View Full Version : παει κανεις απο πατρα βολτα την κυριακη;
sotiris68
12/03/2007, 14:15
μενω κι εγω κοντα στη πατρα και με ενδιαφερει να παω βολτα με κανεναν απο εκει.οπως με ενδιαφερει να γνωρισουμε κ νεα ατομα(εγω κι ο κολλητος μου) .δυστυχως εκει που μενω πολλοι εχουν μηχανες αλλα δεν τους απασχολουν οι βολτες.
οποιος πατρινος δεν εχει προβλημα να ειμαστε +2 ας απαντησει,αν ετοιμαζεται καμμια βολτα.
:cry: αντε ρε παιδια γιατι εχουμε πεσει πολυ!
lampros_fazer
12/03/2007, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotiris68
οπως με ενδιαφερει να γνωρισουμε κ νεα ατομα(εγω κι ο κολλητος μου)
Λάθος φόρουμ..:p
Περισσότερο για ροζέ αγγελία μοιάζει παρά για ποστ βόλτας..:o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:p
sotiris68
12/03/2007, 18:29
ρε αρχιδιευθυντη,δεν προλαβα να ποσταρω μετα απο καιρο κι εσυ μου κανεις το post τσιρκο;απλα γουσταρουμε να ειμαστε περισσοτερα απο δυο ατομα στη παρεα η αν δεν ερθει ο ενας να εχει παρεα ο αλλος να παει.και γουσταρουμε να εχουμε κ κανενα φιλαρακι απο πατρα για βολτα .τοσο ροζ σου φαινεται;:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotiris68
ρε αρχιδιευθυντη,δεν προλαβα να ποσταρω μετα απο καιρο κι εσυ μου κανεις το post τσιρκο;απλα γουσταρουμε να ειμαστε περισσοτερα απο δυο ατομα στη παρεα η αν δεν ερθει ο ενας να εχει παρεα ο αλλος να παει.και γουσταρουμε να εχουμε κ κανενα φιλαρακι απο πατρα για βολτα .τοσο ροζ σου φαινεται;:rotflmao: :rotflmao: Άστα αυτά και λέγε την αλήθεια.. :lol: :lol: :lol:
Λάμπροοοο...
sotiris68
12/03/2007, 18:50
respect και fazer,δε θα σας παρουμε τη παρθενια ρε παιδια ,:rotflmao:
για βολτα γουσταρουμε απλα,θα το κοροιδεψουμε κι αλλο το θεμα η θα μιλησουμε σε πιο ωραιο κλιμα;εισαστε ανοιχτοι οι πατρινοι σε νεα ατομα η να μη το ταλαιπωρουμε αλλο.
αν πηγαινατε βολτα καπου και συναντιοσαστε με καποιους αλλους και συνεχιζατε μαζι θα ηταν κακο;δεν υπαρχουν κι αλλοι μοτοσυκλετιστες γυρω σας;εμεις απλα δεν ειμαστε μεγαλη ομαδα και κινδυνευουμε να κοψουμε στο τελος κ τις βολτες,τοσο απλα δυστυχως, αλλα αν εισαστε κλειστο club
τοτε τι να κανουμε.anyway στελνω πμ το τηλ/νο μου και στους δυο κ οποιος θελει παιρνει κ μιλαμε σοβαροτερα,και για να καταλαβετε τις προθεσεις μου.:beer: :wave2
sotiris68
12/03/2007, 19:24
στειλτε αμα θελετε πμ που ειναι η λαμπρινη να ερθουμε κι εμεις (οσοι μαζευτουμε κανα βραδυ),χωρις αυτον που μου εστειλε φωτο ο lamprosfazer,να πιουμε κανα κρασο κ να τα πουμε,χωρις πληκτρολογηση,ζαλθιστηκα ρε γαμωτο...:beer:
αραξε ρε,σε κανα δυο χρονια που θα κανονισουμε βολτα ολοι μαζι παλι,θα εισαι μεσα...:rotflmao: :lol: :rotflmao:
απλα εχουμε κατι τραυματισμους αυτη την εποχη κ το crew υπολειτουργει...
αλλα ολοι οι καλοι χωρανε,μη φοβασαι.
απο που ακριβως εισαι κ τι μηχανακι οδηγεις,αν επιτρεπεται?
sotiris68
12/03/2007, 19:37
εχω ανα xt 600 φιλε μου,με 110-130 ακολουθω αμα υπαρχει ομαδα.στοχος¨να βολταρουμε να γουσταρουμε.τι λες,καλο το οχημα?:wave2:
φινο:smokin:
:wave2:
(λες κ δεν μας εφτανε ενας σωτηρης με yamaha...:evil::hypnotize κοιτα να μας βγεις μουρλος κ συ :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :lol: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από tools
αραξε ρε,σε κανα δυο χρονια που θα κανονισουμε βολτα ολοι μαζι παλι.....
ναι τοτε θα εχω παρει μηχανακι και θα ερθω και εγω.....
ετσι πιστευω.:D
sotiris68
14/03/2007, 21:21
τελικα κανενας δε παει πουθενα την κυριακη;
:confused:
μηπως τελικα ολοι εχουν μειωσει τις βολτες,κι εγω νομιζω οτι ειναι μονο δικο μου το προβλημα;:confused: