Σύνδεση

View Full Version : Σημερα το πρωι στο Περιπτερο Χαιδαριου...

Σελίδες : 1 [2]

sober
21/03/2007, 12:55
Mηπως εννοεις επικοδομητικοτατη????ή αναφερεσαι στα αποδημητικα πουλια.... :hypnotize :hypnotize

Μα8ε πρωτα να μιλας και μετα κανε σχολια για "επιδημητικες συζητησεις"

$py
21/03/2007, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Mηπως εννοεις επικοδομητικοτατη????ή αναφερεσαι στα αποδημητικα πουλια.... :hypnotize :hypnotize

Καλά ρε μεγάλε, γκαβός είσαι ή μπάτσος?? :lol:

sober
21/03/2007, 13:11
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!
Ρε φιλε sorry !!!τι ναπω!!!τοση ωρα εβλεπα τη λεξη που σου εγραψα!!!Α!!!!test μυωπιας ΑΜΕΣΑ!!!!:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

mourgakos
21/03/2007, 14:39
βαλε πινακιδα και απο πανω αν ομως εχεις πραγματα ριξε αδιαφορα ενα πανακι αν θες γρηγορη βολτα. η ουσια ομως ειναι να την εχεις πανω και να φαινεται.αυτο ειναι το σωστο
εδω η αδεια γραφει 104 db στις 4100 στροφες και με σταματησαν για εξατμιση.παλι καλα που εχω βαλει μια ταπα σκετη χοανη και τους επιασε το φιλοτιμο.απο ασπρο πορτοκαλι,και παλι δεν ειπαν τιποτα. και αλλο κινητηρα πανω απεραστο . και εφυγα αφου μου τα εκαναν τουμπανο,ευτυχως χωρις νατο αφησω παρακαταθηκη στο οδδυ.ποιος φταει?σαφως εγω.δεν τηρω τους νομους,καθως δεν ξερουν ομως ποσες φορες το εχουν κλεψει και αλλες τοσες μου το αφησαν βιδες τα κλεφτρονια,και ποση ταλαιπωρια εχω φαει για να κινειται.
μια ειναι η ουσια ,ειμαι παρανομος,και αν καμια μερα μου γυρισει μπουμερανκ δεν θα φταιει το εκαστοτε οργανο αλλα εγω.

marios8
21/03/2007, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

Σα να ακούω το Θεοχάρη.

Φιλαράκο μηπως σε κόψανε απο τη σχολή και τους έχεις άχτι? :lol: :rotflmao: :lol:

Respect
21/03/2007, 18:30
Μάλιστα.
Πέρυσι που λέτε, με σταμάταγαν κάθε μεσημέρι σχεδόν στο ίδιο σημείο, τα ίδια άτομα και μου έκαναν πλήρη έλεγχο σε όλα τα σημεία της 11 μηνών νταλίκας, λάστιχα, φώτα, φρένα, χαρτιά κλπ. για κάπου 3 μήνες. Όλα κομπλέ και φεύγοντας η ίδια πάντα συζήτηση..
-Ψάρια ε;
-Ναι ψάρια.
-Πολλά;
-Καμιά 20αριά τόνους.
-Τι ψάρια;
-:a16:
-:a16:
-....( :a57: )

Στο τέλος με έγραψαν για αλυσίδες...το μήνα Αύγουστο...

:a07: :a07: :a023:

FestoNero
21/03/2007, 19:14
:lol: :rotflmao: :lol:
Σορρυ ρε Respect, αλλα..
:lol: :rotflmao: :bawl: :lol:

Σαν το ανεκδοτο με το λαγο και το καπελο..
:lol: :rotflmao:

Ο λαγός είχε πολύ άχτι τον λύκο, εξαιτίας όλων των ιστοριών που ο λύκος τρώει τον λαγό, και έψαχνε αφορμή για να τον δείρει.
Οπότε την Κυριακή στο συμβούλιο των ζώων λέει ο λαγός στον λύκο:
- Λύκε, γιατί δεν φοράς καπέλο;
- Ε, δεν είχα, ρε λαγέ, λέει ο λύκος.
Αυτό ήταν, βρίσκει την αφορμή ο λαγός, σπάει τον λύκο στο ξύλο...
Την επόμενη Κυριακή λέει ο λαγός:
- Λύκε, γιατί δεν φοράς καπέλο;
- Ε, δεν πρόλαβα να αγοράσω, ρε λαγέ, λέει ο λύκος.
Ξαναβρίσκει την αφορμή ο λαγός, σπάει τον λύκο στο ξύλο...
Μετά ο λαγός σκέφτεται ότι μάλλον αυτήν την βδομάδα θα έχει πάρει ο λύκος καπέλο, και δεν θα πιάνει η δικαιολογία.
Πάει λοιπόν και ρωτά την κουκουβάγια, το σοφό πουλί του δάσους, τι να πει στον λύκο, για να βρει δικαιολογία να τον δείρει.
- Α, λέει η κουκουβάγια, είναι πολύ απλό. Θα τον στείλεις να σου πάρει τσιγάρα. Αν σου φέρει μαλακό θα του πεις: "Γιατί δεν έφερες σκληρό;" Και το αντίθετο... Έτσι θα μπορέσεις να τον πλακώσεις στο ξύλο πάλι.
Έρχεται η Κυριακή, στο συμβούλιο των ζώων λέει ο λαγός:
- Λύκε, έλα δω.
- Ε, χίλια συγνώμη, λαγέ, λέει ο λύκος, αλλά πάλι δεν κατάφερα να πάρω καπέλο.
- Καλά, λέει ο λαγός. Δεν πειράζει. Θα πας να μου πάρεις τσιγάρα;
- Φέρε λεφτά.
Του δίνει τα λεφτά ο λαγός, κάνει τρία βήματα ο λύκος, γυρίζει και ρωτάει:
- Μαλακό ή σκληρό;
Και ο λαγός απαντάει:
- Γιατί δεν φοράς καπέλο;
:lol: :rotflmao:

Respect
21/03/2007, 19:21
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δε τους μπορώ δε τους αντέχω...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

675
21/03/2007, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS
Και διαγωνισμος της ημερας...

Βαλτε τιτλο σε αυτη τη φωτο και κερδιστε δωρο εκπληξη.....

"να χα μια sport day τωρα....γαμωτο!"

anwrimos
22/03/2007, 13:54
διαβασα το ποστ απο την αρχη και είδα όλες τις απόψεις. είμαι κάτοχος σ.σ. εδώ και 3 χρόνια. η πινακίδα είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ στη θέση της. δεν είμαι άγιος δεν σέβομαι τα όρια σε εθνικές-επαρχιακούς αλλά δεν γουστάρω να προκαλώ κανέναν να με γράψει έστω και για 30 ευρώ. όλοι μας πάνω κάτω γνωρίζουμε τα σημεία με τα μπλόκα στην εθνική και πιστεύω πως δεν είναι δύσκολο να ρίξουμε λίγο τα χιλιόμετρά μας για να αποφύγουμε την κλήση-φωτογραφία. προσωπικά κινούμε πάρα πολύ συχνά σε εθνική και άπειρες φορές έχω περάσει μπροστά απο μπλόκο με +20-30χλμ απο τα όρια χωρίς να με ενοχλήσει κανένας. το να είσαι μπάτσος δεν σε κάνει αυτόματα ανεγκέφαλο γνωρίζουν οτι το 99% των μοτοσυκλετών κινείται πάνω απο τα όρια αλλά πιστεύω πως όσο δεν προκαλείς εσύ τόσο δεν ασχολούνται μαζί σου. όσο για τη νοοτροπία ας πάνε να γράψουνε τον ενα ας πιάσουνε τον άλλο κ.λ.π. νομίζω πως είναι λάθος. έχουμε μάθει να εθελοτυφλούμε στη δικκή μας παρανομία και να λέμε δεν βλέπεις αυτον κ.λπ. ας είμαστε νόμιμοι να μην ασχολείται κανείς μαζί μας και το χρόνο που θα σπαταλήσει ένα περιπολικό γράφοντας αυτούς που δεν έχουν πινακίδα μπορεί να ασχοληθεί με σοβαρότερες παραβάσεις. τελοσπάντων το τραβάω πολύ και δεν το θέλω, εκφράζω προσωπικές απόψεισ και μόνο και δεν θέλω να θίξω κανέναν απο όσους εξέφρασαν απόψεις νωρίτερα.

φιλικά πάντα
Γιάννης:wave2:

SPORAKIAS
22/03/2007, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από anwrimos
διαβασα το ποστ απο την αρχη και είδα όλες τις απόψεις. είμαι κάτοχος σ.σ. εδώ και 3 χρόνια. η πινακίδα είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ στη θέση της. δεν είμαι άγιος δεν σέβομαι τα όρια σε εθνικές-επαρχιακούς αλλά δεν γουστάρω να προκαλώ κανέναν να με γράψει έστω και για 30 ευρώ. όλοι μας πάνω κάτω γνωρίζουμε τα σημεία με τα μπλόκα στην εθνική και πιστεύω πως δεν είναι δύσκολο να ρίξουμε λίγο τα χιλιόμετρά μας για να αποφύγουμε την κλήση-φωτογραφία. προσωπικά κινούμε πάρα πολύ συχνά σε εθνική και άπειρες φορές έχω περάσει μπροστά απο μπλόκο με +20-30χλμ απο τα όρια χωρίς να με ενοχλήσει κανένας. το να είσαι μπάτσος δεν σε κάνει αυτόματα ανεγκέφαλο γνωρίζουν οτι το 99% των μοτοσυκλετών κινείται πάνω απο τα όρια αλλά πιστεύω πως όσο δεν προκαλείς εσύ τόσο δεν ασχολούνται μαζί σου. όσο για τη νοοτροπία ας πάνε να γράψουνε τον ενα ας πιάσουνε τον άλλο κ.λ.π. νομίζω πως είναι λάθος. έχουμε μάθει να εθελοτυφλούμε στη δικκή μας παρανομία και να λέμε δεν βλέπεις αυτον κ.λπ. ας είμαστε νόμιμοι να μην ασχολείται κανείς μαζί μας και το χρόνο που θα σπαταλήσει ένα περιπολικό γράφοντας αυτούς που δεν έχουν πινακίδα μπορεί να ασχοληθεί με σοβαρότερες παραβάσεις. τελοσπάντων το τραβάω πολύ και δεν το θέλω, εκφράζω προσωπικές απόψεισ και μόνο και δεν θέλω να θίξω κανέναν απο όσους εξέφρασαν απόψεις νωρίτερα.

φιλικά πάντα
Γιάννης:wave2:

δεν μπαινω σε αντιλογο....η αποψη σου ειναι απολυτα σεβαστη...αλλα οταν λες οτι δεν θες να προκαλεις εστω και για 30€ δεν αντιφασκεις οταν πηγαινεις με 200 στην εθνικη..?

γιατι εκαι προκαλεις για πολλα περισσοτερα ευρω....και οχι μονο....

και μην πεις για τα μπλοκα...γιατι μπορει να σου τυχει και καποιο σημειο που δεν ξερεις ή χειροτερα τα ''αυτοκινουμενα'' ρανταρ...

:wave2:

anwrimos
22/03/2007, 17:13
απλα πιστευω πωσ και οι μπατσοι γνωριζουν πως μολις περασω θα το ανοιξω παλι αλλα τουλαχιστον δεν τουσ προκαλω περνοντας απο μπροστα τους με τα οσα. πρωσωπικο παραδειγμα οταν φιλοι γυριζαν απο εντουροβολτα εννοειται χωρις χαρτια πανω τους και πινακιδες κ.λ.π. μονο βουνο πανε τα μηχανακια, τους κανανε νοημα σε μπλοκο, αυτοι τους εγραψαν κανονικα και ο τελευταιος μαλιστα περασε με σουζα μπροστα τους. μετα απο λιγες μερες τηλεφωνησαν οι μπατσοι στο σπιτι του ενος (μαλακια να μενεις σε χωριο και να ξερουν ολοι τη μηχανη και τις παρεες σου) και ειπαν στον πατερα του δεν μας πειραξε τοσο που δεν σταματησαν οσο οτι ο ενας περασε προκλητικα με σουζα. αυτο εννοω προκληση. κανουμε τα στραβα ματια εμεις οι μπατσοι μην μας προκαλεις και εσυ και ολα μια χαρα. τωρα οσο για το αυτοκινητο ρανταρ..... κι αν σου κατσει????? εκει το μουγκωνεις το πληρωνεις και τερμα.

T.R.E
22/03/2007, 17:32
κι αν σου κατσει????? εκει το μουγκωνεις το πληρωνεις και τερμα.

Κατ'αρχας ο αστυνομικος δεν ξερει αν εισαι παραβατης πινακιδας μεχρι να περασεις απο μπροστα του,οποτα αν σου κανει νοημα να σταματησεις θα ειναι γιατι κατι αλλο του εκανε εντυπωση...

Αν σου κατσει αυτοκινουμενο οχημα και θελεις να πληρωνεις,πληρωνε...Εγω προτιμω να συνεχισω χωρις να συμβαινει τιποτα...

Αν φορας πινακιδα και σου κανει νοημα να σταματησεις,την εκατσες...

Οποτε το θεμα ειναι τι εισαι προθυμος να ρισκαρεις...Εσυ γουσταρεις να ρισκαρεις ενα προστιμο,εγω ρισκαρω μια καταδιωξη (που λεει ο λογος)...

Γιατι στην πραγματικοτητα δεν ασχολειται κανενας...

SPORAKIAS
22/03/2007, 18:04
απλα πιστευω πωσ και οι μπατσοι γνωριζουν πως μολις περασω θα το ανοιξω παλι αλλα τουλαχιστον δεν τουσ προκαλω περνοντας απο μπροστα τους με τα οσα. πρωσωπικο παραδειγμα οταν φιλοι γυριζαν απο εντουροβολτα εννοειται χωρις χαρτια πανω τους και πινακιδες κ.λ.π. μονο βουνο πανε τα μηχανακια, τους κανανε νοημα σε μπλοκο, αυτοι τους εγραψαν κανονικα και ο τελευταιος μαλιστα περασε με σουζα μπροστα τους. μετα απο λιγες μερες τηλεφωνησαν οι μπατσοι στο σπιτι του ενος (μαλακια να μενεις σε χωριο και να ξερουν ολοι τη μηχανη και τις παρεες σου) και ειπαν στον πατερα του δεν μας πειραξε τοσο που δεν σταματησαν οσο οτι ο ενας περασε προκλητικα με σουζα. αυτο εννοω προκληση. κανουμε τα στραβα ματια εμεις οι μπατσοι μην μας προκαλεις και εσυ και ολα μια χαρα. τωρα οσο για το αυτοκινητο ρανταρ..... κι αν σου κατσει????? εκει το μουγκωνεις το πληρωνεις και τερμα.

δηλαδη το να εχεις την πινακιδα απο κατω....με το να περνας σουζα μπροστα απο μπατσο....ειναι το ιδιο σαν προκληση..??

δεν θα συμφωνησω....

αυτο που μου την σπαει ειναι οτι το εχουν κανει τοσο μεγαλο θεμα η μη σωστη εμφανιση της πινακιδας....

υπαρχουν ΤΑ χειροτερα στους ελληνικους δρομους (ΠΟΥΤΣΕΣ) και αυτοι ασχολουνται με την πινακιδα (ΒΟΥΡΤΣΕΣ)....γι'αυτο και ειμαι τοσο αντιδραστικος σε αυτο το θεμα....

ουτε τσαντακηδες ειμαστε ουτε θα προκαλεσουμε ατυχημα (που θα φταιμε) και θα φυγουμε (αφου θα εχουμε πεσει και εμεις)......

το μεγαλυτερο ποσοστο τις βαζει ετσι λογω ομορφιας και κατα δευτερον ..φυσικα..για τις υψηλες ταχυτητες....

lampros_fazer
22/03/2007, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Στο τέλος με έγραψαν για αλυσίδες...το μήνα Αύγουστο...
:bigcry: :bigcry:

Ε ρε μλκ κι εσύ,δεν κατάλαβες τι θέλανε..;
Καναδυό κιλά ψάρια ο καθένας..:rotflmao:

Respect
22/03/2007, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
:bigcry: :bigcry:

Ε ρε μλκ κι εσύ,δεν κατάλαβες τι θέλανε..;
Καναδυό κιλά ψάρια ο καθένας..:rotflmao: Λες; :look:

Ναι αλλά τι;..τσιπούρες ή λαυράκια;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

lampros_fazer
22/03/2007, 22:59
Λες; :look:

Λαβράκια ρε..Να πάνε μετά στο δ/κητή, '-τσιφ,χτύπησαμε λαβράκι' να πάρουν και το μπόνους..!

Μ'ένα λαβράκι δυο τριγόνια..

:lol: :rotflmao: :lol:

kalesin
22/03/2007, 23:12
Λες; :look:

λουτσους...

:smokin:

Respect
23/03/2007, 06:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
λουτσους...

:smokin: Λούτσους Μακρόστενους.. :smokin:

ammon_ra
31/03/2007, 21:46
epeidi stin arxi tou post anaferthikan polla kai diafora sta opoia kai simfono kai diafono kai den paizei kai kanena logo to ti pistebei o kathenas apo mas alla to ti einai afto pou einai to SOSTO re paidia.
as to afisoume afto omos
eipothike kati gia europe kai pistepste me isos kaneis apo mas na min ithele na faei klisi stin europi i se kapoio allo kratos me ousiodi nomothesia.
mporei ta prostima na mas ponane alla ego prosopika leo kala eimaste
stin germania an se stamatisoun gia parabasi to prostimo einai poli mikro alla exei to eksis kako 5 pontous sto diploma 20% pano i asfalia
ksanakaneis parabasi ksana pontoun ksana asfaleia pano
kai paei legontas
prepei na perasei poliiiiiii kairos gia na katebei i asfaleia
kai pistepste me paidia kalitera na to pliroseis mia kai na teleionei para na to plironeis sinexeia kai gia polla xronia kai na anebainei kathe fora pou tha to ksanakaneis
an itan etsi to sistima pos tha antidrousame???

T.R.E
31/03/2007, 21:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από ammon_ra

eipothike kati gia europe kai pistepste me isos kaneis apo mas na min ithele na faei klisi stin europi i se kapoio allo kratos me ousiodi nomothesia.
mporei ta prostima na mas ponane alla ego prosopika leo kala eimaste
stin germania an se stamatisoun gia parabasi to prostimo einai poli mikro alla exei to eksis kako 5 pontous sto diploma 20% pano i asfalia
ksanakaneis parabasi ksana pontoun ksana asfaleia pano
kai paei legontas
prepei na perasei poliiiiiii kairos gia na katebei i asfaleia
kai pistepste me paidia kalitera na to pliroseis mia kai na teleionei para na to plironeis sinexeia kai gia polla xronia kai na anebainei kathe fora pou tha to ksanakaneis
an itan etsi to sistima pos tha antidrousame???

Θα αλλαζαμε ασφαλιστικη?

ammon_ra
31/03/2007, 22:07
isos den katalabes
afto se akolouthei opou ki an pas den einai opos edo

xastoukopsaro
01/04/2007, 00:05
στην ιταλια ισχυει το ιδιο.... εχεις συνολικα 25 ποντους αν κανεις λαλακια τοτε αρχιζεις την αντιστροφη μετρηση......οταν τελειωσουν οι ποντοι σου τοτε αν θυμαμαι καλα σου περνουν το διπλωμα για 2 μηνες.... πληρωνεις κατι παραβολα κλπ κλπ και το ξαναπερνεις με αναστολη.... δηλαδη αν σε ξαναποιαουν μεσα στους επομενους 3 μηνες να κανεις λαλακια τοτε παει για εξαμηνο....

πινακιδα??? δεν φαινεται???? αστο καλυτερα....
πριν 1-2 χρονια ηταν κατασχεση!!!!!!

παντως δεν μπορω να καταλβω γιατι να μην εχει καποιος πινακιδα... ισως να μην μπορωφ να το καταλβω γιατι εδω τα πραγματα λειτουργουν τελειως διαφορετικα οπτε μηχανη=πινακιδα

lampros_fazer
01/04/2007, 00:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από xastoukopsaro
παντως δεν μπορω να καταλβω γιατι να μην εχει καποιος πινακιδα... ισως να μην μπορωφ να το καταλβω γιατι εδω τα πραγματα λειτουργουν τελειως διαφορετικα οπτε μηχανη=πινακιδα
Τι δεν μπορείς να καταλάβεις..;Ζεις χρόνια έξω μάλλον και έχεις ξεχάσει πως λειτουργούν τα πράγματα εδώ..:rotflmao: Για δύο λόγους:

1.για ομορφιά (χαλάει τον κώλο στα ss..:D -κάποιοι τη βάζουν από κάτω κάποιοι καθόλου),και 2.να μη σε 'ενοχλούν' όταν παρανομείς (από το πιο απλό πχ παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο μέχρι τις εθνικές,τα ραντάρ και τις 300ρες..)

vangelis 64
01/04/2007, 03:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
ή παίζει να σε γράψουν με πλαίσιο πχ για στάθμευση ή πινακίδα (οτι δεν ειχες)? [

Δεν υπάρχει κλήση για πλαίσιο.Αν δεν έχεις πινακίδα και δεν σε δει να καβαλάς,δεν μπορεί να κόψει νόμιμη κλήση.
Μού έχει συμβεί παλιά.Μού είχε σπάσει η πινακίδα και με γράψανε για παρκάρισμα.
Οταν λοιπόν πήγα,ψαρωμένος να πληρώσω,ο υπάλληλος(θες με συμπάθησε,θες ξέρω γω τι:lol: .)μού είπε να μην πληρώσω γιατί η κλήση δεν υφίσταται.:)

SeNNinhA
01/04/2007, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν υπάρχει κλήση για πλαίσιο.Αν δεν έχεις πινακίδα και δεν σε δει να καβαλάς,δεν μπορεί να κόψει νόμιμη κλήση.
Μού έχει συμβεί παλιά.Μού είχε σπάσει η πινακίδα και με γράψανε για παρκάρισμα.
Οταν λοιπόν πήγα,ψαρωμένος να πληρώσω,ο υπάλληλος(θες με συμπάθησε,θες ξέρω γω τι:lol: .)μού είπε να μην πληρώσω γιατί η κλήση δεν υφίσταται.:)

ΣΩΣΤΟ

Δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις πάνω την πνακίδα εαν ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΣΑΙ. Σταματημένος δεν μπορεις να πάρεις κλήση για πινακίδα. Το μοναδικό που μπορούν να σου κάνουν είναι να σου την παρουν σαν εγκαταλημένη εφόσον είναι εκεί 2 εβδομάδες και πάλι πρέπει να σου έχουν αφήσει τουλάχιστον μια ειδοποίηση (ξέρετε, αυτοκόλλητο...)

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ

gixxerpap
01/04/2007, 10:54
αν δε φερεις πινακιδα, μπορουν να σου τη σηκωσουν επιτοπου ως ''αγνωστων στοιχειων'' και πολυ καλα θα κανουν!!!

τα υπολοιπα ειναι απλα για να κανουμε κουβεντα....

οποιος ειναι αρκετα ''μαγκας'' και το λεει η ψυχουλα του, ας κανει τις μαγκιες του, με την πινακιδα του ορατη....

αντε πουλακια μου να σας δω....

gcrook
01/04/2007, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

οποιος ειναι αρκετα ''μαγκας'' και το λεει η ψυχουλα του, ας κανει τις μαγκιες του, με την πινακιδα του ορατη....

Αυτος δεν ειναι μαγκας ρε Γιωργο αυτος ειναι ενας μαλακας που παει γυρευοντας:eyepop::rotflmao:

SeNNinhA
01/04/2007, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αν δε φερεις πινακιδα, μπορουν να σου τη σηκωσουν επιτοπου ως ''αγνωστων στοιχειων'' και πολυ καλα θα κανουν!!!

ΔΕΝ μπορουν να στην σηκώσουν εαν δεν είναι εγκατελημένη ή δεν ενοχλεί παρκαρισμένη παράνομα. Κάνεις λάθος και είναι 100% τσεκαρισμένο γιατί είχα διαμάχη για το αμαξι παλιά και το τσέκαρα.