View Full Version : Πάμε καλή βόλτα για καλαμαράκια
mourgakos
19/03/2007, 07:16
μπραβο παιδια...κατι πορτοκαλι σας ελειπε απο την παρεα....και ευτυχως οχι ktm....τεσπα...να μαστε καλα να ερθουμε στις επομενες...καλημερες!
airamhag
19/03/2007, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
μπραβο παιδια...κατι πορτοκαλι σας ελειπε απο την παρεα....και ευτυχως οχι ktm....τεσπα...να μαστε καλα να ερθουμε στις επομενες...καλημερες!
ξερεις τι ιδεες μου μπαινουν τωρα...:winka:
alximistis
19/03/2007, 09:49
ΔΕΝ έχω λόγια να μιλήσω... :)
Σας ευχαριστώ όλους για τις φωτό που ποστάρατε, για τα πάρα πολύ καλά σας λόγια αλλά πολύ περισσότερο για την υπέροχη παρέα σας που μας συντρόφευσε σε αυτήν την μικρή βολτίτσα.
Χαίρομαι τρομερά που σας άρεσε και περάσατε καλά. ΟΛΟΙ ήσασταν... υπέροχοι!!!!!
Ευχαριστώ παίδες! :) :) :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΔΕΝ έχω λόγια να μιλήσω... :)
Σας ευχαριστώ όλους για τις φωτό που ποστάρατε, για τα πάρα πολύ καλά σας λόγια αλλά πολύ περισσότερο για την υπέροχη παρέα σας που μας συντρόφευσε σε αυτήν την μικρή βολτίτσα.
Χαίρομαι τρομερά που σας άρεσε και περάσατε καλά. ΟΛΟΙ ήσασταν... υπέροχοι!!!!!
Ευχαριστώ παίδες! :) :) :)
Δεν εχεις λογια ή εισαι πρωινιατικα μπουκωμενος με κανα καλαμαρακι????
:D :a07:
Παρ' όλο που και η Κύμη ήταν υπέροχη το Σάββατο, μπορώ να σας πω ότι ΖΗΛΕΨΑ ΠΟΛΥ με τη βόλτα σας και με την παρέα σας :bigcry: :bigcry:
Να'στε πάντα καλά και ελπίζω στην επόμενη βολτούλα να είμαι μέσα
:beer: :beer:
Μπραβο παιδακια! :smilea:
Παντα τετοια!
:smokin: :beer: :wave2:
Μπραβο παιδες,τα καταφερατε :smilea:
Μηπως εχετε βγαλει τιποτ αλλες φωτο απο την διαδρομη?
π.χ Μελισση περιοχη?
Ποση ωρα σας πηρε?
Ρωταω γιατι εγω....AYTO (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=30532&perpage=15&pagenumber=1) :smilea:
alximistis
19/03/2007, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Μπραβο παιδες,τα καταφερατε :smilea:
Μηπως εχετε βγαλει τιποτ αλλες φωτο απο την διαδρομη?
π.χ Μελισση περιοχη?
Ποση ωρα σας πηρε?
Ρωταω γιατι εγω....AYTO (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=30532&perpage=15&pagenumber=1) :smilea:
Κοίτα μια χαρά πήγαμε. Μοναδική στιγμή ελαφρού εκνευρισμού στην περιοχή του Κιάτου όπου πέσαμε σε ένα μίνι κυκλοφοριακό. Αλλά οκ λίγο μετά το ξεπεράσαμε.
Κατά τα άλλα όλα καλά. Με χαλαρές ταχύτητες και απολαμβάνοντας τη διαδρομή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Ρε συ Λινάκι, μας εξέθεσες. Ο κόσμος μας έχει για σοβαρά άτομα. κγουχκγουχνομίζειςκγουχκγουχ
:lol: :lol: :rotflmao:
ωραίες φωτογραφίες
:a07: