View Full Version : ΜΠΟΤΕΣ ΑΧΟ
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
20/03/2007, 16:53
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΤΥΠΗΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.
ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΣ ΑΧΟ ΤΗΣ RS3 WP ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ TDM ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΙ,ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΦΩΤΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.
81458
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
20/03/2007, 16:55
ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ?Η ΣΟΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ!!
:a4: :a4:
αυτες τις εχω εγω που εχεις βαλει φωτο και ειναι σουπερ
κοιτα καμμια τετοια μποτα δεν ειναι ανετη για καθε μερα αλλα ειναι απαραιτητη
κοιτα να δεις να ειναι οσο το δυνατον πιο αδιαβροχες (θα σε χαλασουν το καλοκαιρι απο αποψη ζεστης αλλα δεν εχουμε ολοι τα φραγκα να εχουμε και αδιαβροχες και διατριτες για καλοκαιρι υπομονη!)
αμα τις εχεις βρει σε καλη τιμη χτυπα τες αν παλι βρεις τις oxtar της φωτο με εχουν βγαλη παλικαρι σε ολα τους !
Οι εικονιζόμενες μπότες είναι οι TCS της OXTAR!!!!
Όσοι τις έχετε..... Oxtar πείρατε..... :D
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
20/03/2007, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αυτες τις εχω εγω που εχεις βαλει φωτο και ειναι σουπερ
κοιτα καμμια τετοια μποτα δεν ειναι ανετη για καθε μερα αλλα ειναι απαραιτητη
κοιτα να δεις να ειναι οσο το δυνατον πιο αδιαβροχες (θα σε χαλασουν το καλοκαιρι απο αποψη ζεστης αλλα δεν εχουμε ολοι τα φραγκα να εχουμε και αδιαβροχες και διατριτες για καλοκαιρι υπομονη!)
αμα τις εχεις βρει σε καλη τιμη χτυπα τες αν παλι βρεις τις oxtar της φωτο με εχουν βγαλη παλικαρι σε ολα τους !
Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 260!!ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ,ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΟ TDM ΛΥΣΗ ΕΧΩ ΒΡΕΙ 2ο ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:a018:
ΠΟΣΟ ΑΝΕΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ?
ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΤΕΣ ΕΙΔΑ ΕΙΧΑΝΕ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΑΝΕ.
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
20/03/2007, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Οι εικονιζόμενες μπότες είναι οι TCS της OXTAR!!!!
Όσοι τις έχετε..... Oxtar πείρατε..... :D
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ?ΧΜ ΧΜ ΧΜ ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ?ΧΜ ΧΜ ΧΜ ΜΥΣΤΗΡΙΟ!!
Α να με συγχωρείς... δεν είδα το "μοιάζουν πολύ με αυτές"....
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
20/03/2007, 17:11
Α να με συγχωρείς... δεν είδα το "μοιάζουν πολύ με αυτές"....
ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ? Ε ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ ΜΟD?:wave2:
ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ? Ε ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕ ΜΟD?:wave2:
Τυγχάνει να τις έχω.... τις TCS.... δεν κάνουν για καθημερινή χρήση!
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
20/03/2007, 17:14
Τυγχάνει να τις έχω.... τις TCS.... δεν κάνουν για καθημερινή χρήση!
θα το ψαξω λιγο ακομα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :wave2:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
20/03/2007, 17:30
ΤΙΣ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!
81459
road spirit
20/03/2007, 22:01
στο περπατημα δεν θα σε βολεψουν, οχι μονο οι συγκεκριμένες, αλλα και αντιστοιχα μοντέλα ολων των εταιριών. Τονίζω το "μοντέλα", γιατι αυτές που έχεις στις φωτο απευθύνονται σε σπορ χρηση. Δεν ειναι καθημερινες μποτες.
Δοκίμασε τις και θα καταλάβεις τι εννοώ, ειναι λίγο ακαμπτες λόγω της προστασιας που πρεπει να παρεχουν.
Επίσης, επειδή δεν ειναι σχεδιασμένες για περπάτημα, και εσυ παρόλα αυτά τις χρησιμοποιείς καθημερινά, θα δεις τις σόλες να ...εξαφανίζονται μετά απο λιγο καιρο (γιατι το λάστιχο που εχουν ειναι πολυ μαλακό και φθείρεται σχετικά γρήγορα σε σχέση με τη σόλα ενός καθημερινού υποδήματος).
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
21/03/2007, 00:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
στο περπατημα δεν θα σε βολεψουν, οχι μονο οι συγκεκριμένες, αλλα και αντιστοιχα μοντέλα ολων των εταιριών. Τονίζω το "μοντέλα", γιατι αυτές που έχεις στις φωτο απευθύνονται σε σπορ χρηση. Δεν ειναι καθημερινες μποτες.
Δοκίμασε τις και θα καταλάβεις τι εννοώ, ειναι λίγο ακαμπτες λόγω της προστασιας που πρεπει να παρεχουν.
Επίσης, επειδή δεν ειναι σχεδιασμένες για περπάτημα, και εσυ παρόλα αυτά τις χρησιμοποιείς καθημερινά, θα δεις τις σόλες να ...εξαφανίζονται μετά απο λιγο καιρο (γιατι το λάστιχο που εχουν ειναι πολυ μαλακό και φθείρεται σχετικά γρήγορα σε σχέση με τη σόλα ενός καθημερινού υποδήματος).
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΠΗΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΝΕΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΧΟ ΟΙ PRIMATO ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 260ε ΕΙΧΑΝΕ ΜΑΛΑΚΗ ΣΟΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤOURING ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ!
lampros_fazer
21/03/2007, 00:06
Όπως είπε και ο cubed από πάνω οι sport/racing μπότες δεν είναι άνετες στο περπάτημα..Άσε που θα είσαι σαν αστροναύτης με τις ξύστρες..:lol:Εσύ που τις θες για κάθε μέρα κοίτα για κάποιες πιο 'τουριστικές' που να έχουν όμως προστασία στην κνήμη πχ σαν τις παρακάτω..(και κανα 100ρικο πιο φτηνές)
81504
Nikoskazer2000
21/03/2007, 00:20
Εγω εχω τις Oxtar Matrix Core-Tex που είναι τουριστική μπότα και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος απο περπάτημα/καθημερινή χρήση με το Kaze-R.
Μόνο για πτώση δεν ξέρω, αλλα και ούτε επιφυλάτομαι να μάθω. :rolleyes:
Info:Colori (http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=30)
81505
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
21/03/2007, 00:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Όπως είπε και ο cubed από πάνω οι sport/racing μπότες δεν είναι άνετες στο περπάτημα..Άσε που θα είσαι σαν αστροναύτης με τις ξύστρες..:lol:Εσύ που τις θες για κάθε μέρα κοίτα για κάποιες πιο 'τουριστικές' που να έχουν όμως προστασία στην κνήμη πχ σαν τις παρακάτω..(και κανα 100ρικο πιο φτηνές)
ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΕΣ, ΟΥΧΟΥ ΧΟΥ Ι:beer: :beer:
lampros_fazer
21/03/2007, 00:31
Στον κατάλογο έχουν 180? (strada tepor λέγονται) αλλά θα τις βρεις και πιο φτηνά..Και τα ρέστα για να πληρώσεις τη συνδρομή του μέλους..:evil:
:rotflmao:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
21/03/2007, 00:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Στον κατάλογο έχουν 180? (strada tepor λέγονται) αλλά θα τις βρεις και πιο φτηνά..Και τα ρέστα για να πληρώσεις τη συνδρομή του μέλους..:evil:
:rotflmao:
ΠΟΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΟΥΣ?:confused: :confused:
lampros_fazer
21/03/2007, 17:29
ΠΟΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΟΥΣ?:confused: :confused:
Ξέρείς εσύ..oloi meli-probata-kokkalis club..:lol: :rotflmao:
:beer: :beer: :lol:
Giorgos19
22/03/2007, 00:00
Εγω εχω τις Sidi Vertigo.
Τις φοραω καθημερινα.Στην αρχη θα σε παραξενεψειαλλα μετα θα την συνηθισεις.Δεν νομιζω οτι υπαρχει μποτα που να εχει αυτα που ζητας ΚΑΙ να σε βολευει απολυτα στο περπατημα!
Η τιμουλα τους ειναι 210 ευρα
:wave2:
81571