για μεγάλη καψούρα!!
Την ΑΕΚ,να φανταστείς,την ομάδα που αγαπώ,την έμαθα αργότερα!!
και η Νότιγχαμ Φόρεστ το 80 είχε γαμώ τους παίχτες και ομαδάρα...
τι σημαίνει αυτό ??
ότι πρέπει να υποστηρίζω τώρα Νότιγχαμ Φόρεστ???:lol:
από το 90 που παρακουλουθώ την Μπάγερν δεν θυμάμαι να έπαιξε ποτέ ωραία μπάλα...
ίσως τη χρονια που πήγε τελικό και το έχασε από την Μαντζεστερ....
έβγαλε παιχταράδες στο παρελθόν όπως εκατοντάδες άλλες ομάδες στην ΕΥΡΏΠΗ....
Αλλά εδώ και 20 χρόνια δεν θυμάμαι να προσέφερε συγκινήσεις...και δεν νομίζω να κέρδισε τα τελευταία 20 χρόνια οπαδούς στην ΕΥΡΏΠΗ με τον τρόπο που έπαιζε...
αντίθετα πολλοί θαύμασαν την Βέρντερ Βρέμης τόσο τα τελευταία χρόνια όσο και πριν καμιά 7ετία...(δεν θυμάμαι ακριβώς)...γιατί έπαιξε το ιδιο στυλ ποδοσφαίρου που θαυμάζεις (γρήγορες πασες , πολύ κίνηση) αλλά με άκρως επιθετικό στυλ κ έμφαση στο θέαμα...
όσο για την τεχνική....
Υ.Γ. τώρα να μιλάμε για δεος και να συγκρινουμε τη φανέλλα της Μπάγερν με της Ρεάλ ....ας το καλύτερα....βρες άλλη ευρωπαική ομάδα να συγκρίνεις φανέλες...
:D
vangelis 64
11/03/2007, 18:16
και η Νότιγχαμ Φόρεστ το 80 είχε γαμώ τους παίχτες και ομαδάρα...
τι σημαίνει αυτό ??
ότι πρέπει να υποστηρίζω τώρα Νότιγχαμ Φόρεστ???:lol:
από το 90 που παρακουλουθώ την Μπάγερν δεν θυμάμαι να έπαιξε ποτέ ωραία μπάλα...
ίσως τη χρονια που πήγε τελικό και το έχασε από την Μαντζεστερ....
έβγαλε παιχταράδες στο παρελθόν όπως εκατοντάδες άλλες ομάδες στην ΕΥΡΏΠΗ....
Αλλά εδώ και 20 χρόνια δεν θυμάμαι να προσέφερε συγκινήσεις...και δεν νομίζω να κέρδισε τα τελευταία 20 χρόνια οπαδούς στην ΕΥΡΏΠΗ με τον τρόπο που έπαιζε...
αντίθετα πολλοί θαύμασαν την Βέρντερ Βρέμης τόσο τα τελευταία χρόνια όσο και πριν καμιά 7ετία...(δεν θυμάμαι ακριβώς)...γιατί έπαιξε το ιδιο στυλ ποδοσφαίρου που θαυμάζεις (γρήγορες πασες , πολύ κίνηση) αλλά με άκρως επιθετικό στυλ κ έμφαση στο θέαμα...
όσο για την τεχνική....
Υ.Γ. τώρα να μιλάμε για δεος και να συγκρινουμε τη φανέλλα της Μπάγερν με της Ρεάλ ....ας το καλύτερα....βρες άλλη ευρωπαική ομάδα να συγκρίνεις φανέλες...
:D
1)Είπα πως είμαι οπαδός τής Μπάγερν πριν καν γνωρίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο.
2)Σού ανέφερα μερικούς γίγαντες που έπαιξαν σ' αυτήν την ομάδα και μού λες για τη Νοτινχαμ;:lol: :lol: :lol: μήπως θυμάσαι κανέναν παίχτη της;
3)Την τελευταία 20ετία έπαιξε σε αρκετούς τελικούς,πήρε εγχώρια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έπαιζε πολύ αξιόλογο ποδόσφαιρο,με ταχύτητα(σαν την Βέρντερ που λες)και με παιχταράδες όπως ο Ματέους,ο Αουγκεντάλερ,ο Μπρέμε,ο Ζαν-Μαρί Πφαφ,ο Ρουμενίγκε και τόσοι άλλοι.
4)Οσο για τη φανέλλα,κοίτα την προϊστορία τών παιγνιδιών Μπάγερν-Ρεάλ και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Κι ένα άλλο σημαντικό.Η Μπάγερν παρήγαγε και παράγει παίχτες.Η Ρεάλ,κυρίως αγοράζει.
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
11/03/2007, 18:45
2)Σού ανέφερα μερικούς γίγαντες που έπαιξαν σ' αυτήν την ομάδα και μού λες για τη Νοτινχαμ;:lol: :lol: :lol: μήπως θυμάσαι κανέναν παίχτη της;
3)Την τελευταία 20ετία έπαιξε σε αρκετούς τελικούς,πήρε εγχώρια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έπαιζε πολύ αξιόλογο ποδόσφαιρο,με ταχύτητα(σαν την Βέρντερ που λες)και με παιχταράδες όπως ο Ματέους,ο Αουγκεντάλερ,ο Μπρέμε,ο Ζαν-Μαρί Πφαφ,ο Ρουμενίγκε και τόσοι άλλοι.
4)Οσο για τη φανέλλα,κοίτα την προϊστορία τών παιγνιδιών Μπάγερν-Ρεάλ και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Κι ένα άλλο σημαντικό.Η Μπάγερν παρήγαγε και παράγει παίχτες.Η Ρεάλ,κυρίως αγοράζει.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!
Eγω παλι γουστάρω Βαλενθια στον τελικο
για να βγουν οι νυχτεριδες στον Αθηναικο ουρανο
80981
σε πόσους τελικούς έπαιξε την τελευταία 20ετία η Μπάγερν???
τα τελευταία 27!!!! χρόνια έχει παίξει σε 4 !!!! τελικούς.....
και έχει καταφέρει να χάσει τους 3.....:lol:
αυτόν που κέρδισε τον κέρδισε στα πέναλντι....
αυτούς που έχασε τους έχασε τον ένα στο στο 90 και 91ο λεπτό από την Μάντζεστερ (είναι επειδή τους βάρενε η φανέλα)
τον άλλο τον έχασε από την Πόρτο
και τον τρίτο απο την υπερομάδα ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ....
:lol: :lol:
τεράστιο βάρος φανέλας....:lol:
έβγαλε 10 παίχτες σε 50 χρόνια...
η Ρεάλ βγάζει πολλούς παίχτες απο τα φυτώρια...οι ισπανοί που χρησιμοποιεί είναι κατά 90% από φυτώρια...
και επίσης στελεχώνει πολλές ομάδες της Primera Division με τους παίχτες της....
αλλά έχει σαν μαρκετινγκ να πέρνει τους πρωτοκλασάτους ΑΠΌ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...γιατί άλλο Ζιντάν και άλλο Σβαινστάιγκερ.....
για να φορέσεις τη φανέλα της Ρεάλ πρέπει να είσαι ο κορυφαίος...έτσι απλά...
και μην ξεχνάμε ότι η Μπάγερν στηρίζει τον κορμό της σε ξένους παίχτες , οι καλύτεροί της παίχτες είναι ξένοι....
Λούσιο, Σανιόλ στην άμυνα...Μακάι, Βαμ Μπόμελ, Ποντόλσκι στην επίθεση, Χαργκριβς στο κέντρο κτλ....που ειναι οι παιχταράδες της ακαδημίας????
σε όλη της την ιστορία πόσα πρωταθλητριών έχει πάρει???2 ?3?
η ΡΕΆΛ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 7 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ....
ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ....
αν υποστηρίζαμε ομάδες σύμφωνα με τους παίχτες που βγάζουν θα έπρεπε να ειμαστε όλοι Αγιαξ και Ξάνθη στην Ελλάδα
αλλά υποστηρίζουμε τις ομάδες που παράγουν θέαμα....και η Μπάγερν για να παράξει θέαμα πρεπει να βγει ο ήλιος απο τη Δύση....:lol:
vangelis 64
15/03/2007, 23:56
σε πόσους τελικούς έπαιξε την τελευταία 20ετία η Μπάγερν???
τα τελευταία 27!!!! χρόνια έχει παίξει σε 4 !!!! τελικούς.....
και έχει καταφέρει να χάσει τους 3.....:lol:
αυτόν που κέρδισε τον κέρδισε στα πέναλντι....
αυτούς που έχασε τους έχασε τον ένα στο στο 90 και 91ο λεπτό από την Μάντζεστερ (είναι επειδή τους βάρενε η φανέλα)
τον άλλο τον έχασε από την Πόρτο
και τον τρίτο απο την υπερομάδα ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ....
:lol: :lol:
τεράστιο βάρος φανέλας....:lol:
έβγαλε 10 παίχτες σε 50 χρόνια...
η Ρεάλ βγάζει πολλούς παίχτες απο τα φυτώρια...οι ισπανοί που χρησιμοποιεί είναι κατά 90% από φυτώρια...
και επίσης στελεχώνει πολλές ομάδες της Primera Division με τους παίχτες της....
αλλά έχει σαν μαρκετινγκ να πέρνει τους πρωτοκλασάτους ΑΠΌ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...γιατί άλλο Ζιντάν και άλλο Σβαινστάιγκερ.....
για να φορέσεις τη φανέλα της Ρεάλ πρέπει να είσαι ο κορυφαίος...έτσι απλά...
και μην ξεχνάμε ότι η Μπάγερν στηρίζει τον κορμό της σε ξένους παίχτες , οι καλύτεροί της παίχτες είναι ξένοι....
Λούσιο, Σανιόλ στην άμυνα...Μακάι, Βαμ Μπόμελ, Ποντόλσκι στην επίθεση, Χαργκριβς στο κέντρο κτλ....που ειναι οι παιχταράδες της ακαδημίας????
σε όλη της την ιστορία πόσα πρωταθλητριών έχει πάρει???2 ?3?
ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ....
αν υποστηρίζαμε ομάδες σύμφωνα με τους παίχτες που βγάζουν θα έπρεπε να ειμαστε όλοι Αγιαξ και Ξάνθη στην Ελλάδα
αλλά υποστηρίζουμε τις ομάδες που παράγουν θέαμα....και η Μπάγερν για να παράξει θέαμα πρεπει να βγει ο ήλιος απο τη Δύση....:lol:
Δεν θα πω πολλά γιατί είμαστε οπαδοί(άρα μεροληπτικοί)και γιατί με την ιστορία και όχι μόνο,δεν τα πάς καλά.
Η Bayern,λοιπόν,πήρε 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα Ευρώπης,στα μέσα τής δεκαετίας τού 70,ο Schweisteiger προέρχεται από τις ακαδημίες της(όπως και ο Lahm)και άδικα τον συγκρίνεις με τον Zidane,ο Podolski δεν είναι ξένος-παίζει στην εθνική ξέρεις-,έχει την αξιοπρέπεια να μην χάνει από πολύ υποδεέστερες ομάδες(όπως η Ρεάλ από την ΑΕΚ μου)και το κυριώτερο.......
όταν βρίσκει μπροστά της τη Ρεάλ,την κοπανάει σαν χταπόδι:evil:
...:lol: [/B]
βαλε ακομα κανα δυο,παιρνει :beer: :beer:
dukeandthecity
16/03/2007, 09:04
μόλις μίλησα με τον γυψοσανιδά στο anfield road και μου ειπε οτι ετοιμάζουν χώρο και κρυφό φωτισμό για το 6ο κατσαρολικό.
justice for hilsborough
Δεν θα πω πολλά γιατί είμαστε οπαδοί(άρα μεροληπτικοί)και γιατί με την ιστορία και όχι μόνο,δεν τα πάς καλά.
Η Bayern,λοιπόν,πήρε 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα Ευρώπης,στα μέσα τής δεκαετίας τού 70,ο Schweisteiger προέρχεται από τις ακαδημίες της(όπως και ο Lahm)και άδικα τον συγκρίνεις με τον Zidane,ο Podolski δεν είναι ξένος-παίζει στην εθνική ξέρεις-,έχει την αξιοπρέπεια να μην χάνει από πολύ υποδεέστερες ομάδες(όπως η Ρεάλ από την ΑΕΚ μου)και το κυριώτερο.......
όταν βρίσκει μπροστά της τη Ρεάλ,την κοπανάει σαν χταπόδι:evil:
μου μίλησες για τις επιτυχές της Μπάγερν τα τελευταία 20 χρόνια και εγώ ήμουν κ γαλαντόμος και σου παρέθεσα τα τελευταία 27 χρόνια....
έπρεπε να πεις για τις επιτυχίες της Μπάγερν τα τελευταία 100 χρονια για να εισαι μέσα...:lol:
όσο για τις ήττες όταν χάνεις σε τελικό Πρωταθλητριών απο μια ομάδα που λέγεται ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ....άστα να πάνε....:rotflmao: τι ΑΕΚ κ μαλακίες....
αλήθεια απο την ΑΕΚ ποτε έχασε? το 60??? λες τοτε που έφαγε 6 στο Μπερναμπέου με καλύτερο παίχτη τον τερματοφύλακα???
σου παρέθεσα μισή ντουζίνα ξένους που ειναι η ραχοκοκαλιά της Μπάγερν και δεν σχολίασες τιποτα....
εντάξει έχετε 9 νίκες απέναντι στη Ρεάλ και 5 ήττες ....αλλά όσες ειναι οι νίκες σας είναι τα κύπελλα πρωταθλητριών της Ρεάλ....όπως είπε κ ο φίλος....
μόνο ο Ραούλ (μιας και μίλησες για φυτώρια) έχει παρει περισότερα απο την Μπάγερν σαν σύλλογο...:lol:
vangelis 64
16/03/2007, 12:42
μου μίλησες για τις επιτυχές της Μπάγερν τα τελευταία 20 χρόνια και εγώ ήμουν κ γαλαντόμος και σου παρέθεσα τα τελευταία 27 χρόνια....
έπρεπε να πεις για τις επιτυχίες της Μπάγερν τα τελευταία 100 χρονια για να εισαι μέσα...:lol:
όσο για τις ήττες όταν χάνεις σε τελικό Πρωταθλητριών απο μια ομάδα που λέγεται ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ....άστα να πάνε....:rotflmao: τι ΑΕΚ κ μαλακίες....
αλήθεια απο την ΑΕΚ ποτε έχασε? το 60??? λες τοτε που έφαγε 6 στο Μπερναμπέου με καλύτερο παίχτη τον τερματοφύλακα???
σου παρέθεσα μισή ντουζίνα ξένους που ειναι η ραχοκοκαλιά της Μπάγερν και δεν σχολίασες τιποτα....
εντάξει έχετε 9 νίκες απέναντι στη Ρεάλ και 5 ήττες ....αλλά όσες ειναι οι νίκες σας είναι τα κύπελλα πρωταθλητριών της Ρεάλ....όπως είπε κ ο φίλος....
μόνο ο Ραούλ (μιας και μίλησες για φυτώρια) έχει παρει περισότερα απο την Μπάγερν σαν σύλλογο...:lol:
Λοιπόν,γαλαντόμε Ζούζουρα,η ΑΕΚ κέρδισε τη Ρεάλ στον πρώτο γύρο τού πρωταθλητριών το 85,αν θυμάμαι καλά,ενώ η Μπάγερν έχασε από την Αστον Βίλα στον ΤΕΛΙΚΟ τού 82,αν θυμάσαι καλά.
Και μια και μίλησες για φυτώριο,λες για τον Ραούλ.Μάλιστα.Εγώ λέω Μπεκενμπάουερ,ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων τών εποχών,λέω Γκερτ Μίλερ,ο μοναδικός γκολτζής στην ιστορία τού ποδοδσφαίρου που έχει παραπάνω γκολ από συμμετοχές με την εθνική και να μην πώ άλλους γιατί βαριέμαι.
Τώρα,αν εσύ μετράς την αξία τού ποδοσφαιριστή ανάλογα με τα έπαθλα....τι να σού πω ρε μάγκα....γίνε γαύρος:lol: :lol:
Καί κάτι άλλο.....Τι έχουνε κάνει οι Ισπανοί τού φυτωρίου τής Ρεάλ σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο;:rotflmao: :rotflmao:
Ρομπέρτο Κάρλος,Φαν Νίστελρόυ,Καναβάρο,Σισίνιο,Ντιαρά,Εμερσον,Μπέκαμ,Ρονά λντο,Κασάνο....
τι έλεγες;:lol: :lol:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
16/03/2007, 12:43
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ Η ΡΕΑΛ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΜΠΑΛΑ ΚΑΛΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ :beer:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.
ΝΑΙ ΡΕ...ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ....
ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ...:wave2:
tsoukas77
19/03/2007, 17:32
Τεραστια ομαδα η Ρεαλ,ειδικα οταν ο Φρανκο πυροβολουσε τους απεναντι τερματοφυλακες για να βαλει γκολ η ομαδουλα του!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Τεραστια ομαδα η Ρεαλ,ειδικα οταν ο Φρανκο πυροβολουσε τους απεναντι τερματοφυλακες για να βαλει γκολ η ομαδουλα του!!!
φαντάζομαι οτι πυροβολούσε και τους αντίστοιχους αντίπαλους τερματοφύλακες στο Κύπελλο Πρωταθλητριών ε???
tsoukas77
19/03/2007, 20:37
Παντου.Του Καν,ξυστα του περασε μια σφαιρα.