Σύνδεση

View Full Version : R1 vs Everything !!!

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6 7 8

Da.Vintage
23/03/2007, 06:54
Και εδώ συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ R1 vs GSXR και όχι μόνο!

@ΤΡΕ: Μήπως τελικά είσαι πολύ γρήγορος μόνο απο το πληκτρολόγιο? Μήπως εννοούσες οτι απλά γράφεις πολύ γρήγορα και σε παρεξηγήσαμε??

Ταξιδευτής
23/03/2007, 11:37
Ο "Γιωργος ο Πιστας", ο "Μπαμπης ο Παντιλικιας" και ο "Μητσος ο Τεζας".... :rolleyes:

Πολυ αντριλα ρε παιδια μαζευτηκε.... Μηπως να χαλαρωνατε ολοι λιγο; Εγω ξερω οτι οι πραγματικα γρηγοροι ΟΥΤΕ "τσιμπανε" σε προκλησεις, ΟΥΤΕ απαντανε στα φορουμ ποιος την εχει πιο ....μεγαλη! :rolleyes: :rolleyes:

samoure
23/03/2007, 12:00
ULTREX vs Everything

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

GIXXERAKIAS
23/03/2007, 12:03
Ε ρε κατι γκιοζηδες!!:rolleyes: :rolleyes:

Μα φυσικα το Τζιξερ ειναι πιο γρηγορο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αι να μου χαθειτε παλιο καγκουρες ολοι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
23/03/2007, 12:17
Ωραία.... τωρα που είναι τα R1 εναντίων ολων, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι είναι τα χειρότερα μηχανάκια που βγήκαν ποτέ!

Αν και το καλύτερο R1 το είδα την Τετάρτη στην πίστα....

Ήταν ξαπλωμένο και προσπαθούσαν να σβήσουν την φωτιά που πήρε..... Η αλήθεια είναι ότι ασπρο (από την σκόνη του πυροσβεστήρα) ήταν καλυτερο... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

T.R.E
23/03/2007, 13:07
Mικρε και ανωριμε Titan...

Πλησιαζει ο καιρος και πρεπει σιγα σιγα να αρχισεις να μαζευεις τα λογια σου...
Σου οτι μετα θα ειναι πολυ δυσκολο να τα παρεις πισω...:lol:

Τα R1 ολοι ξερουν οτι ειναι πισω...Προσφατως το ανακαλυψε και ενα '07,που ενω αρχικα ειχε μεγαλη γλωσσα...μετα την ηττα δηλωνε πιστακιας και τα σχετικα..

Ξερετε τωρα εσεις με τα R1...

Da.Vintage
23/03/2007, 13:08
Επειδή πήρε ένα φωτιά και παλιό κι'ολας δε θα τους βγάλουμε και όνομα...

Και τα GSXR Κόβουν πλαίσιο... και όπως είπε και ο ΤΡΕ που έχει ένα τα λεφτά δε πρεπει να τα ρίχνουν σε βελτιώσεις αλλά αγοράζοντας ένα πλαίσιο για ρεζέρβα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

T.R.E
23/03/2007, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ο "Γιωργος ο Πιστας", ο "Μπαμπης ο Παντιλικιας" και ο "Μητσος ο Τεζας".... :rolleyes:

Πολυ αντριλα ρε παιδια μαζευτηκε.... Μηπως να χαλαρωνατε ολοι λιγο; Εγω ξερω οτι οι πραγματικα γρηγοροι ΟΥΤΕ "τσιμπανε" σε προκλησεις, ΟΥΤΕ απαντανε στα φορουμ ποιος την εχει πιο ....μεγαλη! :rolleyes: :rolleyes:

Eσυ μαλλον λαθος τα ξερεις...:nono: :nono:

marios8
23/03/2007, 18:47
:a014: :a014: :a014:

project.breeze
23/03/2007, 19:12
Σας τρώει ο Κ@λος σας να σας στείλω τον FZR να σας πατήσει χαμέ με το 600άρι του...

xampos
23/03/2007, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Σας τρώει ο Κ@λος σας να σας στείλω τον FZR να σας πατήσει χαμέ με το 600άρι του...

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

που χαθηκε αυτη η ψυχη :confused:

T.R.E
23/03/2007, 19:27

Με τον FZR ειμαστε φιλοι...Και αυτος ασχολειται μονο με 600 SS kai 750 naked...

Oποτε ειμαστε εκτος πεδιου δρασης...:D :D :wave2:

agrotemaxios
24/03/2007, 01:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ωραία.... τωρα που είναι τα R1 εναντίων ολων, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι είναι τα χειρότερα μηχανάκια που βγήκαν ποτέ!

Αν και το καλύτερο R1 το είδα την Τετάρτη στην πίστα....

Ήταν ξαπλωμένο και προσπαθούσαν να σβήσουν την φωτιά που πήρε..... Η αλήθεια είναι ότι ασπρο (από την σκόνη του πυροσβεστήρα) ήταν καλυτερο... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε παληκάρι ελπίζω να μην μπεις ποτέ στη θέση του παιδιού που έβλεπε το μηχανάκι του να καίγεται και πόσο μάλλον να βλέπεις κάποιους να το διακωμωδούν... :uplate: :uplate:

Χαλαρώστε λίγο, πάρτε το λίγο αλλιώς... :sick: :sick:

agrotemaxios
24/03/2007, 02:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
ULTREX vs Everything

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΑΚΑ :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
(αν και έχω R1)

Μέχρι και η δικιά μου μου έκανε δώρο ULTREX, μπας και τα κάνουμε δυο...:lol: :lol:

...και η ειρωνία είναι οτι δεν έχω ούτε μια τρίχα στη κεφάλα μου :rolleyes: :rolleyes:

Ταξιδευτής
24/03/2007, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Με τον FZR ειμαστε φιλοι...Και αυτος ασχολειται μονο με 600 SS kai 750 naked...

Oποτε ειμαστε εκτος πεδιου δρασης...:D :D :wave2:

:lol: :lol: Αααααα! Ετσι πες ντε να καταλαβουμε!! :lol: :a31: :a31: :a31:

grigorisr1
24/03/2007, 08:36
Mικρε και ανωριμε Titan...

Πλησιαζει ο καιρος και πρεπει σιγα σιγα να αρχισεις να μαζευεις τα λογια σου...
Σου οτι μετα θα ειναι πολυ δυσκολο να τα παρεις πισω...:lol:

Τα R1 ολοι ξερουν οτι ειναι πισω...Προσφατως το ανακαλυψε και ενα '07,που ενω αρχικα ειχε μεγαλη γλωσσα...μετα την ηττα δηλωνε πιστακιας και τα σχετικα..

Ξερετε τωρα εσεις με τα R1...

Ti perases kai to 07 re alani?

T.R.E
24/03/2007, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ti perases kai to 07 re alani?

Nαι γιατι περιεργο σου φαινεται?

Μην αγωνεσαι και υπαρχουν ντοκουμεντα για ολα...Οταν ερθει η ωρα θα τα δεις και εσυ...

grigorisr1
24/03/2007, 10:22
Nαι γιατι περιεργο σου φαινεται?

Μην αγωνεσαι και υπαρχουν ντοκουμεντα για ολα...Οταν ερθει η ωρα θα τα δεις και εσυ...

Re mipos o alos to estrone kai mperdeutikes???:rotflmao: :rotflmao:

grigorisr1
24/03/2007, 10:40
Re mipos esis me ta k5 zileuete epidh ta R1 einai panemorfa kai briskete dikeologia kai lete de pane bima ?Xtes enas blakakos me k5 mou leei file ta R1 trone ta diskakia me 3-4 simplekties eno ego mexri tora exo kanei pano apo 200fores simplekties kai akoma de patiniari

Eidika tora me to 07 pou einai sketi koukla
Eno to k7... san to zzr1100 einai:yuck:

T.R.E
24/03/2007, 10:51
Re mipos o alos to estrone kai mperdeutikes???:rotflmao: :rotflmao:

H αληθεια ειναι,για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους,οτι το παλικαρι εχει λιγα χλμ στο R1,κατω απο 3.000.οποτε το μοτερ δεν εχει ανοιξει καλα ακομα...

Αλλα παντως δεν ημασταν και διπλα διπλα,οποτε δεν νομιζω οτι και αργοτερα θα εχει ελπιδες...

Τωρα στην ομρφια που λες,τι να σου πω...Γουστα ειναι αυτα...Αλλα οχι και ZZR1100,το ξεφτιλισες..

Επισης σε ενημερωνω,αν δεν το διαβασες,οτι θα ερθω Θεσ/νικη να βαλουμε κοντρα και θα μας τραβαει με την καμερα ο FZR600R,και μετα θα ανεβασει το ντοκουμεντο στο φορουμ...:wave2:

Επισης το τι λεει ο καθε πικραμενος με Κ5 για το R1 ειναι δικο του θεμα και ποσός με ενδιαφερει...

grigorisr1
24/03/2007, 11:01
H αληθεια ειναι,για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους,οτι το παλικαρι εχει λιγα χλμ στο R1,κατω απο 3.000.οποτε το μοτερ δεν εχει ανοιξει καλα ακομα...

Αλλα παντως δεν ημασταν και διπλα διπλα,οποτε δεν νομιζω οτι και αργοτερα θα εχει ελπιδες...

Τωρα στην ομρφια που λες,τι να σου πω...Γουστα ειναι αυτα...Αλλα οχι και ZZR1100,το ξεφτιλισες..

Επισης σε ενημερωνω,αν δεν το διαβασες,οτι θα ερθω Θεσ/νικη να βαλουμε κοντρα και θα μας τραβαει με την καμερα ο FZR600R,και μετα θα ανεβασει το ντοκουμεντο στο φορουμ...:wave2:

Επισης το τι λεει ο καθε πικραμενος με Κ5 για το R1 ειναι δικο του θεμα και ποσός με ενδιαφερει...

Esi mpori na goustaris k7 ala i alithia einai oti einai 1000 fores pio omorfo apo to k7.

Otan erthis thess ela na ta dokimasoume ala oute me kameres de trexo oute lefta bazo pote ama thes for fun.

A kai na sou po to k6 sou einai mama ?De nomizo... mi bgazis simperasmata me olomanisia mixanakia pou de forane oute eksatmisi.. kai les meta pernao ola ta r1

T.R.E
24/03/2007, 11:14
Esi mpori na goustaris k7 ala i alithia einai oti einai 1000 fores pio omorfo apo to k7.

Otan erthis thess ela na ta dokimasoume ala oute me kameres de trexo oute lefta bazo pote ama thes for fun.

A kai na sou po to k6 sou einai mama ?De nomizo... mi bgazis simperasmata me olomanisia mixanakia pou de forane oute eksatmisi.. kai les meta pernao ola ta r1

Grigoris,αγχωνεσαι μπροστα στην καμερα και δεν μπορεις να ανοιξεις το γκαζι τερμα?:lol: :lol:

Καλο ειναι να υπαρχει μια καμερα για να μην υπαρχουν αντιδρασεις μετα...

Λεφτα δεν υπαρχει λογος να βαλουμε οντως...Αλλα αμα ειναι ετσι γιατι να εθω Θεσ/νικη?Για να λεω οτι περασα αλλο ενα μαμα R1?

Αφου θες χωρις λεφτα λοιπον πρεπει να βρουμε καποια αλλη λυση...

Παρακαλουνται εδω οι συναδελφοι κοντρακηδες Λαρισαιοι να προτεινουν ενα μερος στην περιφερεια της Λαρισας,ετσι ωστε να μοιρασουμε την αποσταση με τον φιλο Grigoris...:beer:

EVI
24/03/2007, 11:17
οτι να ναι

T.R.E
24/03/2007, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
οτι να ναι

Γεια σου Εvi,σε ευχαριστουμε που κατεθεσες και εσυ την αποψη σου πανω στο θεμα μας...
Σεβαστη και αποδεκτη,απολυτα κατανοητη λιτη και περιεκτικοτατη...Μας εδωσες με μια λεξη να καταλαβουμε τι κανουμε τοση ωρα και μας αποστομωσες <--(ετσι γραφεται;ειμαι και του δημοτικου)

:a23: :a23: :a23: We are not worthy:a23: :a23: :a23:

Παρακαλω εδω καποιο μοντερατορα να βαλει εμοτικον,το οποιο να απεικονιζει το αντιστοιχο με αυτο :a31: αλλα σε γυναικειο για ευνοητους λογους...

grigorisr1
24/03/2007, 11:33
Grigoris,αγχωνεσαι μπροστα στην καμερα και δεν μπορεις να ανοιξεις το γκαζι τερμα?:lol: :lol:

Λεφτα δεν υπαρχει λογος να βαλουμε οντως...Αλλα αμα ειναι ετσι γιατι να εθω Θεσ/νικη?Για να λεω οτι περασα αλλο ενα μαμα R1?

Παρακαλουνται εδω οι συναδελφοι κοντρακηδες Λαρισαιοι να προτεινουν ενα μερος στην περιφερεια της Λαρισας,ετσι ωστε να μοιρασουμε την αποσταση με τον φιλο Grigoris...:beer:

Ego de prospatho na apodikso tpt.. esi prospathis na apodiksis oti tous mamas olous eno den einai etsi kai to kseris

Den einai diskolo pragma kseris na kaneis ena mixanaki grigoro stis euthies.. to thema einai ti kanoun apo olomanisia :D

xampos
24/03/2007, 11:36
:a014: :a014: :a014: :a014:

EVI
24/03/2007, 11:37
Γεια σου Εvi,σε ευχαριστουμε που κατεθεσες και εσυ την αποψη σου πανω στο θεμα μας...
Σεβαστη και αποδεκτη,απολυτα κατανοητη λιτη και περιεκτικοτατη...Μας εδωσες με μια λεξη να καταλαβουμε τι κανουμε τοση ωρα και μας αποστομωσες <--(ετσι γραφεται;ειμαι και του δημοτικου)

:a23: :a23: :a23: We are not worthy:a23: :a23: :a23:

Παρακαλω εδω καποιο μοντερατορα να βαλει εμοτικον,το οποιο να απεικονιζει το αντιστοιχο με αυτο :a31: αλλα σε γυναικειο για ευνοητους λογους...

ρε καραγκιοζακο καθεσε τοση ωρα και λες πιπες

τραβα βαλε τεχνικα χαρακτηριστικα των 2 μοντελων και μετα αφου εχεις βαλει μια βαση πες μας

που ησουν (ευθεια -στροφη-χωμα-κατηφορα) τι μοντελο ησουν εσυ τι αλλος

κλπ κλπ

και οχι να λες παπαρολογιες τους εχω και τετοια

ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΡΕ ΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ? Ε? ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΜΕΡΑ?

ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ \

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ

ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ

:beer: :beer: :beer: :beer:

T.R.E
24/03/2007, 11:39
Ego de prospatho na apodikso tpt.. esi prospathis na apodiksis oti tous mamas olous eno den einai etsi kai to kseris

Den einai diskolo pragma kseris na kaneis ena mixanaki grigoro stis euthies.. to thema einai ti kanoun apo olomanisia :D

Δεν ειπα οτι τους γ@μω ολους...:nono:

Απλα στα R1 εχω μια...ιδιαιτερη συμπαθεια ας πουμε για :a38: :a029: :a028: :a028: :a028: :a57:

grigorisr1
24/03/2007, 11:45
Δεν ειπα οτι τους γ@μω ολους...:nono:

Απλα στα R1 εχω μια...ιδιαιτερη συμπαθεια ας πουμε για :a38: :a029: :a028: :a028: :a028: :a57:

Esi tora sto mixanaki sou ti pragmata foras? pes mou kai tha sou po meta giati rotao

project.breeze
24/03/2007, 11:45

Εγώ προτείνω να τρέξετε στην Ηρ.Πολυτεχνείου στην Λάρισα :eek:

EVI
24/03/2007, 11:47
Esi tora sto mixanaki sou ti pragmata foras? pes mou kai tha sou po meta giati rotao

ρε φιλε τι καθεσε και ασχολεισε μπορεις να μου πεις?

τα μεγαλυτερα κουλαδια ειναι παντα αυτα που λενε σας εχω ολους εχω τα ρ1 εχω τα cbr εχω τα typhoon εχω τα glx κλπ κλπ

T.R.E
24/03/2007, 11:47
ρε καραγκιοζακο καθεσε τοση ωρα και λες πιπες

τραβα βαλε τεχνικα χαρακτηριστικα των 2 μοντελων και μετα αφου εχεις βαλει μια βαση πες μας

που ησουν (ευθεια -στροφη-χωμα-κατηφορα) τι μοντελο ησουν εσυ τι αλλος

κλπ κλπ

και οχι να λες παπαρολογιες τους εχω και τετοια

ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΡΕ ΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ? Ε? ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΜΕΡΑ?

ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ \

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ

ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ

:beer: :beer: :beer: :beer:

Καλα μην μου αγχωνεσαι...Αφου θες τεχνικα χαρακτηριστικα να σου δωσω κανα 2 που εχω προχειρα...

Εχουμε λοιπον: Κ6 161 hp τροχο---- R1 '07 158 hp... Ειναι βασικο αυτο,προσεξε το...

Και αν θες και A/V αποδειξεις,θα τις εχεις....Απλα δεν ξερω πως να μετατρεψω το Dvd αρχειο που εχω(ειναι 2-3 gb) σε κατι μικροτερο και να το ανεβασω καπου...Μολις το καταφερω θα το δεις...

T.R.E
24/03/2007, 11:48
Εγώ προτείνω να τρέξετε στην Ηρ.Πολυτεχνείου στην Λάρισα :eek:

Ευχαριστω αγορι...

Απο ποιο φαναρι θα ξεκινησουμε?:lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:

EVI
24/03/2007, 11:49
Καλα μην μου αγχωνεσαι...Αφου θες τεχνικα χαρακτηριστικα να σου δωσω κανα 2 που εχω προχειρα...

Εχουμε λοιπον: Κ6 161 hp τροχο---- R1 '07 158 hp... Ειναι βασικο αυτο,προσεξε το...

Και αν θες και A/V αποδειξεις,θα τις εχεις....Απλα δεν ξερω πως να μετατρεψω το Dvd αρχειο που εχω(ειναι 2-3 gb) σε κατι μικροτερο και να το ανεβασω καπου...Μολις το καταφερω θα το δεις...

να σε βοηθησω?

Engine yamaha r1
-
Engine type Liquid cooled, 4-stroke, DOHC, 4-valve, forward inclined, parallel 4-cylinder
Displacement 998 cc
Bore x stroke 70 x 53.6 mm
Compression ratio 12.7:1
Maximum power without induction :132.4 kW (180 PS) @ 12,500 rpm / with induction : 139.0 kW (189 PS) @ 12,500 rpm
Maximum torque without induction : 112.7 Nm (11.5 kg-m) @ 10,000 rpm / with induction : 118.3 Nm (12.1 kg-m) @ 10,000 rpm

SUZUKI - GSX-R1000

ΚΥΒΙΚΑ 988 cc
ΚΙΝΗΤΗΡΑ 4T.4K.Y.2EEK.
ΒΑΡΟΣ 168 κιλά
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ 161/10750
ΡΟΠΗ 11.3/8400

ρε χαζουλι λες να μην τα ξερω η να μην μπορω να τα βρω?

:smokin:

xampos
24/03/2007, 11:51
Ωραιο καιρο εχει σημερα .

Τουλαχιστον εδω πανω σε μας.

μην καθεσται να μαλλωνεται στο φορουμ.

Τα μηχανακια σας ολοι και βουρ εξω για βολτα

Αντε λεμε :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

σας εχω ολους :smokin: :smokin:

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

project.breeze
24/03/2007, 11:51
να σε βοηθησω?

Engine yamaha r1
-
Engine type Liquid cooled, 4-stroke, DOHC, 4-valve, forward inclined, parallel 4-cylinder
Displacement 998 cc
Maximum power without induction :132.4 kW (180 PS) @ 12,500 rpm / with induction : 139.0 kW (189 PS) @ 12,500 rpm
Maximum torque without induction : 112.7 Nm (11.5 kg-m) @ 10,000 rpm / with induction : 118.3 Nm (12.1 kg-m) @ 10,000 rpm

SUZUKI - GSX-R1000

ΚΥΒΙΚΑ 988 cc
ΚΙΝΗΤΗΡΑ 4T.4K.Y.2EEK.
ΒΑΡΟΣ 168 κιλά
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ 161/10750
ΡΟΠΗ 11.3/8400

Evi με τα στοιχεία που παρέθεσες δεν μπορεί να γίνει απευθείας σύγκριση γιατί τα νούμερα του R1 είναι στον στρόφαλο ενώ του GSXR στον τροχό.Επίσης τα στοιχεία του GSXR που έβαλες είναι μοντέλου πριν το 2004.Τα κυβικά του K4,Κ5 και Κ6 είναι 998 και όχι 988.988cc είχανε τα μοντέλα από 2001 μέχρι 2003

xampos
24/03/2007, 11:53
ααα

και αν δεν ητανε το μηχανακη μου στο συνεργειο σας πηγαινα ολους εσας τους μεγαλους απο μια κοντρα

ετσι για την πλακα μου

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

αντε γεια :wave2: :wave2: :wave2:

και δε θελω ασχημους χαρακτηρισμους

:)

T.R.E
24/03/2007, 11:55
να σε βοηθησω?

Engine yamaha r1
-
Displacement 998 cc

SUZUKI - GSX-R1000

ΚΥΒΙΚΑ 988 cc
ΚΙΝΗΤΗΡΑ 4T.4K.Y.2EEK.
ΒΑΡΟΣ 168 κιλά
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ 161/10750
ΡΟΠΗ 11.3/8400

Ρε χαζουλι,το πολυ in love with your lust σε εχει πειραξει...

Το 161 του Gsxr ειναι ιπποδυναμη στον τροχο,

Το 180 του R1 ειναι στο στροφαλο,δεν ειναι συγκρισιμα μεγεθη...

Κανονικα βεβαια τωρα επρεπε να αρχισω να σε κοροιδευω για το ποσο ασχετη εισαι με τη μαλακια που εβαλες,αλλα σου δινω μια 2η ευκαιρια...

Αντε λοιπον...

edit: Με προλαβε ενω εγραφα καποιος αλλος...

T.R.E
24/03/2007, 11:57

Δεν μπορω να αποκαλυψω τιποτα,ειναι επτασφραγιστο μυστικο...

Εκτος απ'αυτα που φαινονται βεβαια...

vangelis 64
24/03/2007, 11:59
Ρε παιδιά,να ρωτήσω κάτι;Και με το μπαρδόν δηλαδής.
Το thread δεν το διάβασα όλο,αλλά έχω χρόνια αυτή την απορία.
Υπάρχει εδώ μέσα οδηγός που να κατεβάζει στο δρόμο τα άλογα αυτών τών μοτοσυκλετών και που καταλαβαίνει(στην πράξη)τη διαφορά ανάμεσα στου; 159 και 161 ίππους;:eyepop:

grigorisr1
24/03/2007, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
Ωραιο καιρο εχει σημερα .

Τουλαχιστον εδω πανω σε μας.

μην καθεσται να μαλλωνεται στο φορουμ.

Τα μηχανακια σας ολοι και βουρ εξω για βολτα

Αντε λεμε :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

σας εχω ολους :smokin: :smokin:

Ontos exei oreo kero ala eimaste sti dulia ti na kanoume alios siga min imuna edo....

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

xampos
24/03/2007, 12:01
τα μηνηματα μου δεν φαινονται στο φορουμ :confused: :confused:

αορατος ειμαι :confused: :confused:

εφαγα BAN μιπως :confused: :confused:

:bigcry: :bigcry:

τεσπα. αντε καλο :a16: :a16: :a16: να εχετε.

Εγω παω μια βολτα εστω και με τα ποδια

:wave2:

γραφω γραφω γραφω αλλα κανεις δε με βλεπει :bawl:

project.breeze
24/03/2007, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Υπάρχει εδώ μέσα οδηγός που να κατεβάζει στο δρόμο τα άλογα αυτών τών μοτοσυκλετών και που καταλαβαίνει(στην πράξη)τη διαφορά ανάμεσα στου; 159 και 161 ίππους;:eyepop:

Μα τί λες τώρα ρε Βαγγέλη σοβαρά μιλάς;Αν δεν κατεβάσεις τα άλογα αυτά στους Ελληνικούς δρόμους που θα τα κατεβάσεις;Σε καμμιά πίστα;Είναι τεράστια η διαφορά 159 με 161 ίππους,το ένα σέρνεται και το άλλο πετάει.Μην ξανακούσω άλλες τέτοιες ερωτήσεις από σένα,σε παρακαλώ:smokin:

vangelis 64
24/03/2007, 12:03
Μα τί λες τώρα ρε Βαγγέλη σοβαρά μιλάς;Αν δεν κατεβάσεις τα άλογα αυτά στους Ελληνικούς δρόμους που θα τα κατεβάσεις;Σε καμμιά πίστα;Είναι τεράστια η διαφορά 159 με 161 ίππους,το ένα σέρνεται και το άλλο πετάει.Μην ξανακούσω άλλες τέτοιες ερωτήσεις από σένα,σε παρακαλώ:smokin:

Καλά ντε,μη βαράς!:lol: :lol:

grigorisr1
24/03/2007, 12:08
Δεν μπορω να αποκαλυψω τιποτα,ειναι επτασφραγιστο μυστικο...

Εκτος απ'αυτα που φαινονται βεβαια...

Sigoura tha foras mia olosomi 1500euro++ kai ales malakioules pou tha edoses kana 1000riko akoma.Kai ola auta gia pernas ta r1 kai ta crb stis euthies opos les dld.

Ego ama paragilo ena turbo kit apo ekso me 4.000-4.500 euro kai gini meta to mixanaki 220 aloga sto troxo meta les na me perasi tpt ?Ektos apo esena dld... enoeite esi tous mamas olous:rotflmao:

T.R.E
24/03/2007, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Βαγγελη μην το βλεπεις ετσι...

Υπαρχουν καποια σημεια με καλη ασφαλτο που δεν σπινιαρουν οι μοτοσυκλετες με ΤΙΠΟΤΑ...

Και οχι,την διαφορα δεν την καταλαβαινεις σαν αισθηση τις περισσοτερες φορες...

Απλα φαινεται στον δρομο....

Και η διαφορα δεν ειναι μονο στους ιππους,αλλα εχει να κανει και με το στησιμο της μοτοσυκλετας γενικα...

π.χ το ZX10R 04 05 παει γαμιωντας αλλα εχει τετοιεα γεωμετρια που θελει να σουζαρει συνεχως,πραγμα που δεν το βοηθαει σε επιταχυνσεις απο σταση ή απο πρωτες τσουλητες...

grigorisr1
24/03/2007, 12:12
Βαγγελη μην το βλεπεις ετσι...

Υπαρχουν καποια σημεια με καλη ασφαλτο που δεν σπινιαρουν οι μοτοσυκλετες με ΤΙΠΟΤΑ...

Και οχι,την διαφορα δεν την καταλαβαινεις σαν αισθηση τις περισσοτερες φορες...

Απλα φαινεται στον δρομο....

Και η διαφορα δεν ειναι μονο στους ιππους,αλλα εχει να κανει και με το στησιμο της μοτοσυκλετας γενικα...

π.χ το ZX10R 04 05 παει γαμιωντας αλλα εχει τετοιεα γεωμετρια που θελει να σουζαρει συνεχως,πραγμα που δεν το βοηθαει σε επιταχυνσεις απο σταση ή απο πρωτες τσουλητες...

Les kai ta r1 i ta k5 souzaroun ligotero.... gia auta ta perni o kosmos epidh souzaroun ama htane pername busa.... kai toulaxiston de sikonete oso ta ala...

T.R.E
24/03/2007, 12:15
Sigoura tha foras mia olosomi 1500euro++ kai ales malakioules pou tha edoses kana 1000riko akoma.Kai ola auta gia pernas ta r1 kai ta crb stis euthies opos les dld.

Ego ama paragilo ena turbo kit apo ekso me 4.000-4.500 euro kai gini meta to mixanaki 220 aloga sto troxo meta les na me perasi tpt ?Ektos apo esena dld... enoeite esi tous mamas olous:rotflmao:

Grigori σταματα γιατι γινεσαι ρεζιλι ολο και περισσοτερο...

4-5 χιλιαρικα κανει σκετο το τουρμπο κιτ....Λες να θελει μονο αυτο το μηχανακι για να βγαλει 220 αλογα τροχο?

Μηπως θα το φτιαξεις μονος σου?Γιατι εγω οτι εχω φτιαξει μεχρι στιγμης ειναι απο τα χερια μου....

Λοιπον η ολοσωμη ειναι Akrpapovic Evo 2 ti-cf....φιλτρο DNA,P.C δεν εχει μπει ακομα,σε λιγο...

Τα υπολοιπα δεν στα λεω...:wave2:

T.R.E
24/03/2007, 12:16
Les kai ta r1 i ta k5 souzaroun ligotero.... gia auta ta perni o kosmos epidh souzaroun ama htane pername busa.... kai toulaxiston de sikonete oso ta ala...

Ναι,σουζαρουν λιγοτερο...δεν ειπα οτι δεν σηκωνονται σουζα αμα θες,αλλα το ZX10R σουζαρει και χωρις να θες,παντου και παντα....καταλαβες?

grigorisr1
24/03/2007, 12:22
Grigori σταματα γιατι γινεσαι ρεζιλι ολο και περισσοτερο...

4-5 χιλιαρικα κανει σκετο το τουρμπο κιτ....Λες να θελει μονο αυτο το μηχανακι για να βγαλει 220 αλογα τροχο?

Μηπως θα το φτιαξεις μονος σου?Γιατι εγω οτι εχω φτιαξει μεχρι στιγμης ειναι απο τα χερια μου....

Λοιπον η ολοσωμη ειναι Akrpapovic Evo 2 ti-cf....φιλτρο DNA,P.C δεν εχει μπει ακομα,σε λιγο...

Τα υπολοιπα δεν στα λεω...:wave2:

O monos pou ginese rezili eisai esi...

Pernis etoimo turbo kit ola koumponoun pano kanonika de theli oute na kopsis oute na rapsis tpt kai ta fering pano ola kanonika.Esi ti nomizes tha pao se kana sinergio kai tha po peraste mou turbo?

T.R.E
24/03/2007, 12:28
O monos pou ginese rezili eisai esi...

Pernis etoimo turbo kit ola koumponoun pano kanonika de theli oute na kopsis oute na rapsis tpt kai ta fering pano ola kanonika.Esi ti nomizes tha pao se kana sinergio kai tha po peraste mou turbo?

Kαλα τωρα σοβαρα το λες αυτο?

Νομιζεις δλδ εσυ οτι το θεμα με την τουρπινα ειναι απλα να την βιδωσεις πανω στο μηχανακι?

Και τσουουουπ το μηχανακι σου εχει 220 αλογα?

ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εισαι βαθια νυχτωμενος...

grigorisr1
24/03/2007, 12:30

Νομιζεις δλδ εσυ οτι το θεμα με την τουρπινα ειναι απλα να την βιδωσεις πανω στο μηχανακι?

ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

De to exeis psaksi kala mou fenete....

Kai pistonia sou dinoun ktl.....

project.breeze
24/03/2007, 12:30

ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Σε αυτό φίλε γρηγόρη ο ΤRE έχει δίκιο.Αν τοποθετήσεις απλά το turbo πάνω στον κινητήρα δεν κάνεις τίποτα.Χρειάζεσαι μείωση συμπίεσης,άλλα πιστόνια,μεγαλύτερο ψυγείο κτλ κτλ κτλ.Είναι πολλά τα λεφτά λέμε...

grigorisr1
24/03/2007, 12:34
Re pedia apo ekso tha to paragilis... enoeite oti tha balis intercooler kai pistonia kai ta panta... ola auta einai komple... to poli na sou bgi 5.500-6.000 ola koumponoun pano de theli tpt na kaneis einai eidika gia r1 ala ti na to kanis?na kanis souza me 300 opos o ghostrider?

vangelis 64
24/03/2007, 12:35
Τα λέω αυτά γιατί ούτε από αγωνιστική οδήγηση έχω ιδέα ούτε σε πίστα έχω μπει ποτέ.

Εχω πάρει μερικές φορές το CBR1000(04)ενός φίλου και τρόμαξα με το πώς συμπεριφέρεται ψηλά!

Αλλά μ' άρεσε κιόλας:evil:

T.R.E
24/03/2007, 12:42
Re pedia apo ekso tha to paragilis... enoeite oti tha balis intercooler kai pistonia kai ta panta... ola auta einai komple... to poli na sou bgi 5.500-6.000 ola koumponoun pano de theli tpt na kaneis einai eidika gia r1 ala ti na to kanis?na kanis souza me 300 opos o ghostrider?

Ρε δεν την παλευεις με τιποτα...

Δεν ειναι ετσι ρε τα πραγματα,καθομαι ενα απογευμα σπιτι με 2 φιλους και βαζουμε τουρμπινα...

Ξεκολλα...τι ειναι τα R1,chally?

Oταν λεει οτι δεν χρειαζεται να κοψεις και να ραψεις,υποθετει οτι εισαι ηδη μηχανικος,εχεις εξοπλισμο,δυναμομετρο κτλ...και απλα δεν χρειαζεται να κανεις δικιες σου πατεντες...

Ξεκολλα ρεεεεεεε....

grigorisr1
24/03/2007, 12:42
To thema einai na euxariestese to mixanaki sou.. esi TRE to mono pou koitas pos na kanis to mixanaki sou pio grigoro gia na mi sti leei kanenas...

grigorisr1
24/03/2007, 12:50
Ρε δεν την παλευεις με τιποτα...

Δεν ειναι ετσι ρε τα πραγματα,καθομαι ενα απογευμα σπιτι με 2 φιλους και βαζουμε τουρμπινα...

Ξεκολλα...τι ειναι τα R1,chally?

Oταν λεει οτι δεν χρειαζεται να κοψεις και να ραψεις,υποθετει οτι εισαι ηδη μηχανικος,εχεις εξοπλισμο,δυναμομετρο κτλ...και απλα δεν χρειαζεται να κανεις δικιες σου πατεντες...

Ξεκολλα ρεεεεεεε....

Re de pas kala.... eipa ego pouthena oti tha to kano ego?...To stelnis to mixanaki sou ekso.. sta kanoun ola autoi kai to ksanapernis einai apo tis pio gnoste eteries se turbo kai tetia MCXPRESS auti exei kai sto ghostrider turbo...

Lefta na exeis kai kaneis ta panta...

T.R.E
24/03/2007, 12:53
To thema einai na euxariestese to mixanaki sou.. esi TRE to mono pou koitas pos na kanis to mixanaki sou pio grigoro gia na mi sti leei kanenas...

Grigori,εγω μια χαρα το χαιρομαι και οπως ηταν και οπως ειναι και οπως θα γινει...

Σερρες θα παμε τελικα?Φορμα πηρες?

Που ειναι ο Τιταn???Εκανε καταθεση στον λογαριασμο που του ειχα πει?

grigorisr1
24/03/2007, 12:57
Grigori,εγω μια χαρα το χαιρομαι και οπως ηταν και οπως ειναι και οπως θα γινει...

Σερρες θα παμε τελικα?Φορμα πηρες?

Που ειναι ο Τιταn???Εκανε καταθεση στον λογαριασμο που του ειχα πει?

De pira akoma stoli psaxnomai mi paro kamia malakia..

Ase pou den exo me pion na pao osous ksero einai kagoures oute kranos forane siga mi paroun stoli gia na pane seres.

Malon monos tha pao toulaxiston na kanonisume kamia mera na eimaste oloi ekei.

T.R.E
24/03/2007, 13:00

Σιγουρα δεν πας καλα..κοιτα λιγο τι γραφεις πιο πανω...

Και μετα λες αυτο:

O monos pou ginese rezili eisai esi... Pernis etoimo turbo kit ola koumponoun pano kanonika de theli oute na kopsis oute na rapsis tpt kai ta fering pano ola kanonika.Esi ti nomizes tha pao se kana sinergio kai tha po peraste mou turbo?

Και τωρα μας λες οτι θα το στειλεις εξω...αποφασισε επιτελους...

Re de pas kala.... eipa ego pouthena oti tha to kano ego?...To stelnis to mixanaki sou ekso.. sta kanoun ola autoi kai to ksanapernis einai apo tis pio gnoste eteries se turbo kai tetia MCXPRESS auti exei kai sto ghostrider turbo...

Τι πινεις?Θελω και εγω...:lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :wave2:

T.R.E
24/03/2007, 13:02
De pira akoma stoli psaxnomai mi paro kamia malakia..

Ase pou den exo me pion na pao osous ksero einai kagoures oute kranos forane siga mi paroun stoli gia na pane seres.

Malon monos tha pao toulaxiston na kanonisume kamia mera na eimaste oloi ekei.

Σου ειπα ελα να παμε μαζι,να ειναι και κανενας πιο καλος,κανενας αγωνιζομενος να μας δειξει 5 πραγματα...

Θα ερθει και ο Titan λεει να ειναι μπροστα να μας δειχνει τις αγωνιστικες γραμμες...:a5: :a5: :a5: :a13:

grigorisr1
24/03/2007, 13:02
Σιγουρα δεν πας καλα..κοιτα λιγο τι γραφεις πιο πανω...

Και μετα λες αυτο:

Και τωρα μας λες οτι θα το στειλεις εξω...αποφασισε επιτελους...

Τι πινεις?Θελω και εγω...:lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :wave2:
4.000-4.500 tha bgi ama to paragilis apo ekso ta pragmata kai to balis edo.. ama empisteuese elina mastora na sou perasi pistonia ktl... ase pou den exoun ksanabali turbo...

Eno ekso kseroun na ta ftiaxnoun opote tous plironis gia ti dulia.. kai ti metafora.

Redbull pino:rotflmao:

grigorisr1
24/03/2007, 13:05
Σου ειπα ελα να παμε μαζι,να ειναι και κανενας πιο καλος,κανενας αγωνιζομενος να μας δειξει 5 πραγματα...

Θα ερθει και ο Titan λεει να ειναι μπροστα να μας δειχνει τις αγωνιστικες γραμμες...:a5: :a5: :a5: :a13:

Ama pame kamia kuriaki tha exei para polous kalous.. kai tha xazepsis kai esi o idios :)

T.R.E
24/03/2007, 13:09
Ama pame kamia kuriaki tha exei para polous kalous.. kai tha xazepsis kai esi o idios :)

Δεν αμφιβαλλω οτι θα χαζεψω...

Σοβαρα το ειπα να μας δειξουν καποια πραγματα...

Για το Τιταν εκανα πλακα μονο γιατι αυτος δεν ξερει...:lol: :lol: :lol:

grigorisr1
24/03/2007, 13:14
Δεν αμφιβαλλω οτι θα χαζεψω...

Για το Τιταν εκανα πλακα μονο γιατι αυτος δεν ξερει...:lol: :lol: :lol:

esi exeis ksanampi sti pista?

T.R.E
24/03/2007, 13:16
esi exeis ksanampi sti pista?

Οχι,ποτε...

grigorisr1
24/03/2007, 13:23
Οχι,ποτε...

Tha bgaloume poli gelio tha mas pernane ta 250 ta dixrona.

Mexri na ti sinithisoume dld meta... :rotflmao: :rotflmao:

zephyr1
24/03/2007, 13:35
Οχι,ποτε...

Αληθεια?:rolleyes:

vassilis88
24/03/2007, 13:45
παιδια να ποσταρετε φωτος μετα πλζ απ τα τουμπανα να παρουμε λιγο ματι κ μεις..

T.R.E
24/03/2007, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Αληθεια?:rolleyes:

Ναι...

T.R.E
24/03/2007, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
παιδια να ποσταρετε φωτος μετα πλζ απ τα τουμπανα να παρουμε λιγο ματι κ μεις..

Του Γρηγορη ειναι νορμαλ R1,και εμενα δεν θα το'λεγες και τουμπανο...

Αν θες ναδεις καμια κοιτα εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=12015&perpage=40&pagenumber=3)

vassilis88
24/03/2007, 14:45
ναι εννοω action οχι στατικες!!:D

zephyr1
24/03/2007, 14:55
Ναι...

Καλα δεν εχεις μπει ποτε πιστα και προκαλεις οποιον να ναι για κοντρα?:confused:

Στην πιστα θα γινει αναρπαστο.:D

81784

T.R.E
24/03/2007, 14:59
Καλα δεν εχεις μπει ποτε πιστα και προκαλεις οποιον να ναι για κοντρα?:confused:

Στην πιστα θα γινει αναρπαστο.:D

Τι να κανω,να περναει η ωρα...Ειμαι προσαρμοστικο ατομο και θα μαθω γρηγορα την πιστα...

Α,στην πιστα δεν προκαλω οποιον να'ναι,μονο τον Τιταν που ειναι τρελο κουλαδι...:lol: :lol: :lol:

Στην ευθεια αλλαζει το πραγμα...

Για δημοσιο δρομο δεν ξαναλεω τιποτα γιατι θα με φανε ζωντανο οι "ορθοι"...

zephyr1
24/03/2007, 15:08
Ααα ενταξει!:lol: :rotflmao:

likos600
24/03/2007, 17:21
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
[B]Δεν αμφιβαλλω οτι θα χαζεψω...

Για το Τιταν εκανα πλακα μονο γιατι αυτος δεν ξερει...:

Όταν θα μπεις Σέρρες , πες να ερθουμε !!!Θέλουμε να δούμε αν θα μπορέσεις να στρίψεις στιν Κ1
θα :bawl: :bawl: :a22: :bigcry: :a04: από τα γέλια:lol: :rotflmao:

T.R.E
24/03/2007, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
[B]Δεν αμφιβαλλω οτι θα χαζεψω...

Για το Τιταν εκανα πλακα μονο γιατι αυτος δεν ξερει...:

Όταν θα μπεις Σέρρες , πες να ερθουμε !!!Θέλουμε να δούμε αν θα μπορέσεις να στρίψεις στιν Κ1
θα :bawl: :bawl: :a22: :bigcry: :a04: από τα γέλια:lol: :rotflmao:

Ναι θα σου πω να ερθεις...μου ειχαν πει οτι εστρωσαν τσιμεντακι στην Κ1 για κατι ατομα με 600αρια που εχαναν τα φρενα και πηγαιναν ευθεια...:lol: :lol: :lol: :wave2:

FZR600R
24/03/2007, 19:12
Mπραβο ΤRΕ το πιο ομορφο GSXR που εχω δει, διαμαντι, συγχαρητηρια ειναι πανεμορφο.

EVI
24/03/2007, 19:23
TRE μπορει να ειμαι ασχετη οπως λες αλλα σε εχω ρε φιλε ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΤΕ ΘΕΣ

ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ Ζ750

Η ΜΕ Ζ1000 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΟΜΠΑ

ΕΕΕΕΛΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ

ΟΧΙ ΕΥΘΕΙΕΣ

ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΕΣΥ

ΕΛΑ ΣΕ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΗ

θα εχω και καμερα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε παπαρα το πρωι σε εχασα γιατι πηγα βολτα με την μηχανη ξερεις μωρε αυτο που εχεις εσυ για να πηγαινεις καφετερια και ετσι μονο και πολυ στεναχωρεθηκα γελαγα τρελα μαζι σου το πρωι κριμα

οσο για αυτα που εβαλα εχετε δικιο εψαχνα να τα βρω στο νετ τεχνικα χαρακτηριστικα του ρ1 και του κ7 αλλα ενω μου εβγαζε για ρ1 το σουζουκι δε μου ελεγε πουθενα ιπποδυναμη βρηκα κατι δε το πολυ κοιταξα και το εβαλα και εφυγα

οχι δε θυμαμαι απεξω τι ιπποδυναμη βγαζουν και γιατι να το θυμαμαι αλλωστε

και οχι δε θα εχανα την βολτα με την μηχανη με τετοιο ωραιο καιρο

likos600
24/03/2007, 19:28
Ναι θα σου πω να ερθεις...μου ειχαν πει οτι εστρωσαν τσιμεντακι στην Κ1 για κατι ατομα με 600αρια που εχαναν τα φρενα και πηγαιναν ευθεια...:lol: :lol: :lol: :wave2:

ναι το τσιμεντάκι είναι για εμάς!! αλλά το δύχτι και ο αφρός πιο κάτω! είναι για σένα:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Ταξιδευτής
24/03/2007, 20:08
quote:
Καλα δεν εχεις μπει ποτε πιστα και προκαλεις οποιον να ναι για κοντρα?

Στην πιστα θα γινει αναρπαστο.

Τι να κανω,να περναει η ωρα...Ειμαι προσαρμοστικο ατομο και θα μαθω γρηγορα την πιστα...

Α,στην πιστα δεν προκαλω οποιον να'ναι,μονο τον Τιταν που ειναι τρελο κουλαδι...:lol: :lol: :lol:

Στην ευθεια αλλαζει το πραγμα...

Για δημοσιο δρομο δεν ξαναλεω τιποτα γιατι θα με φανε ζωντανο οι "ορθοι"...

Kαλα.... :a31: Σιγουρα θα προσαρμοστεις μια χαρα...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Στις μπαριερες! :lol:

Συμβουλη: Μικρε, μην ασχολεισαι αλλο με μας. Εμεις ειμαστε ολοι κουλαδια, που δεν παμε μια και ειμαστε και φλωροι!
Πηγαινε στο Super-toumpanosgamikoskagkouras-club.gr και δωστα ολα εκει! :a31: :a31:

Ελεος! Ειχαμε τον φζρ, τωρα εχουμε και τον mini-me δηλαδη; :lol: :lol:

T.R.E
24/03/2007, 21:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Mπραβο ΤRΕ το πιο ομορφο GSXR που εχω δει, διαμαντι, συγχαρητηρια ειναι πανεμορφο.

Ευχαριστω αδερφε για τα καλα σου λογια...κανω οτι μπορω
:wave2: :wave2:

T.R.E
24/03/2007, 21:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Kαλα.... :a31: Σιγουρα θα προσαρμοστεις μια χαρα...
Στις μπαριερες! :lol:

Συμβουλη: Μικρε, μην ασχολεισαι αλλο με μας. Εμεις ειμαστε ολοι κουλαδια, που δεν παμε μια και ειμαστε και φλωροι!
Πηγαινε στο Super-toumpanosgamikoskagkouras-club.gr και δωστα ολα εκει! :a31: :a31:

Ελεος! Ειχαμε τον φζρ, τωρα εχουμε και τον mini-me δηλαδη; :lol: :lol:

Τις προσωπικες επιθεσεις απο ατομα σαν και του λογου σου,τις προσπερναω...

Αν δεν γουσταρεις να με διαβαζεις,ignore και εληξε το θεμα,οκ?

Και προσωπικα εγω δεν ασχοληθηκα ποτε με σενα,εκτος αν δεν το θυμαμαι...Αν εχεις αρχιδακια βγες και πες μου κατι να το δεχτω,το να βαζεις τον εαυτο σου πισω απο το "εμας" για να σε υποστηριξουν κι'αλλοι και να γουσταρεις δεν μου λεει τιποτα....

T.R.E
24/03/2007, 21:58
TRE μπορει να ειμαι ασχετη οπως λες αλλα σε εχω ρε φιλε ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΤΕ ΘΕΣ

ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ Ζ750
Η ΜΕ Ζ1000 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΟΜΠΑ
ΕΕΕΕΛΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ
ΟΧΙ ΕΥΘΕΙΕΣ
ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΕΣΥ
ΕΛΑ ΣΕ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΗ
θα εχω και καμερα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε παπαρα το πρωι σε εχασα γιατι πηγα βολτα με την μηχανη ξερεις μωρε αυτο που εχεις εσυ για να πηγαινεις καφετερια και ετσι μονο και πολυ στεναχωρεθηκα γελαγα τρελα μαζι σου το πρωι κριμα
οσο για αυτα που εβαλα εχετε δικιο εψαχνα να τα βρω στο νετ τεχνικα χαρακτηριστικα του ρ1 και του κ7 αλλα ενω μου εβγαζε για ρ1 το σουζουκι δε μου ελεγε πουθενα ιπποδυναμη βρηκα κατι δε το πολυ κοιταξα και το εβαλα και εφυγα
οχι δε θυμαμαι απεξω τι ιπποδυναμη βγαζουν και γιατι να το θυμαμαι αλλωστε
και οχι δε θα εχανα την βολτα με την μηχανη με τετοιο ωραιο καιρο

Εσυ γιατι τσαντιζεσαι με την παρτη μου μου λες?

Οταν επιτιθεσαι σε καποιον χωρις λογο,εισαι ακυρη,δεν το καταλαβαινεις?και εσυ και ολοι οι υπολοιποι που νομιζουν οτι αν με βρισουν τι,θα προσβληθω? ή μηπως θα φυγω απ'το φορουμ?

Τωρα για το ποιος γελαγε τρελα το πρωι με ποιον ειναι αλλο θεμα...

Δεν θα επεκταθω αλλο γιατι ειναι φανερο οτι δεν την παλευεις...

get stoned or get laid...:a43: :a43: :a43: :a57:

EVI
25/03/2007, 20:00
Εσυ γιατι τσαντιζεσαι με την παρτη μου μου λες?

Οταν επιτιθεσαι σε καποιον χωρις λογο,εισαι ακυρη,δεν το καταλαβαινεις?και εσυ και ολοι οι υπολοιποι που νομιζουν οτι αν με βρισουν τι,θα προσβληθω? ή μηπως θα φυγω απ'το φορουμ?

Τωρα για το ποιος γελαγε τρελα το πρωι με ποιον ειναι αλλο θεμα...

Δεν θα επεκταθω αλλο γιατι ειναι φανερο οτι δεν την παλευεις...

get stoned or get laid...:a43: :a43: :a43: :a57:

τσ τσ τσ ντροπη ρε πως μιλας ετσι? σου ειπα εγω να πας να γαμηθεις ? (οι φαντασιωσεις σου ειναι αλλο θεμα και δεν μας απασχολουν ) και γιατι χανεις το τρελο σου χιουμορ καλε μου πιλοτε-σας-εχω-ολους ? στις διαμαχες βρισκομαστε δε το πηρες χαμπαρι?

η περιμενες να πουμε

ααα κοιτα τον ρε μας εχει ολους παμε να πουλησουμε τα μηχανακια να παρουμε αμαξι γιατι αν υπαρχει αυτος τι σκατα κανουμε εμεις εδω?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εχεις τρελο γελιο (καλα ρε και αλλοι γελανε γιατι τα πηρες μαζι μου?πλακα δε κανεις? τι? σοβαρα τα λες?)

EVI
25/03/2007, 20:08
ασε που δε σου επιτιθηκα χωρις λογο τωρα που το ξαναδιαβασα

εσυ δεν με εβρισες και κοροιδεψες οταν μπηκα και χωρις να αναφερθω σε σενα (εγραψα μονο τις λεξεις οτι να ναι) ? εεεε? οτι δε θες να σου κανουν

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ

:beer:

T.R.E
25/03/2007, 20:22
τσ τσ τσ ντροπη ρε πως μιλας ετσι? σου ειπα εγω να πας να γαμηθεις ? (οι φαντασιωσεις σου ειναι αλλο θεμα και δεν μας απασχολουν ) και γιατι χανεις το τρελο σου χιουμορ καλε μου πιλοτε-σας-εχω-ολους ? στις διαμαχες βρισκομαστε δε το πηρες χαμπαρι?
η περιμενες να πουμε
ααα κοιτα τον ρε μας εχει ολους παμε να πουλησουμε τα μηχανακια να παρουμε αμαξι γιατι αν υπαρχει αυτος τι σκατα κανουμε εμεις εδω?
εχεις τρελο γελιο (καλα ρε και αλλοι γελανε γιατι τα πηρες μαζι μου?πλακα δε κανεις? τι? σοβαρα τα λες?)

Εσυ δλδ επειδη βρισκομαστε στις διαμαχες,επρεπε να πεις και εσυ τη μαλακια σου ετσι για να δηλωσεις παρουσια ε?

Αρχικα λοιπον δεν λες τιποτα,επειτα το παιζεις εξυπνη αραδιαζοντας τεχνικα χαρακτηριστικα ασχετα το ενα με το αλλο,μετα ανακαλεις και καλα και δικιο εχουμε και ναι δεν ειμαι και υπερανθρωπος να τα ξερω ολα απ'εξω....

Evi,απο τη στιγμη που δεν ξερεις τιποτα για τα δυο μηχανακια,απλα μην ανακατευεσαι και ολα Ο.Κ...Εκτος αν ειναι υποχρεωτικο να εχεις αποψη για ολα και δεν το ξερω....

Κατσε λοιπον στα αυγα σου,πηγαινε καμια βολτα με το παπακι σου,και ασε μας εμας να μαλωνουμε για οτι γουσταρουμε...

Επισης μπορει να μην μου ειπες να παω να γαμηθω,με ειπες παπαρα ομως και κατι αλλα που βαριεμαι να παω πισω να τα κοιταξω...

Α,και δεν ειμαι καλος σου...Γυναικες που μιλανε ετσι απεχουν κατα πολυ απο τις φαντασιωσεις μου...

Οργιο....

xampos
25/03/2007, 20:26
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:

T.R.E
25/03/2007, 20:27
ασε που δε σου επιτεθηκα χωρις λογο τωρα που το ξαναδιαβασα

εσυ δεν με εβρισες και κοροιδεψες οταν μπηκα και χωρις να αναφερθω σε σενα (εγραψα μονο τις λεξεις οτι να ναι) ? εεεε? οτι δε θες να σου κανουν

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ

Αυτο εγραψα....

We are not worthy

Παρακαλω εδω καποιο μοντερατορα να βαλει εμοτικον,το οποιο να απεικονιζει το αντιστοιχο με αυτο αλλα σε γυναικειο για ευνοητους λογους...

Περαν της ειρωνιας,δειξε μου που σου επιτεθηκα...

Αν και,στους διαμαχες ειμαστε,οποτε μπορω να κανω οτι θελω,ετσι δεν ειναι?

T.R.E
25/03/2007, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:

:a37: :a38: :a38: :a9: :a9:

xampos
25/03/2007, 20:31
:a37: :a38: :a38: :a9: :a9:

:a016: :a016: :a016: :a1: :a017:

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
25/03/2007, 20:37

Α,και δεν ειμαι καλος σου...Γυναικες που μιλανε ετσι απεχουν κατα πολυ απο τις φαντασιωσεις μου...

Οργιο....

:wave2: [/B]

βασικα γενικα οι γυναικες απεχουν πολυ απο εσενα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλε μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και εσυ ρε εξυπνιδη το μονο που λες ειναι περασα αυτον εκεινο τον αλλον
σας εχω ολους και αλλα τετοια ρομαντικα

ασχετε και κουλε συμφορουμιτη

αν ακομα δεν εχεις καταλαβει ποιος εινια το οργιο τοτε εχεις πολυ σοβαροτερο προβλημα

στην αρχη νομιζα οτι εισαι αλλο ενα καθυστερημένο τωρα ανακαλυπτω οτι ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μπουαχαχαχαχαχ ελα απαντα μου

με εχεις καθηλωσει λεμε

αχαχαχχαχ
χααχαχ
αχαχαχ

βλαμενο αχαχαχχαχαχα

EVI
25/03/2007, 20:39
απορω γιατι σου την λενε και αλλοι και εσυ ασχολησε μαζι μου.....μαλλον δεν εχεις τα μπολς που λενε στο αμερικα ....... μονο να λες πιπες ξερεις να λες πιλοτε-σας-εχω-ολους-στον-υπνο-μου

EVI
25/03/2007, 20:44
τρε?

:sad:

εφυγε

πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο γαμωτη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mob rules
25/03/2007, 21:26
Εσυ δλδ επειδη βρισκομαστε στις διαμαχες,επρεπε να πεις και εσυ τη μαλακια σου ετσι για να δηλωσεις παρουσια ε?

Αρχικα λοιπον δεν λες τιποτα,επειτα το παιζεις εξυπνη αραδιαζοντας τεχνικα χαρακτηριστικα ασχετα το ενα με το αλλο,μετα ανακαλεις και καλα και δικιο εχουμε και ναι δεν ειμαι και υπερανθρωπος να τα ξερω ολα απ'εξω....

Evi,απο τη στιγμη που δεν ξερεις τιποτα για τα δυο μηχανακια,απλα μην ανακατευεσαι και ολα Ο.Κ...Εκτος αν ειναι υποχρεωτικο να εχεις αποψη για ολα και δεν το ξερω....

Κατσε λοιπον στα αυγα σου,πηγαινε καμια βολτα με το παπακι σου,και ασε μας εμας να μαλωνουμε για οτι γουσταρουμε...

Επισης μπορει να μην μου ειπες να παω να γαμηθω,με ειπες παπαρα ομως και κατι αλλα που βαριεμαι να παω πισω να τα κοιταξω...

Οργιο....

1)φυσικα,αν δεν πουμε εδω τις μαλ.που θα τις πουμε?:look:
2)φιλε τ.ρ.ε οταν ασχολισε με κατι πχ. μηχανακια θες παντα να μαθενεις πραγματα,ασχετα αν αφτα που μαθενεις δεν ειναι παντα σωστα,αλλιος ποιος ο λογος να γραφομαστε στα forum?:eyepop:
3)ευτυχως που υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα και μαθενουμε τα δυο αυτα μηχανακια!:p
4)εμενα αν ελεγες το μηχανακι μου παπακι θα:a023: :a016: :a016: δεν ειναι μαγκια να προσβαλεις το μηχανακι του καθενος,που στο κατω-κατω αυτο γουσταρε και αυτο πηρε γιατι γιαυτο καυλωνε κλπ.κλπ αισχος:sad:
5)γουσταρω καβγαδες:a54:
6)γιατι καλε μου:rotflmao: :rotflmao:
7)μπορει και να'ναι αλλα εσυ ΔΕΝ πρεπει να το λες:lol: (πλακα κανω)

φιλε T.R.E.στην αρχη(στο προηγουμενο r1 versus k7)καλα τα πηγενες,και απαντισεις εξυπνες εδεινες και χιουμορ ειχες κλπ.τωρα καπου στον δρομο ξεφιγες και την ειδες καπως γ@μ@ω!θα σου προτεινα να συνελθεις λιγο,για να μη καταντησεις να σε κοροηδευουν ανθρωποι που δεν ξερεις και μπορει να ειναι και χειροτεροι σου(μπορει να ειμαι και εγω)!φιλικα:)

και'συ ρε evi με την μια του την λες,και ασχημα μαλιστα!εσυ δεν εισαι evi...:a01: ..evil εισαι:lol:

T.R.E
25/03/2007, 21:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
1)φυσικα,αν δεν πουμε εδω τις μαλ.που θα τις πουμε?:look:
2)φιλε τ.ρ.ε οταν ασχολισε με κατι πχ. μηχανακια θες παντα να μαθενεις πραγματα,ασχετα αν αφτα που μαθενεις δεν ειναι παντα σωστα,αλλιος ποιος ο λογος να γραφομαστε στα forum?:eyepop:
3)ευτυχως που υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα και μαθενουμε τα δυο αυτα μηχανακια!:p
4)εμενα αν ελεγες το μηχανακι μου παπακι θα:a023: :a016: :a016: δεν ειναι μαγκια να προσβαλεις το μηχανακι του καθενος,που στο κατω-κατω αυτο γουσταρε και αυτο πηρε γιατι γιαυτο καυλωνε κλπ.κλπ αισχος:sad:
5)γουσταρω καβγαδες:a54:
6)γιατι καλε μου:rotflmao: :rotflmao:
7)μπορει και να'ναι αλλα εσυ ΔΕΝ πρεπει να το λες:lol: (πλακα κανω)

φιλε T.R.E.στην αρχη(στο προηγουμενο r1 versus k7)καλα τα πηγενες,και απαντισεις εξυπνες εδεινες και χιουμορ ειχες κλπ.τωρα καπου στον δρομο ξεφιγες και την ειδες καπως γ@μ@ω!θα σου προτεινα να συνελθεις λιγο,για να μη καταντησεις να σε κοροηδευουν ανθρωποι που δεν ξερεις και μπορει να ειναι και χειροτεροι σου(μπορει να ειμαι και εγω)!φιλικα:)

Μοb με παρεξηγησες...Τελοσπαντων κοιτα λιγο απ'την αρχη και δες ποια πεταχτηκε σαν πουτσα...

Εγω με τον γριγορις και τον Τιταν μπορει να πιουμε και καφε (λεμε τωρα),και στο κατω κατω αυτοι εχουν R1 και εχουμε και κατι να λεμε...

Γιατι ζοριστηκε η Evi και πεταχτηκε δεν ξερω...Μετα λεει σε εχω οπου θες και τα σχετικα...Αν ειναι δυναμων...

Οποιος κανει λιγο πλακα δλδ και την λεει σε 5 ατομα για τον χαβαλε του,ασχετα αμα ξεφευγει που και που και λεμε μετα για λ7 κτλ,ειναι τι ?χαζος?

Αλλα οταν πεταγονται ατομα μη σχετικα μονο και μονο για να στην πουν επειδη νομιζουν οτι ειμαι κανα βλαμμενο που πηρα μηχανακι για να την λεω στους αλλους,δεν μπορω,τους απανταω αναλογως...

Και αν εισαι ο ιδιος ForceV4 (που γραφεις και στο μπαικνετ) προσεξε γιατι το project GSXR 400 εχει αρχισει...το νου σου...:lol: :lol: :lol:

T.R.E
25/03/2007, 21:48
απορω γιατι σου την λενε και αλλοι και εσυ ασχολησε μαζι μου.....μαλλον δεν εχεις τα μπολς που λενε στο αμερικα ....... μονο να λες πιπες ξερεις να λες πιλοτε-σας-εχω-ολους-στον-υπνο-μου

Ποιος ρε κοριτσι μου την λεει και δεν εχω τα αρχιδια να ασχοληθω μαζι του?

Μπηκα εγω εκει που εχουν κουβεντα με τα Ζ να πω την μαλακια μου για να το παιξω ατομο?

Σου ειπα,το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια...:wave2: :wave2:

mob rules
25/03/2007, 23:27
Μοb με παρεξηγησες...Τελοσπαντων κοιτα λιγο απ'την αρχη και δες ποια πεταχτηκε σαν πουτσα...

Εγω με τον γριγορις και τον Τιταν μπορει να πιουμε και καφε (λεμε τωρα),και στο κατω κατω αυτοι εχουν R1 και εχουμε και κατι να λεμε...

Γιατι ζοριστηκε η Evi και πεταχτηκε δεν ξερω...Μετα λεει σε εχω οπου θες και τα σχετικα...Αν ειναι δυναμων...

Οποιος κανει λιγο πλακα δλδ και την λεει σε 5 ατομα για τον χαβαλε του,ασχετα αμα ξεφευγει που και που και λεμε μετα για λ7 κτλ,ειναι τι ?χαζος?

Αλλα οταν πεταγονται ατομα μη σχετικα μονο και μονο για να στην πουν επειδη νομιζουν οτι ειμαι κανα βλαμμενο που πηρα μηχανακι για να την λεω στους αλλους,δεν μπορω,τους απανταω αναλογως...

Και αν εισαι ο ιδιος ForceV4 (που γραφεις και στο μπαικνετ) προσεξε γιατι το project GSXR 400 εχει αρχισει...το νου σου...:lol: :lol: :lol:
το ειδα ρε,ενταξη μωρε τωρα τις ξερεις τις γυναικες,παντα βιαζωνται να μηλησουν:lol: αλλα και εσυ ομως κυριος:a49:

ενταξει καλο το Z αλλα δεν εχει κανενα μελλον σε κοντρα με gsxr

κατι που ξεχασα να επισημανω evi τι εχεις z750 h z 1.000?γιατι στο προφιλ σου γραφει z750!καλο θα ηταν να μηλας με τα δικα σου κοτσια και οχι με δανικα μηχανακια:)

αν κανεις χαβαλε και γω μαζι σου!

κοιτα ρε τα GSXR ειναι απο τα πιο καλα μηχανακια (εμενα μου αρεσουν πιο πολυ απο τα R1 και απο εμφανιση)στανταρ περνας τους περισσοτερους απο εδω,αλλα δεν φτανει μονο αυτο.καλο θα ηταν να εισαι πιο μετριοφρων γιατι μπορει να φας καμια ηττα και μετα...την γαμισες,ολο το forum θα σε κραζει!

τους εχεις δωσει αυτη την εντυπωση (οτι εισαι κανα βλαμμενο)απο τις προκλητικες σου δηλωσεις.

πως που ποτε και γιατι?:look: δεν ειμαι αυτος,αλλα αν μπορεις δως μου την διευθυνση να δω τι παιζει!

T.R.E
26/03/2007, 00:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
το ειδα ρε,ενταξη μωρε τωρα τις ξερεις τις γυναικες,παντα βιαζονται να μηλησουν:lol: αλλα και εσυ ομως κυριος:a49:

Στις κυριες κυριος,στην Evi που δεν τη παλEvi.........

ενταξει καλο το Z αλλα δεν εχει κανενα μελλον σε κοντρα με gsxr
κατι που ξεχασα να επισημανω evi τι εχεις z750 h z 1.000?γιατι στο προφιλ σου γραφει z750!καλο θα ηταν να μηλας με τα δικα σου κοτσια και οχι με δανικα μηχανακια:)

Eδω αν δε καταλαβες προσπαθει να μου κανει χαρη,δλδ να παρει το 1000 για να μην ξεφτιλιστω εντελως...

αν κανεις χαβαλε και γω μαζι σου!

Εδω σιγουρα..πρωτα μας δειχνει ποσο ασχετη ειναι με τις μαλακιες που λεει περι ιπποδυναμης,και μετα για να μην γινει τελειως ρομπα το γυρνει στο χαβαλε και οτι εγω ειμαι γελοιος και γελανε ολοι μαζι μου...Αυτο δεν κανει αυτο που ειπες λιγοτερο μαλακια Ευη,να το ξερεις αυτο....

κοιτα ρε τα GSXR ειναι απο τα πιο καλα μηχανακια (εμενα μου αρεσουν πιο πολυ απο τα R1 και απο εμφανιση)στανταρ περνας τους περισσοτερους απο εδω,αλλα δεν φτανει μονο αυτο.καλο θα ηταν να εισαι πιο μετριοφρων γιατι μπορει να φας καμια ηττα και μετα...την γαμισες,ολο το forum θα σε κραζει!

Συμφωνοι..κοιτα λιγο με ποιους τρωγομαι εγω,και κοιτα τι μου απαντανε...Ο ενας φωναζει τον φιλο του να δει αμα τους παιρνει,ο αλλος λεει εχει ενα φιλο με ZX10R,καταλαβαινεις?

τους εχεις δωσει αυτη την εντυπωση (οτι εισαι κανα βλαμμενο)απο τις προκλητικες σου δηλωσεις.

Προβλημα τους...δεν θα "κρυβομαι για πολυ πισω απο το πληκτρολογιο"καποια στιγμη θα συναντηθουμε και θα δουμε τοτε ποιος ειναι ο βλαμμενος...

Και οποιος κανει προκλητικες δηλωσεις ειναι προκλητικος,οχι βλαμμενος...

πως που ποτε και γιατι?:look: δεν ειμαι αυτος,αλλα αν μπορεις δως μου την διευθυνση να δω τι παιζει! :lol: :lol:

Ειναι ενα αγορι που γραφει στο μπαικνετ με ψευδωνυμο forceV4,εχει τρελη μεντα με τα VFR και γενικα με τα V -Honda...Μιλαμε για πορωση,αν χρειαστεις κατι απο τετοιο μηχανακι του το λες και σου απανταει στο λεπτο...Ειναι ζωντανο manual λεμεεεε....

αλλα ακυρο τωρα ειδα οτι εισαι απο Ηλεια...:wave2: :wave2: