View Full Version : Γνώμες για κράνος...
mika2006
17/03/2007, 16:41
Καλησπερα παιδες.Επειδη η αναζητηση δε μου βγαζει τιποτε οταν βαζω hjc, ηθελα γνωμες και εμπειριες απο το καρμπον κρανος της εταιριας, το HQ1.Αξιζει; :beer:
Ψάξε με "hjc*" και "HJC*"...
:wave2:
Πολυ καλα κρανη με την καλυτερη σχεση τιμης -ποιοτητας.
Περρισοτερα θα βρεις εδω (http://www.colori.net )
:wave2: :wave2:
Δες και Suomy,Uvex επισης
el_mojito
17/03/2007, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από mika2006
Καλησπερα παιδες.Επειδη η αναζητηση δε μου βγαζει τιποτε οταν βαζω hjc, ηθελα γνωμες και εμπειριες απο το καρμπον κρανος της εταιριας, το HQ1.Αξιζει; :beer:
Φιλαρακι εγώ έχω HJC και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Πολύ καλύτερη ποιότητα απο το nolan που είχα πρίν,και σχετικά καλές τιμές.
Μετά από ένα χρόνο με το ΗJC AC11 μπορώ να πώ ότι:
Σε καμία περίπτωση δεν θα ξανα αγόραζα HJC.
Λυπάμαι τα 300? που έδωσα και ετοιμάζομαι για καινούργιο.
Αυτό καθαρά είναι προσωπική άποψη καθώς πολλοί φίλοι μου είναι υπέρ ευχαριστημένοι με τα συγκεκριμένα κράνη.
Απλά επειδή το HQ1 είναι περίπου στα 500? πιστεύω ότι πρέπει να πάς σε κάτι άλλο, υπάρχουν ARAI, SUOMI, SHUBERTH σε αυτή την τιμή
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Δες και Suomy,Uvex επισης
suomi nai
uvex :nono: :nono: :nono: οχι φιλε. (μιλαω απο προσωπικης πηρας )
Το εχω ενα μηνα σχεδον και κοιταω απο τωρα γι αλλο.
γνωμη μου.
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Απλά επειδή το HQ1 είναι περίπου στα 500? πιστεύω ότι πρέπει να πάς σε κάτι άλλο, υπάρχουν ARAI, SUOMI, SHUBERTH σε αυτή την τιμή
Για τα ΗJC δεν ξερω,και αν εχεις αποφασισει γι'αυτο sorry που πεταγομαι,αλλα στο
j-helmet.com παιρνεις απο Ιαπωνια τα κορυφαια εκ-των Arai kai Shoei,τα RX7RR και Χ-11 με 450 ? + τα μεταφορικα...
Πηρα απο 'κει ενα Αrai RX7RR4 Νακανο ρεπλικα και ειμαι υπερευχαριστημενος....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
μιλαω απο προσωπικης πηρας
Όπως λέμε: "Μας πήρας και μας σήκωσας" ..??? :D
perastikos
19/03/2007, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
suomi nai
uvex :nono: :nono: :nono: οχι φιλε. (μιλαω απο προσωπικης πηρας )
Για τα φτηνά κράνη της UVEX υπάρχουν κάποια παράπονα και σε άλλα thread... Για τα ακριβά όμως (π.χ. Helix RS)... ;)
έχω ένα σαρκ 4 χρόνια και μάλλον θα το αλλάξω φέτος. το 500 έαρ. αρκετά καλό για τα λεφτά του αλλά χωρίς υποσιάγωνο (έβαλα εγώ ένα) πράγμα σημαντικό κατά τη γνώμη μου -μαζί με το επιρρύνιο.
είναι πάντως καλύτερα από τα νόλαν.
αλλά προσοχή στα μεγέθη γιατί κάθε εταιρεία έχει άλλα.
mika2006
19/03/2007, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
φιλε μου το βρηκα απο Ιταλια απο ebay με 299 ευρω το καρμπον (χωρις μεταφορικα) και γι'αυτο μπηκα στον πειρασμο...:beer:
Atsatsos
22/03/2007, 04:55
Φίλε μου έχω το ίδιο. (AC-12- το όνομά του στην αμερική) Πολύ καλό και αν το φέρεις από ιντερνετ η τιμή είναι τρελή :hypnotize . Πάρτο.
δες και τιποτα απο lidl..
με αυτα εξεταζουν την ποιοτητα του σκαλπ μετα την πτωση :eek:
παντως καποιες τιμες στην Ελλαδα ειναι απαγορευτικες γι αυτο σου προτεινω να γινεις e-bayer!;)
thanos_trikala
23/03/2007, 12:20
mages exw ena transalpaki kai thelw na parw kranos!n exw katalikei sto SHUBERTH to anoigomeno mporeite na mou peite ti gnwmi sas
DrIoannis
23/03/2007, 12:37
Μία συμβουλη.Μακριά από ανοιγώμενα.Δεν προσφέρουν ασφάλεια όμοια με το full face.
thanos_trikala
23/03/2007, 12:43
nai etsi einai alla pisteuw oti einai pio volika stin poli kai dei to kalokairi! an kapoios exei to anoigomeno ti shcuberth tha ithela na mou pei ti gnwmi tou
Atsatsos
23/03/2007, 16:03
ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΟΧΙ! Μη πέρνετε ανοιγόμενα γαμώτο!
thanos_trikala
23/03/2007, 16:40
ok pedes thanks! apla ithela na pw otin einai i prwti mixani pou pernw kai apla den exw idea ti pezei! thanks!
Δεν ξέρω αν βολεύει ή όχι το ανοιγόμενο, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως αν φορούσα ανοιγόμενο ή ανοιχτό όταν με τράκαρε μια βλαμμένη πριν 8 χρόνια, δε θα είχα σαγώνι..
vasnomat
28/03/2007, 12:59
sorry για το off topic αλλά εαν ένα ανοιγόμενο κράνος το έχεις κλειστό την ώρα της πτώσης( ποτέ και μακριά από όλους) και δεδομένου ότι η πτώση είναι με νορμαλ ταχύτητα πόλης έστω και 60-70χλμ ποια διαφορά έχει το full face απο το ανοιγόμενο ως προς την προστασία??δεν αντέχει το επισιαγώνιο?
Αν το κράνος είναι καλό ίσως να αντέξει..ίσως και να μην...κοινώς...ΜΗΝ παίρνετε ανοιγόμενα κράνη.:wave2:
thanos_trikala
28/03/2007, 16:56
eixa apofasisei gia schuberth to concept !! alla meta tin dikia sas gnwmi allaksa kai telika paw gia fullface! na rwtisw kati ti pezei gia to schuberth to qm1 ! kai giati auto to montelo den yparxei sto official site tis schuberth! akou gnomes dld se sxesi me s1 r1
HJC CARBON (HQ-1)
Tό έχω εδώ και αρκετό καιρό (το άβαφο) παρότι οι γνώμες στο φόρουμ ήταν μάλλον αρνητικές. πολύ καλό κρανος, πανάλαφρο και πανέμορφο με σωστή πληροφόριση ήχου (ούτε κουφό ούτε σου παίρνει τα αυτιά).πολύ καλός αερισμός. Έχω και μία ιριδίζουσα ζελατίνα με αντιθαμβωτική ζελατίνα μέσα της FOGCITY και δεν έχω κανένα πρόβλημα θολώματος. Το μεταφέρω πάντα μέσα σε πάνινη σακούλα. Η τιμή κατά την γνώμη μου πολύ καλή.:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από thanos_trikala
eixa apofasisei gia schuberth to concept !! alla meta tin dikia sas gnwmi allaksa kai telika paw gia fullface! na rwtisw kati ti pezei gia to schuberth to qm1 ! kai giati auto to montelo den yparxei sto official site tis schuberth! akou gnomes dld se sxesi me s1 r1
Το κράνος αυτό ανήκει στην προηγούμενη σειρά της schuberth για αυτό και δεν το βλέπεις στο site τους. Εγώ κατέληξα σε αυτό πριν 10 ημέρες.
Έχει καλύτερη εφαρμογή (αυτό βέβαια είναι σχετικό, ανάλογα με το κεφάλι) από πολλά που δοκίμασα, είναι σχετικά αθόρυβο και έιναι και σε πολύ καλή τιμή. :wave2:
thanos_trikala
29/03/2007, 09:55
ase pou einai kai poli mpaniko! alla prwta apo ola i kali efarmogi
Το ειχα βρει σε προσφορα στο louis.de με 120? και ειπα να δοκιμασω και τα Schuberth...
Γνωμες;;;
Ζελατινα για πεταμα...με την παραμικρη βρωμια θολωνει και το βραδυ παραμορφωνει τα φωτα των αυτοκινητων...Ασε που δεν εχει κλικ για να την ανοιξεις...η τελειως ανοιχτη θα την εχεις η τελειως κλειστη...
Το αεροδυναμικο βοηθημα στραβωσε υστερα απο ενα ελαφρυ χτυπηματακι με εναν τοιχο :winka: (καλα σε αυτο φταιω και λιγο εγω :p )
Εχει φυγει ενα πλαστικακι απο το δαχτυλιδι του κρανους κατω χαμηλα και δεν μπορω να το ξαναβαλω στη θεση του...
Κ τελος η εφαρμογη, στο δικο μου κεφαλι τουλαχιστον, δεν υπαρχει...Ενα Suomy 5ετιας που εχω μοιαζει καλτσα μπροστα του...
Συμπερασμα απο εμενα...No buy...Δοκιμασε κατι αλλο στα ιδια λεφτα...
ΥΓ: και κατι τελευταιο...το μπροστα πλαστικο για εξαερισμο εχει μεινει κλειστο απο την 5η μερα αγορας του κρανους γιατι πολυ απλα το εχω κολλησει αφου εσπασε :eek:
αντε πάλι..με το που είχα αποφασίσει να πάρω το S1 να και τα προβλήματα της SCHUBERTH..ρε παιδιά έχει ακούσει και άλλος για ποιοτικά προβλήματα στα κράνη αυτά?
Ενημερωτικα απλως μιλαω για το QM1 στο post μου...Για το S1 δεν εχω ιδεα...
thanos_trikala
29/03/2007, 21:24
loipon pedia simera pira to q1! kai mou fanike arketa kalo gia ta leyta tou panta!
Αρχικά δημιουργήθηκε από aquatic
αντε πάλι..με το που είχα αποφασίσει να πάρω το S1 να και τα προβλήματα της SCHUBERTH..ρε παιδιά έχει ακούσει και άλλος για ποιοτικά προβλήματα στα κράνη αυτά? Δε ξέρω τι λέει σα κράνος αλλά το είδα σε ένα τυπάκο με 990 απόψε και το ζήλεψα. Πανέμορφο!! :a013: