PDA

View Full Version : ΠΡΟΣΟΧΗ...

Σελίδες : [1] 2

hidefnick
15/03/2007, 17:02
Μόλις με πήρε τηλέφωνο γνωστός που έζησε την εξής απίστευτη ιστορία:

Σε στενό στο Φιξ περνάει χαλαρά με το μηχανάκι έχοντας δει τον πεζό που διασχίζει τον δρόμο. Με το που πλησιάζει, ο πεζός του χώνει αγκωνιά πέφτει κάτω και αρχίζει και βρίζει ότι και καλά τον χτύπησε με την μηχανή, του έσκισε τα ρούχα και πρέπει να του δώσει φράγκα τώρα για να μην τρέχουν δικαστήρια κλπ. Μόνο που το έκανε σε λάθος άτομο.

Στον τσαμπουκά, με όλα τα "αξεσουάρ", σκάνε και 2-3 άλλοι, και καλά τι έκανες στον φίλο μας.

Τεσπά, η ιστορία είναι ότι μιά παρέα πρεζόνια έχουν βρεί τρόπο να μαζέβουν εικοσάευρα. Οι περιοικοι το ξέρουν το παραμύθι, από ότι βγήκε συμπέρασμα, αλλά τι να πουν.

Ελεος πιά.

airamhag
15/03/2007, 17:21
:look:

που περιπου στο φιξ ?

xampos
15/03/2007, 18:03
ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ :a52: :a52: :a52:

σκοτωμα θελουν :mad:

zzr2005
15/03/2007, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

Σε στενό στο Φιξ περνάει χαλαρά με το μηχανάκι έχοντας δει τον πεζό που διασχίζει τον δρόμο. Με το που πλησιάζει, ο πεζός του χώνει αγκωνιά πέφτει κάτω και αρχίζει και βρίζει ότι και καλά τον χτύπησε με την μηχανή, του έσκισε τα ρούχα και πρέπει να του δώσει φράγκα τώρα για να μην τρέχουν δικαστήρια κλπ. Μόνο που το έκανε σε λάθος άτομο.

Στον τσαμπουκά, με όλα τα "αξεσουάρ", σκάνε και 2-3 άλλοι, και καλά τι έκανες στον φίλο μας.

Τεσπά, η ιστορία είναι ότι μιά παρέα πρεζόνια έχουν βρεί τρόπο να μαζέβουν εικοσάευρα. Οι περιοικοι το ξέρουν το παραμύθι, από ότι βγήκε συμπέρασμα, αλλά τι να πουν.

Ελεος πιά.

δηλαδή τον εκβιασμό θα τον έκανε το πρεζόνι???
:lol: :lol:

χααχαχ
έπρεπε να του πει καλεσε την αστυνομία να μου κάνεις μήνυση...:lol:
να δεις για ποτε θα εξαφανιζόταν....

DimChios
15/03/2007, 20:42

Ελεος πιά.

Πες σε παρακαλώ που ακριβώς είναι να πάω μια βολτα απόψε!

Έχω καιρό να "πληρώσω" 20 ευρώ για χαβαλέ!

ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΛΕΩ!

:smokin:

Θα πάρω και κάμερα μαζί!

HolyDiver
15/03/2007, 22:19
Τσογλάνια ή άρρωστοι που τους έχουμε γυρίσει τη πλάτη?:sad:

hidefnick
16/03/2007, 08:32
Λοιπόν το σκηνικό έγινε πίσω απο το Φίξ στον πρώτο παράλληλο της Συγγρού. Ο δεύτερος που εμφανίστηκε, τράβηξε μαχαίρι όταν είδε οτι ο φίλος δεν μασάει. Και όταν βγήκε το κράνος και χρησιμοποιήθηκε σαν μέσο επίθεσης, εξαφανίστηκαν και οι 2.

Ολα αυτά περίπου 4-5 το μεσημέρι. Εχούν ρίξει 4-5 στο συγκεκριμένο σημείο. Ευτυχώς ο φίλος δεν έπεσε (R1120).

idi
16/03/2007, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
Τσογλάνια ή άρρωστοι που τους έχουμε γυρίσει τη πλάτη?:sad:

επιλογη τους ηταν... ΔΕΝ ειναι αρρωστοι.... μη τρελαθουμε εδω δεν ειναι παραθυρο της ΤV να κανουμε πολιτικη....

Respect
16/03/2007, 09:30
Όταν το έσκασαν τρέχοντας έπρεπε να τους κυνηγήσει φωνάζοντας:"Ααα... Θα σας πατήσω σα σκουλήκια ρε κιαρατάδες!!!" :a2: :lol: :lol: :lol: :lol:

marios_1977
16/03/2007, 09:41
Πες του φιλου σου να κανει και μια ενημερωση στο αστυνομικο τμημα !

Τσαντιστηκα με τα μαλακισμενα !!!!!!!!!!!!!
Ακομα κι αν τους θεωρησουμε αρρωστους δεν δικαιολογειται τετοια πραξη.
Υπαρχουν χιλιαδες πρεζακια που δεν ενοχλουν κανενα !!!!
Μην τρελαθουμε τωρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OrEsTiS82
16/03/2007, 21:27
Φαντασου να περασουμε αργα απο την Ομονοια ποσοι θα ερθουν να πεσουν πανω :rotflmao:

fantacid
16/03/2007, 22:03
αφου βλεπαν οτι η ατακα "παιζει κανα κατοσταρικο ρε φιλε?" δε τραβαει με το ευρο
πρεπει να βρουνε νεες ατακες/τακτικες καταπολεμησης της χαρμανας!!

περα απο τη πλακα παιδια τα πρεζονια -τα κλασικα τζνακια με τα λυγισμενα γωνατα κ την ασταματητη φαγουρα- ειναι αρρωστα.
αυτοι δε θελουν ηρωινη για να την 'σκουσουν" αλλα για να ερθουν στα ισια τους, να μην ποναν, να μπορεσουν να ανοιξουν τα ματια τους, να νιωσουν κανονικα!
κ εαν εχει περασει καμια βδομαδα χωρις το φαρμακο ειναι ΠΟΛΥ ασχημα, εκει ειναι που κανεις μλκιες βαρας,κλωτσας,κλεβεις το φιλο σου τη μανα σου κ δε ξερω γω τι αλλο !!!

H.A.Balafoutre
16/03/2007, 23:26
Τέτοια συμβαίνουν και στο εξωτερικό. Πολύ άσχημο το περιστατικό πάντως. Άλλη μια παράμετρος να για να προσέχουμε καθημερινά.:mad:

Akefalos
17/03/2007, 01:30
Τι λε ρε παιδί μου?Και περνάω συχνά απο κει....

Πρέπει να τύχαινε σε μένα...να του αφήσω το αποτύπωμα της ρόδας στη μούρη αφου περάσω απο πάνω του...:mad:

Brolas
17/03/2007, 01:37
Λοιπόν το σκηνικό έγινε πίσω απο το Φίξ στον πρώτο παράλληλο της Συγγρού. Ο δεύτερος που εμφανίστηκε, τράβηξε μαχαίρι όταν είδε οτι ο φίλος δεν μασάει. Και όταν βγήκε το κράνος και χρησιμοποιήθηκε σαν μέσο επίθεσης, εξαφανίστηκαν και οι 2.

Ολα αυτά περίπου 4-5 το μεσημέρι. Εχούν ρίξει 4-5 στο συγκεκριμένο σημείο. Ευτυχώς ο φίλος δεν έπεσε (R1120). Μπράβο στον φίλο σου,που απ'ότι φαίνεται δεν μασάει τα @ρχίδι@ του...:a013:

kostom
17/03/2007, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
κ εαν εχει περασει καμια βδομαδα χωρις το φαρμακο ειναι ΠΟΛΥ ασχημα, εκει ειναι που κανεις μλκιες βαρας,κλωτσας,κλεβεις το φιλο σου τη μανα σου κ δε ξερω γω τι αλλο !!!

Πολύ το τράβηξες.... Μια εβδομάδα ????

Μια μέρα δεν αντέχουν αυτοί..... :(

anf125
17/03/2007, 20:25
Έτσι όπως φαίνεται, το μόνο από το οποίο ακόμα δεν κινδυνεύουμε είναι να μη μας πέσουν εξωγήινοι στο κεφάλι... ακόμα... :eyepop: :look: :hypnotize :alien:

adam_tsouk
17/03/2007, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
επιλογη τους ηταν... ΔΕΝ ειναι αρρωστοι.... μη τρελαθουμε εδω δεν ειναι παραθυρο της ΤV να κανουμε πολιτικη....

πες οτι κανεις πλακα!:uplate:

nikos force
18/03/2007, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
πες οτι κανεις πλακα!:uplate: de nomizv na kanei plaka kai malista exei dikio. epilogh toys htan.ektos an zhte sto paramythi toy styl moy riksan kati sti poto kai me kanane junkie...akoy arrwstos...

bartlal
19/03/2007, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
de nomizv na kanei plaka kai malista exei dikio. epilogh toys htan.ektos an zhte sto paramythi toy styl moy riksan kati sti poto kai me kanane junkie...akoy arrwstos...

και του αλλουνου επιλογη ηταν να παρει μηχανη και, αν και προβλεπομενος, σακατευτηκε, και η οικογενεια του αλλα και εσυ ως φορολογουμενος πληρωνεις (και οχι μονο) το μετα.

και που ηταν ο οποιοσδηποτε μας και τι κανει οταν βλεπει στο ξεκινημα τους αυτους τους κοινωνικα αρρωστους? :mad:

αντε, να μην το γυρισω στην φιλεσπλαχνη Εκκλησια και στο ανθρωποκεντρικο Ελληνικο Κρατος πρωινιατικα, αντι να λεμε! :a45:

ΗΘΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΗΝ γινομαστε απολυτοι, κανει κακο στη σκεψη μας! :winka:

Gandalf dr685sm
19/03/2007, 12:34
Τα πρεζόνια δεν είναι άρρωστοι.... αν είναι δυνατόν!!

Άτομα ηλίθια ήταν που έμπλεξαν σε ναρκωτικά , ενώ ΓΝΩΡΙΖΑΝ τι σημαίνει αυτό! Μην μου πείτε τώρα οτι είναι τόσο "κρυφό" το τι κάνει στον οργανισμό ένας εθισμός σε χημική ουσία!!

άρρωστοι δεν είναι.. .αλλά μια ευκαιρία επανόρθωσης στην κοινωνία την χρειάζονται. Αν όμως την απορρίψουν και αυτήν , τότε είναι άξιοι της μοίρας τους.

Στο θέμα μηχανής φίλε bartlal, δεν είναι όμοιο. Πόσο μάλλον το οτι όταν πέφτεις δεν σημαίνει οτι σε πληρώνει το κράτος.... Ίσα-ίσα που χρυσοπληρώνεις ΙΚΑ και ιδιωτικές ασφάλειες για να έχεις περίθαλψη και δεν μπαίνεις στην διαδικασία κλοπών και επιβάρρυνση των γύρω σου για την ανάρρωση σου.

Gandalf

airamhag
19/03/2007, 12:35
Λοιπόν το σκηνικό έγινε πίσω απο το Φίξ στον πρώτο παράλληλο της Συγγρού. .

αν ειναι οδρομος προς το κουκακι καπου εκει ειναι κ το αστυνομικο τμημα...

:look:

τουλαχιστον δεν ειναι απο την αλλη πλευρα που μενω :D

nikos force
19/03/2007, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
και του αλλουνου επιλογη ηταν να παρει μηχανη και, αν και προβλεπομενος, σακατευτηκε, και η οικογενεια του αλλα και εσυ ως φορολογουμενος πληρωνεις (και οχι μονο) το μετα.

και που ηταν ο οποιοσδηποτε μας και τι κανει οταν βλεπει στο ξεκινημα τους αυτους τους κοινωνικα αρρωστους? :mad:

αντε, να μην το γυρισω στην φιλεσπλαχνη Εκκλησια και στο ανθρωποκεντρικο Ελληνικο Κρατος πρωινιατικα, αντι να λεμε! :a45:

ΗΘΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΗΝ γινομαστε απολυτοι, κανει κακο στη σκεψη μας! :winka: eililrina den katalava kauolou thn apanthsh...kai akoma perissotero to quote...

bartlal
19/03/2007, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
eililrina den katalava kauolou thn apanthsh...kai akoma perissotero to quote...
πως αλλιως να το πω?
θα το προσπαθησω με ελαχιστες λεξεις:

ΘΕΩΡΩ τα τζανκια (κοινωνικα) ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ και δεν κανω/εις/ουμε/ουνε τιποτα για αυτο.

ελπιζω να βοηθησα στην κατανοηση των παραπανω γραφωμενων μου.

(οσο για το quote, πηρα τα λεγομενα σου για να πω την (αντιθετη προς εσε) γνωμη μου, για να συγκεκριμενοποιησω σε ποιον/ους απο ολο το thread εχω αντιθετη αποψη!)

:wave2:

fantacid
19/03/2007, 21:50
οταν για να ανοιξεις τα ματια σου, για να μην πονας, για να μπορεις να επικοινωνησεις με αλλους ανθρωπους χρειαζεσαι ενα "φαρμακο" δεν εισαι αρρωστος???
κ δεν εννοω κοινωνικη, αλλα καθαρα παθολογικη νοσο.

δε μιαλαμε για εθισμο ή εξη, αλλα για ΕΞΑΡΤΗΣΗ

τεσπα....... καποιοι τρομαζουν ακομα κ με λεξεις οπως ναρκωτικα, τοξικωμανεις, HIV+, τουρκοι, μαυροι, εβραιοι.........

bartlal
20/03/2007, 14:46
οταν για να ανοιξεις τα ματια σου, για να μην πονας, για να μπορεις να επικοινωνησεις με αλλους ανθρωπους χρειαζεσαι ενα "φαρμακο" δεν εισαι αρρωστος???
κ δεν εννοω κοινωνικη, αλλα καθαρα παθολογικη νοσο.

δε μιαλαμε για εθισμο ή εξη, αλλα για ΕΞΑΡΤΗΣΗ

τεσπα....... καποιοι τρομαζουν ακομα κ με λεξεις οπως ναρκωτικα, τοξικωμανεις, HIV+, τουρκοι, μαυροι, εβραιοι.........

+1000

cityfly
20/03/2007, 15:32
άμα καταφέρεις να τη βγάλεις μια βδομάδα (επειδή αναφέρθηκε αυτό το χρονικό διάστημα) χωρίς ηρωίνη τότε σωματικά είσαι καθαρός,

ψυχολογικό είναι το θέμα από κει και μετά
και αυτό είναι και το δυσκολότερο

για να απεξαρτηθεί κάποιος πρέπει πάνω από όλα να το θέλει ο ίδιος

άμα το θέλει θα το πετύχει άμα δε το θέλει δε θα το κάνει ποτέ

idi
20/03/2007, 15:55
Βρε δε με χεζετε που θα σας κανω εγω ανρθωπους?

Δηλ τι εννοείτε «ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ»???

Δε καταλαβα... σε κανα 10χρονο μιλατε? Και φυσικα και ήξεραν τι θα παθουν και φυσικα το διαλεξαν και φυσικα και ο καθενας πρεπει να αναλαμβανει ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ (οχι ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...)

Και εγω ηξερα που ειχε πρεζα και δε πηγα να παρω .... τα ναρκωτικα με τριγυρνανε απο την ηλικια των 10 (δε μιλατε σε κανα καλοπαιδο απο σπιτι...) και στα 17 εχασα κολλητο φιλο απο ασπρη... και ξεκοψα με πολλούς που ειχαν παρει την κατω βολτα (ΕΥΤΥΧΩΣ!!!)

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΖΑΚΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΦΛΕΒΑ ΣΟΥ ΜΕ ΒΙΑ .+_

Τωρα αμα σας χαλάει που λεω την ωμή αλήθεια χέστηκα! Εγω δε πουλαω καθωσπρεπισμό και πολιτικές ειπα την αποψη μου που ειναι στηριγμένη στη ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ .

Τωρα για οσους εχουν καποιο κόλλημα στο εγκεφαλο και πρεπει παντα να με κατατασουν σε ομαδες ρατσιστών... ε χεσμενους τους εχω και αυτους και δεν απανταω... ειμαι "φασιστας" αλλωστε... (στα νεοελληνικα τείνει να ειναι συνώνυμο του "ΛΟΓΙΚΟΣ")

idi
20/03/2007, 15:57
Τα ζακια ειναι ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ και μονο.... :(

EVI
20/03/2007, 16:40
αρρωστοι?

τοτε αρρωστοι ειναι και οι κλεφτες (που τα περισσοτερα ζακια ειναι)
και οι ψευτες (που ολα τα ζακια ειναι)
και αυτοι που γραφουν στα @@ τους οικογενειες τους εαυτους τους τους ιδιους
αυτοι που δενουν τον συνταξιουχο παππου τους και του παιρνουν την συνταξη για να παρουν πρεζα που τον δερνουν που τον εχουν σε ενα υπογειο κλεισμενο τιγκα στα ποντικια κατσαριδες γιατι εκανε το λαθος να ειναι ανθρωπος που δουλεψε και που θεωρει τα εγγονια του αιμα του και τα αγαπα και αντι να τα στειλει στο διαολο καθετε και τα ανεχετε ολα αυτα

αρρωστοι?

ναι καλα

οσους ΄΄αρρωστους ΄΄ συμμαθητες ειχα η ειναι νεκροι η ειναι φυλακη η ζουνε στο δρομο κλεβοντας εμενα εσενα εμας

anf125
20/03/2007, 22:39
Δε νομίζω ότι χαρακτηρίζοντας τους τοξοκομανείς "αρρώστους" τους απαλλάσει κανείς από τις ευθύνες για την κατάστασή τους. Σαφώς φταίνε οι ίδιοι, αλλά άμοιρη ευθυνών δεν είναι η κοινωνία που τους ωθεί προς την καταστροφή με διάφορους τρόπους (ανεργία, αποξένωση, μοναξιά κλπ). Βέβαια κάποιοι είναι πιο δυνατοί και δεν ξεπέφτουν... κάποιοι άλλοι όχι.

Επειδή όμως είμαστε (;) κοινωνία ανθρώπων και όχι ζώων, οφείλουμε να βοηθάμε όσο μπορούμε τους προβληματικούς συνανθρώπους μας και να μην τους αφήνουμε στην τύχη τους. Περισσότερο φυσικά σε επίπεδο οργανωμένων φορέων, όταν έχουμε να κάνουμε σε ένα τόσο οξύ και εξειδικευμένο θέμα όσο τα ναρκοτικά. Και η ατομική πρωτοβουλία και συμβολή όμως χρήσιμη και ευπρόσδεκτη.

SUPERMARIO
20/03/2007, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios_1977
Πες του φιλου σου να κανει και μια ενημερωση στο αστυνομικο τμημα !

Τσαντιστηκα με τα μαλακισμενα !!!!!!!!!!!!!
Ακομα κι αν τους θεωρησουμε αρρωστους δεν δικαιολογειται τετοια πραξη.
Υπαρχουν χιλιαδες πρεζακια που δεν ενοχλουν κανενα !!!!
Μην τρελαθουμε τωρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ειναι θεμα ανθρωπου αλλα αλλων παραγοντων φιλε μου που τους φτανει στο σημειο να κανουν αυτα που κανουν.δεν υπαρχει καλος η' κακος πολιτης εθισμενος στα ναρκωτικα.
χρυσο παιδι να εισαι, αν πεσεις στα ναρκωτικα εκει θα καταληξεις (ισως & σε χειροτερα).
ολα τα ατομα που ειναι εθισμενα καποια στιγμη θα ενοχλησουν, εσενα, εμενα, τον διπλανο μας.
το "συνδρομο της στερησης" δεν ειναι το μονο δυσκολο.το σωμα σε 3 μερες θα γιατρευτει.το μυαλο ειναι αυτο που σε @αμαει.

και για να αποφυγω την παρεξηγηση δεν τους δικαιολογω απλα τους καταλαβαινω.:sad:

Davelis
21/03/2007, 00:24
τελικα ο Dimchios το τραβηξε το βιντεακι 'η του κλεψανε την καμερα;:lol: :lol:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
21/03/2007, 00:41
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΕ ΩΡΙΜΟΙ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΗΤΕΣ.ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΟ:beer: :beer:

fantacid
21/03/2007, 00:57

Δε καταλαβα... σε κανα 10χρονο μιλατε? Και φυσικα και ήξεραν τι θα παθουν και φυσικα το διαλεξαν και φυσικα και ο καθενας πρεπει να αναλαμβανει ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ (οχι ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...)

Και εγω ηξερα που ειχε πρεζα και δε πηγα να παρω .... τα ναρκωτικα με τριγυρνανε απο την ηλικια των 10 (δε μιλατε σε κανα καλοπαιδο απο σπιτι...) και στα 17 εχασα κολλητο φιλο απο ασπρη... και ξεκοψα με πολλούς που ειχαν παρει την κατω βολτα (ΕΥΤΥΧΩΣ!!!)

Τωρα αμα σας χαλάει που λεω την ωμή αλήθεια χέστηκα! Εγω δε πουλαω καθωσπρεπισμό και πολιτικές ειπα την αποψη μου που ειναι στηριγμένη στη ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ .

Τωρα για οσους εχουν καποιο κόλλημα στο εγκεφαλο και πρεπει παντα να με κατατασουν σε ομαδες ρατσιστών... ε χεσμενους τους εχω και αυτους και δεν απανταω... ειμαι "φασιστας" αλλωστε... (στα νεοελληνικα τείνει να ειναι συνώνυμο του "ΛΟΓΙΚΟΣ")

καλα εισαι τελειως ακυρος.....αλλα τη περιμενεις να ακουσεις απο ατομο που θεωρει το φασισμο (μεσα ή εξω απο εισαγωγικα το ιδιο μου κανει) συνωνυμο της λογικης!!!!

ΩΙΜΕ!!!

μεγαλο παιδι κ νομιζει οτι η ηρωινη ειναι ασπρη!!!
προφανως κ το μαυρο περιμενεις να ειναι μαυρο κ στο χρωμα ε!!!
εβλεπες ψαλτη μικρος ε?
:lol: :lol:

Τα ζακια ειναι ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ και μονο....

δε ξερω πως τα καταφερες αλλα εδω εισαι 10000% ΣΩΣΤΟΣ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΕ ΩΡΙΜΟΙ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΗΤΕΣ.ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΟ

αν δε δωσεις στο ζακι θα κλεψει θα ρημαξει θα θα θα, "γιατι ετσι πρεπει, γιατι δε γινετε αλλιως" γιατι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τη "ΖΑ"

προσωπικα δε δινω στα γυφτακια, γιατι οσα κ να τους δωσεις αλλος τα καρπωνεται, αρα ειναι ανουσιο!
δε προκειται να γινω γραναζι εκμεταλευσεις παιδιων.

sotokan
21/03/2007, 07:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΕ ΩΡΙΜΟΙ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΗΤΕΣ.ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΟ:beer: :beer:

:a013:

πόσοι άραγε από εμάς δεν κάνανε λάθη πιτσιρικάδες ?????

