Σύνδεση

View Full Version : παραλίγο...να μην ξαναπόσταρα εδώ!

filipp0s
14/03/2007, 08:36
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν μου αρέσει που ξαναποστάρω εδώ, έπειτα από τόσο καιρό, (υπήρξαν λόγοι που με κράτησαν μακριά) για άσχημο λόγο και πάλι...αλλά αυτό που μου μου συνέβη χθές ήταν το χειρότερο που έχω ζήσει στα χρόνια που οδηγώ μηχανάκι...

Κι αρχίζω: Ανέβαινα τη βουλιαγμένης με το παπί της δουλειάς με μια κούτα με βιβλια πίσω και με καμμιά 60αριά χιλιόμετρα και στο ύψος της Ηλίουπολης, κι ενώ πηγαίνω κανονικά στη μεσαία λωρίδα, δεν ξέρω τι σκατά πατάω και το πίσω λάστιχο χωρίς καμμιά προειδοποίηση κλατάρει ΕΝΤΕΛΩΣ!!!
Αρχίζω λοιπόν μια τρελή πορεία για περίπου 300 μέτρα με το μηχανάκι να πηγαίνει όπου γουστάρει, να μου διπλώνει το μπροστινο, να φεύγει δεξιά κι αριστερά, να φεύγει το λάστιχο και να πηγαίνει με τη ζάντα...μιλάμε παιδιά τα είδα όλα!!! Πώς τα κατάφερα να το κρατήσω, να κοιτάξω δεξιά και τελικά να σταματήσω στην άκρη του δρόμου, στα 30 εκατοστά από κάτι παρκαρισμένα αυτοκίνητα που ήταν πάνω στη νησίδα του παράδρομου της βουλιαγμένης, δεν ξέρω, πραγματικά. Ξέρω βέβαια οτί μέσα στον πανικό μου λειτούργησα σχετικά ψύχραιμα και ΔΕΝ πλακώθηκα στα φρένα, πάταγα και άφηνα το πίσω μέχρι να καταφέρω να το ακινητοποιήσω εντελώς...

Κατέβηκα, άναψα τσιγάρο και έκανα μια μέρα να συνέλθω.
Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί άν είχα πέσει στη μέση της βουλιαγμένης (πίσω μου ερχόταν πούλμαν)...

Καλημέρα σε όλους/ες!:a05:

LsKostas
14/03/2007, 10:06
Ξέρω βέβαια οτί μέσα στον πανικό μου λειτούργησα σχετικά ψύχραιμα και ΔΕΝ πλακώθηκα στα φρένα, πάταγα και άφηνα το πίσω μέχρι να καταφέρω να το ακινητοποιήσω εντελώς...
Aυτό ακριβως σε εσωσε... :beer: :beer: :beer:
Αυτο ακριβως ξεχωριζει τον καλο οδηγο!!!
Μπραβο,ειναι ωραιο να ακους για τετοια σωστη αντιδραση.

Παντα ορθιος φιλαρακο:wave2:

VANDA
14/03/2007, 10:09
Μπράβο για την ψυχραιμία σου. Σαν να διάβαζα θρίλερ ήταν. Να 'ναι το τελευταίο στραβό κι ανάποδο που σου συμβαίνει. :wave2:

Cpt. Haddock
14/03/2007, 10:11
:eyepop:

πάλι καλά ρε συ...

:sick:

άντε, ποτέ ξανα

:beer:

byron
14/03/2007, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Αρχίζω λοιπόν μια τρελή πορεία για περίπου 300 μέτρα......

:confused: πόσα;

Tropeas
14/03/2007, 10:14
Τυχερός και εμπειρικός ταυτόχρονα...
ευχομαί ποτέ ξανά τέτοια,
ή τουλάχιστον να τα καταφέρεις να τα αποφεύγεις το ίδιο...:wave2:

filipp0s
14/03/2007, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
:confused: πόσα;

Ασ' τα μιλάμε μαμησε τα, τρελάθηκα για να το κρατήσω... καλά διάβασες!

Ευχαριστώ πάντως ρε παίδες, τη χρειάζομαι την υποστήριξη!:beer: :wave2:

sapila racing
14/03/2007, 10:22
Αυτο κι αν είναι...αφού εισαι ΟΚ όλα καλά :wave2:

byron
14/03/2007, 10:22
Ασ' τα μιλάμε μαμησε τα, τρελάθηκα για να το κρατήσω... καλά διάβασες!

Ευχαριστώ πάντως ρε παίδες, τη χρειάζομαι την υποστήριξη!:beer: :wave2:

:rolleyes: :sick: οκ....... Αν και μου φαίνονται (εξωφρενικά) πολλά τα μέτρα. Πάντα όρθιος :wave2:

VANDA
14/03/2007, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
:rolleyes: :sick: οκ....... Αν και μου φαίνονται (εξωφρενικά) πολλά τα μέτρα. Πάντα όρθιος :wave2:

Κι όμως.. κι εγώ, όταν με βρήκε μια ηλίθια στο τιμόνι (δεν με είδε, κοιτούσε από την άλλη.. :rolleyes: ) και άρχισα την τρελή πορεία, δεν πίστευα πού είχα φτάσει μετά μέχρι να έρθει το μηχανάκι στα ίσια του.

byron
14/03/2007, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
με βρήκε μια ηλίθια στο τιμόνι

:a011: :a011: :a7: :a7: μα καλά βρε vanda, δεν έχεις μάθει ακόμα να αποφεύγεις τις γυναίκες οδηγούς ; :lol:

:wave2:

panagiotispapa
14/03/2007, 11:00
Υπάρχουν και χειρότερα φίλε... Το τελευταίο τετράμηνο μου έχει σκάσει μια φορά το πίσω με ταχύτητα περίπου 70 km/h (είχε καρφωθεί κομμάτι από γυαλί !!!!) , μετά το μπροστινό με χαμηλή ταχύτητα (είχε φθαρεί η σαμπρέλα με αποτέλεσμα να ανοίξει μια ελάχιστη τρυπίτσα - σαν από καρφίτσα) και μετά ξανά το πίσω με ταχύτητα 100 km/h στην εθνική ένα πρωί που πήγαινα στη δουλειά :cry: Ωστόσο σε καμιά από αυτές τις περιπτώσεις δεν έπεσα. Για την ακρίβεια η μοναδική μου πτώση το τελευταίο τετράμηνο ήταν εχτές στο γκαράζ, επειδή 'νόμιζα' ότι είχα κατεβάσει το stand ....:a31: ........και είναι βαρύ το άτιμο το Transalp :bigcry: Οπότε μην ψαρώνεις, τα σκασμένα λάστιχα είναι από τις καταστάσεις που είτε τις αποδέχεσαι ή παρατάς το μηχανάκι και παίρνεις κουτί......

crs-k
14/03/2007, 11:20
.....................
το πίσω λάστιχο χωρίς καμμιά προειδοποίηση κλατάρει ΕΝΤΕΛΩΣ!!!
.....................
πάταγα και άφηνα το πίσω
.....................

Λυπαμαι για την περιπετεια σου και ευχαριστηθηκα που δεν επαθες κατι τελικα. :smilea:

Αλλα ρε παιδια ...

Δεν σας εχει πει κανεις και ποτέ οτι ΟΛΑ τα οχηματα (των ερπυστριοφορων εξαιρουμενων) φρεναρουν με τα ΜΠΡΟΣΤΝΑ φρενα? :confused:

Ειδικα οταν το πισω εχει "σκασμενο" λαστιχο ... :a24:

:wacko:

filipp0s
14/03/2007, 11:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Λυπαμαι για την περιπετεια σου και ευχαριστηθηκα που δεν επαθες κατι τελικα. :smilea:

Αλλα ρε παιδια ...

Δεν σας εχει πει κανεις και ποτέ οτι ΟΛΑ τα οχηματα (των ερπυστριοφορων εξαιρουμενων) φρεναρουν με τα ΜΠΡΟΣΤΝΑ φρενα? :confused:

Ειδικα οταν το πισω εχει "σκασμενο" λαστιχο ... :a24:

:wacko:

Αν πάταγα μπροστινό με το τιμόνι να διπλώνει συνέχεια θα είχα φύγει ή δεξιά ή αριστερά!(προτιμώ το αριστερά πάντως!:lol: )

crs-k
14/03/2007, 11:47
Αν πάταγα μπροστινό με το τιμόνι να διπλώνει συνέχεια θα είχα φύγει ή δεξιά ή αριστερά!(προτιμώ το αριστερά πάντως!:lol: )

Γιατι με το πισω (και το σκασμενο λαστιχο) νομιζεις οτι εσυ σταματησες? :look:

Βαρεθηκε το μηχανακι και σταματησε μονο του! :dizzy: :lol:

Γι' αυτο εκανες και 300μ να σταματησεις εξαλλου ... :p :lol:

dirtbird
14/03/2007, 12:10
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν μου αρέσει που ξαναποστάρω εδώ, έπειτα από τόσο καιρό, (υπήρξαν λόγοι που με κράτησαν μακριά) για άσχημο λόγο και πάλι...αλλά αυτό που μου μου συνέβη χθές ήταν το χειρότερο που έχω ζήσει στα χρόνια που οδηγώ μηχανάκι...

Κι αρχίζω: Ανέβαινα τη βουλιαγμένης με το παπί της δουλειάς με μια κούτα με βιβλια πίσω και με καμμιά 60αριά χιλιόμετρα και στο ύψος της Ηλίουπολης, κι ενώ πηγαίνω κανονικά στη μεσαία λωρίδα, δεν ξέρω τι σκατά πατάω και το πίσω λάστιχο χωρίς καμμιά προειδοποίηση κλατάρει ΕΝΤΕΛΩΣ!!!
Αρχίζω λοιπόν μια τρελή πορεία για περίπου 300 μέτρα με το μηχανάκι να πηγαίνει όπου γουστάρει, να μου διπλώνει το μπροστινο, να φεύγει δεξιά κι αριστερά, να φεύγει το λάστιχο και να πηγαίνει με τη ζάντα...μιλάμε παιδιά τα είδα όλα!!! Πώς τα κατάφερα να το κρατήσω, να κοιτάξω δεξιά και τελικά να σταματήσω στην άκρη του δρόμου, στα 30 εκατοστά από κάτι παρκαρισμένα αυτοκίνητα που ήταν πάνω στη νησίδα του παράδρομου της βουλιαγμένης, δεν ξέρω, πραγματικά. Ξέρω βέβαια οτί μέσα στον πανικό μου λειτούργησα σχετικά ψύχραιμα και ΔΕΝ πλακώθηκα στα φρένα, πάταγα και άφηνα το πίσω μέχρι να καταφέρω να το ακινητοποιήσω εντελώς...

Κατέβηκα, άναψα τσιγάρο και έκανα μια μέρα να συνέλθω.
Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί άν είχα πέσει στη μέση της βουλιαγμένης (πίσω μου ερχόταν πούλμαν)...

Καλημέρα σε όλους/ες!:a05:

Από την περιγραφή σου δεν νομίζω ότι πάτησες κάτι αλλά ότι είτε το λάστιχο ήταν πολυκαιρισμένο, είτε ξεφούσκωτο (ειδικά για το βάρος που είχες) ή και τα 2.

Αφού δεν έπθες τίποτα όλα καλά, αλλά για θυμήσου σχετικά με αυτά που σου γράφω...:confused: :confused:

filipp0s
14/03/2007, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Από την περιγραφή σου δεν νομίζω ότι πάτησες κάτι αλλά ότι είτε το λάστιχο ήταν πολυκαιρισμένο, είτε ξεφούσκωτο (ειδικά για το βάρος που είχες) ή και τα 2.

Αφού δεν έπθες τίποτα όλα καλά, αλλά για θυμήσου σχετικά με αυτά που σου γράφω...:confused: :confused:

Όταν πήγα (μετα από ώρα) στο βουλκανιζατερ να το φτιάξω, το λάστιχο είχε ένα μεγάλο, τι μεγάλο... τεράστιο κόψιμο. Τώρα από κατάσταση...δεν ήταν ότι χειρότερο (το είχα αλλάξει σχετικά πρόσφατα) και από αέρα ήταν εντάξει, το είχα τσεκαρει πριν μια εβδομάδα...(λόγω βάρους βέβαια, ίσως να είχε κάτσει λίγο). Εννοείται πως έβαλα καινούργιο!:wave2: