PDA

View Full Version : Αγορά vstrom παραεισαγωγής

gkoum
13/03/2007, 12:26
Παιδιά με το άνοιγμα του καιρού η αντικατάσταση του πουλημένου
pegaso επιβάλεται.Μετά απο σκέψη και test ride κατέληξα στο strom 650
σαν την καλύτερη λύση.Σκέφτομαι να το πάρω απο παράλληλη εισαγωγή
λόγο τιμής ελπίζωντας οτι ολα θα πάνε καλά όπως διάβασα σε όλες τις συζητήσεις.
Αν κάποιος ξέρει να γράψει καταστήματα που το φέρνουν για να βρω την χαμηλότερη
τιμή και αν όλα πάνε καλά με την επικοινωνία να το πάρω.
Όποιος ξέρει στέλνει!!!
Ευχαριστώ

gkoum
13/03/2007, 12:31
Το βρήκα στη ΜΟΤΟΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ με 6500 το κ7 χωρίς ΑBS.
γνωρίζει κανείς το μαγαζί και το ποιόν του.Στο τηλέφωνο καλοί φάνηκαν.
Κανα άλλο?

nelson
13/03/2007, 12:46
[i]πουλημένου pegaso [/B] :confused:

toyota
13/03/2007, 12:47
Έχω την εντύπωση οτι απ'τα μέσα του 2006 σταμάτησε να βγαίνει χωρίς ABS.Ας με διορθώσουν οι γνώστες αν κάνω λάθος.

nelson
13/03/2007, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από gkoum
κ7 χωρίς ΑBS

απ'ότι ξέρω το k7 έχει ABS.

το φθινόπωρο πάντως που το είχα ψάξει λίγο για V-strom με ABS
είδα ότι με δόσεις συμφέρει απο αντιπροσωπεία, γιατί είναι
ήδη εξοπλισμένο (βαλίτσα, χούφτες, κάγκελα), μου έδινε συναγερμό
και είχε μακραν το χαμηλότερο επιτόκειο, 8% αν θυμάμαι καλά.

zikpol
14/03/2007, 21:18
Όντως το κ7 βγαίνει μόνο με ABS!!!
Πάντως και εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα αντιπροσωπείας για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!
Άσε που τελικά η διαφορά στην τιμή αν συνυπολογίσεις και τον εξοπλισμό που σου κάνει δώρο η αντιπροσωπεία δεν ξεπερνά τα 400 ευρά.
Τι να σου πώ...εσύ θα κρίνεις ανάλογα με το budget σου.
Good luck με τις αγορές σου...!!!:wave2:

Respect
15/03/2007, 05:44
Aντιλαμβάνομαι πως το κόστος είναι ένα θέμα... όμως θεωρώ πως καλό θα ήταν να μη μπλέξεις με παρεισαγωγής και τα όποια προβλήματα εγγύησης μπορεί να προκύψουν στη πορεία. :wave2:

unzip
18/03/2007, 21:11
Συμφωνώ με τον Respect .Στο ψάξιμο που εκανα και εγω πριν την αγορα συνυπολογιζοντας και τα αξεσουαρ που ηθελα να βάλω η διαφορα επεφτε τελικα στα 400 euro οπότε δεν αξίζει το ρίσκο. Κ7 μονο με ABS.:cool:

samoure
19/03/2007, 18:10
Ενταξει δεν ειναι και τοσο μικρη η διαφορα (Για τα GSXR πχ ειναι σχεδον 2 χιλιαρικα η διαφορα).Στο κατω κατω κανεις μια ερευνα αγορας να δεις τι παιζει και αν σε συμφερει πραττεις αναλογα.

Κατα τη γνωμη μου συμφερει και παρασυμφερει η παραλληλη,απλως η τρομολαγνεια που κυριαρχει επειδη μερικοι νομιζουν οτι δε θα εχουν εγγυηση κτλ ειναι που τρεφει και τα συμφεροντα των επισημων.Στην τελικη και το παραλληλης απο επισημη(αλλης χωρας) προερχεται.

Αν τα ξεκαθαρισεις απο την αρχη τα πραγματα και εχεις να κανεις με καποιο γνωστο εισαγωγεα που εχει και καποιο ονομα και καποιο αντικρισμα,δε θα εχεις προβλημα(κατα 99%).Σου τα λεω αυτα γιατι γνωριζω απο παραεισαγωγης,και μαλιστα εχω χρειαστει και την εγγυηση στο παρελθον και δεν υπηρξε κανενα προβλημα.:beer:

Η τελικη αποφαση ειναι δικια σου,βλεπεις τα δεδομενα και αποφασιζεις,αν θελεις μπορω να σου πω τηλ και Διευθυνση εισαγωγεα που εχω παρει εγω και μεχρι στιγμης εχει φερθει πολυ καλα,για να μη νομιζουν καποιοι οτι κανω και διαφημιση.

gkoum
20/03/2007, 12:08
Ευχαριστώ παιδιά!
Ο κύβος ερίφθει έτσι και αλλιώς!
Vstrom παράληλης και ότι γίνει.Η διαφορά ήταν ικανή για κάποιον που δεν θέλει
να φτάσει στα 8.000.
Το παραλαμβάνω σε λίγες μέρες και θα ενημερώσω το forum ή όποιον θέλει
για την έρευνα που έκανα και που κατέληξα.
Σε αναμονή....

gkoum
20/03/2007, 12:16
Όσο για το θέμα του κ7 με ή χωρίς ABS εννοείται πως βγαίνει απο την suzuki
κανονικά με twin-spark και ελεγκτή λ απλά στην Ελλάδα αποφασίστηκε να εισαχθεί
μόνο το ABS-ατο και να διατηρηθει η τιμή περνόντας το σαν δώρο.
Θέμα πολιτικής αφου έξω πωλείται κανονοκά σε χαμηλώτερη τιμή το χωρίς ABS!
Ψαχνοντάς το κανα 3-μηνο συμπέρανα οτι δεν πρέπει να εμπιστεύσαι κανένα γιατί όλοι
σου λένε ότι συμφαίρει για να πουλήσουν.Όπως πχ ότι δεν βγαίνει κ7 σε μαύρο ματ
που άκουσα απο κάποιον που το είχε στα άλλα χρώματα.Αυτό ακριβώς πήρα απο αλλού!
Μόνο στο δίκτυο και με mail στη suzuki βγάζεις άκρη!
Καλές αγορές!

jokey
22/03/2007, 11:38
Και εγώ έχω δει κ7 χωρίς ΑΒΣ στο Αίγιο από παράλληλη εισαγωγή.Όταν εγώ το πήρα από επίσημη εισαγωγή με τα καλούδια που ήθελα η διαφορά ήταν πολύ μικρή και έτσι πήρα το ''Ελληνικό''

nelson
22/03/2007, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από jokey
... Αίγιο ...

καλά κι εσύ απο Αίγιο πήγες; Γιατί δε πετάχτηκες μέχρι Πάτρα;
Προσωπικά είχα βρεί διαφορές στις τιμές 200-300 euros Αίγιο-Πάτρα,
και πολύ μεγαλύτερες διαφορές στα δώρα.

Στο er-6 αν θυμάμαι καλά είχα βρεί 500 περίπου παραπάνω σε σχέση με Αθήνα...

nelson
22/03/2007, 11:49
Ο κύβος ερίφθει έτσι και αλλιώς!

με το καλό φίλε,

τελικά πήρες με ή χωρίς ABS;
και αν επιτρέπεται, πόσο το τελικό "μαλί";

gkoum
22/03/2007, 12:13
Χωρίς ABS με 6500 σε μαύρο ματ με μπαγκαζιέρα δώρο.
Βρήκα όμως για όποιον ψάχνει με ABS με 6870 σε χρώματα εκτός μαύρου ματ και
μοντέλο 06 με 6300 σε γαλάζιο και μπλέ. Καλές τιμές αν δεν θες να βάλεις πολλά μετά
και δεν έχεις τα 7900 του ελληνικού.Ελπίζω να μην πάθει κάτι γιατί .....
Το περιμένω να εκτελωνιστεί...

gloum
22/03/2007, 12:18
Ρε συ τι σόι όνομα είναι αυτό?:lol: :wave2:

jokey
24/03/2007, 15:04
Από Αθήνα το πήρα στο Αίγιο το είδα χωρίς ABS γιατί μένω Αίγιο

apk
24/03/2007, 17:55
Μπορεί και να πήρες αυτό που παραλίγο να πάρω εγώ. Αν ήταν πιο ειλικρινείς μαζί μου και δεν με έβλεπαν σαν ψάρι που πήγαιναν να δαγκώσουν, μπορεί και να το έπαιρνα.:mad:
Πήρα απο τον αντιπρόσωπο όμως, και το κ7 με ABS μου στοίχισε 500 έουρο παραπάνω από το κ7(?) χωρίς ABS παραεισαγωγής. Με καλύτερης ποιότητας δωράκια και τη σιγουριά ότι θα βρω κάποιον οπουδήποτε να μου τη φροντίσει, χωρίς να κάνει τον κινέζο.:winka:

apk
24/03/2007, 17:58
Καλορίζικο, anyway!!!!!!
:beer:

Phant
27/04/2007, 20:13
Χωρίς ABS με 6500 σε μαύρο ματ με μπαγκαζιέρα δώρο.
Βρήκα όμως για όποιον ψάχνει με ABS με 6870 σε χρώματα εκτός μαύρου ματ και
μοντέλο 06 με 6300 σε γαλάζιο και μπλέ. Καλές τιμές αν δεν θες να βάλεις πολλά μετά
και δεν έχεις τα 7900 του ελληνικού.Ελπίζω να μην πάθει κάτι γιατί .....
Το περιμένω να εκτελωνιστεί...

Γειά σας παιδιά. Ειμαι νέος στο site και ασχολήθηκα γιατί αποφάσισα μετά από 14 χρόνια που οδηγώ παπί αποφάσισα να πάρω κάτι μεγαλύτερο. Βέβαια το V-Strom δεν είναι απλά μεγαλύτερο, είναι θηριώδες...
Σίγουρα θα κάνω πρώτα test ride, απλά κατέληξα εκεί λόγω της όρθιας θέσης οδήγησης, της εμπιστοσύνης που τρέφει το κοινό και της πολύ καλή τιμής που το βρήκα από αντιπρόσωπο που το εισάγει αυτός. Η τιμή είναι 6600 χωρίς ABS με δώρα ή 7200 με ABS και δώρα.
Αξίζει τον κόπο το ABS και έχει κανείς να προτείνει κάποιον αντιπρόσωπο με καλύτερη τιμή και αξιοπιστία?
Επιπρόσθετα πήγα και στο σαλόνι μοτοσυκλέτας και έφτασε στα χέρια μου ένα φυλλάδιο από το Σύλλογο Επισκευαστών Μοτοσυκλετών Μοτοποδηλάτων Ελλάδος που αναφέρει ότι με βάση τον κανονισμό 1400/2002 της ΕΕ καταργείται το μονοπώλιο των αντιπροσωπειών. Έτσι "μπορώ να συντηρώ την καινούρια μου μοτοσυκλέτα χωρίς να χάσω την εργοστασιακή εγγύηση σε οποιοδήποτε ανεξάρτητο συνεργείο μέλος του συλλόγου τους".
Ποιά η γνώμη σας σε αύτό?
Ευχαριστώ προκαταβολικά

jimakos10
28/04/2007, 09:38
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ: ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ........................................................................................ .................................
:winka:

arisk
01/05/2007, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Phant
Η τιμή είναι 6600 χωρίς ABS με δώρα ή 7200 με ABS και δώρα.
Αξίζει τον κόπο το ABS και έχει κανείς να προτείνει κάποιον αντιπρόσωπο με καλύτερη τιμή και αξιοπιστία?

Εξαρτάται από το πόσο σημαντικά είναι για σένα τα δώρα.Ο Χαβέλλας στη Λιοσίων φέρνει το 650 γυμνό στα 7300 με το ABS.Εννοείται όχι παραεισαγωγής.