PDA

View Full Version : Σε ποσο γυρνατε τo Nurburgring ειπαμε;

Ταξιδευτής
10/03/2007, 18:53
Ειδα σημερα το Top Gear οπου οι παλαβοι με αφορμη την γιορτη του Ford Transit πηγαν και εβαλαν ενα στο Nurburgring! Kαι σαν να μην εφτανε αυτο το εδωσαν σε μια κοπελιτσα ονοματι Sabine Schmitz, την επονομαζομενη και "Βασιλισα του 'Ring"! (Η Sabine ειναι πρωην εργοστασιακη οδηγος αγωνων για την BMW και τωρα οδηγει το περιφημο "Ring taxi"...) :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Sabine_Schmitz

Αποτελεσμα; Να γυρναει με το TRANSIT τεζα στην πιστα και να γραψει χρονο 10 λεπτα 08 δευτερολεπτα! :eek:

Ολα τα λεφτα ηταν το βιντεο απο την πιστα ομως, οπου ειναι μπροστα τουμπανο SS και ξυνει σε παρατεταμενη αριστερη και αυτη να λεει "C 'moooooon English bloke!! Get out of the way"!!! :lol: :lol:

Δευτερολεπτα μετα τον ειχε περασει απο πανω!

http://www.youtube.com/watch?v=Lg4a1rc4Xjk

Φανταστειτε τον αναβατη μετα! :look: Θα εχει να λεει οτι τον περασε στο Nurburgring ενα ....Transit που το οδηγουσε ξανθια κοπελιτσα!!! :lol: :rotflmao:

Ανθρωποι πεφτουν στα ναρκωτικα για πολυ λιγοτερα! :lol:

ΥΓ. Αγαπημενη ατακα της Sabine: "Never enter Karussell when on the brakes! I have gone round there on the roof, I know what I'm talking about." :lol:

FZR600R
10/03/2007, 19:41
Ρε χαζεμενε... μονταρισμενο ειναι το video θα μας τρελανεις?

Δε πας να τα βαλεις με κανα van?

Φεμινιστικη προπαγανδα ειναι για πωλησεις van.

Ως και την viper εφτασε...περασε τις πιστιαρες, η λεσβια, ποιος βλακας το πιστευει?

Αλλα εσενα σιγουρα σε εχει, φορα κανα string.

MIKE_16V
10/03/2007, 20:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R

Ως και την viper εφτασε...περασε τις πιστιαρες, η λεσβια, ποιος βλακας το πιστευει?

Πηγαινε στα χαζοτοπικ που γραφεις ρε γελοιε και σε κοροιδευουν ...που θα σχολιασεις κιολας.

kostom
10/03/2007, 20:19

Ρε χαζοβλάκα που ξέρεις και Αγγλικά, ΑΚΟΥ πρώτα τι λένε στο
video για το VIPER και μετά γράψε ότι μ@λ@κί@ σου κατεβαίνει
στο άδειο από τα αναβολικά μυαλό σου...

80601

Alchimistis
10/03/2007, 20:48
χαχα ειδα τα βιντεάκι σου FZR :rotflmao: :rotflmao:
Εχεις φάση ρε φίλε αλλα δεν μπορώ να πιστέψω οτι ο τυπάς με το Νιτζα δεν ηταν μιλημένος φαινεται να σε αφησε να περάσεις

FZR600R
10/03/2007, 21:41
Ε ειστε πολυ ζωα, ακου κει van να περναει πιστιαρα.

Ρε ολοι παρεα κανετε.

Που τα βρηκατε τα επιχειρηματα, στις εκπτωσεις?

Οσο για το video μιλαει μονο του.

FZR600R
10/03/2007, 22:22
φάση ρε φίλε αλλα δεν μπορώ να πιστέψω οτι ο τυπάς με το Νιτζα δεν ηταν μιλημένος φαινεται να σε αφησε να περάσεις

Δηλ. λες οτι ειναι πουλημενος?

Τοτε δες τις δηλωσεις απο την αρχη.

Θα σε απογοητευσω αλλα το video ειναι πεντακαθαρο και διαφανες.

FZR600R
10/03/2007, 23:40
Καλα γιατι δε μας ειπες ρε Σαλιαριστη το ποσο ασχετος εισαι και τολμας να μιλας για κοντρες?

Απο τη μια τα γρηγορα van και απο την αλλη δεν ξερεις να χορευεις το μηχανακι σου?

Και μιλας?

Raus und schnell lazodeutch.

Ααααααα... δε σου ξαναμιλαω, τι ειναι αυτα εδώ που λες στον κοσμο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=31291&perpage=10&pagenumber=1)?

Εεεεε μαααα εισααααιιεεεεε σαχλο οοοο ς?

Και γιατι στελνεις pm στον κοσμο να σε υποστηριξει?

Και γιατι κρυβεσαι πισω απο το πληκτρολογιο σαχλοπαρθενα?

Λοιπον σταματαω να μιλαω αλλα οχι να γελαω.

Χα.

Χαχαχα.

FestoNero
10/03/2007, 23:55
ΜΛΚ!!!
Ο FZR600R εχει πιασει τα 500 μηνυματα!!!
:eyepop:

H.A.Balafoutre
11/03/2007, 02:18

Ρε άσε τα σάπια σου και δέξου το σαν άντρας....εσύ ήσουν ο τύπος με την "πιστιάρα" που σε πέρασε το βαν από την εξωτερική.....κάνεις κρυφά μαθήματα για να μας την πεις και on camera με τον 636.....ρε σε μας.....δεν ντρέπεσε καθόλου......:lol:

Ταξιδευτής
11/03/2007, 08:30
Το ξερω οτι ειναι τροφαντο αγορι οτι αυτο το βιντεο συγκλονιζει τα θεμελια των οσων πιστευες στη ζωη σου, αλλα προσπαθησε να το δεχτεις! :lol:

Ξερω οτι νομιζεις οτι κανεις δεν ειναι δυνατον να παει πιο γρηγορα απο τον κοσμικο πανιβλ... εε εννοω αρχοντα, και οτι μια ΓΥΝΑΙΚΑ με ενα ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ μπορει να πατησει σε πιστα σπορ μηχανες, αλλα οι ΑΡΙΘΜΟΙ λενε την αληθεια! :D

Θες επιχειρηματα λοιπον; Κατσε να στο κανω φραγκοδιφραγκα: -->
10 λεπτα 8 δευτερολεπτα ο γυρος της πιστας -που παρεπιπτοντως ειναι 20 χιλιομετρα!

Αυτο σημαινει οτι κρατησε μια ΜΩΤ 120 χιλιομετρων την ωρα! :D Και ΠΟΥ; Στο Nurburgring!
Που σημαινει τι; Οτι σε ΟΛΗ την πιστα κρατησε μια ταχυτητα τουλαχιστον 150+ χαω ενω στις στροφες δεν επεσε κατω απο τα 110 ποτε! :a23:

ΕΣΥ αληθεια τι χρονους εχεις κανει εκει; :a31: :a31: :a31:

Α! Και που σαι; Αγγλικα ξερεις. Διαβασε αυτο:

"In December 2004, Schmitz gained notoriety in the United Kingdom for gleefully showing-up BBC Top Gear presenter Jeremy Clarkson by soundly beating his Nürburgring time in a Jaguar S-Type Diesel. When filming Schmitz on her attempt, the team couldn't keep up to enable filming, so borrowed Jaguar test driver Wolfgang Schubauer to drive the Jaguar S-Type R chase car. "

OEO! Και η Sabine ηταν με το απλο μοντελο με ΝΤΙΖΕΛ, ενω οι αλλοι δεν μπορουσαν να ακολουθησουν τους ρυθμους της ενω ειχαν το Type-R!! :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ταξιδευτής
11/03/2007, 08:39
Λοιπον:
Επειδη τυχαινει να γνωριζω την Sabine,μου ηρθε μια ιδεα τωρα:

Παμε στο Nurburgring, οπου θα ζητησω απο την Sabine να παρει ενα ιδιο Transit και να πατε μια ΚΟΝΤΡΑ στην πιστα;;;;

Νομιζεις οτι θα την εχεις; Αφου κατα τα λεγομενα σου ειναι "λεσβια", ολο αυτο ειναι "φεμινιστικη προπαγανδα" και ολο αυτο ειναι αδυνατον, τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ θα μπορεις να πεις το ναι! :D

Και βεβαια για να ειναι το ρεζιλικι διεθνες, ολα αυτα on camera!!! :lol: :lol: :lol:
Επισης οταν θα χασεις, ΑΝ ζεις ακομα (διοτι το Nurburgring λεγεται και Πρασινη ΚΟΛΑΣΗ η αλλιως the Widow Maker) :evil: θα πληρωσεις τα εξοδα ολων οσων θα ερθουμε εκει και τα εισητηρια επιστροφης. :cool:

Για το ποσο ρομπα θα γινεις μην στεναχωριεσαι... Θα το αναλαβουμε εμεις!
:lol:

gcrook
11/03/2007, 09:14
Να περναει η τυπισσα διπλα απο τον Fzr600 λεμε, και να την μαγνητιζει ο τυπος ψελνοντας ακατανομαστα πραγματα σαν γκουρου σε εκσταση.:a49: :a49: :a49:

Και να αρχισει να ανυψωνεται η τυπισσα να της γυρνανε τα ματια και να αφριζει και να φωναζει:

JA JA! I see now zee black hole ov luv.es ist wundervoll.Weeeeeeeeeeeeeeee:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a07: :a07:

kostom
11/03/2007, 10:31
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nemethon
11/03/2007, 10:40

Θα σε απογοητευσω αλλα το video ειναι πεντακαθαρο και διαφανες.

πεστα χρυσοστομε!!!!!! εχω βαρεθει πλεον να σε αμφισβητούνε!!!!! ελατε πανω να σας δειξουμε πως το παει το μοτορι το παλικαρι :mad:

ενας σιωπηλος θαυμαστής σου που δεν αντεξε αλλο να μην μιλήσει :sun:

FZR600R
11/03/2007, 12:26
Φατε την προπαγανδα των Αγγλων ειναι πιο εξυπνοι ρε...φατε την πλυση.

Αυτο με το Van ειναι τελειως κουφο και κανονικα επρεπε να σε παρουν με τα γιαουρτια τα χαλασμενα Μικρε Τυμπανιστη. Ο mr πιστιαρας της ανοιξε το δρομο, ειναι πασιφανες αλλα με τι να σου πω ρε συ...εχε χαρη που ειμαι σε cooling-off period και γουσταρω να σαχλεμπουρδιζω, χα χοχο, οχοχχοχοο.

Πλακα-πλακα αμαξι η Van εχεις οδηγησει... μαουνιαρη, ε μαουνιαρη.

FZR600R
11/03/2007, 12:29
Παμε στο Nurburgring, οπου θα ζητησω απο την Sabine να παρει ενα ιδιο Transit και να πατε μια ΚΟΝΤΡΑ στην πιστα;;;;

ΡεΤα Ξυδιαρη, φτανεις και μεχρι Nurburgring?

Με 125 παπακι την εχω την κυρα Λεσβο.

FZR600R
11/03/2007, 12:34
Με την προσφυση που εχει εκει με την γλωσσα θα γλυφω την πιστα ξυνοντας αυτι!

Τωρα γλυψε μου το blog.

vassilis88
11/03/2007, 12:46
οποιος λεει μλκιες για τη sabine δν ξερει που του παν τα τεσσερα.

FZR600R
11/03/2007, 12:49
οποιος λεει μλκιες για τη sabine δν ξερει που του παν τα τεσσερα

Οταν εγω παω με 2 αυτη ερχεται στα 4ερα, μπουσουλωντας η κα Lesbine.

FZR600R
11/03/2007, 12:51
Γρηγορα ολοι για εξομολογηση στον Αη Γιαννη (τον Ροσσι), εκει που ζωγραφιζουν στην ασφαλτο οι ποιητες του video.

ernti
11/03/2007, 12:51
Βρε παιδια εχει ξαναγινει θεμα το τοπ γκιαρ εδω.Ασχετα με τους υποστηρικτες του,ασχετα με το γεγονος οτι προσπαθουν να πεισουν οι συντελεστες του οτι ειναι και μοτοσυκλετιστες εμενα δε με πειθουν.
Κι εγω εχω αυτοκινητο αλλα αυτο και μονο δε με κανει καλο οδηγο αυτοκινητου ουτε βεβαια και λατρη της αυτοκινησης.
Αυτο για οποιους ισχυριστουν οτι ντε και καλα οι τυποι γουσταρουν τις μηχανες και τους οδηγους τους.
Γιατι συνεχεια αποδεικνειουν το αντιθετο με τον ενα η τον αλλο τροπο.
Τωρα το κατα ποσο μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ οδηγος με ενα τρανζιτ ξεφτυλιζει πανγρηγορα αμαξια και ςς μοτοσυκλετες στη πιστα να μου επιτρεψουν να εχω ΜΕΓΑΛΕΣ αμφιβολιες.
Επειδη το TOP GEAR ΚΑΤΑ καιρους λεει απιστευτες παπαριες δε σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να το πιστεψουμε.
Ηθελα να βλεπα αντιδρασεις αν κατι τετοιο το ελεγε κανεις Σταθακης η κανεις Καββαθας.
ΑΝ ΤΟ ΛΕΓΕ Ο FZR ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ SITE :rotflmao: :rotflmao:

FZR600R
11/03/2007, 12:58
top gear says half-baked truths served in silver plate

- GP

zzr2005
11/03/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Βρε παιδια εχει ξαναγινει θεμα το τοπ γκιαρ εδω.Ασχετα με τους υποστηρικτες του,ασχετα με το γεγονος οτι προσπαθουν να πεισουν οι συντελεστες του οτι ειναι και μοτοσυκλετιστες εμενα δε με πειθουν.
Κι εγω εχω αυτοκινητο αλλα αυτο και μονο δε με κανει καλο οδηγο αυτοκινητου ουτε βεβαια και λατρη της αυτοκινησης.
Αυτο για οποιους ισχυριστουν οτι ντε και καλα οι τυποι γουσταρουν τις μηχανες και τους οδηγους τους.
Γιατι συνεχεια αποδεικνειουν το αντιθετο με τον ενα η τον αλλο τροπο.
Τωρα το κατα ποσο μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ οδηγος με ενα τρανζιτ ξεφτυλιζει πανγρηγορα αμαξια και ςς μοτοσυκλετες στη πιστα να μου επιτρεψουν να εχω ΜΕΓΑΛΕΣ αμφιβολιες.
Επειδη το TOP GEAR ΚΑΤΑ καιρους λεει απιστευτες παπαριες δε σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να το πιστεψουμε.
Ηθελα να βλεπα αντιδρασεις αν κατι τετοιο το ελεγε κανεις Σταθακης η κανεις Καββαθας.
ΑΝ ΤΟ ΛΕΓΕ Ο FZR ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ SITE :rotflmao: :rotflmao:

ρε παιδιά ...εγώ στο βίντεο ειδα μια φορά να τους περνάει ενα SS τάπα με χιλια
και μια να ετοιμάζεται να τους περάσει πάλι με χίλια απο εσωτερική....

τη μία φορά που πέρασαν μηχανές φάνηκε σαν να τους άφησαν επίτηδες....προφανώς ή ήξεραν για το concept ή απλά δεν ήθελαν πίσω τους ένα σπίτι με ρόδες που πηγαίνει τάπα....

εντάξει η τύπισσα τα σπάει όλα...φοβερή οδηγός,,,να οδηγάς με το αριστερό πόδι στο φρένο ενός βαν με κάνει να ανατριχιάζω....

αλλά το σημείο που περνάει τις μηχανές δεν φαίνονται να ξύνουν οι μοτοσυκλετιστές...
του δείχνει να στρίβουν ψιλοχαραλά μπροστά της κ μετά δείχνει σημείο που τους προσπερνάει...το οποίο πιθανόν να είναι μοντάζ (μην ξεχνάμε ότι η εκπομπή δίνει έμφαση σε εφετζίδικα θέματα)...
αλλιως οι τύποι απλά την άφησαν να περάσει...
:wave2:

vassilis88
11/03/2007, 13:07
καλα εσυ fzr μεινε στον κοσμο σου.σε δουλευουν ολοι κ συ κοιμασαι.καλα δν ασχολουμαι αλλο.

οσο για τη sabine δν ξερω αν ειναι αληθεια αν περναει με το φορτηγακι τα παντα, η αληθεια ειναι οτι ξερει το ring το ιδιο καλα με τοv walter rohrl.

FZR600R
11/03/2007, 13:10
Εχεις δικιο, οταν οι αλλοι δουλευουν εγω κοιμαμαι.

Alchimistis
11/03/2007, 23:01
Ρε FZR το οτι εισαι ο γρήγορος του χωριου (Επετρεψε μου να εχω τις αμφιβολίες μου γι'αυτο, διότι αν εισουν δεν θα μας ειχες πρίξει με τα βιντεάκια σου γιατι δεν θα ειχες να αποδείξεις κάτι!) δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν και πιο γρήγοροι απο εσένα και ακομα περισσοτερο γυναικες!

MIKE_16V
11/03/2007, 23:05
Ρε mods καντε του ενα ban.....ειπαμε μ@λακιες λεει...αλλα μεχρι τωρα τις ελεγε σε τοπικ που δεν τα ανοιγαμε ποτε..τωρα επεκτείνεται η μ@λακια του.

gcrook
11/03/2007, 23:12
Λιγα για τον Αlpha and the Omega κολλητε, γιατι ειμαστε εμεις οι πιστοι ακολουθοι του ετοιμοι να κανουμε σεπουκου για παρτη του.:smokin:

MIKE_16V
11/03/2007, 23:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Λιγα για τον Αlpha and the Omega κολλητε, γιατι ειμαστε εμεις οι πιστοι ακολουθοι του ετοιμοι να κανουμε σεπουκου για παρτη του.:smokin:

:a21: :a016: :a016:

:a42: :a42:

FZR600R
11/03/2007, 23:50
Ρε FZR το οτι εισαι ο γρήγορος του χωριου (Επετρεψε μου να εχω τις αμφιβολίες μου γι'αυτο, διότι αν εισουν δεν θα μας ειχες πρίξει με τα βιντεάκια σου γιατι δεν θα ειχες να αποδείξεις κάτι!) δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν και πιο γρήγοροι απο εσένα και ακομα περισσοτερο γυναικες!

Τα video ειναι για χαβαλε και δεν εχω προβλημα να δημοσιευσω video που χανω.

Δεν εχω να αποδειξω τιποτα και δεν ειμαι ο πιο γρηγορος του χωριου...

ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

ορμηξτε τους

ΚΑΚ

Davelis
12/03/2007, 00:24
hahahahahahhHAhaHAhahAHhaHAHahAHahA FZR600 da super duper rider να ουμε
καπνιζω 636,περναω απο πανω R1,αναβω τσιγαρο την ωρα που κανω σουζα και εχω και τη γκομενα πισω,ειμαι τοσο μαγκας που κανω κ endo
ρε FZR600 ενα yo για την παρτη σου,γιατι εισαι κ πολυ παλικαρι να ουμε

Atsatsos
12/03/2007, 00:31
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FZR600R
12/03/2007, 00:36
Ποτε ειπα για R1? Γιατι προπαγανδιζεις, ποιος σε εβαλε?

Δε καπνιζω ποτε στη μηχανη, και δε κανω μαγκιτσες δικαβαλος πια.

Eχασα απο 636 σε ευθεια, το ειπα ως αναφορα για οσους ενδιαφερει.

Εχω το συνηθειο να αναφερω ο,τι συμβαινει με VIDEO.

Θες να σταματησω τα video και να αρχισεις τα αγχολυτικα?

Χαβαλε κανω, μαλιστα θα σταματησω τις καγκουριες και αν χρειαστει θα αυτομαστιγωθω για τις μαλακιες μου γιατι αλλιως η Kawasaki θα μου στειλει τη γιακουζα.

vangelis 64
12/03/2007, 00:51
η Kawasaki θα μου στειλει τη γιακουζα.

Εβγαλε καινούργιο μοντέλο η Kawasaki?

FZR600R
12/03/2007, 00:55
Oχι οταν ειδαν το video.

Davelis
12/03/2007, 00:57
ποια προπαγανδα ρε αμπαλε να ουμε;
αντε κανα καμια βολτα με το μπομπο σου να ουμε

FZR600R
12/03/2007, 01:04
αντε κανα καμια βολτα με το μπομπο σου να ουμε

Aπο Zimbabue εισαι?

Ξερεις οτι συμπεριφορα αυτη θα σε καταστησει ατροφικο μελος μιας κομμουνιστικης κοινωνιας?

Για ποιον δουλευεις? Γιατι δε τα λες σε αυτον που σε κακοπληρωνει?

Davelis
12/03/2007, 01:07
zimbabwe γραφεται ρε αχρηστε
εχω σκοτωσει τον εργοδοτη μου

FZR600R
12/03/2007, 01:10
zimbabwe γραφεται ρε αχρηστε

Eσυ ξερεις τα μερη εκει καλυτερα.

Davelis
12/03/2007, 01:11
ημουν καλος στη γεωγραφια

project.breeze
12/03/2007, 02:54
Eσυ ξερεις τα μερη εκει καλυτερα.

Δηλαδή παραδέχεσαι πως άμα τρέξεις σε twisties στην Ζιμπάμπουε μαζί του παίζει και να χάσεις;Δεν το πιστεύω αυτό your highness!

FZR600R
12/03/2007, 03:02
H εξατμηση μου ειναι Twister σου λεει κατι αυτο?

project.breeze
12/03/2007, 03:04

Ότι αν σου χαλάσει κανένα διάφραγμα δεν θα βρίσκεις ανταλλακτικά;

FZR600R
12/03/2007, 03:06
Θα παρω αλλη Twister

Alchimistis
12/03/2007, 09:21
Re FZR σαι ωραιος:beer: :lol:

Ταξιδευτής
12/03/2007, 10:40
Οταν εγω παω με 2 αυτη ερχεται στα 4ερα, μπουσουλωντας η κα Lesbine.

Και για να επανερθουμε στο θεμα μας!

Προς ολους: Περα απο βιντεο και διαφημιστικα (το TG δεν το συμπαθω ιδιαιτερα σαν σοου): Οι αριθμοι λενε τις αληθειες. 10 λεπτα 08 δευτερα γυρος πιστας ΜΕ το Transit.
ΑΥΤΟ ειναι γρηγορο η αργο; Ποιος απο ολους μας εχει κανει γυρους εκει για να πει αν θα εμενε μπροστα η θα τον περναγε η απιθανη Sabine απο πανω;
(ας μην σας πω τι κανει με το Μ5 της).... :evil:

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. ΑΝ καποιος γυρναει κατω απο τα 10 λεπτα τοτε ναι θα περνουσε μπροστα στην προκειμενη περιπτωση. Αν ομως οχι, τοτε θα τον επινε με το μπουρι της σομπας. Simple, no?

Και προς το Στρουμπουλο Αγορι: Μικρο ανοητο παιδακι, καιρος να σωπασεις διοτι στο RING μιλανε οι ΜΕΓΑΛΟΙ. :evil:

Και ΑΝ νομιζεις οτι εχεις οτι εισαι γρηγορος, δες αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=uE9l7ln-FTI :evil:

Και ΜΕΤΑ ελα και πες μας ΠΑΛΙ οτι θα ησουν μπροστα με το χαρχαλο σου! :lol: :lol: :lol:

Sotirios
12/03/2007, 10:43
Έχει πλάκα να βλεπεις ανθρώπους να τσακώνονται για τα συμφέροντα της φορντ.

Το βιντεάκι είναι 100% μονταρισμένο δεν το βλέπετε αφού έχουνε μοντάρει σκήνές από 100 κάμερες αμαρτία και στραβωμάρα να λέει κανείς το αντίθετο. Δεν αντιλέω οτι τους ξέσκισε τους τύπους αλλά γιατί.... λέω τώρα ....

ή όλοι οι τυπάρες είναι παντελώς άσχετοι και αυτή είναι όποια είναι (γκαζοφονιας πιλότος ξερω γω τι) η...... απλά και ωραία (το πιο πιθανό) γυρίζουν διαφήμιση για την φορντ.

Λίγη λογική θέλει όποιος νομίζει πως είναι 100% αληθινό αυτο το βιντεάκι του συνιστώ να αρχίσει να διαβάζει και να ασχολείται με τους τροχούς γενικώς γιατί μάλλον δεν έχει ασχοληθεί ποτέ του.

Τώρα σίγουρα αν ο τύπος οδηγούσε για πρώτη φορά τη jaguar δικαιολογείται γιατίδεν θα ήξερε πόσο κρατάει και με΄πόσα θα μπορούσε να στρίψει χωρίς να φύγει..... για την μηχανή δεν σχολιάζω γιατι δεν είμαι και πολύ σχετικός.... τώρα ετοιμάζομαι να πάρω την πρώτη μου :D .

Άς το σκεφτείτε άλλη μια φορά όσοι λέτε οτι είναι αληθινό αυτό που είδαμε και το ξανασυζυτάμε πολιτισμένα:sun:

Sotirios
12/03/2007, 10:46
Για να πει κανείς οτι τα νούμερα μιλάνε και είναι αληθινά θα έπρεπε τουλάχιστον να υπήρχε μία κάμερα σε όλη τη διάρκεια να δείχνει το χρονόμετρο πράγμα που δεν έγινε

Ταξιδευτής
12/03/2007, 10:54
Σωτηρη καταρχης καλωσορισες!

1. ΧΕΣΤΗΚΑ για την Φορντ.
2. Απεχθανομαι τα κουτια γενικοτερα.
3. Την κοπελα την γνωρισα κ πιστεψε με, ΤΟ ΕΧΕΙ. :uplate:
4. Αν εκανε η οχι 10' 08" δεν ξερω, αλλα θα την ρωτησω καποια στιγμη που θα την ξαναδω (δεν εχει λογο να μου πει ψεμματα).
5. Στην τελικη σου δινω 100 δικια και ο συναδελφος με το SS κοιμοταν. ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=uE9l7ln-FTI :uplate: :uplate: :uplate: (ΕΓΩ προσωπικα ντρεπομαι να ξαναμπω σε πιστα μετα απο αυτο....) :blush: :blush: :alien:

Sotirios
12/03/2007, 10:55
Εν τω μεταξύ στο βιντεάκι υπάρχουν πλάνα από κάμερες που δεν υπάρχουν πάνω στο τρανσιτ :rotflmao: :lol: πλάνα από πάνω πλάγια αριστερά κοιτώντας την θέση του οδηγού από πίσω ή κάμερα που δείχνουν το αναγραφόμενο transit πίσω από κάτω πλάγια και απόσταση γύρω στα 3-5 λεπτά, όταν το δείχνει από έξω δεν βλέπω τίποτα κάμερες ή υποδοχές σε αυτά τα σημεία ας λογικευτούμε λίγο:wave2:

Sotirios
12/03/2007, 10:56
Καλώς σας βρήκα Νίκο
Είναι ωραία εδώ μέσα:)
Σε καμία περίπτωση δεν λέω οτι η γυναίκα δεν ξέρει να οδηγάει ή οτι είναι άσχετη απλώς το συγκεκριμένο είναι στημένο οτι τοχει το άθλημα τοχει:)

gcrook
12/03/2007, 11:06
Μην χρησιμοποιειτε σαν επιχειρημα το μονταρισμα των πλανων για να πειτε οτι εγινε μαγειρεμα στους χρονους.
Αυτο δεν εχει καμια σχεση το μονταζ απλα εξυπηρετει τις αναγκες της εκπομπης.
Θα μπορουσαν να ειχαν μαγειρεψει οτι και οπως ηθελαν απο την στιγμη που δεν ησασταν οι ιδιοι μεσα στο φορτηγακι,οποτε οτι και να λετε.
Απο και και περα, δεν με απασχολει απο την στιγμη που με ψυχαγωγησε η εκπομπη.
Αν και καποιος επαγγελματιας, που εχει κανει 15.000 γυρους μεσα σε μια πιστα, δεν νομιζω οτι θα ηθελε ιδιαιτερα να γινει αντικειμενο σχολιασμου και περιφρονησης, κλεβοντας δεκατακια μπροστα σε ενα κοινο εκατομμυριων τηλεθεατων.
Εκτος και αν μιλαει το κομπλεξ μερικων "αποκλειεται ρε το αμαξι στην πιστα να πεναει την μηχανη" .
Που σημαινει οτι ειστε και παλι εκτος θεματος.

H.A.Balafoutre
12/03/2007, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μην χρησιμοποιειτε σαν επιχειρημα το μονταρισμα των πλανων για να πειτε οτι εγινε μαγειρεμα στους χρονους.
Αυτο δεν εχει καμια σχεση το μονταζ απλα εξυπηρετει τις αναγκες της εκπομπης.
Θα μπορουσαν να ειχαν μαγειρεψει οτι και οπως ηθελαν απο την στιγμη που δεν ησασταν οι ιδιοι μεσα στο φορτηγακι,οποτε οτι και να λετε.
Απο και και περα, δεν με απασχολει απο την στιγμη που με ψυχαγωγησε η εκπομπη.
Αν και καποιος επαγγελματιας, που εχει κανει 15.000 γυρους μεσα σε μια πιστα, δεν νομιζω οτι θα ηθελε ιδιαιτερα να γινει αντικειμενο σχολιασμου και περιφρονησης, κλεβοντας δεκατακια μπροστα σε ενα κοινο εκατομμυριων τηλεθεατων.
Εκτος και αν μιλαει το κομπλεξ μερικων "αποκλειεται ρε το αμαξι στην πιστα να πεναει την μηχανη" .
Που σημαινει οτι ειστε και παλι εκτος θεματος.

Πέστα πέστα, έτσι έτσι.....ε μην τρελαθούμε κι'όλας δηλαδής.....σωστός σε όλα.:wave2:

cityfly
12/03/2007, 11:58
μα τώρα τι κουβεντιάζουμε;

δεν έγινε κανένα μαγείρεμα
δεν είπε κανένας ότι το τάδε αμάξι είναι καλύτερο από το δείνα
δεν είπε κανένας ότι τα αμάξια είναι πιο γρήγορα από τις μοτοσυκλέτες
δεν είπε κανένας ότι τα βαν πάνε πιο γρήγορα από τις βάιπερ

το μόνο συμπέρασμα που θα μπορούσε κανείς να βγάλει, και κατά κάποιον τρόπο εκεί ήταν η κόντρα είναι ότι ο τζέρεμι δεν την φτάνει τη σαμπίν ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι, κάτι που φάνηκε και στη προηγούμενη επίσκεψη τους στη πίστα που ο ένας ίδρωσε για να κατέβει τα 10 λεπτά με ένα πολλών κυβικών ντίζελ και η άλλη το κανε χαλαρά και με διαφορά

και του την είπε ότι σε έχω και με βαν, πώς λένε εδώ μερικοί σε έχω και με παπί, κάπως έτσι

τελικά μάλιστα δεν κατάφερε να ποιάσει το χρόνο που είχε δηλώσει, στο μεταξύ το βαν το είχαν γδύσει τελείως μέχρι και τα πλαστικά καλύματα από τις ζάντες βγάλανε, δεν ήταν κάνα μικρό βανάκι 136 άλογα βγάζει.

η κόντρα ήταν αν μπορεί ένα βαν να κατέβει τα 10 λεπτά, τελικά δεν μπορεί ούτε τελείως γυμνό

η τύπισα πήγαινε σχεδόν με την ταυτότητα στο στόμα, η ίδια δήλωσε ότι δεν ξαναδοκιμάζει κι ότι φοβήθηκε σε κάποιες φάσεις γιατί απλούστατα αύτο το αμάξι δεν είναι για τέτοια χρήση

από κει κι ύστερα το ότι πέρναγε μεγάλες μηχανές και αμάξια δε λέει τίποτα, πέρναγε όσους πήγαιναν πιο χαλαρά και σχεδόν έκαναν στην άκρη.

στην πρώτη φάση που ήταν κι ρίτσαρντ μέσα τα σχόλια που έκανε για τη μηχανή ήταν αντίστοιχα με ό,τι είπε για όταν περνούσε αμάξια και ήταν χάριν εντυπωσιασμού και εφέ, κι έπειτα δεν είπε και κάτι κακό

και τέλος η τύπισα ήταν (ή είναι ακόμα δεν ξέρω) οδηγός αγώνων και μάλιστα με τεράστια εμπειρία στη συγκεκριμένη πίστα (15000 γύρους λέει), δεν πήγαινε το βαν έτσι αυτή το πήγαινε (στο άλλο βίντεο έιδατε πόσο πιο γρήγορα πάει και πόσο καλύτερο χρόνο έκανε)

cityfly
12/03/2007, 12:09
και για να μη λέμε ότι μας κατεβαίνει κοιτάξτε χρόνους από αμάξια τούμπανα

Nordschleife exluding GP track 20.6 kms:
7:01 --- 176.152 km/h -- Manthey Porsche GT3 race car, 493 hp (2004),
7:10 --- 173.100 km/h -- BMW M3 GTR, 450 hp/1350 kg, Jörg Müller (practice 24hrs race 2003)
7:12 --- 173.600 km/h â?“ Radical SR3 Turbo race car, 320 hp/500 kgs (test drive 07/2003)
7:12.25 173.500 km/h � Schnitzer BMW M3 GTR, Dirk Müller, 24 hrs practice 2002
7:18.01 169.311 km/h -- Donkervoort D8 RS, 370 hp/670 kg, M. Düchting, sport auto 12/2004,
7:19 --- 168.929 km/h -- Radical SR3 Turbo (2003),
7:20* -- 168.545 km/h -- Opel Astra DTM V8 Coupe, 500hp, set-up for 24hrs race (sport auto 2003) *estimated
7:21 --- 168.163 km/h -- Blitz Supra, 650 PS (Autocar magazine 1997)
7:25 --- 168.651 km/h -- Alzen Motorsport Porsche 996, 24hrs race, Uwe Alzen
7:28 --- 166.652 km/h -- Porsche Carrera GT, Walther Röhrl,(Autobild July 2004)
7:32.44 163.911 km/h -- Porsche Carrera GT, definitive time by Horst Von Saurma (sport auto)
7:32.52 163.882 km/h -- Gemballa Porsche GTR 600 EVO, Wolfgang Kaufmann (sport auto 2001) TopNews
7:36 --- 162.631 km/h -- AC-Schnitzer M3 CLS II E36, 350 hp, Michelin Sport Cup R , Mattias Ekblom
7:36 --- 162.631 km/h -- Porsche Carrera GT, factory test driver Walther Röhrl (2002)
7:40 --- 161.217 km/h -- Porsche GT3 RS, stock but Pirelli P Zero Corsa, Mattias Ekblom, ams
7:40* -- 161.217 km/h -- Porsche Carrera GT, *cold and partially wet track (sport auto 12/2003)
7:40 --- 161.217 km/h -- Mercedes Benz McLaren SLR, Klaus Ludwig (Autobild 07/2004)
7:41 --- 160.868 km/h â?“ Manthey Porsche GT3 M410, 413hp (AutoBild 07/2004)
7:42 --- 160.519 km/h -- Mosler MT900S Photon, Joao Barbosa, 2004 (according to dailysportscar.net)
7:42 --- 160.519 km/h -- Radical 1500 SR3 (2002)
7:43 --- 160.173 km/h -- TechArt Porsche GT Street, 620 hp/1453 kg, (sport auto 08/2002)
7:43 --- 160.173 km/h -- Porsche 996 GT3 RS, factory test driver Walter Röhrl (MOTOR Magazine)
7:43.5 - 160,000 km/h -- Lamborghini Murcielago (Autocar magazine 2002)
7:44 --- 159.828 km/h -- Pagani Zonda C12 S, 580 hp/1820 kg (sport auto 07/2002)
7:45 --- 159.484 km/h -- Gemballa Porsche GTR 600, 600hp (2000)
7:45* -- 159.484 km/h -- McLaren F1,
7:46 --- 159.142 km/h -- Porsche 996 GT2, 462 hp/1450 kg (sport auto 06/2001)
7:46 --- 159.142 km/h -- Jaguar XJ220, John Walton (EVO magzine 07/200),
7:46 --- 159.142 km/h -- SHK Porsche 993 GT2, 652hp (sport auto 1999)
7:47 --- 158.801 km/h -- Porsche 996 GT3 RS, 381hp (sport auto 03/2004)
7.49 --- 158.124 km/h -- Porsche GT3, 392hp (AutoBild 2004)
7:49 --- 158.124 km/h -- Porsche 996 GT3 Cup, 360 hp/1207 kg (sport auto 02/1999)
7:49.72 157.885 km/h -- Honda RC30, Helmut Daehne 1993 (moto bike)
7:50 --- 157.787 km/h -- BMW E46 M3 CSL (sport auto 08/2003)
7:50 --- 157.787 km/h -- Blitz Supra, 750hp, Herbert Schürg (1997)
7:50 --- 157.787 km/h -- Lamborghini Murcielago, 462 hp/1450 kg (sport auto 06/2002)
7:50 --- 157.787 km/h â?“ Westfield Super 7 with Hayabusa engine,
7:52 --- 157.119 km/h â?“ BMW M5 (E60), 507 hp,
7:52 --- 157.119 km/h -- Gemballa Porsche 911 Le Mans (sport auto 1995)
7:52 --- 157.119 km/h -- Lamborghini Gallardo E-Gear (sort auto 12/2003)
7:52 --- 157.119 km/h -- Mercedes Benz SLR McLaren (port auto 06/2004)
7:54 --- 156.456 km/h â?“ Mercedes CLK DTM AMG, 582bhp/1678kg, (sport auto 03/2005),
7:54 --- 156.456 km/h -- Porsche GT3 (996) (2003)
7:55 --- 156.126 km/h -- Caterham R500 Superlight, Robert Nearn (EVO magazine 07/2000)
7:56 --- 155.798 km/h -- Ferrari 360 Challenge Stradale, 425 hp/1387 kg (sport auto 02/2004)
7:56 --- 155.798 km/h -- Porsche 996 Turbo, 420 hp/1569 kg (sport auto 06/2000)
7:56 --- 155.798 km/h -- Chevrolet Corvette C6 (company test driver Dave Hill)
7:57 --- 155.472 km/h -- Lotec Porsche 993 Turbo, 600hp/1558 kg (sport auto 05/1998)
7:59 --- 154.822 km/h -- Porsche 997 Carrera S, PASM settino �Performance�, (Walter Röhrl WHEELS 06/ 2004)
7:59 --- 154.822 km/h -- Nissan Skyline R33 GT-R, Dirk Schoymans (Autocar magazine 1997)
8:02 --- 154.338 km/h -- Porsche 997 Carrera S, PASM settino �Sport�, (Walter Röhrl WHEELS 06/ 2004)
8:03 --- 153.540 km/h -- Porsche 911 GT3, 360 hp/1391 kg (sport auto 08/1999)
8:04 --- 153.223 km/h -- Lamborghini Diablo GT, 575 hp/1620 kg (sport auto 07/2000)
8:05 --- 152.907 km/h -- Ferrari 575M Maranello F1, 580 hp/1820 kg (sport auto 12/2002)
8:05 --- 152.907 km/h -- Porsche 997 Carrera S, PASM settino �Standard�, Walter Röhrl (WHEELS 06/2004)
8:05 --- 152.907 km/h -- Porsche 997 Carrera S, 355hp/1461kg (sport auto 05/2005),
8:05 --- 152.907 km/h â?“ Ruf CTR,
8:06 --- 152.592 km/h -- Mercedes Benz SL55 AMG
8:06 --- 152.592 km/h -- Caterham 7 Superlight R, Robert Nearn
8:07 --- 152.279 km/h â?“ Ferrari 550 Maranello, 485 hp/1724 kg (sport auto 06/1998)
8:09 --- 151.656 km/h -- Honda NSX-R, 320 hp/1467 kg (sport auto 08/2002)
8:09 --- 151.656 km/h -- Ferrari 360 Modena , 400 hp/1464 kg (sport auto 10/1999)
8:09 --- 151.656 km/h -- Lamborghini Diablo SV, 520 hp/1590 kg (sport auto 12/1997)
8:10 --- 151.114 km/h â?“ Aston Martin V8 Vantage (Top Gear feb,2005)
8:10 --- 151.114 km/h -- Chrysler Viper GTS, 411 hp/1567 kg (sport auto 10/1997)
8:10 --- 151.347 km/h -- Donkervoort D8 180R, 210 hp/650 kg
8:12 --- 150.732 km/h -- Mercedes Benz SL55 AMG, 476 hp/1651 kg (sport auto 04/2002)
8:12 --- 150.732 km/h -- Porsche 993 Turbo
8:13 --- 150.426 km/h -- BMW M5 (E60), 507 hp/1844 kg (sport auto 12/2004),
8:13 --- 150.426 km/h -- Lotus Esprit Sport 350, 354 hp/1324 kg (sport auto 05/1999)
8:13 --- 150.426 km/h -- Dodge Viper SRT-10, 506 hp (sport auto, 10/2004)
8:14 --- 150.120 km/h â?“ Mercedes SL 65 AMG, 612 hp/2049 kg (sport auto 01/2005),
8:15 --- 149.818 km/h -- Ruf 911 CTR 2, 520 hp
8:15* -- 149.818 km/h -- Holden GTS (2000), *estimated
8:15 --- 149.818 km/h -- Porsche 997 Carrera 2 (Walter Röhrl - WHEELS 06/2004)
8:16 --- 149.516 km/h -- AC-Schnitzer M3 CLS II E36, 350 hp (sport auto 11/1997)
8:16 --- 149.516 km/h -- AC-Schnitzer V8 Topster, 450 hp/1557kg (sport auto 01/2005)
8:16 --- 149.516 km/h -- Aston Martin DB9, 457hp (sport auto 11/2004)
8:17 --- 149.215 km/h -- Aston Martin V12 Vanquish, 515 hp/1775 kg (sport auto 01/2003)

2 λεπτά παρά κάτι λιγότερο από όσο έκανε με το βαν εμένα μου φαίνεται λογικό

εδώ (http://www.s2000.com/forums/archive/index.php/t-3469.html) βρήκα τη λίστα άμα θέλετε ψάξτε το

cityfly
12/03/2007, 12:11
και για ακόμα πιο τέρατα αμάξια

Circuit stats
Length: 20.8km
Corners: 33 left-handers, 40 right-handers
Steepest climb: 17%
Steepest drop: 11%
Highest point: 620m above sea level (start/finish straight)
Lowest point: 320m asl (Breidscheid)

Race lap records over the years
1927 Christian Werner - 15:51.6
1932 Tazio Nuvolari - 10:49.4
1936 Bernd Rosemeyer - 9:56.6
1958 Stirling Moss - 9:09.2
1969 Jacky Ickx - 7:43.8
1975 Clay Regazzoni - 7:06.4
1983 Stefan Bellof - 6:11.1

περισσότερα εδώ (http://www.radicalextremesportscars.com/news_folder/nord0905/index.php)

cityfly
12/03/2007, 12:15
α από το παραπάνω ποστ αν δεν το προσέξατε

7:49.72 157.885 km/h -- Honda RC30, Helmut Daehne 1993 (moto bike)

costas81
12/03/2007, 12:21

Eχασα απο 636 σε ευθεια, το ειπα ως αναφορα για οσους ενδιαφερει.

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

εχασες απο 636???

απιστευτο μου φαινετε!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Davelis
12/03/2007, 13:06

απο την λαικη την ψωνισες;

costas81
12/03/2007, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
απο την λαικη την ψωνισες;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πρεπει μαλλον να παμε στα ανεκδοτα!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zzr2005
12/03/2007, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

από κει κι ύστερα το ότι πέρναγε μεγάλες μηχανές και αμάξια δε λέει τίποτα, πέρναγε όσους πήγαιναν πιο χαλαρά και σχεδόν έκαναν στην άκρη.

στην πρώτη φάση που ήταν κι ρίτσαρντ μέσα τα σχόλια που έκανε για τη μηχανή ήταν αντίστοιχα με ό,τι είπε για όταν περνούσε αμάξια και ήταν χάριν εντυπωσιασμού και εφέ, κι έπειτα δεν είπε και κάτι κακό

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ....
ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ....
ΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ
ΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΊΑ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΡΟΦΗ

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΒΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ...ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΓΡΑΜΜΕΣ Κ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...ή μπήκε το βαν στη στροφή κ έκλεισε τη μηχανή...

μετα την στροφή αδύνατον αν σκεφτούμε την επιτάχυνση της μηχανής κ πως μπορεί να βγει απο τη στροφη

πριν τη στροφή πάλι αδύνατον...πως θα την περάσει??στα φρένα?? ή στα ίσια σε μια ευθέια???

άρα καταλήγουμε ότι οι τύποι πηγαίνανε χαλαρά κ την άφησαν να περάσει....
με ενα αμάξι 500 ίππων σίγουρα μπορει να περάσει μηχανές ανάλογα τους αναβάτες...αλλά όχι κ με βαν ρε παιδιά...:nono:

FZR600R
12/03/2007, 15:41
Draveli κατσε καλα και την αλλη φορα θα ψωνισω απο τον παγκο σου.

FZR600R
12/03/2007, 15:43
Ειδα το video και παει χαλαρα, μπραβο στη Ford. Δε θα αγορασω ποτε Ford.

FestoNero
12/03/2007, 15:58
ΜΛΚ..
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο FZR600R;;;;

Και μη μου απαντησει κανεις "ο αρχοντας του συμπαντος", εννοω ποιος συνφορουμιτης ειναι που μας δουλευει..

stratospr
12/03/2007, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
ΜΛΚ..

Και μη μου απαντησει κανεις "ο αρχοντας του συμπαντος", εννοω ποιος συνφορουμιτης ειναι που μας δουλευει..

Δυστυχώς δεν μας δουλεύει... Ότι λέει τα εννοεί... :(

H.A.Balafoutre
12/03/2007, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
ΜΛΚ..

He is an internet leggend and he speaks the truth.

FZR600R
12/03/2007, 16:22
Βλεπω σοβαρευτηκες και αλλαξες avatar mr Franko.

FZR600R
12/03/2007, 16:40
Να και το κρανος μου (http://fzr600r.com/kk.wmv) σε moto edition.

el_hymador
12/03/2007, 16:55
Να και το κρανος μου (http://fzr600r.com/kk.wmv) σε moto edition.

ωραιο κρανος!!!

προς ολους τους υπολοιπους.... βαλτε στο google - εικονες - ''aeromax helmets'' και δειτε τι βγαζει...:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

ειδικα αν το σεταρεις με το μπουφανακι που ειδα οτι φορας στο βιντεο , εισαι κομπλε μιλαμε...μια σαγιοναρα σου λειπει μονο , αυτες οι καφετιες του ΕΣ που πιανουν χαλικακια απο κατω και κανουν εφε οταν περπατας ! χχχρρριτσ - χχχχρρριτσ ....

ελεος με τον καθε βλαμμενο...ελεος...

:a41:

FZR600R
12/03/2007, 17:01
You will be mercilessly hit by the Universal Laws.

el_hymador
12/03/2007, 17:28
You will be mercilessly hit by the Universal Laws.

the malakia in your brain is endless....

:a12: :a019:

τελος.

Davelis
12/03/2007, 19:37
Draveli κατσε καλα και την αλλη φορα θα ψωνισω απο τον παγκο σου.

πω δικε μου κ αλλη γαματη ατακα
παω στοιχημα οτι μετα απο καθε ποστ σου,πας στον καθρεφτη,κοιταζεσαι,και λες "πω τι σαρωτικες απαντησεις γραφω,πως την λεω σε ολους,ειμαι ιδιοφυια" κ αλλα τετοια
ή κανω λαθος;

ΥΓ ξεχασα να αναφερω οτι μετα τον καθρεφτη κοιτας τη μηχανη και γεμιζεις απο χαρα γιατι ξερεις οτι εισαι ο διαγαλαξιακος καβαλαρης aka saber rider

Atsatsos
12/03/2007, 21:32
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε Daveli, είσαι άπαιχτος!!!!!

Davelis
12/03/2007, 22:11
ειμαι κ γαμω τα ατομακια :cool:

FZR600R
12/03/2007, 23:35
Eγω ξερω οτι σε σιχαθηκε και η μανα σου.

alximistis
12/03/2007, 23:43

Που το ξέρεις βρε; Στο είπε; Ή στο έστειλε με πμ;
Για να μαθαίνουμε κι εμείς...

FZR600R
12/03/2007, 23:45
Ι know stuff.

alximistis
12/03/2007, 23:53
Ι know stuff.

ΟΚ.

Alchimistis
12/03/2007, 23:55
Εγω λέω να κόψεις την μ@λ@κιες...

Davelis
13/03/2007, 01:30

keyboard γαμιας να ουμε

hidefnick
13/03/2007, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
και για να μη λέμε ότι μας κατεβαίνει κοιτάξτε χρόνους από αμάξια τούμπανα

Nordschleife exluding GP track 20.6 kms:

7:50 --- 157.787 km/h â?“ Westfield Super 7 with Hayabusa engine,

2 λεπτά παρά κάτι λιγότερο από όσο έκανε με το βαν εμένα μου φαίνεται λογικό
εδώ (http://www.s2000.com/forums/archive/index.php/t-3469.html) βρήκα τη λίστα άμα θέλετε ψάξτε το

Και για όποιον δεν κατάλαβε.... (http://www.westfield-sportscars.co.uk/content/sub%20content.asp?cid=15&lid=13&hdr=showroomtext.gif)