Gandalf dr685sm
21/03/2007, 07:48
Όπως είπα στην αρχή... όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία... αλλά όταν ο ίδιος ο χρήστης, αποθεραπεύεται και μετά πάει αμέσως μετά και παίρνει πάλι δόση... συγνώμη αλλά αυτός ούτε άρρωστος είναι , ούτε την φιλευσπλαχνία κανενός αξίζει.

Δεν είναι τυχαίο το "δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!".

Το θέμα είναι βέβαια οτι απο την άλλη , ούτε αυτή η δεύτερη ευκαιρία τους δίνεται... οπότε είναι αλλού το ζήτημα.

Gandalf

kaps
21/03/2007, 09:58
Και να τα πούμε και αλλιώς. Η μέρα του πρεζάκια ξεκινάει με μιά αγωνία του πως θα βρει τη πρέζα για να τη βγάλει . Αν το κοιττάξουμε πιο βαθιά διαπιστώνουμε πως αυτή η πλαστή ανάγκη πλαστά του εντυπώβθηκε και πλαστά την επικαλείται . Τι εννοώ; Πως στη κοινωνία που διαβιούμε το παιχνίδι της επιβίωσης έχει σε δύο επιλογές .... . Η θα είσαι το πιόνι των άλλων ή θα γίνεις πρωταγωνιστής και εξουσιαστής της ζωής σου . Θωρητικά τα πρεζόνια ξεκίνησαν την χρήση εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων ή και καταστάσεων στρεσογόνων . Δηλαδή με τη πρέζα όλα αυτά ξεπεράστηκαν ; Οχι βέβαια και το έχουν διαπιστώσει πολλοί από τους παλαιότερους στο χώρο των τοξικομανών . Αρα η επιλογή του τι θέλει ο καθένας να είανι στη κοινωνία είναι επιλογή του . Και από εδώ μέσα στο παρών φόρουμ έχω καταλάβει μέσα από συζητήσεις ακόμα και από τις συγκεντρώσεις που γίνονατι στο Δέλεαρ και αλλού πως πολλά από τα μέλη έχουν μια πορεία στη ζωή τους που περιλαμβάνει σκοπέλους αναποδιές και στρεσογόνες καταστάσεις . Ωστόσο δεν κατέληξαν στην πρέζα . Αρα και πάλι λέω πως είναι επιλογή του καθένα μας το πως θα αντιμετωπίσει τιη καθημερινότητα. Μην το πάμε όμως στη δύναμη του χαρακτήρα που έχει ο καθένας μέσα του . Ακόμα και όταν ο πρεζάκιας ξεφτιλίζεται για ένα ευρώ πουλώντας το κορμί του ή την αξιοπρέπειά του και μόνο ο συλλογισμός και η επιλογή αυτής της πράξης για τηνέρευση της δόσης του αποδεικνύει και πάλι πως μέσα στο μυαλό τους λειτουργεί ο κανόνας της επιβίωσης . Αρα οι επιλογές είναι συνειδητές και απλά έτσι συμφέρουν ...... ΔΨεν τους λυπάμαι διότι αν κρίνω από την διαδρομή μου στη ζωή έχω περάσει τέτοιες καταστάσεις που θα έπρεπε να έχω καπνίσει και σνιφάρει όλη τη παραγωγή μαριχουάνας της Κολομβίας .. Και μια΄ερώτηση . Πως είναι δυνατόν τα πρεζάκια να είναι μόνο Ελληνες ; Ελάχιστες έωςσ μηδαμινές οι περιπτώσεις αλλοδαπών και εξαιρουμένων εκείνων που στα μέρη τους το χασισάκι το έχουν για Κάμελ άφιλτρο ...

idi
21/03/2007, 10:17
τις μπουρδολογιες αποφάσισα απο καιρο να τις αγνοώ και να μη χαλαω πολύτιμο χρονο απο τη ζωη μου να απανταω τα αυτονόητα .... αλλα ρε antacid… αλήθεια... που ξερεις εσυ τι εχω βιώσει????

Και εν πασι περίπτωση δε σας βλεπω το ιδιο ζεστους να συμπαρασταθείτε και σε αλλα θυματα της εξάρτισης (απο επιλογη) ...

πχ τους άρρωστους τζογαδόρους....

αλλα ξερω εκει δεν εχει "φιλευσπλαχνία" και δε θα γινουμε αρεστοί σαν "σωτήρες" και απέχουμε ε?

Γραμματείς και Φαρισαίοι...

Αμα ειχατε προσωπική εμπειρία θα κατανοουσατε πως το θεμα δεν ειναι αν θελουμε να βοηθησουμε ή αν αδιαφορούμε... το θεμα ειναι ΑΝ Ο ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ Ή ΟΧΙ ....

Παραδείγματα πολλα και διαφορα ολα τριγύρω σας... αλλα οχι στις ταινιες και στα βιβλια ... ΣΤΗ ΖΩΗ!

hector
21/03/2007, 11:21

Αυτα τα νεοφασιστικα σου ξεσπασματα σε διαφορα κοινωνικα θεματα, πραγματικα με κανουν να πιστευω οτι το nick-name σου ειναι μισο και θα επρεπε να το συμπληρωσεις για να γνωριζουμε με τι ειδους μισανθρωπους εχουμε να κανουμε:... idi-ot...ιδιωτης που κατα τα αρχαια ελληνικα σημαινει....μ@λ@κ@ς.
Αντι να ανοιξεις τα γκαβαδια σου να δεις τι σκατα παει λαθος στην μαλακισμενη κοινωνια που και εσυ ο ιδιος ζεις, συντηρεις και τρεφεις και να καταλαβεις οτι τα πρεζακια ειναι το θληβερο αποτελεσμα των κοινωνικων σου αποκλεισμων, μας λες για το ποσο "εξυπνος" ησουνα στα 17 σου, ποσο μαλακες ηταν οι φιλοι σου που για καποιο "ανεξηγητο λογο" πεσανε στα ναρκωτικα.....
ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.....

....ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ φιλε μου!

idi
21/03/2007, 11:31
η απαντηση μου στις παπαριες σου ειναι μια

σε γραφω στα @@@ μου

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

οταν σου κλεψουν το μηχανακι και το ανταλλαξουν με ενα φιξακι να το θυμασαι ...

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
21/03/2007, 11:37
τις μπουρδολογιες αποφάσισα απο καιρο να τις αγνοώ και να μη χαλαω πολύτιμο χρονο απο τη ζωη μου να απανταω τα αυτονόητα .... αλλα ρε antacid… αλήθεια... που ξερεις εσυ τι εχω βιώσει????

Και εν πασι περίπτωση δε σας βλεπω το ιδιο ζεστους να συμπαρασταθείτε και σε αλλα θυματα της εξάρτισης (απο επιλογη) ...

πχ τους άρρωστους τζογαδόρους....

αλλα ξερω εκει δεν εχει "φιλευσπλαχνία" και δε θα γινουμε αρεστοί σαν "σωτήρες" και απέχουμε ε?

Γραμματείς και Φαρισαίοι...

Αμα ειχατε προσωπική εμπειρία θα κατανοουσατε πως το θεμα δεν ειναι αν θελουμε να βοηθησουμε ή αν αδιαφορούμε... το θεμα ειναι ΑΝ Ο ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ Ή ΟΧΙ ....

Παραδείγματα πολλα και διαφορα ολα τριγύρω σας... αλλα οχι στις ταινιες και στα βιβλια ... ΣΤΗ ΖΩΗ!

ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ!
ΟΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!
ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΘΑΡΑ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ.
ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΔΟΝ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ, ΠΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΖΩΗ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ.
ΑΠΛΑ Ο ΟΡΟΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΩ!!

:beer:

hector
21/03/2007, 11:43
η απαντηση μου στις παπαριες σου ειναι μια

σε γραφω στα @@@ μου

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

οταν σου κλεψουν το μηχανακι και το ανταλλαξουν με ενα φιξακι να το θυμασαι ...

Εεεετσι....συνεχισε να επιβεβαιωνεις τις ενδειξεις για το επιπεδο της νοητικης σου καταστασης:a9:

PortisHead
21/03/2007, 11:44
Τίποτα...απλά θέλω να μου έρχεται reply στο mail για να διαβάζω
αυτές τις ψευτοκουλτουριάρικες και αλτρουιστικές ανησυχίες που θα γραφτούν εδώ.

:D

idi
21/03/2007, 11:52
φιλε μου ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΕ σε αυτο το επιπεδο της συζητησης μπορω να να πω πως συμφωνω 100% στα γραφόμενα σου

εξ αρχης δε υποτιμισα τους εξαρτημενους απλα τους εβγαλα απο τη ευκολη κατηγοριοποίηση τους ωσ "θυματα" σαν δικαιολογία

δε μπορει κανενας να μου βγαλει απο το μυαλο μου οτι ηταν επιλογη και οχι ατυχια... μεχρι και τα 5χρονα παιδακια ξερουν οτι τα ναρκωτικα σκοτωνουν

οπου υπαρχει επιλογη υπαρχει και η ευθύνη

αμα θελουμε να βοηθησουμε ειναι θεμα του καθενος μας και ο καθενας πρατει οπως θελει

δε μπορω να ανεχτω ομως την εκφραση "τουσ αφησαμε στη μοιρα τους..." οταν οι ιδιοι προαποφάσισαν την πορεια τους και ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ (οχι παντα) ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ

ειμαι σκληρος? Ισως...

Ειμαι αδικος ...ΟΧΙ!!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ

idi
21/03/2007, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από hector
Εεεετσι....συνεχισε να επιβεβαιωνεις τις ενδειξεις για το επιπεδο της νοητικης σου καταστασης:a9:

ειμαι idiot φιλε μου μη με διαβαζεις

θεωρια εχουν πολλοι αλλοι να σου πουλησουν

υπαρχουν ομως και αλλοι που αντι για σκατο εχουν μυαλο μεσα στο κεφαλι τους και μπορει να συμφωνουν:wave2: :wave2: :wave2:

Valentino_Ptossi
21/03/2007, 12:03
εχω βοηθησει πρεζακι, αλλα βοηθουσε τον εαυτο του....
δεν λυπαμαι κανενα εξαρτημενο ατομο που δεν λυπαται τον εαυτο του και δεν βοηθαω κανενα αν δεν βοηθαει τον εαυτο του.

συνφωνω με τον idi. οχι ως προς το υφος αλλα με αυτα που προσπαθει να πει μεσα απο αυτα που γραφει.

...και οταν το παιδι σας κολησει με τα drugs απο ενα "φιλαρακι" του που τα εκανε μοδα, μονο και μονο για να πουλησει ωστε να βγαλει τη δοση του,οι απεξω θα λενε "δεν πειραζει...ηταν αρρωστος μωρε..."

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
21/03/2007, 12:06
φιλε μου ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΕ σε αυτο το επιπεδο της συζητησης μπορω να να πω πως συμφωνω 100% στα γραφόμενα σου

εξ αρχης δε υποτιμισα τους εξαρτημενους απλα τους εβγαλα απο τη ευκολη κατηγιριοπιηση τους ωσ "θυματα" σαν δικαιολογία

δε μπορει κανενας να μου βγαλει απο το μυαλο μου οτι ηταν επιλογη και οχι ατυχια... μεχρι και τα 5χρονα παιδακια ξερουν οτι τα ναρκωτικα σκοτωνουν

οπου υπαρχει επιλογη υπαρχει και η ευθύνη

αμα θελουμε να βοηθησουμε ειναι θεμα του καθενος μας και ο καθενας πρατει οπως θελει

δε μπορω να ανεχτω ομως την εκφραση "τουσ αφησαμε στη μοιρα τους..." οταν οι ιδιοι προαποφάσισαν την πορεια τους και ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ (οχι παντα) ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ

ειμαι σκληρος? Ισως...

Ειμαι αδικος ...ΟΧΙ!!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ

ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!!
ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ!

$py
21/03/2007, 12:48
Μην παιδεύεστε ρε σεις άδικα, φορτώστε τα όλα στην πουτάνα την κοινωνία που ζούμε να ξεμπερδεύετε...

hector
21/03/2007, 13:10
....απο οτι καταλαβαινω ολοι ασχολουνται με το αν καποιος ναρκωμανης μπορει και θελει βοηθεια να απεξαρτηθει....οκ καποιοι μπορει να θελουν και καποιοι οχι και σιγουρα δεν ειναι για λυπηση...θα συμφωνησω!

το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να τους αντιμετοπιζουμε σαν προβλημα!
....το προβλημα ειναι τα ιδια τα ναρκωτικα
....γιατι να αποτελουν διεξοδο σε καθε αδιεξοδο
....γιατι να υπαρχουν σε καθε σημειο, ετοιμα να "υποταξουν" ανθρωπινες ανησυχιες, "απροσαρμοστες" συνειδησεις, και καθε διαφορετικοτητα που απειλει την κοινωνικη ομοιομορφια και "γαληνη"....

....και αντι να μιλαμε ολοι για ωμες αληθειες και σκληρες πραγματικοτητες γιατι δεν προσπαθουμε να προστατευσουμε αυτους τους ανθρωπους που κινδυνευουνε (και που ειναι τα αυριανα παιδια μας) απο αυτην την υπουλη "καταστολη" που χρονια τωρα μας ποτιζουν....

...και πριν στρεψουμε τα πυρα μας στα πρεζακια γιατι δεν αναρωτιομαστε ποιοι ειναι αυτοι που θελουν σε "καταστολη" ενα κομματι της κοινωνιας, και μαλιστα το νεοτερο σε ηλικια;
...ποιοι θελουν τους ανθρωπους "κοινωνικα αποκλεισμενους και αφοπλισμενους"; γιατι κανεις απο τους αρμοδιους, τους ηγετες, τους πολιτικους και καθε λογης αφενταδες της "κατα τα αλλα δημοκρατιας" δεν κανουν τιποτα για αυτους....παρα να τους διωκουνε και να τους καταστρεφουν ολοκληροτικα χρησιμοποιοντας τα ιδια τα "δημοκρατικα μεσα";
....και μην πειτε οτι φταινε οι πρεζεμποροι και τα βαπορακια...θα ειναι αστειο...

...επισης μην πειτε για τις προσωπικες σας δυναμεις και το πως δεν μπλεξατε με τα ναρκωτικα...αυτο το ξερουμε...και μπραβο σας...
...οχι δεν υπηρξα ποτε ναρκωμανης....ναι πολλοι φιλοι μου "μπλεξανε"....και ναι καποιοι πεθαναν!

...το ερωτημα ειναι γιατι;

idi
21/03/2007, 14:15

...το ερωτημα ειναι γιατι;

εγω φταιω!

fantacid
21/03/2007, 14:31
μεχρι και τα 5χρονα παιδακια ξερουν οτι τα ναρκωτικα σκοτωνουν

δε θα σου απαντησω εγω αλλα ο παυλακης:

"πρεζες υπουρχουνε πολλες...
ομως η ηρωινη σκοτωνει, αυτη ειναι η διαφορα."

hector
21/03/2007, 14:48
εγω φταιω!

ναι φταις που εισαι σαν κεφτες.....:rotflmao: :rotflmao::smokin:

idi
21/03/2007, 14:57
ναι φταις που εισαι σαν κεφτες.....:rotflmao: :rotflmao::smokin:

με γουσταρεις? ειμαι straight φιλε μου αρραβωνιασμένος ... :smokin:

byron
21/03/2007, 15:02
...και πριν στρεψουμε τα πυρα μας στα πρεζακια γιατι δεν αναρωτιομαστε ποιοι ειναι αυτοι που θελουν σε "καταστολη" ενα κομματι της κοινωνιας, και μαλιστα το νεοτερο σε ηλικια;

....και μην πειτε οτι φταινε οι πρεζεμποροι και τα βαπορακια...θα ειναι αστειο...

...επισης μην πειτε για τις προσωπικες σας δυναμεις και το πως δεν μπλεξατε με τα ναρκωτικα...αυτο το ξερουμε...και μπραβο σας...
....το ερωτημα ειναι γιατι;

Δλδ τι να πούμε;

Ασχετα με τα όμορφα που λες, η πραγματικότητα είναι ότι κανένας δεν έγινε πρεζάκι με την βία. Όλοι ήξεραν με τι έμπλεκαν. Δεν πίστευαν που θα κατέληγαν βέβαια.

Παρόλο που ο idi χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα, δεν κάνει λάθος. Εις γνώση τους πέφτουν εκεί. Απλά θεωρώ ότι όσα παιδιά προσπαθούν να ξεκολλήσουν πρέπει να έχουν αμέριστη αυμπαράσταση.

Τώρα για τα τετριμμένα ότι ποιοί είναι αυτοί που θέλουν τον λαό σε καταστολή κλπ.... έχω βαρεθεί να τα ακούω ή να περιμένω κάτι να αλλάξει.

Καλά τα λες εδώ αλλά .......

ρε μλκα μετεωριτη αντε κ γαμησου λεμεεεεε

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εδώ τι κάνεις ακριβώς; Εκτός και αν δεν έχεις καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα στο παιδί.

OldMan
21/03/2007, 15:04
ειμαι straight φιλε μου αρραβωνιασμένος ... :smokin:
Η κοπέλα το ξέρει ?? :D

Cpt. Haddock
21/03/2007, 15:05
εν συντομία...

Είναι οι χρήστες ναρκωτικών άρρωστοι; Ναι, όπως είναι άρρωστοι όλοι όσοι εχουν μια εξάρτηση

Χρειάζονται τη βοήθειά μας και όχι την απόρριψη; Ναι.

Υπάρχει δικαιολογία για το οτι είναι ναρκομανείς; Όχι. 20-25 χρόνια πριν, να δεχτώ την άγνοια, σήμερα όχι.

:wave2: :wave2:

OldMan
21/03/2007, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Εκτός και αν δεν έχεις καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα στο παιδί.
Άσχετα με την πρόθεση Βύρωνα, τα σχόλια είναι "εκ του ασφαλούς"...

(δεν ξαναμπαίνει ποτέ στο ίδιο thread, ακριβώς λόγω της "αδυναμίας" κατανόησης(*) του γραπτού λόγου...) :winka:

(*) Θαρρείς και οι υπόλοιποι καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε ...:sad:

byron
21/03/2007, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Άσχετα με την πρόθεση Βύρωνα, τα σχόλια είναι "εκ του ασφαλούς"...

(δεν ξαναμπαίνει ποτέ στο ίδιο thread, ακριβώς λόγω της "αδυναμίας" κατανόησης(*) του γραπτού λόγου...) :winka:

Πιθανόν ως mod να ξέρεις αν μπαίνει ή δεν όχι. Οι υπόλοιποι δεν το ξέρουμε όμως. Το ¨εκ του ασφαλούς¨ βρισίδι κάπως μου κάνει όμως ρε φίλε.....

OldMan
21/03/2007, 15:23
Το ¨εκ του ασφαλούς¨ βρισίδι κάπως μου κάνει όμως ρε φίλε.....
:nono: :nono: :nono:
Δεν είπα τέτοιο πράγμα ...!!! :look:

Το πιθανότερο είναι ο Fantacid να θεώρησε ότι το παλληκάρι τα γράφει επίτηδες (για να προκαλέσει..) και απάντησε ανάλογα !!

(η αλήθεια είναι ότι τσαμπουκαλεύεται εύκολα, αλλά δεν ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ !!! ) :lol:

hector
21/03/2007, 15:24
με γουσταρεις? ειμαι straight φιλε μου αρραβωνιασμένος ... :smokin:

ναι ναι σε γουσταρω τρελα!! ετσι που σε βλεπω και στην φωτο. κατω απο το "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ", να κρατας την ασπιδα και να φωναζεις...εισαι φοβερο αγορι...:lol: :lol: :lol:
μαλλον stokos, αρραβωνιασμενος εισαι...:a21:

Nostra
21/03/2007, 15:28
μαλλον stokos, αρραβωνιασμενος εισαι...:a21:

άμα του βρίσεις και την ΑΕΚ... πάμε καρφί για διαμάχες... :lol: :lol: :lol: :lol:

idi
21/03/2007, 15:49
....εισαι φοβερο αγορι...:

gay post alert!!! :lol:

hector
21/03/2007, 16:07
gay post alert!!! :lol:

...ναι ναι το παραδεχομαι ειμαι ενας νεγρος, γκει, ναρκωμανης ρε ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ που βρηκες και βημα να αμολυσεις τις εγκεφαλικες σου κλανιες ....

Και δινω και ενα τελος σε αυτον το ανουσιο διαλογο μας, που οσο και αν με διασκεδασες κακομοιρε γελοτοποιε, δεν θα επρεπε να ειχα ξεκινησει.....

:a36:

Και κοιτα προσεξε γιατι αμα σε πετυχω πουθενα με την αρραβωνιαστικια σου θα την ξεμαλιασω απο την ζηλια...αγριο αγορι.....:a029: :a029: :a029: :a029:

Nostra
21/03/2007, 16:09
κοκομοιρε γελοτοποιε,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ο Κοκός....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

hector
21/03/2007, 16:10
...ναι ναι το παραδεχομαι ειμαι ενας νεγρος, γκει, ναρκωμανης ρε ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ που βρηκες και βημα να αμολυσεις τις εγκεφαλικες σου κλανιες ....

Και δινω και ενα τελος σε αυτον το ανουσιο διαλογο μας, που οσο και αν με διασκεδασες κακομοιρε γελοτοποιε, δεν θα επρεπε να ειχα ξεκινησει.....

:a36:

Και κοιτα προσεξε γιατι αμα σε πετυχω πουθενα με την αρραβωνιαστικια σου θα την ξεμαλιασω απο την ζηλια...αγριο αγορι.....:a029: :a029: :a029: :a029:

idi
21/03/2007, 16:17

εγω βρηκα βημα ρε βλαξ?

εγω ολα οσα λεω εδω και με τον ιδιο ακριβως τροπο τα λεω στις παρεες μου, στα παρκα, στο σινεμα, στις καφετεριες και οπου γουσταρω... χωρις κανενα φιλτρο...

οι αποψεις μου τυγχάνουν αν οχι καθολικης... τουλάχιστον μερικης αποδοχης απο τη πλειοψηφια του κοσμου...

καιρον να επανελθεις στη πραγματικοτητα... οι δικες σου αποψεις ειναι ακρεες και αντιπροσωπεύουν ελάχιστο κοσμο...

και επιπλεον με λες φασιστα (κλασικα για οποιοδηποτε ασχετο λογο... οπως φαντάζομαι λες φασιστες ολους οσους δεν ανήκουν στη δικη σου κλικα...) πισω απο τη σιγουρια του firewall του pc σου.... θα ελεγες τα ιδια να ήσουν εμπρος μου?

fantacid
21/03/2007, 16:18

εδώ τι κάνεις ακριβώς; Εκτός και αν δεν έχεις καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα στο παιδί.

Εαν κ δε καταλαβαινω τι θες μου πεις με τη παραθεση σου απο αλλο θεμα εδω κ τι σκατα σχεση εχει με αυτο!
(δεν ειμαστε στις διαμαχες να βριστουμε κ να ειμαστε politically correct!).
τοσα χρονια σε φορουμ πρωτη φορα το βλεπω, μου μοιαει λιγο σαν flame εναντιον μου!

τεσπα αφου μπηκες σε ολο αυτο το κοπο του copy-paste δε διαβαζες κ τι εγραψα στο ΙΔΙΟ ποστ ακριβως πανω απο αυτο που κουοταρες?

τοτε ισως καταλαβεις με ποιο σκεπτικο, ποσταρα.

κ επειδη δεν νομιζω να καταλαβεις (εαν ηταν να καταλαβεις θα το ειχες κανει ηδη!) θεωρω το μετεροτιτη κακο bot κ μαλλιστα απο εξωτερικο.

νταξ??

κ στη τελικη εαν θες να μου την πεις στειλε πμ

byron
21/03/2007, 16:18
...ναι ναι το παραδεχομαι ειμαι ενας νεγρος, γκει, ναρκωμανης.....

Αμα είσαι και απένταρος, γάμησε τα φίλε....:sad:

OldMan
21/03/2007, 16:20
...........................
:rolleyes: Cool baby :rolleyes:

fantacid
21/03/2007, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rolleyes: Cool baby :rolleyes:

οκ
i'll try it

αλλα αλλοι πετανε μισοποσταρισματα οπου λαχει!

rsp
21/03/2007, 16:42
Για καποιο φεγγαρι στη Ναυαρινου, καθε βραδυ που γινοτα το κλασσικο δωσε ενα κατοσταρικο, μαζευα οσο παιδια μπορουσα και τους αγοραζα σαντουιτς απο το first.. Ηταν ο δικος μου τροπος για να αντιμετωπισω μεσα μου τα παιδια που για τους Χ λογους πεσανε σε αυτη την αρρωστεια..Ποτε λεφτα, ποτε ουτε ενα ευρο, τους εδινα φαη και τους εδειχνα οσο μπορουσα οτι τους νοιαζομαι...

Αφηστε τις μαγκες πισω απο τα πληκτρολογια...ελεος!

hector
21/03/2007, 16:42

οι αποψεις μου τυγχάνουν αν οχι καθολικης... τουλάχιστον μερικης αποδοχης απο τη πλειοψηφια του κοσμου...

.... θα ελεγες τα ιδια να ήσουν εμπρος μου?

αντε και μια τελευταια αντι-παραθεση: ...εχεις σκεφτει να πολιτευτεις....με τετοια ποσοστα θα εχεις σιγουρη επιτυχια...:lol:

..οσο για το "φασιστα" μονος σου το ειπες στην αρχη...αλλα αμα θες μπορω να σε φωναζω
και ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ, ΡΑΤΣΙΣΤΗ, η οτι αλλο κοσμιτικο επιθετο νομιζεις οτι σου ταιριαζει...

....ετσι ειναι το ιντερνετ φιλε μου, δλδ εσυ τι προτεινεις, να μονομαχησουμε το ηλιοβασιλεμα....
....αν βεβαια θες να τα πουμε και απο κοντα...χμμ...ισως...δεν ξερω....ειμαι πολυ μπερδεμενος...ασε με να το σκεφτω και θα σου πω...

:a56:

byron
21/03/2007, 16:46
Εαν κ δε καταλαβαινω τι θες μου πεις με τη παραθεση σου απο αλλο θεμα εδω κ τι σκατα σχεση εχει με αυτο!
(δεν ειμαστε στις διαμαχες να βριστουμε κ να ειμαστε politically correct!).
τοσα χρονια σε φορουμ πρωτη φορα το βλεπω, μου μοιαει λιγο σαν flame εναντιον μου!

τεσπα αφου μπηκες στο κοπο να παραθεσεις μπηκες σε ολο αυτο το κοπο του copy-paste δε διαβαζες κ τι εγραψα στο ΙΔΙΟ ποστ ακριβως πανω απο αυτο που κουοταρες!

τοτε ισως καταλαβεις με ποιο σκεπτικο, ποσταρα.

κ επειδη δεν νομιζω να καταλαβεις (εαν ηταν να καταλαβεις θα το ειχες κανει ηδη!) θεωρω το μετεροτιτη bot κ μαλλιστα απο εξωτερικο.

νταξ??

κ στη τελικη εαν θες να μου την πεις στειλε πμ

Δεν έχω λόγο να σου στείλω πμ γιατί (πραγματικά) δεν έχω τίποτα μαζί σου.

Με την ίδια ευκολία που βάζεις εσύ ταμπελάκι σε κάποιον (bot, μαλάκας κλπ) με την ίδια ευκολία το κάνει καί ο άλλος απέναντι σε μαύρους, αδελφές, πρεζάκια κλπ.

αλλα αλλοι πετανε μισοποσταρισματα οπου λαχει!

Δεν έγινε εσκεμμένα. Sorry όμως. Απλά θεωρώ ότι η παράθεση των υπολοίπων δεν αλλάζει την καζούρα που του κάνεις.

Στο κάτω κάτω αν τα διάβασε τα μπινελίκια σου ο μετεωρίτης, μπορεί να μην ξαναγράψει. :sad: Πως και πως περιμένουμε τα νέα του, ρε γαμωτ...

byron
21/03/2007, 16:50
.

byron
21/03/2007, 16:53
.

Cpt. Haddock
21/03/2007, 16:55
καλά, άκυρο

τα σβήνω, σβήσε κι εσύ τα δικά σου

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

EVI
21/03/2007, 18:58
.

evvou
21/03/2007, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
.

?

idi
21/03/2007, 18:59
αντε και μια τελευταια αντι-παραθεση: ...εχεις σκεφτει να πολιτευτεις....με τετοια ποσοστα θα εχεις σιγουρη επιτυχια...:lol:

..οσο για το "φασιστα" μονος σου το ειπες στην αρχη...αλλα αμα θες μπορω να σε φωναζω
και ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ, ΡΑΤΣΙΣΤΗ, η οτι αλλο κοσμιτικο επιθετο νομιζεις οτι σου ταιριαζει...

πως σκατα εβγαλες τα παραπανω συμπεράσματα απορώ...

και ολα αυτα τα "συντηρητικά" κανουν κακο? για προσθετα στα φαγιτα δε λες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εσυ εισαι δηλ "προοδευτικός" (My ass!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε δε μας χεζεις ... υποκριτή!!! δηθεν διανοούμενε!!! μαμακια!!!

φασιστας ειναι αυτος που να κατατασει στους "φασιστες" ολους οσουσ δεν εχουν την ιδια αποψη με αυτον!

αντε πολυ αξια σου έδωσα!

kaps
21/03/2007, 21:04
idi :beer:
hector :a3:

EVI
21/03/2007, 21:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
?

δεν το εγραψα εγω ο δαιμον του φορουμ :rotflmao: :beer:

PortisHead
22/03/2007, 08:36
πως σκατα εβγαλες τα παραπανω συμπεράσματα απορώ...

και ολα αυτα τα "συντηρητικά" κανουν κακο? για προσθετα στα φαγιτα δε λες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εσυ εισαι δηλ "προοδευτικός" (My ass!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε δε μας χεζεις ... υποκριτή!!! δηθεν διανοούμενε!!! μαμακια!!!

φασιστας ειναι αυτος που να κατατασει στους "φασιστες" ολους οσουσ δεν εχουν την ιδια αποψη με αυτον!

αντε πολυ αξια σου έδωσα!

Μην τρελλαινεσαι φιλε μου......
Γιαυτους, φασίστας ειναι όποιος δεν ειναι......κομμουνιστής.

idi
22/03/2007, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Μην τρελλαινεσαι φιλε μου......
Γιαυτους, φασίστας ειναι όποιος δεν ειναι......κομμουνιστής.

χαχαχαχαχα σωστο αλλα προσφατα ειδα μια αφισα που εγραφε "ΟΧΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ" χαχαχαχαχαχ επεσε και αυτο το καστρο χαχαχα φασιστικη ειναι ΚΑΙ η κομουνιστικη Κινα πλεον χαχαχαχαα :rotflmao: :rotflmao: ολος ο κοσμος ειναι "φασιστας" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
22/03/2007, 10:19
χαχαχαχαχα σωστο αλλα προσφατα ειδα μια αφισα που εγραφε "ΟΧΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ" χαχαχαχαχαχ επεσε και αυτο το καστρο χαχαχα φασιστικη ειναι ΚΑΙ η κομουνιστικη Κινα πλεον χαχαχαχαα :rotflmao: :rotflmao: ολος ο κοσμος ειναι "φασιστας" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: κουμουνιστική η κίνα???

μπας σε καλό σου πρωι πρωι...

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

idi
22/03/2007, 10:26
Έχουμε χασει τα αυγα και τα πασχάλια πια! Δε ξερουμε τι ειναι τι τελικα! Ποιος ειμαι εγω? Τι ειναι ο ανθρωπος? Τι κανουμε σε αυτη τη ζωη? :confused:

byron
22/03/2007, 10:27
ειδα μια αφισα που εγραφε "ΟΧΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ"

Μην τα μπερδεύεις ρε idi. Κατα το ΟΑΚΚΕ η κίνα είναι σαφέστατα μια καπιταλιστική χώρα με κουμουνιστικό προσωπείο.

idi
22/03/2007, 10:29
Συμπερασμα: εισαι οτι δηλώσεις και οχι οτι πραγματικά πιστεύεις! :beer:

PortisHead
22/03/2007, 10:41
Συμπερασμα: εισαι οτι δηλώσεις και οχι οτι πραγματικά πιστεύεις! :beer:

Παράγωγο του παραπάνω είναι: Εισαι, ότι συμφερει τους αλλους να πιστεύουν πως εισαι.

fantacid
22/03/2007, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Παράγωγο του παραπάνω είναι: Εισαι, ότι συμφερει τους αλλους να πιστεύουν πως εισαι.

ή εαν προλαβεις να δηλωσεις μονος τι εισαι!

π.χ.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
[B]Τωρα για οσους εχουν καποιο κόλλημα στο εγκεφαλο και πρεπει παντα να με κατατασουν σε ομαδες ρατσιστών... ε χεσμενους τους εχω και αυτους και δεν απανταω... ειμαι "φασιστας" αλλωστε... (στα νεοελληνικα τείνει να ειναι συνώνυμο του "ΛΟΓΙΚΟΣ")

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
[B]

idi
22/03/2007, 12:18
οπως ειδες εχω τη λεξη φασιστα σε αποσιωπητικά

αμα δε καταλαβαινεις την ειρωνεία μου δεν πειραζει φιλε μου δεν ειναι τα μυνηματα μου κατανοητα απο ΟΛΟΥΣ αλλα απο αυτους που εχουν μυαλο και κρινουν μιας και ειναι περιεκτικα, συντομα και σαφη γιατι δεν εχω χρονο να χρονοτριβώ

εχεις απομονωσει με bold μια λεξη για τι?? Να κερδισεις τιποτα εντυπώσεις? Δε ξερεις ελληνικα για να καταλαβεις τι εννωω?

ωραια εκανες το κοματι σου τωρα αντε καληνύχτα...

idi
22/03/2007, 12:27
Και ενα πασι περιπτωση πως ειναι δυνατον ενας πατριώτης σαν εμενα...

που αγαπαει τοσο πολυ την Ελλαδα και εχει πληρη επίγνωση της Ιστορία αυτου του τοπου και των δεινών που περασαν οι προγονοι μας ανα τους αιωνες.... απο ολες τις πλευρες....

μπορω εγω να ειμαι «φασιστας»??? ΕΛΕΟΣ!!!

Αληθεία ξερετε τι σημαίνει «φασιστας»???

Ρε πούστη μου σε παιδακια μιλαω??? σε σκατοκεφαλους?????? Σε τι??

Τσουβαλιαζουν οτι ακουσαν στις προπαγανδες μεσα στο μυαλο τους και κατηγοριοποιούν ανθρωπους με ηλιθια κριτιρια???

Ρε τι παθαμε...

VANDA
22/03/2007, 12:27

Δε ξερεις ελληνικα για να καταλαβεις τι εννωω?

Μια και κάναμε λόγο για ελληνικά.. να διορθώσω..

"εισαγωγικά" τα λένε. :wave2:

idi
22/03/2007, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Μια και κάναμε λόγο για ελληνικά.. να διορθώσω..

"εισαγωγικά" τα λένε. :wave2:

οκ Thanks ... εσυ καταλαβες τι λεω?

VANDA
22/03/2007, 12:30
οκ Thanks ... εσυ καταλαβες τι λεω?

Προτιμώ να απέχω από τέτοιου είδους συζητήσεις και δεν παρακολούθησα το ξεδίπλωμα των σκέψεών σας. Τυχαία μπήκα και το είδα...

fantacid
22/03/2007, 14:21

αμα δε καταλαβαινεις την ειρωνεία μου δεν πειραζει φιλε μου δεν ειναι τα μυνηματα μου κατανοητα απο ΟΛΟΥΣ αλλα απο αυτους που εχουν μυαλο και κρινουν μιας και ειναι περιεκτικα, συντομα και σαφη γιατι δεν εχω χρονο να χρονοτριβώ

εχεις απομονωσει με bold μια λεξη για τι?? Να κερδισεις τιποτα εντυπώσεις? Δε ξερεις ελληνικα για να καταλαβεις τι εννωω?

ωραια εκανες το κοματι σου τωρα αντε καληνύχτα...

ποτε μου δεν χρεισιμοποιησα κοσμιτικα επιθετα για να στολισω τους συνδιαλεγομενους μου ακομα κ εαν διαφωνω.

για το ποσο καλο χειρισμο εχεις στο λογο, ποιους πειθεις κ λοιπες περιαυτολoγιες, κρατας τις για τη παρτη σου, ο κοσμος που διαβαζει εχει μια καποια νοημοσηνη για να μπορει να σε καταταξει εκει που σου αξιζει!

α! κ εκανα μπολντ που λες το σημειο που αναφερομουνα γιατι μετα θα με ρωτουσες
ε κ τι θες να πεις κ τι εννοεις κ μπλα κ μπλου......

αντε τωρα μπες στα αποσιωπητικά σου κ κοιμησου γιατι βραδυασε!

over and out!!!

Cpt. Haddock
22/03/2007, 14:27
..... περιαυτολιες.....

:uplate: :hypnotize :sick: :eyepop: :rolleyes: :alien: :dizzy:

fantacid
22/03/2007, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:uplate: :hypnotize :sick: :eyepop: :rolleyes: :alien: :dizzy:

bug fixed!

s.thanks to beta tester!

:lol:

idi
22/03/2007, 15:50
τελικα εισαι σαχλαμαρας μεγαλος.... :lol: :lol: τι καθομαι και σου γραφω...

δε σε γραφω στα @@ μου καλυτερα?!?!?! :wave2: :wave2: :wave2:

sniper
22/03/2007, 15:53
......

δε σε γραφω στα @@ μου καλυτερα?!?!?! :wave2: :wave2: :wave2:

Χωράει κι άλλους;

Τυχερή η σύζυγος.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: