Σύνδεση

View Full Version : o theos sigxwrei o sonic oxi...

sonic22
19/03/2007, 17:27
loipon epidei me sifiliases trela me auto [http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=698532#post698532] kai epidei to gam@@ to sistima den kanei oute quote oute tipota (kai sifiliazomai xeirotera..) proseje kala...

MIN JANA ANAFEREIS TIPOTA SXETIKO ME THRISKIA, EKKLISIES, PISTOUS, APISTOUS tha sou tin filaw...

dropi sou na koveis mia kouveda stin mesi apidei etsi sou kapnise esena...

:nono: :nono: :nono: :mad: :mad: :mad:

SF
19/03/2007, 18:02
1) Σε ποιόν ακριβώς τη λες; Toν tai;

2) Πως κόπηκε μια κουβέντα αφού (όπως βλέπουμε) τη συνεχίζεις;

3) Τι σου φταίει το σύστημα όταν δεν ξέρεις ότι υπάρχει το copy και το paste;

tai
19/03/2007, 18:02
Ελα ρε! Μην κάνεις έτσι. Χαλλλάρωσε
:lol: :lol:

αν τα εχεις μαζί μου υπάρχουν και τα ΠΜ:beer: :beer::wave2:

Gandalf dr685sm
19/03/2007, 18:11
Kώστα ομολογώ ...

το οτι να κόβεις ενα νήμα που κάνει 1400+ επισκέψεις , χωρίς να μεταφέρεις έστω κάποια κομμάτια του (καθώς όντως το έκανε μπουρδέλο το αρχικό θέμα) χτυπάει "κάπως".

Για την ιστορία , άνοιξα ένα αντίστοιχο στους προβληματισμούς. Αν και μάλλον έτσι όπως πάει καλύτερα θα ήταν εδώ.

Εν πάσει περιπτώσει πολύ φασαρία για το τίποτα. Άνοιξαμε (αλλού) και σας περιμένουμε :D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ps. Sonic μπές στους προβληματισμούς.

Gandalf

SF
19/03/2007, 18:18
Καλά πλακα μου κάνετε; Δηλαδή τώρα που είναι ΧΩΡΙΣ τα μηνύματα ΔΕ μπορεί να συνεχιστεί η ^#%$% κουβέντα, ενώ αν ΕΙΧΕ τα μηνύματα θα μπορούσε; Μα πόσο babysitting χρειάζεται δηλαδή; Οπότε μεταφέρεστε εκεί που λες και κάνετε τη δουλειά σας. Ελεος!

over and out

Gandalf dr685sm
19/03/2007, 18:24
μπορεί αλλά δεν είναι εκεί το θέμα ρε Κώστα...

Η διαδικασία του modding ενός νήματος ξέρεις πολύ καλά πως αφορά την μετακίνηση ή ακόμα και διάσπαση του, σε άλλο σημείο , για να μην κοπεί η κουβέντα στην μέση όπως και έγινε.

Το baby sitting που λές, και ονομάζεις, είναι νομίζω μέσα στις αρμοδιότητες ενός mod. Δεν είναι μόνο το "πάγωμα-τσεκούρωμα" (που και καλά έκανες στην τελική) αλλά και στην μεταφορά μιας κουβέντας που αν μη τι άλλο συγκεντρώνει βλέμματα και απόψεις, ενώ δεν παραβιάζει κανονισμούς.

Οπότε αν κάποιος θέλει να είναι τυπικός απο την μία σαν Mod και να διαμορφώνει κλειδώματα σε νήματα που ξεφεύγουν (και καλώς το κάνει) , καλό είναι να είναι τυπικός και στην σωστή διαμόρφωση για την συνέχεια της κουβέντας , ειδικά απο την στιγμή που ισχύουν τα παραπάνω.

Τα παραπάνω βέβαια δεν είναι υποχρεωτικά. Κινούνται στο θέμα, των πράξεων ενός Mod και φυσικά κατά πόσο είναι δεκτικός σε τέτοιες κινήσεις.

P.S. Σαν πολλά να έγραψα για κάτι τέτοιο μου φαίνεται... οκ... οτι πείτε λοιπόν.

Gandalf

OldMan
19/03/2007, 18:27
Μάγε, μην παιδεύεσαι άδικα...

Ξέρεις σε τι τεμπελόσκυλο απευθύνεσαι..???:D

SF
19/03/2007, 18:28
ΞΑΝΑ:

Τσεκούρι δεν έπεσε. Γιατί το πετάς έτσι αβίαστα; Όλα είναι εκεί να κάνει όποιος θέλει κοπυ-παστε και να βγάλει μετά τα μάτια του με την ησυχία του. Κι αυτό είναι η καλή εκδοχή, γιατί η κακή είναι να εξαφανιστεί ολόκληρη αυτή η "συζήτηση". Αλλά οι χρήστες τα θέλουν όλα δικά τους. Και κακώς κάθομαι και ξαναεξηγώ τα αυτονόητα.

OldMan
19/03/2007, 18:30
:rolleyes: Τι σΕ έλεγα Gandalf ...:rolleyes:

sniper
19/03/2007, 18:31
Ποιος είπε ότι συγχωρώ; :confused:

SF
19/03/2007, 18:33
Ε ρε βαν ντιέμεν που θέλετε όλοι σας!!!

Σονικ και σλιπερ επικαλούνται τα θεία επί ματαίω! ΘΑ ΨΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και ο ολδμαν, αλλα αυτός διαπράτει άλλες αμαρτίες! :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
19/03/2007, 18:36
OldMan ,

Εμένα μου λες;

Εδώ μπύρα του φέρνουν και ζητά να είναι βαλμένη στο ποτήρι με απευθείας δίοδο προς την καρέκλα του, για να μην κάνει τον κόπο να κάνει μια κίνηση μπροστά να το σηκώσει...:D

Για να μην πώ για τον καινούριο τρόπο χρήσης του κιβωτίου συμπλέκτη και καλά αγωνιστικά , χωρίς συμπλέκτη, απλά για να μην κουράζεται ο καρπός του.

:evil: :rotflmao:

Αίντε ρε Κωστή... οτι πείς ρε φίλε.

Gandalf

OldMan
19/03/2007, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
ΘΑ ΨΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άμα είναι Φλεβάρης, στα @ρχίδια μας λέμεεεεεεε !!! :D

Και ο ολδμαν, αλλα αυτός διαπράτει άλλες αμαρτίες!
Θου φυλακή το στοματί μου , Κύριε... :D :smokin: :D

sniper
19/03/2007, 18:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
.......

Θου φυλακή το στοματί μου , Κύριε... :D :smokin: :D

Σιγά ρε μην προσέχουμε κι εσένα.....

Εσύ θα τιμωρηθείς να ζεις ανάμεσα σε στρητάδες που θα μοιάζουν όλοι με τον βρωμιάρη τον Θανάση, σε τεράστια έκταση καλυμένη με αρίστης ποιότητος άσφαλτο... και θα σου δώσω ένα EXC300....

Για να βλέπω μετάνοιες...... :lol:

OldMan
19/03/2007, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ θα τιμωρηθείς να ζεις ανάμεσα σε στρητάδες που θα μοιάζουν όλοι με τον βρωμιάρη τον Θανάση, σε τεράστια έκταση καλυμένη με αρίστης ποιότητος άσφαλτο... και θα σου δώσω ένα EXC300....
Πες ότι κάνεις (φοβερά διεστραμένη) πλάκα ...:eyepop: :look: :eek:

sniper
19/03/2007, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πες ότι κάνεις (φοβερά διεστραμένη) πλάκα ...:eyepop: :look: :eek:

Nαι ρε πλάκα κάνω...........

EXC125 θα πάρεις.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SF
19/03/2007, 18:46
Α, άρχισε ο μονόχνωτος με τον παλιάνθρωπο τις ερωταποκρίσεις! Πάει, ένα ακόμα θρεντ διαλύεται! !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φεύγω εγώ τώρα σλιπερ. Πάω να ετοιμάσω τις μπύρες που θα κατεβάσεις σε λίγο ;)

sonic22
19/03/2007, 18:49
fisika kai "tin lew" sto SF kai oi logoi einai 3.

1. eftiaje ena post to opoio vromage apo tin arxi oti paei gia "thrisketiki diamaxi/provlimatismo"...
kai den ise kanenas neos sto forum gia na min to katalaveis ej arxis
vale stin thesi tou thriskeuomenou papoviou enan gavro pou anavei mai fotovolida en kinisi gia na deis poso fanero einai pou paei to thema ...:D

2. koveis mia sizitisi (pou den eixe kati to mempto) stin mesi kai malista me poli akompso tropo (na to svisw teleios, na to kleidwsw, na to skwtwsw, na to kapsw... eleos...)

3. stin teliki i oli siberifora einai san na mas grafeis (osous simetixan dld) sta @@ sou...
ta kouvadakia sas kai se alli paralia...
(dld to 90% itan spam kai prosevale to 10%??? :dizzy: )

ok dikaioma sou alla den nomizw oti se tima i oli fasi...

toso diskolo itan na metafernthei to 90% tou thematos?

tespa... tha mou minei pados i pikra..
fisika kai den exw tipota mazi sou prwsopika
alla pisteuw oti ekanes lathos

tai
19/03/2007, 18:50
EXC125 θα πάρεις....
Τελικα OldMan αν υπάρχει Θεός την γάμησες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
19/03/2007, 18:51
Α, άρχισε ο μονόχνωτος με τον παλιάνθρωπο τις ερωταποκρίσεις! Πάει, ένα ακόμα θρεντ διαλύεται! !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φεύγω εγώ τώρα σλιπερ. Πάω να ετοιμάσω τις μπύρες που θα κατεβάσεις σε λίγο ;)

και ξέρεις πως τις θέλω... θερμοκρασία παραδείσου..... 10 κελσίου. Μην πεταχτεί κανένας ΜΑΛΑΚΑΣ και πει ότι δεν υφίσταται η θερμοκρασία σαν φυσικό μέγεθος..... θα έχει την τύχη του ολδμάνιου....

@ SF : Αν εφαρμόσω τον δικό μου κανόνα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=14807) θα έπρεπε να έχει φύγει ήδη το thread. :rolleyes:

sotpag
19/03/2007, 18:57
σκ#$%τα τα ειπα πριβε και τελος

ρε SF τι θες να κανω, να παρω τον φιλο μας τηλεφωνο ή να πω την αποψη μου...

δλδ τι φταιω εγω που δεν τους ενοχλω να ξυπνω καθε Κυριακη πρωι απο τις καμπανες:hypnotize

και εγω μαζι σας λοιπον αλλα ο καθενας για παρτη του , γιατι να πληρωνω για "αυτους" και να σου ζητουν και "φακελακια".....

και μην ξεχνατε ... " ο ανθρωπος δημιουργησε τους θεους στην προσπαθεια του να ερμηνευσει τα φυσικα φαινομενα....." το μαθαιναμε και στο δημοτικο.

μετα ολα πηραν το δρομο τους.....:wave2: :wave2:

dirtbird
19/03/2007, 19:23

Έτσι μπράβο......

..γιατί το άλλο θα πήγαινε χαμένο

sniper
19/03/2007, 19:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Έτσι μπράβο......

..γιατί το άλλο θα πήγαινε χαμένο

Να του φτιάξω και κανένα τσιμεντένιο τραπέζι; χμμμμμμμμ με προσγείωση σε νερό από τον Θερμαϊκό τέλη 90's;

Χμμμμμμμ :lol:

taxydromos
19/03/2007, 19:44

οχι ορε!!

δωστου ενα funenduro σαν του πακ10 που λατρευει με λασπολαστιχα..
αλλα ναχει και τα εργαλεια για να το βελτιωσει.. :lol: :lol: :rotflmao: :lol:

dirtbird
19/03/2007, 19:56
Να του φτιάξω και κανένα τσιμεντένιο τραπέζι; χμμμμμμμμ με προσγείωση σε νερό από τον Θερμαϊκό τέλη 90's;

Μπαααα....... θα πάει από καβάτζα

crafty ο oldman :winka: :lol: :lol:

sonic22
19/03/2007, 19:59
xeirotero tha itan na odigaei se enan atelioto kleisto aitokinitodromo xwris omws ejodous kai elaxista meta ton fraxti na jekinoun onirikes xwmatines diadromes...

:uplate: :uplate: :uplate:

STOYBI
19/03/2007, 21:53

:evil: :evil: :evil:

Το παραπανω που του ειπες δεν ειναι τιποτα.......

Aν θες τον μεγιστο εφιαλτη του.......

Δωστου μια τελεια εντουρο διαδρομη καταδικασμενος να την κανει μονο με bmw gs 1200 !!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:smokin:

vangelis 64
20/03/2007, 00:18
VanDiemen να σου κάνω μια ερώτηση?

Δείχνεις άνθρωπος της εκκλησίας, θρησκείας κοκ. Θέλω να ρωτήσω αν τηρείς όλα όσα λένε.
Για παράδειγμα πρίν το γάμο δεν έχει σεξ έτσι?? .......

.............Είπε η latris(γεια σου Ελενα:wave2: )κι επειδή εγώ απόψε,μιας και είναι περασμένη και η ώρα,γουστάρω καλαμπουράκι................

Voila!

.............

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

81404

vangelis 64
20/03/2007, 00:19
Αύριο,πιο σοβαρά. :wave2:

dirtbird
20/03/2007, 04:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:evil: :evil: :evil:

Το παραπανω που του ειπες δεν ειναι τιποτα.......

Aν θες τον μεγιστο εφιαλτη του.......

Δωστου μια τελεια εντουρο διαδρομη καταδικασμενος να την κανει μονο με bmw gs 1200 !!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:smokin:

Έπρεπε να το είχα σκεφτεί πρώτος :a018: :a018:

OrEsTiS82
20/03/2007, 06:32
:smilea:

likos600
04/04/2007, 01:33
:eyepop: