View Full Version : ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΡΟΦΑΛΟΜΠΙΕΛΟ!!
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΡΟΦΑΛΟΜΠΙΕΛΟ
80961
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και;
Συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα και θα προσθέσω...ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
Και;
Τι "και;" ρε φίλε ...???
Εδώ, στις Γενικές βάζουμε λουλουδάκια, ηλιοβασιλέματα, ζωγραφισμένα γλαστράκια (με πολύ γούστο, είναι αληθεια :blush: ) και δεν θα βάλουμε και κανένα στροφαλομπίελο (άνευ αντικραδασμικού άξονος...) ??? :D
Το παλιό μου γρανάζι....(και τμήμα της αλυσίδας) :bigcry: :bigcry:
:wave2:
80962
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι "και;" ρε φίλε ...???
Εδώ, στις Γενικές βάζουμε λουλουδάκια, ηλιοβασιλέματα, ζωγραφισμένα γλαστράκια (με πολύ γούστο, είναι αληθεια :blush: ) και δεν θα βάλουμε και κανένα στροφαλομπίελο (άνευ αντικραδασμικού άξονος...) ??? :D
Α ΟΚ....
80963
Ο παλιός Εσέφης..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
80964
Κουφάλαααααααααα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το είχα ξεχάσει εντελώς!!! :bawl:
Η παλιά ομπρέλα της κόρης του Βρωμιάρη !!
(και καινούρια δικιά μου...) :blush:
80966
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Κουφάλαααααααααα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το είχα ξεχάσει εντελώς!!! :bawl:
Εμεις δυστυχως το θυμομαστε Κωστακη μου:sad:
Σημερα φλοκα ναι η ου;
Πες να βαλω ποστ:D
Cpt. Haddock
15/03/2007, 14:21
σΕ πάει πολύ μάστορα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κ που σαι ακομα..
εχω ακομα:καρμπυρατερ,πιστονι,ελατηρια.ιμαντα,variator,φυγοκε ντρικο συμπλεκτη,τα ελατηρια του ,.....ουυυυ ειναι ακομα :p
Μια χαρά σΕ πάει βρε Αντώνη...... Το πριόνι στο χέρι τι το θέλεις;:confused:
Μεγιά το μερσεντέ btw.... :wave2:
το παλιο μου....παλτο!
το χαριζω σε σενα
(Χρηστος Δαντης, το παλιο μου παλτο) :bawl:
80967
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
variator,φυγοκεντρικο συμπλεκτη,
Το ίδιο πράγμα δεν είναι, ή μΕ φαίνεται;;;:look:
Cpt. Haddock
15/03/2007, 14:27
φυγοκεντρικο συμπλεκτη
Χρήστοοοοοοοοο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κάτι μου θυμίζει το μαγαζί από πίσω, όπως και οι πινακίδες που ξεκινάνε από ΜΙ....
:smokin: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Το πριόνι στο χέρι τι το θέλεις;:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Κάτι μου θυμίζει το μαγαζί από πίσω
Προς απάντησιν αμφοτέρων...
Ήθελε ο Πανουργιάς να κάνουμε τσόπερ ένα CB750K (αν θυμάμαι καλά...) :wave2:
Το παλιό μου γρανάζι....(και τμήμα της αλυσίδας) :bigcry: :bigcry:
τι μου θυμησες βρε Βυρωνα... :sad:
80971
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τι μου θυμησες βρε Βυρωνα... :sad:
Γ@μησε τα ρε φίλε...:sad: Μα και εσύ πίστεψες ότι τα Ηονδα δεν σπάνε ;;;;:sick:
η αληθεια ειναι οτι σπανε, οταν ολα τα αλλα εχουν γινει μπιελες, βιδες, κομματια... :sad:
Δεν σας είδαμε χθες φίλτατε στην πίστα....
Πι πι το παπί; :D
Δεν σας είδαμε χθες φίλτατε στην πίστα....
Πι πι το παπί; :D
Ανευ πλάκας πριν λίγο διάβαζα το ποστ σου με την χθεσινή σας εξόρμηση. Ούτε κάν το πήρα χαμπάρι. Θα ερχόμουν εύκολα, μια και με βολεύουν οι καθημερινές.
η αληθεια ειναι οτι σπανε, οταν ολα τα αλλα εχουν γινει μπιελες, βιδες, κομματια... :sad:
Έτσι είναι.....:a35: . Ενώ το Africa..... βράχος αντοχής. Και απλούστατου service απ΄ότι ξέρω. Η χαρα του μηχανικού......
Το μοτεράκι γιατί το κατεβάσατε ρε Bart; Για τα γνωστά; Βαλβίδες, μπουζί, λάδια;;; :p
Έτσι είναι.....:a35: . Ενώ το Africa..... βράχος αντοχής. Και απλούστατου service απ΄ότι ξέρω. Η χαρα του μηχανικού......
Το μοτεράκι γιατί το κατεβάσατε ρε Bart; Για τα γνωστά; Βαλβίδες, μπουζί, λάδια;;; :p
πολυ καλα τα ξερεις Βυρωνα μου: ΚΑΙ βραχος αντοχης ΚΑΙ ΚΑΡΑαπλο service, οχι σαν κατι ιταλικα που εχουν ΘΕΜΑΤΑΡΑ με αντοχες και service :winka:
η φωτο ειναι ασχετη παντως, για να ψαρωσει κανεις. βεβαια, απο αλλου το περιμενα.
:smokin:
πολυ καλα τα ξερεις Βυρωνα μου: ΚΑΙ βραχος αντοχης ΚΑΙ ΚΑΡΑαπλο service, οχι σαν κατι ιταλικα που εχουν ΘΕΜΑΤΑΡΑ με αντοχες και service :winka:
Δεν μας λές ρε Γιώργο την ΘΕΜΑΤΑΡΑ με τις αντοχές και τα service; Για τα Aprilia μιλάω, εεε;
Και μην πεταχτεί κανείς σαν π@υτσα να μιλήσει για τα ανταλλακτικά, γιατί έτοιμο το έχω το ποστάκι με την «διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε περτικαλί εταιρίες» :lol:
Δεν μας λές ρε Γιώργο την ΘΕΜΑΤΑΡΑ με τις αντοχές και τα service; Για τα Aprilia μιλάω, εεε;
Και μην πεταχτεί κανείς σαν π@υτσα να μιλήσει για τα ανταλλακτικά, γιατί έτοιμο το έχω το ποστάκι με την «διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε περτικαλί εταιρίες» :lol: αχτι τα χεις τα πορτοκαλι ε?ΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?
15 μερες και ενας μηνας και το κανουμε θεμα..ναι ειχαμε μαθει να τα χουμε την ιδια στιγμη που τα θελαμε.
φαντασου εσυ αμα τα παρεις τα ανταλακτικα σου στο 6 μηνο εισαι και χαρουμενος λεμε.
Και μην πεταχτεί κανείς σαν π@υτσα να μιλήσει για τα ανταλλακτικά, γιατί έτοιμο το έχω το ποστάκι με την «διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε περτικαλί εταιρίες» :lol:
ε, ποτε δεν ειχε την αξιοπιστια και το ασπαστο της Honda η aprilia βρε συ. και δεν ειναι μονο τα ανταλλακτικα, αλλα να.... πως να το πω.... ποτέ δεν ετυχε αυτη η εταιρια να εχει service στην ελλαδα.
οσο για τις αντοχες, οκ, δεν ειπα οτι ειναι σαν τα SV, αλλα Honda ΔΕΝ ειναι... :evil:
ΥΓ: δεν βαζεις καλυτερα τιποτα tips για την ΔΕΠΡΟ? καλυτερα τα πας εκει!!! :evil: :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αχτι τα χεις τα πορτοκαλι ε?ΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ?
φαντασου εσυ αμα τα παρεις τα ανταλακτικα σου στο 6 μηνο εισαι και χαρουμενος λεμε.
:rotflmao: :rotflmao: γουστάρω !!! Mε την μία τσίμπησε :rotflmao:
Το 6μηνο ξέχνα το !!! ¨οτι έχω ζητήσει (σε αναλώσιμα, γιατί μην ξεχνάμε ότι ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ) το είχα αμέσως.
Πάντως κάτι έχει αλλάξει στην aprilia. Τα νέα που μαθαίνω μιλάνε για διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε 6 ημέρες. Θα δείξει.....
:rotflmao: :rotflmao: γουστάρω !!! Mε την μία τσίμπησε :rotflmao:
Το 6μηνο ξέχνα το !!! ¨οτι έχω ζητήσει (σε αναλώσιμα, γιατί μην ξεχνάμε ότι ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ) το είχα αμέσως.
Πάντως κάτι έχει αλλάξει στην aprilia. Τα νέα που μαθαίνω μιλάνε για διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε 6 ημέρες. Θα δείξει..... :sad:
re poysthdes tha to paro to kainoyrio kai tha sas parei kai tha sas sikosei...
ΥΓ: δεν βαζεις καλυτερα τιποτα tips για την ΔΕΠΡΟ? καλυτερα τα πας εκει!!! :evil: :evil: :evil:
Μακριά !!!! Κάτι έχει στραβώσει άσχημα εκεί. Και ξέρω τι λέω.... Από το 2,40? είμαι μέσα. Τα τελευταία τα έχωσα σήμερα στο 9,3455.
Καλά πάρτο πρώτα, και σε μετράω όποτε θές ρε φίλε. :smokin:
Μακριά !!!! Κάτι έχει στραβώσει άσχημα εκεί. Και ξέρω τι λέω.... Από το 2,40? είμαι μέσα. Τα τελευταία τα έχωσα σήμερα στο 9,3455.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αχαχαχα! και εσυ τσιμπησες!
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
edit: και δεν ειναι και ο festonero μεσα να αρχισουμε τα "κινεζικα"!! :lol: :lol:
sapila racing
15/03/2007, 15:49
Ανευ πλάκας πριν λίγο διάβαζα το ποστ σου με την χθεσινή σας εξόρμηση. Ούτε κάν το πήρα χαμπάρι. Θα ερχόμουν εύκολα, μια και με βολεύουν οι καθημερινές.
Ολο λόγια είσαι , ευθειάκια!!! :wave2: :lol:
Καλά πάρτο πρώτα, και σε μετράω όποτε θές ρε φίλε. :smokin: kala nai esena perimena..
otan to xa...eixa metrisi 2-3 sa to diko soy..poy nomizan.
alla ok araxe bale ekei exatmiseis..bale power comanders..bale oti thes..kane kai dieta..
kai tha se freskaro kai sena mh moy agxonese.
:sad:
Θα το πάρεις ρε τελικά το Pashley;;;; Μπράβο ρε ββκο... Σούπερ! Άντε να πάμε καμιά βόλτα!
Παίρνει και πίσω καλάθι εξτρά;
80982
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Θα το πάρεις ρε τελικά το Pashley;;;; Μπράβο ρε ββκο... Σούπερ! Άντε να πάμε καμιά βόλτα!
Παίρνει και πίσω καλάθι εξτρά; oxi re ayto me tis aktinikes tha paro soy leooo
kalathakia kai aidies..
ela to poylo sxolasa pao na mazepso paparoynes.
Ρε μπαρτ υπεραξιοπιστε...
Τραβα ρε μια μεχρι τα πρωτα (μην σε κουρασω κιολας) διοδια να δεις αν επεσε καμια μπιελα.
Και αμα βρεις φερ'την πισω, αλλα πολυ αργα και προσεχτικα ε;
Οπως πας παντα δηλαδη:smokin: :lol:
kala nai esena perimena..
otan to xa...eixa metrisi 2-3 sa to diko soy..poy nomizan.
alla ok araxe bale ekei exatmiseis..bale power comanders..bale oti thes..kane kai dieta..
kai tha se freskaro kai sena mh moy agxonese.
anytime....:smokin:
που τα βρήκες τα 2-3 σα το δικό μου ρε duka; 2-3 είμαστε σε όλη την Αθήνα.
Εξατμίσεις όντως έχω. Και έκεινο το συγχωρεμένο που είχες, κάτι ακράπες θυμάμαι φόραγε.....
PC δεν έχω όυτε θα βάλω. Μου αρκούν αυτά που έχει για τα ΚΤΜ....:smokin:
Δίαιτα έχω αρχίσει. Πριν την κόντρα μας, θα κατουρήσω και θα κόψω μέχρι και νύχια.......:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ρε μπαρτ υπεραξιοπιστε...
Τραβα ρε μια μεχρι τα πρωτα (μην σε κουρασω κιολας) διοδια να δεις αν επεσε καμια μπιελα.
Και αμα βρεις φερ'την πισω, αλλα πολυ αργα και προσεχτικα ε;
Οπως πας παντα δηλαδη:smokin: :lol:
γιατι δεν πας μονος σου να βρεις την μπιελα?
α! ξεχαστηκα! ΔΕΝ εχεις μηχανακι, Ε-Σ-Π-Α-Σ-Ε!
πφφφφφφφ.... δεν θελει να μας κουρασει κιολας, ο..... αμηχανος! :evil:
Δίαιτα έχω αρχίσει. Πριν την κόντρα μας, θα κατουρήσω και θα κόψω μέχρι και νύχια.......:evil:
Και τις τριχες της μυτης οπωςδηποτε.
Εμποδιζουν την εισαγωγη του αερα προς το φιλτροκουτι εμαθα....:look:
γιατι δεν πας μονος σου να βρεις την μπιελα?
α! ξεχαστηκα! ΔΕΝ εχεις μηχανακι, Ε-Σ-Π-Α-Σ-Ε!
Σωστον.
Αρα το χρησιμοποιω πια τοσο συχνα οσο και συ.
Κουτε ε κουτε.:a22:
lampros_fazer
15/03/2007, 16:13
Από μη αναλώσιμα τι γίνεται..;Γνωστός μου με Τουόνο περιμένει 2+ μήνες και τίποτα ακόμα..(δεν ξέρω τι ακριβώς κομμάτια παριμένει)
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Από μη αναλώσιμα τι γίνεται..;Γνωστός μου με Τουόνο περιμένει 2+ μήνες και τίποτα ακόμα..(δεν ξέρω τι ακριβώς κομμάτια παριμένει)
υπερβολικε! ακου εκει 2+ μηνες.... η aprilia ΔΕΝ κανει τετοια πραγματα! :mad:
Ρε Λάμπρο τι να σου πω. Καταρχήν ας ξαναπάρει τηλ. καθώς μπορεί να έχει ξεχαστεί το θέμα του. Η κουβέντα ξεκίνησε από το apriliabikers όπου ποστάρησε θέμα κάποιο παιδί. Ο Αρμακόλας του είπε ότι το τελευταίο διάστημα ότι έχει ζητήσει το έχει μέσα σε 6 ημέρες.
Εχουν γίνει αρκετές αλλαγές στην Aprilia Hellas το τελευταίο διάστημα (από διευθυντή και κάτω), επομένως ελπίζουμε ότι η απαράδεκτη κατάσταση που υπήρχε θα βελτιωθεί.
Βέβαια μέχρι να βεβαιωθώ για αυτό, κρατάω μια πισινή.
Τι ψάχνει ο φίλος σου, και για ποιό Tuono;
Μπορείτε να συντομευετε με τα μπουρδέλα σας;
βαρεθήκαμε να ακουμε για καλυτερς μέρες.... απο το 81 το ακούμε... :D
Ρε Λάμπρο τι να σου πω. Καταρχήν ας ξαναπάρει τηλ. καθώς μπορεί να έχει ξεχαστεί το θέμα του. Η κουβέντα ξεκίνησε από το apriliabikers όπου ποστάρησε θέμα κάποιο παιδί. Ο Αρμακόλας του είπε ότι το τελευταίο διάστημα ότι έχει ζητήσει το έχει μέσα σε 6 ημέρες.
Εχουν γίνει αρκετές αλλαγές στην Aprilia Hellas το τελευταίο διάστημα (από διευθυντή και κάτω), επομένως ελπίζουμε ότι η απαράδεκτη κατάσταση που υπήρχε θα βελτιωθεί.
Βέβαια μέχρι να βεβαιωθώ για αυτό, κρατάω μια πισινή.
κρατα και τα @@ του sniper για σιγουρια (οτι θα στρωσει η aprilia!!)! :a22::a22::a22:
lampros_fazer
15/03/2007, 16:36
Tuono σαν το δικό σου..(:a8: )
Πλαστικά και τέτοια πρέπει να περιμένει (του την έριξαν..)
Μπορείτε να συντομευετε με τα μπουρδέλα σας;
βαρεθήκαμε να ακουμε για καλυτερς μέρες.... απο το 81 το ακούμε... :D
Είμαστε 80΄s ρε Νίκο. ....
Όπως τότε που περίμενα 4,5 μήνες ένα γαμημένο εκκεντροφόρο για το 3μπούρδελο το ΧR350 που είχα το 87. Και αν δεν είχα ένα φίλο στα ανταλλακτικά του ακατανόμαστου να αρπάξει έναν εκκεντροφόρο που πήγαινε για Καρδίτσα, θα άλλαζε δεκαετία το XR στο συνεργείο. :D
Και τσάμπα επισκευή έτσι; Για κοκκοράκια εκκεντροφόρο βαλβίδες και τα σχετικά με το RFVC :a31: :a31: της Honda πλήρωσα μόνο 140.000 δραχμές .... (πριν 20 χρόνια)
Tuono σαν το δικό σου..(:a8: )
Πλαστικά και τέτοια πρέπει να περιμένει (του την έριξαν..)
Ρε Λάμπρο μάθε τι είναι και που τα έχει παραγγείλει, μπας και μπορώ να βοηθήσω. :wave2:
lampros_fazer
15/03/2007, 16:41
Ρε Λάμπρο μάθε τι είναι και που τα έχει παραγγείλει, μπας και μπορώ να βοηθήσω. :wave2:
Από Πάτρα πρέπει να τα έχει παραγγείλει,τον βλέπω πολύ αραιά για να μάθω τι περιμένει..Αστον να ταλαιπωρηθεί λίγο..:D Μπρος στα κάλλη τι είναι η αναμονή..:p Άσε που καίγεται περισσότερο για τις εξατμίσεις που έχει παραγγείλει παρά για τα υπόλοιπα..:lol:
(Thanx πάντως :winka: )
Από Πάτρα πρέπει να τα έχει παραγγείλει,τον βλέπω πολύ αραιά για να μάθω τι περιμένει..Αστον να ταλαιπωρηθεί λίγο..:D Μπρος στα κάλλη τι είναι η αναμονή..:p Άσε που καίγεται περισσότερο για τις εξατμίσεις που έχει παραγγείλει παρά για τα υπόλοιπα..:lol:
(Thanx πάντως :winka: )
Καλά ας τσεκάρει αν ο τύπος που τα έχει παραγγείλει είναι ακόμα εξουσιοδοτημένος, καθώς τον τελευταίο χρόνο έχουν αλλάξει πολλά.
Πριν 20 ημέρες ποστάρησε ένας πιτσιρικάς απ΄την Ρόδο στο apriliabikers, αγανακτισμένος καθώς περίμενε 4 μήνες ένα δοχείο λαδιού.
Του δώσαμε 2 τηλ. να πάρει και έμαθε ότι ο τύπος δεν ήταν πια εξουσιοδοτημένος και φυσικά δεν του είχε πει τίποτα...
Πήγε στον νέο έμπορο και σε μια εβδομάδα έιχε τα ανταλλακτικά του....
να αρπάξει έναν εκκεντροφόρο που πήγαινε για Καρδίτσα
Πες μας τώρα ότι ήταν τον Σεπτέμβρη του '87, να φάμε τα μουστάκια μας ...!!! :D :smokin: :D
Πες μας τώρα ότι ήταν τον Σεπτέμβρη του '87, να φάμε τα μουστάκια μας ...!!! :D :smokin: :D
:confused: έχει πλακα.....
Τώρα αν ήταν Σεπτεμβριος θα σε γελάσω :lol: Σίγουρα έβαλα το μηχανάκι μέσα (στο σπίτι του Νικ του Καρρέρ) τον Αύγουστο του 87 και το πήρα, παραμονή πρωτοχρονιάς του 87 :lol: Το θυμάμαι γιατί έφθασα σπίτι, έκανα μπάνιο και βγήκα για την αλλαγή του χρόνου.
Σίγουρα πάντως ήταν παραγγελία για Καρδίτσα καθώς η δική μου παραγγελία είχε κάπου παραπέσει :a31: Όλο το κοντέϊνερ περιμέναμε και ποτέ δεν ήταν μέσα.
Ο φιλαράκος πάντως τον είδε κάποια στιγμή και τον άρπαξε. Αν πάντως ρε Αντώνη μιλάμε για τον ίδιο εκκεντροφόρο, ζητώ γονατιστός συγγνώμη ρε φίλε..... :sad:
Για την ιστορία, μετά το στρώσιμο το μοτέρ βάρεσε καδένα, το πούλησα και μετά από 3-4 μήνες ξαναβάρεσε η κεφαλή.
Btw(αν δεν κάνεις πλάκα) πότε σας ήρθε ο εκκεντροφόρος ; :sad:
Btw(αν δεν κάνεις πλάκα) πότε σας ήρθε ο εκκεντροφόρος ; :sad:
Δεν κάνω καθόλου πλάκα Βύρωνα (αλλά μην ζητάς συγγνώμες και μαλακίες..):beer:
Δεν θυμάμαι πότε (και αν) ήρθε τελικά ο εκκεντροφόρος, γιατί γύρω στα τέλη Οκτώβρη έφυγα από Καρδίτσα (είχα πάει για 2-3 μέρες στον φίλο με το XR για να το φτιάξουμε και ξέμεινα πάνω από μήνα...) :lol:
:wave2: :beer: :wave2:
απο ενα στροφαλομπιελο απο 50αρακι σκουτερ ξεκινησαμε, να στηνουμε κοντρες και να κατηγορουμε εταιρειες για τη διαθεσιμοτητα και την γρηγορη εξυπηρετηση στα ανταλλακτικα φτασαμε! τι να ειπω.....:winka:
απο ενα στροφαλομπιελο απο 50αρακι σκουτερ ξεκινησαμε, να στηνουμε κοντρες και να κατηγορουμε εταιρειες για τη διαθεσιμοτητα και την γρηγορη εξυπηρετηση στα ανταλλακτικα φτασαμε! τι να ειπω.....:winka:
Σκέψου τι θα γινόταν αν έβαζες κανέναν στρόφαλο.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν με στροφαλο ειχαμε ολα αυτα με στροφαλομπιελο θα χαμε λιγοτερα ρε... :a31:
φαντασου τι θα γινοταν αν εβαζα οοοολο το νεο κιτ της malossi που πηρα! και τα καινουργια πλαστικα και το νεο ψυγειο!! ααααα και τα φωτακια! χαχαχα! τα χα βαλει πειραματικα και τα βγαλα!! :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
80990
φαντασου τι θα γινοταν αν εβαζα ........
Κοίτα καμμιά γυναίκα μην ποστάρεις... :mad: Με τις κουφές συμπτώσεις που γίνονται μεταξύ εμένα και του oldman, μπορεί να είχαμε και καμμιά κοινή γκόμενα στο τέλος. :lol:
(διόλου απίθανο αφού η καταγωγή μου είναι από πάνω...) :rotflmao:
ααααα και τα φωτακια! χαχαχα! τα χα βαλει πειραματικα και τα βγαλα!!
Γιατί τα έβγαλες ρε OzzZZZYYYy ???
Ότι πρέπει για απεντόμωση περιοχής ήταν ρε φίλε. Δεν πρέπει να υπήρχε κουνούπι για κουνούπι που να μην κόλλαγε πάνω. :smokin:
να λειπουν οι ειρωνιες!! :D
fantacid
15/03/2007, 21:58
τι περιμενεις απο ανθρωπα που πηγε κ αγορασε ΛΑΧΑΝΙ μοτοσακο!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
τι περιμενεις απο ανθρωπα που πηγε κ αγορασε ΛΑΧΑΝΙ μοτοσακο!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ποιός πήρε βρε fantacid Λαχανί μοτοσακό ? :confused:
εβαψες το tuono λαχανι να μοιαζεις με DUKE? :lol: :lol:
fantacid τα μπερδευεις λιγο φιλε μου :wave2: