PDA

View Full Version : η μικροτερη βολτα :d :d :d

OzZzZzY
13/03/2007, 21:52
εβαλα αυτο το ποστ γιατι σημερα δεν ειχαμε φαγητο σπιτι και λεω να παρω σουβλακια..το σουβλατζιδικο ομως χρεωνει 2-3 ευρω να στα φερει σπιτι..λεω...δε γαμιεται? θα παω να τα παρω..

εγω μενω στο νουμερο 7 του δρομου μου και αυτο ειναι στον ιδιο δρομο στο 2..δηλαδη γυρω στα 50 μετρα.. η καφριλια? βαρεθηκα να παω με τα ποδια και πηρα το μηχανακι..το μηχανακι ειναι στο υπογειο γκαραζ..αλλα και παλι :winka:

βαλτε και σεις εδω την αντιστοιχια καφριλια-βαρεμαρα να κουνηθειτε και πηρατε τη μηχανη εστω για μια ελαχιστη αποσταση

xampos
13/03/2007, 21:57
Σπιτι περιπτερο για τσιγαρα.

Αποσταση 50-60 μετρα

Η μαλακια ειναι οτι το κανω για να δουνε ολοι οτι εχω παρει μηχανη :D και οχι επειδη βαριεμαι.

Ειμαι ψωνιο :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

xampos
13/03/2007, 22:00
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
[B] σουβλακια..το σουβλατζιδικο ομως χρεωνει 2-3 ευρω να στα φερει σπιτι..

:eyepop: :eek: :hypnotize :hypnotize :uplate:

σοβαρα τωρα :confused: :confused:

tassosrr
13/03/2007, 22:06
imouna se mia kafeteria me tin parea kai ipame na pame kai stin dipla gia mpiritsa...

....e ego kathisa zestana tin mixani kai piga 15 metra para dipla (gia tin blepo kiolas):)

div400
13/03/2007, 22:11
πφφφφ κοτς.....σας εχω χαλαρα!

σαλονι- μπανιο..αποσταση 5μετρα.... με το μπαταριοκινητο του ανιψιου..... :smokin:

marmel.gr
13/03/2007, 22:12
στην αυλη μου μεσα στο εξοχικο....
απο την μιαν πορτα στην αλλη..........:rotflmao:

OzZzZzY
13/03/2007, 22:15
ναι χρεωνει γυρω στα 0,10 παραπανω ανα σουβλακι για να στα φερει..ε βαλε που χρεωνει κατι τις πατατες κατι καμια σαλατα..για να μην ανοιξω ποστ ποσο εχει ακριβυνει το σουβλακι..2 ευρω κοντα.. αν ειχαμε δραχμες κι ελεγες 600 δραχμες το σουβλακι θα τρωγες ξυλο..δεν υπαρχει πια τπτ φθηνο..εγω με 4 ευρω γεμιζω το μισο ρεζερβουαρ ή το στομαχι μου με 2 σουβλακια..τι να προτιμησω??? :mad:

OzZzZzY
13/03/2007, 22:21
div400 ξεκινησες για μεγαλυτερα βολτα με το μπαταριοκινητο αλλα πηγες στο μπανιο γιατι χεστηκες απο τα πολλα γκαζια? :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :yuck:

kalesin
13/03/2007, 22:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ναι χρεωνει γυρω στα 0,10 παραπανω ανα σουβλακι για να στα φερει..ε βαλε που χρεωνει κατι τις πατατες κατι καμια σαλατα..για να μην ανοιξω ποστ ποσο εχει ακριβυνει το σουβλακι..2 ευρω κοντα.. αν ειχαμε δραχμες κι ελεγες 600 δραχμες το σουβλακι θα τρωγες ξυλο..δεν υπαρχει πια τπτ φθηνο..εγω με 4 ευρω γεμιζω το μισο ρεζερβουαρ ή το στομαχι μου με 2 σουβλακια..τι να προτιμησω??? :mad:

μπορεις να γεμισεις το στομαχι με βενζινη η το μηχανακι με σουβλακια...
:D

κ για να ερθω στο θεμα του ποστ... ειχα στο γραφειο παλιοτερα το ηλεκτρικο εντουρακι μου κ εκοβα βολτες γυρω απο τις καρεκλες

:lol: :lol:

fantacid
13/03/2007, 22:41
παλιοτερα πηγαινα σχεδον καθημερινα για καφε με το παπι μου.....το θεμα ειναι οτι το στεκι (carpe diem baby) ειναι κανα 500 μετρα απο το σπιτι μου (καμαρα)!!!

GIXXERAKIAS
14/03/2007, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
πφφφφ κοτς.....σας εχω χαλαρα!

σαλονι- μπανιο..αποσταση 5μετρα.... με το μπαταριοκινητο του ανιψιου..... :smokin: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

Εγω παλι με τον μπομπο που εχω στο χωριο μεσα στο μαντρι του παππου κανω τον cowboy κυνηγωντας τα προβατα,μιλαμε για πολυ γελιο!!!:rotflmao: :rotflmao:

Pitsakos
14/03/2007, 12:28
Ετος 1997 μαθηματα οδηγησης με ενα Honda Jazz 50cc σε μια αλανα πισω απο το μαγαζι μου στην Ροδο περιπου 2 τ.μ.! εκανα γυρο γυρο με την πρωτη για να μαθω συμπλεκτη :beer: :D :D :D

airamhag
14/03/2007, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

Εγω παλι με τον μπομπο που εχω στο χωριο μεσα στο μαντρι του παππου κανω τον cowboy κυνηγωντας τα προβατα,μιλαμε για πολυ γελιο!!!:rotflmao: :rotflmao:

:look:

ααα ωστε εσυ ησουν !!!

:mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΟΖΑΡΤ
14/03/2007, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

:a19: :a19: :a20: :a20: :a08: :a012:

catmaster
14/03/2007, 12:37
Έχω κολλήσει Αύγουστο στην Αθήνα με 45 βαθμούς...βαριέμαι του θανατά και εχουν τελειώσει τα τσιγάρα..:confused:
το περίπτερο 50 μέτρα πιό κάτω στον ίδιο δρόμο με το σπίτι μου στην κατηφόρα...μπάινω στο αμάξι μου , λύνω το χειρόφρενο τσουλάει το αμάξι μέχρι το περίπτερο :lol: :lol: , κορνάρω , φέρνει ο περιπτεράς τα τσιγάρα , βάζω μπρος και ξανανεβάζω το αυτοκίνητο..

airamhag
14/03/2007, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Έχω κολλήσει Αύγουστο στην Αθήνα με 45 βαθμούς...βαριέμαι του θανατά και εχουν τελειώσει τα τσιγάρα..:confused:
το περίπτερο 50 μέτρα πιό κάτω στον ίδιο δρόμο με το σπίτι μου στην κατηφόρα...μπάινω στο αμάξι μου , λύνω το χειρόφρενο τσουλάει το αμάξι μέχρι το περίπτερο :lol: :lol: , κορνάρω , φέρνει ο περιπτεράς τα τσιγάρα , βάζω μπρος και ξανανεβάζω το αυτοκίνητο..

μιλαμε η αδρεναλινη στα υψη !!!

πως κδεν πηρε κανενα παπι ή scooter ο περιπτερας για να σου φερει τα τσιγαρα!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

maintenance
14/03/2007, 13:00
Από την θέση parking, στην υπόγα, εώς την γκαραζόπορτα, καθώς είχα μείνει απο μπαταρία στο μπουτόν, και πήγα να την ανοίξω χειροκίνητα.

:o

Brolas
14/03/2007, 19:06
Εγώ σχεδόν καθημερινά παλιότερα πήγαινα κάθε μέρα στο σπίτι του κολλητού μου με το gileraκι μου που βρίσκεται καμιά 30αριά μέτρα μακριά...Μιλάμε για πολύ κραιπάλη...:ZZZ:

AFTER
14/03/2007, 19:32
Μεσα στο υπογειο γκαραζ

Ειχα αγορασει το Ζ και εβρεχε συνεχεια

Δεν αντεξα και το εκανα βολτες μεσα στο γκαραζ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

xampos
14/03/2007, 19:55
E ειμμαστε πολυ καφροι τελικα !!!!!!!!

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Brolas
14/03/2007, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
E ειμμαστε πολυ καφροι τελικα !!!!!!!!

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: Δεν λες τίποτα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OzZzZzY
14/03/2007, 20:47
και λιγα λετε! :lol:

mourgakos
15/03/2007, 07:11
ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΑ 40 ΜΕΤΡΑ....ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΕΠΙ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΒΑΡΑΓΑ ΜΑΝΙΒΕΛΙΕΣ....ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΕΚΑΜΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΟΥ...