PDA

View Full Version : Αν τους την στήναμε?

gloum
15/03/2007, 11:08
Λέω...Συννενοούμαστε και αφήνουμε ένα μηχανάκι κάπου που είναι εύκολο να κλαπεί.Αλλά εμείς το παρακολουθούμε κάπου που δεν φαινόμαστε.Μεγάλη παρέα εννοείτε.Και με το που σκάνε τα κλεφτρόνια τσουπ τους αλλάζουμε τα φώτα και φωνάζουμε την αστυνομία.Και το ξανακάνουμε κλπ μέχρι να πίασουμε μεγάλη μπάζα.Δεν ξέρω νομικά κολλήματα κλπ.Μπορεί να γίνει κάτι?Μου ήρθε χθες το βράδυ λόγω αγανάκτησης εξαίτιας δεύτερου φίλου που του κλέψανε μηχανή μέσα σε μία εβδομάδα.

ΥΓ:Κυρ διαχηριστές αν προσβάλει το ποστ η γενικά απαγορεύετε να βάζουμε τέτοια σουτάρετέ το με τις ευλογίες μου:D

DUKASII
15/03/2007, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Λέω...Συννενοούμαστε και αφήνουμε ένα μηχανάκι κάπου που είναι εύκολο να κλαπεί.Αλλά εμείς το παρακολουθούμε κάπου που δεν φαινόμαστε.Μεγάλη παρέα εννοείτε.Και με το που σκάνε τα κλεφτρόνια τσουπ τους αλλάζουμε τα φώτα και φωνάζουμε την αστυνομία.Δεν ξέρω νομικά κολλήματα κλπ.Μπορεί να γίνει κάτι?Μου ήρθε χθες το βράδυ λόγω αγανάκτησης εξαίτιας δεύτερου φίλου που του κλέψανε μηχανή μέσα σε μία εβδομάδα.

ΥΓ:Κυρ διαχηριστές αν προσβάλει το ποστ η γενικά απαγορεύετε να βάζουμε τέτοια σουτάρετέ το με τις ευλογίες μου:D kai toys th peftete 10 atoma..bgazei o enas apo aytoys toys kleftes ena koympoyri..

kai to gyrnate sto 100 ari me tempodion ..:rotflmao: :lol: :rotflmao:

latris mixanis
15/03/2007, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
kai toys th peftete 10 atoma..bgazei o enas apo aytoys toys kleftes ena koympoyri..

kai to gyrnate sto 100 ari me tempodion ..:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Κάτι σε Κεντέρη και Θάνου?? :rotflmao: :rotflmao:

lilipoua
15/03/2007, 11:16
Πείτε στον Sniper να δώσει το καινούργιο για δόλωμα!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gloum
15/03/2007, 11:16
Είναι ότι πιο εύκολο να βγάλεις φωτογραφίες το φορτηγάκι πχ που έρχετε να σηκώσει την μηχανή.Έχεις την πινακίδα έχεις τον ιδιοκτήτη.Θα μου πείς σιγά αλλάζουν τις πινακίδες.Έχεις φάτσες.Παρακολουθείς που πάνε.Γενικά επιμένω θέληση αν υπάρχει κάνεις πολλά.Δεν ξέρω όμως νομικά κολλήματα κλπ

gloum
15/03/2007, 11:17
Είναι ότι πιο εύκολο να βγάλεις φωτογραφίες το φορτηγάκι πχ που έρχετε να σηκώσει την μηχανή.Έχεις την πινακίδα έχεις τον ιδιοκτήτη.Θα μου πείς σιγά αλλάζουν τις πινακίδες.Έχεις φάτσες.Παρακολουθείς που πάνε.Γενικά επιμένω θέληση αν υπάρχει κάνεις πολλά.Δεν ξέρω όμως νομικά κολλήματα κλπ.Δεν ξέρω μου φαίνεται πάρα πολύ απλό για να μην το έχει σκεφτεί κάποιος μέχρι τώρα οπότε μάλλον κάτι δεν κολλάει ώστε να γίνει

lilipoua
15/03/2007, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Πείτε στον Sniper να δώσει το καινούργιο για δόλωμα!!

Νίκο, πλάκα κάνω!!:D

Cpt. Haddock
15/03/2007, 11:19
Το οτι το γράφουμε σε ένα δημόσιο χώρο που (σίγουρα) μπαινουν και κλεφτρόνια να κόψουν κίνηση, βοηθάει ιδιαίτερα...

:rolleyes: :rolleyes:

sniper
15/03/2007, 11:24
.....

Αν εξαιρέσουμε τα διάφορα νομικά προβλήματα.....

Αυτού του είδους οι επιχειρήσεις εκτός απο την οργάνωση που θέλουν, θέλουν κι εκπαιδευμένα άτομα και κυρίως άτομα που να είναι διατεθιμένοι να περάσουν κάποια γραμμή...

Αν δλδ γίνει αυτό που λες.... και πάνω στον πανικό κάποιος απο τους ληστές τραβήξει, όπως σοφά προανέφερε ο DUKASII, πιστόλι ή μαχαίρι ή κατσαβίδι ή κάτι τεσπα, τότε τι κάνεις; Κι αν πάνω στον πανικό κάποιος την "φάει"; Άσχετα αν είναι "καλός" ή "κακός"....

Ποιος είναι διατεθιμένος να δει τα ραδίκια ανάποδα ή να περάσει κάποια (πολλά) χρονάκια φυλακή;

Καλά ξέρω ότι στην χειρότερη όλοι είμαστε ράμπο αλλά λέμε... στην περίπτωση που οι ληστές είναι τίποτα τύποι του στυλ Λεωνίδα απο τους 300.....

Tropeas
15/03/2007, 11:26
Τίθεται νομικό ζήτημα...
δεν μπορείς να του κάνεις αυτοχείρως τίποτα!

Ενός γείτονά μου, του κλέψαν την μηχανή απέξω απο το σπίτι μου ,
τους πήρε πρέφα ,
τους πήρε στο κυνήγι με το αμάξι,
αυτοί στον πανικό περνάγαν τα κόκκινα κατα συρροή,
ώσπου σε ένα τρακάραν και ο ένας έσπασε το πόδι και ο άλλος το χέρι...
ήρθε ΕΚΑΒ , αστυνομία... τους μαζέψαν.

Μόλις είπε ο γείτονας πως έγινε του είπαν οι αστυνομικοί να μην αναφέρει ότι τους κυνήγαγε,
γιατί μετά θα κατηγορούταν για τον τραυματισμό τους και θα έμπλεκε...
βεβαια τα κωλοπαίδια αφεθήκαν ελεύθερα μετά απο κάποιες μέρες...
(φαντάζομαι όμως με φάκελο και πλέον μυαλό...)

gloum
15/03/2007, 11:29
Σύμφωνα με στατιστικές μελέτες στην Βρεττανία οι μοτοσυκλέτες κλέβονται από 2 η το πολύ 3 άτομα.Αν είμαστε 10 μόνο αν έχουν πιστόλι το βγάζουν.Μαχαίρια κατσαβίδια κλπ δεν πρόκειτε καν να το τολμήσουν.Σε ότι αφορά τα κλεφτρόνια που διαβάζουν καλά κάνουν και διαβάζουν.Να προσέχουν παραπάνω:a22: Τέλος πάντων..Α σόρρυ για το διπλό ποστάρισμα ήθελα να πατήσω επεξεργασία και πάτησα απάντηση:)

lilipoua
15/03/2007, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το οτι το γράφουμε σε ένα δημόσιο χώρο που (σίγουρα) μπαινουν και κλεφτρόνια να κόψουν κίνηση, βοηθάει ιδιαίτερα...

:rolleyes: :rolleyes:

Την παγίδα θα τη στήσουμε με π.μ.

OldMan
15/03/2007, 11:30
εμείς το παρακολουθούμε κάπου που δεν φαινόμαστε.
Και τι μουσική θα ακούμε όσο έχουμε καρτέρι ..???:D

latris mixanis
15/03/2007, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

δημοτικα??:hypnotize

:rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
15/03/2007, 11:31
Το βασικό είναι αυτό που είπαν ο dukas κι ο sniper...

Ουσιαστικά, αν θες να τα βάλεις με τέτοια άτομα, πρέπει να είσαι κι εσύ κοντα σ' αυτή τη λογική...

μπορεί πολλές φορές να λέμε υποτιμητικά το "κλεφτρόνια" αλλα δε ξέρουμε τι σκατα κουβαλάει ο καθένας τους στο μυαλό του (και τι σιδερικό κρατάει στο χέρι του).

Γενικώς, όταν "παιρνουμε το νόμο στα χέρια μας" να ξέρουμε οτι δεν υπάρχει νόμος

:smokin:

OldMan
15/03/2007, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
δημοτικα??:hypnotize
Εξαρτάται από την Ερμηνεύτρια ...:D

Cpt. Haddock
15/03/2007, 11:32

οτι να 'ναι

Και - εννοείται - θα τρώμε και ντονατς :D

(τα στερεότυπα που λέγαμε :look: )

Cpt. Haddock
15/03/2007, 11:33
Εξαρτάται από την Ερμηνεύτρια ...:D

Μία είναι η ερμηνεύτρια... :smokin:

sniper
15/03/2007, 11:33
Σύμφωνα με στατιστικές μελέτες στην Βρεττανία οι μοτοσυκλέτες κλέβονται από 2 η το πολύ 3 άτομα.Αν είμαστε 10 μόνο αν έχουν πιστόλι το βγάζουν.Μαχαίρια κατσαβίδια κλπ δεν πρόκειτε καν να το τολμήσουν.Σε ότι αφορά τα κλεφτρόνια που διαβάζουν καλά κάνουν και διαβάζουν.Να προσέχουν παραπάνω:a22: Τέλος πάντων..Α σόρρυ για το διπλό ποστάρισμα ήθελα να πατήσω επεξεργασία και πάτησα απάντηση:)

Αυτά τα συμπεράσματα τα βγάζεις μετά απο ενδελεχή μελέτη της ψυχολογικής και κοινωνικής συμπεριφοράς αυτών των ατόμων;

Ειδικά αυτό το "δεν θα τολμήσουν".... ανατρίχιασα μόλις το διάβασα....

Να προσέχεις.... γιατί μπορεί (βέβαια εγώ δεν ξέρω αυτά που ξέρεις εσύ) να βρεθεί κάποιος που θα τολμήσει.... κι όπως λένε στην Βρεττανία, που αναφέρεις, What are you prepare to do about it?

Εκτός κι αν σε λένε Steven Segal οπότε πάσο....

lilipoua
15/03/2007, 11:34

Hill Street Blues!!:D

για όποιον το θυμάται!!

OldMan
15/03/2007, 11:35
Εγώ το ξέρω ...!!! :D

Tropeas
και γαλλικό καφε?
:beer: :lol:

Cpt. Haddock
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Hill Street Blues!!:D

για όποιον το θυμάται!!

Είμαστε μικροί εμείς αγαπητή μου... :evil:

Cpt. Haddock
15/03/2007, 11:36
Εγώ το ξέρω ...!!! :D

Για τη Δόμνα Σαμίου μιλάμε φυσικά. :smokin:

lilipoua
Είμαστε μικροί εμείς αγαπητή μου... :evil:

θα θελες!!!:D

makis206

Αυτή το γύρισε στο τρέντυ το ρεπερτόριο :alien:

:lol: :lol:

Tropeas
15/03/2007, 11:40
ασχετο τώρα αλλά...
σκέφτεται κανείς να πάει Pavlovs Dog που θα ναι στο Gagarin?:confused: :lol: :lol: :wave2:

Cpt. Haddock
15/03/2007, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ασχετο τώρα αλλά...
σκέφτεται κανείς να πάει Pavlovs Dog που θα ναι στο Gagarin?:confused: :lol: :lol: :wave2:

Πότε;;;;;; :eek:

gloum
15/03/2007, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτά τα συμπεράσματα τα βγάζεις μετά απο ενδελεχή μελέτη της ψυχολογικής και κοινωνικής συμπεριφοράς αυτών των ατόμων;

Ειδικά αυτό το "δεν θα τολμήσουν".... ανατρίχιασα μόλις το διάβασα....

Να προσέχεις.... γιατί μπορεί (βέβαια εγώ δεν ξέρω αυτά που ξέρεις εσύ) να βρεθεί κάποιος που θα τολμήσει.... κι όπως λένε στην Βρεττανία, που αναφέρεις, What are you prepare to do about it?

Εκτός κι αν σε λένε Steven Segal οπότε πάσο....

Τέλος πάντων απλά σκεφτόμαστε διαφορετικά.Πάντως στην Δανία το κάνανε.Και έπιασε:)Πιάσανε σύνολο 20 κλεφτρόνια σε δύο μήνες.Θα κάνω upload το pdf αρχείο στο rapishare γιατί σήμερα κάτι πάει στραβά με τα attachments μου γκρρρρρ

Tropeas
15/03/2007, 11:43
Πότε;;;;;; :eek:
το ξερα ότι θα πάμε μαζί πουλάκι μου....

17/3, Λιοσίων 205, 210 8547600

DUKASII
15/03/2007, 11:43
Τέλος πάντων απλά σκεφτόμαστε διαφορετικά.Πάντως στην Δανία το κάνανε.Και έπιασε:)Πιάσανε σύνολο 20 κλεφτρόνια σε δύο μήνες.Θα κάνω upload το pdf αρχείο στο rapishare γιατί σήμερα κάτι πάει στραβά με τα attachments μου γκρρρρρ sth dania oi kleftes einai floroi re..

Cpt. Haddock
15/03/2007, 11:44
το ξερα ότι θα πάμε μαζί πουλάκι μου....

17/3, Λιοσίων 205, 210 8547600

It's a deal!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

(μιλάμε αυριο για εισιτήρια κλπ!!!!)

:wave2:

gloum
15/03/2007, 11:44
sth dania oi kleftes einai floroi re..

Μετά την επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος:)Θα μετακομίσω Δανία

zzr2005
15/03/2007, 11:46
Το βασικό είναι αυτό που είπαν ο dukas κι ο sniper...

Ουσιαστικά, αν θες να τα βάλεις με τέτοια άτομα, πρέπει να είσαι κι εσύ κοντα σ' αυτή τη λογική...

μπορεί πολλές φορές να λέμε υποτιμητικά το "κλεφτρόνια" αλλα δε ξέρουμε τι σκατα κουβαλάει ο καθένας τους στο μυαλό του (και τι σιδερικό κρατάει στο χέρι του).

Γενικώς, όταν "παιρνουμε το νόμο στα χέρια μας" να ξέρουμε οτι δεν υπάρχει νόμος

:smokin:

το κόλπο με την παγίδα χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ απο την αστυνομία....
το αυτικίνητο ειναι παγιδευμένο και εχει κ μικροκαμερα μεσα κ τους τσιμπανε...:)

sniper
15/03/2007, 11:47
Τέλος πάντων απλά σκεφτόμαστε διαφορετικά.Πάντως στην Δανία το κάνανε.Και έπιασε:)Πιάσανε σύνολο 20 κλεφτρόνια σε δύο μήνες.Θα κάνω upload το pdf αρχείο στο rapishare γιατί σήμερα κάτι πάει στραβά με τα attachments μου γκρρρρρ

Ωραία, τότε το κανονίζουμε....

Κανόνισε ότι οικονομικές ή άλλες εκκρεμότητες έχεις - μην τρέχουν οι δικοί σου σε περίπτωση στραβής - και πάμε....

Θέλω να έρθεις έτοιμος να πιάσεις κάποιον και να μπορέσεις να τον ακινητοποιήσεις με όποιο τρόπο μπορείς.... με τα χέρια, με ρόπαλο να του σπάσεις κανένα γόνατο κλπ κλπ

Ε; τι λες; είσαι έτοιμος;

Πολλές ταινίες βλέπεται και νομιζετε ότι η πραγματική ζωή είναι 120 λεπτά στην οθόνη.... Α και στα έργα όλοι οι παράνομοι είναι γαμώ τα παιδιά... η πραγματικότητα φιλαράκο σε απογοητεύει όμως...

Σοβαρευτείτε!

Tropeas
15/03/2007, 11:49
It's a deal!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

(μιλάμε αυριο για εισιτήρια κλπ!!!!)

Εισητήρια απο Ticket point τηλ.3840020 Ακαδημίας & Γεναδίου 3 (εκεί που ήταν παλιά το Condomi... ) :winka:

DUKASII
15/03/2007, 11:50
προαλες ρε παιδια...ποσοι νεκροι ηταν που προσπαθησανε να σταματησουν τη ληστεια στο κοσμηματοπωλειο στο Πειραια?? 2 νεκροι...

αλλα τους κλεφτες οκ τους πιασανε..

OldMan
15/03/2007, 11:52
σκέφτεται κανείς να πάει Pavlovs Dog που θα ναι στο Gagarin?

It's a deal!!!
Τελικά δεν είναι φλώροι μόνο οι Δανοί κλέφτες...!!!:D :mad: :D

gloum
15/03/2007, 11:52
Φίλε μου είμαι 27 και δεν εχώ σηκώσει πότε το χέρι μου να χτυπήσω κανέναν.Οπότε μην μου λες για ταινίες κλπ.Αλλά αν χρειαστεί μπορώ να ακινητοποιήσω κάποιον και λόγω δύναμης και λόγω γνώσεων.Και εννοείτε πως αν το κάναμε θα ήταν στημένο σωστά.Οι Δανοί ήταν 15 άνθρωποι,γνώστες πολεμικών τεχνών,ντουλάπες με pepper sprays.Τελικά δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν τίποτα απ'όλα αυτά.Δεν επικροτώ την βία και αν γενικά έχεις διαβάσει το τι λέω θα το έχεις καταλάβει.Τέσπα...Καλή καρδιά:)

Cpt. Haddock
15/03/2007, 11:53
Τελικά δεν είνια φλώροι μόνο οι Δανοί κλέφτες...!!!:D :mad: :D

Τράβα ν' ακούσεις καμια Θώδη ρε... :smokin:

sniper
15/03/2007, 11:56
.... με pepper sprays......

Στην Ελλάδα θεωρείτε όπλο....

2 χρόνια φυλακή για παράνομη οπλοκατοχή.... άλλα 2 για πράνομη οπλοφορία.... κι αν το χρησιμοποιήσεις ανεβένει η ταρίφα.... Επικίνδυνες σωματικές βλάβες κλπ κλπ

Α.... κι αφου δεν έχεις σηκώσει το χέρι σου μέχρι τώρα γιατί θα το κάνεις εκείνη τι στιγμή;

Μου έλεγε κάποτε ένας φίλος 3φιλη ντουλάπα και αρκετά νταν σε κάποια πολεμική τέχνη: "Θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ αν μου την πέσουν στο δρόμο.... αλλά το πιθανότερο είναι να έρθουν οι δικοί μου στο νεκροτομείο για την αναγνώριση".....

DUKASII
15/03/2007, 11:58

Μου έλεγε κάποτε ένας φίλος 3φιλη ντουλάπα και αρκετά νταν σε κάποια πολεμική τέχνη: "Θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ αν μου την πέσουν στο δρόμο.... αλλά το πιθανότερο είναι να έρθουν οι δικοί μου στο νεκροτομείο για την αναγνώριση"..... φιλος ε??:blush:

απο εκεινο το μπαρακι που το λεγανε μπλου οιστερ??:D :D :rotflmao: :lol:

OzZzZzY
15/03/2007, 11:59
θα παω κι εγω Gagarin..κερδισα σε ενα διαγωνισμο του Radio Gold 103,3 του Μαστορακη 4 εισητηρια!:)

OldMan
Τράβα ν' ακούσεις καμια Θώδη ρε... :smokin:
Πούσαι Ηλία...

Όταν έρθει η Avril Lanvigne, count me too !!! :wave2:

gloum

2 χρόνια φυλακή για παράνομη οπλοκατοχή.... άλλα 2 για πράνομη οπλοφορία.... κι αν το χρησιμοποιήσεις ανεβένει η ταρίφα.... Επικίνδυνες σωματικές βλάβες κλπ κλπ

Δεν διαφωνώ με τίποτα.Γιαυτό και αν θυμάσαι στην αρχή ρώτησα για νομικά κολλήματα κλπ.

OldMan
15/03/2007, 12:00
Σεμνάααααα.....:D :smokin: :D

sniper
15/03/2007, 12:01
φιλος ε??:blush:

Ναι ρε μαλέα.... τον πρώην σου λέω :D

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OzZzZzY
15/03/2007, 12:01
ποιο μπλου οϊστερ ρε? εχουμε και στην αθηνα ενα που το ακουσα σε σηριαλ και λεγεται "λαμδα" νομιζω..
"πουστης απ τον τοπο σου κι ας ειναι κ γαζωμενος" εεε σορρυ μπαλωμενος ηθελα να πω :D

Cpt. Haddock
15/03/2007, 12:02
Όταν έρθει η Avril Lanvigne, count me too !!! :wave2:

Για Μαριαν Φειθφουλ είσαι μέσα ή είναι πολύ :a024:

:D

DUKASII
15/03/2007, 12:03
Ναι ρε μαλέα.... τον πρώην σου λέω :D

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: εσυ ακομα του μιλας βλεπω ομως ε??:a021: :a021: :a021:

αντροχωριστρα..:rotflmao: :lol:

OzZzZzY
15/03/2007, 12:05
ο συλβεστρο με το τριανταφυλλο δηλωνει μια ευαισθητη πληγωμενη ψυχη και παλιο θαμωνα του μπλου οϊστερ? :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
15/03/2007, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ποιο μπλου οϊστερ ρε? εχουμε και στην αθηνα ενα

Α, ναι, ε; :evil: :evil:

που το ακουσα σε σηριαλ και λεγεται "λαμδα" νομιζω..

και καλά... :D

:rotflmao:

OzZzZzY
15/03/2007, 12:08
αυτο ελειπε να μου βγει και το ονομα τωρα :mad:
το ειδα σε ενα σηριαλ που το λεγε ο Σπυρος Μπιμπιλας..

sniper
15/03/2007, 12:10
αυτο ελειπε να μου βγει και το ονομα τωρα :mad:
το ειδα σε ενα σηριαλ που το λεγε ο Σπυρος Μπιμπιλας..

Α βλέπουμε και σήριαλ με φανατικους.... :D

OzZzZzY
15/03/2007, 12:22
τς τς τς σε ενα επεισοδιο επαιξε η κοπελα ρε παιδια! :D

FestoNero
15/03/2007, 18:27

Α.... κι αφου δεν έχεις σηκώσει το χέρι σου μέχρι τώρα γιατί θα το κάνεις εκείνη τι στιγμή;

Μου έλεγε κάποτε ένας φίλος 3φιλη ντουλάπα και αρκετά νταν σε κάποια πολεμική τέχνη: "Θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ αν μου την πέσουν στο δρόμο.... αλλά το πιθανότερο είναι να έρθουν οι δικοί μου στο νεκροτομείο για την αναγνώριση".....
Πληροφοριακα, προωθειται νομοσχεδιο το οποιο θα επιτρεπει τη χρηση pepper spray και κατι αλλων..
Ειναι νομιζω το ιδιο νομοσχεδιο με αυτο για τα οπλα/κυνηγι/καραμπινες κλπ.
Αν βρω το λινκ θα το δωσω.

sniper
15/03/2007, 19:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Πληροφοριακα, προωθειται νομοσχεδιο το οποιο θα επιτρεπει τη χρηση pepper spray και κατι αλλων..
Ειναι νομιζω το ιδιο νομοσχεδιο με αυτο για τα οπλα/κυνηγι/καραμπινες κλπ.
Αν βρω το λινκ θα το δωσω.

Ναι το ξέρω.... για την υφιστάμενη κατάσταση μιλάω....

dirtbird
15/03/2007, 22:50
Για Μαριαν Φειθφουλ είσαι μέσα ή είναι πολύ :a024:

:D

Περπατάει ακόμα αυτή ή θα έχουμε σκηνική παρουσία τύπου 'The Stephen Hawking Experience'?
:D :D ;)

OrEsTiS82
16/03/2007, 01:27
Μην ξεφευγουμε απο το θεμα,πιστευω υπαρχουν 2 ειδη κλεφτων, εκεινοι που εχουν πολλες ακρες και κλεβουν για να κανουν ανταλλακτικα,ισως συνεργαζονται και με μαγαζια με μηχανες και ειναι πολυ οργανωμενοι.
Αυτοι παρακολουθουν καποια μηχανη ακριβη ωστε να "πιασει" καλα λεφτα εαν γινει ανταλλακτικα.
Το δευτερο ειδος κλεφτη πιστευω οτι ειναι κατι κωλοπαιδα που ζηλευουν και μισουν τους υπολοιπους που εστρωσαν τον κωλο τους και πηραν με ιδρωτα και κουραση μια μηχανη και τους την κλεβουν να κανουν καμια βολτα να χαρουν σαν ΜΑΛΑΚΕΣ που ειναι...

Ειδικα πιο μικρος που πηγαινα σε καποια συγκεκριμενα μερη και μιλουσα με αλητακια το θεωρουσαν φυσιολογικο να παρουν καποιου την μηχανη για να κανουν βολτα και να την πεταξουν μετα καπου.

kost rider
16/03/2007, 02:48
.. οπότε μάλλον κάτι δεν κολλάει ώστε να γίνει

νομιζω πως δε σκεφτηκες κατι πολυ απλο..την υπομονη!αντε πες εσυ για την δικια σου μηχανη καθεσαι ..σε περνουν τα ξημερωματα και αντεχεις..αντεχεις..οι αλλοι ομως?αντεχουν?γιατι πες οτι την αραζεις καπου ξεκλειδωτη κ.τ.λ και δεν σεχουν παρακολουθησει ουτε τυχαινει να περασει καποιος που να του γυαλισει.τι κανεις?περιμενεις?βαλε τρεις καμερες στην μηχανη σου 2 συναγερμους 5 αλυσιδες και εναν σεκιουριτι και θα κοιμασαι ησυχος!:lol:

Elektra
16/03/2007, 11:52
Γιατί να υπάρχουν νομικά ζητήματα εάν πιάσεις κάποιον που πήγε να σου κλέψει τη μηχανή? Αν εξαιρέσεις την χρηση pepper spray κλπ (που δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θεωρείται όπλο!!), τι θα σου πούνε αν πεις ότι πήγαινες τυχαία εκείνη τη στιγμή για να πάρεις τη μηχανή σου με την παρέα σου και τους είδες να σου τη σηκώνουν? Τι έπρεπε να κάνεις δλδ? Να τους χαζεύεις να στην μαζεύουν?? Δλδ ο καταστηματάρχης που επιτίθεται στον ληστή αντιμετωπίζει νομικά ζητήματα αν τον πιάσει? Τι μαλ**** είναι αυτές!!

Και καλά το pepper spay, τι λέει ο νόμος για το κατσαριδοκτόνο? :lol: :lol: :lol:

sniper
16/03/2007, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elektra
.....

Οτιδήποτε χρησιμοποιείτε εναντίον κάποιου και προκαλεί σωματικές βλάβες θεωρείται σαν όπλο....

Από μια πέτρα μέχρι ό,τι να ναι....

Και το τι πιστεύεις εσύ λίγο ενδιαφέρει.... Το τι θα πιστέψει ο πρόεδρος του δικαστηρίου έχει σημασία όταν θα ανακοινώνει την απόφαση....

alximistis
16/03/2007, 12:12
Θα το γράφω μέχρι να με βαρεθείτε και να με σιχτιρίσετε!!!!!!!
ΜΗΝ λέτε δημόσια τέτοιες παπαριές για παγίδες, δολώματα κλπ.
Ρε φιλαράκι Gloum! Ειλικρινά σε έχω για σοβαρό άτομο. Μην το αλλάξουμε τώρα. Δεν ξέρεις ποιος και τι είναι αυτός απέναντι σου. Δεν ξέρεις καν πόσοι είναι και τι πλάτες έχει. Άσε το κουμπούτρι. Πες ότι είμαστε 10 και τους κυκλώνουμε και τους... έχουμε. Και τρώει αμόκ ο ένας τραβάει ούτε μαχαίρι, κατσαβίδι θα σου πω. Κι αρχίζει και κοπανάει. Θα πάρεις εσύ την ευθύνη για τους τραυματισμούς;
Επίσης, ξέρεις τι έχεις να ακούσεις από τους μπάτσους; Και θα 'χουν και δίκιο! Άλλο η άμυνα, άλλο τα νεύρα μας όταν δούμε ότι μας κλέβουν κι άλλο στήνουμε ολόκληρη ιστορία! Δεν είναι παιχνίδια αυτά. Ούτε είμαστε εκπαιδευμένοι να δρούμε ως ομάδα και να κυνηγάμε κλέφτες. στην τελική δεν είναι η δουλειά μας. Για σκεφτείτε πως θα ακουστεί σε ενδεχόμενη δίκη ότι στήσαμε τέτοιο πανηγύρι. Άσε που μου κάνει λίγο για... παραστρατιωτικές-νεοφασιστικές ομάδες με τις οποίες δεν τα πάω καθόλου καλά.
Και το ξαναλέω και για σένα και για όσους έχουν παρόμοιες ιδέες. Πολύ πάρα πολύ εύκολα βρίσκεσαι μπλεγμένος! Μαχαιρωμένος κατσαβιδιασμένος ή ξυλοφορτωμένος. Προτιμώ το ρητό το καλό:
Του φευγάτου η μάνα...

Trickster
16/03/2007, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82

Ειδικα πιο μικρος που πηγαινα σε καποια συγκεκριμενα μερη και μιλουσα με αλητακια το θεωρουσαν φυσιολογικο να παρουν καποιου την μηχανη για να κανουν βολτα και να την πεταξουν μετα καπου.

Ε λοιπόν μεγάλε εσένα θα πιάσουμε και θα μας μαρτυρήσεις και τα άλλα τα.. αλητάκια! :lol: :lol:

byron
16/03/2007, 12:44
προαλες ρε παιδια...ποσοι νεκροι ηταν που προσπαθησανε να σταματησουν τη ληστεια στο κοσμηματοπωλειο στο Πειραια?? 2 νεκροι...
αλλα τους κλεφτες οκ τους πιασανε..

Συμφωνώ με τον Sniper και τον Duka. Για την συγκεκριμένη ληστεία απλά να προσθέσω κάποια πραγματα καθώς εγινε πολύ κοντά στο σπίτι μου και ο σκοτωμένος κοσμηματοπώλης ήταν γνωστός στην περιοχή.

Οπλοφορούσε νόμιμα έχοντας ένα Glock. Είχε δηλώσει, ότι αν του την έπεφταν θα το χρησιμοποιούσε όπως και έκανε.... Οι Μολδαβοί αφού έσπασαν την βιτρίνα και πήραν ότι πρόλαβαν, το έβαλαν στα πόδια ανεβαίνοντας το στενάκι δίπλα στον Αγ. Νείλο.

Ο συγχωρεμένος βγήκε και τους πυροβόλησε στα πόδια, αλλά έκανε το τραγικό λάθος να πάει κοντά τους. Το ρώσικο όπλο που βρεθηκε κάτω απ΄ένα αυτοκίνητο ΔΕΝ χρησιμοποιήθηκε. Απλά ο ένας απ΄τους δύο που ήταν λιγότερο τραυματίσμένος άρπαξε το πιστόλι απ΄τον κοσμηματοπώλη (εκει χτυπήθηκε στο πόδι ο κοσμ.) και τον πυροβόλησε αμέσως μετά στο κεφάλι.... Αμέσως μετά σκότωσε τον περιπτερά που πήγε να βοηθήσει. Όλοι οι κάλυκες ήταν απ΄το Glock.

Αυτά που λέει ο sniper είναι ολόσωστα μάγκες.... Αλλο το τι θέλουμε να κάνουμε και άλλο τι μπορούμε.
(Και πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι η ζωή μας μπορεί να μην σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως στους ¨κακούς¨)

OldMan
16/03/2007, 12:45
Οτιδήποτε χρησιμοποιείτε εναντίον κάποιου και προκαλεί σωματικές βλάβες θεωρείται σαν όπλο....
Οτιδήποτε...???:a021:

alximistis
16/03/2007, 12:49
Οτιδήποτε...???:a021:

Μαζέψου... γυμνοσάλιαγκα...

OldMan
16/03/2007, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μαζέψου... γυμνοσάλιαγκα...
Πριν με μαζέψουν για οπλοφορία (ενίοτε και οπλοχρησία..),. κρεμάστρα...??? :D

alximistis
16/03/2007, 12:57
Πριν με μαζέψουν για οπλοφορία (ενίοτε και οπλοχρησία..),. κρεμάστρα...??? :D

ΣωστόΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!! έλα τα φίδια... :) :)

gloum
16/03/2007, 12:58
Θα το γράφω μέχρι να με βαρεθείτε και να με σιχτιρίσετε!!!!!!!
ΜΗΝ λέτε δημόσια τέτοιες παπαριές για παγίδες, δολώματα κλπ.
Ρε φιλαράκι Gloum! Ειλικρινά σε έχω για σοβαρό άτομο. Μην το αλλάξουμε τώρα. Δεν ξέρεις ποιος και τι είναι αυτός απέναντι σου. Δεν ξέρεις καν πόσοι είναι και τι πλάτες έχει. Άσε το κουμπούτρι. Πες ότι είμαστε 10 και τους κυκλώνουμε και τους... έχουμε. Και τρώει αμόκ ο ένας τραβάει ούτε μαχαίρι, κατσαβίδι θα σου πω. Κι αρχίζει και κοπανάει. Θα πάρεις εσύ την ευθύνη για τους τραυματισμούς;
Επίσης, ξέρεις τι έχεις να ακούσεις από τους μπάτσους; Και θα 'χουν και δίκιο! Άλλο η άμυνα, άλλο τα νεύρα μας όταν δούμε ότι μας κλέβουν κι άλλο στήνουμε ολόκληρη ιστορία! Δεν είναι παιχνίδια αυτά. Ούτε είμαστε εκπαιδευμένοι να δρούμε ως ομάδα και να κυνηγάμε κλέφτες. στην τελική δεν είναι η δουλειά μας. Για σκεφτείτε πως θα ακουστεί σε ενδεχόμενη δίκη ότι στήσαμε τέτοιο πανηγύρι. Άσε που μου κάνει λίγο για... παραστρατιωτικές-νεοφασιστικές ομάδες με τις οποίες δεν τα πάω καθόλου καλά.
Και το ξαναλέω και για σένα και για όσους έχουν παρόμοιες ιδέες. Πολύ πάρα πολύ εύκολα βρίσκεσαι μπλεγμένος! Μαχαιρωμένος κατσαβιδιασμένος ή ξυλοφορτωμένος. Προτιμώ το ρητό το καλό:
Του φευγάτου η μάνα...

Μια υποθετική ερώτηση έκανα δεν είπα ότι θα βγω με κουμπούρια να κυνηγάω τον κόσμο έλεος.Γιαυτό και επιμένω ρώτησα για κολλήματα και δεν είχα το στυλ "Νταξ μαγκες παμε να γαμήσουμε κανενα κλεφτρονι..."
Τεσπα..

alximistis
16/03/2007, 13:00
Μια υποθετική ερώτηση έκανα δεν είπα ότι θα βγω με κουμπούρια να κυνηγάω τον κόσμο έλεος.Γιαυτό και επιμένω ρώτησα για κολλήματα και δεν είχα το στυλ "Νταξ μαγκες παμε να γαμήσουμε κανενα κλεφτρονι..."
Τεσπα..

Δεκτόν. Καταλαβαίνεις κι εγώ πως το είπα. Σόρι αν ήμουνα επιθετικός αλλά με αυτά τα πράγματα... αγχώνομαι.

gloum
16/03/2007, 13:03
Δεκτόν. Καταλαβαίνεις κι εγώ πως το είπα. Σόρι αν ήμουνα επιθετικός αλλά με αυτά τα πράγματα... αγχώνομαι.

Αν διαβάσεις τα χιλιάδες ποστ του κόσμου εδω πέρα μπορείς πάρα πολυ εύκολα να καταλάβεις πως το 80% των ανθρώπων που γράφουν (κατα τα λεγόμενά τους πάντα) είναι έτοιμοι να γαμήσουν τους πάντες και τα πάντα.Να σχολιάσω σε ποιό ποσοστό ανήκω?

alximistis
16/03/2007, 13:09
Αν διαβάσεις τα χιλιάδες ποστ του κόσμου εδω πέρα μπορείς πάρα πολυ εύκολα να καταλάβεις πως το 80% των ανθρώπων που γράφουν (κατα τα λεγόμενά τους πάντα) είναι έτοιμοι να γαμήσουν τους πάντες και τα πάντα.Να σχολιάσω σε ποιό ποσοστό ανήκω?

Ε... στο 80%; Πλάκα κάνω!

sniper
16/03/2007, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
.... Απλά ο ένας απ΄τους δύο που ήταν λιγότερο τραυματίσμένος άρπαξε το πιστόλι απ΄τον κοσμηματοπώλη (εκει χτυπήθηκε στο πόδι ο κοσμ.) και τον πυροβόλησε αμέσως μετά στο κεφάλι.... Αμέσως μετά σκότωσε τον περιπτερά που πήγε να βοηθήσει. Όλοι οι κάλυκες ήταν απ΄το Glock.

......

Και να δεις που θα αθωωθεί για τον φόνο.... γιατί δεν χρησιμοποίησε το δικό του αλλά του άλλου που πυροβόλησε πρώτος και τον πέτυχε.... βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα!!!

Ο καταστηματάρχης (καταφανώς ανεκπαίδευτος και ΚΑΚΩΣ - ΚΑΚΙΣΤΑ είχε όπλο) έκανε επίθεση.... αν δεν σκοτωνόταν θα δικαζόταν τώρα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο.... μια και το συμβάν έγινε στο δρόμο κι όχι μέσα στο κατάστημα, και η ζωή του δεν διέτρεχε κίνδυνο....

Elektra βλέπεις αυτά που εμείς νομίζουμε απέχουν από αυτό που ορίζει ο νόμος..... :rolleyes:

gloum
16/03/2007, 13:13
Ε... στο 80%; Πλάκα κάνω!

Σε ένα υποθετικό σύστημα που το % δήλωνε "επί τις τετρακόσια" ναι θα ήσουν σωστός:wave2:

byron
16/03/2007, 13:24
Και να δεις που θα αθωωθεί για τον φόνο.... γιατί δεν χρησιμοποίησε το δικό του αλλά του άλλου που πυροβόλησε πρώτος και τον πέτυχε.... βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα!!!

Sniper συμπτωματικά είχα αυτή τη κουβέντα εχθές με ένα άνθρωπο που τον γνώριζε. Προφανώς ακουσε την κουβέντα από αστυνομικούς. Ότι ο Μολδαβός μπορεί να αθωωθεί (!!!) ισχυριζόμενος ότι φοβήθηκε πως ο κοσμηματοπώλης θα τον σκότωνε.
Τώρα για τον 2ο φόνο δεν ξέρω τι θα πούνε, αλλά.... όντως έτσι μπορεί να την γλυτώσει για τον φόνο. :mad:

sniper
16/03/2007, 13:41
Sniper συμπτωματικά είχα αυτή τη κουβέντα εχθές με ένα άνθρωπο που τον γνώριζε. Προφανώς ακουσε την κουβέντα από αστυνομικούς. Ότι ο Μολδαβός μπορεί να αθωωθεί (!!!) ισχυριζόμενος ότι φοβήθηκε πως ο κοσμηματοπώλης θα τον σκότωνε.
Τώρα για τον 2ο φόνο δεν ξέρω τι θα πούνε, αλλά.... όντως έτσι μπορεί να την γλυτώσει για τον φόνο. :mad:

Καλά ρε, νόμιζεις ότι από το μυαλό μου τα έβγαλα; Το μπορεί δεν κατάλαβα γιατί το βάλανε... θα καταδικαστεί για ένπλη ληστεία οπλοκατοχή, οπλοφορεία κλπ κλπ αλλά για τους φόνους θα βγεί αθώος.... τραυματίας... και σε πανικό....

Εδώ ο ασυνομικός της αντιτρομοκρατικής που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τους ληστες στα Εβερεστ είναι μέσα..... τι να λέμε.....

byron
16/03/2007, 13:55
Εδώ ο ασυνομικός της αντιτρομοκρατικής που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τους ληστες στα Εβερεστ είναι μέσα..... τι να λέμε.....

Όντως.... και με κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αν άκουσα καλά....

sniper
16/03/2007, 13:56
Όντως.... και με κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αν άκουσα καλά....

με ενδεχόμενο δόλο.... καλά άκουσες.... :mad:

Akatanomastos
16/03/2007, 18:12
.Μεγάλη παρέα εννοείτε.

kotopoula..

poios eisai re? o Mprous Gouilis, i o svatzeneger kai tha pareis ton nomo sta xeria sou?SOVAREFTEITE

mob rules
16/03/2007, 20:32
xexe:lol: :lol: ti blepoun ta panemorfa kai sxista moy matia(psalths)e re gemise rambo h ellada..

koita ama 8elete mporw na sas enysxhsw me 2 epanalipthkes remington!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

FestoNero
16/03/2007, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
xexe:lol: :lol: ti blepoun ta panemorfa kai sxista moy matia(psalths)e re gemise rambo h ellada..

koita ama 8elete mporw na sas enysxhsw me 2 epanalipthkes remington!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Γιατι, δε τις θες; Επειδη μεινανε στην ιδια ταξη;;
:eyepop:

OrEsTiS82
16/03/2007, 21:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Ε λοιπόν μεγάλε εσένα θα πιάσουμε και θα μας μαρτυρήσεις και τα άλλα τα.. αλητάκια! :lol: :lol:

LooOooOL!!! πηγαινε μια βολτα απο Ζωγράφου στα περιεργα στεκια,και προς Γουδί,και ρωτα τι γινεται και στην πανεπιστημιουπολη μερικες φορες...

X_NR750
16/03/2007, 21:41

koita ama 8elete mporw na sas enysxhsw me 2 epanalipthkes remington!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Rocket launcher it rules :rotflmao:

mob rules
16/03/2007, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Γιατι, δε τις θες; Επειδη μεινανε στην ιδια ταξη;;
:eyepop:

lew na boh8hsw tous ''rainger'' na paroyn ton nomo sta xeria tous!!:lol: :lol:

oxi perasan telika,(ksereis twra..ladosa tous ka8hghtes)

fantasoy kati se terminator 2!!:lol:

divemaster
17/03/2007, 01:39
Αυτό το είχα κάνει πράξη το 1978 με την παρέα μου και πιάσαμε κάτι πιτσιρικάδες που στο τέλος λυπηθήκαμε να τους δείρουμε γιατί έτρεμαν σαν ψάρια.
Το σοκ όμως που πέρασαν θα το θυμούνται για όλη τους τη ζωή!
Τώρα όμως το έγκλημα έχει εξελιχθεί και θέλει ιδιαίτερη προσοχή…

mob rules
18/03/2007, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από divemaster
Αυτό το είχα κάνει πράξη το 1978 με την παρέα μου και πιάσαμε κάτι πιτσιρικάδες που στο τέλος λυπηθήκαμε να τους δείρουμε γιατί έτρεμαν σαν ψάρια.
Το σοκ όμως που πέρασαν θα το θυμούνται για όλη τους τη ζωή!
Τώρα όμως το έγκλημα έχει εξελιχθεί και θέλει ιδιαίτερη προσοχή…

popo:eek: aty8asa ta niata toy 78:p

divemaster
18/03/2007, 23:50
Όχι παίζουμε!! :cool:

Elektra
19/03/2007, 10:57

Ο καταστηματάρχης (καταφανώς ανεκπαίδευτος και ΚΑΚΩΣ - ΚΑΚΙΣΤΑ είχε όπλο) έκανε επίθεση.... αν δεν σκοτωνόταν θα δικαζόταν τώρα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο.... μια και το συμβάν έγινε στο δρόμο κι όχι μέσα στο κατάστημα, και η ζωή του δεν διέτρεχε κίνδυνο....

Elektra βλέπεις αυτά που εμείς νομίζουμε απέχουν από αυτό που ορίζει ο νόμος..... :rolleyes:

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά είχα την εντύπωση οτι εδώ στην ελλάδα σε αντίθεση με την αμερική, δεν ισχύουν δικαιολογίες του στυλ "αυτοάμυνα" και τέτοια. Άμα σκοτώσεις κάποιον πας μέσα απλά το πολύ πολύ να σου ρίξουν λίγο μικρότερη ποινή χωρίς να γίνει επίσημα αποδεκτός ο λόγος "αυτοάμυνα".

mob rules
19/03/2007, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elektra
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά είχα την εντύπωση οτι εδώ στην ελλάδα σε αντίθεση με την αμερική, δεν ισχύουν δικαιολογίες του στυλ "αυτοάμυνα" και τέτοια. Άμα σκοτώσεις κάποιον πας μέσα απλά το πολύ πολύ να σου ρίξουν λίγο μικρότερη ποινή χωρίς να γίνει επίσημα αποδεκτός ο λόγος "αυτοάμυνα".

fusika kai den isxuei!!aplws trws 2 xrwnia kai kaneis to 1/3 ths fhlakhshs.se 8 mhnes eisai e3w.

sniper
19/03/2007, 17:18
fusika kai den isxuei!!aplws trws 2 xrwnia kai kaneis to 1/3 ths fhlakhshs.se 8 mhnes eisai e3w.

Πως φαίνονται οι γνώστες......

2 χρόνια για ποιο αδικημα;

Α κι έτσι να είναι..... 8 μήνες αργότερα και 4-5 πόντους φαρδύτερος..... :rolleyes: :mad:

sonic22
19/03/2007, 17:34
to pragmatiko erwtima einai giati tin oli fasi den tin stinei i idia i ASTINOMIA!!!

na dei poios sikwnei to mixanaki na to parakolouthisei (meso gps) kai na vrei pou exoun tis madres pou ta dialane se adalaktika or oti allo...

alla vevea auta einai periploka kolpa (007 kai panw)

oi batsoi einai ikanoi mono gia kliseis kai ksilo se foitites... :mad:

zzr2005
19/03/2007, 18:18

φαντάζομαι οπλοχρησίας....
μπορείς να βγάλεις άμυνα οπλοκατοχής όχι οπλοχρησίας....
άδεια οπλοχρησίας έχουν μόνο τα σώματα ασφαλείας....
(θα μου πεις την να την κάνει την οπλοκατοχή χωρίς οπλοχρησία...:confused: φαντάζομαι για εκφοβισμό)

αν ο κοσμηματοπώλης δεν το έπαιζε ράμπο θα είχε σωθεί ο άτυχος περιπτεράς ......:sad:
κατά την άποψή μου η αυτοδικία επιτρέπεται μονο στην περίπτωσή που κινδυνεύει η ζωή σου...
αν τους πυροβολούσε μεσα στο κατάστημα θα τον δικαιολογούσα....
αλλά να κυνηγά στους δρόμους μια πολυσύχναστης πολης κακοποιους σαν να εισαι στο far west πιστεύω οτι δεν αποτελεί λύση και συνήθως οδηγεί σε χειρότερες καταστάσεις....

εξάλλου κανένα υλικό αγαθό δεν είναι ανώτερο απο μια ανθρώπινη ζωή....

πολλοί απο εμάς σκεφτόμαστε οτι θα σκότωνα τον κλέφτη της μηχανής μου αλλά ίσως δεν είναι τόσο εύκολο στην πράξη....
και στην τελική ίσως μετά να έχεις μεγαλύτερο ηθικό πρόβλημα από το πρόβημα απώλειας της της μηχανής σου...

sniper
19/03/2007, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
φαντάζομαι οπλοχρησίας....
μπορείς να βγάλεις άμυνα οπλοκατοχής όχι οπλοχρησίας....
άδεια οπλοχρησίας έχουν μόνο τα σώματα ασφαλείας....
(θα μου πεις την να την κάνει την οπλοκατοχή χωρίς οπλοχρησία...:confused: φαντάζομαι για εκφοβισμό)

..........

Άλλος ένας με ζωηρή φαντασία!

Αρκετοί έχουν άδεια οπλοκατοχής/οπλοφορείας.

Άδεια οπλοχρησίας ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ! όταν σου δίνουν όπλο, στο δίνουν γιατί (υποτίθεται) κινδυνεύεις και θα το χρησιμοποιήσεις ΕΦΟΣΟΝ οι συνθήκες το ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!

Άδεια Οπλοχρησίας (License To Kill) μόνο ο James Bond έχει αλλά αυτός έχει και ωραίες γκόμενες!

OldMan
19/03/2007, 18:29
Αδεια Οπλοχρησίας (license to kill) μόνο ο James Bond έχει αλλά αυτός έχει και ωραίες γκόμενες!
Και μείς έχουμε τον Κρούκη ....:D

sniper
19/03/2007, 18:40
Και μείς έχουμε τον Κρούκη ....:D

Mea Culpa :blush:

mob rules
24/03/2007, 19:34
Πως φαίνονται οι γνώστες......

Α κι έτσι να είναι..... 8 μήνες αργότερα και 4-5 πόντους φαρδύτερος..... :rolleyes: :mad:

πως φαινονται οι εξυπνοι...

αν σταματουσες λιγο το counter strike και εβλεπες ειδησεις θα μαθενες:lol:

αναλογα μπορει και παραπανω,αναλογα το ατομο:lol:

xastoukopsaro
25/03/2007, 15:49
και ο μπατμαν εγινε μπατμαν γιατι του σκοτωσαν τον πατερα νομιζω.....

να γινουμε οι μοτομεν!

ποπο λεμε και καμοια κρυα λαλακια να περναει η ωρα.....

να σου προτεινω κατι αλλο?????

δεν πας να βαλεις ενα gps satelite η να κανεις καποια μεικτη ασφαλεια να κοιμασαι ησυχος στο σπιτακι σου και οχι σε κανα κελι με μπαλες και αλυσιδες στα ποδια?? και πυζαμες ζεβρα βερσιον!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zireous
28/03/2007, 17:16
Για τα όπλα... η Οπλοφορία είναι μέγιστη μαλακία, τέλος.

Εγώ πάντως που είμαι και ντουλάπα δίφυλλη (έχω και δεκάδες νταν από videogames :a9: ), εκτιμώ τρομερά την ανθρώπινη μαλακία που βάζει έναν τύπο (ή παραπάνω) στη πρίζα να κλέψει μια μηχανή, και εμπιστεύομαι απόλυτα ότι είναι ικανή για όλα, αφού κανένας υπουργός δε κόπτεται να ασχοληθεί με το ζήτημα ίσως επειδή αυτός ΕΧΕΙ μπάτσους να του φιλάνε το σόι και τη περιουσία που έβγαλε μάλλον όπως όλοι -δηλαδή χωρίς κόπο.

Που σημαίνει εγώ λουκέτα, συναγερμούς, αλυσιδάρες, κουκούλες άμα κάτσει νύχτα η μηχανή μου σε μεγαλουπόλεις. 10 κιλά καί παραπάνω βάρος στο σάκο... δε μαμιέται.

Άμα πάρω χαμπάρι κάτι;

Αγριοφωνάρες (το μέταλ ωφελεί αλλά δεν είμαι τραγουδιστής), σηκώνεις το σύμπαν (σιγά μη σηκωθεί), και ελπίζεις να φύγουν χωρίς τη μηχανή, κάνεις ότι τους κυνηγάς για να λακίσουν, αλλιώς παίρνεις τους μπάτσους πρώτα, και ρίχνοντας μια τελευταία συννενόηση με το θεό που πιστεύεις, αποφασίζεις άν θα τους ακολουθήσεις διακριτικά ή αδιάκριτα, ή αν θα κάτσεις και θα τη βλέπεις να φεύγει.

Που ξέρεις μπορεί να γίνει και ταινία άμα ζήσεις... Μήπως όμως θα πρέπει εκείνη τη στιγμή να έχεις τη ψυχραιμία που θα σε κάνει να δεις άλλη μια μέρα ακόμα και αμήχανος;