View Full Version : ΑΡΙΑΝΑΡΑ!!!!!
JOHN-XT660R
12/03/2007, 14:13
Στελνω τα χαιρετισματα μου στην ομαδα του Ηρακλη για την ΄καλη΄ μπαλα που επαιξε:a08:
Ελπιζω να μπορεσουν να βρουν τον δρομο τους κ να παιξουν καλυτερη μπαλα στη Β΄ εθνικη:bawl:
και να θυμουνται την προπερσινη χρονια και περισσοτερο την φετινη
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
crywolf74
12/03/2007, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHN-XT660R
Στελνω τα χαιρετισματα μου στην ομαδα του Ηρακλη για την ΄καλη΄ μπαλα που επαιξε:a08:
Ελπιζω να μπορεσουν να βρουν τον δρομο τους κ να παιξουν καλυτερη μπαλα στη Β΄ εθνικη:bawl:
και να θυμουνται την προπερσινη χρονια και περισσοτερο την φετινη
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Ευχαριστούμε πολύ.
Με τέτοια μπάλα που παίξαμε φέτος μόνο για εκεί είμαστε.
Μόνο που πρόπερσι να σου θυμήσω ότι μόνοι σας πέσατε με την "εισβολή" των οπαδών σας στο γήπεδο.
Τα λέμε! :wave2:
πως θα γινει να τα λετε και οι 2 στη Β εθνικη??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παρτε και το ΜπΑΟΚ μαζι να κανετε τριο!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(σσ δεν εχω τιποτα με τη Θεσ/νικη απλα μου τη δινει που εισαστε αντι-ΑΕΚτζιδες... ):wave2:
JOHN-XT660R
12/03/2007, 19:28
Δεν ασχολουμαστε με αλλες ομαδες παρα μονο με την δικια μας!!:cool:
Κ αν νομιζεις οτι ειμαστε αντι-αεκτζηδες,ισως να καναμε μια εξαιρεση την προηγουμενη κυριακη και ασχοληθηκαμε με σας,γιατι??????????:confused: :confused: :confused: :confused:
ρωτα τον Δαλουκα καλυτερα:a26: :a26: :a26:
Dodok edessa
12/03/2007, 19:35
Ανθρωπε μου!!!!
ωραια γουστα !!! πωω!!
αντιο αντιο εκει στην Α2 !!! εκει εκει στην Β! εθνικη !!!
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ !!!!!!
ρε τι σου ειναι το ΣΔΟΕ :D
ακου εκει τα χανουμακια ενα χρονο εχουν να αποδωσουν ΦΠΑ...παει και η βανδη :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
80722
Dodok edessa
12/03/2007, 20:06
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ
ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ!!!
80730
Dodok edessa
12/03/2007, 20:12
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ
ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ!!!
80732
Chemical
12/03/2007, 20:30
Παρακαλώ οι οπαδοί του ηρακλάκου της Αθήνας να μην μιλάνε......
ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ.ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΣΤΗ ΒΈΘΝΙΚΗ
ΗΡΑ ΟΛΕ ,ΗΡΑ ΟΛΕ ..............ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:wave2:
JOHN-XT660R
12/03/2007, 21:51
Πατριωτακη Dodok εισαι ωραιος!!!!!!!!!!!
ΑΡΗΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
[B]Παρακαλώ οι οπαδοί του ηρακλάκου της Αθήνας να μην μιλάνε......
εχεις πολυ πλακα ρε φιλε :rotflmao:
μετα απο 2 φουτσες μεσα-εξω ακομα Ηρακλη μας βλεπεις? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και αντε πες οτι δε βλεπεις πρωταθλημα ελλαδας (καλα κανεις...) ειδες τι εκανε ο Ηρακλης της Αθηνας στας ευρωπας??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παλι ο Idi ειμαι αυτη η evi Ποτε δε κανει Log out απο το pc μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
80747
fantacid
13/03/2007, 01:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
πως θα γινει να τα λετε και οι 2 στη Β εθνικη??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παρτε και το ΜπΑΟΚ μαζι να κανετε τριο!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(σσ δεν εχω τιποτα με τη Θεσ/νικη απλα μου τη δινει που εισαστε αντι-ΑΕΚτζιδες... ):wave2:
AXAXAXAXAXA
επειδη ειστε λοιμα κ δε τη παλευετε με τους γαυρο-βαζελους, ολοι οι αλλοι ειναι αντι-αεκτζηδες ε???
ε τι να πουν κ γριες που ΟΛΕΣ οι ομαδες ειναι αντι-ηρακληδοις!!!
στο θεμα τωρα, αρε κομπλεξικο σκουλικα, σας ριξαμε εμεις εναν καιρο κ επειδη παλι τα @@ μας θα παρετε ξεσπασατε στη ανημπορη τη γρια το σουργελο της πολης!
Dodok edessa
13/03/2007, 06:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
AXAXAXAXAXA
επειδη ειστε λοιμα κ δε τη παλευετε με τους γαυρο-βαζελους, ολοι οι αλλοι ειναι αντι-αεκτζηδες ε???
ε τι να πουν κ γριες που ΟΛΕΣ οι ομαδες ειναι αντι-ηρακληδοις!!!
στο θεμα τωρα, αρε κομπλεξικο σκουλικα, σας ριξαμε εμεις εναν καιρο κ επειδη παλι τα @@ μας θα παρετε ξεσπασατε στη ανημπορη τη γρια το σουργελο της πολης!
μωρη τραβελι οπαδε τι θες πρωι πρωι !!
Εσεις δεν μας ριξατε ...οι γριες μας ριξανε ...εσεις ειχατε πεσει στα τεσσερα στην καλαμαρια ...οπως ξερετε να κανετε παρα πολυ καλα....:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Dodok edessa
13/03/2007, 07:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
παλι ο Idi ειμαι αυτη η evi Ποτε δε κανει Log out απο το pc μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φανερώσου ρε !!!:mad: γυναικες δεν βριζω !!!
μπες σαν ιντι να τα πούμε και με σενα .....με τεχνητές αναπνοές επιβιώνετε ...τυφλοί είστε ρε !:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :wave2:
Dodok edessa
13/03/2007, 07:08
Πατριωτακη Dodok εισαι ωραιος!!!!!!!!!!!
ΑΡΗΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ελα στο τριημερο ....να τα πουμε και απο κοντα !:wave2:
Και αν πεινασουμε θα σφαξουμε τον fantacid ....αν και δεν εχει πολυ κρεας !:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
80749
crywolf74
13/03/2007, 09:44
Πάντως θυμάμε και τις δυο φορές που ο Άρης ήταν να πέσει Β' Εθνική, όλοι οι Αρειανοί κλαίγονταν και παρακαλούσαν οι ομάδες της Α' από 16 να γίνουν 18 μπας και γλυτώσουν τον υποβιβασμό. Τέτοιοι κλαψάρηδες!
Εμείς τουλάχιστον από την ήττα από τον Ατρόμητο και μετά γιουχαρουμε τους παίκτες και τους φωνάζουμε "Εκεί-Εκεί στην Β' Εθνική" (ήμουν στο γήπεδο και ξέρω). Δεν μας ρίξατε εσείς. Μόνοι μας πέφτουμε!
Εγώ προσωπικά εύχομαι να πέσουμε μπας και κάποιοι βάλουν μυαλό και όχι να την σκαπουλάρουμε και να λένε μετά "Άντε την βγάλαμε και αυτή τη χρονιά".
Γριουλες θα εχετε να θυμαστε οτι νικήσατε την ΑΕΚ 4-0 το 2005... αντε γεια τωρα εκει στη Β εθνικη ...
και ο Νατσουρας του Ιωνικου θα θυμαται οτι μας στερησε το πρωταθλημα το 2004... αντε γεια και στον Ιωνικο!!!!
αλλος που «θριάμβευσε» εναντίον της ΑΕΚ υπαρχει να παρει το μπουλο ??? α ναι ο Μπαοκ που νικα παντα το γαυρο στη Τουμπα ... αλλα αυτος θα διαλυθεί BIG TIME :evil:
Dodok edessa
13/03/2007, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από crywolf74
Πάντως θυμάμε και τις δυο φορές που ο Άρης ήταν να πέσει Β' Εθνική, όλοι οι Αρειανοί κλαίγονταν και παρακαλούσαν οι ομάδες της Α' από 16 να γίνουν 18 μπας και γλυτώσουν τον υποβιβασμό. Τέτοιοι κλαψάρηδες!
Εμείς τουλάχιστον από την ήττα από τον Ατρόμητο και μετά γιουχαρουμε τους παίκτες και τους φωνάζουμε "Εκεί-Εκεί στην Β' Εθνική" (ήμουν στο γήπεδο και ξέρω). Δεν μας ρίξατε εσείς. Μόνοι μας πέφτουμε!
Εγώ προσωπικά εύχομαι να πέσουμε μπας και κάποιοι βάλουν μυαλό και όχι να την σκαπουλάρουμε και να λένε μετά "Άντε την βγάλαμε και αυτή τη χρονιά".
Ειδες χθες ΕΤ3...? τετοιο κλαμα ουτε η βουρτση δεν εχει ρίξει ...:lol: και ολοι λενε για 18 ομαδες στην α!εθνικη μπας και σωθει η ομαδα..
ασε που ακουω ολη μερα ραδιοφωνο και γελαω με το κλαμα της γριας ...γιατι εγω οταν ημουνα στην θεση σου εσυ εσπανες πλακα ...
ΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ !
εμας δεν μας πειραξε τοσο που μας ριξατε οσο το 6-0 με 9 παιχτες και αυτοι παράλυτοι, οσο και εκεινη η κουφαλιτσα ο κατσαμπης που πηγε με το κολάρο ....
80755
griso850
13/03/2007, 10:21
ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΚΟΥΠΑ
80758
Dodok edessa
13/03/2007, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από griso850
ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΚΟΥΠΑ
Δε με λες ..
τον αφρό τον ετοιμασες για να μας ξυρίσετε αλλη μια φορα οπως το βρωμερό κοτόπουλο στο ΟΑΚΑ πριν δυο εβδομαδες ?:lol: :rotflmao:
Τζαμπα ταξιδι θα κάνουμε παλι ..:lol: :rotflmao:
αφου ετσι και αλλιως θα το παρεις το παιχνίδι ...:D γαμω την σουπερλιγδα !!
\
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Δε με λες ..
τον αφρό τον ετοιμασες για να μας ξυρίσετε αλλη μια φορα οπως το βρωμερό κοτόπουλο στο ΟΑΚΑ πριν δυο εβδομαδες ?:lol: :rotflmao:
Τζαμπα ταξιδι θα κάνουμε παλι ..:lol: :rotflmao:
αφου ετσι και αλλιως θα το παρεις το παιχνίδι ...:D γαμω την σουπερλιγδα !!
\
γαμω τη gayΣουφραλιγκα ειναι το σωστο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
crywolf74
13/03/2007, 10:42
Ειδες χθες ΕΤ3...? τετοιο κλαμα ουτε η βουρτση δεν εχει ρίξει ...:lol: και ολοι λενε για 18 ομαδες στην α!εθνικη μπας και σωθει η ομαδα..
ασε που ακουω ολη μερα ραδιοφωνο και γελαω με το κλαμα της γριας ...γιατι εγω οταν ημουνα στην θεση σου εσυ εσπανες πλακα ...
ΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ !
εμας δεν μας πειραξε τοσο που μας ριξατε οσο το 6-0 με 9 παιχτες και αυτοι παράλυτοι, οσο και εκεινη η κουφαλιτσα ο κατσαμπης που πηγε με το κολάρο ....
Σίγουρα δεν έχεις άδικο. Παντού σε όλες τις ομάδες θα υπάρχουν κλαψάρηδες. Η ζωή τελικά κάνει κύκλους για όλους. Η άποψη μου έιναι ότι αν μια ομάδα δεν μπορεί να κερδίζει να πέφτει Β' Εθνική είτε την λένε Ιωνικό είτε Ηρακλή είτε Man United. Τι σημασία έχει η ιστορία αν δεν είσαι ικανός.
Αυτό πάντως που θα πρέπει να μας προβληματήσει είναι η "πτώση" γενικά του ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα όλης της Ελλάδας. Ο Άρης ήδη έχει πέσει 2 φορές Β', ο Ηρακλής πάει και αυτός για πρώτη φορά (η προηγούμενη δεν μετράει), ο ΠΑΟΚ είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και η Καλαμαριά είναι ομάδα ασανσερ. Με το που ξεκινάει το πρωτάθλημα κάθε χρονιά όλοι ξέρουμε ποιες θα είναι οι 3 πρώτες ομάδες στην τελική κατάταξη και από εκεί και πέρα το χάος.
Τι μου θύμησες με το 6-0! Το είχα ξεχάσει. Πόνεσε τελικά, έ;
fantacid
13/03/2007, 13:27
εγω την κανω απο αυτο το μουνοκλαψιαρικο θρεντ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!
ο ενας παραπονιετε που πεφτει, ο αλλος χαιρετε που επεσε περισσοτερες φορες στη Β', κ ο αλλος κλαψουριζει που τον εχει για τις φαπες το υπολοιπο ΠΟΚ.
ρε τον πουλο κ οι τρεις λεμεεεεεε!!!!
:wave2:
SvsGreek
13/03/2007, 19:06
Καταρχας κανενας δεν σας καλεσε σε αυτο το ποστ....
1) Πριν δυο χρονια πεσαμε μονοι μας...
2)Οι γριες πληρωνουν τα πριν 3 που μας ριξαν 6 ....
3) iDI μονο για χανουμι δεν μιλαει το ποστ κ παλι γραφεις τα δικα σου.... πιος ασχολειται μαζι σου...
Και που σαι....οι παικτες σου πως κ πως περναν τηλ απο το πουλμαν τις επιστροφης τους απο λαρισα
για να μαθουν τα του Χαριλαου.... πολλα αρειανακια εχετε σε μπαλα κ μπασκετ.
4) Φοβερη ατμοσφαιρα στο ματσακι...μεχρι κ η 1 ηταν σουπερ. Μιλαμε τα χαρτακια ηταν μαμαησε τα!
ΥΓ1. Λευτερια σε ολους τους οπαδους(ναι στην ισοτητα των νομων, οχι ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΟΡΦΑΝΟΥ)
ΥΓ2. Ε ρε γουστα κ φετος το καλοκαιρι με τα του κουρκου..πολυ γελιο θα πεσει!
Chemical
13/03/2007, 20:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εχεις πολυ πλακα ρε φιλε :rotflmao:
μετα απο 2 φουτσες μεσα-εξω ακομα Ηρακλη μας βλεπεις? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και αντε πες οτι δε βλεπεις πρωταθλημα ελλαδας (καλα κανεις...) ειδες τι εκανε ο Ηρακλης της Αθηνας στας ευρωπας??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οποιος έχει τη μύγα παρακαλώ να την φέρει πίσω!!!!!!
Ευχαριστώ.......
Chemical
13/03/2007, 20:24
Ρε πρόβατο οσφυοκάμπτη της κάθε κυβέρνησης που δεν έχεις την δύναμη σαν οπαδός να κρατήσεις ούτε σύνδεσμο ούτε να πιέσεις καταστάσεις για να φύγει ο πρόεδρος.
Ποίον Αρειανό είδες να κλέγαιτε εκτός από τους ντεμέκ παλαίμαχους και τον κάθε μαλάκα Μουστάκια που κάνουν το παν για την ακροαματηκότητα.
ΜΟΝΟΙ μας κυνηγήσαμε με κάθε μέσω τη σωτηρία και δεν παρακαλέσαμε κανέναν.Μην πω για τις μαλακίες του Μπέου που η Ε.Π.Ο. έκρυβε στα συρτάρια.Μάθε και μίλα πρόβατο.
Πότε ρε έπεσε ο Άρης αγωνιστηκά;;;;Θυμάσε τα δελτία και ποιός έφερε στη επιφάνεια την υπόθεση
ε Φαντάστικ,Ρουφιάνε του Βορρά;;;;;Και που τη επόμενη χρονία καταργήθηκαν τα δελτία!!!Αλλά αυτά παθαίνεις αν έχεις χαιβάνια προέδρους.
Η μήπως πέσαμε πρόπερσι παικτηκά,μπορεί και να έπρεπε να παίσουμε αλλά ποτέ δεν το μάθαμε.Για τα κολάρα τα θυμάσε στα δικαστήρια αλλά στις προπονήσεις ετρεχε σαν σκυλί;;;Το κοπρόσκυλο..
Και κάτι άλλο,ρε στο Πανιώνιο που ήταν 3-0 στο 30 το θυμάσε;;;Και στον Άρη 0-2 στο 20,κατα τα άλλα αδερφέ ήθελαν να μας σώσουν ε;;;Ξύπνα και εσύ.
Αντε σας σιχάθηκα Τσατσόγριες.
100 χρόνια ιστορίας και είστε ανύπαρκτοί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Αντε τράβα στο βόλευ τώρα
ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ..................................................
crywolf74
14/03/2007, 09:46
Ρε πρόβατο οσφυοκάμπτη της κάθε κυβέρνησης που δεν έχεις την δύναμη σαν οπαδός να κρατήσεις ούτε σύνδεσμο ούτε να πιέσεις καταστάσεις για να φύγει ο πρόεδρος.
Ποίον Αρειανό είδες να κλέγαιτε εκτός από τους ντεμέκ παλαίμαχους και τον κάθε μαλάκα Μουστάκια που κάνουν το παν για την ακροαματηκότητα.
ΜΟΝΟΙ μας κυνηγήσαμε με κάθε μέσω τη σωτηρία και δεν παρακαλέσαμε κανέναν.Μην πω για τις μαλακίες του Μπέου που η Ε.Π.Ο. έκρυβε στα συρτάρια.Μάθε και μίλα πρόβατο.
Πότε ρε έπεσε ο Άρης αγωνιστηκά;;;;Θυμάσε τα δελτία και ποιός έφερε στη επιφάνεια την υπόθεση
ε Φαντάστικ,Ρουφιάνε του Βορρά;;;;;Και που τη επόμενη χρονία καταργήθηκαν τα δελτία!!!Αλλά αυτά παθαίνεις αν έχεις χαιβάνια προέδρους.
Η μήπως πέσαμε πρόπερσι παικτηκά,μπορεί και να έπρεπε να παίσουμε αλλά ποτέ δεν το μάθαμε.Για τα κολάρα τα θυμάσε στα δικαστήρια αλλά στις προπονήσεις ετρεχε σαν σκυλί;;;Το κοπρόσκυλο..
Και κάτι άλλο,ρε στο Πανιώνιο που ήταν 3-0 στο 30 το θυμάσε;;;Και στον Άρη 0-2 στο 20,κατα τα άλλα αδερφέ ήθελαν να μας σώσουν ε;;;Ξύπνα και εσύ.
Αντε σας σιχάθηκα Τσατσόγριες.
100 χρόνια ιστορίας και είστε ανύπαρκτοί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Αντε τράβα στο βόλευ τώρα
ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ..................................................
Καταρχάς δεν χρησιμοποίησα κανενός είδους χαρακτηρισμούς για τους φίλους του Άρη πέρα από κλαψάρηδες όπου υπάρχουν ακόμα και στον Ηρακλή και σε κάθε ομάδα. Οπότε θα σε παρακαλούσα να κρατήσουμε ένα επίπεδο. Τώρα το αν ο Άρης έπεσε για ένα ή δύο παιχνίδια που δεν έφταιγε αυτός δεν έιναι το ζητούμενο. Δηλαδή έπαιζε τόσο φανταστική μπάλα σε όλα τα άλλα παιχνίδια και μόνο επειδή ξεχάσαν τα δελτία έπεσε; Το να παλάβεις για την σωτηρία είναι από μόνη της κατάντια. Είτε είσαι Άρης έιτε Ηρακλής.
Φιλικά,
Μια Τσατσόγρια!
JOHN-XT660R
14/03/2007, 23:44
Δυστυχως DODOK λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων δν θα μπορεσω να ερθω στο 3ημερο...
Κριμα γιατι ειδα και τις φωτο του Θωμα κ θα ειναι πολυ γ...τα :mad: :mad: :mad:
Αρα χαλαλι σου το λιγο κρεας του fantacid :rotflmao: :rotflmao:
Οσο για σενα πατριωτακι chemical να ξερεις οτι με βρισκεις 100000000%%%%%%% ,να συμφωνω με τα λεγομενα του κειμενου σου:a10: :a10: :a10: :a10:
Ειναι δυο,ειναι τρεις...αλλους δεν εχει ο ηρακλης:a22: :a22: :a22:
ρε Chemical αμα δεν ηξερα το ελληνικο πρωταθλημα... και διαβαζα τα ποστ σου.... θα νομιζα οτι ο ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ EINAI ΒΑΡCELONA :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΑΡΗΑΝΑΚΟΣ :rotflmao: :rotflmao: :
ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Chemical
15/03/2007, 17:41
ρε Chemical αμα δεν ηξερα το ελληνικο πρωταθλημα... και διαβαζα τα ποστ σου.... θα νομιζα οτι ο ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ EINAI ΒΑΡCELONA :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΑΡΗΑΝΑΚΟΣ :rotflmao: :rotflmao: :
ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και για πες εσύ γελαστό παιδί από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα για να καταλάβω κιόλας.!!!!
Άσε που για μένα η ομάδα εδώ στην χώρα του Κόκκαλη,του Βαρδινογιάννη και μην ξεχάσω και σένα (Γιδόπουλο και σια.ελπίζω να τα θυμάσε) είναι ιδέα.
Οπότε η Μπάρτσα και πολύ περισσότερο ο ηρακλάκος του Νότου είναι μια τρίχα από τα δικά μας που είναι και μεγαλύτερα απο τα δικά σας(μια και έβαλες το "ΜΑΣ) (Δράμα,σχηματάρι,Ε.Ο ξες εσύ)
Αντε ηρακλάκο κυνήγα το θείο.Τον φτάνεις :lol: :lol: :lol:
Sferopetadhn
16/03/2007, 00:53
http://www.youtube.com/watch?v=QVVnNgbL5eo
Και για πες εσύ γελαστό παιδί από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα για να καταλάβω κιόλας.!!!!
Άσε που για μένα η ομάδα εδώ στην χώρα του Κόκκαλη,του Βαρδινογιάννη και μην ξεχάσω και σένα (Γιδόπουλο και σια.ελπίζω να τα θυμάσε) είναι ιδέα.
Οπότε η Μπάρτσα και πολύ περισσότερο ο ηρακλάκος του Νότου είναι μια τρίχα από τα δικά μας που είναι και μεγαλύτερα απο τα δικά σας(μια και έβαλες το "ΜΑΣ) (Δράμα,σχηματάρι,Ε.Ο ξες εσύ)
Αντε ηρακλάκο κυνήγα το θείο.Τον φτάνεις :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ρε φιλε τελικα εισα καμενος και ζεις σε ονειρο... δεν εξηγείται αλλιως να εισαι οπαδος μια ομαδας που μάχετε καθε χρονο για τον υποβιβασμό της ή μη και να μιλας υποτιμητικά για την ΑΕΚ.... ελεος.... πινεις τιποτα χαπακια πριν πας στο γηπεδο??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Chemical
16/03/2007, 11:46
Τι να τα κάνω τα χαπάκια;;; Εχω τον ΑΡΗ
Ετσι είναι μωρέ άλλη γουστάρουν έτσι και άλλοι με το να βλέπουν λεσβίες μέσα στο γήπεδο.Καλά είναι...
Τον "ηρακλάκο"ούτε τον είχα ούτε θα τον έχω σε εκτίμηση,οπότε συζήτηση να κάνουμε(μια και βαριέμαι το spaming να έχουν και ένα νόημα αυτα που λέμε)
ΚΑΙ αν πρόσεξες στο προηγούμενο, μίλησα για ΙΔΕΑ και όχι για ομάδα
Chemical
16/03/2007, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
http://www.youtube.com/watch?v=QVVnNgbL5eo
Ρε εσύ τι πετάγεσαι;;;;Στην ίδεα σελίδα έχει και το 1-4 και τα σούτια μέσα στη Παρτιζάν που φάγατε,την πορεία μας προς Τούμπα που σας κυνιγούσαμε μέχρι την 4......
Εγώ με τον idi θέλω να μιλάω στις διαμάχες γιατί τσιμπάει εύκολα κάθε φορά που μιλάμε.(αν και δεν τον γνωρίζω προσωπικά)
idi :beer: :beer: :beer:
ποιοα ιδεα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Chemical
16/03/2007, 11:54
ποιοα ιδεα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νατος τσίμπισε....
Αν είδες τον τελικό στην Πάτρα θα καταλάβεις.Χωρίς νόημα ήμουν εκεί με άλλουσ 5 χιλιάδες.
Για αυτό....
γιατι ειχες πουθενα αλλου να πας? πρωτη φορα επαιξες τελικο μετα απο ... χμμ ξερω γω 30 χρονια????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ηθελες να δεις πως ειναι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Chemical
16/03/2007, 12:11
γιατι ειχες πουθενα αλλου να πας? πρωτη φορα επαιξες τελικο μετα απο ... χμμ ξερω γω 30 χρονια????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ηθελες να δεις πως ειναι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όντως τραβήχτικα σαν το χαζό του π@@στη τα χιλιόμετρα για να δω το Πανπελ/κο (σκατά γήπεδο εντομεταξύ)
Πάντως από τελικούς έχω και το μπασκετάκι μου που δόξα το θεό μου έχει δώσει χαρές.....
Όσο για το ηρακλάκο δεν πρέπει να χαλιέσαι γιατί τηρουμένων των αναλογιών ,ε πως να το κάνουμε, είσαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
νταξυ φιλε μου προτιμω να ειμαι ο ηρακλακος και να παιζω CL απο το να ειμαι κυριαρχος της Θεσ/νικης μουχαχαααχχαααχαααχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Sferopetadhn
16/03/2007, 15:00
κυριαρχος της Θεσ/νικης μουχαχαααχχαααχαααχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με την όπισθεν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΡΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ
fantacid
16/03/2007, 19:30
νταξυ φιλε μου προτιμω να ειμαι ο ηρακλακος και να παιζω CL απο το να ειμαι κυριαρχος της Θεσ/νικης μουχαχαααχχαααχαααχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για πια ομαδα μιλατε ρε σας εχω χασει τελιως!!! :hypnotize
Ειναι δυο,ειναι τρεις...αλλους δεν εχει ο ηρακλης:a22: :a22: :a22:
Ναι αλλά είμαστε γαμώ τα παιδιά και οι τρεις... :D
crywolf74
17/03/2007, 08:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpiou
:a54: :a54: :a54:
JOHN-XT660R
17/03/2007, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpiou
:beer: :beer: :beer:
Dodok edessa
17/03/2007, 11:48
πολλα κοτοπουλα μαζευτήκανε εδω μεσα !!:mad:
άντε ρε φάτε τα πίτουρα σας ρε !!
Sferopetadhn εισαι κούκλος ρε :D
σίγουρα εισαι στην 4Α :lol: :rotflmao: ολοι ιδια φάτσα έχετε !!:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ιντι η ομαδουλα τσιμπ@@@κια θα μας κανει για τον παολο κοστα ...και αν ειναι πετυχημένο και μας πληρώσετε απο πανω τοτε μπορει να σας τον δώσουμε ανύπαρκτοι ......γιατι με αυτο το συνολο που εχετε μονο με το κορακι θα μπορειτε να κερδιζετε ...εχετε ξεπερασει και τους γαυρους ..:lol: :rotflmao: :lol:
ρε συ Chemical που να ξερει ο αιωνιος τριτος ....και ο αιωνιος τεταρτος περι ιδεολογιας ....
αυτοι μονο να στηνονται ξερουνε...και οταν χανουνε το παιζουν και καλα οτι δεν ασχολουνται ή οτι χανουνε λογο στοιχηματος !
:lol:
81130
JOHN-XT660R
17/03/2007, 13:57
Dodok μην ξεχνας οτι το αεκακι με τις χειμερινες μεταγραφες μας ειχε πρηξει οτι θα μας παρει Χαβιτο και Κοκε:lol: :lol: :lol:
Τωρα θα παρακαλαει και για Παολο Κοστα ,αλλα θα παρει το τριτο το μακρυτερο:a36: :a36:
ρε dodok με το ελαχιστο θα τον παρουμε (πληρωνοντας τη ρητρα) χαχαχα τι τσιμπουκια????
fix price Πραμα λεμε !
αμα θελουμε τον πηραμε αμα οχι τον αφηνουμε να σας οδηγησει του χρονου σε θεση πανω απο τη 10η :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε dodok με το ελαχιστο θα τον παρουμε (πληρωνοντας τη ρητρα) χαχαχα τι τσιμπουκια????
fix price Πραμα λεμε !
αμα θελουμε τον πηραμε αμα οχι τον αφηνουμε να σας οδηγησει του χρονου σε θεση πανω απο τη 10η :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: re o aris akoma b ethniki den einai??
pote anebhkane aytoi pali???:confused: :confused:
JOHN-XT660R
19/03/2007, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
re o aris akoma b ethniki den einai??
Για πες μου τι ομαδα εισαι να σου ποτε ενεβηκε ο ΑΡΗΣ:a26:
Για πες μου τι ομαδα εισαι να σου ποτε ενεβηκε ο ΑΡΗΣ:a26:
μη βαρας ρε φιλαράκι..δε το ξερα.
ανεβήκατε??
fantacid
19/03/2007, 14:27
re o aris akoma b ethniki den einai??
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
Sferopetadhn
19/03/2007, 15:11
"Ο Αρούλης" τα καλύτερα ασανσέρ του κόσμου!
Τι Kleemann και Otis... σκουληκοπαρέα=εγγύηση!
Πάνω-κάτω, πάνω-κάτω...
JOHN-XT660R
19/03/2007, 18:58
μη βαρας ρε φιλαράκι..δε το ξερα.
ανεβήκατε??
Ανεβηκαμε στα .... ουρανια!!!!:a25: :a25: :a25:
fantacid
19/03/2007, 21:23
Ανεβηκαμε στα .... ουρανια!!!!:a25: :a25: :a25:
βλεπεις τι σΕ λεω
εσεις ανεβηκατε στα ουρανια κ εισται ακριβως κατω απο τ'αρχιδια μας ...................ξανα!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol:
JOHN-XT660R
20/03/2007, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
βλεπεις τι σΕ λεω
εσεις ανεβηκατε στα ουρανια κ εισται ακριβως κατω απο τ'αρχιδια μας ...................ξανα!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol:
Πραγματικα πιστευεις οτι φετος παιζεται καλυτερη μπαλα απο μας??:confused: :confused:
Αν ειχε ο Αρης λιγη απο την κωλ@φαρδια σας φετος,θα εβγαινε στην πρωτη τριαδα:winka:
Πραγματικα πιστευεις οτι φετος παιζεται καλυτερη μπαλα απο μας??:confused: :confused:
Αν ειχε ο Αρης λιγη απο την κωλ@φαρδια σας φετος,θα εβγαινε στην πρωτη τριαδα:winka: AX AX AX
AX
AX
AX XA AX
AX AX
AX
XA AX
AX AX XAAX
ΜΑΡΕΣΕΙΣ....
Dodok edessa
20/03/2007, 18:47
AX AX AX
AX
AX
AX XA AX
AX AX
AX
XA AX
AX AX XAAX
ΜΑΡΕΣΕΙΣ....
τωρα γελας η αναστεναζεις ? :eyepop: :lol: :lol:
Chemical
20/03/2007, 18:48
Ρε το post δεν έγινε για να βγαίνουν και να μιλάνε οι φιλοξενούμενοι στην Θεσσαλονική και στην Ελλάδα.....αντε τραβάτε από εκεί που ήρθατε
10 χρόνια γκόμενες....
Dodok edessa
20/03/2007, 18:49
Ρε το post δεν έγινε για να βγαίνουν και να μιλάνε οι φιλοξενούμενοι στην Θεσσαλονική και στην Ελλάδα.....αντε τραβάτε από εκεί που ήρθατε
10 χρόνια γκόμενες....
μΕ αρεσεις :beer:
Sferopetadhn
20/03/2007, 18:59
Φιλοξενούμενους που να πηδάνε τους εβραίους νοικοκύρηδες πρώτη φορά βλέπω... Παιδιά του Μωυσή :a5:
Αρούλη θρησκεία τουρνέ στην επαρχία!!!
Με γκολ οφσάιντ στο 95' ανεβήκατε ερπετά! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ!
Dodok edessa
20/03/2007, 19:02
Φιλοξενούμενους που να πηδάνε τους εβραίους νοικοκύρηδες πρώτη φορά βλέπω... Παιδιά του Μωυσή :a5:
Αρούλη θρησκεία τουρνέ στην επαρχία!!!
Με γκολ οφσάιντ στο 95' ανεβήκατε ερπετά! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ!
ομορφουλη δεν ξερω τους εβραιους τι τους κανετε ...παντως τους ελληνες τους τα κλανετε !:winka: :lol: :wave2:
Sferopetadhn
20/03/2007, 20:12
Είναι τόσες πολλές οι φορές που έχετε φάει πρόλογο που δικαιολογώ μία μικρή αμνησία απ' τις πολλές καρπαζιές...
Ομάδα που να έχει πέσει, παρά το παρακαλετό, ΔΥΟ φορές και να μιλάει δεν έχει υπάρξει. Μόνο εσείς τα ερπετά έχετε το θράσσος και μιλάτε που τα τελευταία 30 χρόνια έχετε βγει ουέφα 2 φορές!
Που πας ρε καραμήτροοοοο... μέχρι κι ο Πανιώνιος πιο πρόσφατα από σένα πήρε κύπελλο!
Τα τελευταία 50 χρόνια έχετε όσους τίτλους έχει και η Καστοριά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ! ΧΑΧΑΧΑ ΡΕΑΛ, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΤΡΕΜΕΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΡΜΑΔΑ ΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Είστε ένα μεγάλο ανέκδοτο ρεεεεεεε! Είστε Α' Εθνική και μόλις 2 βαθμούς από κάτω μας!!! Ζείτε όνειρο λέμε!
Τραγικοί, κωμικοί και μικροί. Τουλάχιστον οι γριές έχουν και λίγη αξιοπρέπεια, δε ζητάνε να γίνουν 185 οι ομάδες μπας και σωθούν...
Dodok edessa
20/03/2007, 20:21
Είναι τόσες πολλές οι φορές που έχετε φάει πρόλογο που δικαιολογώ μία μικρή αμνησία απ' τις πολλές καρπαζιές...
Ομάδα που να έχει πέσει, παρά το παρακαλετό, ΔΥΟ φορές και να μιλάει δεν έχει υπάρξει. Μόνο εσείς τα ερπετά έχετε το θράσσος και μιλάτε που τα τελευταία 30 χρόνια έχετε βγει ουέφα 2 φορές!
Που πας ρε καραμήτροοοοο... μέχρι κι ο Πανιώνιος πιο πρόσφατα από σένα πήρε κύπελλο!
Τα τελευταία 50 χρόνια έχετε όσους τίτλους έχει και η Καστοριά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ! ΧΑΧΑΧΑ ΡΕΑΛ, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΤΡΕΜΕΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΡΜΑΔΑ ΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Είστε ένα μεγάλο ανέκδοτο ρεεεεεεε! Είστε Α' Εθνική και μόλις 2 βαθμούς από κάτω μας!!! Ζείτε όνειρο λέμε!
Τραγικοί, κωμικοί και μικροί. Τουλάχιστον οι γριές έχουν και λίγη αξιοπρέπεια, δε ζητάνε να γίνουν 185 οι ομάδες μπας και σωθούν...
καλα ...ρε ρεζιλια της ελλαδας ...ξεχασες τα φαξ,ξεχασες τα γκαγκατζοκυπελα ,ξεχασες τα πανο με τους γαβρους ,ξεχασες τις εγγυητικές ,ξεχασες τις τραπεζες που άνοιξαν κυριακη ,ξεχασες τα στησίματα στα τεσσερα σε οποιον σας κουνάει 5ευρω,ξεχασες οτι χρωστας σε οποιον μιλαει ελληνικα,ξεχασες την ξεφτυλα με κοπελουζο,διαμαντοπουλου,τον αλλον τον καπετανιο,η εκεινον τον απλυτο τον ρωσσο που φορουσε ενα μηνα το ιδιο κουστουμι..και αλλα χιλια δυο που βαριεμαι να γραφω...ολοι ξερουν ...
αντε πανε να παρεις καμια μετοχη ,,,γιατι σε ενα μηνα η Δ σε περιμενει....αλλα ξεχασα ...τα τσανακια του γκαγκατση και του ορφανου παλι θα τα σωσουμε :lol: :rotflmao:
και απο αυτα που λες ολα ειναι ανακρίβειες...μαλλον σε μουσουλμανικό σχολειο πήγες !
οσο για τα εβραικα που λες δεν σε καταλαβαινω τι θες να πεις ...:confused:
μηπως σε πηδηξε κανενας εβραιος και βγαζεις εδω το κομπλεξ σου ..?:lol:
αν θες πανε να γραψεις πάνε cosmopolitan.gr .
εκει σιγουρα ομορφούλη θα εχεις ρευμα !
ΥΓ τσαμπουκαλικια τυπου καρπαζια κτλ γινονται δεκτα μονο απο κοντα ....και χωρις να φορας κρανος :winka: :lol: γιατι το κανατε μοδα και αυτο τωρα τελευταια :lol: :sun:
Sferopetadhn
20/03/2007, 20:33
...ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ...
Δε λέω το άλλο... ντρέπομαι μικρέ Μουράτ...
Αρούλη θρησκεία τουρνέ στην επαρχία
Θέλουμε 35 ομάδες στην Α' Εθνική για να μην ξαναπέσει ο γνωστός ανελκυστήρας-ομαδούλα της γειτονιάς...
ΔΕΝ ΠΕΣΑΤΕ! ΣΑΣ ΡΙΞΑΜΕ!
Dodok edessa
20/03/2007, 20:39
Αρούλη θρησκεία τουρνέ στην επαρχία
Θέλουμε 35 ομάδες στην Α' Εθνική για να μην ξαναπέσει ο γνωστός ανελκυστήρας-ομαδούλα της γειτονιάς...
ΔΕΝ ΠΕΣΑΤΕ! ΣΑΣ ΡΙΞΑΜΕ!
μικρε και απλυτε εσενα σιγουρα τουρκος ειναι ο μπαμπας σου !!:winka: :lol:
ρωτησες την μανουλα σου ?
:confused:
Sferopetadhn
20/03/2007, 20:55
μικρε και απλυτε εσενα σιγουρα τουρκος ειναι ο μπαμπας σου !!:winka: :lol:
ρωτησες την μανουλα σου ?
:confused:
Ρώτησα αδελφέ μου! :rotflmao:
Πού ήσουν χαμένος τόσα χρόνια;;;;:bigcry:
JOHN-XT660R
20/03/2007, 22:40
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
[B]καλα ...ρε ρεζιλια της ελλαδας ...ξεχασες τα φαξ,ξεχασες τα γκαγκατζοκυπελα ,ξεχασες τα πανο με τους γαβρους ,ξεχασες τις εγγυητικές ,ξεχασες τις τραπεζες που άνοιξαν κυριακη ,ξεχασες τα στησίματα στα τεσσερα σε οποιον σας κουνάει 5ευρω,ξεχασες οτι χρωστας σε οποιον μιλαει ελληνικα,ξεχασες την ξεφτυλα με κοπελουζο,διαμαντοπουλου,τον αλλον τον καπετανιο,η εκεινον τον απλυτο τον ρωσσο που φορουσε ενα μηνα το ιδιο κουστουμι..και αλλα χιλια δυο που βαριεμαι να γραφω...ολοι ξερουν ...
αντε πανε να παρεις καμια μετοχη ,,,γιατι σε ενα μηνα η Δ σε περιμενει....αλλα ξεχασα ...τα τσανακια του γκαγκατση και του ορφανου παλι θα τα σωσουμε :lol: :rotflmao:
και απο αυτα που λες ολα ειναι ανακρίβειες...μαλλον σε μουσουλμανικό σχολειο πήγες !
οσο για τα εβραικα που λες δεν σε καταλαβαινω τι θες να πεις ...:confused:
αν θες πανε να γραψεις πάνε cosmopolitan.gr .
εκει σιγουρα ομορφούλη θα εχεις ρευμα !
Dodok οχι μονο συμφωνω απολυτα μαζι σου και λιγα του ειπες!!
Μια ζωη μιλανε οτι εχουν ομαδα,αλλα δεν λενε οτι εχουν πλατες υπουργων,δηλωμενων παοκτσηδων και συνεχεια κλαιγονται οτι φταιει το κατεστημενο,ενω ειναι ρουφιανοι του ιδιου του κατεστημενου,ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ:D
Η πιο τρανταχτη αποδειξη οτι ειναι ομαδα τους κρατους,ειναι οτι η FIFA φετος τους απεσυρε απο το ΟΥΕΦΑ,ενω η επο τους καλυπτε μεχρι τελους.Ποσο ομως θα αντεχαν τα λαμογια? :a18: :a18: και παλι :a18: :a18: στην ΦΙΦΑ η οποια κανει σωστα τη δουλεια της και ειναι αντικειμενικη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Sferopetadhn
21/03/2007, 01:00
Dodok οχι μονο συμφωνω απολυτα μαζι σου και λιγα του ειπες!!
Μια ζωη μιλανε οτι εχουν ομαδα,αλλα δεν λενε οτι εχουν πλατες υπουργων,δηλωμενων παοκτσηδων και συνεχεια κλαιγονται οτι φταιει το κατεστημενο,ενω ειναι ρουφιανοι του ιδιου του κατεστημενου,ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ:D
Η πιο τρανταχτη αποδειξη οτι ειναι ομαδα τους κρατους,ειναι οτι η FIFA φετος τους απεσυρε απο το ΟΥΕΦΑ,ενω η επο τους καλυπτε μεχρι τελους.Ποσο ομως θα αντεχαν τα λαμογια? :a18: :a18: και παλι :a18: :a18: στην ΦΙΦΑ η οποια κανει σωστα τη δουλεια της και ειναι αντικειμενικη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B]
ΧΑΧΑΧΑ "Μπράβο dodok τί καλά που τα είπες.." γλείψε γλείψε! Έχει μόλις μία βδομάδα που σε πίπωσαν και τους δίνεις και συγχαρητήρια. Έτσι είναι όμως. Οι μικροί με τους μικρούς!
Στις επόμενες εκλογές μπορείτε να κατεβείτε όλοι μαζί ως κόμμα μπουκωμένων αφεντικών...
Μόλις καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε στη Β' κατηγορία τότε μπορείτε να ονειρευτείτε ότι μία μέρα θα διεκδικείτε και την είσοδό σας στην οκτάδα της Α'...
Μπορεί οι ερπετοί να είναι αστείοι (ο άλλος είχε το θράσσος να πει ότι αν δεν ήταν άτυχοι θα πήγαιναν και πρώτη τριάδα -από τα καλύτερα ανέκδοτα της δεκαετίας) και να ζουν στον κόσμο τους, αλλά εσείς είστε πλήρως ανύπαρκτοι.
Μια ζωή η ουρά άλλων! Δεν έχει υπάρξει άλλο παράδειγμα λαού (ο θεός να κάνει λαό τους 2-3 μετρημένους) που να πηγαίνει στο γήπεδό του με συνοδείο αστυνομίας...
Άντε στον πάτο κι εσείς! Μη βιαστείτε να ανέβετε... του χρόνου θα έρθει να σας βρει και ο κολλητός σας ο ερπετός... γιατί ζαλίζεται στα ψηλά...
Αρούλης-Γριούλα tours... για εκδρομές και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδος! Από του χρόνου πάλι κοντά σας.
ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ βγείτε απ' το χώμα και τα ΚΑΠΗ να δείτε τί γίνεται τριγύρω...
ΥΓ dodok με τρόμαξες ρε! τσαμπουκάδες εγώ; ντροπή... εσύ που τα ξέρεις και καλά... όπως τότε στα χωρία της Νάουσσας :winka: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Dodok edessa
21/03/2007, 07:19
ΧΑΧΑΧΑ "Μπράβο dodok τί καλά που τα είπες.." γλείψε γλείψε! Έχει μόλις μία βδομάδα που σε πίπωσαν και τους δίνεις και συγχαρητήρια. Έτσι είναι όμως. Οι μικροί με τους μικρούς!
Στις επόμενες εκλογές μπορείτε να κατεβείτε όλοι μαζί ως κόμμα μπουκωμένων αφεντικών...
Μόλις καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε στη Β' κατηγορία τότε μπορείτε να ονειρευτείτε ότι μία μέρα θα διεκδικείτε και την είσοδό σας στην οκτάδα της Α'...
Μπορεί οι ερπετοί να είναι αστείοι (ο άλλος είχε το θράσσος να πει ότι αν δεν ήταν άτυχοι θα πήγαιναν και πρώτη τριάδα -από τα καλύτερα ανέκδοτα της δεκαετίας) και να ζουν στον κόσμο τους, αλλά εσείς είστε πλήρως ανύπαρκτοι.
Μια ζωή η ουρά άλλων! Δεν έχει υπάρξει άλλο παράδειγμα λαού (ο θεός να κάνει λαό τους 2-3 μετρημένους) που να πηγαίνει στο γήπεδό του με συνοδείο αστυνομίας...
Άντε στον πάτο κι εσείς! Μη βιαστείτε να ανέβετε... του χρόνου θα έρθει να σας βρει και ο κολλητός σας ο ερπετός... γιατί ζαλίζεται στα ψηλά...
Αρούλης-Γριούλα tours... για εκδρομές και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδος! Από του χρόνου πάλι κοντά σας.
ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ βγείτε απ' το χώμα και τα ΚΑΠΗ να δείτε τί γίνεται τριγύρω...
ΥΓ dodok με τρόμαξες ρε! τσαμπουκάδες εγώ; ντροπή... εσύ που τα ξέρεις και καλά... όπως τότε στα χωρία της Νάουσσας :winka: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οτι ναναι !:lol:
ρε άπλυτε γυφτε ...μπερδεύτηκες ...μαλλον για αλλους μιλας !:lol:
μόνο λογια ...οπως παντα ...οπως ολοι σας :rotflmao: :lol: και οταν βρεθουμε....να ξερεις ...δεν ασχολούμαι ..πλακα εκανα ....ποιος τους γαμει .....ουστ ρε μαλακα!:a36:
και πριν αρχίσεις για μανες και για οικογενειες να σκεφτεσαι ....και αν δε εισαι ετοιμος για καζουρα πανε πλυσου και μετα ξαναελα μαλακα:lol: :rotflmao:
και για ποια ναουσα μιλας ρε κουταβι ? ολοι γίνατε σουπερμαν ...ρε φλωρε εχεις παιξει ξυλο ποτε ενας με εναν ...:lol: :rotflmao: παλιογαλοτσα ...ας τ'διαολο με τσάτισες πρωι πρωι...
γραψε πρωτα ρε χεστη τα πραγματικα στοιχεια σου και μετα κάνεις τις μαγκιές σου ..:a01: :a021:
dukeandthecity
21/03/2007, 09:38
:a41:
JOHN-XT660R
21/03/2007, 13:50
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
[B]ΧΑΧΑΧΑ "Μπράβο dodok τί καλά που τα είπες.." γλείψε γλείψε! Έχει μόλις μία βδομάδα που σε πίπωσαν και τους δίνεις και συγχαρητήρια. Έτσι είναι όμως. Οι μικροί με τους μικρούς!
Nα γλυψω τι και ποιον:confused: :confused:
Μαθε πρωτα βρωμερο και αμυαλο γυφτακι να σκεφτεσαι τι γραφεις γιατι εχεις μπερδεψει την π......α με την βουρτσα:a11:
Sferopetadhn
21/03/2007, 14:06
οτι ναναι !:lol:
ρε άπλυτε γυφτε ...μπερδεύτηκες ...μαλλον για αλλους μιλας !:lol:
μόνο λογια ...οπως παντα ...οπως ολοι σας :rotflmao: :lol: και οταν βρεθουμε....να ξερεις ...δεν ασχολούμαι ..πλακα εκανα ....ποιος τους γαμει .....ουστ ρε μαλακα!:a36:
και πριν αρχίσεις για μανες και για οικογενειες να σκεφτεσαι ....και αν δε εισαι ετοιμος για καζουρα πανε πλυσου και μετα ξαναελα μαλακα:lol: :rotflmao:
και για ποια ναουσα μιλας ρε κουταβι ? ολοι γίνατε σουπερμαν ...ρε φλωρε εχεις παιξει ξυλο ποτε ενας με εναν ...:lol: :rotflmao: παλιογαλοτσα ...ας τ'διαολο με τσάτισες πρωι πρωι...
γραψε πρωτα ρε χεστη τα πραγματικα στοιχεια σου και μετα κάνεις τις μαγκιές σου ..:a01: :a021:
Πότε μίλησα για τη μάνα σου ρε βλάχο; Εσύ δεν άρχισες πρώτος για το αν με πήδηξε Εβραίος; Είσαι και σκουλήκι είσαι και βλήμα! Μαλάκα. Αλλά φυσικά αν δεν ήσουν μαλάκας θα ήσουν σκουλήκι;
Μάθε να δέχεσαι λοιπόν πρώτος την πλάκα και να μην κάνεις μαθήματα. Γίνεσαι ρόμπα!
Εσύ που έπαιξες ξύλο δηλαδή θεωρείσαι πολύ άτομο; Μήπως θα έπρεπε να σε προσκυνάμε; Για πες μας και πόσους πολλούς έδειρες για να μαθαίνουμε. Και έτσι να είναι όμως θεωρείς ότι είσαι άντρακλας και ανεβαίνεις στην εκτίμησή μας; Μη βιάζεσαι... πάντα υπάρχει κάποιος που σε κάνει καλά.
@JOHN-XT660R: εσύ με τί απ' τα δυο πλένεις τα δόντια σου; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ Νάουσσα... ωραία πόλη με ωραία χωριά όπου μικρά σκουλήκια έφαγαν ντου με τσάπες και φτυάρια απ' τους κατοίκους. Το ξέχασες ή εσύ τους έδειρες όλους τελικά; Μια ζωή επιστημονική φαντασία...
Μάγκες αν δε μάθετε να κάνετε πλάκα καλύτερα να γράφετε σε κανένα άλλο φόρουμ... Όταν ξεκινάτε να γράφετε για τις ομάδες σας να περιμένετε και κράξιμο. Όλοι έχουμε φάει και έχουμε δώσει... ξεκολλάτε λίγο και μετά τα μελέ...
Chemical
21/03/2007, 18:53
Βαριέμαι πραγματικά να κάτσω να απαντήσω στις παπαριές του φιλοξενούμενου όσον αφορά τους Εβραίους,τις μάπες(εκτός αν γουστάρει τα τσάτσικα πεσίματα) και όοοοοολα τα άλλα
Πάλι καλά που είστε και εσείς στη πόλη ,έστω και φιλοξενούμενοι και έρχεται κανάς τίτλος...αλήθεια πόσους τίτλους έχεις ρε μακεδονομάχε;;;;
Αντε βλακάκο πίσω από εκεί που ήρθατε.....
Α!!!Βλαμένο μαγκάκι ασε ήσυχες τις μάνες.....
Sferopetadhn
21/03/2007, 21:39
Βαριέμαι πραγματικά να κάτσω να απαντήσω στις παπαριές του φιλοξενούμενου όσον αφορά τους Εβραίους,τις μάπες(εκτός αν γουστάρει τα τσάτσικα πεσίματα) και όοοοοολα τα άλλα
Πάλι καλά που είστε και εσείς στη πόλη ,έστω και φιλοξενούμενοι και έρχεται κανάς τίτλος...αλήθεια πόσους τίτλους έχεις ρε μακεδονομάχε;;;;
Αντε βλακάκο πίσω από εκεί που ήρθατε.....
Α!!!Βλαμένο μαγκάκι ασε ήσυχες τις μάνες.....
Καλώς τον ιερολοχίτη τον μαχητή του έθνους... Ξέρεις τί ήταν οι ιερολοχίτες; Αν όχι γιατί δεν γράφεσαι στα σπουργιτάκια; Σόρρυ καναρινάκια ήθελα να πω... Μήπως είσαι κι εσύ από αυτούς τους "άρης τιμή χρυσή αυγή"; Τους πολύ έλληνες; Αυτούς που εξακολουθούν να λένε τούρκους τους πρόσφυγες; Όσο τούρκοι είναι αυτοί άλλο τόσο είσαι κι εσύ μεγάλε όσο κι αν δεν σ' αρέσει.
Α! Τελείως βλαμένο μαγκάκι! Τις μάνες πού τις είδες πάλι; Ανάγνωση έμαθες ή έκανες κοπάνες για να δέρνεις (:rotflmao:) τούρκους; Πεσιματίααααααα που μόνο στα ίσα πας... ε ρε μούφες που είστε... :wave2:
JOHN-XT660R
22/03/2007, 00:12
[
@JOHN-XT660R: εσύ με τί απ' τα δυο πλένεις τα δόντια σου; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με τη βουρτσα,το πρωτο το εχεις στο στομα σου yuck: :yuck:
Μαθε και εσυ οταν κραζεις να δεχεσαι κραξιμο και να μην το παιζεις θιγμενος:wave2: :wave2:
Sferopetadhn
22/03/2007, 11:15
[
Με τη βουρτσα,το πρωτο το εχεις στο στομα σου yuck: :yuck:
Μαθε και εσυ οταν κραζεις να δεχεσαι κραξιμο και να μην το παιζεις θιγμενος:wave2: :wave2:
Πότε το έπαιξα θιγμένος; :confused:
JOHN-XT660R
22/03/2007, 12:34
Πότε μίλησα για τη μάνα σου ρε βλάχο; Εσύ δεν άρχισες πρώτος για το αν με πήδηξε Εβραίος; Είσαι και σκουλήκι είσαι και βλήμα! Μαλάκα. Αλλά φυσικά αν δεν ήσουν μαλάκας θα ήσουν σκουλήκι;
Μάθε να δέχεσαι λοιπόν πρώτος την πλάκα και να μην κάνεις μαθήματα. Γίνεσαι ρόμπα!
Μάγκες αν δε μάθετε να κάνετε πλάκα καλύτερα να γράφετε σε κανένα άλλο φόρουμ... Όταν ξεκινάτε να γράφετε για τις ομάδες σας να περιμένετε και κράξιμο. Όλοι έχουμε φάει και έχουμε δώσει... ξεκολλάτε λίγο και μετά τα μελέ...
Θυμηθηκες τωρα?????
Sferopetadhn
22/03/2007, 14:12
Θυμηθηκες τωρα?????
Διάβασε σε παρακαλώ το μήνυμα στο οποίο απάντησα έτσι και πες μου αν υπήρχε ίχνος πλάκας. Μπινελίκια μόνο... Μπινελίκια κι εγώ. Το μόνο εύκολο είναι αυτό!
Επίσης και μόνο που λέει ότι ασχολούμαι με μάνες δεν αληθεύει. Δεν είναι του στυλ μου... διάβασε ότι έχω γράψει σε τί αναφέρεται και απαντά και πες μου αν είναι χαβαλές ή μπινελίκι... φυσικά το θέμα είναι και να έχεις προδιάθεση για χαβαλέ αλλιώς και καλημέρα να σου πει κάποιος "αει γαμήσου" θα του πεις...
Στην τελική το βιντεάκι που πρωτοέβαλα έχει πλάκα όσο κι αν δε σας αρέσει. Ούτε σούτια, ούτε ντου, ούτε μπινελίκια (το youtube έχει μπόλικα αλλά αυτά είναι σκέτη προπαγάνδα...) :winka:
crywolf74
22/03/2007, 15:00
Μπορώ να παρέμβω; (Ξέρω τι θα λέτε τώρα. Μιλάνε όλοι μιλάει και η "γριά".)
Καλό είναι να αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς. Επίσης καλό θα είναι να το ρίχνουμε και λίγο στην πλάκα και να μην τα παίρνουμε στα σοβαρά. Και εγώ όταν ο Άρης έπεσε στην Β' Εθνική πήραζα τους φίλους μου που ήταν αριανοί και τώρα είμαι σίγουρος ότι και αυτοί με την σειρά τους του χρόνου θα μου κάνουν καζούρα. Ακόμα και εγώ ο ίδιος έλεγα σε ένα φίλο μου από Σέρρες ότι του χρόνου θα τα λέμε συχνότερα από κοντα (στα μεταξύ μας παιχνίδια).
Ας μην φτάνουμε στα άκρα. :wave2:
Sferopetadhn
22/03/2007, 16:15
Μπορώ να παρέμβω; (Ξέρω τι θα λέτε τώρα. Μιλάνε όλοι μιλάει και η "γριά".)
Καλό είναι να αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς. Επίσης καλό θα είναι να το ρίχνουμε και λίγο στην πλάκα και να μην τα παίρνουμε στα σοβαρά. Και εγώ όταν ο Άρης έπεσε στην Β' Εθνική πήραζα τους φίλους μου που ήταν αριανοί και τώρα είμαι σίγουρος ότι και αυτοί με την σειρά τους του χρόνου θα μου κάνουν καζούρα. Ακόμα και εγώ ο ίδιος έλεγα σε ένα φίλο μου από Σέρρες ότι του χρόνου θα τα λέμε συχνότερα από κοντα (στα μεταξύ μας παιχνίδια).
Ας μην φτάνουμε στα άκρα. :wave2:
Εσύ τώρα ρε γριά τί μιλάς; Άντε στις Σέρρες λέμε... :rotflmao:
Κρίμα πάντως που ανεβαίνει η Καστοριά... είναι ωραία πόλη για ΣΚ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer:
ΥΓ Είδες τί γίνεται όταν φεύγουν όλοι οι καλοί παίκτες; Κρίμα γιατί πέρυσι τουλάχιστον είχες πολύ γερή έδρα... πώς τα κατάφεραν σε ένα καλοκαίρι μόνο οι "παράγοντες" το ξέρουν... για τα μπάζα είναι όλοι τους... :yuck:
crywolf74
22/03/2007, 16:25
Εσύ τώρα ρε γριά τί μιλάς; Άντε στις Σέρρες λέμε... :rotflmao:
Κρίμα πάντως που ανεβαίνει η Καστοριά... είναι ωραία πόλη για ΣΚ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι, ρε γαμώτο! Και δυστυχώς τα Τρίκαλα (μια καλή μου φίλη μένει εκεί) και η Δόξα Δράμας (η ξαδέρφη μου εκεί) παίζουν στην Γ' Εθνική. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να τις δώ και τις δύο.
Δεν πτοούμαι βέβαια. Λίγη υπομονή και μπορεί σε κανένα χρόνο ακόμα να πάμε και εμείς Γ'. Μερικούς πάικτες ακόμα να πουλήσουμε αυτό το καλοκαίρι και ο στόχος επετευχθει!:D :D :D
Chemical
22/03/2007, 18:32
Διάβασε σε παρακαλώ το μήνυμα στο οποίο απάντησα έτσι και πες μου αν υπήρχε ίχνος πλάκας. Μπινελίκια μόνο... Μπινελίκια κι εγώ. Το μόνο εύκολο είναι αυτό!
Δλδ θες να αρχίσουμε τα συνθήματα;;;; "Τουρκος είναι ο μπαμπάς σας....." αυτό δλδ που πάει...;;;
Όσο για τους Ιερολοχήτες εγώ ξέρω από που βγήκε το όνομα και δεν έχει καμιά σχέση με εθνικιστικές οργανώσεις. Το ότι υπήρχαν κάποιοι τέτοιοι όντως υπήρχαν αλλά σε όλους τους συνδέσμους υπάρχουν.
Και τέλος μια και αναφέρθηκες και στα σούτια.Πλέον έχετε γίνει και οι πρώτοι στα πούστηκα πεσίματα σε πιτσιρίκια.Να μην πούμε και για τα κράνοι.....
Dodok edessa
22/03/2007, 20:57
Άkου .γιαυτο εδω λεω .η καζουρα για τις ομαδες ειναι καζούρα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ..την έχουμε κανει χιλιάδες φορες εδω μεσα με ολους ...
.......
οκ!
Αντεθνικές μαλακιες μπορουμε να τις αφησουμε απ’εξω οταν μιλαμε για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ???
κανα ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΡΗ δε σας φτανει? πρεπει να μπλεκουμε μεσα συγχωρεμένους, Ιερα και Οσια? :(
Dodok edessa
23/03/2007, 11:54
Αντεθνικές μαλακιες μπορουμε να τις αφησουμε απ’εξω οταν μιλαμε για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ???
κανα ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΡΗ δε σας φτανει? πρεπει να μπλεκουμε μεσα συγχωρεμένους, Ιερα και Οσια? :(
ετσι ..
το θεμα εληξε ,το ιδιο και η παρεξηγηση ..:smilea:
ιντι :beer:
δηλ το ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΡΗ σε εκφραζει? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Dodok edessa
23/03/2007, 12:04
δηλ το ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΡΗ σε εκφραζει? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι ρε χανουμ μπουρεκ!
αλλα γουσταρω να ακουω κοτοπουλο ναμε βριζει !:rotflmao: :lol:
ααα!!! εμαθες !
Από νωρίς έχουν ξεκινήσει οι μεταγραφικές αναζητήσεις στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται με συντονισμένες κινήσεις ώστε την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας να εμφανιστεί ακόμα δυνατότερη και να κυνηγήσει με αξιώσεις διακρίσεις. Έτσι ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις με διάφορους «στόχους» εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Ο ΑΡΗΣ έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Τσιρίλο και υπάρχει κατ΄ αρχήν συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με τον μάνατζερ του και ο ΑΡΗΣ θα καταβάλει το ποσό που προβλέπεται από το συμβόλαιο του. Όσον αφορά έναν άλλο παίκτη που ενδιαφέρει τον ΑΡΗ, τον Μαντούκα, γίνονται μέσω του κ. Φερέρ επαφές με την Πορτογαλική ομάδα στην οποία ανήκει ώστε ο παίκτης να αγοραστεί και όχι να έρθει ως δανεικός, όπως στην αεκ. Σε καλό δρόμο επίσης βρίσκεται το θέμα με τον Σέζαρ, ο οποίος έχει μάνατζερ τον Μπαρμπόσα, τον μάνατζερ του Πάουλο Κόστα και είναι αυτονόητο ότι οι επαφές δρομολογήθηκαν με αρκετή ευκολία. Τέλος υπάρχουν σκέψεις και για Λυμπερόπουλο ο οποίος είναι θετικός, φτάνει η αεκ να φανεί λογική στις απαιτήσεις της. Αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις της Διοίκησης τις γνωρίζαμε εδώ και καιρό, αλλά δεν αναφέραμε οτιδήποτε… πλέον όμως δεν έχει νόημα το «κρυφτό» από τη στιγμή που τα θέματα αυτά δημοσιοποιήθηκαν ήδη…
:lol: :rotflmao:
θα σας ξεπουπουλιασουμε !:lol:
81685
το Λυμπεροπουλο σας τον χαρηζω αμα θελετε! και τον Σεζαρ ανταλαγη με τον Χαβιτο δε με χαλαει!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο Κοστα ειναι σε εμας του χρονου! :beer:
Ο Τσιριλο εχει ρητρα ανανεωσης για ενα χρονο ακομα... και το ιδιο και ο Μαντουκα (αυτος ομως θελει πολλα 1μυριο)
Chemical
23/03/2007, 12:32
το Λυμπεροπουλο σας τον χαρηζω αμα θελετε! και τον Σεζαρ ανταλαγη με τον Χαβιτο δε με χαλαει!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο Κοστα ειναι σε εμας του χρονου! :beer:
Και εγώ σου δίνω ΑΝΕΤΑ τον kosta .idi αν μην κρίνεις από τις τελευταίες εμφανίσεις ...
Πρόπερσι και στο πρώτο μισό που ήταν ο κύριος;;;;Ο Χαβίτο ξέρει πολύ περισσότερη μπάλα αλλά είναι ντεφορμέ το παιδί
Dodok edessa
23/03/2007, 12:41
Και εγώ σου δίνω ΑΝΕΤΑ τον kosta .idi αν μην κρίνεις από τις τελευταίες εμφανίσεις ...
Πρόπερσι και στο πρώτο μισό που ήταν ο κύριος;;;;Ο Χαβίτο ξέρει πολύ περισσότερη μπάλα αλλά είναι ντεφορμέ το παιδί
ο χαβιτο επαθε μπαλκ αουτ μετα την αποχώρηση του Ογιος !!
Chemical
23/03/2007, 13:07
ο χαβιτο επαθε μπαλκ αουτ μετα την αποχώρηση του Ογιος !!
Μπααα.Και στα τελευταία του Ογιος πάλι δεν ήταν καλά.Πιστελυω έχει πολύ ανχος γιατί όλοι πέσαν πάνω έχοντας πολλές απαιτήσεις και σε συνδιασμό με το ότι δεν έβαζε γκολ κατέρρευσαι
Dodok edessa
23/03/2007, 13:26
Μπααα.Και στα τελευταία του Ογιος πάλι δεν ήταν καλά.Πιστελυω έχει πολύ ανχος γιατί όλοι πέσαν πάνω έχοντας πολλές απαιτήσεις και σε συνδιασμό με το ότι δεν έβαζε γκολ κατέρρευσαι
εδω που ταλεμε ειναι χαζογκολης ...δεν τον θελει η μπαλα..του χρονου σιγουρα θα πεταει..χρονο θελει !
dukeandthecity
23/03/2007, 13:28
εδω που ταλεμε ειναι χαζογκολης ...δεν τον θελει η μπαλα..του χρονου σιγουρα θα πεταει..χρονο θελει !
σίγουρα ......:rotflmao: :rotflmao:
Dodok edessa
23/03/2007, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
σίγουρα ......:rotflmao: :rotflmao:
εσυ μωρη λουγκρα που χαθηκες ?γιατι δεν ηρθες?
dukeandthecity
23/03/2007, 13:35
εσυ μωρη λουγκρα που χαθηκες ?γιατι δεν ηρθες?
που να έρθω ??? και δεν ειμαι λούγκρα.... :blush: :blush:
Dodok edessa
23/03/2007, 13:38
που να έρθω ??? και δεν ειμαι λούγκρα.... :blush: :blush:
αφου δεν ξερεις απο μπάλα εισαι και παοκτσης ....τοτε εισαι λουγκρα !!!:lol: :rotflmao: :lol:
στον αι θαναση με τους αλλους λεω γιατι δεν ηρθες !
dukeandthecity
23/03/2007, 13:45
αφου δεν ξερεις απο μπάλα εισαι και παοκτσης ....τοτε εισαι λουγκρα !!!:lol: :rotflmao: :lol:
στον αι θαναση με τους αλλους λεω γιατι δεν ηρθες !
ειμαι άντρακλας και τρανη αποδειξη ειναι οτι κανεις δεν μου είπε κουβεντα για αι θανάση. (φοβουμενοι μην τους :a021: :D )
Dodok edessa
23/03/2007, 13:48
ειμαι άντρακλας και τρανη αποδειξη ειναι οτι κανεις δεν μου είπε κουβεντα για αι θανάση. (φοβουμενοι μην τους :a021: :D )
μπαααα !! μαλλον φοβουμενοι μην σκουντανε σε ολο τον δρομο τον τενεκε σου !:lol: :rotflmao: :lol: