View Full Version : πλαστο χαρτονομισμα
την καριολα !!!!!!!! η ιστορια εχει ως εξης ....................
εκανα αναληψη 500Ε απο τραπεζα για να αγορασω στερεωφονικο συστημα αλλα το ενα χαρτονομισμα που μου πλασαρε ηταν πλαστο :mad: ..........φευγοντας δεν τα ελενξα τα χαρτονομισματα ,λεω τραπεζα ,τι διαολο??
πηγα να αγορασω αυτο που ηθελα αλλα την εφαγα στον κωλ...
παω πισω στην τραπεζα και λεω στην καριολα ,μου εδωσες πλαστο ............
μαγκες εφαγα πιπα ,δεν το παραδεχτηκαν ,μαλιστα ηθελαν να μου το ακυρωσουν ...............
ειναι χαρτι 200 Ε ...........τωρα να το βαλω κορνιζα λεω ..............αλλα υποσχομαι οταν ξεμεινω απο φραγκα να παω με κοντοκανη και να της δωσω και μπερμπουαρ το χαρτι ............
θα με βρειτε μπροστα σας λαμογια :mad:
DimChios
13/03/2007, 22:29
Επέτρεψέ μου να σου πώ κάτι...
Δέν έχει τύχει να μιλήσουμε ποτέ για κάτι εδώ μέσα αλλά δεν μου έχεις δώσει την εντύπωση του μαλάκα!
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???
ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ??? :mad:
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ 1002 ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ? (έτσι όμως)
ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΔΗΛΑΔΗ?
ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤ@@ΔΙΑ ΜΟΥ!
ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ? ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ!!! ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ?
Τώρα που έφυγες ίσως και να είναι αργά, έπρεπε να μη κάνεις πίσω!
Την έχω πατήσει με 100ρικο που ήταν σκισμένο!
Του έλειπε ΟΛΟΚΛΗΡΟ κομμάτι!
Μπήκα καπάκι μέσα, πάω στη διευθύντρια, της δείχνω την απόδειξη του ΑΤΜ και το 100ρικο! Μου λέει πήγαινε πάνω στον κ. Μ@λ@κ@ να στο αλλάξει!
Πάω λοιπόν και μου αρχίζει τις παπαριές! Ε, πήγε να τον πάρει ο διάολος και άρχισε να φωνάζει!
Ξαναπάω κάτω στη διευθύντρια και της το λέω, τον παίρνει τηλ μπροστά μου, τον ξεχέζει χαμηλόφωνα και του λέει να μου το αλλάξει!
Ε, όταν πήγα ξανά σε αυτόν μόνο που δεν του είπα ότι αν μου το αφήσει πλαστό, πλαστό θα το πάρει και η γυναίκα του που θα της το δώσω σαν αμοιβή για το τσιμπούκι που θα μου κάνει!
ΜΑΛΑΚΕΣ!
ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΡΕ! ΣΤ @@ΔΙΑ ΣΟΥ! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ?
:smokin:
Μην κάνεις μόνο το λάθος και πας αστυνομία με το πλαστό γιατί σύμφωνα με το νόμο όποιος προσκομίσει πλαστό χαρτονόμισμα κατηγορείται αυτόματα ως... παραχαράκτης!:eyepop:
Υποτίθεται πως οι τράπεζες έχουν κάμερες για να καταγράφουν το χώρο για λόγους ασφαλείας, ζήτησε να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο και να ελέγξουν και το βίντεο... Διαφορετικά συμβουλέψου κάποιο δικηγόρο, γιατί το ποσό δεν είναι ασήμαντο.
fantacid
13/03/2007, 22:37
το αγπραζω 50?
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
το αγπραζω 50?
:lol: :lol: :lol:
αν δωσεις 100 οκ .................:lol:
το θεμα ειναι οτι μπορω να το πλασαρω σε καποιον αλλα δεν γουσταρω ρε φιλε ..............
θα ηθελα πολυ να το πλασαρω αλλα σε καποιο λαμογιο που δεν εχει αναγκη απο λεφτα ........
εχετε καμια ιδεα ρε τσακαλια ?? .......
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Επέτρεψέ μου να σου πώ κάτι...
Δέν έχει τύχει να μιλήσουμε ποτέ για κάτι εδώ μέσα αλλά δεν μου έχεις δώσει την εντύπωση του μαλάκα!
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???
ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ??? :mad:
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ 1002 ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ? (έτσι όμως)
ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΔΗΛΑΔΗ?
ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤ@@ΔΙΑ ΜΟΥ!
ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ? ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ!!! ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ?
Τώρα που έφυγες ίσως και να είναι αργά, έπρεπε να μη κάνεις πίσω!
Την έχω πατήσει με 100ρικο που ήταν σκισμένο!
Του έλειπε ΟΛΟΚΛΗΡΟ κομμάτι!
Μπήκα καπάκι μέσα, πάω στη διευθύντρια, της δείχνω την απόδειξη του ΑΤΜ και το 100ρικο! Μου λέει πήγαινε πάνω στον κ. Μ@λ@κ@ να στο αλλάξει!
Πάω λοιπόν και μου αρχίζει τις παπαριές! Ε, πήγε να τον πάρει ο διάολος και άρχισε να φωνάζει!
Ξαναπάω κάτω στη διευθύντρια και της το λέω, τον παίρνει τηλ μπροστά μου, τον ξεχέζει χαμηλόφωνα και του λέει να μου το αλλάξει!
Ε, όταν πήγα ξανά σε αυτόν μόνο που δεν του είπα ότι αν μου το αφήσει πλαστό, πλαστό θα το πάρει και η γυναίκα του που θα της το δώσω σαν αμοιβή για το τσιμπούκι που θα μου κάνει!
ΜΑΛΑΚΕΣ!
ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΡΕ! ΣΤ @@ΔΙΑ ΣΟΥ! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ?
ρε μητσο πως τα λες ετσι βρε παλικαρι μου...!:uplate:
κατσε να δεις πως το ελεγε ενας φιλοσοφος που καθομανε διπλα του στο δελεαρ...ε...α ναι!!!!
ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΔΙΑΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ !!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
ζήτησε να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο
ΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΟΥ!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DimChios
13/03/2007, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε μητσο πως τα λες ετσι βρε παλικαρι μου...!:uplate:
κατσε να δεις πως το ελεγε ενας φιλοσοφος που καθομανε διπλα του στο δελεαρ...ε...α ναι!!!!
ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΔΙΑΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ !!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τι το περίεργο είπα ρε μλκ?
:confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
αν δωσεις 100 οκ .................:lol:
το θεμα ειναι οτι μπορω να το πλασαρω σε καποιον αλλα δεν γουσταρω ρε φιλε ..............
θα ηθελα πολυ να το πλασαρω αλλα σε καποιο λαμογιο που δεν εχει αναγκη απο λεφτα ........
εχετε καμια ιδεα ρε τσακαλια ?? .......
zol τραβα στο περιπτερο για τσιγαρα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
σπαμ οφ
ρε συ σε σουπερ μαρκετ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
Μην κάνεις μόνο το λάθος και πας αστυνομία με το πλαστό γιατί σύμφωνα με το νόμο όποιος προσκομίσει πλαστό χαρτονόμισμα κατηγορείται αυτόματα ως... παραχαράκτης!:eyepop:
Υποτίθεται πως οι τράπεζες έχουν κάμερες για να καταγράφουν το χώρο για λόγους ασφαλείας, ζήτησε να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο και να ελέγξουν και το βίντεο... Διαφορετικά συμβουλέψου κάποιο δικηγόρο, γιατί το ποσό δεν είναι ασήμαντο.
ε αν με δειτε στις ειδησεις των 9 μην σας φανει περιεργο ..............ολα εδω πληρωνονται .........και θα γινω φιρμα αλλα θα θελω και τσιγαρα στο κελι :( :lol: :smokin:
ειμαι τουρκος λεμε (εχω και καταγωγη απο τα βαθη της τουρκιας ) :mad:
Τι το περίεργο είπα ρε μλκ?
:confused: :confused:
πιπες, τσιμπουκια, αρχιδια...της πουτανας εγινε!!!
αφου εκλεισα για μια στιγμη τα ματια μου να σε φανταστω να παραπονιεσαι στη τραπεζα και 1 ζευγος ορχεων περασαν απο μπροστα μου!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε αν με δειτε στις ειδησεις των 9 μην σας φανει περιεργο ..............ολα εδω πληρωνονται .........και θα γινω φιρμα αλλα θα θελω και τσιγαρα στο κελι :( :lol: :smokin:
ειμαι τουρκος λεμε (εχω και καταγωγη απο τα βαθη της τουρκιας ) :mad:
αντε ρε μλκ...μαυρα ματια εχουμε κανει να σε δουμε...τουλαχιστον να σε καμαρωσουμε αστερι στην tv!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
DimChios
13/03/2007, 22:56
ρε συ σε σουπερ μαρκετ.
:a21: :a21: :a21:
Σου ειπε κανεις οτι εκει δεν τα τσεκάρουν?
DimChios
13/03/2007, 23:00
πιπες, τσιμπουκια, αρχιδια...της πουτανας εγινε!!!
αφου εκλεισα για μια στιγμη τα ματια μου να σε φανταστω να παραπονιεσαι στη τραπεζα και 1 ζευγος ορχεων περασαν απο μπροστα μου!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol:
E, ma! Etsi einai re!
thanx guys ........μου αναπτερωνετε το ηθικο ..........θα κανω τσαμπουκα ,τελος .......τουλαχιστον θα παω με ψηλα το κεφαλι :mad:
:a21: :a21: :a21:
Σου ειπε κανεις οτι εκει δεν τα τσεκάρουν?
δεν εχω δει ποτε να τσεκαρουνε ρε :o
:lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol:
E, ma! Etsi einai re!
:lol: :lol: :lol: ε το μλκ...:lol: :lol: :lol:
fantacid
13/03/2007, 23:07
δυο - δυο τα ποστ !!!
τα ποσταρω δυο - δυο !!!
double posters deserve to die!!
not really, at least a ban!!!
:a29:
DimChios
13/03/2007, 23:07
:lol: :lol: :lol: ε το μλκ...:lol: :lol: :lol:
Γι αυτό με αγαπας!
προσοχη μαγκες ...........αν εχετε μηχανακια για πλαστα ξεχαστε τα ...........αυτο που εχω περναει ..............οποτε μονο με το χερι ελεγχος.......
δωστε βαση στο αναγλυφο σημειο με το νυχι ..........:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
δυο - δυο τα ποστ !!!
τα ποσταρω δυο - δυο !!!
double posters deserve to die!!
not really, at least a ban!!!
:a29:
:sick:
DimChios
13/03/2007, 23:25
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ
:alien: :alien: :alien:
φακελος κατάθεσης μετρητών και ξανά μέσα...
και όταν σου πουν ότι δεν το δεχόμαστε,
πας και τους λες "και πως με βεβαιώνεται εμένα ότι δεν είναι κάποιο χαρτονόμισμα που βάλατε εσείς..." λες να έχουν τραβήξει την διαδικασία σε κάμερα?
άντε γίνανε και οι τράπεζες φτωχομπινέδες και βγάζουν τα πλαστά στους πολίτες....
μου χει τύχει και εμένα με 20άρικο... αλλά πλασαρίστηκε πίσω με την μία...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
DimChios
13/03/2007, 23:31
Δε νομίζω Λάμπρο! :nono:
Τσεκάρουν τα χαρτονομίσματα στους φακέλους, ποιός κατέθεσε και....@@δια! :sick:
Sorry Trooper! :lol: :lol: :lol:
Sorry Trooper! :lol: :lol: :lol:
Ε ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΞΕΝΕΡΩΤΗ !!!!!!!!!!
για ξανακοιτάχτε.... τι γράφω μόλις ολοκλήρωσα την σκέψη μου...
DimChios
13/03/2007, 23:39
Ναι, σωστά! Τώρα που ολοκλήρωσες (ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΝΤΕ) :lol: :lol: με κάλυψες μπορώ να πώ! :winka:
Και με αυτό που λές ότι "πλασάρουν" τα πλαστά στους πολίτες (Captaiiiiiiin) :lol: αυτό εννοούσα με το: "Για λόγους που ΑΣΦΑΛΩΣ δεν σε ενδιαφέρουν! :winka:
ΜΛΚ ΛΑΜΠΡΟ ΑΚΥΡΟ...ο πατερας μου ειναι παθως και μαθως.τους φακελους τους ανοιγει 3μελης επιτροπη καθε πρωι.πακετο.
DimChios
13/03/2007, 23:39
Ε ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΞΕΝΕΡΩΤΗ !!!!!!!!!!
:blush: :blush: :blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
13/03/2007, 23:41
ΜΛΚ ΛΑΜΠΡΟ ΑΚΥΡΟ...ο πατερας μου ειναι παθως και μαθως.τους φακελους τους ανοιγει 3μελης επιτροπη καθε πρωι.πακετο.
Λαμπρο....
:look: :look:
@@ΔΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ! :sick:
ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.... :alien:
Συγνώμη ρε παιδιά...
τότε όταν τα βάζουν μέσα πόσοι είναι?
και αν είναι πάλι 3μελής επιτροπή, για να πάει ο zolotas να τους βρει...
να δει μόνο και μόνο απο τις φάτσες ποιος έκανε την λαμογιά....
και ας κάνει και θέμα και ας μεταφέρει τον λογαριασμό του σε άλλο υποκατάστημα, αφού κάνει και ένα έγγραφο λέγοντας στα κεντρικά τι συνέβη...
η ζωή με έχει μάθει έως εδώ ότι αν δεν το πάρουμε εμείς στα σοβαρά δεν μας πέρνει κανείς στα σοβαρά...
αααα και το 200ευρο δεν βγαίνει εύκολα αλλά και τάλιρο, προτειμώ να το χάσω παρά να μου το κλέψει μια τράπεζα.... (που με κλέβει έτσι και αλλιώς καθημερινά....)
DimChios
13/03/2007, 23:50
Συγνώμη ρε παιδιά...
τότε όταν τα βάζουν μέσα πόσοι είναι?
και αν είναι πάλι 3μελής επιτροπή, για να πάει ο zolotas να τους βρει...
να δει μόνο και μόνο απο τις φάτσες ποιος έκανε την λαμογιά....
και ας κάνει και θέμα και ας μεταφέρει τον λογαριασμό του σε άλλο υποκατάστημα, αφού κάνει και ένα έγγραφο λέγοντας στα κεντρικά τι συνέβη...
η ζωή με έχει μάθει έως εδώ ότι αν δεν το πάρουμε εμείς στα σοβαρά δεν μας πέρνει κανείς στα σοβαρά...
Με λίγα λόγια, και μιλαω σοβαρά, καταλήγουμε σε αυτό που έγραψα στην αρχή!
Διαφωνείτε?
oxidisingDeamon
14/03/2007, 00:31
πας και τους λες "και πως με βεβαιώνεται εμένα ότι δεν είναι κάποιο χαρτονόμισμα που βάλατε εσείς..." λες να έχουν τραβήξει την διαδικασία σε κάμερα?
άντε γίνανε και οι τράπεζες φτωχομπινέδες και βγάζουν τα πλαστά στους πολίτες....
μου χει τύχει και εμένα με 20άρικο... αλλά πλασαρίστηκε πίσω με την μία...
xmmm ofilw na omologisw oti exei kapia logiki i skepsi sou... omos esto oti to anigi enas... kai ton katigoris... pai ston astinomia kai panw sto xartonomisma exei ta daxtilika sou apotipomata... ;)
kai mia kai einai 200aevro... ta stroumfakia tha prospathisoun na dielefkanoun tin upothesi kai tin patises... ;)
to thema einai to eksis... i trapeza den prospathei na sou plasari tipota... otan vroun plasta... prospathoun na ta plasaroun se alli trapeza... kai ama den mporoun epikinonoun me astinomia... ;) alla oxi se pelates... giati o mesos pelatis tha paei ekei kai tha kanei to magazi mpourdelo, tha ginoun rompa giati tha skasoun kanalia... tha tous pane mesa ktl ktl...
epidi edo kai kati mines... autos pou paradidi plasta xartonomismata... den timorite... (eimai 99% sigouros...) gia kalo kai gia kako rotiste kana gnosti nomikwn... otan sou erthei to plasto... pas pali pisw sto idio tamio... kai enimerwneis evgenika ton kirio/kiria tamia... oti tha sou to allaksei... i' tha epikinonisis me tis arxes kai kirios mia arxi pou legete tileoptiko kanali... ;)
to thema poio einai... ta plasta ta vazoun oi tamies kai pernoun ta alithina... an sou exei kanei malakia... tote tha exei kai alla plasta... apokliete na pires to telefteo... oso gia na apodikseis oti to pires apo auti... ta daktilika apotipomata arkoun... ;)
kai an deis oti den einai prothimi na to sizitisi, pas ston diefthinti... an kai autos den einai prothimos na to sizitisi, arxizeis kai fonazeis mprosta stous allous pelates oti sou dosan plasto... opote tote einai pou tha arxisi na tous louzi krios idrotas kai na doulevei to peptikos tous sistima ligo kalitera... giati fantazeste na pisis 10-20-30 pelates tous oti dinoun plasta? ;)
i ousia einai mia... an perasi polus kairos... 1-2 meres, apo otan to pires... den mporeis na kaneis kai polla... giati den tha mporeis pleon na apodikseis tipota...
oso gia to palikari me to komeno... tixero einai... giati kanonika sou dinoun tin aksia tou komatiou pou exeis... diladi miso 100evro= 50 evro... 90% tou 100arikou = 90 evropeoi kai paei legontas... ;)
DimChios
14/03/2007, 08:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από oxidisingDeamon
xmmm ofilw na omologisw oti exei kapia logiki i skepsi sou... omos esto oti to anigi enas... kai ton katigoris... pai ston astinomia kai panw sto xartonomisma exei ta daxtilika sou apotipomata... ;)
kai mia kai einai 200aevro... ta stroumfakia tha prospathisoun na dielefkanoun tin upothesi kai tin patises... ;)
to thema einai to eksis... i trapeza den prospathei na sou plasari tipota... otan vroun plasta... prospathoun na ta plasaroun se alli trapeza... kai ama den mporoun epikinonoun me astinomia... ;) alla oxi se pelates... giati o mesos pelatis tha paei ekei kai tha kanei to magazi mpourdelo, tha ginoun rompa giati tha skasoun kanalia... tha tous pane mesa ktl ktl...
epidi edo kai kati mines... autos pou paradidi plasta xartonomismata... den timorite... (eimai 99% sigouros...) gia kalo kai gia kako rotiste kana gnosti nomikwn... otan sou erthei to plasto... pas pali pisw sto idio tamio... kai enimerwneis evgenika ton kirio/kiria tamia... oti tha sou to allaksei... i' tha epikinonisis me tis arxes kai kirios mia arxi pou legete tileoptiko kanali... ;)
to thema poio einai... ta plasta ta vazoun oi tamies kai pernoun ta alithina... an sou exei kanei malakia... tote tha exei kai alla plasta... apokliete na pires to telefteo... oso gia na apodikseis oti to pires apo auti... ta daktilika apotipomata arkoun... ;)
kai an deis oti den einai prothimi na to sizitisi, pas ston diefthinti... an kai autos den einai prothimos na to sizitisi, arxizeis kai fonazeis mprosta stous allous pelates oti sou dosan plasto... opote tote einai pou tha arxisi na tous louzi krios idrotas kai na doulevei to peptikos tous sistima ligo kalitera... giati fantazeste na pisis 10-20-30 pelates tous oti dinoun plasta? ;)
i ousia einai mia... an perasi polus kairos... 1-2 meres, apo otan to pires... den mporeis na kaneis kai polla... giati den tha mporeis pleon na apodikseis tipota...
oso gia to palikari me to komeno... tixero einai... giati kanonika sou dinoun tin aksia tou komatiou pou exeis... diladi miso 100evro= 50 evro... 90% tou 100arikou = 90 evropeoi kai paei legontas... ;)
Καλά τα είπες, στο τέλος μου τα χάλασες!
Ε, όχι και τυχερος! :nono:
Ε, μα! Όσα λές παραπάνω, με συνοπτικές διαδικασίες έκανα και θα έκανα και περισσότερα (δηλαδή ΑΚΡΙΒΩΣ όσα λές ίσως) άν δε μου το αλλάζανε!
Όχι τυχερός λοιπόν! ΤΡΕΛΟΣ!!! :evil:
Επειδή εκείνοι το έβαλαν στο ΑΤΜ, ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ?
:nono: :nono: :nono:
thanx guys ........μου αναπτερωνετε το ηθικο ..........θα κανω τσαμπουκα ,τελος .......τουλαχιστον θα παω με ψηλα το κεφαλι :mad:
Μα από τράπεζα??? Ελεος δλδ..
ΥΓ. Πάρε και τον DimChios μαζί σου για τον τσαμπουκά...
Καλά.. όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι. Να σου δώσει πλαστό η τράπεζα? Δλδ, πρέπει να κυκλοφορούμε κι εμείς με το μηχανηματάκι για να ελέγχουμε τα χαρτονομίσματα που μας δίνει η ΤΡΑΠΕΖΑ για να τους τρίψουμε το πλαστό στη μούρη? Μηνυσάρα πολυτελείας θέλουν. Ασταδιάλα πρωινιάτικο...
zolota, το εφαγες που το εφαγες το πακετο... οποτε μην καθεσαι: ξεκινα με τις μηνύσεις σου, καταγγελία σε ό,τι αρμόδιο όργανο σχετίζεται με τράπεζες κλπ κλπ... λίγο πακέτο παραπάνω, αλλα δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι.
mats8282
14/03/2007, 10:36
Αμα το κυνηγησεις λιγο λογικα θα στο αλλαξουνε...πηγα ενα απογευμα να βαλω λεφτα σε μηχανημα και ρε παιδια μου εκοψε ενα 50αρικο στα 2...Περνω τηλεφωνο στην γραμμη εξυπηρετησης της Εθνικης και τους λεω ετσι και ετσι εγινε...Το μονο που μπορουσα να κανω ηταν να παω την αλλη μερα το πρωι στην τραπεζα να δω τι θα μου πουνε...Πηγα μεσα και αφου τσακωθηκα με τους μαλ@κες οι οποιοι επιμενουν οτι το μηχανημα δεν σκιζει χαρτονομισματα το αλλαξανε....Ουτε ευρω δεν αξιζει να χαριζεις στις τραπεζες κλεβουν πολλα ηδη (Ακουσατε κερδη η Εθνικη το 2006??????).....
http://www.nbg.gr/pr_release_resb.asp?P_ID=1032 κοιταξτε εδω....Η αμα βαριεστε να σας πω.... 1,141,000,000 προ φορων τελικο αποτελεσμα 990,000,000 ευρω καθαρα κερδη...Βαλτους το 200αρι εκει που πρεπει
GIXXERAKIAS
14/03/2007, 11:29
Μια καλη λυση ειναι να πας στο βενζιναδικο και να φουλαρεις το αμαξι σου και να παρεις και τα ρεστα!:wave2:
:nono: :nono: Οχι σημερα ομως!!!:rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
DimChios
14/03/2007, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Μα από τράπεζα??? Ελεος δλδ..
ΥΓ. Πάρε και τον DimChios μαζί σου για τον τσαμπουκά...
Θα μου βγεί το όνομα σε λίγο, κοίτα να δείς! :rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λεωνίδας
14/03/2007, 13:50
κλικ (http://www.kepka.org/Grk/Lgs/Carriers/00Bank.htm) :wave2:
oxidisingDeamon
14/03/2007, 14:09
Καλά.. όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι. Να σου δώσει πλαστό η τράπεζα? Δλδ, πρέπει να κυκλοφορούμε κι εμείς με το μηχανηματάκι για να ελέγχουμε τα χαρτονομίσματα που μας δίνει η ΤΡΑΠΕΖΑ για να τους τρίψουμε το πλαστό στη μούρη? Μηνυσάρα πολυτελείας θέλουν. Ασταδιάλα πρωινιάτικο...
vasika den kserw pws mporoun na plasaristoun stin athina ta plasta... pantos se mikres kinonies... (i.e. edw pou menw) oses fores exoun pesi plasta sti agora... tamias apo trapeza ta exei riksi... kai mias kai i mana mou doulevei se trapeza... apo ekei kserw oti meta prospathoun na ta plasaroun se alli trapeza gia na ta ksefortothoun... alla anyway...
oso afora to sxolio peri tixis gia to komeno... auto pou lew den einai oti eisai tixeros pou sto allaksan... alla oti sou dosan tin aksia tou oloklirou... giati ama exeis komati, i aksia tou einai to pososto tou oloklirou pou exeis... ;)
toutestin ama pas na psonisis kai theleis na plirosis 5 peous, kai exeis 10evro tote to koveis sti mesi, to dineis kai kratas to miso opote exei o kathenas ena komati twn 5 evro... ;) vevea to oti na katastreveis xartonomismata einai adikima kai timorite apo to nomo to paravlepoume... alla akros theoritika mporeis na to kaneis... (asxeto ama to dexthoun i' oxi...) ama den se tsimpisoun... :P
oso afora to sxolio peri tixis gia to komeno... auto pou lew den einai oti eisai tixeros pou sto allaksan... alla oti sou dosan tin aksia tou oloklirou... giati ama exeis komati, i aksia tou einai to pososto tou oloklirou pou exeis... ;)
Και σε μένα έιχε τύχει ένα 50αρικο κομμένο στην άκρη λίγο. Είχα σηκώσει απο ATM για να πάω να πληρώσω σε άλλη τράπεζα και εκεί ο ταμίας μου πε να το παω πισω να μου το αλλάξουν. Θα μπορούσα να μην πάω, μιας και το 50αρικο θα το παίρναν σίγουρα αλλού. Σκέφτηκα όμως να δω αν είναι ευκολο να το αλλάξουν. Τελικά μου το άλλαξαν αλλα δεν ήταν καθόλου εύκολο. Μεχρι τον διευθυντή της τράπεζας έφτασα να μιλάω, και να μου κάνει ερωτήσεις του στύλ τι δουλειά κάνεις και άλλα τετοια ασχετα, για να δει πόσο σημαντικός πελάτης τους είμαι.
Για το 200αρικο πάντως θα πήγαινα αστυνομία, αν δεν μου το άλλαζαν.
πηγα ,φωναζα,μαλωσα (εθνικη τραπεζα) και δεν πηρα μια :mad: .........βλεπεις δεν ειμαι καλος πελατης (μεχρι 600Ε ειχα καταθεση ) ,τους σιχτιρισα ολους κι εφυγα .......ηρθε η πολιτσια να με παρει αλλα τους εγραψα κι αυτους κι εφυγα αλλα με το χαρτι στην τσεπη .θα παω σε δικηγορο να δω τι μπορει να γινει.
θα γινω κουκουλοφορος ,γκαζακιας :a016: ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ :a08:
Υ.Γ. ζητω να αγορασω καραμπινα ,σετ με χειροβομβιδα
ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ :a08:
Ο ποιος?? Θα το ρίξεις στο άλμα εις ύψος?
Η μήπως λες για τον Παλαιοκώστα?
:)
DimChios
14/03/2007, 16:40
πηγα ,φωναζα,μαλωσα (εθνικη τραπεζα) και δεν πηρα μια :mad: .........βλεπεις δεν ειμαι καλος πελατης (μεχρι 600Ε ειχα καταθεση ) ,τους σιχτιρισα ολους κι εφυγα .......ηρθε η πολιτσια να με παρει αλλα τους εγραψα κι αυτους κι εφυγα αλλα με το χαρτι στην τσεπη .θα παω σε δικηγορο να δω τι μπορει να γινει.
:sick: :sick:
:rolleyes:
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΡΕ!!!
oxidisingDeamon
14/03/2007, 17:02
lipon rotisa ti mana mou perisoteres plirofories (epidi doulevei se trapeza), kai mou ipe to eksis... i trapeza den anagnorizi tipota tetio, afou otan pernei ta fragka, ta pernaei apo to mixanima pou ta metra kai to idio mixanima kitaei gia plasta, kai tan dinei fragka pali ta perna apo to mixanima pou ta metra ara ta ksanakita gia plasta... opote, opote ginete kati tetio, panta o tamias kanei ti malakia... o opoios kai vevea den prokite na anagnorisi oti sou pasare plasto... proton giati tha to antikatastisi me kanoniko apo tin tsepi tou... kai deftero giati tha exei tis kirosis tou... kai apo oti mou ipe... to kalitero pou exei na kanei kapoios, ama exei plasto einai na paei astinomia, opou ekei an ontos to pire apo tin sinkekrimeni trapeza tha fanei logo daxtilikwn apotipomatwn tou tamia...
to simantiko simio... oti kai na ginei... i trapeza den exei kamia doulia... diladi apo ekei kai pera pas esu enantion tou tamia... oxi esu enantion tis trapezas (kai auto einai kalo giati toulaxiston den ta vazeis me koloso)
auto pou mou ipe kai me anisixise pantos, einai oti ama den mporeis na apodikseis poios sto plasare... na tou gms to kerato, i' den mporesis na to plasareis... apla xaneis ta xrimata sou... an apla to paradosis stin astinomia apla to xaneis... episis an den apodixthei tipota pali apla xaneis ta xrimata sou...
me ton dikigoro, to mono pou mporeis na kaneis, einai na sigourefteis (kai kalo einai na sigoureftis) an tha se mazepsoun stin astinomia i' tha ksekinisis mia diadikasia na apodikseis poios sto edose... ;) pantos sigoura den mporeis na kinitheis enantion tis trapezas, epidi exei provlepsei diadikasies entopismou plaston, kai einai kalimeni... :( btw osa ligotera xeria to piasan toso poio pithanon einai na apodixthei apo pou to pires...
vevea auto pou den kserw, einai an upothesoume oti pas stin astinomia, apodikniete pou to vrikes... an ektos autos apo tis kirosis ktl ktl, poso diskolo i' efkolo tha einai na ton upoxreosis na se apozimiwsei...
GIXXERAKIAS
14/03/2007, 19:59
Υ.Γ. ζητω να αγορασω καραμπινα ,σετ με χειροβομβιδα Eγω σου ειπα την καλυτερη λυση για να μην σκας και δεν ακουσες φιλε μου:rolleyes:
Πηγαινε σε ενα βενζιναδικο,φουλαρε,παρε ενα αρωματακι δωρο για το μαξι σου,παρε και τα ρεστα και φυγε σαν κυριος!
Και μετα ασε τον μαλακα τον βενζινα να χασει τα φραγκα οταν παει να τα καταθεσει στην τραπεζα,ουτως η αλλως μας τα τρωνε οι γ@μιο@#$%δες ασ την φαει στον κ@λο και αυτος μια φορα:D :D
τα νευρα μου με την κ@λο βενζινη(ασχετο:p ):evil:
παντως η καταθεση γινεται χωρις φακελο ..........πες οτι παω να το ριξω μεσα .............υπαρχει τροπος να με βρουνε??δλδ καταγραφεται καπου οτι κατεθεσα χαρτονομισμα 200 Ε και π.χ ενα χαρτονομισμα 100Ε :confused: ...........
αν το διαβασει για πλαστο θα μου το φαει η θα μου το επιστρεψει?? :confused:
Ο ποιος?? Θα το ρίξεις στο άλμα εις ύψος?
Η μήπως λες για τον Παλαιοκώστα?
:)
:D πωπω απο την τρελλα μου μπερδεψα και τα ονοματα ................ΝΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ :beer:
αν το ποστ ειναι για σφαξιμο ας κοπει .........καταλαβαινετε ετσι?? μας βλεπουν και πιθανον .....ρουφιανοι :mad:
αλλα επειδη δε μασαω λεω και ονοματεπωνημο για τυχον περιεργους ........με λενε Αρτεμη Μητσοτακη και ευχομαι σε ολους καλη χρονια
oxidisingDeamon
14/03/2007, 21:40
παντως η καταθεση γινεται χωρις φακελο ..........πες οτι παω να το ριξω μεσα .............υπαρχει τροπος να με βρουνε??δλδ καταγραφεται καπου οτι κατεθεσα χαρτονομισμα 200 Ε και π.χ ενα χαρτονομισμα 100Ε :confused: ...........
αν το διαβασει για πλαστο θα μου το φαει η θα μου το επιστρεψει?? :confused:
eisai sigouros? giati den nomizw na min exei fakelous... ektos apo auto... kseroun poia xartonomismata edose o kathenas...
Draculas-GR
15/03/2007, 10:32
Πρέπει να σας πω τι έπαθα εγω με την Εθνική..
Ηθελα να παραγγείλω μια φωτ. μηχανή απο το Internet.
Για την πληρωμή είχα δυο επιλογές: Πιστωτική ή τραπεζικό έμβασμα..
δεν ήθελα να μπλέξω με πιστωτικές, οπότε λέω θα το κάνω με τραπεζικό έμβασμα..
πάω στην εθνική, (ήταν μια χοντη πίπα στο ταμείο) της δείχνω τις οδηγίες που εκτύπωσα απο την σελίδα, της εξηγώ τι θέλω να κάνω (για όσους δεν ξέρουν, το έμβασμα-λεφτά φεύγει απο την μία τράπεζα, και πάει στην τράπεζα που συνεργάζεται η εταιρία που κάνεις την παραγγελία)
Εντάξει μου λέει.. είναι και 17? τραπεζικά έξοδα.. ΟΚ λέω εγω, πάρτα!
φεύγω λοιπόν ήσυχος, οτι σε 5-10 μέρες θα έχω την φωτογραφική!
πέρασε σχεδόν ενας μήνας, οπότε με παίρνουν τηλέφωνο απο την Εθνική, οτι το έμβασμα επέστρεψε πίσω..
Πάω εκεί, το ψάξαμε λίγο, και διαπιστώνω οτι η διεύθυνση του ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ των χρημάτων είναι (λανθασμένα) η τράπεζα της εταιρίας, και οχι η ίδια η εταιρία που έκανα την παραγγελία!
και μου λένε το απίστευτο: μπορείς να πάρεις τα λεφτά πίσω, αλλα έχει και τραπεζικά έξοδα 27?, ή μπορούμε να τα ξαναστείλουμε (με 17?).
Φρίκαρα!
πήρα τα λεφτά πίσω μειωμένα κατα 43?, έχασα ενα μήνα στην αναμονή, αγόρασα μια σφεντόνα με λάστιχο σιλικόνης, μαζεψα απο την παραλία βότσαλα, περιμένω να περάσει λίγος καιρός απο το "συμβάν" και θα τους Γ@ΜΗΣΩ τις Τζαμαρίες!!!!
Λεφτά απο εμένα δεν θα βγάλουν οι μπάσταρδοι!!
(φυσικά δεν αναφέρω, οτι ΔΕΝ δέχτηκαν οτι ήταν δικό τους λάθος..)
eisai sigouros? giati den nomizw na min exei fakelous... ektos apo auto... kseroun poia xartonomismata edose o kathenas...
φακελους δεν εχει σιγουρα ..........δεν ξερω αν καταγραφεται ο αριθμος του χαρτονομισματος ..........
ε δεν πανε να ..... οταν κανεις αναληψη πλαστο και το πας πισω σου κανουν τον κινεζο .
βρηκα την λυση ομως :D
GIXXERAKIAS
15/03/2007, 18:59
βρηκα την λυση ομως :D Για πε και μας:confused: :D
DimChios
15/03/2007, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Για πε και μας:confused: :D
:nono: :nono:
Θα έλεγα καλύτερα με π.μ! Όχι εδώ! :winka:
κι εγώ θέλω Ζολ... :D
Λεωνίδας
15/03/2007, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Draculas-GR
(...)αγόρασα μια σφεντόνα με λάστιχο σιλικόνης(...) από ποιο site :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
16/03/2007, 11:40
Απο όσο θυμάμαι απο αναφορές στα ΜΜΕ , σε μια συζήτηση "παραθυριών" με νομικούς , είχαν πει τα εξής.
- Στην αστυνομία όταν δώσετε πλαστό, ερευνάται η συμμετοχή σας στην υπόθεση και αν είσαστε μέλος σπείρας πλαστογραφίας (μα... πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι για να αυτο-καρφωθείς);
- Οι τράπεζες απο την στιγμή που βγείτε απο το ταμείο τους , δεν αλλάζουν το χαρτονόμισμα, καθώς δεν είναι λέει σε θέση να διαπιστώσουν αν πράγματι προήρθε απο αυτούς ή οχι... (με απλά λόγια αν πάρεις και δεν τσεκάρεις... την γάμησες!)
- Οι παραλήπτες χαρτονομισμάτων ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ τον έλεγχο των χαρτονομισμάτων απο ειδικό μηχάνημα πριν την παραλαβή τους απο τα ταμεία. Στα ΑΤΜ λογικά έχουν ελεγχθεί απο ειδικό μηχάνημα... Αν παρόλα αυτά παραλάβετε πλαστό , τότε και μόνο τότε , λέει ,... ελέγχουν αποτυπώματα για το ποιός το τοποθέτησε. (Να έχετε υπόψη οτι ενα νόμισμα αλλάζει δεκάδες χέρια πριν γίνει αντιληπτό οτι είναι πλαστό!!) Επίσης αυτός τραβάει σε χρόνο κτλ...
Ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρετε ενα ανιχνευτή χειρός (υπάρχει!) και την στιγμή που λαμβάνετε χρήματα (ειδικά 50-100-200-500?) να τα τσεκάρετε επιτόπου , μπροστά στην κάμερα του ΑΤΜ, για να υπάρχουν αποδείξεις αν τυχόν πέσετε σε τέτοια λούμπα.
Δυστυχώς αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος.
Gandalf
oxidisingDeamon
16/03/2007, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Απο όσο θυμάμαι απο αναφορές στα ΜΜΕ , σε μια συζήτηση "παραθυριών" με νομικούς , είχαν πει τα εξής.
...
- Οι παραλήπτες χαρτονομισμάτων ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ τον έλεγχο των χαρτονομισμάτων απο ειδικό μηχάνημα πριν την παραλαβή τους απο τα ταμεία. Στα ΑΤΜ λογικά έχουν ελεγχθεί απο ειδικό μηχάνημα... Αν παρόλα αυτά παραλάβετε πλαστό , τότε και μόνο τότε , λέει ,... ελέγχουν αποτυπώματα για το ποιός το τοποθέτησε. (Να έχετε υπόψη οτι ενα νόμισμα αλλάζει δεκάδες χέρια πριν γίνει αντιληπτό οτι είναι πλαστό!!) Επίσης αυτός τραβάει σε χρόνο κτλ...
...
Gandalf
vasika ta perisotera mixanimata pou metrane xartonomismata, elenxoun kai gia plasta... opote to kathe xartonomisma pou vgenei apo to tamio... exei elenxthei... 2 fores malista... mia kata tin paralavi kai mia kata tin paradosi... (giauto legame kai prin oti oi trapezes exoun provlepsei diadikasies gia na einai kalimenes...)
BTW ama ksexasete xartonomisma sti tsepi kai mpei sto plintirio, meta ta mixanimata to anagnorizoun san plasto... (opote prosekte pos plenete ta leromena xartonomismata sas i.e. kseplima xrimatwn) :P
Gandalf dr685sm
16/03/2007, 15:41
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω...
Τα μηχανήματα καταμέτρησης είναι ικανά σαφώς να διαχωρίζουν το τι χαρτί είναι τυπωμένο το κάθε νόμισμα , βάσει διαστάσεων νομίζω που περνάνε στο firmware τους ,που αφορά πάχος χαρτιού κτλ.
Δεν είναι ικανά όμως να ανιχνεύσουν , ειδικά χαρακτηριστικά , όπως είναι τα ανάγλυφα αποτυπώματα στο χαρτονόμισμα ή να διαβάσουν "υδατογραφήματα".
Εκτός και αν όταν βγαίνουν απο τις σακκούλες της Ελληνικής Τράπεζας ή απο την Κάσα τα περνάνε μέσα απο ανιχνευτές, πράγμα που προσωπικά δεν το πιστεύω.
Τελος πάντων , δεν είμαι ειδικός επί του θέματος και δεν θα είμαι απόλυτος , αλλά θεωρώ οτι το να το ελέγχω και εγώ αν μπορώ με ενα δικό μου μαραφέτι , είναι καλύτερο απο το να περιμένω τον άλλον να είναι οκ... πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 200 - 500€ όπως εδώ.
Gandalf
αν παντρευτει κανεις απο δω μεσα θα ερθω να του το καρφιτσωσω :lol: παλιο καλο εθιμο
να το δωσω στα φαναρια ?? :confused:
θα παω στον παραδεισο ρε μπουστη μου :evil:
oxidisingDeamon
16/03/2007, 16:48
αν παντρευτει κανεις απο δω μεσα θα ερθω να του το καρφιτσωσω :lol: παλιο καλο εθιμο
να το δωσω στα φαναρια ?? :confused:
θα παω στον παραδεισο ρε μπουστη μου :evil:
nomiza oti mono stin kipro to exoun auto to ethimo me to karfitsoma sto nifiko... :D
BTW prepei na einai panw sto nifiko i' kati tetio giaiti ama to dosis se fakelaki, tha kseroun poios to edose kai tha se kinigane... :P
να πας να πιεις κανα δυο ποτακια με φιλους σε κανα κολομπαρο.:winka:
και το 200αρι θα σου χαλασουν και θα σε τριψουν τα γκομενακια :D :D
βεβαια εαν σε πιασουν.......
θα σε βγαλουν στο κλαρι:lol: :lol: :lol:
DimChios
02/04/2007, 09:38
ΖΩΛΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Μόλις άκουσα στο ράδιο ότι ένας τύπος πιάστηκε στον ΟΤΕ όπου πήγε να πληρώσει με πλαστό 200ευρω το οποίο είχε πάρει από την τράπεζα! Αστυνομίες, αποτυπώματα κτλ...
Ο τύπος όμως κινήθηκε έπειτα δικαστηκώς και αποζημιώθηκε με 3000 ευρώ!!!
Πλέον η υπόθεση θεωρείται δεδικασμένη και για άλλες τέτοιες περιπτώσεις μιάς και λεεί έχουν υπάρξει!
ΨΑ'ΧΤΟ ΡΕ!!!
Αυτά για την εμπιστοσύνη και τις επιτροπές του κώλου των τραπεζών που ανέφερε κάποιος!
Τρία χρόνια δικαστικού αγώνα
Αποζημίωση 3.000 ευρώ σε πολίτη, ο οποίος πήρε από Τράπεζα πλαστό χαρτονόμισμα των 200
Το ποσό των 3.000 ευρώ για ηθική βλάβη επιδίκασε το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης σε συνταξιούχο, ο οποίος είχε πληρωθεί από Τράπεζα με πλαστό χαρτονόμισμα των 200 ευρώ.
«Πήγαινα πάντα στο ίδιο κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στο σιδηροδρομικό σταθμό, επειδή δεν έχει πολλή κίνηση. Εκείνη τη φορά δεν ήταν στο γκισέ ο ταμίας που έβλεπα συνήθως, αλλά μια κοπέλα» εξηγεί ο κ.Αποστολίδης, μιλώντας στα Νέα της M.Δευτέρας.
O συνταξιούχος εισέπραξε τα χρήματά του, χωρίς να αντιληφθεί ότι ανάμεσα στα χαρτονομίσματα βρισκόταν και ένα πλαστό των 200 ευρώ. Αυτό το διαπίστωσε περίπου ένα μήνα αργότερα, όταν πήγε να πληρώσει τον λογαριασμό του στον OΤΕ.
«Μου είχαν μείνει 500 ευρώ, δύο διακοσάρια και ένα κατοστάρικο, πού να ξέρω εγώ ότι ήταν πλαστό» είπε.
Στο υποκατάστημα του OΤΕ, του είπαν πως έπρεπε να ειδοποιήσουν την Αστυνομία, ο ίδιος δεν είχε καμία αντίρρηση και τότε άρχισε η διαδικασία εις βάρος του.
«Μου πήραν αποτυπώματα, μου τράβηξαν φωτογραφίες, με έστειλαν στον εισαγγελέα. Εγώ τους έλεγα ότι έπρεπε να κάνουν τη δουλειά τους, αφού καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» τόνισε.
Παράλληλα, απευθύνθηκε και στη διοίκηση του Ταμιευτηρίου, η οποία -όπως εξηγεί- τον αντιμετώπισε με αγένεια και σκεπτικισμό. «Έμμεσα μου έλεγαν ότι εγώ είχα βάλει το πλαστό. Είχα βγει από τα ρούχα μου στο δικαστήριο και δεν μπορούσα να παρέμβω».
Σημειώνεται ότι η δικαίωσή του αποτελεί και δεδικασμένο πλέον για παρόμοιες περιπτώσεις.
news.in.gr
DimChios
02/04/2007, 16:45
VANDA! :beer: :beer: :beer:
SeNNinhA
02/04/2007, 16:51
Επειδή ξέρω από τον μπατζανάκη μου που είναι περιφεριακός διευθυντης σε τράπεζα, σας λέω ότι οι περισσότερες τράπεζες δεν έχουν πολύ καλά μηχανήματα ελέγχου πλαστών χαρτονομισμάτων (λόγω κόστους) και αντιμετωπίζουν και οι ίδιες προβλήματα όταν τα καταθέτουν στην τράπεζα της Ελλάδος οπου δύσκολα περνάνε τα πλαστα.
Οπότε μην είστε και πολύ σίγουροι για τα χαρτονομίσματα που παίρνετε από τις τράπεζες.
DimChios
02/04/2007, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Επειδή ξέρω από τον μπατζανάκη μου που είναι περιφεριακός διευθυντης σε τράπεζα, σας λέω ότι οι περισσότερες τράπεζες δεν έχουν πολύ καλά μηχανήματα ελέγχου πλαστών χαρτονομισμάτων (λόγω κόστους) και αντιμετωπίζουν και οι ίδιες προβλήματα όταν τα καταθέτουν στην τράπεζα της Ελλάδος οπου δύσκολα περνάνε τα πλαστα.
Οπότε μην είστε και πολύ σίγουροι για τα χαρτονομίσματα που παίρνετε από τις τράπεζες.
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!
:beer: :beer: :beer: :beer:
:mad: ελα ρε αρχοντα ,που ησουνα ??? τωρα ειναι αργα ,πεταξε το πουλακι .......:a13:
DimChios
03/04/2007, 00:47
:mad: ελα ρε αρχοντα ,που ησουνα ??? τωρα ειναι αργα ,πεταξε το πουλακι .......:a13:
Τί να σε κάνω που τώρα το άκουσα κι εγώ...
Σε σκέφτηκα αμέσως όμως, δεν μπορείς να πείς! :D