PDA

View Full Version : Κλάπηκε 636

latris mixanis
23/03/2007, 10:22
Χτες το βράδυ μετά τις 12:00 κλάπηκε απ την περιόχη Ζωγράφου πράσινο kawasaki ninja 636 μονόσελο.
Το μηχανάκι ξεχωρίζει απ΄την πράσινη ταινία που έχει στις ρόδες!!!

Μπροστά απ το μηχανάκι ήταν ένα άλλο παρκαρισμένο (suzuki) το οποίο και δεν πείραξαν καθόλου.

:mad: :mad:

latris mixanis
23/03/2007, 10:37
Το μηχανάκι είναι του 2005, ελπίζω να βοηθάει.

&^$%#$%#&^%^%&*(*&@@^%@#%$

melsaltas
23/03/2007, 10:43
ΣΚΑΤΑ

:( :( :(
:sad: :sad: :sad:

Cpt. Haddock
23/03/2007, 10:45
Αρ. Κυκλοφορίας;

(όχι οτι θα έχει μείνει αλλα λέμε)

:sick:

latris mixanis
23/03/2007, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αρ. Κυκλοφορίας;

(όχι οτι θα έχει μείνει αλλα λέμε)

:sick:

Δεν είχε πινακίδα...:sick:

Μάλλον έχει, αλλά βρίσκεται κάτω απ τη σέλα:sad:

Nostra
23/03/2007, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Δεν είχε πινακίδα...:sick:

Μάλλον έχει, αλλά βρίσκεται κάτω απ τη σέλα:sad:

τουλάχιστον δε θα τον γράψουν για πινακίδα τον κλέφτη... :rolleyes: :rolleyes:

κρίμα... άλλη μια παραγγελιά καρφωτή... :sad: :sad:

makis206
23/03/2007, 11:02
Πάλι τα ίδια...κρίμα.

Μακάρι να το βρει ο κάτοχός του :sad:

GIXXERAKIAS
23/03/2007, 11:11
Φτου ρε φουστη μου παλι???:sad: :sad:

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?Αυτο το σκατο ιμμομπιλαιζερ που εχουν οι μηχανες επανω τι κανει?Ετσι για μοστρα ειναι?Δεν νομιζω να το πηραν σηκωτο γιατι θα ειχαν παρει και το σουζουκι ε?

Τεσπα ελπιζω να το βρουνε αθικτο το μηχανακι το γρηγοροτερο δυνατον!:wave2:

ktm640lc4
23/03/2007, 11:14
Αγχωθηκα τωρα......:confused:

Καρφωτη ηταν σιγουρα. Κριμα.......(εχω νιωσει πως ειναι και ξερω)

Ελπιζω να βρεθει.

latris mixanis
23/03/2007, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Φτου ρε φουστη μου παλι???:sad: :sad:

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?Αυτο το σκατο ιμμομπιλαιζερ που εχουν οι μηχανες επανω τι κανει?Ετσι για μοστρα ειναι?Δεν νομιζω να το πηραν σηκωτο γιατι θα ειχαν παρει και το σουζουκι ε?

Τεσπα ελπιζω να το βρουνε αθικτο το μηχανακι το γρηγοροτερο δυνατον!:wave2:

Όταν ενεργοποιηθεί το immo απλά δεν μπορούν να το βάλουν μπροστά, αν δεν απενεργοποιηθεί.
Μάλλον σηκωτό το πήραν...

SPORAKIAS
23/03/2007, 15:24
μας κτυπησες στο ευαισθητο σημειο.....:sick:

κριμα...:(

Tropeas
23/03/2007, 15:30
Λατρεία ή πες πινακίδα,
ή δώσε κάτι χαρακτηριστικό απο το 636
ή πες μας και που ακριβώς κλάπηκε ...
καθώς στου Ζωγράφου κινούμαστε και να ρωτήξουμε μπας και πήρε πρέφα κανείς...;)

yfantra
23/03/2007, 17:50
Παιδιά καλησπέρα...
Το μηχανάκι που κλάπηκε είναι του γιού μου...
Από πίσω ήταν το δικό μου, ένα Suzuki GSR 600 που το άφησαν στη θέση του...

Προφανώς ήταν μελετημένο από πριν και εκμεταλλεύτηκαν την κακοκαιρία για να το σηκώσουν... Αναρρωτιέμαι γιατί δεν πήραν το δικό μου μιας και τα δυο μηχανάκια είναι πάντα παρκαρισμένα το ένα πισω από το άλλο...

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του 636 είναι ότι το πλαίσιο κάτω από την αριστερή μανέτα είναι στραβωμένο...(κάτι που όπως λέει ο γιός μου του έχει μικρύνει σημαντικά την αξία)
Ο αριθμός κυκλοφορίας του (αν τον φοράει ακόμα ) είναι "ΙΥΤ66" και επειδή είναι από τις τεράστιες πινακίδες τον είχε βάλει λοξά σχεδόν κάτω από τη σέλα..

Επίσης είχε βάλει το καπάκι στο κάθισμα συνοδηγού και το είχε μονόσελο....

Μακάρι να βρει κάποιος κάτι...

Αλλά θα ήταν χρήσιμο αν κάποιος γνωρίζει να μας δώσει πληροφορίες για το πως θα πρέπει να κινηθούμε για την περίπτωση που η μηχανή δεν κλάπηκε για να γινει πακέτο για εξωτερικό..

Tropeas
23/03/2007, 18:42
Οδο έχουμε?

sotpag
23/03/2007, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Το μηχανάκι είναι του 2005, ελπίζω να βοηθάει.

&^$%#$%#&^%^%&*(*&@@^%@#%$

τωρα που μας ειπες το μοντελο θα βρεθει....

κριμα τι να πω, μακαρι να κανει κατι το παιδι ...αλλα ....:sick:

τα πραγματα δεν ηταν απλα, το ειχαν σταμπαρει και παει,

OrEsTiS82
23/03/2007, 19:50
Ψαξε στην πανεπιστημιουπολη μηπως ειναι παρατημενο πουθενα (εαν το πηραν για βολτα),και στο Γουδι εκει στα 5x5 στις αερογεφυρες προς τα εκει που εχει ερημια μηπως βρεθει τιποτα...

k_pappous
24/03/2007, 20:31
Γεια σας ρε παιδες,ειμαι ο γιος της Νελλης και θυμα αυτου του.... κλεφτη(θα ελεγα χειροτερα αλλα εχε χαρη).Να φανταστειτε το προηγουμενο Σαββατοκυριακο ειχα ξυσει γονατο για πρωτη φορα μετα απο 1,5 χρονο οδηγησης και περιμενα πως και πως για αυτο. Η λαχανιδα μου παει.Θελω να ευχαριστησω ολους οσους ασχοληθηκαν με αυτο το θεμα.Αν βρεθει ποτε εχει κερασμα για ολους. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οτι κι αν γινει.

k_pappous
24/03/2007, 20:32
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ! ΑΧ

GIXXERAKIAS
24/03/2007, 20:42
Φιλε μου ελπιζω να βρεθει και να τους πεσουνε τα @ρχιδι@ στα μ@%ν@π@ν$ που στο σηκωσαν να μην μπορουν να μαμησουν και να τους σκισουν την κωλτρυπιδ@ τα μαμηδια!!Στο καλο συγχηστηκα:sad: :sad: Τουλαχιστον εισαι εσυ καλα και γονατο θα ξαναξυσεις,την υγεια μας να χουμε και ολα γινοντα,να σαι καλα:wave2: :wave2:

yfantra
24/03/2007, 21:58
Tropeas Οδο έχουμε?

Οδός Κρατερού... στο ύψος της Κερασούντος...

k_pappous
24/03/2007, 22:06
Μου φαινεται το κερασμα θελεις εσυ,πλακα κανω.Εκφρασες τα συναισθηματα μου οχι πληρως αλλα πολυ καλα.Καληνυχτα και προσοχη,λουκετο,αλυσηδα,συναγιαρμο και γκαραζ με καμερες και ανιχνευτες κινησεως με υπερυθρες,κλειδαμπαρομενο.τα λεμε. Α! και 2 ντοπερμαν, ενα μεσα και ενα εξω.

k_pappous
24/03/2007, 22:25
Ξεχασα και αισθητηρες δαπεδου με σειρηνα 9999999999999......dB καλα το παρακανα αλλα ετσι ειναι.καληνυχτα και παλι και καλη βολτα αυριο με προσοχη,ζηλευω ομως γι'αυτο μην αναφερθειτε σε βολτες μεχρι να μπορω και εγω να.... ειπαμε αχ!!

Tropeas
24/03/2007, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από yfantra
Tropeas Οδο έχουμε?

Οδός Κρατερού... στο ύψος της Κερασούντος...
οκ
Πέμπτη βράδυ με την νεροποντή... οκ.

TROOPER
26/03/2007, 02:13
:a02:

gian_nykt
27/03/2007, 06:43
Μάλιστα...πολύ ωραία.....άλλος ενας στην λίστα.....μα τους μπινέδες ρε γμτ.....ουτε ο κολόκαιρος, ούτε τα immobilizer ούτε το κερατό τους το τράγικο δεν τους σταματά?
Ευχομαι να το βρείς κι ελπίζω να μην βρεθεί κανεις στην θέση την δικιά σου ουτε άλλων φίλων εδω που είδαν στην θέση που πάρκαραν τα μηχανάκια τους ενα ΚΕΝΟ!!!!
Και πάλι εύχομαι να την βρείς την πρασινάδα σου!
Υπομονή και ψυχραιμία....(τι σου λέω τώρα ε?)

latris mixanis
27/03/2007, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από k_pappous
Ξεχασα και αισθητηρες δαπεδου με σειρηνα 9999999999999......dB καλα το παρακανα αλλα ετσι ειναι.καληνυχτα και παλι και καλη βολτα αυριο με προσοχη,ζηλευω ομως γι'αυτο μην αναφερθειτε σε βολτες μεχρι να μπορω και εγω να.... ειπαμε αχ!!

Να πάρεις της μαμάς τη μηχανή και να ακολουθήσεις :D :rolleyes: