PDA

View Full Version : Free therapy no more...

zireous
20/03/2007, 20:10
Δεν βρίσκω λόγο πια για να κάνω διαμάχες, ειδικά άμα δεν έχουν γέλιο. Κι επειδή δε σπαμάρω βαρέως παρά μόνο threads που ο ίδιος έχω ανοίξει, απαντάω εδώ.

Στο παρών ποστ θα χαβαλεδιάσω (όπως και σε όλες τις μελλοντικές μου διαφωνίες για ασήμαντα ή σημαντικά θέματα επειδή κάποιος σπάστηκε από κάτι που διάβασε ή όχι από αυτά που έγραψα) και δεν θα προσφέρω δωρεάν ψυχανάλυση ακόμα και άν μου ζητηθεί. Την άκρη βρείτε τη μόνοι σας.

Με 1.000 ευρώ την ώρα, τώρα που το ξανασκέφτομαι κάνω και ψυχανάλυση (έτσι κι αλλιώς αυτά τα πράματα δεν έχουν εγγυημένη απόδοση).

Με τις υγείες σας.
:beer:

Με βάση ένα γενικό και ελαφρά (πίστεψέ με tai) χαβαλεδιάρικο ποστ μου ο tai αρπάχτηκε, το πρώτο ποστ που του απάντησα ήταν:

Ο zireous είχε γράψει κάποτε:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
οταν καποιος λέει την άποψη του δεν σημαίνει οτι δεν καταλαβαίνει την δική σου απλά διαφωνεί. Αν όμως δεν καταλαβαίνεις την δική του, απλά είσαι

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
ξεροκέφαλοι

...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Sorry, αλλά μόλις θυμήθηκα και το ηρωικό γκράφιτι στο κολοσσαίο. "Χριστιανοί - Λιοντάρια = 7 - 0"

Ώς γνωστόν όποιος θέλει να αναζητήσει απαντήσεις το κάνει, και άμα ξεπεράσει/αμφισβητήσει αυτές που τον βολεύουν μόνο ο ίδιος ξέρει που θα φτάσει.
εγω το κάνω συνέχεια απο τοτε που ξεκίνησα, πριν απο 34χρόνια. ΕΣΥ??

α) Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου, στο ότι δεν καταλαβαίνεις την άποψή μου και απλά διαφωνείς αλλά παρά ταύτα επειδή εγώ καταλαβαίνω την άποψή σου αλλά δεν διαφωνώ -δεν μπορείς εσύ να δώσεις λύση σε αυτό που έχω αντιρρήσεις, αλλά και να διαφωνούσα κάτι θα πήγαινε με σπασμένη έκτη στα τσιγγάνικα-, σου επιτρέπω να απαντήσεις ο ίδιος στην ερώτησή σου.

Β) Άν δε κατάλαβες το α ξαναδιάβασέ το, άν διάβαζες το ίδιο προσεκτικά το "Χριστιανοί - Λιοντάρια = 7 - 0" θα εντόπιζες ότι το ανέκδοτο έχει αντιστραφεί -το ορίτζιναλ λέει "0 - 7". Όπως τα ευγενή εικονίδια στο πιο πάνω ποστ δείχνουν, κάνω χιούμορ και μάλιστα όχι σε προσωπικό επίπεδο όπως λάθος κατανόησες, αλλά σε πιο γενικό επίπεδο. Άσε που το να αλλάζεις τη σειρά φράσεων που έγραψε κάποιος και να κάνεις παράθεση δείχνει ότι τον έχεις μικρό (τον δείκτη ευφυίας ντε).

γ) Το γ το ξέχασα. Άσε που δε ρώτησες κάτι άλλο. Άμα δεν αντέχετε λίγο χιούμορ πάνω σε αυτά που πιστεύετε, ξαναδείτε τα λιγάκι. :rolleyes:
:wave2:

Για τα υπόλοιπα:
Συμφωνώ με τον conkark όσον αφορά την ανάγκη της σφαιρικής οπτικής για τα πράγματα, έλα όμως που ο stavrogin με κάλυψε νωρίτερα για τον Σωκράτη -άν και δεν έχω τη δίκη σε DVD γκαμώτο.

O tai απάντησε:

α)το Α δεν είναι ερώτηση καρντια μου. Αφορα όσους νομίζουν οτι όποιος διαφωνεί δεν κατάλαβε. Γιατί πολλοί εδω μέσα νομίζουν οτι αυτά που λένε είναι δυσνόητα ενω απλά είναι απορριπτέα. Οταν σου χαλάει καποιος την 'μαγιονέζα' της κοσμοθεωρία σου, μην θεωρείς οτι είναι λάθος σαν άτομο, απλά βλέπει σαν λάθος την κοσμοθεωρία σου.
Δεν είναι απαρέγκλιτα σωστές οι επιλογές σου

β)το διάβασα προσεκτικά, και είδα το λάθος στο ανέκδοτο. Αλλά το έβαλα γιατί οι σκέψεις σου (και απο αλλού) αντικατροπτίζονται σε αυτού του είδους τα αστεία.

Το να αλλάζεις και να ανακατεύεις την σειρά των προτάσεων, βολεύει, για να δείχνει της ουσιαστικές σκέψεις του άλλου που κρύβονται ανάμεσα απο άσκοπα λόγια.

Και μην σε απασχολεί το μέγεθος . Δεν παίζει ρόλο. Το πως τον χρησιμοποιείς μετρά (τον δείκτη ευφυίας ντε).

γ) το χιούμορ αντέχετε πάντα , η πλάκα όχι πάντα

α) δεν έριξα καμμιά κοσμοθεωρία, είπα μάλιστα "πιστεύτε ότι θέτε", και έχω ξαναπεί ότι εγώ έχω δικιά μου θρησκεία που δεν δέχεται μέλη (ένας ηλίθιος φτάνει), χωρίς να αναφερθώ συγκεκριμένα κάν. Έλα μου ντε όμως που στο threadάκι εσύ φαίνεται ότι προσπαθείς να περάσεις σώνει και καλά τη γνώμη σου -που σημαίνει ή ότι γράφεις ελαφρά τη καρδία (έχεις το δικαίωμα φυσικά), ή ότι η απάντηση στο α παραπάνω που δίνεις απευθύνεται σε σένα τον ίδιο.:hypnotize
Άμα σου είναι δυσνόητα αυτά που γράφω, δεν το επιδιώκω. Για την ακρίβεια προσπαθώ να είμαι όσο σαφής μπορώ και γι'αυτό διαβάζεις αυτό το κατεβατό.

β) Δεν είναι λάθος στο ανέκδοτο είναι χιούμορ πάνω στο χιούμορ. (Σκέψου ότι το γράφει χριστιανός έξω από το κολοσσαίο, για να δημιουργήσει κλίμα ενώ το πραγματικό σκορ είναι αμείλικτο, και ιδού το νέο ανέκδοτο). Μπορεί να το βέπεις σαν κακό χιούμορ, αλλά δεν παύει να είναι τέτοιο. Δυστυχώς δεν με πληρώνουν για να γράφω αηδίες, θα έγραφα καλύτερα ανέκδοτα τουλάχιστον.

Το να αλλάζεις και να ανακατεύεις τη σειρά των προτάσεων βολεύει μόνο εσένα και όποιες συνωμοσιολογικές συνάψεις του εγκεφάλου σου ερεθίζονται από αυτά που διαβάζεις. Υπάρχουν άνθρωποι σα και μένα που μπορεί να γράφουν στο ίδιο ποστ καί σοβαρές προτάσεις καί χιουμοριστικές αηδίες, και υπάρχουν και πολλοί περισσότεροι που το κάνουν ακούσια. Στη πραγματικότητα, όποτε αλλάζεις έστω και ένα γράμμα όταν παραθέτεις την άποψη κάποιου, δεν είναι πια δική του άποψη.

Άν είναι μονοψήφιος ο δείκτης, ότι και να κάνεις δεν κωλοτουμπιάζει η γαργαλιέρα του αναγνώστη -άν είναι μονοψήφιο το άλλο, υπάρχει και η νεράιδα του σχετικού ανεκδότου.

γ) Δυστυχώς, κάποιες φορές κάνω και πλάκα εκτός από το να χρησιμοποιώ το τρίτης ποιότητας χιούμορ μου. Άμα σε προσβάλλει, με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό -λογικές τιμές ψυχανάλυσης λέμε, 30% έκπτωση για τις 5 πρώτες συνεδρίες, καί paypal, καί επιταγές, καί κάρτες, ακόμα και μετρητά, όπως γουστάρετε πληρώνετε.

Ο επόμενος...
:rotflmao:
:beer:

tai
20/03/2007, 22:52
Δεν βρίσκω λόγο πια για να κάνω διαμάχες, ειδικά άμα δεν έχουν γέλιο. Κι επειδή δε σπαμάρω βαρέως παρά μόνο threads που ο ίδιος έχω ανοίξει, απαντάω εδώ.

Στο παρών ποστ θα χαβαλεδιάσω (όπως και σε όλες τις μελλοντικές μου διαφωνίες για ασήμαντα ή σημαντικά θέματα επειδή κάποιος σπάστηκε από κάτι που διάβασε ή όχι από αυτά που έγραψα) σιγα την σοβαρή ανάλυση που θα σπαζόταν καποιος αμα την διάβαζε
Το πολύ πολύ να νύσταζε :rotflmao: και δεν θα προσφέρω δωρεάν ψυχανάλυση ακόμα και άν μου ζητηθεί. Την άκρη βρείτε τη μόνοι σας.

Με 1.000 ευρώ την ώρα, τώρα που το ξανασκέφτομαι κάνω και ψυχανάλυση (έτσι κι αλλιώς αυτά τα πράματα δεν έχουν εγγυημένη απόδοση). αν το εκανες καλά θα ειχε αποτελέσματα επάνω σου :rotflmao:

Με τις υγείες σας.

Με βάση ένα γενικό και ελαφρά (πίστεψέ με tai) χαβαλεδιάρικο ποστ μου ο tai αρπάχτηκε, :confused: :a24:εισαι τρελός?? απο που έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα?? :a21: :confused: το πρώτο ποστ που του απάντησα ήταν:

α) Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου, στο ότι δεν καταλαβαίνεις την άποψή μου και απλά διαφωνείς αλλά παρά ταύτα επειδή εγώ καταλαβαίνω την άποψή σου αλλά δεν διαφωνώ -δεν μπορείς εσύ να δώσεις λύση σε αυτό που έχω αντιρρήσεις, αλλά και να διαφωνούσα κάτι θα πήγαινε με σπασμένη έκτη στα τσιγγάνικα-, σου επιτρέπω να απαντήσεις ο ίδιος στην ερώτησή σου.

Β) Άν δε κατάλαβες το α ξαναδιάβασέ το, άν διάβαζες το ίδιο προσεκτικά το "Χριστιανοί - Λιοντάρια = 7 - 0" θα εντόπιζες ότι το ανέκδοτο έχει αντιστραφεί -το ορίτζιναλ λέει "0 - 7". Όπως τα ευγενή εικονίδια στο πιο πάνω ποστ δείχνουν, κάνω χιούμορ και μάλιστα όχι σε προσωπικό επίπεδο όπως λάθος κατανόησες, αλλά σε πιο γενικό επίπεδο. Άσε που το να αλλάζεις τη σειρά φράσεων που έγραψε κάποιος και να κάνεις παράθεση δείχνει ότι τον έχεις μικρό (τον δείκτη ευφυίας ντε).

γ) Το γ το ξέχασα. Άσε που δε ρώτησες κάτι άλλο. Άμα δεν αντέχετε λίγο χιούμορ πάνω σε αυτά που πιστεύετε, ξαναδείτε τα λιγάκι.
Και μην σε απασχολεί το μέγεθος . Δεν παίζει ρόλο. Το πως τον χρησιμοποιείς μετρά (τον δείκτη ευφυίας ντε). αυτο είναι???? χιούμορ?

Για τα υπόλοιπα:
Συμφωνώ με τον conkark όσον αφορά την ανάγκη της σφαιρικής οπτικής για τα πράγματα, έλα όμως που ο stavrogin με κάλυψε νωρίτερα για τον Σωκράτη -άν και δεν έχω τη δίκη σε DVD γκαμώτο.

O tai απάντησε:

α) δεν έριξα καμμιά κοσμοθεωρία, είπα μάλιστα "πιστεύτε ότι θέτε", και έχω ξαναπεί ότι εγώ έχω δικιά μου θρησκεία που δεν δέχεται μέλη (ένας ηλίθιος φτάνει), χωρίς να αναφερθώ συγκεκριμένα κάν. Έλα μου ντε όμως που στο threadάκι εσύ φαίνεται ότι προσπαθείς να περάσεις σώνει και καλά τη γνώμη σου Δηλαδη η μη αποδοχή της γνώμης σου. και η υπεράσπιση των απόψεών μου ειναι προσπάθεια 'να περάσω σωνει και καλά την γνώμη μου??? -που σημαίνει ή ότι γράφεις ελαφρά τη καρδία (έχεις το δικαίωμα φυσικά), ή ότι η απάντηση στο α παραπάνω που δίνεις απευθύνεται σε σένα τον ίδιο.
Άμα σου είναι δυσνόητα αυτά που γράφω, δεν το επιδιώκω. Για την ακρίβεια προσπαθώ να είμαι όσο σαφής μπορώ και γι'αυτό διαβάζεις αυτό το κατεβατό.ΞΑΝΑ!! Εσυ αυτό κατάλαβες απο αυτό?? . Γιατί πολλοί εδω μέσα ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι αυτά που λενε είναι δυσνόητα ενω είναι απλά και απορριπτέα.

β) Δεν είναι λάθος στο ανέκδοτο είναι χιούμορ πάνω στο χιούμορ. (Σκέψου ότι το γράφει χριστιανός έξω από το κολοσσαίο, για να δημιουργήσει κλίμα ενώ το πραγματικό σκορ είναι αμείλικτο, και ιδού το νέο ανέκδοτο). Μπορεί να το βέπεις σαν κακό χιούμορ, αλλά δεν παύει να είναι τέτοιο. Δυστυχώς δεν με πληρώνουν για να γράφω αηδίες, θα έγραφα καλύτερα ανέκδοτα τουλάχιστον.

Το να αλλάζεις και να ανακατεύεις τη σειρά των προτάσεων βολεύει μόνο εσένα και όποιες συνωμοσιολογικές συνάψεις του εγκεφάλου σου ερεθίζονται από αυτά που διαβάζεις. Υπάρχουν άνθρωποι σα και μένα που μπορεί να γράφουν στο ίδιο ποστ καί σοβαρές προτάσεις καί χιουμοριστικές αηδίες, και υπάρχουν και πολλοί περισσότεροι που το κάνουν ακούσια. Στη πραγματικότητα, όποτε αλλάζεις έστω και ένα γράμμα όταν παραθέτεις την άποψη κάποιου, δεν είναι πια δική του άποψη.η δικιά σου πρόταση είναι παντα δικιά σου.και δηλώνει σκέψεις χωρίς μπερδεμένες παπαριές.

Άν είναι μονοψήφιος ο δείκτης, ότι και να κάνεις δεν κωλοτουμπιάζει η γαργαλιέρα του αναγνώστη ε καλά μην σε πάρει απο κάτω, κανείς δεν είναι τέλειος.:lol: -άν είναι μονοψήφιο το άλλο, υπάρχει και η νεράιδα του σχετικού ανεκδότου.αν έχεις πρόβλημα με τον δείκτη δεν μπορώ να κάνω τίποτα :( αν παλι εχεις στο άλλο, ειμαι πολύ μεγάλος για νεράιδα :blush:

γ) Δυστυχώς, κάποιες φορές κάνω και πλάκα εκτός από το να χρησιμοποιώ το τρίτης ποιότητας χιούμορ μου. Άμα σε προσβάλλει, με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό -λογικές τιμές ψυχανάλυσης λέμε, 30% έκπτωση για τις 5 πρώτες συνεδρίες, καί paypal, καί επιταγές, καί κάρτες, ακόμα και μετρητά, όπως γουστάρετε πληρώνετε.δυστυχώς κάνεις πολύ λιγότερη πλάκα απο μερικούς που συνομιλείς. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις άμα δεν βλέπεις φάτσα, αλλά και αν ο δείκτης ειναι μονοψήφιος :o όπως είπες χωρίς να κάνεις αυτοκριτική :a22:

Ο επόμενος...ποσο πάει? τα κανεις όλα? :wave2: :beer:

:beer: [/QUOTE]

TROOPER
21/03/2007, 00:27
λοιπον οποιος δεν συμφωνει μαζι μου να πα να γαμηθει!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

η αποψη μου λοιπον ειναι οτι :

ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

fantacid
21/03/2007, 00:41
ρε zireus δεν εχεις ξανα ανοιξει ενα παρομοιο θεμα???

υ.γ.αν δεν εισουν εσυ τοτε σιγουρα ηταν ο τσιρος!!

evvou
21/03/2007, 18:08
καταλαβατε ποιος ειπε τι? :look:

xampos
21/03/2007, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark

ΟΧΙ
:confused: :confused:
:look: :look:

FestoNero
21/03/2007, 18:52
Δεν εχει σημασια dear..
Χωσε και συ και το πολυ πολυ να εισαι offtopic..
:lol: :rotflmao: :rotflmao:

evvou
21/03/2007, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
ΟΧΙ
:confused: :confused:

ωραια γιατι για μια στιγμη νομιζα πως το καψα τελειως..

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Δεν εχει σημασια dear..
Χωσε και συ και το πολυ πολυ να εισαι offtopic..
:lol: :rotflmao: :rotflmao:

:eyepop: ρε αει στα διαλα :rotflmao: :rotflmao:

το χω? :look: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

Marinos-GSXR
21/03/2007, 19:57
δεν παμε καλα λεμε:a02: :a26: :a016: :a022: :a49: :a54: απο την πολη ερχομαι και στην κορφη ..............μπουγατσες??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα......γεια:a13: :wave2:

zireous
21/03/2007, 20:41
Για τους λάτρεις των διαμαχών, διόρθωσα στο πρώτο ποστ εκεί που έλεγε "O tai απάντησε:

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous"

Στο σωστότερο: "O tai απάντησε:

quote:"

Λόγω του τρόπου παράθεσης του tai είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβεις (καί να κάνεις παράθεση σε αυτά που λέει), άν σας ενοχλεί, ψήστε τον να μή το κάνει...

tai, δεν ξέρεις να κάνεις παράθεση και μπερδεύεις αυτούς που διαβάζουν τα σχόλιά σου. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. Από ότι συμπεραίνω από αυτά που γράφεις, έχεις εκνευριστεί... Ούτε σε αυτό μπορώ να σε βοηθήσω -τουλάχιστον όχι τσάμπα.

Παραπάνω είπες:

1) σιγα την σοβαρή ανάλυση που θα σπαζόταν καποιος αμα την διάβαζε
Το πολύ πολύ να νύσταζε

2α) αν το εκανες καλά θα ειχε αποτελέσματα επάνω σου

2β) εισαι τρελός?? απο που έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα??

3) αυτο είναι???? χιούμορ?

4) Δηλαδη η μη αποδοχή της γνώμης σου. και η υπεράσπιση των απόψεών μου ειναι προσπάθεια 'να περάσω σωνει και καλά την γνώμη μου???

5) ΞΑΝΑ!! Εσυ αυτό κατάλαβες απο αυτό?? . Γιατί πολλοί εδω μέσα ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι αυτά που λενε είναι δυσνόητα ενω είναι απλά και απορριπτέα.

6) η δικιά σου πρόταση είναι παντα δικιά σου.και δηλώνει σκέψεις χωρίς μπερδεμένες παπαριές.

7) ε καλά μην σε πάρει απο κάτω, κανείς δεν είναι τέλειος.

8) αν έχεις πρόβλημα με τον δείκτη δεν μπορώ να κάνω τίποτα αν παλι εχεις στο άλλο, ειμαι πολύ μεγάλος για νεράιδα

9) δυστυχώς κάνεις πολύ λιγότερη πλάκα απο μερικούς που συνομιλείς. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις άμα δεν βλέπεις φάτσα, αλλά και αν ο δείκτης ειναι μονοψήφιος όπως είπες χωρίς να κάνεις αυτοκριτική

10) ποσο πάει? τα κανεις όλα?

1) στην έκανα και την ανάλυση σε άλλο ποστ -και παρόλο που είχα να ασχοληθώ με το θέμα 20 χρόνια μου πήρε 5 ολόκληρα λεπτά στο google (κατασπατάλησα το χρόνο μου τί να σου πω) για να βρώ κάποια στοιχεία που μπορεί να σου φαίνονταν ενδιαφέροντα και είχαν αντικείμενο την πίστη σου, φυσικά το "ερεύνησες" το ζήτημα διεξοδικά -το έγραψες στο μικρό σου δείκτη. Φυσικά η δικιά σου άποψη εκεί όσο επιθετική και άν ήτανε ήταν σεβαστή, ενώ εδώ τη πούτσισες -ακόμα βαριέμαι πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να σου τη πω.

2α) το έχω πει ο προηγούμενος μου ψυχαναλυτής αυτοκτόνησε, ρίσκα είναι αυτά τί να πεις.

2β) μα φυσικά από αυτά που γράφεις, άλλος στη θέση μου ίσως θα σε έλουζε με παναγίες συντομότερα.

3) μήπως το χιούμορ είναι αυτό που κάνεις εσύ, το να βάζεις εμότικονς σε προσωπικές προσβολές όπως παραπάνω -ή έτσι σκέφτεσαι γενικότερα; Στο ξαναλέω, όταν κόβεις και ράβεις κάτι που είπε κάποιος και σχολιάζεις τις δικές σου επιλογές, βγάζεις δικά σου συμπεράσματα από κομμάτια που επιλέγεις, αυτά που ίσως σε πείραξαν. Η έννοια της συζήτησης προϋποθέτει να ακούς το σύνολο της άποψης του άλλου -όσο χαβαλέ και να κάνει. Να είσαι σίγουρος ότι άμα εγώ θέλω να πω σε κάποιον να πα να γαμηθεί του το λέω στα ίσα -και αυτό φυσικά δεν το κάνω πάνω σε μια συζήτηση σα κι αυτή αλλά μόνο όταν κάποιος επιμένει (όχι να πα να γαμηθεί, να με προσβάλλει) -μην ανησυχείς εσύ έχεις δρόμο ακόμα.

4) Τις απόψεις μου για τις θρησκείες δεν προσπάθησες καν να τις αντικρούσεις, υπερασπίσου ότι θες αλλά μη περιμένεις να συμφωνήσω, ούτε να πάω τα ποστ μου να μου τα διαβάσουνε μπας φύγει ο Εωσφόρος από μέσα. Η άποψή σου είναι σεβαστή -όσο χαβαλέ και να κάνω, όσο και να βλέπω ότι είναι αποτέλεσμα πλύσης εγκεφάλου παρά πχ λογικής έστω και καθέτου ή έστω τετράγωνης, η άποψή σου είναι μια άποψη. Άσε που δεν είμαι πια 12-15 για να ασχολούμαι με θρησκευτικά θέματα (περάσανε πάνω από δύο δεκαετίες από τότε) και κουράζομαι πιο εύκολα.

5) Σου ξαναλέω αυτά που γράφω στη χειρότερη θέλουν δύο μανιβελιές για να τα καταλάβει ο άλλος, το άν συμφωνεί ή όχι είναι άλλο κράνος, τα κρυφά νοήματα και οι παπαριές μου τη δίνουνε. Εμένα με ενοχλούν καί αυτοί που νομίζουν ότι αυτά που λένε είναι ευνόητα ενώ είναι επίσης απλά και απορριπτέα, αλλά άμα ήθελα να ακούγεται μόνο η γνώμη μου θα έγραφα μόνος μου σε δικό μου φόρουμ (μάντεψε ποιός θα ήταν μοντεράτωρας).

6) Εγώ άμα θελω να τη πω σε κάποιον του δίνω λίγο χρόνο να το σκεφτεί πρώτα αφού τσεκάρω τί έχει γράψει στα προηγούμενα πόστ του. Το να απομονώσεις μια πρόταση κάποιου λέει κάτι για αυτόν που την απομόνωσε και όχι για αυτόν που είπε κι άλλα. Πχ άν απομονώσω εγώ το 8 που είπες τί λέει αυτό για σένα; "αν έχεις πρόβλημα με τον δείκτη δεν μπορώ να κάνω τίποτα αν παλι εχεις στο άλλο, ειμαι πολύ μεγάλος για νεράιδα"

7) Αυτό αφορούσε εσένα και τα σχόλιά σου που φάσκουν και αντιφάσκουν. Ότι έχω πει από το πρώτο ποστ μου εδώ μέσα μέχρι τώρα δεν το παίρνω πίσω (εκτός αν το έχω ήδη κάνει), μπορείς να πεις το ίδιο και για σένα;

8) Όταν χρησιμοποιείς το γκάγκ του άλλου γαμάς το ανέκδοτο, εκτός άν σου κάτσει γκέι εθνικόφρονη νεράιδα οπότε όχι απλά το γάμησες, ψόφησε.

9) Μήπως διαβάζεις τελικά μόνο αυτά που κόβεις. Κάτι κατεβατά αυτοσαρκασμού σου ξέφυγαν.

10) Είμαι πόντιος ετεροφυλόφιλος όχι απλά πάω με γυναίκες, το κάνω και τσάμπα ο μαλάκας. :bigcry:

Και εξήντα δεύτερα σοβαρότητας...
Συνεδρία πρώτη (στο βάθος παίζει σουπερμάρκετ μιούζικ για να τσιμπάνε οι πελάτες):

Σε άλλο thread σου είχα προτείνει να αναζητήσεις την αλήθεια και σε άλλα σημεία πέρα από αυτά που σε έχουν καταδικάσει σε μια δογματική άμυνα (και στη τελική άμα θές να διαβάσεις από πρώτο χέρι τί φέρεται να είπε ο Χριστός μάθε αραμαϊκά και βρες αυτό -ή αυτά- που κάποιοι σύγχρονοι αναλυτές εκτιμούν ως το αρχαιότερο, το γνησιότερο, και το λιγότερο τροποποιημένο από βέβηλα χέρια κείμενο που λέει κάποια πράγματα για τον Χριστό, όλα τα υπόλοιπα είναι πειραγμένα από διάφορους ανά τους αιώνες για πολλούς λόγους με τον κυριότερο το να κατευθύνουν συνειδήσεις). Εσύ είπες ότι η αναζήτηση της αλήθειας είναι βασικό πράγμα για σένα. Κάν' το πράξη, τα πολλά λόγια είναι για τις αδερφές και τις λοιπές νοσοκόμες όπως και το να παίρνεις κομμάτια από κάτι που λέει ο άλλος και να χτίζεις την "άποψή" σου -το κάνουν κι άλλοι δεν είσαι ο μόνος.

Όσο και να νομίζεις το αντίθετο έχω μια ευρεία ενασχόληση με τις θρησκείες γενικότερα, αλλά και μια άλφα θεώρηση για τα πράγματα που φυσικά δεν συμμερίζομαι σε φόρα που ο κάθε καφροκαρούμπαλος (πχ εσύ) που δεν έχει καλύτερα πράγματα να κάνει κάθεται και βγάζει εύκολα συμπεράσματα και το ίδιο εύκολα περιμένει να μπει ο άλλος στο τριπάκι του.

Διατηρώ το δικαίωμα να μην σε παίρνω στα σοβαρά ακόμα και αν στο μέλλον προσπαθήσεις σκληρά πρώτα να είσαι σαφής σε αυτά που λές, και μετά να έχουν αυτά που λες (όποια) λογική βάση.

Μου χρωστάς 700 ευρά.

zireous
21/03/2007, 20:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ρε zireus δεν εχεις ξανα ανοιξει ενα παρομοιο θεμα???

υ.γ.αν δεν εισουν εσυ τοτε σιγουρα ηταν ο τσιρος!!

Όχι ρε συ fantacid, στο ποστ που είχα κάνει εδώ τότε στην έλεγα (μεταξύ άλλων) που εκεί που κάποιοι μιλάγαμε σοβαρά μπήκες καί μάμησες τη συζήτηση με το να μου τη λές στο άσχετο.

Και η φάση είναι ότι την συζήτηση την άφησες τότε ήσυχη -όπως και περιέργως ήσυχη είναι αυτή που αναφέρομαι τώρα.

Ποιός είμαι ο πούστης, ένα απλό μέλος κατάφερε το αδύνατο, να σταματήσει (έστω και για λίγο) το σπαμάρισμα σε ένα topic στο moto.gr.
:rotflmao: :a08:
:a34:
:a019:

Lupo
21/03/2007, 21:26

Ποιός είμαι ο πούστης, ένα απλό μέλος κατάφερε το αδύνατο, να σταματήσει (έστω και για λίγο) το σπαμάρισμα σε ένα topic στο moto.gr.

SPAM

:a22:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

fantacid
21/03/2007, 22:10
Όχι ρε συ fantacid, στο ποστ που είχα κάνει εδώ τότε στην έλεγα (μεταξύ άλλων) που εκεί που κάποιοι μιλάγαμε σοβαρά μπήκες καί μάμησες τη συζήτηση με το να μου τη λές στο άσχετο.

δε θυμαμε κατι τετοιο αλλα για να το λες εσυ ετσι θα ναι!!

tai
22/03/2007, 19:44

1ον και κύριο. Οταν κάνουμε πλάκα βάζουμε εμότικονς
:lol:
2ον οταν βάζουμε εμότικονς ο άλλος πρέπει να καλάβει οτι στην συγκεκριμένη πρόταση κάνουμε πλάκα.
:lol:
3ον Απο άνθρωπο εμπιστοσύνης εχω 'διαβάσει' στα αραμαικά, όσα είναι γραμμένα στα αραμαικά. Τα υπόλοιπα που είναι γραμμένα στην κοινή αλεξανδρινή, τα διάβασα μόνος μου.:a024:
4ον δεν θεώρησα ποτέ μου οτι εχω συγγραφικο ταλέντο και είμαι ευανάγνωστος. Αρα ειναι πιθανών να μην γίνομαι κατανοητός απο λάθος μου.:p
5ον πίστεψέ με ΔΕΝ χρειάζεται δεύτερη μανιβελιά για να καταλάβει κάποιος το τι γράφεις. Ειναι απλοϊκός και ό τρόπος αλλά και η σκέψη.:wave2:
6ον Για να εκνευριστεί κάποιος πρέπει να φτάσει σε αδιέξοδο και να ζοριστεί. Τοτε αρχίζει τους υπαινιγμούς για το ΙQ του άλλου, το μέγεθος του οργάνου του, του λέει οτι σε λίγο ή πολύ θα του πεί να πά να γαμηθεί, οτι θα αρχίσει της 'παναγίες', οτι δέν θα τον πάρει στα σοβαρά, και οτι αν πεί πολλά λόγια ταυτοποιήται με αδελφές και άλλες νοσοκόμες.:rolleyes: τι μου θυμίζει? :cool:

Τελικά έτσι για να ξέρεις.

αν δεν συμφωνείς δεν με απασχολεί
αν δεν με καταλαβαίνεις ας μην με διαβάζεις
αν εκνευρίζεσαι έλα να σε κεράσω μια μπύρα στο δέλεαρ.
αν γενικά δεν με χωνεύεις

στα @@ μας

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:

zireous
23/03/2007, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
δε θυμαμε κατι τετοιο αλλα για να το λες εσυ ετσι θα ναι!!

fantacid, η μνήμη μου είναι καταπληκτική -αλλά μόνο κάθε δεύτερη Πέμπτη-, και σε μπέρδεψα με άλλον, με σένα δε έχω τίποτα (ούτε με άλλους/ες εδώ) και είχες ήδη μία συγγνώμη από μένα τότε που σου την είπα πρώτος (άν και έλαφρά) με αφορμή κάτι τεχνικές λεπτομέρειες (που επιμένω όμως ότι είχα δίκιο σε αυτές).

tai, τα γενικά τύπου άνθρωπος εμπιστοσύνης κλπ εγώ τα ακούω βερεσέ, άμα θες να συζητήσεις σοβαρά βάζεις και καμμιά σοβαρή βιβλιογραφία (εγώ το έκανα τουλάχιστον), δεν είχαμε και καμμιά σοβαρή κόντρα κατά τη γνώμη μου (πχ δέ μου έριξες καμμιά κατηγορία ότι τα παίρνω πχ από τον σύνδεσμο άθεων καλαμπάκας ή κάνα χοντρό μπινελίκι τουλάχιστον οπότε δεν έχεις καμμιά δουλειά να μπείς στο άλλο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=29422&highlight=%F4%DC%F1%E1%F4%E5) ποστ -ρίξε μια ματιά αν θες όμως.

Δεν υπάρχει δεύτερη συνεδρία άμα δε ξοφλήσεις τη πρώτη.

Τσάκα μια μπύρα :beer: και μη περιμένεις να ασχολούμαι σοβαρά με χαλαρές συζητήσεις (όταν ασχολούμαι δε τα παίρνει σοβαρά έτσι κι αλλιώς αυτός που απευθύνομαι) -μερικές φορές για να προλάβω να διαβάσω αρκετά δε βάζω εμότικονς, ο χαβαλές συνεχίζει να υποβόσκει όμως, και άμα παρεξηγηθεί και κανείς θα του ζητήσω και καμμιά βρωμοσυγγνώμη (ακούγεται... χριστιανικό έ; ).

tai
23/03/2007, 22:59

project.breeze
23/03/2007, 23:11
UP!!!

Συγνώμη,λάθος section :rolleyes:

evvou
24/03/2007, 01:05
Τοτε αρχίζει τους υπαινιγμούς για το AQ του άλλου,

ωραια τα ειπες Χρηστο μου...αλλα IQ ειναι :) :blush: :beer: :beer: :beer:

εκτος βεβαια αν κατι δεν εχω καταλαβει σωστα οποτε ζητω ταπεινα συγνωμη και βγαζω τον σκασμο :blush: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

tai
24/03/2007, 12:38
ωραια τα ειπες Χρηστο μου...αλλα IQ ειναι :) :blush: :beer: :beer: :beer:

εκτος βεβαια αν κατι δεν εχω καταλαβει σωστα οποτε ζητω ταπεινα συγνωμη και βγαζω τον σκασμο :blush: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
έχεις δίκιο και το διόρθωσα. :blush:

Και μην τολμήσεις να βγάλεις ποτέ τον σκασμό την έβαψες.:a016:

:lol: :lol: :lol:

evvou
28/03/2007, 14:06
έχεις δίκιο και το διόρθωσα. :blush:

Και μην τολμήσεις να βγάλεις ποτέ τον σκασμό την έβαψες.:a016:

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: φιλάρες :beer: :beer: :beer:
ωραια διαμαχη :eyepop: :lol: :wave2:

zireous
28/03/2007, 17:29
Γιατί σώνει και καλά πρέπει να τις μετρήσωμε με τον παππού;

Τα πήρα σε άλλο τόπικ, τα είπαμε δω αντί εκεί, τέλειωσε το θέμα.

Στη τελική σταυρούς φοράγανε και οι Sabbath.

Άσε που άμα τα έπαιρνα μόνιμα στο κράνος θα είμουνα έτσι:

82361

tai
29/03/2007, 16:36
γιατι ρε συ, δε σ'αρέσει ο τυπάς?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zireous
29/03/2007, 18:55
Άμα δεις τη τανία (The little guy), θα καταλάβεις.

Μή κοιτάς που είναι κοντός, όταν τα παίρνω του μοιάζω αρκετά (έχω πιο πολλά μαλλιά γαμώτο).

Αλλά τί περιμένεις από κωλοασπρουλιάρηδες σα και σας, χιούμορ;

Ουστ!

div400
29/03/2007, 19:22
there are two persons missing from this thread....

FZR + meteoritis

:smokin: :rolleyes: