PDA

View Full Version : ελληνικο βιντεο που τα σπαει!!

OzZzZzY
13/03/2007, 11:07
http://video.google.com/videoplay?docid=-3690887807374190691 D :D :D :D :D

για καγκουρες και μη καγκουρες!! εμενα παντως μου αρεσει πολυ! να και κατι που με κανει περηφανο που μαι ελληνας (επιτηδες το βαλα..θα φαω πολυ κραξιμο ::rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: )
παιζει μεσα και ο bill απο το καταστημα bill's rebuilts διπλα στον αλεξοπουλο στο κουκακι με το καραφτιαγμενο klx που χει 3 fmf κ ψαλιδι rgv 250 banana.

θαυμαστε το ελληνικο μεγαλειο (θα φαω ξυλο λεμε :p )

Cpt. Haddock
13/03/2007, 11:17
ρε μάστορα για ξαναδες το λινκ, μου έχει πηδήσει τον explorer 3 φορες

(δεν το ξανανοίγω)

:sick:

zzr2005
13/03/2007, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY

για καγκουρες και μη καγκουρες!! εμενα παντως μου αρεσει πολυ! να και κατι που με κανει περηφανο που μαι ελληνας (επιτηδες το βαλα..θα φαω πολυ κραξιμο ::rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: )
παιζει μεσα και ο bill απο το καταστημα bill's rebuilts διπλα στον αλεξοπουλο στο κουκακι με το καραφτιαγμενο klx που χει 3 fmf κ ψαλιδι rgv 250 banana.

θαυμαστε το ελληνικο μεγαλειο (θα φαω ξυλο λεμε :p )

ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑΡΩ ΤΗΝ HUQSVARNA....:D

παίζει κ ο Μπάμπης ο Λαμπάδας?αδερφός του Γιώργου του Παντιλίκι??

gloum
13/03/2007, 11:20
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε μάστορα για ξαναδες το λινκ, μου έχει πηδήσει τον explorer 3 φορες

(δεν το ξανανοίγω)

:sick:

Εμ έτσι είναι..αφού επιμένεις να χρησιμοποιείς explorer:D

perastikos
13/03/2007, 11:24
Το link παίζει μια χαρά σε εμένα (με Firefox)

Κοίτα τα καγκούρια παραγωγές.... Και τραγουδάκι από πίσω... :lol:

Μακριά από εμένα και ότι γουστάρουν ας κάνουν.... :evil:

OzZzZzY
13/03/2007, 11:25
και στον expolorer παιζει..τελος παντων δεν ξερω! εντυπωσεις δεν ειπατε? εγω βλεπω το μελλον μου αναμεσα σε αυτους (θα φαω κραξιμοοοο) μηπως ειναι κανενας απ αυτους συμφορουμιτης?:D

GIXXERAKIAS
13/03/2007, 11:27
ΜΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!:D :D :D

Kangoor team on the road that space master FZR600R has began!!!

THE APOCALYPSE OF KANGOORS!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
13/03/2007, 11:27
Το βιντεάκι είναι απο γνωστό Ελληνικό περιοδικό....

Περιττό να πούμε ότι όλες αυτές οι καγκουριές (ξεκράνωτοι ή μη) δεν επιδοκιμάζονται και ότι πρέπει να γίνονται σε ελεγχόμενους δρόμους κι όχι σε δημόσιους.....

Ωραία stunts κάποια από αυτά όμως (τον bbko δεν είδα πουθενά όμως....) :D

jasondakar
13/03/2007, 11:31
ενταξη λιγο καφρικο οκ λιγο βλακεια που το κανουν σε δημοσιο δρομο οκ. εγω θα μεινω σε εναν στοιχο

στην κοντρα δεν φορανε κρανος εκτος αν θελεις να σε πουν καρναβαλι

πες το ετσι και πετα λεφτα σε αποκριατικα ρε φιλε.

OzZzZzY
13/03/2007, 11:40
για το κρανος ενταξει ειναι μαλακια συμφωνω..
αυτο που λεει η πισω θεση σου δεν ειναι για μουνια σαυτο επαυξανω κιολας..η μηχανη ειναι για να τη χαιρεσαι εσυ και οχι αυτες..αντε..μουνοδουλοι...στα διαλα..βαζετε το ξεεεεκωλο πανω στο ninja με το τζιν να χει φτασει πανω στη yoshimura και να φαινεται το στρινγκ και κανετε βολτες και την επιδεικνυεται σαν να ναι αρκουδα.. να λενε πω πω πω τι μουνι εχει ο τυπος.. (οκ αν σας δινει λεφτα η kawasaki για διαφημιση το δεχομαι :lol: ).. κ για να δειτε κ ποσο μαλακες ειναι αφηνουν τις γκομενες ξεκρανωτες..
φταινε κ αυτες που δεν το θελουν να το βαλουν..φταιει κ ο μαλακας της που δεν της το επιβαλει..γιατι θα χαλασει το μαλλι της κ δν θα βλεπουν και τη φατσα της..εννοειται οτι κ αυτος το χει στο χερι..
πριν μια βδομαδα ειδα στην παραλιακη τετοιο ζευγαρι (υπαρχουν απειρα) που δεν φοραγε κανεις κρανος και αυτη του χαιδευε τα καρφακια.....:mad:
χαιδεψε του κατι αλλο και που θα το απολαυσει και θα ναι κ πιο ασφαλες.....

OzZzZzY
13/03/2007, 11:43
εγω αν βγω και τυχει να παρω κανα φιλο-φιλη για βολτα κ δεν εχω δευτερο κρανος του εκτος του οτι παω πιο προσεκτικα του δινω το κρανος μου..ειμαι της λογικης οτι αυτος στο κατω κατω δεν φταιει σε τιποτα..μου εμπιστευτηκε τη ζωη του κ ειναι εντελως αδικο αν παθω κατι να τον παρω μαζι μου :( :(
η αποψη μου ετσι? :(

gloum
13/03/2007, 11:43
μουνια .....μουνοδουλοι...στα διαλα..βαζετε το ξεεεεκωλο...

Πιπέρι μικρέ πιπέρι:D

OzZzZzY
13/03/2007, 11:45
ειναι δειγμα αγανακτησης :D

iziogas
13/03/2007, 11:56
Και μετά παρακαλάμε για αίμα για τραυματισμένο οδηγό μηχανής!

Κάτω οι καταχραστές της ελευθερίας!

Κάτω η προώθηση αυτής της συμπεριφοράς σαν πρότυπο!

Υ.Γ.1 Με όλο τον σεβασμό στους τραυματίες που έκαναν ότι μπορούσαν να μην είναι τραυματίες ή να μην τραυματίσουν άλλους.
Υ.Γ.2 Αν όλα αυτά γίνονταν σε ελεγχόμενο περιβάλλον, η αντίδρασή μου θα ήταν πολύ διαφορετική.

project.breeze
13/03/2007, 12:07
To τραγούδι πού μπορούμε να το βρούμε ξέρει κανείς;Είναι πολύ αστείο:rotflmao:

T.R.E
13/03/2007, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
To τραγούδι πού μπορούμε να το βρούμε ξέρει κανείς;Είναι πολύ αστείο:rotflmao:

Αυτο για σενα,που εχεις mate 80αρι δηλωμενο 50αρι και σου λαδι....

Τι μου θυμισε ο καργιολης...Ολοι εχουν δικαιωμα στο ονειρο ρεεεεε....

Το παραξεφτιλιζουν το θεμα...Ας μην επικροτουμε τετοιες καταστασεις κρανος=καρναβαλι...

OzZzZzY
13/03/2007, 12:44
σορρυ δηλαδη αυτος που χωσε 800 ευρω να παρει ενα shoei ΚΑΛΟ για να ναι ασφαλης θεωρειται φλωρος και καρναβαλι? αρα αυτος που χει υπερπληρη εξοπλισμο ειναι ο βασιλιας καρναβαλος....μηπως να τον καψουμε και στο τελος του καρναβαλιου (κοντρα εννοω)?
μπορει να θεωρειται μαλακας που κανει κοντρες αλλα οχι τοσο που να μην φοραει και κρανος..
δηλαδη ο πιτσιρικας που ξαπλωνει πανω στο παπι για να χει αεροδυναμικο σχημα, πιανει 160 χωρις κρανος (για να μην τον λενε καρναβαλι :a31: :a31: :a31: ειναι μαγκας? τουλαχιστον με το κρανος θα βρουν το κρανιο του αμα σκασει καπου....για να σοβαρευομαστε λιγο...δεν θα κατηγορησω τις κοντρες ουτε τις σουζες..ολα ειναι μες στο κολπο..φτανει να ξερουμε που γινονται.. οποιος θελει να τρεξει υπαρχει ακομα ενας διαδρομος στο παλιο αεροδρομιο του ελληνικου..να βαλει το Dainese του και να παει με 400..οχι ομως βουτα,λιμανακια,καρεα,σεφ και στο Carrefour στη Θεσσαλονικη...:wave2:

sniper
13/03/2007, 12:54
σορρυ δηλαδη αυτος που χωσε 800 ευρω να παρει ενα shoei ΚΑΛΟ για να ναι ασφαλης θεωρειται φλωρος και καρναβαλι? αρα αυτος που χει υπερπληρη εξοπλισμο ειναι ο βασιλιας καρναβαλος....μηπως να τον καψουμε και στο τελος του καρναβαλιου (κοντρα εννοω)?
μπορει να θεωρειται μαλακας που κανει κοντρες αλλα οχι τοσο που να μην φοραει και κρανος..
δηλαδη ο πιτσιρικας που ξαπλωνει πανω στο παπι για να χει αεροδυναμικο σχημα, πιανει 160 χωρις κρανος (για να μην τον λενε καρναβαλι :a31: :a31: :a31: ειναι μαγκας? τουλαχιστον με το κρανος θα βρουν το κρανιο του αμα σκασει καπου....για να σοβαρευομαστε λιγο...δεν θα κατηγορησω τις κοντρες ουτε τις σουζες..ολα ειναι μες στο κολπο..φτανει να ξερουμε που γινονται.. οποιος θελει να τρεξει υπαρχει ακομα ενας διαδρομος στο παλιο αεροδρομιο του ελληνικου..να βαλει το Dainese του και να παει με 400..οχι ομως βουτα,λιμανακια,καρεα,σεφ και στο Carrefour στη Θεσσαλονικη...:wave2:

Τώρα άμα σου πω ότι δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις.... θα με πιστέψεις;

Τρικυμία....

OzZzZzY
13/03/2007, 12:55
λεω οτι κανεις που κανεις την κοντρα βαλε κανα κρανος μηπως γινει τπτ..απλα τα πραγματα..
απλα το λεω πιο περιγραφικα και με παραδειγματα..

T.R.E
13/03/2007, 12:59

Αδερφε την παλευεις???

Διαβασε λιγο πιο προσεκτικα τι γραφω και μετα ελα μα μου πεις για κρανη και μαλακιες...

Α,και αυτος που δινει 800 ευρω για κρανος κοροιδο ειναι,απ'εξω τα φερνεις με 450 ?...

OzZzZzY
13/03/2007, 13:02
κατ αρχην δεν διαφωνισα με αυτο που λες εσυ..μονος σου βγαζεις αυτο το συμπερασμα...
δευτερον για το κρανος ειναι τροπος του λεγειν...εννοω ενα πολυ καλο κρανος..
σαν παιδακι του δημοτικου κανεις που δεν μπορει να καταλαβει....:D

OzZzZzY
13/03/2007, 13:04
αν εννοεις επισης οτι εχω κατι με τα παπια κ τους κατοχους του ειμαι κ εγω κατοχος ενος παποειδους και τρωω κραξιμο για την επιλογη μου αυτη...

T.R.E
13/03/2007, 13:15
κατ αρχην δεν διαφωνισα με αυτο που λες εσυ..μονος σου βγαζεις αυτο το συμπερασμα...
δευτερον για το κρανος ειναι τροπος του λεγειν...εννοω ενα πολυ καλο κρανος..
σαν παιδακι του δημοτικου κανεις που δεν μπορει να καταλαβει....:D

Ρε αγορι,λεω να ΜΗΝ επικροτουμε μια τετοια κατασταση που περιγραφει το βιντεο...

Δλδ αντε ολοι εξω ξεκρανωτοι με κοντομανικα και την γκομενα πισω να κανουμε σουζες-παντες-κοντρες κτλ...

OzZzZzY
13/03/2007, 13:16
επρεπε να γινει ολο αυτο για να καταληξουμε σε κατι που συμφωνουμε? :D :D :D

fantacid
13/03/2007, 14:08
δε ξερω τι μλκις λετε εσεις αλλα το κομματακι που παιζει ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

εχει κατι ατακες φωτια!!!

OzZzZzY
13/03/2007, 14:11
οτι εχει καλες ατακες το δεχομαι..κ τα παιδια που "πρωταγωνιστουν" ειναι κορυφαια! ειθε να ζησουν για παντα ;)

George-3-
13/03/2007, 14:14
Το τραγουδακι υπαρχει... με τι το ανταλασεται...χεχε...οχι τωρα σοβαρα υπαρχει.

OzZzZzY
13/03/2007, 14:22
το ξερω οτι υπαρχει..νομιζω λεγοντα βιταπιζ αυτοι που το τραγουδανε..αλλα δεν ειμαι σιγουρος..

George-3-
13/03/2007, 14:26
Καμμια σχεση με τους ΒΠεις. Δεν υπαρχει σε CD.

vassilis88
13/03/2007, 14:37
το χω ξαναδει.καλα τιμονια αλλα εχουν χασει το νοημα..κριμα..

stavrobeis
13/03/2007, 14:45
κ τα παιδια που "πρωταγωνιστουν" ειναι κορυφαια! ειθε να ζησουν για παντα ;)

Δεν το βλέπω....

:smokin:

Davelis
13/03/2007, 16:34
"στη κοντρα δε φοραμε κρανος στο κεφαλι,εκτος κ αν θες να σε φωναζουνε καρναβαλι"

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ποσο ΤΡΑΓΙΚΑ ειναι τα 10χρονα που βγαλανε το κομματι;
οι γονεις τους πρεπει να τους παρουνε το ps2 γιατι τους χαλαει

xampos
13/03/2007, 17:38
Μαματο το τραγουδακι :a19:

Λεγεται "ταχυτητα αγια ζωη"

Αλλα δε το βρισκω :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:

Davelis
13/03/2007, 18:05
χααχαχαχαχα σουπερ ακυρος ο τιτλος

Brolas
13/03/2007, 19:12

θαυμαστε το ελληνικο μεγαλειο (θα φαω ξυλο λεμε :p ) Να ήσουν περήφανος αν υπήρχε καμιά πίστα στην Ελλάδα για να βγουν αυτά τα ταλέντα.Το ελληνικοό μεγαλείο δυστυχώς είναι ο αυξανόμενος αριθμός νεκρών κάθε χρόνο στους δρόμους και η μη αντιπροσώπευση από κανέναν οδηγό σε κάποια κορυφαία μοτοσυκλετιστικη οργάνωση(π.χ.wsb)και για αυτό φταίει η πολιτεία και η προκατάλυψη στους μοτοσυκλετιστές...:(

xampos
13/03/2007, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
χααχαχαχαχα σουπερ ακυρος ο τιτλος

Και πως το λενε ρε φιλαρα :confused: :confused:

Ισως να μην το λενε οπως ειπα εγω παραπανω αλλα πως το λενε επιτελους :confused: :confused:

hidefnick
13/03/2007, 19:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrobeis
Δεν το βλέπω....

Κλαίνε και έναν στο video, από ότι είδα...........

Davelis
13/03/2007, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
Και πως το λενε ρε φιλαρα :confused: :confused:

Ισως να μην το λενε οπως ειπα εγω παραπανω αλλα πως το λενε επιτελους :confused: :confused:

δεν ξερω πως το λενε,αλλα ειναι υπερβολικα τραγικο κομματι

Brolas
13/03/2007, 19:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Κλαίνε και έναν στο video, από ότι είδα........... Το χειρότερο απο όλα είναι ότι χώνουν στο τραγούδι για το κράνος και για άλλα ζητήματα ασφαλείας και στο τέλος λένε:Σεβασμός για αυτούς που χαθήκαν...Αν δεν σέβονταν αυτοί την ίδια τους την ζωή γιατί να τους σεβαστεί ο καθένας?:a35:

rsp
13/03/2007, 19:52
Που τα ειδατε τα φοβερα χερια ρε παιδες?
Μια σουζα και ενα εντο της πλακας και εχουν χερια??
Και δεν μπαινω καν στο κομματι παιδία, ασφάλεια...και λοιπα..!

Κριμα τα παιδιά που εχουν τα κεφια να χαραμίζοντε ετσι...

OzZzZzY
13/03/2007, 19:59
εδω δεν εχετε αδικο..προβαλεις που προβαλεις επικινδυνες αυτοσχεδιες κοντρες και αλλα ζογκλερικα (μεταξυ μας αμα δεν εχει την καβλα στο κεφαλι δεν κινδυνευεις) τουλαχιστον πες κατα για την ασφαλεια..
σε ολους αρεσει η αισθηση της ελευθεριας και του αερα αλλα ποσους πρεπει να θρηνησουμε ακομα?

εμενα κολλητος του πατερα μου με bmw 1150 (αν θυμαμαι καλα ) πριν μια δεκαετια κατεβαινε την παραλιακη ξεκρανωτος..ενα μαλακισμενο 15 χρονω με τη bmw του πατερα του τον εριξε κατω..7 μηνες κυριολεκτικα φυτο στο νοσοκομειο.. παιζοταν η ζωη του..η μανα του απο τη στεναχωρια ασπρισαν τα μαλλια της στον ενα χρονο και μετα απο λιγο πεθανε απο καρκινο..απο τη στεναχωρια της :(
ηταν ενα φοβερο παιδι ΜΕΣΑ σε ολα..ο καλυτερος της παρεας αδιααμφισβητητα..με τις μηχανες του, τα αυτοκινητα, εκδρομες..ενα παιδι αστερι..ειχε μαγαζι με ηλεκτονικα..εμπαινες μεσα να σου επισκευασει το walkman κι εφευγες εχοντας αγορασει το μισο μαγαζι..ασσος στη κουβεντα και στο εμποριο... ειχε τον πατερα μου εκπαιδευτη γιατι εκτος απο τα αλλα ηθελα να μαθει να γινει πιλοτος και σημερα οταν παιρνει τηλεφωνο και μιλαει ετσι αργα και χαμηλα λογω του προβληματος του ενα λεω....ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ :mad:

OrEsTiS82
13/03/2007, 20:12
Πολυ ωραιο το videaki,αν ειχε και λιγο καλυτερη ποιοτητα η εικονα του θα γ$@##σε!

OzZzZzY
13/03/2007, 20:19
για καλυτερα ποιοτητα φιλε μου μονο στο dvd του περιοδικου :wave2:

Brolas
13/03/2007, 20:38
λεω....ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ :mad: :beer: :beer: :beer: :beer: :a013:Και για να συμπληρώσω βάλε και το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου....Γιατί αν είσαι λαλάκας κανένα κράνος δεν μπορεί να σε σώσει...

OzZzZzY
13/03/2007, 21:24
αυτο το μπουφαν που φουσκωνει απο μονο για να μην σκασεις κατω αποτομα οταν πεσεις λεει τιποτα? δεν βλεπω να το χρησιμοποιει κανενας μεχρι τωρα..ή ειναι πολυ ακριβό ή μαλακια.. τουλαχιστον σε αγωνες θα το φορουσαν..

xampos
13/03/2007, 21:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
:beer: :beer: :beer: :beer: :a013:Και για να συμπληρώσω βάλε και το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου....Γιατί αν είσαι λαλάκας κανένα κράνος δεν μπορεί να σε σώσει...

Το μυαλο στο κεφαλι μας και ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟς ΠΑΙΔΕΣ. Βαρεθηκα να ακουω για ατυχηματα πια:mad:

Brolas
13/03/2007, 21:32
αυτο το μπουφαν που φουσκωνει απο μονο για να μην σκασεις κατω αποτομα οταν πεσεις λεει τιποτα? δεν βλεπω να το χρησιμοποιει κανενας μεχρι τωρα..ή ειναι πολυ ακριβό ή μαλακια.. τουλαχιστον σε αγωνες θα το φορουσαν.. Της colori είναι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό.Σε περιοδικά που το δοκιμάσανε άκουσα πάντως καλά σχόλια.

xampos
13/03/2007, 21:32
αυτο το μπουφαν που φουσκωνει απο μονο για να μην σκασεις κατω αποτομα οταν πεσεις λεει τιποτα? δεν βλεπω να το χρησιμοποιει κανενας μεχρι τωρα..ή ειναι πολυ ακριβό ή μαλακια.. τουλαχιστον σε αγωνες θα το φορουσαν..

Οχι δεν ειναι ακριβω (σχετικα μιλαμε) . Εχω δει με 200 και 300 ευρω κορντουρα υφασμα αλλα για την αποτελεσματικοτητα του δεν γνωριζω.

Περρισοτερα εδω http://www.coloriposto.gr/posto/gr/products.asp?id=1&sub=1

Ουπς μολις ειδα οτι κανουν 600 ευρω :eek: :hypnotize :D

OzZzZzY
13/03/2007, 21:37
οταν παρω το r6 θα παρω και ενα τετοιο..αν κ ποτε δν μου αρεσε η κορντουρα για να πω τη αληθεια :o

el_hymador
14/03/2007, 01:10
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεε

Αυτραλια γιναμε γαμω τα κεφαλια σας γαμω!!!

el_hymador
14/03/2007, 01:24
.

80859

OrEsTiS82
14/03/2007, 01:39
Το μπουφαν που φουσκωνει υπαρχει στο εμποριο αρκετα χρονια, 3-4 χρονια απο οσο θυμαμαι σιγουρα...
(για να φουσκωσει θα πρεπει αποτομα να αποσυνδεθει ενα σχοινακι που εχει το κλειδι στην μηχανη,φαντασου να σταματουσες στο περιπτερο και να εβγαζες το κλειδι και να φουσκωνες σαν μπαλονι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ktm lc4 620
14/03/2007, 04:18
[/list] ena filos moy poy to exei foyskoni molis trabiksis to skinaki alla me dinami panw apo 25kila k einai sindemeno anamesa stin sela k sto ntepozito mprosta

gcrook
14/03/2007, 09:41
Τζαμπα χαραμιζομαι...
Τετοια βιντεο πρεπει να φτιαξω:rolleyes:

OzZzZzY
14/03/2007, 11:35
για να δουμε τι θα φτιαξεις :D
προτιμω βεβαια τα βιντεο της βεφας να φτιαχνει μπουρεκακια και της Μιραρακη να πουλαει χαλια :rotflmao:

Α! για οσους δεν ξερουν ο γιος της Μηραρακη 16 χρονω οδηγουσε Yamaha R1..εκανε ατυχημα ξεκρανωτος, σκοτωνωντας την κοπελα που χε συνεπιβατη και ο ιδιος επαθε τραυματα στο κρανιο..το μετωπο του ειναι διαλυμενο..εχει κανει πλαστικες κλπ

μενει σχετικα κοντα εδω..
σημερα οδηγα suzuki gsxr 750..
ημασταν με ενα φιλο και παρεα 5 ατομα συνολικα με ενα ford focus και εχει βαλει το παιδι αριστερα του τιμονιου κατι δεικτες πιεσης, θερμοκρασιας λαδιου κλπ..
καθως πηγαιναμε βολτα σκαει ο Μηραρακης με εναν αλλο μαλακα πανω στο 750 τυχαια και λεει καθως πηγαιναμε (αυτος δεν μας ξερει εν τω μεταξει,ετσι στο ασχετο): τι τα βαλες αυτα ρε μαλακα? νομιζεις εισαι γρηγορος? σε παω τωρα μια κοντρα μεχρι να φαναρια

αμα ο ανθρωπας ειναι :a31: :a31: :a31: :a31: τι να πεις...:nono:

Brolas
14/03/2007, 18:51
για να δουμε τι θα φτιαξεις :D
προτιμω βεβαια τα βιντεο της βεφας να φτιαχνει μπουρεκακια και της Μιραρακη να πουλαει χαλια :rotflmao:

Α! για οσους δεν ξερουν ο γιος της Μηραρακη 16 χρονω οδηγουσε Yamaha R1..εκανε ατυχημα ξεκρανωτος, σκοτωνωντας την κοπελα που χε συνεπιβατη και ο ιδιος επαθε τραυματα στο κρανιο..το μετωπο του ειναι διαλυμενο..εχει κανει πλαστικες κλπ

μενει σχετικα κοντα εδω..
σημερα οδηγα suzuki gsxr 750..
ημασταν με ενα φιλο και παρεα 5 ατομα συνολικα με ενα ford focus και εχει βαλει το παιδι αριστερα του τιμονιου κατι δεικτες πιεσης, θερμοκρασιας λαδιου κλπ..
καθως πηγαιναμε βολτα σκαει ο Μηραρακης με εναν αλλο μαλακα πανω στο 750 τυχαια και λεει καθως πηγαιναμε (αυτος δεν μας ξερει εν τω μεταξει,ετσι στο ασχετο): τι τα βαλες αυτα ρε μαλακα? νομιζεις εισαι γρηγορος? σε παω τωρα μια κοντρα μεχρι να φαναρια

αμα ο ανθρωπας ειναι :a31: :a31: :a31: :a31: τι να πεις...:nono: Καλά μας έχει φάει η :a31: σε αυτή την χώρα διάσημους και μη....:cry:

alexk
14/03/2007, 21:50

Εκεί του λες "άν ήταν το πουλί βιολί, θα 'ταν όλοι μουσικοί..."

Έχεις καμμία φώτο από το μαλακιστήρι, άν το πετύχω να του φερθώ με φροντίδα και προδέρμ???

OzZzZzY
14/03/2007, 22:06
νομιζω καπου ειχαν καλεσει τη Μηραρακη κ ειχαν φωτογραφια του γιου της..ενα μαλακιστιρι ειναι..
και το οτι ζει σημερα ειναι θαυμα..διελυσε το μετωπο του και δεν εβαλε μυαλο..
ρε παιδια παει παντα ταπα..για 20 μετρα δρομο να κανει θα παει την μηχανη στα κοκκινα.. να δω ποτε θα ντυσει την οικογενεια του στα μαυρα :mad:

OrEsTiS82
14/03/2007, 23:22
Μην ξεχνας οτι εκανε μαλακιες με το R1 (οταν ηταν 16 χρονων πριν λιγα χρονια) και σκοτωθηκε μια κοπελα που ηταν μαζι του,απο οσο θυμαμαι Στελλα την ελεγαν.
Στην πεντέλης μπηκε η οδηγαρα μεσα σε ενα μαγαζι...

OzZzZzY
14/03/2007, 23:35
το γραψα για την κοπελα πιο πανω :mad:
σημασια εχει οτι ο μαλακας κυκλοφορει ελευθερος :o

OrEsTiS82
15/03/2007, 02:02
Ε στην Ελλαδα ζει αυτο ελειπε να ηταν στην στενή...
Επειδη μιλαμε δημοσια και μας διαβαζουν πολλοι και διαφοροι δεν μπορω να πω οσα γνωριζω...
Τωρα πια νομιζω δεν οδηγει μηχανη αλλα αυτοκινητο.

Ξεχασες να γραψεις οτι δεν εχει και σπλίνα απο το τρακαρισμα...

Haga
15/03/2007, 08:09
Με κατι τετοια τραγουδια ντρεπομαι που καβαλαω μηχανη........................:sad: :sad:
Ποσο βλακας μπορει να ειναι καποιος για να γραψει αυτη την αηδια ,αν θελει να σκοτωθει να γινει αναπηρος και να τον ξεσκατωνει η μαμακα του μπραβο του,,, τον αθωο που θα παρει μαζι του τι του φταιει;;;;