PDA

View Full Version : Αττικό Rally Raid 2007

Σελίδες : 1 [2]

Nik0s
02/04/2007, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πλάκα κάνω ρε Νίκο ...:wave2:

Πάντως, υποτίθεται ότι η διαδρομές είναι βατές από όλους (και απλά αλλάζει ο ιδανικός χρόνος ανά κατηγορία...)

τουλάχιστον, παλιά έτσι κάναμε...

Αν ΔΕΝ είχε βρέξει, θα ήταν..

KaTaNaS
02/04/2007, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Βρε Αντώνη, όταν κάνεις το παν για να φέρεις νέο κόσμο στους αγώνες, και προσκαλείς "νέους" αναβάτες, με μεγάλες μοτοσυκλέτες να πάρουν μέρος σε έναν αγώνα, θεσπίζοντας και ειδική κατηγορία, δεν γίνεται να τον βάζεις να κάνει τα ίδια που κάνει αυτός που τρέχει στην Μ1 ή Μ2 και έχει και κάποια εμπειρία από πίσω του...

Της Πάτρας ας πούμε ο αγώνας θα έχει κάποια διαφορετικά περάσματα για τα μεγάλα, ο χτεσινός δεν είχε.. εδώ με δυσκολία πέρασαν χτες τα μικρά, αν δεις τα αποτελέσματα, δεν τερμάτισαν και πολλοί..
τουλάχιστον εγώ δεν το βρίσκω λογικό...

Όπως και να'χει, δεν τα ρίχνω στην διοργάνωση ή κάτι τέτοιο, μεγάλα παιδιά είμαστε... ο Θύμιος όμως, ένα παιδί που έτρεξε χτες με Africa, είναι σήμερα με σπασμένη λεκάνη... :sad:

ο αγωγός δεν περνιέται με ψιλόβροχο σχεδόν ούτε με exc...

έπρεπε αφού είχε σχεδιασθεί για στεγνό (όπως έχει δηλωθεί) να έχουν προνοηθεί καβάτζες (με ανάλογους χρόνους ποινής) για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα!

περαστικά στο παιδί!

για να μιλανε πάντως έτσι εξαντλημένα και Berg, alexandros και λοιποί που ε΄χουν 3 χρονια εμπειρία σε αγώνες ράλυ πρέπει να ήταν μάχη!

μπράβο ρε Νίκο!

KaTaNaS
02/04/2007, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πάντως, υποτίθεται ότι η διαδρομές είναι βατές από όλους (και απλά αλλάζει ο ιδανικός χρόνος ανά κατηγορία...)
τουλάχιστον, παλιά έτσι κάναμε...

έχει ακουσθεί και από άλλους παλιούς πως τα τρέϊλ ράιντ απο εισαγωγή στο χωμα με δωρεαν συμμετοχή απο λέσχες , με κατηγορίες δικάβαλα και λοιπά , με συμμετοχές των 300 ατόμων... έχουν γίνει και περάσει σε επίπεδο που δεν λειτουργούν πλέον σαν "κράχτης" στην off-road διασκέδαση

OldMan
02/04/2007, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
δε λες πάλι καλά που είχατε πελεκητούς στρογγυλούς τροχούς ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:rolleyes: Πάλι μαλακίζεσαι και θα κόψει η μπεσαμέλ ...:D

marios8
02/04/2007, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

έπρεπε αφού είχε σχεδιασθεί για στεγνό (όπως έχει δηλωθεί) να έχουν προνοηθεί καβάτζες (με ανάλογους χρόνους ποινής) για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα!

+ 1

taxydromos
02/04/2007, 19:32
αξιοι οι ραλιστες!!

taxydromos
02/04/2007, 19:34
πολλα μπραβο στους χεβυμεταλαδες με τα θηρια!:beer:
Νικο θαυμαζω το σθενος σου:cool:
Μαριε,μετα απο ολα αυτα που διαβασες......ηρεμησες καπως πιστευω....
αντε να κανουμε την επαναληψη με το καλο...:wave2:

marios8
02/04/2007, 20:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Το ξέρω... αλλά αν το Rally Raid ήταν όπως το χτεσινό, φαντάζομαι το Trail.....

Μετά την εμπειρία μου στο Αττικό trail δεν θα σου πρότεινα να κάνεις τετοιου είδους αγώνες.Δεν είναι θέμα οδηγικής ικανότητας αλλα φυσικής:lol: , ειχε κάποια κομάτια που το 950 ΔΕΝ χώραγε δεν πα να ήσουν και ο Joël Smets:p .
Αλλα λένε ότι στην Πάτρα θα είναι πιο βατό, ώστε να περνάν και τα μεγάλα.
Κάτσε κρίνε και αποφάσισε.

Αν θα έρθει και ο Κατανας τότε θα ξέρεις σίγουρα οτι θα περάσεις και έναν :lol: :rotflmao: :lol:

Vstrommer71
03/04/2007, 00:24
Για Πατρα εχω πλεροφοριες:a13:
Η διαδρομη που σχεδιαζοταν να περασει απο ψηλη διαβαση εχει...ενα μετρο χιονι οποτε ακυρον
Θα ειναι(οπως λεει το πουλακι) ΒΑΤΗ διαδρομη,λιγοτερο απο 200 χλμ,με τις γνωστες λασπουριες και τα ρεματακια.
Επαναλαμβανω οτι η πηγη μου με διαβεβαιωσε οτι η διαδρομη θα ειναι βατη απο ολους,κι αν σε καποια σημεια υπαρχει ζορι θα παιξουν καβατζες για να περασουν ολοι!
Σιγουρα οποιοι ερθετε θα απολαυσετε ωραια τοπια που τα διασχιζουν χωματοδρομοι με ωραια λασπη για παιγνιδι!
Ριχτε μια ματια και εδω! (http://www.aodp.gr/forum/viewtopic.php?t=48&start=15)

Nik0s
03/04/2007, 17:36
Θα προτιμήσω αντί να κατέβω Πάτρα, να πάω για μια προπόνηση στο Λουτράκι, μιας και οι ημερομηνίες συμπέφτουν. Άλλωστε, ένας αγώνας το μήνα, νομίζω είναι αρκετός ! :D

Το κρίμα είναι, οτι χάνω σίγουρα το επόμενο RR γιατί συμπέφτει με μεγάλη έκθεση δουλειάς στη Θεσσαλονίκη... :sad:

marios8
03/04/2007, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
[B]Για Πατρα εχω πλεροφοριες:a13:
Θα ειναι(οπως λεει το πουλακι) ΒΑΤΗ διαδρομη,λιγοτερο απο 200 χλμ,με τις γνωστες λασπουριες και

Αυτή είναι η διαδρομή για τα 4χ4 φαντάζομαι.
Το πουλάκι είπε τίποτες για την enduro?
Γιαννη θα πάρεις μέρος?:beer: :wave2:

Vstrommer71
04/04/2007, 00:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Αυτή είναι η διαδρομή για τα 4χ4 φαντάζομαι.
Το πουλάκι είπε τίποτες για την enduro?
Γιαννη θα πάρεις μέρος?:beer: :wave2:
Η διαδρομη απο οτι ειναι πιθανοτερο θα ειναι Η ΙΔΙΑ(αν οχι ολοκληρη,το μεγιστο κομματι) για ολα τα οχηματα,αρα βατη!
Θα παρω μερος αφου βρηκαμε και ανθρωπους να χορηγησουν:sun:
Επαναλαμβανω οτι η πληροφορηση μου λεει οτι πρωτος στοχος των παιδιων που σχεδιαζουν την διαδρομη ειναι να ειναι ΒΑΤΗ για ολους:beer:

marios8
04/04/2007, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Η διαδρομη απο οτι ειναι πιθανοτερο θα ειναι Η ΙΔΙΑ(αν οχι ολοκληρη,το μεγιστο κομματι) για ολα τα οχηματα,αρα βατη!
Θα παρω μερος αφου βρηκαμε και ανθρωπους να χορηγησουν:sun:
Επαναλαμβανω οτι η πληροφορηση μου λεει οτι πρωτος στοχος των παιδιων που σχεδιαζουν την διαδρομη ειναι να ειναι ΒΑΤΗ για ολους:beer:

Aπο το off-road.gr που είναι συνδιοργανωτές:

"Ο βαθμός δυσκολίας αναμένεται υψηλός αλλά και χαμηλός για τις μοτοσυκλέτες, αφού θα υπάρχουν δύο διαδρομές πλοήγησης! Μία με στενότερα περάσματα και μονοπάτια για αναβάτες enduro και μία πιο ανοιχτή, την οποία θα ακολουθήσουν τα αυτοκίνητα, οι «γουρούνες» αλλά και όσοι οδηγοί μοτοσυκλετών το επιλέξουν. Θα είναι έτσι μια πολύ καλή ευκαιρία σε μοτοσυκλέτες Οn-Off ακόμη και μεγάλου κυβισμού, να λάβουν μέρος, εξοπλισμένες με τα κατάλληλα λάστιχα."

Tελικά τι απο τα 2 ισχύει? :confused: :confused: :wave2:

KaTaNaS
04/04/2007, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

Tελικά τι απο τα 2 ισχύει? :confused: :confused: :wave2:

oti grafei o DOC... μετα απο κάθε αγώνα ξαναδιαβαζω τις προειδοποιήσεις του... και έναι σε όλες σωστός!

Vstrommer71
05/04/2007, 00:09
Αν τελικα υπαρξουν δυο διαδρομες θα δουμε τι θα κανουμε.Σε προχειρη συσκεψη με αλλους υποψηφιους συναγωνιζομενους λεμε οτι μαλλον(επειδη θελουμε να ευχαριστηθουμε οδηγηση και να χαρουμε και κανα ομορφο τοπιο) θα ακολουθησουμε την ευκολη διαδρομη
Βεβαια απο την περσινη μου εμπειρια ΔΕΝ θα ελεγα οτι ειναι οτι καλυτερο η συμβιωση(στην ιδια διαδρομη) με τζιπ,ATV και αλλα πλασματα του διαβολου!
Ισως η δυσκολη διαδρομη να ειναι και καλυτερη απο την αποψη του να μην εισαι μαζι με αλλα οχηματα...
Τεσπα οσοι κατεβειτε μπορουμε να κανουμε ενα μινι συμβουλιο και να αποφασισουμε!

Εσυ φφφφφφανταστικε Γουϊνυ θα συμμετεχεις?