View Full Version : Οrange Day
latris mixanis
15/03/2007, 00:08
DUKASII προλαβαίνεις να πας να δεις το αγαπημένο σου μηχανάκι:D
Στις 24/3 θα είναι και ο νέος Duke εκεί!!
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ (http://www.ktm.at/KTM-News.223.1.html?nodeID=100250&cHash=a3f4c875b2)
:beer:
ρε, υπηρχε και μια κανονικη ερωτηση στο thread το οποιο χαθηκε στο μαυρο σκοτος!
Θα γινει κατι αντιστοιχο στο ellada? Παρεπιπτοντως, το 690sm το δα χτες (hellinstore μιχαλακοπουλου) και εχω να πω οτι ΣΙΓΟΥΡΑ αδικειται απο τις φωτογραφιες (που ετσι κι αλλιως μ αρεσαν :lol: ) . Θα παιξει και test ride! Σ ενα μηνα ερχεται και το μαυρο το prestige :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
ρε, υπηρχε και μια κανονικη ερωτηση στο thread το οποιο χαθηκε στο μαυρο σκοτος!
Θα γινει κατι αντιστοιχο στο ellada? Παρεπιπτοντως, το 690sm το δα χτες (hellinstore μιχαλακοπουλου) και εχω να πω οτι ΣΙΓΟΥΡΑ αδικειται απο τις φωτογραφιες (που ετσι κι αλλιως μ αρεσαν :lol: ) . Θα παιξει και test ride! Σ ενα μηνα ερχεται και το μαυρο το prestige :wave2: Να με συγχωρείς ..δε τη προσεξα .
το πρεστιζε ειναι γαμω το εργαλείο.
εχει και διαφορετικα καποια πραμματακια παο το απλο..
latris mixanis
16/03/2007, 10:44
Σε οσα κείμενα διάβασα δεν είδα κάτι...
Βέβαια θα το ξανακοιτάξω για σιγουριά:D και θα ενημερώσω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
το πρεστιζε ειναι γαμω το εργαλείο.
εχει και διαφορετικα καποια πραμματακια παο το απλο..
εκτος απο ζαντες και χουφτες ... και 500 ευρω παραπανω, εχει τιποτ αλλο εξτρα?
Χμμμ έχω μεγάλη περιέργεια να δώ απο κοντά αυτές τις εξατμίσεις στο 690!!!:eyepop: :eyepop: